- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
quote:
Τουλαχιστο... θα ηρεμισουμε κατα ενα μεγαλο ποσοστο...
πιστευεις?
εγω πολυ αμφιβαλλω.. ολο και κατι θα βρεθει παλι...

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
GENUS PANTHERAS FELIDAE
quote:Τουλαχιστο... θα ηρεμισουμε κατα ενα μεγαλο ποσοστο...
τωρα μπορουμε να κοιμομαστε ησυχοι, ε μπαμπακο? ![]()

Να ευχαριστήσω καταρχήν τους φίλους και τις φίλες που μπήκαν στον κόπο να με ενημερώσουν για τα όσα ωραία λαμβάνουν χώρα στο μικρό γαλάτικο χωριό
Στην συνέχεια να ενημερώσω τους φανατικούς αναγνώστες μου (μιλάμε για χιλιάδες κόσμο έτσι...) ότι η παρατεταμένη μου απουσία οφείλετε στις ιδιαίτερα αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχω επωμιστεί τον τελευταίο καιρό,υποχρεώσεις οι οποίες δεν μου δίνουν το περιθώριο να χαλαρώσω και να συμμετέχω όπως εγώ θα ήθελα στις συζητήσεις στα φόρουμ.Τα μέλη του εσωτερικα με τα οποία διατηρώ επικοινωνία εκτός φόρουμ (η κλίκα μου δηλ...
) τα οποία επίσης με έχουν "χάσει" αλλά και όποιος άλλος ενδιαφέρθηκε να με ρωτήσει γνωρίζουν εδώ και καιρό τους λόγους της απουσίας μου.
Δυστυχώς αυτοί οι λόγοι δεν έχουν εκλείψει και έτσι η παρουσία μου εδώ και τουλάχιστον μέχρι και το πέρας της εορταστικής περιόδου θα είναι πολύ λιτή και πολύ σύντομη. Τα όσα έγραψε η γλυκύτατη Ναυσικά317 μου δίνουν απλά την ευκαιρία να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα, και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, 10 μέρες πριν απο την ημέρα που είχα προγραμματισει να το κάνω.
Το χρονογράφημα της Ναυσικά317 δεν με πολυεξέπληξε για να πω την αλήθεια...Δυό μήνες πρίν κάποιο άλλο μέλος με είχε κατηγορήσει ότι...δεν υπάρχω και ότι στην πραγματικότητα είμαι λογαριασμός του admin...Απο εκείνη τη μέρα και μετά λοιπόν πήρα την απόφαση ότι δεν πρόκειται να νευριάσω ποτέ όσο μεγάλο και να είναι το μέγεθος της προσβολής και της συκοφαντίας, σε οποιοδήποτε διαδικτυακό χώρο και αν την υποστώ.Απλά δεν αξίζει να παίρνουμε στα σοβαρά ανθρώπους που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ως μέσο εκτόνωσης της κακίας τους ή ως διέξοδο από τα ψυχολογικά τους προβλήματα.
Λοιπόν "Μαντάμ Ναυσικά", όπως αυτοαποκαλείσαι, εσύ η "γυναικάρα με το μαστίγιο" και την "εταιρεία απολυμάνσεων" χαχαχα...Μέσα Ιανουαρίου θα είμαι Ελλάδα.Αν είσαι τόσο "μόρτισσα" όσο αφήνεις να εννοηθεί ότι είσαι σου έχω μια πρόσκληση για συνάντηση. Αλλά οχι για καφέ μην ανησυχείς...Ξερεις που σου προτείνω να πάμε? Στον εισαγγελέα για να μου κάνεις μήνυση. Πάρε μαζί σου τα αποδεικτικά στοιχεία του ‘εγκλήματος‘,πάρε την ψευτοηθική και τον πουριτανισμό της δεκαετίας του '50 που κουβαλάς, αυτόν τον ίδιο που σε κάνει να βλέπεις μεγάλους καλλιτεχνες του φανταστικού όπως ο Luis Royo και ο Borris Vallejo ως πορνογράφους, και πάμε να με καταγγείλεις για διακίνηση πορνογραφικού υλικου. Έχεις τη μαγκιά? Ή είσαι όλο λόγια?
Ξέρεις εχω μεγάλη περιέργεια να δω ποια είναι αυτή πίσω απο το νικ Ναυσικά317 η οποία έχει τόσο δηλητηριώδες μίσος εναντίον μου ωστε να φτάσει να γραψει πράγματα σαν αυτά...
quote:
Πάντως, το ΤΌΠΙΚ του Mercury έχει μείνει αλώβητο, παρά το πορνογραφικό υλικό του, αν και ο ίδιος βέβαια έχει εξαφανιστεί τελευταία από το esoterica,χωρίς κουβέντα, ποιος ξέρει γιατί…Δεν μπορεί, κάτι συγκλονιστικό θα συνέβη κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου- αρχές Οκτωβρίου, κατά την επισκεψη του στην Ελλάδα από τας Ευρώπας..
quote:
ενώ η πορνογραφία του – είτε κόλακα, είτε προσωπικού σου γνωστού – Mercury παραμένει ανενόχλητη
quote:
Βέβαια, δεν θα έπρεπε να αναφέρω και τον Mercury εδώ, αφού δεν είναι πιά ανάμεσα μας να υπερασπίσει τον εαυτό του, αλλά αναγκάζομαι, για να δείξω το παραδειγμα ( η μήπως είναι , ως συνήθως, με άλλο nick???)
Είσαι για μια συνάντηση με την Αμαλία,τον Βριλ,τον Τζώνη,τον Νταιινκ,το γιγενη,τη Γωγω και όποιον άλλο γουστάρει,"Μανταμ Ναυσικά"? Είσαι να με κατηγορήσεις μπροστά τους για πορνογράφο,κόλακα,και γλύφτη? Θα μου πεις μήπως και με πόσα και ποια νικς μπαίνω στο εσωτερικα? Δεχεσε την πρόσκληση ? ή θα συνεχίσεις να συκοφαντεις και να λασπώνεις κρυμμένη σαν ποντικίνα πίσω απο την οθόνη του υπολογιστή σου?...
Καλές γιορτές Μανταμ Ναυσικά...

It is the source of all true art and all science.
quote:Mercury
Είσαι για μια συνάντηση με την Αμαλία,τον Βριλ,τον Τζώνη,τον Νταιινκ,το γιγενη,τη Γωγω και όποιον άλλο γουστάρει,"Μανταμ Ναυσικά"?
εγω ειμαι μεσα - απο οσους ανεφερες γνωριζω μονο την αμαλια, τον βριλ και τον τζωνυ (αν και δεν του μιλαω του τζωνυ), και ευχαριστως θα σας γνωριζα τους υπολοιπους

quote:
εγω ειμαι μεσα - απο οσους ανεφερες γνωριζω μονο την αμαλια, τον βριλ και τον τζωνυ (αν και δεν του μιλαω του τζωνυ), και ευχαριστως θα σας γνωριζα τους υπολοιπους
Eγώ δε θέλω να'ρθω γιατί δεν υπάρχω!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Ποιό είναι το περιβόητο τόπικ του Μέρκιουρι περι ου ο λόγος?

quote:
και γω μεσα..αν και δε ξερω βρε ανθρωπε γιατι..αλλα με τρομαζεις λιγο...
τι θα αντικρυσω..κτλ κτλ..
μαλλον αυτο το μογγολακι φταιει ε..?![]()
![]()
![]()
![]()

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
Edited by - GWGW on 14/12/2006 09:58:37
GENUS PANTHERAS FELIDAE
μου φαίνεται ότι έχασες το κεντρικό σημείο του όλου θέματος:
- Δεν κατηγορείσαι ΕΣΥ προσωπικά για το υλικό του θέματος σου, η και αυτό που άλλοι "ανέβασαν" στο ίδιο τόπικ.
Εγώ έθεσα ένα ερώτημα, που οι συντονιστές θα ήταν αρμόδιοι να απαντήσουν , και αποφάσισαν να σιωπήσουν τελείως. ( Θα μπορούσαν θαυμασια να απαντήσουν ¨οτι " ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ" με κάποια επιχειρήματα, αλλά , το επαναλαμβάνω, για τους όποιους λόγους, το αγνόησαν).
ΕΙΠΑ, ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ , ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ:
Στην "Πρόσκληση" που πρότεινες:
quote:
Είσαι για μια συνάντηση με την Αμαλία,τον Βριλ,τον Τζώνη,τον Νταιινκ,το γιγενη,τη Γωγω και όποιον άλλο γουστάρει,"Μανταμ Ναυσικά"? Είσαι να με κατηγορήσεις μπροστά τους για πορνογράφο,κόλακα,και γλύφτη? Θα μου πεις μήπως και με πόσα και ποια νικς μπαίνω στο εσωτερικα? Δεχεσε την πρόσκληση ? ή θα συνεχίσεις να συκοφαντεις και να λασπώνεις κρυμμένη σαν ποντικίνα πίσω απο την οθόνη του υπολογιστή σου?...Καλές γιορτές Μανταμ Ναυσικά...
Καθώς επίσης και την πρόταση σου να σε "τραβήξω στα δικαστήρια..."!!
quote:
Ξερεις που σου προτείνω να πάμε? Στον εισαγγελέα για να μου κάνεις μήνυση. Πάρε μαζί σου τα αποδεικτικά στοιχεία του ‘εγκλήματος‘,πάρε την ψευτοηθική και τον πουριτανισμό της δεκαετίας του '50 που κουβαλάς, αυτόν τον ίδιο που σε κάνει να βλέπεις μεγάλους καλλιτεχνες του φανταστικού όπως ο Luis Royo και ο Borris Vallejo ως πορνογράφους, και πάμε να με καταγγείλεις για διακίνηση πορνογραφικού υλικου. Έχεις τη μαγκιά? Ή είσαι όλο λόγια?
Τελικά, σε ποιούς προτείνεις να σε κατηγορήσω? Στον εισαγγελέα, η ΜΠΡΟΣΤΑ στην ανωτέρω ομάδα?H και στους δύο? Δηλαδή, μέχρι τώρα τι πιστεύεις ότι έκανα? Σε κατηγορούσα ΠΙΣΩ τους? Λοιπόν, κάτι μου θυμίζει αυτό, του στύλ " Κατέβα κάτω,ρε, αν είσαι άντρας! Ξέρεις ποιός είμαι γώ ρε? Γιά μιά τιμή κι ένα καθαρό κούτελο ζούμε όλοι στην κοινωνία ( ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ " VIRTUAL" ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!)
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΑ :OXI!!
Και το αιτιολογώ:
1) Γιατί όλα αυτά δεν θα έστεκαν στον Εισαγγελέα, κι ο Εισαγγελέας έχει πολύ περισσότερο τέτοιο υλικό απο το Ιντερνετ να ασχοληθεί!
2) Και να έστεκαν, ξέρεις, οι δίκες στην Ελλάδα κρατάνε χρόνια, μέχρι να βγεί η απόφαση, ποιός ζεί ποιός πεθαίνει...
3)Ακουσα ότι ξαναβγήκε στην Αγγλία, τελευταία, ενας μανιακός δολοφόνος, που σκοτώνει γυναίκες... Ασε που και στην Ελλάδα τελευταία σκοτώσανε πέντε κυνηγούς, επειδή μπαίνανε σε ένα χωράφι... Πρέπει να προσέχουμε...
4)Σε είδα πολύ εκνευρισμένο, και πιθανόν μιά συνάντηση μαζί μου, να δημιουργήσει κανένα έμφραγμα, κανένα εγκεφαλικό.. Καλά λέει και ο Predator:
quote:
Υπαρχουν πολλοι τροποι να "αντιμετωπισεις" τετοιες προκλησεις, χωρις να χρειαζεται να νευριαζεις αρκετα, ωστε να χαλας την υγεια σου!!!! Στο λεω ως προτροπη και ως φιλος και οχι για να σε αντιδικησω...
ΑΣΕ , να μην τόχω και βάρος στη συνείδηση μου...
5)
quote:
Απλά δεν αξίζει να παίρνουμε στα σοβαρά ανθρώπους που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ως μέσο εκτόνωσης της κακίας τους ή ως διέξοδο από τα ψυχολογικά τους προβλήματα
Αφού δεν αξίζει να παίρνουμε στα σοβαρά τέτοια άτομα, γιατί θες να με συναντήσεις?
6) ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ:
Από την 1η Ιανουαρίου , αποφάσισα να πάω να κλειστώ σε μοναστήρι, σ' ένα ψηλό βουνό, γιατί , όπως λές και σύ,
quote:
τον πουριτανισμό της δεκαετίας του '50 που κουβαλάς,
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗς ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '20! - αποφάσισα να κλειστώ σε μοναστήρι, σε ένα ψηλό βουνό,για να μην βλέπω όλη αυτή την πορνογραφία που μας κατακλύζει από παντού, ακόμα και στις διαφημήσεις για παιδικές τροφές, δείχνουν ολόγυμνα μωρά - ΑΙΣΧΟΣ!!
- Που να τρέχω λοιπόν απ' τα βουνά, να σας συναντήσω... εσείς όμως , θαύμασια μπορείτε να συναντηθείτε, να μου ρίξετε ένα "θάψιμο", να περάσετε καλά, και , ποιός ξέρει, μπορεί στο τέλος να πιείτε και κανένα τσίπουρο στην υγειά μου, που έγινα η αιτία να γνωριστείτε!!
-θα πρότεινα, καλού-κακού, μια συνάντηση σε πολυσύχναστο μέρος, με πολλά φώτα...
Καλές Γιορτές και σε σένα, Μεσιέ Mercury.
Αvallon:
quote:
Eγώ δε θέλω να'ρθω γιατί δεν υπάρχω!Υ.Γ. Ποιό είναι το περιβόητο τόπικ του Μέρκιουρι περι ου ο λόγος?
Το τόπικ είναι " terminal station: Mystery", στισ "ΕΙΚΟΝΕΣ"
- Εσύ γιατί δεν υπάρχεις?
"πολλοι ανθρωποι του πνευματος στην αρχαιοτητα χρησιμοποιουσαν οπιο για χαλαρωση και συγκεντρωση. ως και η πηθεια, αν τη θεωρησουμε αυτο που ισχυριζοταν πως ειναι, "μαστουρωνε" τρελα!"
ναρκωτικά μπορεί να έκανε και ο νίτσε, ο έσσε, ο καζαντζάκης, ο πλάτωνας, ο αριστοτέλης, ο λουντέμης κ.ο.κ αυτό δεν σημαίνει ότι καταφέρανε να ακουμπήσουν τον Θεό, έτσι δεν είναι;;;; Μάλλον ότι θα γράψουν κανένα ωραίο λογοτέχνημα
Ως προς την Πυθεία, η τύπισσα ήταν γάτα δηλαδή οι χρησμοί της ήταν κάπως έτσι
Επισκέπτης της Πυθείας: " Πάσχω από την νόσο των τρελών αγελάδων, θα πεθάνω;;;;;;; "
Πυθεία: "Να πας στον Ιπποκράτη όπου θα σου συνταγογραφήση κάποια φαρμακάκια που θα σε βοηθήσουν η βελτίωση θα είναι επίπονη και απαιτεί δύναμη και θέληση από εσένα. Αν δεν σταθείς ισχυρός η οικογένεια σου θα θρηνήσει, αν όμως είσαι αντάξιος της δύναμης που απαιτείται τότε γρήγορα θα χαμογελάσεις ο Θεός σου συνιστά να αποφεύγεις το κρέας ιδιαίτερα το εισαγόμενο... Να περάσει το Νούμερο 1116 παρακαλώ"
Δηλαδή ναι μεν αλλά ..... 100% επιτυχία
crucifire:
"θα το δοκιμασω και θα σας πω!"
Περιμένω με αγωνία την ιστορία σου στο site του Eftaxias/homepage.gr (Ελπίζω να μην θίχτηκες αν ναι ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων)
Υποθέτω ότι τα καταφέραμε και πήγαμε αλλού το θέμα του undeafeted
quote:σωστο σε βρισκω αλλα το σχολιο για τις ζαρτιερες ηταν ψιλοπεριττο
δε βαριεσε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!
χουμορ αδερφε, χουμορ...
αλλα με νοημα.
τι αλλαζει στις ζαρτιερες?
μονο το χρωμα!
το ιδιο και στον Ταντρισμο ή όπου αλλου παρουσιαζονται ζευγη αντιθετων...
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:quote:
η ελλειψη του βλαπτει...Επαυξάνω.... !!!!!
Πολύ χαίρομαι που υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που συμφωνούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε αυτό το θέμα..και μάλιστα με τόσα επιχειρήματα..
Φιλικά...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
![]()
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
ΜΠΟΚΑΡΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
quote:quote:quote:
η ελλειψη του βλαπτει...Επαυξάνω.... !!!!!
Πολύ χαίρομαι που υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που συμφωνούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε αυτό το θέμα..και μάλιστα με τόσα επιχειρήματα..
Φιλικά...
Ζητώ την κατανοησή σας για λάθη στην προσπάθεια μου να επικοινωνήσω...Νέο μέλος...Θα ήθελα πληροφορίες για την παρακάτω εικόνα. Είναι θεά Αφροδίτη σε έκσταση?φιλικά
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
![]()
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
[/center]
ΜΠΟΚΑΡΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΠΟΚΑΡΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
πραγματι το σαιτ του εφταξια ειναι πολλυ καλο. το παρακολουθω χρονια!
αλλα δεν θα με δεις εκει.
δεν εδεσα οτι η πηθεια ηταν μεντιουμ.. ειπα αν υποθεσουμε"! μαγκιτησα παντως η κοπελια.
εχω την εξης απορια τωρα. οι μοναχοι δεν παθενουν ονειρωξεις;
εννοω, δεν ειχει καποιο τροπο ο οργανισμος να αποβαλει το σπερμα ωστε να μη δημιουργηθει καρκινος;
φιλε jonnie, ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες, απλα δεν ημουν σιγουρος κατα ποσο το χουμορ σου ητω καλοπροαιρετο. no ofense!
οσο για τον poe φιλε deadhunter, ηταν και πολυ ευφυης, μιας και αν δεν ηταν, δε θα ειχε τη δυνατωτητα υπο την επειροια ναρκωτικων να βαλει σε ταξη τις σκεψεις του! πραγματι μεγαλειωδης!!!
learn asif you are going to live forever
live as if you are going to die tommorow
-soulfly