- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
η αληθεια ειναι οτι η τρελη μαστουρα σε συνδυασμο με τρελο σεξ μπορει να σε παει καπου{δεν εννοω το νοσοομειο}ο αγαπημενος μου συγγραφεας Ενγκαρ αλαν ποε μαστουρωνε αγρια πριν γραψει.επερνε την κοκα με το κιλο και για αυτο αλλωστε εγραψε τετοια αριστουργηματα
Ναι, αλλά σε τι κατάσταση ήταν η ζωή του και σε τι ηλικία πέθανε?
...υπάρχουν και άλλοι τρόποι πέρα από την μαστούρα...![]()
.
.
.
The She Mantis... extended and bright...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
"αλλα δεν θα με δεις εκει. "
...να πάρει...
crucifire
" δεν εδεσα οτι η πηθεια ηταν μεντιουμ.. ειπα αν υποθεσουμε"! "
Ζητώ συγνώμη, νόμιζα ότι το έδωσες σαν παράδειγμα για τις "ευεργετικές(;;;)" ιδιότητες των ναρκωτικών και για αυτό συνέχισα...
crucifire
"εχω την εξης απορια τωρα. οι μοναχοι δεν παθενουν ονειρωξεις;
εννοω, δεν ειχει καποιο τροπο ο οργανισμος να αποβαλει το σπερμα ωστε να μη δημιουργηθει καρκινος"
Να ομολογήσω ότι δεν γνωρίζω αν και σαν άνθρωποι με πολυετή αποχή κάτι τέτοιο πρέπει να γίνετε αν και ακούγεται ότι ένας αριθμός ασπάζεται τις τακτικές των φυλακών. Μπορείς να μου εξηγήσεις την συλλογιστική σου στην περίπτωση που οι ονειρώξεις είναι μια πραγματικότητα στον κύκλο των μοναχών;
.
τα αποτελεσματα της ιατρικης ερευνας συσχετιζουν αμεσα τον καρκινο του προστατη (οπως και του μαστου) στην μη χρησιμοποιηση του λογω ηλικιας.
ο νοων νοειτο...
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:
Μπορείς να μου εξηγήσεις την συλλογιστική σου στην περίπτωση που οι ονειρώξεις είναι μια πραγματικότητα στον κύκλο των μοναχών;
βασικα η ερωτηση προηρθε απο αυτο που ειπε ο undefeated για τους μοναχους και το γνωστο προβλημα με τους καρκινους του προστατη...
τακτικη φυλακων εννοεις τον αυνανισμο; γιατι εχω την εντυπωση οτι θεωρηται αμαρτια......
learn as if you are going to live forever
live as if you are going to die tommorow
-soulfly
"βασικα η ερωτηση προηρθε απο αυτο που ειπε ο undefeated για τους μοναχους και το γνωστο προβλημα με τους καρκινους του προστατη..."
Νόμιζα ότι πήγαινε προς τον πνευματισμό η ερώτηση. Δεν μπορούσα να καταλάβω την σύνδεση αυτή και για αυτό ζήτησα περισσότερη πληροφόρηση.
crucifire:
"τακτικη φυλακων εννοεις τον αυνανισμο; γιατι εχω την εντυπωση οτι θεωρηται αμαρτια......"
Όχι εννοούσα την ιστορία με το σαπούνι αλλά και αυτό σίγουρα θα θεωρήται αμαρτία. Δεν νομίζω να ανέφερα ότι οι μοναχοί είναι αναμάρτητοι
-soulfly
Το σεξ αποφορτίζει, αυτό και μόνο κάνει καλό. ![]()
Από την άλλη υπάρχουν και οι ξύπνιοι που δεν "πη...δούν" αλλά
"μυούν"! Μυητικό σεξ, το απόλυτο κόλπο! ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
dark banishing
δεν μιλαμε για τη συνευρεση που αφορα την εξαπατηση.
μιλαμε για ενα ζευγαρι που γνωριζεται. που ξερει ο ενας τον αλλο και υπαρχει χημεια αναμεσα στα πνευματα τους.
γιατι δεν απαντα κανεις για αυτο; προσωπικα θα ηθελα την απαντηση της amalia και του allzaro....
-soulfly
"γιατι δεν απαντα κανεις για αυτο;"
Νομίζω ότι κατέθεσα την αποψή μου στην συγκεκριμένη ερώτηση, την φορολογική μου δήλωση δεν έκανα ακόμα και θα φάω κανένα πρόστιμο...(παντελώς άσχετο αλλά κάπου έπρεπε να το πω και εγώ)
quote:
επιτελους!!!
δεν μιλαμε για τη συνευρεση που αφορα την εξαπατηση.
μιλαμε για ενα ζευγαρι που γνωριζεται. που ξερει ο ενας τον αλλο και υπαρχει χημεια αναμεσα στα πνευματα τους.
γιατι δεν απαντα κανεις για αυτο; προσωπικα θα ηθελα την απαντηση της amalia και του allzaro....
καλά βρε μην θυμώνεις.
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι όταν είσαι ερωτευμένος, έχεις αυτό που λέμε "ψυχική ανάταση" και αυτό μπορεί να βοηθήσει θετικά στις όποιες πνευματικές σου αναζητήσεις. Από την άλλη, συνήθως τις παραμερίζεις γιατί έχεις άλλα εξίσου ενδιαφέροντα πράγματα να σκεφτείς και να κάνεις. Αυτά αν θες να τα δούμε ρεαλιστικά.
Το καλό σεξ ακριβώς επειδή είναι χημεία σωμάτων, δεν προϋποθέτει την πνευματική συνταύτιση του ζευγαριού. Οπως και η πνευματική συνταύτιση δεν εξασφαλίζει το καλό σεξ. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Αν βρεις και τα δύο σε ένα πακέτο, είσαι απλώς πολύ τυχερός!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
οχι δεν ειμαι ερωτευμενος, απλα το τοπικ πηγε περιπατο.
quote:
απλως υποθετω πως ο undefeated αναρωτιεται οπως κι εγω αν ειναι δυνατο να τα βρεις πακετο και αν οντος γινεται κατι τοτε...
δεν με ενοχλησε το χιουμορ σου απλα πηγα να σωσω το θεμα!
ουτε το δικο σου φυσικα gds1, και γρηγορα τη δηλωση μη μας παρουν φαλαγγι!!!![]()
![]()
-soulfly
quote:
... όταν είσαι ερωτευμένος, έχεις αυτό που λέμε "ψυχική ανάταση" και αυτό μπορεί να βοηθήσει θετικά στις όποιες πνευματικές σου αναζητήσεις
Η οποία "ψυχική ανάταση" έχει όμως ημερομηνία λήξης (ο έρωτας δεν κρατάει για πάντα) με τις ανάλογες αρνητικές επιπτώσεις στις όποιες πνευματικές αναζητήσεις(λόγω της ψυχικής κατάπτωσης που επιφέρει η διάλυση της σχέσης).
quote:
Το καλό σεξ ακριβώς επειδή είναι χημεία σωμάτων, δεν προϋποθέτει την πνευματική συνταύτιση του ζευγαριού. Οπως και η πνευματική συνταύτιση δεν εξασφαλίζει το καλό σεξ. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο
Αυτό ξαναπέστο γιατί, μάλλον, υπάρχει σύγχυση.
quote:
δεν μιλαμε για τη συνευρεση που αφορα την εξαπατηση
Όχι την εξαπάτηση αλλά για συνεύρεση που αφορά τη σαρκική ικανοποίηση και των δύο, χωρίς ίχνος πνευματικότητας.Τον πρώτο λόγο σε μια ερωτική σχέση έχει η χημεία-έλξη ανάμεσα στα σάρκινα σώματα (η αρχή γίνεται με το πρώτο οπτικό ερέθισμα). Άλλωστε ποιος/ποια θα ερωτευόταν εναν Κουασιμόδο του άλλου φύλου όποια πνευματική επικοινωνία και αν υπήρχε;
quote:
Δεν ξέρω αν μπορούν να φτάσουν στη θέωση, αλλά σίγουρα φτάνουν στο χειρουργείο, μια και οι περισσότεροι πάσχουν από καρκίνο του προστάτη, λόγω της μη εκσπερμάτωσης... Η ασθένεια αυτή είναι η πλέον διαδεδομένη στους κύκλους των μοναχών.
Ίσως η καταπίεση των γεννητικών οργάνων από ανθρώπους που δεν είναι έτοιμοι για μια εγκρατή ζωή να δημιουργεί το πρόβλημα (αν είναι αλήθεια τα παραπάνω). Η μοναχική ζωή δεν σημαίνει και ζωή χωρίς εκσπερμάτωση έτσι;Υπάρχουν διάφοροι τρόποι γι'αυτό και όχι μόνο η φυσιολογική σεξουαλική επαφή(και η ζωή των μοναχών δεν είναι και τόσο άγια). Μάλλον όμως τα προβλήματα στον προστάτη οφείλονται κατά κύριο λόγο στη σεξουαλική κατάχρηση και οπωσδήποτε όχι στην ενσυνείδητη αποχή.
Άλλωστε και το Ταό και η Γιόγκα υποστηρίζουν ότι το σπέρμα είναι μια εξαιρετικά πολύτιμη ουσία για τον άντρα, αποτελεί πηγή δημιουργικότητας και αναζωογόνησης γι'αυτόν και δεν πρέπει να σπαταλιέται.
Μάλιστα ο Ταοϊσμός συμβουλεύει την σεξουαλική πράξη χωρίς εξπερμάτωση του άντρα ώστε αυτός να μη χάνει τη ζωτικότητά του και να απορροφά(με κάποιες τεχνικές) την ενέργεια που παράγεται προς αναζωογόνηση του σώματός του, αλλά και να ικανοποιεί πολύ περισσότερο τη σύντροφό του (λόγω της διατήρησης της ζωτικότητάς του).
Πάντως,εν κατακλείδι, ο δρόμος για την πνευματικότητα,είτε μας αρέσει είτε όχι,είναι ο δύσκολος δρόμος: αυτός της εγκράτειας.
Και επειδή είμαστε αδύναμα όντα,γεμάτα πάθη και αδυναμίες, ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να κρατήσουμε τις ισορροπίες(όσο αφορά το σεξ) και ν'αποφύγουμε τα άκρα.
dark banishing
δεν ξερω κατα ποσο βοηθα τον πνευματισμο παντως βοηθα την αντιμετωπιση της υπογενετικοτητας!!!
-soulfly
Θα μπορούσε να είναι και αν ο πνευματισμός βοηθάει στο σέξ.
Στο πρώτο ερώτημα.
Σε ποιά περίπτωση πνευματισμού?
Πνευματισμός είναι π.χ.να ταξιδέψω εξωσωματικά.
Πνευματισμός είναι π.χ. να να διαισθάνομαι.
Σε ποιά περίπτωση σέξ?
Σεξ είναι να ηδονίζομαι απλά, να βγάζω τα ψυχολογικά αποθημένα μου.
Σεξ είναι η συμπλήρωση του εαυτού με τον άλλο.
Άρα η ερώτηση είναι συγκεχυμένη.
Νομίζω ότι ο καθένας απαντά στις ερωτήσεις του από την εμπειρία του.
ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ.
ΤΟ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο 'ΘΕΟΣ' ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΚΑΚΟ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΣΕΞ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΝΥΧΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ. ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
Γιατί όλες οι θρησκείες ευλογούν το σέξ και όλες οι κοινωνίες αποδέχονται τους καρπούς του , τα παιδιά δηλαδή και τα εγγονάκια.
Πάντως πολύ σωστό αυτό που έγραψες γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αναστολές στο σέξ.