- Η 14η ΝΙΣΑΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Άμα είναι έτσι να αρχίσω κι εγώ να ποστάρω τις περιπέτειες του Captain Marvel που είναι περισσότερο διασκεδαστικες από την εβραϊκή μυθολογία .
*

macedon
Που χαθήκατε από τα δικά μου thread και την πέσατε στον MELETHTHS???
Φίλε μου MELETHTHS προχώρα διότι οι τύποι από επάνω έχουν φέρει τις τελευταίες εβδομάδες ως Ιστορικές Πηγές το Μισύρη, έναν ανώνυμο ντεκορατέρ και μια Αμερικανίδα νοικοκυρά...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
Έλα ρε σεις υπεράνω...Που χαθήκατε από τα δικά μου thread και την πέσατε στον MELETHTHS???
Φίλε μου MELETHTHS προχώρα διότι οι τύποι από επάνω έχουν φέρει τις τελευταίες εβδομάδες ως Ιστορικές Πηγές το Μισύρη, έναν ανώνυμο ντεκορατέρ και μια Αμερικανίδα νοικοκυρά...
Ερευνάτε τας Γραφάς
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!
οι πηγές μας είναι η λογική μας,την οποία είτε αρέσει,είτε όχι χρησιμοποιούμε στο 100%.
Διευκρίνηση:Μην μπερδέψεις πάλι την λογική με την χρήση του εγκεφάλου σε ποσοστιαίες μονάδες.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ.
ΙΑ΄ ΚΕΦΑΛΑΙΟ , ΕΔΑΦΙΑ 2 ΚΑΙ 3
ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΟ Ι 23 ;
ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΟΡΑΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ;
ΦΙΛΙΚΑ
MELETHTHS
ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ 3 ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΜΕ
ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ
--------
ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ.
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ
ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΙΑ.
ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ
ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.
ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ
ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.
ΦΙΛΙΚΑ
MELETHTHS
quote:
ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΜΕ
ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
Ο προφητικός λόγος στη βίβλο,έχει υποκλαπεί απο άλλα πολύ παλαιότερα κείμενα,όπως η Ελληνική Μυθολογία-ιστορία,τα Σουμεριακά έπη,το πόπολ-Βούχ,και οι ινδικές Βέδδες.
Σε προκαλώ αγαπητέ ΜΕΛΕΤΗΤΗ,να παρουσιάσεις οποιοδήποτε εδάφιο θέλεις απο την Βίβλο και θα σου παραθέσω το αντίστοιχο πρωτότυπο απο την Ελληνική κυρίως μυθολογία-ιστορία.
Φυσικά θα δέχεσαι ότι τα ανωτέρω κείμενα,είναι κατα πολύ παλαιότερα της Βίβλου.
Ετσι επαναλαμβάνω το ερώτημά μου και σε σένα:Είναι ο Πλάτων Μωυσίζων ή ο Μωυσής Πλατωνίζων?
Και για να μην μπερδεψεις την βούρτσα με το...άλλο,τα ονόματα είναι συμβολικά και συμβολίζει ο μέν Πλάτων την ελληνική,ο δε Μωυσής την εβραϊκή-Ιουδαϊκή ιστορία.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
Έλα ρε σεις υπεράνω...Που χαθήκατε από τα δικά μου thread και την πέσατε στον MELETHTHS???
Ερευνάτε τας Γραφάς
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!
οι πηγές μας είναι η λογική μας,την οποία είτε αρέσει,είτε όχι χρησιμοποιούμε στο 100%.Διευκρίνηση:Μην μπερδέψεις πάλι την λογική με την χρήση του εγκεφάλου σε ποσοστιαίες μονάδες.
Δεν ήμουν εγώ που είχα μπερδευτεί τότε αλλά ούτως ή άλλως και αυτό που λες περί του 100% της λογικής πάλι ΑΚΥΡΟ είναι.
Τα δικά σας ΙΕΡΑΤΕΙΑ (που αγνοείται ακόμα και την ύπαρξή τους αλλά αυτό είναι δικό σας πρόβλημα) σας έχουν πιπιλίσει τα μυαλουδάκια σας με απίστευτες παπάντζες τις οποίες έχετε καταπιεί ΑΜΑΣΗΤΕΣ...
Για τα εν λόγω ιερατεία κάτι πήγε να σας πει ο Doc αλλά δεν πήρατε μυρωδιά.
Σας τα είπε και ο Φουράκης αλλά δεν δείχνετε να καταλαβαίνετε τι συμβαίνει γύρω σας...
ΦΟΥΡΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ''
http://www.youtube.com/watch?v=FKlcUBLJUFA
Στο θέμα μας λοιπόν.
Για πες μου φίλε μου ΝΙΚΟΜΑΧΕ σε ποιες ΑΡΧΕΣ στηρίζεται η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ?
Απλή ερώτηση. Απάντησέ μου και συνεχίζουμε και στα επόμενα ερωτήματα...
Ερευνάτε τας Γραφάς
ΕΑΝ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΗΝ 14η ΝΙΣΑΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ,ΕΦΕΤΟΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 , ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ
ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΛΥ
ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΩΝ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ 14 ΝΙΣΑΝ ΤΟΥ 1490 π.Χ.
ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΤΟΥΘΜΩΣΗ Β΄ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ.
ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΑΔΑΜ.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ
ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΘΕΜΑΤΑ , ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.
ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ.
ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΩΝΑ
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ.
Ο ΙΩΣΗΠΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.
ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 4π.Χ. ΚΑΙ ΤΟ 1π.Χ.
Το 1π.Χ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ
ΟΡΚΟ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΟΥ ΟΚΤΑΒΙΑΝΟΥ ΤΟ 2 π.Χ. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 36
ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 37π.Χ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΩΜΑΙΚΩΝ ΛΕΓΕΩΝΩΝ.
ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 36 ΕΤΗ ΤΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 40 ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ
ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΡΙΖΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΑΝΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟΥ 4π.Χ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 40 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 37 Ο ΗΡΩΔΗΣ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ !
ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΑΣ . ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΙΝΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ.
ΦΙΛΙΚΑ
MELETHTHS
Δεν καταλαβαίνεις κάτι σημαντικό,με αποτέλεσμα ο εγκέφαλός σου να αποδίδει τα μέγιστα,όσο και ενός τενεκεδένιου κουτιού.[Ερχεται κίτρινη,αλλά αξιζει τον κόπο]![]()
![]()
ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΗΣ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ,ΘΕΩΝ,ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ,ΦΟΥΡΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ...ΤΗς...ΤΟΥς!!!
Το αντιλαμβάνεσαι αυτό ή όχι?
Τι μου ποστάρεις συνέχεια για φουράκη,λευκά και μαύρα ιερατεία και τον διάολο με στολή?
Πού στηρίζω την λογική μου?
Μα που αλλού?Στήν λογική!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ
Η λογική λέει:<< Αν είσαι θεός κύριε Γιαχβέ και θέλεις γονυκλισίες και λατρείες και θυσίες,φανερώσου και απαίτησέ τες με την παρουσία σου και μόνο >>.
Αλλά και τότε κύριε Γιαχβέ,δηλαδή και να φανερωθείς,πρέπει να καλύψεις την λογική μου στο 100%,για να σε λατρέψω και να σε πιστέψω.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΧΩΒΑ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 11/04/2012 14:57:59
quote:
ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΗΣ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ,ΘΕΩΝ,ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ,ΦΟΥΡΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ...ΤΗς...ΤΟΥς!!!
εκτος του Λιακοπουλου ![]()
![]()