ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Italos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/04/2014, 16:44:11
quote:

Ναι,για 2 μιλάει,αλλα 3 θα είναι στην πραγματικότητα!Το λέει ο Αγιος Νείλος....

Και γιατί να δεχτώ κάτι που ΔΕ λέει η Αποκάλυψη; (αν λέει ο άγιος Νείλος τέτοιο πράγμα)

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

10/04/2014, 16:51:59
Βλέπεις Ιταλέ, για ποιό πράγμα μιλάμε?

Βλέπεις τι ακολούθησε τα σχόλιά μας?

Για πες μου τώρα, με ποιανού την γλώσσα θα μιλήσεις?

Εγώ πάντως μιλώ με την δική μου και δεν την προσαρμόζω στα αυτιά κανενός.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

10/04/2014, 17:12:25
quote:

Βλέπεις Ιταλέ, για ποιό πράγμα μιλάμε?

Βλέπεις τι ακολούθησε τα σχόλιά μας?

Για πες μου τώρα, με ποιανού την γλώσσα θα μιλήσεις?

Εγώ πάντως μιλώ με την δική μου και δεν την προσαρμόζω στα αυτιά κανενός.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Άσε τα bold και απάντησε στις ερωτήσεις. Αλλά άσε! Μην απαντάς καλύτερα. Έχεις αποφύγει όλες τις σημαντικές ερωτήσεις, οπότε παράτα το.

Εγώ μιλάω πρακτικά, ρεαλιστικά. Δίνω πρακτικές λύσεις. Εσύ μιλάς θεωρητικά.

Εσύ κορόιδευες κάποια πράγματα που λες ότι είναι τόσο αληθινά όσο ο Χάρρυ Πόττερ. Τα δικά σου που είναι 100% αληθινά και δεν έχουν σχέση με πίστη και αντιεπιστημονικές εικασίες, μπορείς να τα αποδείξεις; Όχι...

Πως γνωρίζεις ότι ... γνωρίζεις; Που ξέρεις πως είδες εξωγήινους, και δεν είχες παραισθήσεις, λόγω του...κινηματογράφου και του ίντερνετ; Ίσως ακόμη και υπό την επίρροια ουσιών;

Κοροϊδεύεις τα βιώματα των Χριστιανών, αλλά και εσύ μιλάς για βιώματα προσωπικά που δεν μπορείς να αποδείξεις...

Συνέχισε να μιλάς σε αυτούς που σε...καταλαβαίνουν και να κοροϊδεύεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Η Αποκάλυψη όντως μιλάει για 2,αλλα δεν βάζει τον εαυτό του μέσα,ο Ιωάννης ο Θεολόγος που γράφει και την Αποκάλυψη!Εννοει μόνο τους Ενωχ και Ηλία!Τον εαυτό του,τον εξαιρεί!

10/04/2014, 17:18:15
Μα ναι! Η ύπαρξη εξωγήινων είναι κάτι απόλυτα φυσικό και δεν έχει σχέση με "μεταφυσικές" δοξασίες. Η μεταφυσική έχει να κάνει μόνο με τα όντα του Χριστιανισμού.

Its 100% scientific! Όποιος δεν πιστεύει ακόμη στους εξωγήινους είναι ηλίθιος και αγράμματος.

Και καθήκον του Έλληνα τώρα είναι να οργανωθούμε απέναντι στους εξωγήινους. Να πνίξουμε μέσα μας την Βίβλο και τα ψέμματά της, να αρχίσουμε να διαβάζουμε ελληνική φιλοσοφία για να γνωρίσουμε τον αληθινό Θεό μέσα μας και επαναστατόντας να γίνουμε ελεύθεροι άνθρωποι.

Τέρμα τα 8ωρα και τα αφεντικά. Ελευθερία!

10/04/2014, 17:34:25
Χριστιανέ Ορθόδοξε, άσε τα να πάνε. Αντιπροσωπεύουμε τον μηχανισμό εξαπάτησης που έχει εδραιωθεί εδώ και αιώνες. Νιώθεις το βάρος της ευθύνης;

Ως πιόνια του συστήματος, θέλουμε τον άνθρωπο σκλαβωμένο νοητικά και εγκλωβισμένο για πάντα στην Γη που κυβερνάνε τα ιερατεία του Χριστιανισμού. Να λοιπόν η κρυφή μοχθηρία του Γεωκεντρισμού!!! Την ξεσκεπάσανε! Φτου!

Σύντομα όμως η κατάσταση θα αλλάξει. Θα συντριφτεί το ψέμα διά της ΓΝΩΣΗΣ και θα σηκωθεί ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΟΣ να τσακίσει τον Χριστιανισμό. Θα πέσουν πολλά κεφάλια...

Δεν θα υπάρχουν πια ελεύθεροι και δούλοι, πλούσιοι και φτωχοί. Ούτε 8ώρα, ούτε απλήρωτες υπερωρίες! Ειρήνη, ελευθερία. Θα δεις πόσο συναδελφωμένα και αγαπημένα θα είναι τα ΥΠΕΡΟΝΤΑ.

Γιατί όλοι θα καταλάβουν διά της γνώσης πως είναι και πολύ μάγκες "γαμάουα". ΥΠΕΡ-ΕΓΩ που δεν δουλώνονται σε καμμιά σαύρα αλλά και σε κανένα άλλο...εχμ ΥΠΕΡ-ΕΓΩ.

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

10/04/2014, 17:56:07
Χριστέ μου.. αλήθεια δεν ξέρω απο που να πρωτοξεκινήσω..
Παω να πάρω καφέ και έρχομαι... :) Καλησπέρα..

parokaΜέλος
10/04/2014, 17:59:55
@ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Είσαι σίγουρος 100% και πέραν πάσης αμφιβολίας (sic) ότι δεν υπάρχει Θεός;

quote:

Αλλά δυστυχώς, από τα 8 δις πληθυσμό, τα 7,7 τραβάνε συνεχώς το...χειρόφρενο!!

Αυτό το ποσοστό (λιγότερο του 5%) του πληθυσμού με λυμένο το χειρόφρενο πόθεν προκύπτει;

Βλακείες λένε για μια ακόμη φορα!Η Ορθοδοξία είναι η μόνη αληθινη θρησκεία,η μάλλον δεν είναι θρησκεία,είναι η ίδια η αλήθεια!Γιατι πάντα μια είναι η αλήθεια και πολλα τα ψέμματα....

10/04/2014, 19:11:13
quote:

@ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Είσαι σίγουρος 100% και πέραν πάσης αμφιβολίας (sic) ότι δεν υπάρχει Θεός;

quote:

Αλλά δυστυχώς, από τα 8 δις πληθυσμό, τα 7,7 τραβάνε συνεχώς το...χειρόφρενο!!

Αυτό το ποσοστό (λιγότερο του 5%) του πληθυσμού με λυμένο το χειρόφρενο πόθεν προκύπτει;

τα τροχαία

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ