ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΦΑΚΕΛΟΣ LACERTA" ,ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΨΕΜΑ ,Η ΜΙΑ ΜΕΙΞΗ ΑΥΤΩΝ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "ΦΑΚΕΛΟΣ LACERTA" ,ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΨΕΜΑ ,Η ΜΙΑ ΜΕΙΞΗ ΑΥΤΩΝ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΝΙΚΟΣGR62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
AngelosΜέλος
03/04/2005, 14:46:23
Cybermaster,

Χειροκροτώ με ενθουσιασμο.
Με διαφορά το πιο διασκεδαστικό post που έχω διαβάσει.

Αγγελος

AmazonaΜέλος
03/04/2005, 19:09:56

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!
ΜΠΑΦΙΑΣΑΜΕ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ,ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΔΙΑ!
ΕΛΕΟΣ!!

χΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟΣGR.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ...ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ CYBERMASTER ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ!!

εχω κι εγώ κατι παρόμοιο να παραθέσω!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ!!

"Ματαιότης,ματαιοτήτων,τα πάντα ματαιότις"

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
03/04/2005, 19:23:14
ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΟΚ?
ΣΤΟ FORUM "ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ" ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ FAME STORY?
ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΜΑΖΟΝΑ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ!

STERMΜέλος
04/04/2005, 21:22:45
quote:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΗΓΗΘΩ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ 2002 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ....
ΗΤΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ 2 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΛΑΜΨΗ ΝΑ ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ....
Η ΛΑΜΨΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ.......
ΗΤΑΝ ΦΟΥΞΙΑ ΜΕ ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΕ ΣΤΑΜΠΕΣ.....
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΓΚΡΙΖΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΟΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.....
ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΗΙΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.....
ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ.....

Είχα και εγώ ένα παρόμοιο περιστατικό σε μια παραλία του Λαυρίου όταν με πλησίασε ένα αλογάκι της Παναγίας και μου αποκάλυψε ότι προέρχεται από μια άλλη διάσταση και ότι το είδος του έχει αυτή την μορφή για να μπορεί ο εγκέφαλος μας να το καταλαβαίνει, μάλιστα μου εξήγησε ότι δεν μπορούσαμε να τους ακούσουμε να μιλάνε γιατί ο ήχος της φωνής τους είναι σε συχνότήτα που θα μας προκαλούσε εγκεφαλική βλάβη (γι' αυτό και μου τα περιέγραψε όλα αυτά με καρικατούρες).

Το σοκαριστικό ήταν όταν μου αποκάλυψε ότι τα κουνούπια είναι δικό τους υβρίδιο-κατασκεύασμα με σκοπό την τοποθέτηση μικροτσίπ στους ανθρώπους και ότι για αυτό μετά από ένα τσίμπημα παρατηρούμε μια φουσκαλίτσα στο δέρμα, είναι το μικροτσίπ πριν απορροφηθή από τον οργανισμό μας....

Όμως καθώς το έβλεπα να απομακρύνεται και στην πρασπάθεια του να διασχίσει τον δρόμο αναχαιτίστικε από το παρμπριζ ενός όχήματος των μυστηκών υπηρεσιών.

Απ' όσο γνωρίζω το πτώμα του μεταφέρθηκε σε κάποιο κρατικό μυστικό βιολογικό εργαστήριο στην περίφημη περιόχη με την κωδική ονομασία Ξ.Α.Μ.(Ξύγκι Από Μύγα)51.

Την επόμενη μέρα η κυβέρνηση αρνήθηκε το γεγονός και χαρακτήρισε όλα τα σχετικά δημοσιεύματα και τις φήμες ως <<ΨΕΥΔΗ>>.

STERMΜέλος
04/04/2005, 21:25:57
quote:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΗΓΗΘΩ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ 2002 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ....
ΗΤΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ 2 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΛΑΜΨΗ ΝΑ ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ....
Η ΛΑΜΨΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ.......
ΗΤΑΝ ΦΟΥΞΙΑ ΜΕ ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΕ ΣΤΑΜΠΕΣ.....
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΓΚΡΙΖΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΟΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.....
ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΗΙΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.....
ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ.....

Είχα και εγώ ένα παρόμοιο περιστατικό σε μια παραλία του Λαυρίου όταν με πλησίασε ένα αλογάκι της Παναγίας και μου αποκάλυψε ότι προέρχεται από μια άλλη διάσταση και ότι το είδος του έχει αυτή την μορφή για να μπορεί ο εγκέφαλος μας να το καταλαβαίνει, μάλιστα μου εξήγησε ότι δεν μπορούσαμε να τους ακούσουμε να μιλάνε γιατί ο ήχος της φωνής τους είναι σε συχνότήτα που θα μας προκαλούσε εγκεφαλική βλάβη (γι' αυτό και μου τα περιέγραψε όλα αυτά με καρικατούρες).

Το σοκαριστικό ήταν όταν μου αποκάλυψε ότι τα κουνούπια είναι δικό τους υβρίδιο-κατασκεύασμα με σκοπό την τοποθέτηση μικροτσίπ στους ανθρώπους και ότι για αυτό μετά από ένα τσίμπημα παρατηρούμε μια φουσκαλίτσα στο δέρμα, είναι το μικροτσίπ πριν απορροφηθή από τον οργανισμό μας....

Όμως καθώς το έβλεπα να απομακρύνεται και στην πρασπάθεια του να διασχίσει τον δρόμο αναχαιτίστικε από το παρμπριζ ενός οχήματος των μυστηκών υπηρεσιών.

Απ' όσο γνωρίζω το πτώμα του μεταφέρθηκε σε κάποιο κρατικό μυστικό βιολογικό εργαστήριο στην περίφημη περιόχη με την κωδική ονομασία Ξ.Α.Μ.(Ξύγκι Από Μύγα)51.

Την επόμενη μέρα η κυβέρνηση αρνήθηκε το γεγονός και χαρακτήρισε όλα τα σχετικά δημοσιεύματα και τις φήμες ως <<ΨΕΥΔΗ>>.

11/04/2005, 23:00:33
Εγω αυτό που δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά, είναι ότι βγήκε ένας άνθρωπος έβαλε ένα θέμα για το οποίο δεν πήρε θέση αν είναι αλήθεια ή όχι και απλά το παρουσίασε... Δεν καταλαβαίνω γιατί όλη αυτή η επίθεση. Δεν φτάνει που έκανε τον κόπο ο άνθρωπος και το έβαλε πέσατε να τον φάτε λες και το κατασκεύασε ο ίδιος. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν αξίζει κάποιος να γράφει πια εδω μέσα...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

11/04/2005, 23:38:46
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Απέριττε ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΙΘΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ....

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΥΦΟΛΟΓΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ κτλ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΝΙΚΟΣGR ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΕΙ...

ΑΠΛΑ ΚΡΙΤΙΚΗ (ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΚΑΛΗ) ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

VIKINGΜέλος
12/04/2005, 03:58:40
quote:

Έγγραφο Lacerta 1
Συνέντευξη από έναν ερπετοειδή

Ανθρωπε NΙΚΟΣGR ειμαι ενας εξωγηινος και ονομαζομαι Γιαχβε.
Ειμαι μελος του φορουμ εδω και πολυ καιρο και σου γραφω απο ενα πολυ μακρινο πλανητη.Ειμαι ο δημουργος σου και ανηκω στην ομαδα εξωγηινων που ονομαζεται Αλβανιν.Αντιπαλοι μας ειναι οι Ελλοχιμ που αρχηγος τους ειναι ο Lacerta.

Ηθελα να σου πω ενα μυστικο.Αυτα που αναφερει η Βιβλος ειναι ολα παραμυθια και εχουν γραφτει απο μια επικινδυνη ομαδα εξωγηινων που ο αρχηγος του ειναι ο Lacerta.Προσεχε προσπαθουν να σας παραπλανησουν.
Σας δινουν διαφορες εντολες και σας λενε πως ειναι του Θεου.Ο Lacerta ειχε το θρασος να χρησιμοποιησει το δικο μου ονομα και μετα να γραψει την Βιβλο.Μεσα στην Βιβλο λεει π.χ πως οι προγαμιαιες σχεσεις ειναι αμαρτημα.Παραμυθια.Επιτρεπετε να εχεις μεχρι και 192 γυναικες.

Επισης σας λενε πως ο Χριστος ειναι η ενσαρκωση μου.Ψεμματα!Εγω καποτε οντως επισκεφτηκα την Γη σας αλλα οχι στο σωμα του Χριστου αλλα στο σωμα του Δια.

Επισης σας δινουν διαφορες προφητειες οπως για παραδειγμα οτι η Κωσταντινουπολη θα γινει παλι Ελληνικη.Παραμυθια.

Επισης σας λενε πως οι Ελληνες ειναι αναδελφος λαος και οτι εσεις πρωτοι αναπτυξατε πολιτισμο.θΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ λοιπον ορισμενα μυστικα.

Οι Ελληνες ειναι τεκνα των Αλβανων που προηλθαν απο εναν μακρινο πλανητη πριν 40000 και εγκατασταθηκαν στον πλανητη σας και ανεπτυξαν εναν λαμπρο πολιτισμο που ονομαστηκε Ατλαντιδα.Οι Ελληνες προεκυψαν μετα απο σεξουαλικη επαφη των εξωγηινων Αλβανων με μια φυλη γηινη πιθηκανθρωπων ονοματι homo erectus.Σου παρουσιαζω ενα αρχαιο κειμενο αποκρυφο που δεν θα το βρειτε ποτε στην Γη και αναφερεται στην δημουργια των πρωτων ανθρωπων και των Ελληνων:

"Εν αρχη εποιησεν οι Αλβανιν τον ουρανον και την Γην."

Και πιο κατω αναφερει...

"Και ειπαν οι Αλβανιν:Ας καμωμεν ανθρωπων κατ'εικονα ημων,καθ'ομοιωσιν ημων..."

Σημειωση:Ο ΑΔΑΜ ηταν Αλβανος και κατοικουσε σε εναν μακρινο πλανητη μαζι με την Ευα που απεκτησαν πολλα παιδια που καποτε αποφασισαν να φυσουν απο τον πλανητη και να επισκεφτουν τον δικο σας.

Παμε πιο κατω...

"Και οτε ηρχισαν οι ανθρωποι να πληθυνονται επι του προσωπου της Γης,και θυγατερες εγεννηθησαν εις αυτους.Ιδοντες οι υιοι του Θεου(δηλαδη οι Αλβανοι) τας θυγατερας των ανθρωπων(δηλαδη τις γυναικες απο την φυλη των πιθηκανθρωπων),οτι ησαν ωραιαι,ελαβον εις εαυτους γυναικας εκ πασων οσας εκλεξαν.

Και ειπε ο Κυριος(δηλαδη εγω):Δεν θελει καταμεινει παντοτε το πνευμα μου μετα του ανθρωπου,διοτι ειναι σαρξ,αι ημεραι αυτου θελουσιν εισθαι ακομην εκατον εικοσι ετη."

Επισης πρεπει να σου πω οτι πριν 12000 χρονια εγινε ενας παγκοσμιος κατακλυσμος οπως αναφερουν οι μυθολογιες.Το 12000 π.Δια 32 τεραστιοι Γιγαντες(οι Νεφιλιμ) εφαγαν περισσοτερο απο οτι αντεχε το στομαχι τους(αυτο ηταν και το πρωπατορικο αμαρτημα) με αποτελεσμα να κλασουν και να λιωσουν οι παγοι και να γινει ενας παγκοσμιος κατακλυσμος.

Επισης επειδη σε αγαπαω Νικοgr σου δινω ορισμενες αληθινες προφητειες οι οποιες θα εχουν πραγματοποιηθει μεχρι το 2024 διοτι ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC:

ΤΟΝ Ιουνιο του 2005 η Ελλαδα θα χασει απο την Τουρκια στο ποδοσφαιρο με 5 γκολ διαφορα και δεν θα προκριθει στο Ευρωπαικο.

Το 2008 θα γνωριζεις μια πανεμορφη γυναικα και θα αποκτησεις 4 παιδακια.

Μεχρι το 2024 θα εχουν επικρατησει τα Αλβανικα ιδεωδη χαρη στην επελαση του ξανθου γενους και η Κωσταντινουπολη και ολα τα νησια του Αιγαιου θα ανηκουν στους Αλβανους.

Δεν θα σου πω περισσοτερα,αλλα αν θες να μαθεις και αλλα τηλεφωνησε τωρα στο 090-666666666666666666666666

Να και η φωτογραφια μου,ετσι ειμαστε ολοι εδω περα οι εξωγηινοι δημουργοι σας και μετα την ανασταση θα αποκτησετε ενα νεο αφθαρτο σωμα κατασκευασμενο απο δερμα δεινοσαυρου.

Edited by - VIKING on 12/04/2005 04:23:41

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
12/04/2005, 12:27:34
ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ Μ@#%^&*ΚΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ!!!ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΙΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΦΙΛΕ VIKING.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ NICKNAME ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΛΗΡΩΣ!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ ΕΝΝΟΩ.
ΤΟ ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?
ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ 90% ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "Αλβανιν" ΟΜΩΣ...
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΔΑ ΤΟΥ "ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΜΕΓΙΣΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ".

ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ?
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ 2-0 ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ 4 ΠΑΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ +2,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΤΥΧΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ...

ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΓΗΙΝΟ,ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 12/04/2005 12:33:57

12/04/2005, 18:22:38
quote:
Εγω αυτό που δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά, είναι ότι βγήκε ένας άνθρωπος έβαλε ένα θέμα για το οποίο δεν πήρε θέση αν είναι αλήθεια ή όχι και απλά το παρουσίασε... Δεν καταλαβαίνω γιατί όλη αυτή η επίθεση. Δεν φτάνει που έκανε τον κόπο ο άνθρωπος και το έβαλε πέσατε να τον φάτε λες και το κατασκεύασε ο ίδιος. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν αξίζει κάποιος να γράφει πια εδω μέσα

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ
Η ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΑΛΛΩΣΤΕ Ο NIKOSGR ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ .
ΕΤΣΙ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ .
ΦΙΛΙΚΑ OPEN MIND
stemixΜέλος
12/04/2005, 19:51:32
Προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου η ιστορία που μας παρέθεσε ο ΝΙΚΟΣGR και απορώ για τις αντιδράσεις μερικών. Το να του επιτίθεστε προσωπικά δεν το καταλαβαίνω. Ο CYBERMASTER έφτιαξε εξίσου ωραία ιστοριούλα, αλλά για κάποιες άλλες θα συμφωνήσω με τον ΝΙΚΟΣGR. Πάντως, εδώ και πολύ καιρό είχα την υποψία ότι η γυναίκα μου είναι ερπετό και από την στιγμή που διάβασα το κείμενο, κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. Το θειάφι λέτε να κάνει τπτ;
04/09/2008, 15:38:22
είμαι κάποιες μέρες στο εσωτερικά και έχω διαπιστώσει ότι αρκετά άτομα από όσους δηλώνουν χριστιανοί έχουν μια τάση να τοποθετούν τους ανθρώπους που έχουν άλλη άποψη για διάφορα θέματα στους αρχαιόθρησκους
και στους προδότες της ελλάδας

ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι όσοι δεν ασπάζονται τον ορθόδοξο χριστιανισμό ότι πρέπει να είναι

1)αρχαιόθρησκοι
2)προδότες της ελλάδας

από που και ως που ο μη χριστιανός είναι προδότης της χώρας του;
και από που και ως που ο μη χριστιανός είναι αναγκαστικά αρχαιόθρησκος;

04/09/2008, 16:27:41
Δεν ξερεις ποιοι τα υποστηριζουν ολα αυτα;
Αυτοι που εχουν εκτος και απο διαφορετικες θρησκευτικες πεποιθησεις,και πολιτικες!!
Για σκεψου λιγο που ανηκουν..Πατρις θρησκεια οικογενεια,μονο τετοιοι ανθρωποι φανατιζονται με την διαφορετικοτητα στα παντα,και το λασπομα τους.
Το γιατι;ειναι πασιφανες
06/09/2008, 01:40:51
quote:
αθεος
είμαι κάποιες μέρες στο εσωτερικά και .......

Έχεις κάποιες μέρες στο Εσωτέρικα και με το καλημέρα, άρχισες να τα χώνεις στους Χριστιανούς και το Χριστιανισμό γενικότερα.

Όλα τα σχόλιά σου, αρνητικά σχεδόν όλα, αφορούσαν το Χριστιανισμό. Να είναι τυχαίο;

Δεν είπες τίποτα και δεν βρίσκεις τίποτα στην ειδωλολατρία!!
Να είναι τυχαίο άραγε από έναν «άθεο»;

Για όλα φταίει ο Χριστιανισμός και οι Χριστιανοί. Δεν βλέπεις κανένα μεμπτό κατά την αρχαιότητα και όλα ήταν μέλι γάλα. Ούτε πόλεμοι, ούτε βία, ούτε δουλεία, ούτε ανισότητα, ούτε μισογυνισμός, ούτε ..... τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβησαν!!!

Και αν η ιστορία έχει καταγράψει τα παραπάνω, αυτό οφείλεται, κατ’ εσένα, σε κάτι «πωρωμένους εβραιοχριστιανούς» που έγραψαν την ιστορία όπως ήθελαν αυτοί, έτσι δεν είναι;;

Τόσα σου παρουσίασα στις μεταξύ μας συζητήσεις αλλά τα αρνείσαι όλα και μη έχοντας τι να αντιπαραθέσεις, το γυρνούσες στο «πόσο κακό έχει κάνει Χριστιανισμός».

Θεωρείς εσύ και αξιώνεις να το ασπαστούν και οι άλλοι πως Έλληνας = ειδωλολάτρης ή, όπως ίσως θα σου άρεσε, δωδεκαθεϊστής ή αρχαιόθρησκος και οποιοσδήποτε «ιουδαιοχριστιανός» είναι εχθρός της Ελλάδας και του πολιτισμού της. Αν κάνω λάθος να μου το πεις.

Σου έχουν ακυρώσει το δικαίωμα να σκέφτεσαι ελεύθερα και σου φύτεψαν στο κεφάλι πως για να είσαι Έλληνας θα πρέπει να είσαι ειδωλοάτρης και όχι, σε καμία περίπτωση, Χριστιανός. Μόνο οι ειδωλολάτρες έχουν την αποκλειστικότητα στο copy right Έλληνας!!

Άιντε εμείς οι «κακοί Χριστιανοί» είμαστε «πληρωμένοι», «φανατισμένοι» «δεξιοί ή φασίστες», όπως υπαινίσσεται η Μαϊμουδίτσα,, ..... και ότι άλλο θες εσύ.
Εσύ τι είσαι; Γιατί τόση επιμονή και καημό;
Ποιον και τι εξυπηρετείς;
Έτσι για την πλάκα επιμένεις; Μήπως κινείσαι από «αγαθούς σκοπούς» και την έχεις δει ιεραπόστολος που εκτελεί αγαθό έργο; (Βέβαια όχι μόνο εσύ αλλά και όλοι οι άλλοι που είναι ταγμένοι στον ίδιο σκοπό).
Αφού βλέπεις πως είμαστε «φανατικοί» γιατί τόση επιμονή να μας «αφυπνίσεις»;
Θες να μας «ξεστραβώσεις»; Σου το ζήτησε κανείς; Σε όρισε κανείς μέγα ινστρούκτορα (βλέπεις Μαϊμουδίτσα πως ξέρω να χρησιμοποιώ και όρους του άλλου χώρου;);

Δεν θέλω να σου κάνω επίθεση, αλλά τα ζητά ο ....... σου.
Κάνε σωστό παιχνίδι και θα δεις πως κανείς δεν θα σε καταχωρήσει στους «προδότες» της χώρας».

Οι αγωνιστές του 1821 ήταν ΟΛΟΙ τους Χριστιανοί. Δεν καταλαβαίνεις πως τους προσβάλλεις όταν προσπαθείς να απαξιώσεις την Πίστη τους;

Λες να ήταν τόσο χαζοί που ήταν Χριστιανοί, ενώ εσύ είσαι αυτός που ανέβλεψε και δεν την «πάτησε»;;;

Τι κάνεις και πώς νιώθεις όταν ακούς να τους αποκαλούν, υποτιμητικά, «εβραιοχριστιανούς» ή «ιουδαιοχριστιανούς»; Μήπως τους έχεις αποκαλέσει και εσύ ο ίδιος έτσι;
Δεν προσβάλλεσαι; Δεν νιώθεις ότι τους προσβάλλεις;

Αν άκουγες από κάποιους «Έλληνες» να καταφέρονται με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά των αρχαίων μας και ανέπτυσσαν, με περίσσια επιμονή, μια επιχειρηματολογία που θα στόχευε στο να αποκόψει μια περίοδο των αρχαίων χρόνων αυτού του τόπου, την οποία θα θεωρούσαν πως δεν ανήκει στους Έλληνες, πώς θα αντιδρούσες;
Δεν θα αντιδρούσες; Πώς θα χαρακτήριζες αυτούς τους κάποιους;;;
Σε παρακαλώ να μου απαντήσεις σε αυτό!!!! Και η Μαϊμουδίτσα μπορεί να απαντήσει αν θέλει.

06/09/2008, 10:17:49
quote:
Ψηλός
Οι αγωνιστές του 1821 ήταν ΟΛΟΙ τους Χριστιανοί

Το παραπάνω "επιχείρημα" θα είχε αξία αν η επανάσταση του 1821 ήταν θρησκευτική επανάσταση ή θρησκευτικός πόλεμος. Σε μια εθνική υπόθεση όμως, το παραπάνω "επιχείρημα" καταντάει τρισμέγιστη ... ανοησία. Με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσαμε να πούμε πως οι Βούλγαροι που κατείχαν τη Μακεδονία ήταν ΟΛΟΙ τους χριστιανοί ορθόδοξοι και άρα ο πόλεμος εναντίον τους ήταν εμφύλιος πόλεμος της ορθοδοξίας.

Για να επεκτείνω το ... επιχείρημά σου, σου παραθέτω ακόμη μερικά χαρακτηριστικά των αγωνιστών του 1821 ώστε να τα χρησιμοποιήσεις σε αντίστοιχα επιχειρήματα...

- Οι αγωνιστές του 1821 ήταν ΟΛΟΙ τους κρεατοφάγοι
- Οι αγωνιστές του 1821 ήταν στην πλειοψηφία τους παντρεμένοι
- Οι αγωνιστές του 1821 ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία άντρες.
- ΚΑΝΕΙΣ από τους αγωνιστές του 1821 δεν μιλούσε Κινέζικα

κτλ. κτλ.

macedon

06/09/2008, 11:43:17

Ελα ντε..Γιατι;
Γιατι να θυμονουν τοσο πολυ;
Καλημερα,με "χωσιμο"η χωρις
06/09/2008, 12:10:22
Και για να γινω και πιο σαφης.
Ουδεποτε κατηγορησα την θρησκεια και οσους χριστιανους πολεμησαν κατα του οθωμανισμου το 1821.Αν και μεταξυ μας,την δουλεια την εκαναν οι Μυστικες Εταιριες και οχι οι ιερεις(κυριως).
Σαφεστατα βοηθησαν,αλλα δεν θα ελεγε κανεις πως αυτοι ηταν οι "απελευθερωτες"μας.
Τα οφελη απο την επανασταση του 21 ηταν κυριως πολιτικα και οχι θρησκευτικα(για αυτο μπλεχτηκαν και ξενες δυναμεις).
Το προβλημα το ΔΙΚΟ μου αγαπημενε μου Ψηλε(εγω ειμαι κοντουλα),ειναι εν ετη 2008 και λιγο πριν.
Αν υππονοεις πως ειμαι αριστερη,να σε ενημερωσω πως μεγαλωσα σε στρατιωτικη οικογενεια,με πειθαρχια γαρ.Ο πατερας μου ομως,ειναι ενας ανοιχτομυαλος ανθρωπος οπως εχω προαναφερει.Τοσο ανοιχτομυαλος,που εν ετη 1990-91 περασε Ε.Δ.Ε γιατι δεν γουσταρε να φιλησει τον σταυρο και γιατι ηδη στην υπηρεσια του κατι "τσατσοι"
ρουφιανεψαν τις πολιτικες του πεποιθησεις-για τοσο ελευθερια λογου και αποψεων μιλαμε,κατι που γινεται κατακαποιον τροπο κι εδω-με αποτελεσμα να τον στειλουν μεταθεση στου διαολου την μανα και να κανω να τον δω 1 χρονο και βαλε!
Οχι φιλε μου,δεν ειμαι αριστερη γιατι απλα δεν τους χωνευω κι αυτους,αλλα δεν θα γινω και φιλοχουντικη,χριστιανοδουλη με το ετσι θελω για να νιωθουν αλλοι ενταξει και να μην μεκατηγορησουν ειδωλολατρισσα,αρχαιολατρισσα και κκε.
Μιλαω παντα για μενα.
Υστερα ειναι και το αλλο,γιατι πηρες και φορα.Δεν κατηγορησα τον Χριστο για ολα αυτα,αλλα πιστευω πως οταν την "εκανε"για "επανω"
δεν τα κανονισε σωστα τα πραγματα,μονο και μονο γιατι αφησε να εξουσιασουν μια ιδεολογια υψηλα ισταμενοι που με την σειρα τους,για εναν σταυρο και οχι για την αγαπη,ξεκληρησαν εθνη,εκαψαν ανθρωπους,γκρεμισαν μνημεια,και ολα αυτα για τον Υψιστο.
Να σου θυμησω μονο πως ο μεγας Αλεξανδρος,δεν απαγορευσε σε κανεναν
να πιστευει στην θρησκεια που επελεξε σε οσα εθνη κι αν κατεκτησε.
Και ηταν βασιλιας.
Σαφως εγιναν και τοτε σφαγες,αλλα ηταν αναμενομενο μιας και ειχε σαν οραμα,οτ ειχε αργοτερα και ο Χιτλερ,με μονη διαφορα πως ο δευτερος
τους εκανε σαπουνι(εβραιους,μουσουλμανους,φιλοσοφους,αποκρυφιστες,παιδια)
και ειχε σαν συμβολο τον σταυρο των ss και τον αλλον!τον αγκιλωτο!
Με αγαπη και φιλακια..σταυρωτα
samuel1974Μέλος
06/09/2008, 12:46:13
@ macedon

Γράφεις:
"Το παραπάνω "επιχείρημα" θα είχε αξία αν η επανάσταση του 1821 ήταν θρησκευτική επανάσταση ή θρησκευτικός πόλεμος. Σε μια εθνική υπόθεση όμως, το παραπάνω "επιχείρημα" καταντάει τρισμέγιστη ... ανοησία."

Καμία απολύτως θρησκευτική επανάσταση... Οι άνθρωποι πολεμήσανε για να μπορούμε να μιλάμε ελέυθερα ελληνικά, όχι για τη θρησκεία... για αυτό και το σύνταγμα όρισε σαν Έλληνες όσους ομιλούνε την Ελληνική... ή μήπως γράφει κάτι άλλο.

Το Σύνταγμα της Επιδαύρου (1822)
καθορίζει (2ο τμήμα περί γενικών δικαιωμάτων των κατοίκων της επικράτειας της Ελλάδος) ότι
"Όσοι αυτόχθονες κάτοικοι της Επικράτειας της Ελλάδος πιστεύουν εις Χριστόν, εισίν Έλληνες και απολαμβάνουν άνευ τινός διαφοράς όλων των πολιτικών δικαιωμάτων"

Το Σύνταγμα του 1832 άρθρο 13α αναφέρει
"Έλληνες εισί όσοι αυτόχθονες της Ελληνικής Επικράτειας πιστεύουν εις Χριστόν"

Αχά! γράφει κάτι άλλο. Μάλλον δεν ξέρανε οι άνθρωποι να κατοχυρώσουνε τα κεκτημένα. Γιά άλλο πολεμήσανε και άλλο κατοχυρώσανε. Δηλαδή τους τη φέρανε...

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

06/09/2008, 13:01:37
quote:

Σαφως εγιναν και τοτε σφαγες,αλλα ηταν αναμενομενο μιας και ειχε σαν οραμα,οτ ειχε αργοτερα και ο Χιτλερ,με μονη διαφορα πως ο δευτερος
τους εκανε σαπουνι(εβραιους,μουσουλμανους,φιλοσοφους,αποκρυφιστες,παιδια)
και ειχε σαν συμβολο τον σταυρο των ss και τον αλλον!τον αγκιλωτο!
Με αγαπη και φιλακια..σταυρωτα

Για να συμπληρωσω τα γραφομενα σου...

O Eνας Σταυρος, ηταν ο "Σιδηρουν Σταυρος" του Θαρρους της Γερμανιας (προϋπηρχε και ως συμβολο στην πρωτη Γερμανικη Σημαια, μετα την διασπαση της Αυστροουγγαρικης Αυτοκρατοριας)! ο Αλλος, "κλεψιτυπο" απο εναν ελληνικο αμφορεα, που αποτυπωνεθ τον ηλιο.... μιας και ο ιδιος ο Χιτλερ, ανηκε σε ενα παρακλαδι-καστα των "Πεφωτισμενων"

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν

Edited by - PREDATOR on 06/09/2008 13:02:13

06/09/2008, 13:05:02
quote:

Καμία απολύτως θρησκευτική επανάσταση... Οι άνθρωποι πολεμήσανε για να μπορούμε να μιλάμε ελέυθερα ελληνικά, όχι για τη θρησκεία... για αυτό και το σύνταγμα όρισε σαν Έλληνες όσους ομιλούνε την Ελληνική... ή μήπως γράφει κάτι άλλο.

Το Σύνταγμα της Επιδαύρου (1822)
καθορίζει (2ο τμήμα περί γενικών δικαιωμάτων των κατοίκων της επικράτειας της Ελλάδος) ότι
"Όσοι αυτόχθονες κάτοικοι της Επικράτειας της Ελλάδος πιστεύουν εις Χριστόν, εισίν Έλληνες και απολαμβάνουν άνευ τινός διαφοράς όλων των πολιτικών δικαιωμάτων"

Το Σύνταγμα του 1832 άρθρο 13α αναφέρει
"Έλληνες εισί όσοι αυτόχθονες της Ελληνικής Επικράτειας πιστεύουν εις Χριστόν"

Αχά! γράφει κάτι άλλο. Μάλλον δεν ξέρανε οι άνθρωποι να κατοχυρώσουνε τα κεκτημένα. Γιά άλλο πολεμήσανε και άλλο κατοχυρώσανε. Δηλαδή τους τη φέρανε...

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

Ναι, αλλα απο τοτε το Ελληνικο Συνταγμα εχει αλλαξει πολλες φορες, με τελικο αποτελεσμα, Ελληνας να μπορει να θεωρειται και αυτος που εχει αλλη θρησκεια, ή να μην πιστευει σε μια θρησκεια!

Εχεις δει αλλοθρησκο Ελληνα να μην ψηφιζει? (γενικοτερα εννοω)

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν