- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Άνοιξε τα μάτια σου προτού να 'ναι αργά
Ξαπλώνεις στο ντιβάνι με την συντροφιά της στο μυαλό σου και περιμένεις να σαπήσει η μαύρη σου καρδιά.ΑΔΙΚΙΑ!!
Προσοχή μεγάλη λοιπόν και σε περίπτωση που (κακώς για μένα) αποφασίσετε μια τέτοια επίσκεψη, καλό είναι να έχετε κάποιον εκτός που να γνωρίζει πού είστε και τι κάνετε. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.

quote:
στην αθηνα εχει παρα πολλα σπιτια που θεωρουνται στοιχειωμενα,απο ποια περιοχη της ελλαδας εισαι? αμα εισαι αθηνα πες μου να σε βοηθησω ξερω πολλα τετοια σπιτια
Είμαι εγώ απο Αθήνα.. Μπορείς να βοηθήσεις?
Ξαπλώνεις στο ντιβάνι με την συντροφιά της στο μυαλό σου και περιμένεις να σαπήσει η μαύρη σου καρδιά.ΑΔΙΚΙΑ!!
quote:
Είμαι εγώ απο Αθήνα.. Μπορείς να βοηθήσεις?
το κτιριο της βουλης των ελληνων!
Τωρα στοιχιωμενα σπιτια στην Αθηνα θα βρεις πολλα...Με λιγο γκουγκλινγκ κατι τηα βρεις
Οσο για την εξερευνιση των σπιτιων...
Καποια πραγματα πρεπει να μενουν ανεξερευνιτα...Ποσο ενα σπιτι π κατοικειται απο ψυχες....
They speak a simple fearsome language
Knocking, moving objects and scratching against the walls
For some reason they refuse to pass over to the light
It could be love, hate, and vengeance that keeps them wandering circles at night
Edited by - Drowing_Behemoth on 18/05/2011 17:26:49
quote:
Καποια πραγματα πρεπει να μενουν ανεξερευνιτα...Ποσο ενα σπιτι π κατοικειται απο ψυχες....
αυτο να το πεις στη εφορια!
![]()
quote:quote:
Καποια πραγματα πρεπει να μενουν ανεξερευνιτα...Ποσο ενα σπιτι π κατοικειται απο ψυχες....αυτο να το πεις στη εφορια!
Εγραψες ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
They speak a simple fearsome language
It could be love, hate, and vengeance that keeps them wandering circles at night
quote:
Έχει ακούσει κανείς για το σανατόριο στην πάρνηθα; 167 άτομα πεθαναν εκει.. έχουν πάει ομαδες και εχουν αποδείξει την ύπαρξη παραφυσικης δραστηριότητας.. θα συνιστούσα να έχετε αλατι μαζί σας αν πάτε..Άνοιξε τα μάτια σου προτού να 'ναι αργά
ειχα παει εκει για το γυρισμα του βιντεο κλιπ silent voices των secret illusion,εχει μυστηρια αυρα αυτο το μερος..αλλα σε τραβαει να το εξερευνησεις με εναν περιεργο τροπο.
επισης ακουσα οτι εγινε μια ερευνα και μετρησανε τις θερμοκρασιες μεσα στο κτηριο και απεξω και ειχανε αρκετους βαθμους διαφορα(αυτο σημαινει οτι κατι περιεργο παιζει).
anyway
οποιος εχει καμια πληροφορια γενικοτερα για την ιστορια του κτηριου η για το πως μπορει καποιος να παει με συγκοινωνια να με ενημερωσει ^^
cheers,
emily
quote:
Για το Νεκροταφιου στο Μαροθσσι ξερω π λενε πως τα αμαξια που περνανε καποιοι εχουν δει ενα κοριτσι να κλαει και οταν κοιτανε απο τον καθρεφτη δεν ειναι εκει...
Τωρα στοιχιωμενα σπιτια στην Αθηνα θα βρεις πολλα...Με λιγο γκουγκλινγκ κατι τηα βρειςΟσο για την εξερευνιση των σπιτιων...
Καποια πραγματα πρεπει να μενουν ανεξερευνιτα...Ποσο ενα σπιτι π κατοικειται απο ψυχες....They speak a simple fearsome language
Edited by - Drowing_Behemoth on 18/05/2011 17:26:49
Γενικα στο νεκροταφειο αμαρουσιου υπαρχουν πολλα θεματα.το ειχα ψαξει πιο παλια,θα κοιταξω να δω τι εχω κρατησει και θα σας ενημερωσω στις επομενες μερες.![]()
Μαλλον εσυ λες το κοριτσι με τα κρυσταλλινα ματια,εχει βγει και ταινια μικρου μηκους.
μπορεις να βρεις ενα σχετικο βιντεο στο utube (ψιλομουφα κατα τη γνωμη μου αλλα για ερασιτεχνικο ειναι καλο)
πατα στο search "the girl with crystal eyes" για να το βρεις ![]()
Οπως λέγανε και στο χωριό μου, όλο λάδι λάδι κι από τηγανίτα τίποτα.
Μας περιέγραψες το escape plan χωρίς το main story...
@θέμα για το κοριτσάκι με τα γυάλινα μάτια (την περίφημη Αννούλα).
Μια φορά κι έναν καιρό όταν ήμουν νέος, και είχα κέφια μετά από κάτι ξενύχτια στα περιξ του Αμαρουσίου έκοβα που και πού και καμιά βόλτα από το σημείο της λεγάμενης, αλλά δεν μου έκανε τη χάρη.
Οφείλω να παραδεχτώ όμως ότι με τον καιρό έχει εξαπλώσει τη φήμη της πολύ και τη γνωρίζουν (την ιστορία της) σχεδόν οι πάντες πλέον...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ούτως ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

In anticipation of my resurrection...
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
quote:
Για την περιοχή γυρω απο το 1ονεκροταφείο ακούγονται διάφορα,για το αλσος που ειναι δίπλα[..]
Μάλλον εννοείς το άλσος του Λογγίνου, σε αυτή την περίπτωση το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς εδώ: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11176
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"