ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είμαστε μπροστά σε μια νέα επιδημία? (η νόσος των χοίρων ξαναχτυπά) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Είμαστε μπροστά σε μια νέα επιδημία? (η νόσος των χοίρων ξαναχτυπά) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

medtech91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
18/09/2010, 18:04:58
quote:
Αλλα ακόμα κι ετσι να είναι ! ας θυμηθούμε όλοι οτι το esoterica δεν είναι ιατρικό φόρουμ , το αν είναι ή όχι η medtech επιστήμονας (και δεν είναι μομφή κατά της), σε πληροφορώ λιγο με νοιάζει εμένα προσωπικά , γιατί πολύ απλά η θεματολογία του esoterica δεν εχει να κάνει με ιατρικές συμβουλές ωστε να αναζητούμε την άρτια επιστημονική κατάρτιση των μελών του στο αντικείμενο .

Μα το θεμα εδω δεν ειναι οτι ο trexagireve ισχυριζεται οτι δεν ειναι επιστημονας.

O Trexagireve ισχυριζεται οτι:

α)Δηλωσα καπου οτι ειμαι μελος του συλλογου εργαστηριακων γιατρων

Κατι τετοιο δεν εχω δηλωσει ποτε.

Αυτα που εχω δηλωσει ειναι:

1)οτι ειμαι κατοχος πτυχιου τεχνολογιας ιατρικων εργαστηριων και οτι εργαζομαι με βαση αυτο σε εργαστηριο δημοσιου νοσοκομειου

Αυτο ειναι αληθες.

2)Φοιτω παραλληλα σε Bιολογικη σχολη Ελληνικου Πανεπιστημιου.

Αυτο ειναι επισης αληθες.

β)Ισχυριζεται επισης ο συκοφαντης Trexagireve οτι διαβασε καπου δηλωση του Προεδρου του συλλογου Εργαστηριακων γιατρων,ο οποιος με κατηγορουσε οτι ψευδως ελεγα οτι ανηκω στο συλλογο του!

Ουτε αυτο ισχυει φυσικα.

ΠΡΟΚΑΛΩ οποιον με κατηγορει να φερει εδω εκεινα τα μηνυματα που περιεχουν τις δηλωσεις μου.

Προκαλω επισης οποιον ενδιαφερεται μεσω της λειτουργιας αναζητησης του phorum esoterica,να ψαξει ολα τα μηνυματα μου και να δει τις πραγματικες μου δηλωσεις.H να ψαξει στο google,σε ολο το ρημαδιασμενο internet να δει εαν τετοιο μηνυμα υπαρχει.

quote:
αλλά αυτό που αναφέρει ο Τρέχα, για κάποια δήλωση,ίσως από κάποιο φορέα (τουλάχιστον έτσι ανέφερε η δήλωση), που είχε ως στόχο τη medtech, κάτι μου λέει και, αν δεν με απατά η μνήμη μου, υπήρχε και εδώ στο Εσωτέρικα η σχετική δήλωση ή είχε γίνει και πάλι λόγος γι' αυτή (τη δήλωση), μάλλον στην κατηγορία "Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ".

Η μνημη σου σε απατα.

Μπορεις να το διαπιστωσεις ψαχνοντας τα μηνυματα μου.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!

Ο Trexagireve εκτοξευει συκοφαντιες!

Παρακαλω τους διαχειριστες να τιμωρησουν και τον trexagireve ΚΑΙ οποιοδηποτε αλλο ανακυκλωνει τετοια αισχρα ψεματα.

quote:
Θυμάμαι πως είχε κατηγορηθεί η medtech από κάποιους, σε κάποια άλλη διαμάχη που υπήρχε μεταξύ της ίδιας και αυτών, ..... αλλά δεν θα πω περισσότερα γιατί δεν μπορώ να είμαι σίγουρος και δεν θέλω να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις.

Hδη το εκανες και δημιουργησες λαθος εντυπωσεις.

Αμαλια παρακαλω εαν ο Ψηλος δεν φερει αποδειξεις για οσα ισχυριζεται,να του επιβληθουν οι αναλογες ΚΥΡΩΣΕΙΣ.

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 18/09/2010 18:07:28

Edited by - medtech on 18/09/2010 18:30:24

18/09/2010, 18:25:36

quote:
Αγαπητέ μου φίλεAitheroVamon, αναμετάδωσα, είδηση, του διαδικτύου, που γνωρίζουν κι άλλοι στο παρόν φόρουμ..
Έχει σχέση με το συγκεκριμένο,υπερφίαλο,άτομο και δηλώσεις του σε άλλο φόρουμ, όπου την εγκάλεσε ο πρόεδρος του συλλόγου εργαστηριακών υπαλλήλων, να δηλώσει, ότι δεν εκφράζει τον σύλλογο ,γιατί δεν ανήκει καν σε αυτόν.

Ε ΓΙΑ ΦΕΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ

ΥΓ.Α τωρα εγινε συλλογος εργαστηριακων υπαλληλων (δεν υπαρχει τετοιος συλλογος) απο συλλογος εργαστηριακων γιατρων

quote:
Θα μου πει εμένα η κοπελπίτσα, των 26 χρόνων, αν μπορώ να μιλήσω, για ότι με αφορά;

Η κοπελιτσα των 32 ετων μπορει ακομα και να σε μηνυσει επισημα για συκοφαντια.Να σου κανει αγωγη και να ζητησει χρηματικη αποζημιωση.Μην νομιζεις οτι επειδη γραφεις πισω απο ενα πληκτρολογιο,δεν μπορω να σε εντοπισω.Εχεις ακουσει για την υπηρεσια Ηλεκτρονικου Εγκληματος;;

ΚΑΝΟΝΙΣΕ.

quote:
Το τι είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων σε μικροβιολογικά εργαστήρια,είναι στο διαδίκτυο, κοινό μυστικό καλή μου...

E αφου ειναι στο διαδικτυο φερε τον υπερσυνδεσμο για να δουμε τι ειπε ο προεδρος των εργαζομενων σε μικροβιολογικα εργαστηρια (α ο προεδρος των εργαστηριακων γιατρων,εγινε προεδρος των εργαστηριακων υπαλληλων και μετα εγινε προεδρος των εργαζομενων σε μικροβιολογικα εργαστηρια).

Δεν μπορεις ουτε ενα ψεμα να πεις σωστα συκοφαντη.

quote:
αλλονών σχόλια;...Ίσα κι όμοια;..Άν πείσεις το κορίτσι μας, να δηλώσει μετάνοια, για όλες τις αγενείς,ασεβείς και εκτός ....καταλληλότητας της για τέτοιες ύβρεις, τότε, ίσως βάλω το κείμενο, που ζητάς...

Εαν ειχες το κειμενο (και δεν ζηταμε μονο το κειμενο αλλα το αυθεντικο ΜΗΝΥΜΑ που ειπες οτι ειδες) θα το ειχες ηδη καταθεσει γλοιωδες ατομο.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Τα εβγαλες ολα απο το μυαλο σου!

Λοιπον συκοφαντες

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ (οχι τα κειμενα γιατι και εγω μπορω να γραψω κειμενο που να λεει οτι ο trexagireve δηλωνει οτι ειναι στη πραγματικοτητα μια καντηλαναφτρα και οτι ο Ψηλος εχει δηλωσει οτι στο παρελθον εχει νοσηλευτει στο ψυχιατρειο.).

Γιαυτο απαιτω,Trexagireve και Ψηλε (αφου εκανες και εσυ δηλωση που φερεσαι να ακουσες παρομοια πραγματα) ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΔΩ αυτα τα μηνυματα.

Σε διαφορετικη περιπτωση παρακαλω απο τους διαχειριστες να διαγραψουν τους συκοφαντες απο το esoterica.

Edited by - medtech on 18/09/2010 18:27:36

18/09/2010, 18:31:29
Επικρατεί ένα μπάχαλο γενικός , αρχίσαμε τα παλιά πάλι
σε όποιο θέμα και να πας επικρατεί μια πολεμική απίστευτη και το επίπεδο διαλόγου αλάνας και πιο κάτω ...

Θα αποχωρήσω μερικές μέρες , μη με πάρουν τα σκάγια κι εμένα .

Είπαμε οι καιροί είναι δύσκολοι ολοι εχουν νευρα , αλλα οχι κι ετσι

PRE άμα μας την πέσουν τα μεμετια και δεν εχω πάρει χαμπάρι τιποτα στείλε mail

18/09/2010, 18:44:58
quote:
Καλά ρε νουμεράρα metdech, στο "Phorum",σε ξεφωνίσανε πολλές φορές γι αυτο έρχεσαι στο εσοτέρικα, να σε ξεφωνίσουμε κι εδώ,μεγαλομανή ψωνάρα;

Σε ποιο phorum με ξεφωνησανε ρε κατεξην υβριστη και συκοφαντη;;;

18/09/2010, 19:06:38
Medtech ηρέμησε.

1.

quote:
Η κοπελιτσα των 32 ετων μπορει ακομα και να σε μηνυσει επισημα για συκοφαντια.Να σου κανει αγωγη και να ζητησει χρηματικη αποζημιωση.Μην νομιζεις οτι επειδη γραφεις πισω απο ενα πληκτρολογιο,δεν μπορω να σε εντοπισω.Εχεις ακουσει για την υπηρεσια Ηλεκτρονικου Εγκληματος;;

ΚΑΝΟΝΙΣΕ.

Δε χρειάζεται... Εφόσον δε γράφεις με ονοματεπώνυμο (νομίζω ότι έτσι γράφεις) δε συκοφαντεί συγκεκριμένο άτομο αλλά username. Στη δουλειά σου δε νομίζω να έχει συνέπειες εν ολίγοις. Αρκεί απλώς να αποκατασταθεί η αλήθεια. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι και εύκολο...

2. Το ενδεχόμενο να υπάρχει άλλος στο νετ με το ίδιο username σε κάποιο φόρουμ (άλλο) που να ΜΗΝ είναι αυτό που δήλωνε και ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ να σε συσχέτισαν με αυτόν το σκέφτηκες; Θα ορκιζόμουν και εγώ ότι ΚΑΠΟΥ είχα διαβάσει για κάποιον medtech που δήλωνε κάτι δεν ήταν τελικά... Αλλά η μνήμη μου από εκεί και πέρα με προδίδει.

18/09/2010, 19:25:00
Έλα μωρέ Ψηλέ κι εσύ....Φθινόπωρο έπιασε, άρχισε το κυνήγι των χριστιανών....
Ασκήσεις επι χάρτου...Το φουστάνι της ...Λεβίνσκι θυμίζει η υπόθεση....Ένα μήνα μετά, θυμήθηκαν, τι έγραψα, ζητώντας της να το ξεκαθαρίσει...
Τα βρισίδια της μικράς, δεν πειράζουν, οι αναμεταδόσεις νέων, που την αφορούν και οφείλει να ξεκαθαρίζει,ως θιγόμενη, δεν απασχολεί κάποιους εκ των διαχειριστών...

Εκεί, μπαίνει θέμα προστασίας, των χαιδεμένων...
Επιτέλους, εμείς οι χριστιανοί του φόρουμ, ζητάμε...ίσα δικαιώματα
με τους άλλους...
Κατεβαίνω σε λευκή απεργία...

25/9/2010

18/09/2010, 19:29:07
...Και πόσο περισσότερο όταν το θέμα ειναι γνωστό στη διαχειριση ,
όπως λές Ψηλέ και κάνει την ανήξερη ,η ...αμερόληπτη Αμαλία...
Έ, χοντρό το αστειο και κάποτε πρέπει να πάψει...
Κάνετε διάλογο, μη στήνετε κρεμάλες...
Δημιουργούν ανατριχίλες με ότι θυμίζουν...
18/09/2010, 19:55:49
quote:

(Quote) Έλα μωρέ Ψηλέ κι εσύ....Φθινόπωρο έπιασε, άρχισε το κυνήγι των χριστιανών....

Αρχισε το κυνηγι των ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ.

18/09/2010, 20:00:14
quote:
Δε χρειάζεται... Εφόσον δε γράφεις με ονοματεπώνυμο (νομίζω ότι έτσι γράφεις) δε συκοφαντεί συγκεκριμένο άτομο αλλά username. Στη δουλειά σου δε νομίζω να έχει συνέπειες εν ολίγοις. Αρκεί απλώς να αποκατασταθεί η αλήθεια. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι και εύκολο...

2. Το ενδεχόμενο να υπάρχει άλλος στο νετ με το ίδιο username σε κάποιο φόρουμ (άλλο) που να ΜΗΝ είναι αυτό που δήλωνε και ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ να σε συσχέτισαν με αυτόν το σκέφτηκες; Θα ορκιζόμουν και εγώ ότι ΚΑΠΟΥ είχα διαβάσει για κάποιον medtech που δήλωνε κάτι δεν ήταν τελικά... Αλλά η μνήμη μου από εκεί και πέρα με προδίδει.

1.Η τιμη μου ομως θιγεται.Εσυ πως θα αντιδρουσες εαν εβγαινε ο trexagireve και εκανε τα ιδια σε εσενα

2.Nαι οποτε εκανα μια αναζητηση στο google.Δεν βρηκα πουθενα καποιο μηνυμα που να περιεχει τις λεξεις medtech και συλλογος εργαστηριακων ιατρων.ΠΟΥΘΕΝΑ.

3.Για σκαψε πιο βαθια,μπας και βρουμε ακρη.Αλλα εδω περα ο συκοφαντης που ταχαμου το διαβασε ο ιδιος,δεν μπορει να μας φερει το μηνυμα.

quote:
trexagireve εγραψε
Κατεβαίνω σε λευκή απεργία..

Ετσι μπραβο κοπανα την σαν καλος θρασυδειλος που εισαι.

ΥΓ.Την προσωρινη παυση ή την τελικη διαγραφη δεν την γλυτωνεις ομως.

quote:
Τα βρισίδια της μικράς, δεν πειράζουν, οι αναμεταδόσεις νέων, που την αφορούν και οφείλει να ξεκαθαρίζει,ως θιγόμενη, δεν απασχολεί κάποιους εκ των διαχειριστών...

Ω μα ηρθα να ξεκαθαρισω την συκοφαντια σου.ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

Edited by - medtech on 18/09/2010 20:04:55

Edited by - medtech on 18/09/2010 20:08:34

Edited by - medtech on 18/09/2010 20:10:13

18/09/2010, 20:29:40
Αγαπητή medtech,
σου είπα πως κάτι θυμάμαι από αυτό το επισόδειο που ανέφερα αλλά, όπως και τότε, έτσι και τώρα δεν παίρνω θέση.

Έκανα μια απλή αναφορά, εκτός κι αν θα πρέπει να παίρνω την άδειά σου για το τι θα γράψω και πώς θα το γράψω;

Σου ζήτησα, επίσης, αν εσύ θυμάσαι κάτι σχετικό ή όχι.
Θα μπορούσες να μου πεις πως είμαι λάθος και να τελειώσει εκεί το θέμα.

Τέλος πάντων, θα κοιτάξω στο αρχείο των θεμάτων του Εσωτέρικα μήπως και το βρω γιατί με ενδιαφέρει και εμένα να θυμηθώ ακριβώς ποιο ήταν το ζήτημα τότε.

08/11/2010, 11:45:15
quote:
IndustrialAngel

Είσαι εντελώς μαλάκας ή κάνεις το μαλάκα στον ελεύθερο χρόνο σου; Η ΟΡΘΟΤΗΤΑ και η ΙΣΧΥ της εξέλιξης των ειδών (του Δαρβίνου, όχι η μαλακία του Ευρωπαίου) ΔΕΝ αντιβαίνει στην ύπαρξη Θεού, ψυχής, παραδείσου, ιπτάμενου φλυτζανιού γύρω από τον ήλιο κτλ. Αυτή είναι η θέση μου ακριβώς. Έχεις μπλεχτεί με αυτά που διαβάζεις από διάφορους ψευδεπιστήμονες και παπάδες. Ο ΙΔΙΟΣ ο Δαρβίνος έγραφε για Δημιουργό που εντρύφησε την εξέλιξη ως ιδιότητα στους ζώντες οργανισμούς, δηλαδή ΠΙΣΤΕΥΕ στο Θεό. Κατάλαβες ότι πέφτεις θύμα της προπαγάνδας που θέλει ΔΗΘΕΝ την εξέλιξη να είναι αντιχριστιανική;

Σου είναι εύκολο να αναλύσεις αυτά που έχω βάλει με έντονους χαρακτήρες;

Εσύ νιώθεις Χριστιανός; Το μόνο πρόβλημά σου είναι με το πώς ερμηνεύονται κάποια πράγματα (εξέλιξη, Δαρβίνος, ….) από τους Χριστιανούς σήμερα;

08/11/2010, 11:47:02
Μεταφορά μηνύματος στη ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

12/11/2010

geostatΜέλος
08/11/2010, 12:30:38
Φεύγεις;

You've got to fight for your right

to fight
08/11/2010, 15:30:11
quote:

Αντε γεια. Αρκετα ασχοληθηκα. Θα τα πουμε.

Όλο φευγάτος είσαι αλλα εδώ γύρω παραμένεις...
Με το μπλογκάριμα τι έγινε ρε αστραπόγιαννε..???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
geostatΜέλος
08/11/2010, 15:34:56
Τα ριχνει και απο εκει και καλα κανει!
Ακολουθα το συνδεσμο εΦη!

to fight
geostatΜέλος
08/11/2010, 15:36:48
quote:

Ουχί μου , τι κάνεις ... ψήφισες ρε παλιάνθρωπε..

Ψηφισα δικαιωμα στον αυτοπροσδιορισμο στο ενα και αργει το 2012; στο αλλο.Εσυ;

to fight
08/11/2010, 15:49:28
quote:

quote:

Ουχί μου , τι κάνεις ... ψήφισες ρε παλιάνθρωπε..

Ψηφισα δικαιωμα στον αυτοπροσδιορισμο στο ενα και αργει το 2012; στο αλλο.Εσυ;

to fight

Ασφαλώς , φραππεδάκι παραλία και κανα δύωρο μπανάκι....

09/11/2010, 00:48:54
quote:
Εαρινός
Κάτι στην διατροφή του πρέπει να φταίει...

Δεν νομίζω φίλε Δήμο . Δεν είδες τα μάτια του πως είναι.......Μάλλον χρησιμοποιεί κακής ποιότητας λιβάνι στο θυμιατό , και δεν αερίζει καλά το σπίτι .

*

09/11/2010, 10:40:13
quote:

quote:
Εαρινός
Κάτι στην διατροφή του πρέπει να φταίει...

Δεν νομίζω φίλε Δήμο . Δεν είδες τα μάτια του πως είναι.......Μάλλον χρησιμοποιεί κακής ποιότητας λιβάνι στο θυμιατό , και δεν αερίζει καλά το σπίτι .

*

Τι να πεί κανείς , αν χαλάσανε και το λιβάνι ... καταλαβαίνεις τώρα...που πάμε ρε...???

http://www.youtube.com/watch?v=JwSKcdSP2Ew

09/11/2010, 11:27:23
Μεταφορά μηνύματος στη ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

12/11/2010