ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- παιδια βοηθειαα !!! (σχετ. ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ) - ΕΙΚΟΝΕΣ

- παιδια βοηθειαα !!! (σχετ. ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ) - ΕΙΚΟΝΕΣ

fwtoula fx61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
fwtoula fxΝέο Μέλος
11/02/2014, 01:11:16
γεια σας παιδια !! δεν ξερω ειλικρινα οποιος μου βρει αυτος που ψαχνω θα ειναι πολυ μπροστα ! παλια εβλεπα ενα παιδικο με τον σπιρτουλι και τον γατο..και εκεινην την εποχη που επαιζαν αυτα..ειχε και ενα αλλο παιδικο που ηταν κατι διαφορα ζωακια και ανεβαιναν στον ουρανο με μια φασολια..πρεπει να ηταν τοτε ειχε κροκοδειλους και κατι τετοια..κινουμενα σχεδια ομως...δεν θυμαμαι αν εψαχναν κατι αλλα ανεβαινανε απο μια φασολια που μεγαλωνε και βρισκοντουσαν σε ενα μερος σαν παραδεισος και μεινανε εκει..μιλουσανε τα ζωακια αυτα και ειχε σκιουρακι νομιζω ηταν μια μικρη ταινια δεν ηταν σειρα παιδια εχω τωρα 9 χρονια που το ψαχνω και δεν μπορω να το βρω με την καμια σας παρακαλω οποιος γνωριζει αν την ξερει καποιος θα μου ηταν μεγαλη χαρα να το βρω ..ευχαριστωω !!!

11/02/2014, 17:59:56
fwtoula fx
δοκίμασε να θέσεις την ερώτησή σου στο παρακάτω θέμα:
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ!

To έχεις διαβάσει όλο; Μήπως σε κάποια σελίδα βρίσκεται η απάντηση που ζητάς;

Το παρόν θέμα απενεργοποιείται, καθώς η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο προαναφερθέν τόπικ. Επίσης, στον τίτλο ("παιδια βοηθειαα !!!") προστίθεται το διευκρινιστικό: (σχετ. ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ)

07/02/2012, 14:51:04
quote:
Πόσες φορές έχεις κάνει πράγματα με τα οποία δεν συμφωνείς, αλλά... πρέπει;;;
Μάλλον δεν με εννόησες. Αναφέρομαι στον έλεγχο των δικών μας συναισθημάτων και των δικών μας σκέψεων (όχι των άλλων) και λέω αν μπορούμε να ελέγξουμε τα δικά μας συναισθήματα και σκέψεις, χωρίς να τους ασκούμε βία.

quote:
Αυτό που λες, δεν είναι εφικτό από μεμονωμένα άτομα σε μια κοινωνία που έχει καθιερώσει, ακριβώς, το αντίθετο.

Σε σχέση με αυτό που λες εδώ (απ' ότι κατάλαβα μιλάς γενικά για τη βία) ισχύει το εξής. Αν πρέπει να κάνεις κάτι κακό, αλλά όχι πολύ κακό, και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνεις, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει άλλος τρόπο να το κάνεις και πραγματικά δεν υπάρχει άλλη λύση, τότε το κάνεις. Αυτό το κακό μπορείς να το αντισταθμίσεις κάνοντας εθελοντικά καλές πράξεις σε άλλους ανθρώπους ή στους ίδιους που οι περιστάσεις σε έκαναν να τους φερθείς εσφαλμένα.
Αν πάλι έχεις μια δουλειά που είσαι αναγκασμένος να κάνεις πολύ κακά πράγματα, τότε παραιτήσε. Αν αυτό είναι ανέφικτο, παρέχεις περισσότερο θετικό έργο για να αντισταθμίσεις το κακό.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/02/2012 14:58:45

07/02/2012, 15:22:14
και ετσι δηλαδη Ιατρε εξομαλυνεται το κακο ε

Βλεπεις πολυ το εργο <Βαγγελης>

Edited by - stiv on 07/02/2012 15:23:33

07/02/2012, 15:28:35
Κοίταξε... το να θεωρείς τον εαυτό σου πνευματικό άνθρωπο και να μην κάνεις καλές πράξεις, είναι σαν να θεωρείς τον εαυτό σου καλό μάγειρα και να μην μαγειρεύεις.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/02/2012 15:29:27

07/02/2012, 18:55:53
Δόκτορ

quote:
Μάλλον δεν με εννόησες. Αναφέρομαι στον έλεγχο των δικών μας συναισθημάτων και των δικών μας σκέψεων (όχι των άλλων) και λέω αν μπορούμε να ελέγξουμε τα δικά μας συναισθήματα και σκέψεις, χωρίς να τους ασκούμε βία.

Εννόησα και γι' αυτό λέω ότι αν κάποιος στη σημερινή κοινωνία ελέγχει τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του, αυτό σημαίνει ότι οι πράξεις του θα είναι τέτοιες που θα τον κατατάξουν, αυτομάτως, στους ηλίθιους, στους γραφικούς κλπ. κλπ.
Επομένως, πολλές φορές, η τρέχουσα κοινωνική κρίση και κριτική μας αναγκάζεινα γνωρίζουμε τι θα έπρεπε να κάνουμε αλλά δεν το κάνουμε...

quote:
Σε σχέση με αυτό που λες εδώ (απ' ότι κατάλαβα μιλάς γενικά για τη βία)

Όχι, αναφέρομαι στον βιασμό των σκέψεών μας, καθώς και στην αναγκαστική, κοινωνικά, κατεύθυνση που, πολλές φορές, καθορίζουν τις πράξεις που επιλέγουμε, άσχετα με τις βαθειές μας επιθυμίες.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

07/02/2012, 20:55:07
quote:
Εννόησα και γι' αυτό λέω ότι αν κάποιος στη σημερινή κοινωνία ελέγχει τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του, αυτό σημαίνει ότι οι πράξεις του θα είναι τέτοιες που θα τον κατατάξουν, αυτομάτως, στους ηλίθιους, στους γραφικούς κλπ. κλπ.

Χαχα. Ναι, συμβαίνει αυτό που λες. Αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό είναι κάτι που το κάνεις για τον εαυτό σου, όχι για τους άλλους, οι άλλοι όπως στρώνουνε ας κοιμηθούνε. Εμείς αρκεί απλά να βρούμε μια ισορροπία μέσα σε αυτή τη τρελή κοινωνία. Δεν μπορούμε να είμαστε ηλίθιοι επειδή όλος ο κόσμος είναι ηλίθιος. Για αυτό είχε πει πολύ γλαφυρά ο Ιεσουά: "Αφήστε τους νεκρούς, να θάψουν τους νεκρούς τους". Αν τώρα βγεις και πεις μια αλήθεια στο φόρουμ (λεώ στο φόρουμ, γιατί είναι υποτίθεται χώρος εσωτεριστών) δύο θα σε καταλάβουνε τρεις θα σου πουν μπράβο και πέντε θα σε βρίσουνε. Ωραία. Μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό; Όχι. Ας λένε λοιπόν. Εκείνοι θα λένε, και συ θα 'χεις το βίωμα της αλήθειας. Κανένα πρόβλημα.

quote:
Επομένως, πολλές φορές, η τρέχουσα κοινωνική κρίση και κριτική μας αναγκάζεινα γνωρίζουμε τι θα έπρεπε να κάνουμε αλλά δεν το κάνουμε...
Έχεις πολύ δικαίο σε αυτό, απλά, ξέρεις, όσο περισσότερο προχωράς, τόσο λιγότερο σε νοιάζει. Όσο περισσότερο πλησιάζεις στην ελευθερία, τόσο περισσότερο οι άνθρωποι παύουν να είναι φόβητρο για σένα, και παύει να σε ενδιαφέρει η αναγνώρισή τους και η κρίση τους. Με το καιρό μαθαίνεται το να έχεις ισορροπία ανάμεσα στα εσωτερικά και τα εξωτερικά ζητήματα.

quote:

Όχι, αναφέρομαι στον βιασμό των σκέψεών μας, καθώς και στην αναγκαστική, κοινωνικά, κατεύθυνση που, πολλές φορές, καθορίζουν τις πράξεις που επιλέγουμε, άσχετα με τις βαθειές μας επιθυμίες.

Μια μέρα, η γειτόνισσα η Άννα άφησε μπροστά στη πόρτα της Μαρίας τα σκουπίδια της. Η Μαρία είδε τα σκουπίδια μπροστά στη πόρτα της και πήγε και τα πέταξε. Την επόμενη μέρα, η Άννα ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της και βλέπει μπροστά ένα μάτσο τριαντάφυλλα.
Περίεργη με το θέαμα αυτό πηγαίνει στη Μαρία και τη ρωτάει: 'Μα καλά, εγώ σου αφήνω τα σκουπίδια μου, και εσύ μου αφήνεις τριαντάφυλλα;' Και η Μαρία της απαντάει "Ε, ο καθένας ότι έχει δίνει"

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/02/2012 21:05:38

07/02/2012, 22:35:07
δοκτορ

quote:
Περίεργη με το θέαμα αυτό πηγαίνει στη Μαρία και τη ρωτάει: 'Μα καλά, εγώ σου αφήνω τα σκουπίδια μου, και εσύ μου αφήνεις τριαντάφυλλα;' Και η Μαρία της απαντάει "Ε, ο καθένας ότι έχει δίνει"

Πολύ καλό πλην ολίγον ανεδαφικό, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
Τα υπόλοιπα φίλε μου, είναι συζήτηση για άλλη θεματική ενότητα.
Αν σ' ενδιαφέρει την κάνουμε ευχαρίστως...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

09/02/2012, 22:50:37
quote:
Γιαπετ

quote: Περίεργη με το θέαμα αυτό πηγαίνει στη Μαρία και τη ρωτάει: 'Μα καλά, εγώ σου αφήνω τα σκουπίδια μου, και εσύ μου αφήνεις τριαντάφυλλα;' Και η Μαρία της απαντάει "Ε, ο καθένας ότι έχει δίνει"
----------------------------------------------------------------
Πολύ καλό πλην ολίγον ανεδαφικό, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
Τα υπόλοιπα φίλε μου, είναι συζήτηση για άλλη θεματική ενότητα.
Αν σ' ενδιαφέρει την κάνουμε ευχαρίστως...

Πολύ ωραία, αν θες μπορείς να σχολιάσεις το μήνυμα μου σε αυτό το θέμα:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11277&whichpage=23&ARCHIVE=
(ή σε όποιο θες, απλά λέω αυτό επειδή ήδη υπάρχει κουβέντα εκεί και είναι γενικού ενδιαφέροντος θέμα)

ypatia8Μέλος
12/02/2012, 11:03:03
Τι θα λέγατε να συζητούσαμε λίγο για τον Μεσσία και να βρούμε τι σημαίνει και πως πρόφεραν κάποτε αυτό το όνομα οι Αραμόφωνοι και οι Εβραιόφωνοι και μετά αν θέλετε να αναζητήσουμε και τον αντίπαλό του;

mc

12/02/2012, 12:27:57
Ας συζητήσουμε... Ξεκίνα πρώτη

macedon

ypatia8Μέλος
12/02/2012, 12:45:34
Δεν πιστεύω να πιστεύεις και εσύ αυτά που πιστεύουν κάποιοι για κάποιο πασαλειμμένο;

mc

12/02/2012, 13:33:00
quote:
Τι θα λέγατε να συζητούσαμε λίγο για τον Μεσσία και να βρούμε τι σημαίνει και πως πρόφεραν κάποτε αυτό το όνομα οι Αραμόφωνοι και οι Εβραιόφωνοι και μετά αν θέλετε να αναζητήσουμε και τον αντίπαλό του;
!

12/02/2012, 13:50:14
ypatia8

quote:
Δεν πιστεύω να πιστεύεις και εσύ αυτά που πιστεύουν κάποιοι για κάποιο πασαλειμμένο;

Το τι πιστεύει κανείς είναι αδιάφορο. Το τι ισχύει είναι το θέμα.

macedon

ypatia8Μέλος
13/02/2012, 00:25:06
quote:
Το τι πιστεύει κανείς είναι αδιάφορο. Το τι ισχύει είναι το θέμα.

Άρα πιστεύεις ότι επειδή τον "πασάλειψαν" τον ονόμασαν και Μεσίχ.
Masha Allah, Masha Allah

Και όποιος δεν είναι πασαλειμμένος είναι Αντίχριστος.

Μάλλον θα χρειαστούμε τον Τρισμέγιστο Σεζώστρις για ουδέτερο παρατηρητή.

mc

13/02/2012, 02:39:50
ypatia8

quote:
Άρα πιστεύεις ότι επειδή τον "πασάλειψαν" τον ονόμασαν και Μεσίχ.

Πασάλειψαν ποιόν; Ποιοί;

Λίγο πιο σαφής μπορείς να γίνεις; Δεν έχω κληρονομικό χάρισμα.

macedon

14/02/2012, 20:13:53
quote:
Μάλλον θα χρειαστούμε τον Τρισμέγιστο Σεζώστρις για ουδέτερο παρατηρητή.
Ε πες το ντε Αυτοί είναι ουδέτεροι παρατηρητές!
ypatia8Μέλος
15/02/2012, 03:45:10
Γιατρέ μου κάτι πρέπει να κάνεις, δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι η κατάσταση.

Τελικά αυτοί οι 12θεϊστές αποδείχτηκε ότι ήταν μιά φούσκα που δεν άντεξε στον χρόνο και έσκασε μπροστά στο μεγαλείο του Χριστού.

mc

15/02/2012, 14:56:10
quote:

Τελικά αυτοί οι 12θεϊστές αποδείχτηκε ότι ήταν μιά φούσκα που δεν άντεξε στον χρόνο και έσκασε μπροστά στο μεγαλείο του Χριστού.

Αυτό που έσκασε πρώτο ypatia8 ήταν οι ΙΔΙΟΙ οι 12-24-48 (φτου και βγαίνω) θεοί...

Ερευνάτε τας Γραφάς

15/02/2012, 17:00:58
quote:

mc

Στο χρόνο δεν θα αντέξει κανένα εργαλείο της νέας τάξης και του κόμπλεξ και του διαχωρισμού ανάμεσα στους ανθρώπους, επομένως ούτε ο σύγχρονος πολυθεϊσμός και μασονοπολυθεϊσμός, ούτε οι διάφορες παραπλανητικές διαστρεβλώσεις της χριστιανικής διδασκαλίας... λίγα μέρη της οποίας έχουμε ατόφια ή σχεδόν ατόφια σήμερα.
(θεωρώ ότι οι ορθόδοξοι έχουν διαστρεβλώσει λιγότερο τη χριστιανική διδασκαλία σε σχέση με άλλες θρησκείες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το χέρι της δικαιοσύνης δεν θα παρέμβει για να κόψει αυτά που εξέχουν και να αναδιαμορφώσει αυτά που χρειάζονται. Η εκκλησία κρύβει πολύ σαπίλα).

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 15/02/2012 17:18:42