- Εσείς παιδιά καπνίζετε; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
το προβλημα ειναι καθαρα εγκεφαλικο γιατι εχουμε εθισει τον εγκεφαλο μας σε καποιες ουσιες της οποιες της χρειαζεται αλλιως "γκρινιαζει" οπως γκρινιαζει με την ελειψη αλλων πραγματων τα οποια τα χρειαζομαστε πραγματικα ομως
τι να πουν και οι τοξικομανεις δηλαδη
καθε μερα ζουν τον θανατο και τα προβληματα δεν ειναι τιποτα μπροστα στα δικα μας ηπατητιδα,aids,κατεστραμενα ζωτικα οργανα και φυσικα κοινωνικος αποκλεισμος γιατι δεν υπαρχει "χωρος χρηστων ή μη χρηστων"
αυτος ειναι ο εθισμος δικαιολογιες για την συνεχιση της συνηθειας

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Με τρελλένει το ότι είμαι δέσμια της επιθυμίας μου που έχει καταντήσει ανάγκη πια.
ΜΕ ΤΡΕΛΛΕΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Και εξακολουθω στην αυτοκριτική μου... γιατι αφού νιώθω ετσι συνεχίζω να καπνίζω και δεν ελευθερώνομαι?
Δεν ξέρω για σας τους υπόλοιπους, αλλά εγώ αναρωτιέμαι μήπως τελικά το θέμα ξεκινάει απ αλλού, μήπως δεν μπορώ να ελέγξω γενικά τις επιθυμίες μου? Μήπως θα πρέπει να ψάξουμε γενικά τον εαυτό μας πάνω στο θέμα αυτό, πως αντιδρούμε δηλαδή με άλλες επιθυμίες, την ανάγκη μας να εκπληρωθούν, την αντίδρασή μας αν δεν εκπληρωθούν..
Αγαπητή Δωρίδα, κι εγώ συνεχίζω την αυτοανάλυση, γιατί πιστεύω ότι αν δεν χτυπήσεις το κακό στη ρίζα του είναι μάταιος κόπος.
Θα ήθελα να απαντήσω στη/στο φίλη/ο KaFriLa ότι κατα καιρούς, αυτά που έγραψες, τα έχω πει κι εγώ στον εαυτό μου, όμως κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι δεν ήταν τίποτε άλλο από δικαιολογίες.
Με βόλευαν πολύ αυτές οι σκέψεις, όταν όμως έμαθα να μιλώ με ειλικρήνια στον εαυτό μου τις διέγραψα και τώρα λέω ότι... ναι καπνίζω γιατι πολύ απλά δεν μπορώ να επιβλυθώ στον εαυτό μου. Δεν μπορώ να τον νικήσω ούτε στο θέμα του τσιγάρου αλλά και σε πολλά άλλα. Έτσι βρίσκομαι σε ενα συνεχή ψάξιμο και ελπίζω κάποια μερα να καταφέρω να τα ξεμπρδέψω και να τα βάλω σε μια τάξη.
δεν τα μεγαλοποιουσαν και πολυ τα πραγματα
δεν εχει να κανει με τον ελεγχο των επιθυμιων μας αλλα με την στερηση
η στερηση προκαλει πολλα πραγματα
αν δεν φαμε θα πεινασουμε και θα εχουμε διαφορες ενοχλησεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιαυτο αρα δεν ειναι θεμα επιθυμιας αλλα αναγκης γιατι αν δεν τραφουμε θα πεθανουμε
αν δεν καπνισουμε θα εχουμε ενοχλησεις (αγχος,εκνευρισμος,δυσκολια στην συγκεντρωση,αμηχανια) δεν ειναι θεμα επιθυμιας αλλα αναγκης ο οργανισμος μας εχει χαμηλα ποσοστα νικοτινης και πρεπει να τα αυξησει
ομως μπορουμε να κανουμε κατι γιαυτο (κανενας δεν πεθανε προσπαθωντας να κοψει το τσιγαρο) αλλα ειναι δυσκολο μολις το 3% οσων το κοβουν χωρις βοηθεια τα καταφερνουν αλλα και αυτοι που το προσπαθουν με βοηθεια δεν φτανουν ουτε το 50%
μηπως πρεπει να κανουμε καμια ομαδα θεραπειας? προτεινω να κανω το πειραματοζωο θα μου δινεται τα τσιγαρα σας και αφου τα καπνισω θα σας λεω αν κανουν πολυ ή λιγο κακο αναλογα με την πισσα που περιεχουν![]()
![]()

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Παιδιά sorry αλλά δε μπορούσα να διαβάσω όοοοοοοοολα τα μυνήματα.
Αν πω κάτι που έχει ήδη ειπώθεί αγνοείστε με επιδεικτικά.
1ον: Κάπνιζα για περίπου 5 χρόνια και το έκοψα (μαχαίρι) εδώ και 6 μήνες. Το καλύτερο είναι ότι έχω άσθμα
2ον: Το κάπνισμα ΔΕΝ δημιουργεί καρκίνο απλά επιδεινώνει την κατάσταση. Κύρια αιτία του καρκίνου είναι η κληρονομικότητα. Πάντως υπάρχουν χίλιες άλλες ασθένειες που τις προκαλεί.
3ον: Ο εθισμός του οργανισμού από τη στιγμή που θα κάνεις το τελευταίο τσιγάρο διαρκεί 3 μέρες από εκεί και πέρα αυτό που μένει είναι ο εθισμός του μυαλού.
4ον: Καλώς σας βρήκα
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ
"Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι"
παλιοτσιγαρο!
εγω δεν καπνιζω, αλλα εχω μπει σε πειρασμο.
2-3 φορες που ειχα τις μαυρες μου υπεκυψα...
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
quote:
μηπως πρεπει να κανουμε καμια ομαδα θεραπειας? προτεινω να κανω το πειραματοζωο θα μου δινεται τα τσιγαρα σας και αφου τα καπνισω θα σας λεω αν κανουν πολυ ή λιγο κακο αναλογα με την πισσα που περιεχουν
ε, λοιπόν, Endorama, είσαι, συν τοις άλλοις, και λεβεντιά.
Ένα μόνο φοβάμαι όταν κόψεις το τισγάρο.
Μη χάσεις το χιούμορ σου, είναι τόσο ζωτικό να το έχει κανείς.
(Δυσεύρεστο είδος)
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
πολύ σωστά το τοποθετείς: είναι εθισμός μυαλού κι όχι οργανισμού...
Το καημένο το σώμα μας είναι το πιό πειθήνιο πράγμα στο κόσμο. Ότι και να του κάνεις δεν βαρυγομάει.
quote:
Ο εθισμός του οργανισμού από τη στιγμή που θα κάνεις το τελευταίο τσιγάρο διαρκεί 3 μέρες από εκεί και πέρα αυτό που μένει είναι ο εθισμός του μυαλού.
Έχεις κάποια συμβουλή επί αυτού (του μυαλού);
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
http://www.antimult.ru/antimults/smokekills.htm
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

quote:
Για πειτε ξανα πως το κόβουμε? γιατι ακομα το ψαχνω!!! οχι οτι θελω κι ολας σα τρελλη να το κοψω ( και εκει ειναι η ουσια του θεματος,ασε που φοβαμαι οτι θα το ριξω στη μασα μετα!!)αλλα λεω βρε παιδι μου, ετσι κουβεντα να γινεται!Ειναι η τριτη μερα που δεν εχω βαλει τσιγαρο στο στομα μου...
Δεν ειναι καθολου οπως λενε μερικοι μερικοι...
Μαλλον ή δε καπνιζαν ή εχουν ξεχάσει πως νιωθει κάποιος τις πρωτες μέρες...Και αφου ειναι τοσο ευκολο μπορουν να μου πουν γιατι υπαρχουν τοσοι πολλοι που καπνιζουν ακόμα?????????????????Στη μασα σιγουρα δεν το εχω ριξει.... Αντιθετα δε μπορω να φαω γιατι μετα ειναι πιο εντονη η επιθυμια να καπνισω...
Μασαω μονο τσιχλες...
Ευχομαι μετα [αν καταφερω να το κοψω] να μην χρειαστει να το ξαναρχισω για να κοψω τις τσιχλες...![]()
![]()
Παντως ειμαι τις θεωριας οτι για να κοψει καποιος το τσιγαρο θα πρεπει να το κοψει μαχαιρι.... Υποφερει ...δε ξερω για ποσο, αλλα μονο έτσι πιστευω οτι γίνεται δουλεια...Α! Πρεπει να βρει και κάτι με το οποιο θα πρεπει να απασχολειται...οτιδηποτε, δε πρεπει να εχει πολλα περιθορια για σκεψεις.....
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ....ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!
Ολγα gr ε?
μου θυμιζει μαρκα τσιγαρου
μηπως εισαι πρακτορας των καπνοβιομηχανιων?

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΥΛΗΚΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ 'ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ' ΟΛΟΙ.
ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ 'ΜΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΠΥΡΑΚΙΑ''ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΙΜΙΑ''ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ''ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ)'ΚΤΛ ΚΤΛ.
ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΤΙΝΗ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.
Master Of Puppets.
Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Κανείς δεν βγήκε ζωντανός από αυτή. 
Στατιστικά όσες γυναίκες μείνουν έγκυος σταματάνε να καπνίζουν. Πολλές το κόβουν με αυτή την ευκαρία και μετά τον ερχομό του μωρού.
Οπότε καλό θα ήταν μερικές Ελληνίδες αν θέλουν να κόψουν το κάπνισμα να μείνουν έγκυος. Θα βοηθήσουν έτσι και στο πρόβλημα της υπογεννηκότητας.
Το σλόγκαν της ημέρας ας είναι:
"Κυρίες μου! Θέλετε να κόψετε το τσιγάρο;
Μείνετε έγκυος!
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
Δεν θέλετε να κόψετε το τσιγάρο. Κρίμα...
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
quote:
ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ.......
Έσύ πάντως UFO μου, δεν χάνεις και τίποτε σπουδαίο.
Και να μείνεις έτσι! Μη-καπνιστής σε όλη σου τη ζωή.
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
quote:
Φίλε/η, Guess who,Στατιστικά όσες γυναίκες μείνουν έγκυος σταματάνε να καπνίζουν. Πολλές το κόβουν με αυτή την ευκαρία και μετά τον ερχομό του μωρού.
Mια ξαδέλφη μου που πριν την εγκυμοσύνη κάπνιζε σαν φουγάρο το έκοψε εντελώς από τη στιγμή που έμαθε ότι ήταν έγκυος για χάρη του μωρού.
Οταν πλέον γέννησε κατέβαλλε μεγάλες "προσπάθειες" για να το ξαναρχίσει αλλά πλέον το τσιγάρο δε την "σήκωνε". Από τότε ακόμη και η μυρωδιά του καπνού την ενοχλεί...
Εγώ δεν κάπνισα ποτέ μου αλλά βέβαια αυτό μου στοίχισε μερικές "φιλίες" που στην εποχή της εφηβείας με θεωρούσαν ξενέρωτη επειδή όχι μόνο δεν κάπνιζα αλλά ήμουν από τότε αντικαπνίστρια...
Βοήθησε βέβαια και το γεγονός ότι ασχολήθηκα με τον αθλητισμό...
Τώρα μετά από τόσα χρόνια κοιτώντας γύρω μου και βλέποντας τις συνομίληκές μου καπνίστριες βλέπω ότι η απόφασή μου αυτή ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει...![]()
![]()
![]()