- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Μην κανεις σα 12 χρονη,με το αρχηγος και τις χαζομαρες.Μιληστε επι του θεματος αλλιως οτι μαλλιοτραβηγμα μακρυα απο εδω.Το οτι εισαι πιο παλια εδω δε σου δινει δικαιο με αυτα που λες και κανεις στα τελευταια ποστ,για τα ασχετα μαλλιοτραβηγματα μιλαω.
Εγω κανω σαν 12χρονη?ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΡΟΜΟ?Μηπως παραπηρες φορα απο το διαχειστριλικι του irc και νομιζεις οτι και το esoterica ειναι τσιφλικι σου και μπορεις να λες στους χρηστες να παρουν δρομο?

Αλήθεια, βρε παιδιά, ποιός είναι ο λόγος που ανέβηκαν οι τόνοι?
Διάβασα προσπαθώντας να καταλάβω τις αιτίες και πραγματικά θεωρώ ανώφελη μια διαμάχη τέτοιου είδους.
Ωφελεί κάποιο από τα εμπλεκόμενα μέλη?
Τον βοηθάει σε κάτι?
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεται μια ανταλλαγή προσωπικών χαρακτηρισμών - έστω κι αν αυτοί βρίσκονται στα όρια των υβριστικών.
Δεν υπάρχει λόγος να προτρέπουμε κάποιον να "πάρει δρόμο από ένα θέμα".
Δεν υπάρχει επίσης κανένας λόγος να γίνεται αναφορά σχετικά με το ποιός έχει περισσότερες γνώσεις Βιολογίας ή έστω ενός αντικειμένου.
Ο Χ γνωρίζει καλύτερα Μαθηματικά από τον Ψ.
Ο Ψ γνωρίζει καλύτερη Λογοτεχνία από τον Χ.
Τι μ' αυτό?
Ο κάθε άνθρωπος έχει τις ροπές του, τα ενδιαφέροντα του, κουβαλάει τις γνώσεις του και τις καταθέτει στους υπόλοιπους.
Κι η ποικιλία των ατόμων, η διαφορετικότητα των γνώσεων μεταξύ τους κι η καλή τους διάθεση είναι αυτό που κάνει τις Συζητήσεις μοναδικές.
Γνωρίζετε αγαπητοί μου πόσες χιλιάδες μάτια σας αντικρύζουν καθημερινά - είτε είναι εγγεγραμμένα μέλη είτε όχι - και ταυτίζονται με τις απόψεις σας, μαθαίνουν πράγματα από εσάς και λαμβάνουν τα ανάλογα ερεθίσματα?
Τι θα αποκομίσουν από την θέα μιας τέτοιας διαμάχης?
Και πολύ περισσότερο τι θα αποκομίσετε εσείς?
Τίποτα...
Αντιθέτως, θα καταναλώνετε άδικα ποσά ενέργειας τα οποία θα μπορούσατε να καταβάλλετε αλλού ώστε να γίνετε φορείς γνώσης και πληροφοριών.
Η γνώση άλλωστε δεν είναι ένα κτήμα μας, είναι ένα δώρο το οποίο μας δόθηκε για να το αξιοποιήσουμε κατάλληλα και με την σειρά μας να το δωρίσουμε αλλού.
Και σίγουρα μπορούμε να το αξιοποίησουμε...
Προσπαθήστε λοιπόν να συνυπάρξετε αρμονικά και χωρίς προστριβές, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε.
Αν πάλι νομίζετε οτι οι μεταξύ σας διαφορές είναι ανυπέρβλητες - κάτι το οποίο δεν πιστεύω - επικοινωνείστε με κάποιο e-mail.
Ίσως τότε καταλάβετε οτι έχετε περισσότερα κοινά στοιχεία τα οποία σας ενώνουν παρά διαφορετικά που σας χωρίζουν. ![]()

In anticipation of my resurrection...

Σε θέμα γνώσεων καθαρά θα σου πώ ότι οι αρχαίοι ειμών πρόγονοι αποκαλούσαν Έλληνα τον οποιοδίποτε κατανοουσε τις αρχες που δίεπαν τον τότε Ελληνικο πολιτισμό και μιλούσαν την Ελληνική.Η οποία σημειοτέων είναι και η μόνη γλώσσα που το κάθε γράμμα είναι και μία λέξη και ένας αρι8μός την ίδια ακριβώς στιγμή. Και κάποιες λέξεις του τότε πλέον έοχουν άλλο νόημα οπότε και αδινατούμε να κατανοήσουμε αυτο το οποιο θέλουν να μας πούν.
π.χ. όταν στην αρχαία Ελλάδα έλεγες κάποιων αποκριφυστή αυτό σήμαινε ερευνιτής του μή κατανοητού απο τον μέσω απλό πολίτη αντικειμένου.
και σήμερα αυτο σημαίνει αυτός που ασχολείτε με το μή αποδεκτό απο την κοινονία πχ σατανιστικες(λεμε τωρα) πραξεις κλπ
και ναί απο την στιγμη που υπάρχουν αποδειξεις ότι υπήρχαν κένταυροι και άντρες/γυνέκες εώς και 6 μέτρα ύψος. πιστεύω οτι η ομάδα Ε είμαστε εμείς και θα φανεροθεί μόνο και μόνο όταν θα πάρουμε το θάρος να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε τον κόσμο όπως είναι πραγματικά.
και μήν ξεχνάτε οτι παγγοσμίος η πρώτη θρησκεία ήταν ο παγανισμος απο τον οποίο προήλθαν και οι αποκριφιστές.Το μόνο στοιχίο παγανισμού στον Δωδεκαθεϊσμό είναι οι αποκριφυστές που με το που έκαναν την εμφάνισή τους,τότε ο δίας σκότωσε(εκθρόνισε,και εκδίωξε απο την Ελλάδα) τον πατέρα του τον Κρόνο. Όπου σύμφονα με την Ινδική μυθολογία τότε εμφανίστικε ένας θεός απο την δύση που πετούσε χωρίς κάτι να τον υποστιρίζει.Και με πλήρη περιγραφή ολόιδια με αυτήν που έκαναν οι δικοί μας πρόγονοι.Δλδ τι να πω μία ιστορία ένα μεγαλείο παγκόσμιου βελινικούς.
σε οτιδήποτε έχω άδικο(κατα την δική σας αποψη) ειμαι εδώ.
ποτέ δεν λεω οτι έχω δίκιο ή αδικο η γνωμη μου και η δικιά σας.
ας κανουμε διάλογο....
quote:
πιστεύω οτι η ομάδα Ε είμαστε εμείς και θα φανεροθεί μόνο και μόνο όταν θα πάρουμε το θάρος να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε τον κόσμο όπως είναι πραγματικά.
![]()
πάντα ήθελα να μπω στην ομάδα Ε
ευτυχώς που ζω εδώ όπου ισχύει ο κανών "ο,τι δηλώσεις είσαι" και επομένως αυτομάτως εισέρχομαι εις την εν λόγω ένδοξη και αποκορυφιστική ομάδα και μάλιστα εις ηγετικήν και κρίσιμον θέσην![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
η ελληνική γλώσσα δεν σκοτώνεται
λιποθυμά λιγάκι
και ξανά προς την δόξα τραβά
κουτσά στραβά
![]()
![]()
![]()
και ναί απο την στιγμη που υπάρχουν αποδειξεις ότι υπήρχαν κένταυροι και άντρες/γυνέκες εώς και 6 μέτρα ύψος.
Που υπάρχουν αυτοί οι Κένταυροι και οι άντρες/γυναίκες έως και 6 μέτρα ύψος? Θα ήθελα να τους δω.
quote:
πιστεύω οτι η ομάδα Ε είμαστε εμείς και θα φανεροθεί μόνο και μόνο όταν θα πάρουμε το θάρος να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε τον κόσμο όπως είναι πραγματικά.
Εγώ πάντως δεν είμαι ομάδα Ε. Είμαι Παναθηναϊκός.

Edited by - Agnostic on 05/12/2006 19:34:58
quote:
Agnostic
Εγώ πάντως δεν είμαι ομάδα Ε. Είμαι Παναθηναϊκός.
Λάθος σου φίλε μου, λάθος σου !!!
Γι’ αυτό σου λέω, γίνε Ε μπας και δεις άσπρη μέρα.
Έτσι θα είσαι και σίγουρος, ότι το 2012 θα πάρεις πρωτάθλημα. ![]()
![]()
![]()
Στράτος

Ο άσπρος σίφουνας....
----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....
quote:
Γι’ αυτό σου λέω, γίνε Ε μπας και δεις άσπρη μέρα.Έτσι θα είσαι και σίγουρος, ότι το 2012 θα πάρεις πρωτάθλημα.
Χα!χα! Εγραψες Ευστράτιε!!![]()
![]()
![]()
Ελπίζω μόνο αυτό να'ναι το τελευταίο σου σχόλιο για τον Παναθηναϊκό γιατί θα αρχίσω να τα παίρνω...![]()
![]()

Αφού έκανα εσωτερικές και εξωτερικές διαδρομές, νοητικές και αστρικές προβολές, και πολλές συννεφότουμπες, έπεσα στα μάγια γοργόνας εκστασιαζόμενης από τον Μητροπάνο, και από τις καπνιστές μπριζόλες.
Εγώ έλεγα για το πόσο μίκρυνε ο ουρανός μας και αυτή κοίταγε τον ουρανό του κρεβατιού της.
Φίλοι και αν αυτό που αναζητάμε είναι πιο έξω από το μέσα?
Το φάρμακο της μοναξιάς μας ….μέσα στον εσωτερισμό του ιντερνετ
Μια παρέα που την βλέπεις και ένα ποτήρι κρασί?
Περιμένω προσέλευση????
μια ειναι η ουσια και ο μπακλαβας γωνια,ποιος και ποτε ειπε οτι ο εσωτερισμος πρεπει να εχει μοναξια,αλλο αν ειναι επιλεκτικη η μοναξια,τωρα για την γοργονα με της καπνιστες μπριζολες,περι ορεξεως ουδεις λογος...
φφφ τι βαρεμαρα.
κανενα θεμα της προκοπης βρε παιδια?
Υ.Γ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??

"ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ"
quote:
Είμαι νέο μέλος αν και διαβάζω καιρό το φόρουμ σας στο οποίο μπήκα ακολουθώντας μια νεράιδα.
Αφού έκανα εσωτερικές και εξωτερικές διαδρομές, νοητικές και αστρικές προβολές, και πολλές συννεφότουμπες, έπεσα στα μάγια γοργόνας εκστασιαζόμενης από τον Μητροπάνο, και από τις καπνιστές μπριζόλες.
Εγώ έλεγα για το πόσο μίκρυνε ο ουρανός μας και αυτή κοίταγε τον ουρανό του κρεβατιού της.
Φίλοι και αν αυτό που αναζητάμε είναι πιο έξω από το μέσα?
Το φάρμακο της μοναξιάς μας ….μέσα στον εσωτερισμό του ιντερνετ
Μια παρέα που την βλέπεις και ένα ποτήρι κρασί?
Περιμένω προσέλευση????

Αν κατανόησα σωστά η νεράϊδες σε απογειώνουν και οι γοργόνες σε προσ
γειώνουν. Είσαι στο σωστό περιβάλλον...
Για να σοβαρευτούμε για ποιά μοναξιά θέλεις να μιλήσουμε?
Για αυτήν των εσωτεριστών ή γενικώς για τούς μόνιμους πιλότους του ίντερνετ?
Φιλικά

"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius
Πες για όποια θέλεις. Τι δεν έχουν οι άνθρωποι στη γή και το ζητούν κάπου που δεν ξέρουν αν υπάρχει? Θέλουν να μιλάνε έτσι και να μην βλέπονται.
Γειά τώρα
Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ορίσω την έννοια της μοναξιάς έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ και που εσύ θεωρείς εκ’ προοιμίου δεδομένη.
Εννοώ μοναξιά την αίσθηση του κενού που εμφανίζεται όταν οι αρχές μας και οι πεποιθήσεις μας τελούν υπό αίρεση.
Γίνεται τότε μια στροφή προς τα έσω με στόχο την πλήρωση αυτού.
Ως γνωστό η διαδρομή προς την αυτογνωσία είναι μοναχική και είναι έτσι διότι οι ελλείψεις και οι ανάγκες τις οποίες η κάθε προσωπικότητα πρέπει να καλύψει για να ισορροπήσει είναι τελείως διαφορετικές.
Υπόθεση που δεν επιδέχεται συνεταιρισμό.
Επειδή όμως η ανηφόρα ή η κατηφόρα είναι σκληροτράχηλοι δρόμοι χρείαζονταο συνταξιδιώτες για να '' ξεχνιέσαι'' κάπου κάπου.
quote:
Θέλουν να μιλάνε έτσι και να μην βλέπονται.
Η οπτική επαφή την οποία εγώ θεωρώ επιθυμητή με συγκεκριμένα άτομα είναι ο ιδανικός τρόπος επικοινωνίας αλλά και απομυθοποίησης, όπως και ξεσκεπάσματος του άλλου.
Κάτω από τον ήλιο τίποτα δεν κρύβεται, τα μάτια κάποτε θα ''δούν την αλήθεια''.
Συνεπώς μια τέτοια ενέργεια χαλάει την συνειδητή φαντασίωση που προκαλούν η δέχονται ορισμένοι συνάνθρωποι μας οι οποίοι αντλούν δύναμη και ζούν μέσα από αυτή, άλλοτε παρουσιάζοντας αυτό που θα ήθελαν να είναι και άλλοτε όπως νομίζουν ότι θα τους ήθελαν οι άλλοι.
Φιλικά
Υγ είμαι φίλη
ΦΙΛΗ nst ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΟΡΙΣΜΟ ΠΕΡΙ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙΣ "την αίσθηση του κενού"...
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΛEIΣEI ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ,ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΕΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ?????
ΜΟΝΑΞΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΗ....
ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ (Η ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ...
Δεν έδωσα ορισμό στην μοναξιά των εσωτεριστών ΑΛΛΑ στην μοναξιά γενικώς είτε έχει, είτε όχι σχέση με το ιντερνετ.
quote:
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΛEIΣEI ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ,ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΕΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ?????
Καθόλου, πιστεύω μάλιστα οτι η σιωπή που αναφέρεις είναι σχεδόν απαραίτητη και πολύ επιθυμητή.
quote:
ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ (Η ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ
Το << μόνιμη>> δεν θα ταίριαζε σε εμένα αλλά δεν κρίνω το γεγονός να το αποζητούν κάποιοι άλλοι.
Η περιοδικότητα, με βρίσκει σύμφωνη. Κατά την άποψη μου είναι και αναγκαίες κάποιες εποχές ''ησυχίας''.
θεωρώ οτι η μοναξιά σαν συναίσθημα [ οχι σαν κατάσταση] είναι το ακριβώς αντίθετο του εσωτερισμού, όσο μπορούμε να τον πλησιάζουμε.
Φιλικά
ΦΙΛΗ nst ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...
ΑΠΛΑ ΟΡΜΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ - ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙ ΑΤΡΑΠΟΥ (ΜΟΝΟΔΡΟΜΙ - ΜΟΝΟΠΑΤΙ).
(ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΟΝΟΣ)
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΛΕΙ ΠΟΛΛΑ.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ