ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ZOIROS64 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
sougiasΝέο Μέλος
24/07/2005, 20:45:52
Για να σου απαντήσω πρέπει πρώτα να μάθω το γιατί ρωτάς
22Μέλος
24/07/2005, 21:13:13
Από το όνομα πρέπει να είσαι πιτσιρικάς!
sougiasΝέο Μέλος
24/07/2005, 21:23:15
ενώ εσύ που λέγεσαι "22" τι είσαι?
Για να σου φύγει η απορία, όχι δεν είμαι πιτσιρικάς
Την ακριβή ηλικία μου δεν τη λέω για τον εξής λόγο:

Είναι εμφανές ότι η ερώτηση σχετικά με την ηλικία μου έχει ως στόχο την ειρωνία. Ό,τι όμως και αν σου απαντήσω εσύ μπορείς να με ειρωνευτείς άνετα.
Αν σου πω ότι είμαι 20 θα μου πεις ότι είμαι μικρός για να μιλήσω
Αν σου πω ότι είμαι 50 θα μου πεις τί γυρεύω εδώ στην ηλικία μου
Αν σου πω ότι είμαι 80 θα μου πεις ότι μάλλον έχω τρελαθεί από καμιά ασθένεια

Αφού λοιπόν ό,τι και να γίνει βγαίνεις κερδισμένος γιατί να σου απαντήσω;

angiΜέλος
24/07/2005, 21:36:31
quote:

ενώ εσύ που λέγεσαι "22" τι είσαι?
Για να σου φύγει η απορία, όχι δεν είμαι πιτσιρικάς
Την ακριβή ηλικία μου δεν τη λέω για τον εξής λόγο:

Είναι εμφανές ότι η ερώτηση σχετικά με την ηλικία μου έχει ως στόχο την ειρωνία. Ό,τι όμως και αν σου απαντήσω εσύ μπορείς να με ειρωνευτείς άνετα.
Αν σου πω ότι είμαι 20 θα μου πεις ότι είμαι μικρός για να μιλήσω
Αν σου πω ότι είμαι 50 θα μου πεις τί γυρεύω εδώ στην ηλικία μου
Αν σου πω ότι είμαι 80 θα μου πεις ότι μάλλον έχω τρελαθεί από καμιά ασθένεια

Αφού λοιπόν ό,τι και να γίνει βγαίνεις κερδισμένος γιατί να σου απαντήσω;

Δεν σε ειρωνευτηκε κανεις.
Απλως προσπαθω να συνομιλησω

aa

sougiasΝέο Μέλος
24/07/2005, 21:41:35
quote:

Δεν σε ειρωνευτηκε κανεις.
Απλως προσπαθω να συνομιλησω

Θέλεις και ΑΦΜ;
24/07/2005, 21:44:11
Εγώ είμαι 23 αλλά δεν έχω πάει ακόμα φαντάρος. Άρα την έβαψα όταν πάω....? Πίκρα!!!
PhaethonΝέο Μέλος
25/07/2005, 13:45:03
Ειναι πραγματικα στεναχωρο να παρατηρει κανεις οτι παιδια (φανταζομαι οτι δεν εισαι πανω απο 20) να αναλωνονται στο να κανουν φανταστικες καταστροφολογικες αναλυσεις με πολεμους καταστροφες κτλ.

Ο εθνικισμος πουλαει. Γενικα η πατριδοκαπηλια. Απλα στεναχωριεμαι που μας εχουν μεταβαλει σε μια ξενοφοβη κλειστη κοινωνια ιδιαιτερα τωρα που με την απειλη του χριστιανοφασισμου (βλεπε Μπους Μπλερ) που ο καθε ανθρωπος στην υφηλιο θα επρεπε να προσπαθει να κατανοησει τον αλλον μπας και γλητωσουμε τον τρομο που προσπαθουν εντεχνα να μας περασουν ωστε να μας κανουν μαζα.

Φοβασαι τους Τουρκους;
Θελω να μου απαντησεις σε μερικα ερωτηματα αν μπορεις φυσικα.

1 Ποιος εφερε για πρωτη φορα τους Τουρκους σε αυτην την περιοχη;

2 Ποιος τους χρησιμοποιησε ως μισθοφορικο στρατο;

3 Ποιος τους παρεδωσε την Κωνσταντινουπολη ωστε να γλητωσουμε απο τους αιρετικους Αζυμιτες(= δυτικη εκκλησια)

4 Ποιος συνκυβερνουσε με αυτους κατα την διαρκεια της Τουρκοκρατιας;

5 Ποιος ελεγε στους ελληνες της πολης πριν την αλωση οτι μην στεναχωρηστε ακομα και αν μπουν οι Τουρκοι μεσα μεχρι την αγια Σοφια ο θεος θα επιτρεψει να πανε. Μετα αγγελος κυριου θα ερθει και με την ρομφεα του θα τους αποδεκατισει.

6 Ποιος τους καλεσε στην Κυπρο να επεμβουν;

7 Και τελος ποιος σημερα διαδιδει περι προφητειων και ξανθου γενους;
και το χειρωτερο περναει μια αποψη οτι απο τα παντα κινδυνευουμε απο τους παντες βαλωμεθα οτι ολοι μας εχθρευονται.

Ξερεις γιατι ανησυχω γιατι εχουμε μια δημοκρατια που καποιους σαν αυτους τους δινει λογο και υπαρξη και οτι διαμορφωνουν την κοινη γνωμη με φοβιες με Τουρκους και πολεμους
με αποκαληψεις 666 και ξανθα γενη. Που βγαινουν στα καναλια με τα τηλεφωνα τυπου 090 και ζητανε την αποψη του κοσμακι του φτωχου κοσμακη σε ερωτηματα του τυπου "θα προσκυνουσατε τον αντιχριστο;" ή "κλεβουν οι πολιτικοι τα λεφτα του συνταξιουχου;" και ζητανε απο τον καθε φουκαρα που τους ακουει να ψηφισει να διξει την δυναμη του με το αζημιωτο βεβαια....

Και το χειρωτερο....φτιαχνουν μια νεολαια μοιρολατρικη. Φοβισμένη.
Θα θεωρουσες εσυ φιλε μου εναν Τουρκο ή εναν Αλβανο΄ή ακομα και εναν Σκοπιανο ανθρωπο με τα ιδια δικαιωματα με ονειρα σαν εσενα.; Μήπως αυτο που εσυ βλεπεις ως δικη σου πραγματικοτητα διαφέρει απο αυτο που βλέπει ο αλλος;

25/07/2005, 13:58:25
Phaethon, γενικά σαν σύνολο τα όσα είπες με βρίσκουν σύμφωνο. Μόνο σε κάτι διαφωνώ...

quote:
Θα θεωρουσες εσυ φιλε μου εναν Τουρκο ή εναν Αλβανο΄ή ακομα και εναν Σκοπιανο ανθρωπο με τα ιδια δικαιωματα με ονειρα σαν εσενα.; Μήπως αυτο που εσυ βλεπεις ως δικη σου πραγματικοτητα διαφέρει απο αυτο που βλέπει ο αλλος;

Δεν λέω πως οι Τούρκοι, οι Αλβανοί κι όλοι οι αλλοδαποί δεν είναι άνθρωποι με δικαιώματα κτλ κτλ. Αυτό όμως που με χαλάει είναι οτι τα τελευταία 10-15 χρόνια που έχουν έρθει όλες οι φυλές του Ισραήλ στην Ελλάδα με υποτυπώδη έλεγχο, έχει αυξηθεί κατά κόρον η εγκληματικότητα. Φυσικά, δεν οφείλεται σε αυτούς το κάθε έγκλημα που γίνεται στη χώρα μας, τόσοι Έλληνες εγκληματίες υπάρχουν. Όμως, οι τόσοι αλλοδαποί που είναι στη χώρα μας σίγουρα έχουν προξενήσει πολλά προβλήματα...

stratis79Μέλος
25/07/2005, 15:16:06
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Και θεωρείται υποτιμητικό να μας λένε Γιουνάν?

--------------------------------------------------------------------------------

Οσο υποτιμητικο ειναι να σε λενε Αθηναιο, Μακεδονα, Ελληνα.

aa

YUNAN σημαίνει ΙΩΝΑΣ

ΥΡΜΙΝΗΝέο Μέλος
25/07/2005, 15:44:21
Σε γενικές γραμμές συμφωνω μαζί σου Phaethon αν & θα προτιμούσα το ΦΑΕΘΩΝ!Πολύ πιθανόν στην Τουρκία να υπάρχουν εκτουρκισμένοι ΕΛΛΗΝΕΣ & στην Ελλάδα εξελληνισμένοι Τούρκοι!!!
stratis79Μέλος
25/07/2005, 16:04:07
Εάν ταξιδέψετε στα παράλια της Ιωνίας και στην Πόλη θα δείτε ότι πόλλοι από τους ντόπιους μόνο για Τούρκοι δε δείχνουν αλλά μάλλον φέρνουν σε Έλληνες.
sougiasΝέο Μέλος
25/07/2005, 16:19:12
quote:

Φοβασαι τους Τουρκους;

Πότε το έδειξα αυτό;
quote:
Θελω να μου απαντησεις σε μερικα ερωτηματα αν μπορεις φυσικα.

1 Ποιος εφερε για πρωτη φορα τους Τουρκους σε αυτην την περιοχη;

2 Ποιος τους χρησιμοποιησε ως μισθοφορικο στρατο;

3 Ποιος τους παρεδωσε την Κωνσταντινουπολη ωστε να γλητωσουμε απο τους αιρετικους Αζυμιτες(= δυτικη εκκλησια)

4 Ποιος συνκυβερνουσε με αυτους κατα την διαρκεια της Τουρκοκρατιας;

5 Ποιος ελεγε στους ελληνες της πολης πριν την αλωση οτι μην στεναχωρηστε ακομα και αν μπουν οι Τουρκοι μεσα μεχρι την αγια Σοφια ο θεος θα επιτρεψει να πανε. Μετα αγγελος κυριου θα ερθει και με την ρομφεα του θα τους αποδεκατισει.

6 Ποιος τους καλεσε στην Κυπρο να επεμβουν;

7 Και τελος ποιος σημερα διαδιδει περι προφητειων και ξανθου γενους;
και το χειρωτερο περναει μια αποψη οτι απο τα παντα κινδυνευουμε απο τους παντες βαλωμεθα οτι ολοι μας εχθρευονται.

Δε βλέπω πού διαφωνούμε. Το παράδειγμα με τον πόλεμο το έφερα για να δείξω αυτό ακριβώς το πράγμα, ότι δηλαδή την αδράνεια που δείχνουμε τώρα μια μέρα θα την πληρώσουμε ακριβά και ότι καμία προφητεία δε μας σώζει. Δε μίλησα ούτε για Ρώσους ούτε για τίποτα γιατί πολύ απλά όλα αυτά είναι βλακείες.

quote:

Ξερεις γιατι ανησυχω γιατι εχουμε μια δημοκρατια που καποιους σαν αυτους τους δινει λογο και υπαρξη και οτι διαμορφωνουν την κοινη γνωμη με φοβιες με Τουρκους και πολεμους
με αποκαληψεις 666 και ξανθα γενη.Που βγαινουν στα καναλια με τα τηλεφωνα τυπου 090 και ζητανε την αποψη του κοσμακι του φτωχου κοσμακη σε ερωτηματα του τυπου "θα προσκυνουσατε τον αντιχριστο;" ή "κλεβουν οι πολιτικοι τα λεφτα του συνταξιουχου;" και ζητανε απο τον καθε φουκαρα που τους ακουει να ψηφισει να διξει την δυναμη του με το αζημιωτο βεβαια....

Μπραβο και εγώ μαζί σου είμαι... γιατί μου τα λες όμως;;

quote:

Και το χειρωτερο....φτιαχνουν μια νεολαια μοιρολατρικη. Φοβισμένη.

Δεν είμαι φοβισμένος. Ίσα ίσα που κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Αυτό που είπα είναι ότι αν συνεχίσουμε έτσι αυτή θα είναι η κατάληξή μας. Θα έχουμε χάσει τα μισά εδάφη.
Η ιστορία διδάσκει ότι ο Τούρκος σε σέβεται μόνο αν σε φοβάται. Πιστεύεις ότι εμάς τώρα μας φοβούνται; Όταν τους δίνεις τέτοια δικαιώματα ( άραγε αν όταν παραβίασαν τον εναέριο χώρο μας για πρώτη φορά εμείς τους ρίχναμε τα αεροσκάφη οι Τούρκοι θα τολμούσαν να το ξανακάνουν;) κάποτε θα το πληρώσεις. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το σενάριό μου το θεώρησες "καταστροφολογικό". Τα δεδομένα που χρησιμοποίησα ήταν ρεαλιστικότατα. Άλλωστε την ίδια αντίδραση δεν είχαμε και στα Ίμια; Την ίδια αδράνεια δεν δείξαμε και στην Κύπρο;

Εγώ λοιπόν έκανα απλώς μια διαπίστωση.Τώρα το τί σε έπιασε και άρχισες αυτό το ρεσιτάλ κοτσάνας ομολογώ ότι δεν το γνωρίζω

tomcatΜέλος
25/07/2005, 17:42:22
Το πρόβλημα δεν είναι οι Έλληνες πολίτες. Το πρόβλημα είναι οι Έλληνες πολιτικοί και η πολιτική που ακολουθούν, κατευνάζοντας συνεχώς μία χώρα, που τελικά το μόνο που καταλαβαίνει είναι η στρατιωτική δύναμη και ο τσαμπουκάς.

Όσο για τα σενάρια περί στρατιωτικής πανωλεθρίας της Ελλάδας μου φαίνονται εξόχως αρνητικά και απίθανα. Αν γίνει κάτι δεν πρόκειται να γίνει ξαφνικά, στα καλά καθούμενα, αλλά θα είναι επεισόδια μικρά τα οποία πολύ γρήγορα θα σοβαρέψουν (τα Ίμια ως κλασσικό παράδειγμα ή το Σισμίκ που όμως οι Τούρκοι τα μάζεψαν γιατί δεν τα κατεβάσαμε)

Αφού όμως αμπελοφιλοσοφούμε για πιθανά και απίθανα σενάρια, τότε γιατί κανένας εδώ (και συγγνώμη εάν κάνω λάθος) δεν έχει δώσει κάποιο σενάριο, όπου εμείς οι Έλληνες, ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, καταφέρνουμε απωθούμε και κερδίζουμε τους Τούρκους??

Τα Leopard II που σιγά σιγά έρχονται θεωρούνται τα πιό εξελιγμένα άρματα της Δύσης και ειδικά στη διαμόρφωση που έχουμε επιλέξει, ανώτερα και από το Αμερικάνικο Abrams M1A2, όσο και από το γαλλικό Leclerc και το Αγγλικό (η μνήμη μου σβήνειειειειε ). Ξέρετε τί σημαίνει Leopard II σε σχέση με τα καλλίτερα τουρκικά άρματα. Κατάδειξη, στοχοποίηση και καταστροφή του στόχου σε εντελώς αντίξοες συνθήκες πριν ο Τούρκος πει κιχ.
Οι δυνατότητες της αεροπορίας μας, τόσο τα νέα F-16 Block 52+, όσο και τα αναβαθμισμένα Mirage-2000, και μάλιστα όταν είναι στα χέρια των πιλότων μας, που θεωρούνται από τους καλλίτερους του κόσμου, δίνουν σίγουρα αίσθημα τουλάχιστον στα ίσια αντιμετώπισης της αεροπορίας των Τούρκων.
Να μιλήσουμε για το ναυτικό μας, για την αεροπορία ναυτικού με τα Aegean SeaHawk??? Έχουμε φτάσει στο σημείο να στέλνουμε στην κατασκευάστρια εταιρεία υποδείξεις για βελτίωση των manual. Την αεροπορία στρατού και τις δυνατότητες των Apache που ΔΕΝ έχουν οι Τούρκοι???

Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι σοβαρό με τους Τούρκους, σε επίπεδο γενικευμένου πολέμου. Αν γίνει όμως ΔΕΝ θα είμαστε εμείς οι ηττημένοι.
Και κάτι τελευταίο....
Μετά την κρίση στα Ίμια, το δόγμα της Ελλάδας από "δεν διεκδικούμε τίποτα", έγινε σε αυτό που ονομάστηκε "ισοδύναμο τετελεσμένο". Που σήμαινε ότι αν κάναν κάτι οι Τούρκοι, τότε το ανταποδίδαμε στα ίσα ώστε να κάτσουμε σε κάποιο τραπέζι και να επιστρέψουμε στο υφιστάμενο status quo. Και τα δύο ανωτέρα δόγματα ήταν για φάπες, καθώς το ένα ήταν εξαιρετικά αμυντικό (αλλά και δρούσε αρνητικά), ενώ το άλλο περιόριζε τη δυνατότητα επιχειρισιακής απάντησης, βάζοντας φρένο σε προελαύνουσες δυνάμεις, αν είχαν καλύψει αντίστοιχα εδάφη με τα χαμένα.
Το νέο δόγμα του Στρατού μας λέγεται "πολλαπλής/μέγιστης απάντησης", είναι εδώ και χρόνια ίσως το μόνο που λέει χοντρά χοντρά, αν μας επιτεθείτε θα συνεχίσουμε να επιτεθόμαστε μέχρι να δημιουργήσουμε πολλαπλάσιες καταστροφές ή να καταλάβουμε πολλαπλάσια εδάφη σε σχέση με τα πιθανά χαμένα.

Άντε να δούμε αν κάποιοι (ναι για τους πολιτικούς μιλάω) θα έχουν τα αρ...... να χρησιμοποιήσουν το δόγμα αυτό εάν χρειαστεί.

Φιλικά
Tomcat

sougiasΝέο Μέλος
25/07/2005, 18:31:07
quote:

Το πρόβλημα δεν είναι οι Έλληνες πολίτες. Το πρόβλημα είναι οι Έλληνες πολιτικοί και η πολιτική που ακολουθούν, κατευνάζοντας συνεχώς μία χώρα, που τελικά το μόνο που καταλαβαίνει είναι η στρατιωτική δύναμη και ο τσαμπουκάς.

Ν'αγιάσει το στόμα σου αυτό ακριβώς προσπαθώ να πω κι εγώ. Πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε στους Τούρκους δικαιώματα

quote:

Αν γίνει όμως ΔΕΝ θα είμαστε εμείς οι ηττημένοι.

Εγώ δεν πιστεύω ότι θα χάσουμε γιατί δεν έχουμε τα όπλα ή το κουράγιο. Εγώ υποστηρίζω ότι θα χάσουμε μέχρι να καταλάβουμε τι ακριβώς γίνεται... στην Ελλάδα ισχύει το "κάτσε πρώτα να μας χτυπήσουν για να είμαστε σίγουροι και μετά αντιδρούμε". Έτσι δε χάθηκε η Κύπρος; (βέβαια όχι μόνο γι'αυτό αλλά η έλλειψη αποφασιστικότητας ήταν βασικός παράγοντας για την ήττα)

quote:

Άντε να δούμε αν κάποιοι (ναι για τους πολιτικούς μιλάω) θα έχουν τα αρ...... να χρησιμοποιήσουν το δόγμα αυτό εάν χρειαστεί.

Μα ήδη μας έχουν δείξει ότι δεν το χρησιμοποιούν...
Οι παραβιάσεις στον αέρα έχουν πολλαπλασιαστεί ενώ εδώ και λίγο καιρό έχουν ξαναρχίσει τα προβλήματα και στη θάλασσα. Τα τουρκικά πλοία πηγαίνουν συνεχώς στα Ίμια και εμείς απλώς στέλνουμε το λιμενικό να τους πει "παρακαλώ βγείτε, εδώ είναι ελληνικά τα νερά".
Αααα άντε και καμιά διαμαρτυρία στο ΟΗΕ ή στην ΕΕ ή ξέρω εγώ που αλλού... ωραίο δόγμα!
Δείτε λίγο το σκηνικό από την πλευρά των Τούρκων: βλέπουν μια Ελλάδα που φοβάται να υπερασπιστεί τα εδάφη της. Δεν είναι σαν να τους λέμε "ελάτε εμείς είμαστε κότες";

PhaethonΝέο Μέλος
26/07/2005, 00:16:29
AKOYO NA MILATE GIA TOYRKOYS KAI GIA ELLHNES STHN MIKRA ASIA. EXETE ANAROTI8EI POIOI EINAI AYTOI EKEI? POIOS EY8HNETAI GIA TO OTI PISTEYOYN AYTOI POY EINAI EKEI?

STHN IONIA ANEKA8EN ZOYSAN ELLHNIKA FYLA. KATA THN BYZANTINH AYTOKRATORIA ANTIMETOPOIIZONTAN OPOS KAI OLOI OI YPIKOOI STIN EPIKRATIA TIS OS POLITES TETARTIS KATIGORIAS EPIKRATOYSE ENA FEOYDARXIKO KA8ESTOS POY OI EYGENEIS EIXAN TA PRONOMIA KAI O LAOS LIMOKTONOYSE.

SE OLA AYTA MEGALO ROLO EPAIZE KAI I IERARXEIA POY ANTI NA BOH8A TON LAO APLA EIXE 8ESEI TIS KALES THS YPIRESIES STHN DIA8ESI TON ARXONTON KAI TOY AYTOKRATORA. STON LAO ELEGAN MHN PARAPONIESE GIATI EINAI 8ELIMA 8EOY NA KAKOPERNAS, DEN PREPEI NA ENANTIONESE STOYS ARXONTES KAI SE KA8E ADIKIA GIATI EINAI EK 8EOY DOSMENI GIA NA DOKIMASTEIS KAI NA LABEIS MIA 8ESH STON PARADEISSO META8ANATON ENOEITAI!!!!
OTAN EMFANISTIKAN OI TOYRKOI ZITIMA HTAN AN ARI8MOYSAN MERIKES XILIADES AN8ROPOYS. OI TOTE AYTOKRATORES TOYS XRHSIMOPOIISAN OS MIS8OFOROYS ME AMIBH POLLES FORES GH KAI IDIOKTISIES.
OTAN ARXISAN OI TOYRKOI NA KSEFEYGOYN KAI NA MIN ELEGXONTAI APO TOYS AYTOKRATORES HTAN ARGA.
TO ISLAM LEEI POS DEN ANAGNORIZEI IDIOKTISIA STOYS APISTOYS. OTAN LOIPON OI TOYRKOI ARXISAN NA EXOYN BLEPSEIS STIN MIKRA ASIA EPREPE NA VROYN STRATO NA STRATOLOGISOYN KOSMO. ETSI LOIPON YPOSXE8IKAN STOYS XRISTIANIKOYS LAOYS POY STENAZAN KATO APO TIN EKSOYSIA ARISTOKRATON KAI IERATIOY OTI OSOI GINOYN MOYSOYLMANOI AYTOMATOS 8A PAROYN THN GH APO TOYS APISTOYS KAI POLLES FORES TO KOMATI GHS AYTO TO DOYLEYAN MEXRI TOTE OI IDIOI ALLA OI KOPOI TOYS PIGENAN STA AFENTIKA KAI STOYS PAPADES. ETSI EKSIGITE OTI SIMERA STIN TOYRKIA YPARXOYN TOSOI POLLOI MOYSOYLMANOI ALLA OXI FYLETIKA TOYRKOI.
AS PAME OMOS KAI STIN ELLADA NA DOYME TI EGINE KAI EKEI.
OLOI MAS KSEROYME OTI META THN EDREOSI TIS BYZ AYTOKRATORIAS TA ELLHNIKA FYLA EKXRISTIANISTIKAN BIAIA KAI TON YPOPTO ROLO POY EPAIKSE TO IERATEIO. KAI KSAFNIKA ERXONTAI OI TOYRKOI GIRO STA TELH TOY 14 AIONA. POIOS TOYS KALESE EKEI...? KATELAVAN MONOI TOYS TIN ELLADA? POSOI KSEROYN OTI TIS TELEYTEES DEKAETIES PRIN TIN DEYTERI ALOSI H ELLAS KATEXOTAN APO FRAGKOYS KATALANOYS VENETOYS KAI OPOION ALLA DIAOLO 8ELEI NA SKEFTEI KANEIS POY EIXAN EGKATASTA8EI STIN ELLADA OS MIS8OFOROI STIN YPIRESIA TOY BYZANTIOY? KAI AYTO GIATI? GIATI DEN EIXE TO BYZANTIO STRATO ALLA EIXE POLLOYS MONAXOYS KAI POLLA MONASTIRIA. OMOS TO IERATEIO GIA TOYS GNOSTOYS LOGOYS AKOYGE LATINOYS STO 8RISKEYMA KAI KATEVAZE KANTILIA. ETSI POLLOI OR8ODOKSOI PAPADES META IDIAITERA APO TIS PROSPA8IES TON TELEYTEON BYZANTINON AYTOKRATORON NA EPANENOSOYN ANATOLIKI KAI DYTIKI EKLISIA ENANTIONONTAN KAI ETSI KALOUSAN TOYS TOYRKOYS TIN ANERXOMENI POLITIKI DINAMI NA TOYS GLITOSEI APO TOYS APISTOYS AIRETIKOYS LATINOYS KAI APO TON AIRETIKO AYTOKRATORA....KAI ETSI OI TOYRKOI ME TIS EBLOGIES TON IERARXON MPIKAN STIN ELLADA OS ELEY8EROTES.
KATA TIN DIARKEIA TIS POLYORKIAS TIS KONSTANTINOYPOLEOS STO PLEYRO TOY MOAME8 POLEMISAN EKSISLAMIS8ENETES ELLHNES TIS MIKRAS ASIAS ALLA KAI TIS KIRIOS ELLADOS KAI OXI MONO ALLA KAI ALLES E8NOTITES OPOS SERVOI ROYMANOI OYGKROI...
YPIRXE O SXOLARIOS IERARXIS MEGALOS POY ENANTIONOTAN STIN POLITIKI ENOSHS ME THN DYSH XARAKTIRISTIKA ELEGE KALITERA FESI TOYRKIKO PARA SKOYFI LATINIKO. O OPOIOS PARAITI8IKE OTAN O AYTOKRATORAS KYRIKSE TIN ENOSI ME THN DYTIKI EKKLISIA KAI ALLAKSE TO ONOMA TOY SE GENADIOS EGINE MONAXOS KAI PROFITEYE KATA TIN DIARKEIA TIS POLYORKIAS OTI EINAI GRAFTO APO TON 8EO NA PESEI H POLH. NA MPOYN MESA OI TOYRKOI ALLA NA FTASOYN MONO MEXRI THN AGIA SOFIA OPOY EKEI 8A KATEBEI AGGELOS KYRIOY KAI 8A SOSEI TON LAO. EPESE LOIPON H POLH KAI OI PERISOTEROI KATOIKOI ETREKSAN STON NAO GIA NA TOYS SOSEI O AGGELOS KAI ETSI TOYS ESOSE O MOAME8 SFAZONTAS TOYS.
O DE GENADIOS GIA TIS YPIRESIES POU PROSEFERE STON AYTOKRATORA EGINE KATOPIN DIATAGIS TOY PATRIARXHS KAI MEXRI KAI SIMERA TON TIMOYME GIA THN DRASI TOY AYTH (BLEPE GENADIOS SXOLH) ME MIA SYMFONIA OMOS NA KRATAEI TO POPOLO SE AGNIA KAI NA MIN TOYS AFINEI NA KSESIKO8OYN LEGONTAS OTI EINAI 8ELIMA 8EOY H POLH NA TOYRKEPSEI LOGO TON AMARTION TOY LAOY.

Y.G 1 SIGNOMI GIA TA GREEKLISH ALLA TO PC STO NET KAFE POU EIMAI DEN EXEI ELLHNIKA
Y G 2 THN EPOMENI FORA EXO NA PO KAI ALLA GIA THN ELLHNIKH EPANASTASI AYTH THN FORA
Y G 3 ONTOS EPREPE TO PHAETHON NA TO GRAPSO ELLHNIKA

EGRAPSA OLA AYTA GIA NA PO. OTI KAMIA OYSIASTIKI DIAFORA DEN YPARXEI ANAMESA SE LAOUS ALLA SE POLITIKOUS KAI IERATEIA. KAI OTI OPOS BLEPETE H ISTORIA DEN EINAI OPOS MAS DIDASKETE. THN EPOMENH FORA 8A SAS PO KAI GIA KAPOIES GENOKTONIES ELLHNON ALLA KAI TOYRKON... H MALLON ELLHNIKON FYLON ME ANTI8ETI 8RISKEIA

EYXARISTO GIA THN YPOMONI SAS

nemoΝέο Μέλος
26/07/2005, 01:27:01
Το παρακάτω απόσπασμα το διάβασα στη ΝΕΜΕΣΙΝ,τεύχος55 Ιουνίου-Ιουλίου 2005,σελίδα57,στη στήλη "από την Κερκόπορτα".
Τονίζω ότι διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις για το εάν αυτό το θέμα είναι το κατάλληλο και ζητώ συγγνώμη γιατί ξεφεύγω από
τη συζήτηση, ωστόσο είναι το μόνο ενεργό θέμα που αναφέρεται στην Τουρκία.

Αν το μήνυμα κριθεί από τα μέλη της συζήτησης ή τους συντονιστές εντελώς άσχετο είμαι πρόθυμος να το διαγράψω και να το
παραθέσω όπου αλλού μου υποδειχθεί.

Το κείμενο του δημοσιεύματος έχει ως εξής:

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Σοκ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αμερικανού καθηγητή Γενετικής Παλαιοντολογίας Spencer Wells που δημοσιεύτηκαν
στην εφημερίδα Μιλλιέτ(16/5/05)σχετικά με το γενεαλογικό δέντρο των Τούρκων.
Από τα στοιχεία της Γενετικής ,ισχυρίζεται ο καθηγητής, φανερώνεται ότι τα τουρκικά γονίδια, τα οποία έφτασαν στη Μικρά Ασία με τους Σελτζούκους, δεν διαδόθηκαν στην περιοχή.
Μπορεί, είπε, να θεωρείτε τους εαυτούς σας Τούρκους, οι ρίζες σας όμως μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικά μέρη.
Ευχόμαστε ο κύριος καθηγητής να συνεχίσει την έρευνα του και να καταδείξει ότι οι περισσότεροι λεγόμενοι Τούρκοι είναι εξισλαμισμένοι γηγενείς πληθυσμοί της Μικράς Ασίας και τότε να δούμε τι θα λένε οι σοβινιστές.

Ο καθηγητής Spencer είναι υποστηριχτής της αφροκεντρικής θεωρίας-για να προλάβω αυτούς που θα βιαστούν να τον κατατάξουν στους ελληνοκεντριστές.
Για αυτούς που θα βιαστούν να τον απορρίψουν μια αναζήτηση στο google ίσως τους αλλάξει γνώμη, καθώς έχει να επιδείξει αρκετά πτυχία και συνεργάζεται με το National Geographic.

Να τονίσω ότι δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να δεχθώ ή να απορρίψω τη μελέτη του καθηγητή με καθαρά επιστημονικά κριτήρια, ούτε ξέρω πού ακριβώς μπορούν να βρεθούν τα στοιχεία της έρευνας αυτής.

Ξαναζητάω συγγνώμη αν ξεφεύγω από τη συζήτηση, αν και βλέπω ότι μάλλον γράφω συμπληρωματικά με τα όσα ανέφερε ο Φαέθων.

nomadΜέλος
26/07/2005, 23:19:36
Τα παρακάτω τα γράφω για ορισμένους μοιρολάτρες που φαίνεται να φοβούνται και τον ίσκιο τους. Επίσης στους Ελ----άνιους που μόνο στους Ε δίνουν την δυνατότητα να νικήσουν στο μέλλον τον Τουρκικό στρατό
Oρισμένα συμβάντα από τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις

Στρατός
1)Στην κρίση των Ιμίων μια τεθωρακισμένη τουρκική ταξιαρχία προσπάθησε να πάρει θέση μάχης στο μοναδικό σημείο που η Ελλάδα και η Τουρκία έχουν εδαφικά σύνορα (δεν θυμάμαι πως λέγεται, κανένας Ευρίτης?). Αποτέλεσμα: Δεν είχαν υπολογίσει το σαθρό έδαφος με αποτέλεσμα να κόλληση ολόκληρη και να μην μπορεί να κουνηθεί. Ο λόχος μηχανικού που πήγε να τους ξεκολλήσει έμεινε και αυτός εκεί. Τα ελληνικά Itv Tow είχαν σηκώσει τους πύργους και περίμεναν.
Τα τελευταίο τουρκικό άρμα ξεκόλλησε στα μέσα Απρίλη. Πληροφορίες που φέρουν Τούρκους αξιωματικούς να ζητούν βοήθεια και από το 4 Σώμα στρατού δεν μπορούν να ελεγχθούν.
2) Νατοϊκή άσκηση κάπου στη Μεσόγειο. Ελληνική δύναμη μεγέθους ενισχυμένης διμοιρίας, διοικητής επιλοχίας. Τουρκική δύναμη μεγέθους λόχου, διοικητής συνταγματάρχης!!!!!
3) Στον Έβρο επίσης να ξέρετε ότι πρέπει να βρίσκονται μακράν τα πιο βυσματικά άτομα γιατί αλλιώς σε στέλνουν στο Κουρδιστάν.
4) Πεπαλαιωμένα άρματα. Απλώς δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των καινούργιων Λέοπαρντ που παραλαμβάνει η Ελλάδα και των Τουρκικών

Ναυτικό
Οι Τούρκοι έχουν χάσει το νούμερο στα ναυτικά ατυχήματα. Πρέπει να έχω μετρήσει γύρω στα 10 και μπορεί να υπάρχουν και περισσότερα. Έχουν βυθίσει κάμποσες τορπιλακάτους και έχουν χαθεί και άλλα τόσα πλοία κύρια και δευτερεύοντα από κακούς χειρισμούς. Ακούστε και τα παρακάτω
1)Όταν πήραν επιτέλους φρεγάτες αντάξιες της κλάσης Έλλη στα μέσα της δεκαετίας του 80 από φόβο μην πάθουν καμιά ζημιά γιατί από τον ατμοστρόβιλο πέρναγαν στα diesel παρήγγειλαν σύστημα πρόωσης CODAD. Αποτέλεσμα χαμηλή ταχύτητα (το πολύ 27 κόμβοι). Το χειρότερο από κακούς χειρισμούς έπαθαν και ζημιές. Κατέστρεψαν σίγουρα τα προωστικά μιας φρεγάτας ενώ έπαθαν και ζημιές σε μια άλλη. Α παραλίγο να το ξεχάσω το Τουρκικό ναυτικό ήταν και το μοναδικό παγκοσμίως που μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 90 δεν είχε αντιπυραυλική προστασία στα κύρια πλοία του. Το σύστημα που είχαν επιλέξει είχε απαράδεκτες επιδόσεις.
2) Το YAVOUZ κολλημένο στην Κω το θυμάστε.
3) Τη τορπίλη που ξέφυγε σε άσκηση κοντά στη Ρόδο? Το κορυφαίο είναι πως όλα σχεδόν τα Τουρκικά πλοία γύρισαν στη βάση τους.
Και άλλα πολλά…
4) Αποβατικές δυνάμεις: Παλιάς φιλοσοφίας αργοκίνητα καράβια που περιμένουν να μεταφέρουν άρματα σε περίπτωση απόβασης. Η Ελλάδα αντιπαραθέτει πύραυλους Κορνετ (το Κουσάνταση δείχνει ωραίο τη νύχτα από τη δίοπτρα του, 5,5 χμ εμβέλεια τη νύχτα) ρωσικής κατασκευής με γόμωση καύσιμου αέρος (FAE). Με τι θα έρθουν με αεραπόβαση? Ας έρθουν. Και μια Ελληνική Τ/Θ διμοιρία μπορεί να τους διαλύσει

Αεροπορία
Ο μεγαλύτερος ίσως δείκτης αεροπορικών ατυχημάτων στο στόλο F16 παγκοσμίως. Υπολογίζεται εντελώς χαλαρά στα 20 αεροσκάφη ανακοινωμένα ενώ η Τουρκική αεροπορία κατηγορείται ότι δεν τα ανακοινώνει όλα. Για άλλους τύπους αεροσκαφών …το μπάχαλο. Να φαντασθείτε ότι χάλασαν εκατομμύρια για να αγοράσουν υπερηχητικά εκπαιδευτικά μπας και δουν άσπρη μέρα
Ελληνική αεροπορία: Σε νατοϊκή άσκηση μια μοίρα βομβαρδισμού ήρθε πρώτη ανάμεσα σε όλες τις νατοϊκές δυνάμεις στις αναχαιτίσεις σε βολές πυραύλων μέσου βεληνεκούς!!!!
2) Δεν έχουν καθόλου καλή Α/Α προστασία ακόμα και σε κρίσιμα σημεία εθνικής Α/Α άμυνας. Στα αεροδρόμια έχουν πυραύλους εμβέλειας μέχρι 8 χλμ. Στηρίζουν τη δύναμη τους μόνο στους αριθμούς.Όλα τα όπλα τους είναι γνωστά (αμερικάνικά), Η Ελλάδα έχει μπαλαντέρ τα ΜΙΡΑΖ με άγνωστο πυραυλικό φορτίο για αυτούς.

Δεν λέω ότι είναι ανίκανοι αλλά όχι να μας τους παρουσιάζουν και ανίκητους για όνομα του θεού και της Παναγίας. Μπορούμε να υπερασπιστούμε τη χώρα μας με καλές προϋποθέσεις. Αρκεί να μην υπήρχε αυτό το 12μηνο λες και αν ο Κωστάκης κάτσει άλλους 4 μήνες στα σύνορα θα του πέσει ο Κ@@@ του

Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)

GripenΝέο Μέλος
13/08/2005, 14:53:36
Καλησπέρα σας

Από αυτά που διάβασμα μπορώ να σας πω τα εξής:

1) Ο Κοσμάς ο Αιτωλός είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα
2) Στα σχέδια των Τούρκων είναι η εισβολή με τανκ και με εγγύς αεροπορική υποστήριξη μέχρι τα Τέμπη.
3) Ο ¨Έβρος έχει ακόμη πολλές νάρκες. Αυτές που βγάζουν είναι κατά προσωπικού και ΟΧΙ αρμάτων μάχης.
4) Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει θερμό επεισόδιο μόνο και μόνο για να εξάγουν την εσωτερική τους κρίση.
5) Το Αιγαίο θα το χάσουν από αέρος και θαλλάσης (ΔΕΝ έχουν αεροπορική υπεροχή.)
6) 15 Αυγούστου ανακοινώνεται το Σύνταγμα του Ιράκ, που δίνει σαν πρωτεύουσα στους Κούρδους το Κιρκούκ.
7) Η Ελλάδα, όσο και να μην μπορείτε να το παραδεχθείτε, είναι πολύ καλά εξοπλισμένη από ότι το 1996.
8) Έχουμε στην διάθεση μας 40 πυραύλους κρούζ τύπου SCALP EG, μέγιστης εμβέλειας 600 km, που θα αναρτώνται σε Mirage 2000-5, τα οποία (αεροπλάνα) παραδίδονται μέχρι το τέλος του 2005.
9) Επίσης 4 αερόστρωμνα τύπου Zubr + 30 Πυροβόλα PzH-2000 για τα ελληνικά νησιά.

Κάπου διάβασα πώς η Ελλάδα θα έχει πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά των οπλικών της συστημάτων. Αν οι Τούρκοι έχουν ηλεκτρονική βόμβα, τότε καήκαμε και κάηκαν…

Οι πολιτικοί μας νομίζω πως έκαναν κάτι πονηρό. Τόσα χρόνια έλεγαν ναι στην Τουρκία, όταν οι Ευρωπαίοι διαβεβαίωναν πως η Ελλάδα φταίει (!!) για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, και τώρα αποκαλύπτεται πως όχι μόνο κρύβονταν πίσω από την πλάτη της Ελλάδος, αλλά και την απροθυμία τους να μιλήσουν άμεσα με Τούρκους Αξιωματούχους.

Ξέρετε ότι 15 Αυγούστου ανακηρύττεται το Κιρκούκ πρωτεύουσα του Κουρδικού Ομοσπονδιακού κρατιδίου του Ιράκ;; Γιατί νομίζεται κάνουν τώρα τις βομβιστικές επιθέσεις;; Προάγγελος εξελίξεων γάρ…

Αν κάνουν επίθεση οι Τούρκοι, να ξέρετε πως θα πρέπει να διεξάγουν πόλεμο με του Κούρδους και του Συρίους. Αυτό είναι το δόγμα των 21/2 πολέμων (Ελλάδα, Συρία, Κούρδοι). Το Ισραήλ ούτε που θα τολμήσει να διεξάγει επιχειρήσεις στα υψίπεδα του Γκολάν (Συρία), γιατί θα φάει S-300 στο κεφάλι.

Δεν ξέρω αν θα μας δώσουν την Πόλη επειδή κρατήσαμε μετριοπαθή στάση, το σίγουρο είναι ότι το Κουρδιστάν μέχρι το 2010 θα είναι πραγματικότητα και οι Αρμένιοι και Σύριοι θα πάρουν πίσω τα χαμένα εδάφη τους.

Οι Τούρκοι στα Ίμια έχασαν και ένα AH-1 Cobra και το έκρυψαν. Χμμμ…
Μην ξεχνάτε και μια κατάρριψη το 1996 από ένα πύραυλο MICA της Π.Α…
Φοβούνται, όπως φοβούμαστε και εμείς.

Nomad, οι Τούρκοι δεν έχουν και AWACS. Εμείς έχουμε 4 Ericsson Erieye (Το πρώτο παγκοσμίως ιπτάμενο ρανταρ AESA

Περισσότερα αύριο.

GripenΝέο Μέλος
13/08/2005, 15:12:33
ξέχασα να πώ πως η Κύπρος έχει και 12 από αυτά

http://www.helicopassion.com/fr/03/mi24-11.htm

http://www.airforce-technology.com/projects/hind/

Οπλικά συστήματα στην Ελλάδα

http://www.deagel.com/collection/9999999862.htm

Θα με ενδιέφερε και αυτό

http://www.vectorsite.net/twcruz5.html

Είναι το ASMP με 300 Kg TNT κεφάλή και ΟΧΙ την αντίστοιχη πυρηνική.

CentariusΜέλος
13/08/2005, 16:06:20
Απο εξοπλισμό δεν λέω μια χαρά αλλά πόσοι έχουν εκπαιδευτεί και γνωρίζουν τις λειτουργίες των συστημάτων αυτών???
Μην ξεχνάμε και πως το επιτελείο του υπουργείου εθνικής άμυνας χειρίστικε την κρίση στα Ίμια, κατα την γνώμη μου χείριστα!!!!Σκεφτείτε τώρα πως θα χειρίζονταν μια ενδεχόμενη απρόβλεπτη εισβολή της Τουρκίας η ακόμη χειρότερα τί θα είχε γίνει αν δεν είχε σταματήσει το επεισόδιο το 1996 στα Ίμια αλλά είχε λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις!!!!
Οι μόνοι που θα ανταποκριθούν πραγματικά στο καθήκον της υπερασπίσεως των εδαφών της πατρίδας μας είμαστε όλοι εμείς που θα βρεθούμε στην πρώτη γραμμή και όχι πίσω απο κάποιο γραφείο.....και θα τους στείλουμε απο εκεί που ηρθάν και θα πάρουμε και την Πόλη γιατί οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες και όχι επειδή το είπε κάποιος "προφήτης" η να μας την δώσουν (οι Ρώσσοι) σαν δώρο(δώρο για τί??) αλλά γιατί αν χτυπήσεις τον Έλληνα στα ευαίσθητα σημεία του Φιλότιμο Πατρίς και Οικογένεια τότε θα σε φάει ζωντανό.....για αυτόν και για κανένα άλλο λόγο.....αν γουστάρουν ας έρθουν εγω θα τους περιμένω με ανοικτές τις διόπτρες ....

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ