ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- TΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- TΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

zip30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
NotirkΜέλος
17/11/2011, 09:56:35

17/11/2011, 10:28:35
quote:

ΤΩΡΑ ΑΝΔΡΑΣ πια Δήμο κατάργησε κι εσύ τους τρόπους του μικρού παιδιού!

anahs

Ρε Άννα , δεν πάς μέχρι τη γωνία να δείς αν έρχομαι..???
Και τα παιδιά ορισμένες φορές δεν αντέχουν την άδολη συμπεριφορά που επιδεικνύουν και η οποία δεν γινεται σεβαστή απο τους απέναντί τους...σου το ξαναλέω λοιπόν , αυτά που λές είναι ασυναρτησίες μη αποδεικνυόμενες τις οποίες ωστόσο καλούνται δια του λόγου -σου- να πιστέψουν ορισμένοι άνθρωποι -προφανώς- χωρίς να μπορούν να τα ελέγξουν και αποδείξουν....ΚΑΙ προσωπικά αυτό το θεωρώ επικίνδυνο -άκρως επικίνδυνο- για την ψυχική υγεία των ανθρώπων!
Θα μπορούσες να βάλεις ένα "έχω την αίσθηση" πρίν κάθε σου κουβέντα που θα παρέπεμπε σε μια σκέψη που απολαμβάνει στο νού σου και η οποία θα ετίθετο προς "διαβούλευση/εκτίμηση..κοκ" στη σκέψη των συνομιλητών σου , εσύ όμως ως Γκουρού προβαίνεις στην αποτύπωση/κατάθεση σκέψεών και αισθήσεων τις οποίες παρουσιάζεις ως γεγονότα...ΠΟΥ αποδεικνύονται αυτά τα κωμικοτραγικά που αναφέρεις Άννα???
Εδώ είμαστε -έχω την αίσθηση- για να ανταλλάξουμε απόψεις και όχι για να προσηλυτίσουμε -έχω την αίσθηση και πάλι το τονίζω..- , αυτός είναι και ο λόγος που καταργώ τοον λόγο του μικρού παιδιού και αυτό διότι εξ'οσων αντιλαμβάνομαι , απο ευγενικό και ήρεμο λόγο δεν καταλαβαίνεις και μάλλον το εκλαμβάνεις ως αδυναμία και συνεχίζεις τις βλακείες που συνήθως λές....
Αυτά με μια καλημέρα!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
17/11/2011, 10:31:03
quote:

Εαρινός
quote:
Βελανίδια τρώει ρε γαμώτο???

Δε κατάλαβα;; Πρόβλημα με τους χορτοφάγους;;

Χε χε χε ....στο έχω ξαναπεί Ντόκτορα , μ'αρέσει το πνεύμα σου εσένα...

17/11/2011, 10:36:39
quote:

Ζητώ συγνώμη για τυχόν λάθη στα κείμενα διότι δεν πήγα σχολείο!

anahs

Αυτό δεν μπορεί -και δεν θα μπορούσε να αποτελέσει- μομφή ή μειονέκτημα φίλη μας Άννα...πολλοί συνάνθρωποί μας και για πολλούς λόγους δεν πήγαν σχολείο , ωστόσο είναι σοφοί και λογικοί άνθρωποι και με όμορφο ψυχικό κόσμο...θα μπορούσες και σύ να είσαι μια εξ'αυτων...το ερώτημα είναι...είσαι???
Προσωπικά θεωρώ ότι είσαι "πυροβολημένη" και θές να πάρεις στο λαιμό σου και άλλους ανθρώπους , κάτι το μή αποδεκτό και επιτρέψιμο...!!!!

anna999Μέλος
17/11/2011, 11:03:08
Πάντος Δήμο χθές έγινε η αρχή..
τώρα το τέλειο είναι να κλείσουν αυτά τα τρία θέματα(ΜΎΘΟς -ΘΡΗΣΚΕΊΑ) διότι δεν με αντιπροσωπεύουν, να μείνει μόνο ένα "Ψυχή"διότι με την ψυχή μου θα εργαστώ,
για τις δικές σας Ψυχές!

Μόνο με διάλογο, άλλωστε υπάρχει χρόνος για το κάθε τι
είμαι διαθέσιμη να απαντώ, όχι όμως και σε ύβρεις!

anahs

17/11/2011, 11:27:48
amalia είχα αρχίσει να απελπίζομαι ότι κανένα "ραντάρ" δεν πιάνει την "συχνότητα" στη οποία γράφω. Απ' ότι φαίνεται το δικό σου "ραντάρ" το έκανε όμως (αν δεν το έκανε μάλλον θα ήταν διαφορετικού τύπου το σχόλιο).
Ευχαριστώ για το θετικό σχόλιο (ήταν καιρός καποιος να αναγνωρίσει τη διάνοιά μου) θα το καταναλώσω εντός ολίγου καιρού.
17/11/2011, 12:41:37

Aκόμα κι αν βρει κάποιος το κουράγιο να διαβάσει το ανελέητο αυτό τρολάρισμα καταλήγει στο εξής: μιλάει για "χριστούς", "αγάπη", "ταπεινότητα" κτλ...εγώ όμως βλέπω να επαναλαμβάνονται διαρκώς σε όσα γράφει οι λέξεις "ο κύριος θα εξουσιάσει", "ο θρίαμβος και η δόξα", "θα συντρίψει το κακό και θα το διασύρει", "είμαστε πιστοί στρατιώτες" κτλ...

Δηλαδή για ποιά "αγάπη" και για ποιό "τέλος της έχθρας" μας λέει εδώ το άτομο...εδώ μιλάμε για επικές καταστάσεις, κάτι σε Manowar αλλά στο πιο χριστιανικό, Hail to Jesus ένα πράγμα

Το οποίο άτομο θα πρέπει όντως να περιοριστεί κάποια στιγμή, στα λόγια των άλλων έρχομαι τελικά...η τόση σκόπιμη μπουρδολογία έχει και τα όριά της και συχνά γίνεται μεταδοτική.

17/11/2011, 12:43:17

και σταματήστε πια να την ταϊζετε ρε σεις...εντάξει, το έκανα και εγώ μια-δυο φορές αλλά δεν το ξανακάνω
17/11/2011, 12:48:57
quote:
και σταματήστε πια να την ταϊζετε ρε σεις...εντάξει, το έκανα και εγώ μια-δυο φορές αλλά δεν το ξανακάνω
Και δεν νιώθεις ΝΤΡΟΠΗ;
17/11/2011, 13:01:14
quote:
Notirk
-Ομως,θα ειχε κατα την γνωμη μου ενδιαφερον,η απαντηση στο ερωτημα μου - ετσι οπως το εχω διατυπωση πιο πανω-απο καποιον διανοουμενο.
-Εχουν οι αμορφωτοι,οι μη διανουμενοι,προσβαση στην αληθεια;

Η απάντηση Notirk είναι σκληρή.

ΟΧΙ δεν εχουν!

Δεν είναι κανόνας όμως και αυτο εξαρτάται και απο άλλους παράγοντες.Π.χ. την ικανότητα αντίληψης και διαχωρισμού μεταξύ μύθου και πραγματικότητας.Της άρνησης της δεκτικότητας μιάς ιδέας που υποσκάπτει την κοινή λογική κ.λ.π.

Η παροιμία λέει:"άνθρωπος αγράμματος,ξύλο απελέκητο" δηλ.κούτσουρο,δηλ.απαίδευτος περί την νοημοσύνη.Είναι ο άνθρωπος που δεν "κουράζει"το μυαλό του να δεί αν αυτο που του σερβίρουν μέσω των λαϊκών παραδόσεων,της ιστορίας,της θρησκείας και της πολιτισμικής κουλτούρας,είναι σωστό ή λάθος,αλήθεια ή ψέμα.

Η μόρφωση,η γνώση άν θέλεις,δημιουργεί συνεχώς νέους νευρώνες στον εγκέφαλο και συνεπώς διευρύνει το πεδίο σκέψης,αντίληψης και κρίσης.

Για να μην με παρεξηγήσεις,σου τονίζω οτι δεν σου απαντώ σαν διαννοούμενος,αλλά σαν απλός συνάνθρωπός σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.