- Ντοκιμαντέρ Ζeitgeist - - Κινηματογράφος -
ΕΛΠΙΖΩ, ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ..
''ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ'' ΚΑΙ ''ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ'' ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ;
ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ''ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ'' ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΕ DVD ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΒΛΕΠΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!
Θα δικαιολογήσω πλήρως την επιλογή ως μια από τις χειρότερες κατ'εμέ ταινίες.
Πρόκειται για μια αισθητικά και σκηνοθετικά άψογη ταινία,
αλλά τόση συσσωρευμένη ασιατική αρρώστια και φρίκη σε δύο ώρες...
Πολύ δύσπεπτη και με απόλυτα πικρή επίγευση.
Όλες σχεδόν οι αμερικάνικες (κυρίως) παραγωγές που δείχνουν:
Πόσο επιτυχημένος γίνεσαι αν σου λείπει το ήθος.
Πόσο ευτυχισμένο σε κάνει η απόλυτη κενότητα.
Πόσο σωστό είναι να μπορεί η αστυνομία και ο μεγάλος αδερφός να παρακολουθούν την προσωπική σου ζωή, γιατί έτσι πιάνονται οι εγκληματίες.
Πόση βία μπορεί να χωρέσει σ'ένα ενενηντάλεπτο.
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
Αν και το τέλος ήταν κάπως παράδοξο, γενικά μου άρεσε ως ταινία και σίγουρα δεν θα την κατέτασσα στις χειρότερες που έχω δεί.
Αλλά αυτά είναι προσωπικές κρίσεις του καθενός...
Εγώ θεωρώ πως η χειρότερη ταινία που έχω δεί είναι η ταινία "Οιωνός" με τον Gibson.

In anticipation of my resurrection...
Κατά την γνώμη μου μία από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει λέγεται <<9 ψυχές>> ή κάπως έτσι.. που κατά την γνώμη μου δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης...
Κατά την γνώμη μου βέβαια..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΟΙΩΝΟ"...ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ...ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ "ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ" ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
Προσωπικά θα διαφωνήσω μαζί σου, φίλε μου charmed44 όσον αφορά το "Σκοτεινό χωριό".
Αν και το τέλος ήταν κάπως παράδοξο, γενικά μου άρεσε ως ταινία και σίγουρα δεν θα την κατέτασσα στις χειρότερες που έχω δεί.
Αλλά αυτά είναι προσωπικές κρίσεις του καθενός...
Εγώ θεωρώ πως η χειρότερη ταινία που έχω δεί είναι η ταινία "Οιωνός" με τον Gibson.
η μεγαλη πατατα ηταν η χωρα των νεκρων
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ, Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ-ΝΟΜΙΖΩ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ-ΤΟΥ Steven King.ΠΟΛΥ ΨΕΥΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ..
God is dead and can't help your soul...so long live the freedom that lives in us all
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
quote:
η μεγαλη πατατα ηταν η χωρα των νεκρων
Αν εννοείς το land of the dead διαφωνώ για μένα ήταν πολύ καλή ταινία και την είδα και δεύτερη φορά …
quote:
μια από τις μεγαλύτερες πατάτες ήταν μια ταινία με τίτλο Jet Lee- Ο θρύλος του κόκκινου δράκου.
Τι έχουν οι κινεζικές ταινίες με δράκους και εγώ το ΛΕΥΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ
Το έκλεισα στο πρώτο τέταρτο ήταν γέλιο σε κάποια φάση μια τύπισσα ετοιμοθάνατοι για να μεταβιβάσει της γνώσεις της σε μια μαθήτρια της έκανε downloading
i don't fear anything exept my self...
η μεγαλήτερη φετινή μπαρούφα για μένα ήταν "ο πόλεπος των κόσμων".
όποιος είχε την τιμή να μη το δεί ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
άλλη μια φετινή(2005 έστω)πατάτα ήταν η ταινία "Αλέξανδρος",εκτός απο την απόλυτη κ@ύλ@ αντζελίνα ζολί όλο το άλλο ήταν...
επιδή έχω ιδιαίτερο κόλλημα με βαμπιροταινίες(κάνω συλογή)μου ήρθε να κάνω εμετό όταν είδα τα δράκουλα 2000 και δράκουλα 3000(!)...μηδέν αισθητική.
στο dawn of the dead είναι η πρώτη φορά που κοιμήθηκα μέσα σε σινεμά...
και στο "μη αναστρέψιμος" η πρώτη φόρα που άκουσα το pc μου να μου μιλάει...ήταν μια φωνή που έλεγε "σε παρακαλώ,βγάλε την ταινία απο μέσα μου,δεν αντέχω αλλόοοοο!".
αυτα!

Never Leave Me...
Επειδή συχνά πυκνά κι εγώ βλέπω "βαμπιροταινίες", όσον αφορά τα Dracula 2000 & Dracula 3000 την είχα μυριστεί την δουλειά και δεν τις πήρα.
Καλύτερα βέβαια γιατί ίσως μετάνιωνα για τον χρόνο που θα έχανα βλέποντας τις...
Για το Land of the dead, συμφωνώ.
Δε μου άρεσε καθόλου, τη βρήκα πολύ μέτρια.

Πόλεμος το κόσμων χαλιά
Αλέξανδρος ΜΕΤΡΙΑ εκτός από τη δεξιά στροφή που τόσο πολύ περίμενα να δω
Δράκουλας 3000 για γέλια
Μη αναστρέψιμος δεν το είδα
Να φανταστώ ότι είσαι της παλιάς σχολής των zombie
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡΕΣΕ
=))=II=((=
...and the Predators will prevail...
urbis et orbis
quote:
Επισης...οσο αφορα τις ταινιες Wishmaster (oλο το συγγενολοι) γιατι εξακολουθουν και τις παιζουν στην τηλεοραση? Ουτε καν 2ας διαλογης δεν ειναι (εκει τις κατατασσει το καναλι απο τον Ταυρο)...
ας μου κανει καποιοσ μεταφραση .....
=))=II=((=
quote:
ας μου κανει καποιοσ μεταφραση .....
Ταινίες Wishmaster : Τυπικό δείγμα της κατηγορίας b-movies τρόμου. Το είδος προβάλλεται συνήθως στην ελληνική τηλεόραση τις πολύ "μικρές ώρες" και χαρακτηριστικά του είναι η άθλια παραγωγή, η ανύπαρκτη ηθοποιία, το χιλιοπαιγμένο σενάριο κλπ κλπ. Τείνει, θα έλεγα, σε πολλές περιπτώσεις να αποτελεί είδος cult...
...Περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο Wishmaster ΕΔΩ :
http://www.imdb.com/title/tt0120524/
http://www.imdb.com/title/tt0156182/ (Το sequel, ντε!
)
Το κανάλι του Ταύρου : Ο τηλεοπτικός σταθμός Star! ![]()
Άλλη απορία; ![]()
![]()

...and the Predators will prevail...
urbis et orbis
Τωρα για το Wishmaster,εχετε δικιο...ειναι πολυ μάπα θριλεράκι...Γ- εθνικής κατηγορίας...καποιους καλούς φονους έχει, αλλά τι να το κανεις όταν το εργο ειναι ρηχο....
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
Ο ελληνικός τίτλος της συγκεκριμένης σειράς ταινιών είναι "Η πίσω πόρτα της Κολάσεως"...Νομίζω ότι αυτό χαρακτηρίζει απόλυτα και την ποιότητά τους...Προφανώς είμαστε μεγάλοι μαζόχες γιατί καθόμαστε και βλέπουμε αυτές τις ταινίες...
Ως λάτρης των θρίλερ ενοχλήθηκα πολύ όταν είδα το Hellraiser 2 και το 3...Γιατί δε σταματάνε στο 1 και δε μας λυπούνται?
.
.
.
Arwen...the grand-daughter of Galadriel

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
Θα συμφωνήσω για το Χελράιζερ απόλυτα φίλη μου

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"