- Ντοκιμαντέρ Ζeitgeist - - Κινηματογράφος -
Το κεφάλι ψηλά, θα γυρίσω ξανά...![]()
As for Hellraiser, το πρώτο εξαιρετικό, για τα υπόλοιπα έκλαψα...Nevertheless, το Hollywood πρέπει να βγάλει λεφτά κι εμείς μερικές φορές πρέπει να γελάμε...![]()
.
.
.
Arwen, the grand-daughter of Galadriel

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
quote:
Τα στρουμφάκια να έβλεπα, καλύτερα θα ήταν.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΙΑΤΙ?ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ?![]()
![]()
![]()
![]()
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
quote:
Γιατί δε σταματάνε στο 1 και δε μας λυπούνται?
Για πόσα sequel άραγε δεν το έχουμε πει αυτό κατά καιρούς; ![]()
Η μόνη "φωτεινή" εξαίρεση που μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή είναι το Terminator 2...![]()
Πάντως, θα 'θελα να πω ότι είναι κατά κάποιο τρόπο "άδικο" να τοποθετούμε στις "Χειρότερες Όλων των Εποχών", ταινίες low-budget αγνώστων συντελεστών...Δόξα τω Θεώ, το "χλιδάτο" Hollywood έχει προσφέρει άφθονο υλικό και γι' αυτήν την κατηγορία! ![]()
Για το Pearl Harbour τι λέτε; ![]()
![]()
![]()
![]()

quote:
Η μόνη "φωτεινή" εξαίρεση που μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή είναι το Terminator 2...Πάντως, θα 'θελα να πω ότι είναι κατά κάποιο τρόπο "άδικο" να τοποθετούμε στις "Χειρότερες Όλων των Εποχών", ταινίες low-budget αγνώστων συντελεστών...Δόξα τω Θεώ, το "χλιδάτο" Hollywood έχει προσφέρει άφθονο υλικό και γι' αυτήν την κατηγορία!
Για το Pearl Harbour τι λέτε;
Σωστός! Ενα σωρο μοντερνες ψηφιακες πατάτες έχει δωσει το Hollywood,παράλληλα με πολύ καλές ταινίες. Υπάρχουν παλιές ταινίες low badget με τρομερή ατμοσφαιρα που συντριβουν ανετα πολλές καινουργιες. Τωρα για το Pearl Harbour...ούτε κρύο, ούτε ζέστη..
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
Δεν ήταν άσχημη ταινία...
Τώρα, όσον αφορά τις ταινίες "Η πίσω πόρτα της Κολάσεως"....
Παρωδία ήταν αυτό ή θρίλλερ?
Την Παρασκευή το βράδυ (ξημερώματα Σαββάτου) είχε ένα μέρος της σειράς ταινιών και το είδα για λίγο με έναν καλό μου φίλο.
Μας έπιασαν και τους 2 τα γέλια.
Σχετικά με το Hellraiser, το πρώτο μου άρεσε.
Τα άλλα δεν τα έχω δεί αλλά μετά από τα σχόλια των αγαπητών gretel και Mantis, δε νομίζω να επιχειρήσω να τα δώ! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Ένας ύμνος στο αμερικάνικο ιδεώδες!!!
Ή καλύτερα ακόμη ένας!
Αντιπροτείνω το ιταλικό Sacco e Vanzeti που είναι η αληθινή ιστορία δύο Ιταλών αναρχικών και της καταδίκης τους από το Θείο Σαμ με αγάπη...
Ή κάποιο από τα ντοκιμαντέρ του Moore...
έτσι για αποτοξίνωση μετά από τόση αμερικάνικη ηθική, ισότητα, δικαιοσύνη και αλληλεγγύη...
Θα αλλάξει η ζωή μας μου είπες...
Δεν άλλαξες όμως εσύ...
Εντυπωσιακή ταινία, δε λέω, αλλά πολύ "ηρωισμός" και "αυταπάρνηση", ρε παιδί μου και δώσ' του ξανά "Oh, say can you see, by the dawn's early light"...![]()
![]()
Οι "κακοί" Ιάπωνες που σκότωσαν αθώους και οι "καλοί" Αμερικανοί, των οποίων τα "αντίποινα" περιορίζονται στο βομβαρδισμό κάποιων "εγκαταστάσεων" στο τέλος...Αλήθεια, έχει βγάλει το Hollywood καμιά ταινία που να περιλαμβάνει και το τέλος του πολέμου αυτού; (Ναι, ναι, μέχρι και τον Αύγουστο του 1945). Ή απλά θα προσπαθήσουν και πάλι να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα;

Νέα γενιά ηρωϊσμού ξεκινά, για την ελεύθερη πατρίδα, για τα ιδανικά των προγόνων.....για τον ξεκληρισμό φτωχών λαών που κρατάνε σφεντόνες...
Το καλύτερο σ'αυτές τις ταινίες, είναι που οι πιλότοι πριν ξεκινήσουν για την αερομαχία έχουν πάντα ένα λεπτό να πουν στο φίλο τους λόγια ενθάρρυνσης και αγάπης....
Αμερικανιάαααααααααααααααααααα....
Αλλά είπαμε η ιστορία γράφεται από τους νικητές, ενίοτε είναι και φαντασμαγορική, και έχει πάντα στο backround ένα φλογερό έρωτα που ζει παρ'όλα τα αντίξοα γύρω του, σε σπίτι με κήπο, με δυο παιδιά και σκύλο.
Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!
![]()
Θα αλλάξει η ζωή μας μου είπες...
Δεν άλλαξες όμως εσύ...
quote:
Γιατί δε σταματάνε στο 1 και δε μας λυπούνται?
ο μονος λογος για τον οποιο θα διαφωνησω ειναι τα American Pies.με εξαιρεση το 3 το οποιο υστερει καπως απο τα υπολοιπα,το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο.stifler for eva!!!!!!!!
durden_alie,ειναι ιδεα μου η εισαι σαν και εμενα μεγαλος φαν του fight club?δεν εχω ξαναδει πιο εξω απ' τα δοντια ταινια.
quote:
ΠΟΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ!
mean girls...ακουσα ολες τις φιλες μου να λενε ποσο μαμω ταινια ειναι κ ειπα να τη δω.με το που τελειωσε,ηξερα οτι ειχα χασει 2 πολυτιμες ωρες της ζωης μου ετσι για το τιποτα.το μονο μηνυμα που προφανως μεταφερει η ταινια ειναι ποσο σημαντικος μπορει να γινει κανεις στις Η.Π.Α. αν εχει πλουσιο μπαμπα,μαλλι στην τριχα,περιποιημενα νυχια,θαβωντας ολο τον κοσμο κλπ.
quote:
Αμερικανιάαααααααααααααααααααα....
αχα...

quote:
durden_alie,ειναι ιδεα μου η εισαι σαν και εμενα μεγαλος φαν του fight club?δεν εχω ξαναδει πιο εξω απ' τα δοντια ταινια.
Μα...Γιατί το λες αυτό;
Είμαι απλά...ΠΟΛΥ μεγάλος φαν του Fight Club...![]()
![]()
(Φαίνεται, ε;
)