ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ARCHON20 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
19/09/2004, 16:46:37
ΑΓΑΠΗΤΟ ESOTERICA
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΦΙΛΕΛΕ NADIM, ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ.
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ), ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΤΥΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΤΟ SITE ΜΑΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΟΠΕΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
O ΣΙΩΠΗΛΟΣ ARCHON

19/09/2004, 17:18:30
Γειά σου ARCHON!

Είναι οπωσδήποτε μεγάλη χαρά να σε ξαναδιαβάζω μετά από καιρό. Κι απ' ότι βλέπω, ο χρόνος που μπορείς τώρα πια να αφιερώνεις στις συζητήσεις μας, άρχισε να επανέρχεται!

Η έρευνα είναι καλή και όταν είναι συντονισμένη (ακόμα κι όταν πρόκειται για απλή παράθεση εμπειριών και απόψεων σε μία διαδικτυακή συζήτηση) είναι ακόμα αποδοτικότερη. Οσον αφορά τον τομέα του Παράξενου, ως κατηγορία στα forums έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, χαρίζοντάς μας μία τεράστια τράπεζα πληροφοριών, αλλά και έναν χώρο που δύσκολα μπορούμε να πλοηγηθούμε λόγω του μεγέθους του.

Γιαυτόν και για άλλους λόγους, εδώ και καιρό γίνεται μία προσπάθεια βελτίωσης της δομής των κατηγοριών των forums, που θα έχει και σαν αποτέλεσμα, να είναι πιο εύκολα επιτεύξιμος ο συντονισμός της έρευνας που αναφέρεις. Η κατηγοριοποίηση αυτή (η οποία γίνεται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά θέλει ακόμα κάποιο καιρό για να ολοκληρωθεί δεδομένου του μεγάλου αριθμού των θεμάτων που υπάρχουν) πιθανότατα θα περιλαμβάνει και μία κατηγορία που θα αναφέρεται στην έρευνα του παράξενου. Εκεί λοιπόν θα μπορεί να ανοίξει κανείς ένα θέμα (ή κάποια θέματα) που θα αφορούν έρευνα ανά περιοχή.

Ωστόσο, ήδη υπάρχουν στα forums (στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ) κάποια τόπικ, που αφορούν συγκεκριμένες περιοχές. Αν δεν τα έχεις δει, μπορείς να τα αναζητήσεις ανάμεσα στις 38 σελίδες της κατηγορίας αυτής (άντε και καλή αναζήτηση! )

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

20/09/2004, 12:26:25
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ
ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ (ΕΛΠΙΖΩ Ο NADIM ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΕΙ).
ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑ ΠΟΤΕ...ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ AVATAR ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ TIMHMA. ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ E-MAIL ΣΤΟ _Velissarios_@pathfinder.gr
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΜΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΩΝ. ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ (ΥΠΟΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ) ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ARCHON

lancelotΜέλος
04/03/2006, 06:06:13
Η ψηφος μου παει στο να φυγουν απο την Ελλαδα ΟΛΟΙ οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ Αλβανοι,να πανε σπιτια τους και να μην ξαναγυρισουν...
Οι νομιμοι Αλβανοι..αυτοι που εχουν πρασινη καρτα και πληρουν τις προυποθεσεις να μεινουν αρκει να τηρουν τους κανονες της Ελληνικης πολιτειας.Οποιος παρανομησει απο αυτους με τη μια σπιτι του.

04/03/2006, 11:13:30
Εγώ λέω πρώτα να εξεταστεί αν μπορούν να νομιμοποιηθούν, τουλάχιστον όσοι το έχουν περισσότερο ανάγκη λόγω οικογενειών, δουλειάς κλπ.
Είναι κρίμα να πετάξουμε έναν άνθρωπο εκτός επειδή εισήλθε παράνομα, την στιγμή που αυτός πεινάει.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

04/03/2006, 12:55:28
Αγαπητέ lancelot, δεν ξέρω για ποιό λόγο θα μπορούσαμε να συζητήσουμε ένα τέτοιο θέμα κι ειδικά μόνο για μια μερίδα ανθρώπων στην χώρα μας.
Πόσο μάλλον να κάνουμε ένα gallop!
Φοβάμαι επίσης οτι τα όρια μιας συζήτησης σχετικά με αυτό το θέμα είναι πολύ χαλαρά κι ίσως πολύ "ασαφή", με τον κίνδυνο να πέσουμε σε μια μεγάλη παγίδα, που είναι ανεπίτρεπτη:
Το ρατσισμό...

In anticipation of my resurrection...

Edited by - Dying_Incubus on 04/03/2006 12:56:21

04/03/2006, 13:33:41
Lancelot είσαι μισαλλόδοξος ρατσιστής σκοταδιστής και εσχατολάγνος

----------------------

04/03/2006, 16:31:02
γιατι μονο οι αλβανοι και οχι ολοι οι παρανομοι αλλοδαποι;

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

04/03/2006, 17:34:41
αγαπητέ lancelot επειδή είσαι και χριστιανός δε νομίζω το πρότυπό σου ο Ιησούς Χριστός να ήταν και πολύ χαρούμενος αν ακουγε την φράση

quote:
να φυγουν απο την Ελλαδα ΟΛΟΙ οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ Αλβανοι,να πανε σπιτια τους και να μην ξαναγυρισουν...

χριστιανοί της αγάπης που αγαπάνε αλλήλλους σου λέει μετα...υποκρισία στο φουλ....

Κι εσύ εισαι παράνομος αν έχεις αντιγράψει κασσέτα, βιντεοκασέτα, dvd έστω και μια φορά στη ζωή σου...οπότε για δωσε μου τα στοιχεία σου παρακαλώ να σε αναφέρω στους μπάτσους...και γρήγορα...
Ακους εκεί...γκάλοπ...μα γκάλοπ!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!
Κάποιοι φουκαράδες πένητες έπεσαν θύματα της φτώχειας και γενικά δυσάρεστων κοινωνικοιστορικών συγκυριών και επειδή εισήλθαν παράνομα εμείς αντί να κοιτάξουμε πως μπορούμε να τους βοηθήσουμε και να τους στηρίξουμε ζητάς να τους ξαποστείλλουμε!! Η Παναγιά δάκρυσε σήμερα με αυτά που είπε ο πιστος χριστιανός lancelot...

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...

Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...

04/03/2006, 17:41:51
Τουλάχιστον ο WWalker μίλησε ορθότερα

για το σχόλιο του gigenis λυπάμαι

να δω πάντως αν θα τα έλεγαν αυτά κάποιοι σε περίπτωση που η ζωή τα είχε φέρει έτσι, ωστε οι κατήγοροι να είχαν βρεθεί στη δυσάρεστη θέση των κατηγορούμενων...
Αλλά μιλάμε εκ του ασφαλούς βεβαίως βεβαίως.....

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...

Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...

04/03/2006, 18:03:57
ο γηγενης γενηθηκε στην γερμανια (λιπσταντ) απο ελληνες γονεις που πηγαν εκει νομιμα
πηγαν μετα απο νομιμες διαδηκασιες και αφου το γερμανικο κρατος
ειχε ζητησει να πανε εκει ατομα για συγγεκριμενη δουλεια

δεν περασαν συνορα παρανομα
δεν παρανομησαν καθολη την διαρκεια της παραμονης τους εκει
σεβαστικαν τους νομους του κρατους που τους φιλοξενουσε

αυτα τα λιγα για τον γηγενη

αν πιστευει ο καθε ενας οτι το καθε κρατος ειναι ξεφραγο αμπελι
ας μαζεψει τον καθε εναν που μπαινει στην χωρα και ας τον ταισει

τωρα αν καποιος στεναχωριεται με τις αποψεις μου δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο

04/03/2006, 21:01:25
quote:
γιατι μονο οι αλβανοι και οχι ολοι οι παρανομοι αλλοδαποι;

Γιατί είναι αισθητά περισσότεροι από τους υπόλοιπους;
Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει αυτό βέβαια να σημαίνει πως λόγω εθνικότητας τίθεται το ζήτημα που τίθεται, αλλά λόγω τάξης.

Επιμένω στην παραπάνω θέση μου περί νομιμοποίησης όσων γίνεται.

----------------------

04/03/2006, 21:05:48
quote:
αγαπητέ lancelot επειδή είσαι και χριστιανός δε νομίζω το πρότυπό σου ο Ιησούς Χριστός να ήταν και πολύ χαρούμενος αν ακουγε την φράση

quote:να φυγουν απο την Ελλαδα ΟΛΟΙ οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ Αλβανοι,να πανε σπιτια τους και να μην ξαναγυρισουν...

χριστιανοί της αγάπης που αγαπάνε αλλήλλους σου λέει μετα...υποκρισία στο φουλ....

Κι εσύ εισαι παράνομος αν έχεις αντιγράψει κασσέτα, βιντεοκασέτα, dvd έστω και μια φορά στη ζωή σου...οπότε για δωσε μου τα στοιχεία σου παρακαλώ να σε αναφέρω στους μπάτσους...και γρήγορα...
Ακους εκεί...γκάλοπ...μα γκάλοπ!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!
Κάποιοι φουκαράδες πένητες έπεσαν θύματα της φτώχειας και γενικά δυσάρεστων κοινωνικοιστορικών συγκυριών και επειδή εισήλθαν παράνομα εμείς αντί να κοιτάξουμε πως μπορούμε να τους βοηθήσουμε και να τους στηρίξουμε ζητάς να τους ξαποστείλλουμε!! Η Παναγιά δάκρυσε σήμερα με αυτά που είπε ο πιστος χριστιανός lancelot...

Καλά τι γίνεται σε αυτό το forum? Όποια πέτρα και να σηκώσεις πάλι για τον Χριστιανισμό και τους υποκριτές τους χριστιανούς θα ακούσεις;
Έλεος ρε παιδιά, ξεκολλήστε καθόλου τα μυαλά σας. Είναι που είναι το ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ για πέταμα και κυκλοφορούν διάφοροι κολλημένοι (συγνώμη, τον Schwabe εννοώ) εκεί μέσα που δεν λένε να μιλήσουν για τίποτα άλλο, θα το κάνουμε όλο το forum έτσι;

----------------------

04/03/2006, 21:13:15
quote:
ο γηγενης γενηθηκε στην γερμανια (λιπσταντ) απο ελληνες γονεις που πηγαν εκει νομιμα
πηγαν μετα απο νομιμες διαδηκασιες και αφου το γερμανικο κρατος
ειχε ζητησει να πανε εκει ατομα για συγγεκριμενη δουλεια

δεν περασαν συνορα παρανομα
δεν παρανομησαν καθολη την διαρκεια της παραμονης τους εκει
σεβαστικαν τους νομους του κρατους που τους φιλοξενουσε

αυτα τα λιγα για τον γηγενη

αν πιστευει ο καθε ενας οτι το καθε κρατος ειναι ξεφραγο αμπελι
ας μαζεψει τον καθε εναν που μπαινει στην χωρα και ας τον ταισει

τωρα αν καποιος στεναχωριεται με τις αποψεις μου δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο

πω πω φίλε, μάλλον στην Γερμανία πήγες δημοτικό...

----------------------

04/03/2006, 21:34:58
πω πω φίλε, μάλλον στην Γερμανία πήγες δημοτικό...

ισως ισως παλι και να εμαθα μονος μου να γραφω ελληνικα

εκτως απο τα λαθη που κανω στην ορθη γραφη της γλωσσας εχεις να πεις κατι που να αφορα το θεμα η θα κανεις παλι το θεμα σαν τα μουτρα σου;

η θα μου πεις οτι ξερεις να πετας ιους και πρεπει να προσεχω τι γραφω;

04/03/2006, 21:46:31
quote:
η θα μου πεις οτι ξερεις να πετας ιους και πρεπει να προσεχω τι γραφω;

Εγώ θα έλεγα να προσέχεις τι γράφεις.
Ειδικεύεσαι στο να χτυπάς τον αλλον εκεί που πονά.
Χτύπα λοιπόν, αλλά οχι στα απαγορευμένα σημεία.

04/03/2006, 21:50:00
Εγώ θα έλεγα να προσέχεις τι γράφεις.
Ειδικεύεσαι στο να χτυπάς τον αλλον εκεί που πονά.
Χτύπα λοιπόν, αλλά οχι στα απαγορευμένα σημεία.

geoxΜέλος
04/03/2006, 22:48:21

Μήπως επί τη ευκαιρεία να έφευγαν και οι παράνομοι Έλληνες μαζί
05/03/2006, 03:27:12
Το Θέμα αυτό απενεργοποιείται.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη απ'όσους συμμετείχαν με καλή διάθεση σ'αυτό.

Επεξηγήσεις και η συνέχεια θα υπάρξουν στη... συνέχεια.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------
Ζούμε, μέσα στην πλέον αποτρόπαια εποχή,
ίσως τη μεγαλύτερη ευκαιρία για Ελευθερία
που έχει ποτέ εμφανιστεί!

10/03/2006, 05:18:14
Μία διευκρίνηση που βρίσκονταν σε "εκκρεμότητα", περισσότερο για την "ιστορική καταγραφή"... Εν μέρει εξάλλου έχει υπάρξει στο αντίστοιχο θέμα (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7878) που σχετίζεται με την αίτηση εξηγήσεων για το "αναίτιο κλείσιμο του Gallop" που ακολούθησε αυτό του "Gallop για την παραμονή του Gallop" (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7876).

Τέτοιου είδους θέματα δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να φιλοξενηθούν στους χώρους των Συζητήσεων του ESOTERICA. Απλά γιατί η νοοτροπία που επιχειρεί να προωθήσει αυτή η Προσπάθεια Σύνθεσης είναι ασύμβατη με την διαιώνιση ακραίων εθνικιστικών και χωριστικών/ρατσιστικών τοποθετήσεων. Φυσικά και μπορούμε εδώ να συζητήσουμε για ζητήματα κοινωνικού, πολιτικού ή πολιτισμικού προβληματισμού, φτάνει όμως ο τρόπος θέασης να είναι Φιλοσοφικού τύπου(με την ευρύτερη έννοια) και να υπάρχουν πραγματικά στοιχειοθετημένες και δημιουργικές προτάσεις που δεν επιβοηθούν στην επιβίωση στάσεων "φόβου", αόριστου και ασαφούς - όπως αυτές που προσπαθούν τα "σκιώδη" κέντρα εξουσίας του πλανήτη να μας επιβάλουν στους καιρούς που ζούμε...

Όσον αφορά στην τοποθέτησή μας απέναντι σε ανθρώπινες ομάδες(οποιουδήποτε τύπου) επιβάλλεται να ήμαστε όσο πιο προσεκτικοί γίνεται(άλλωστε όλοι εμείς ανήκουμε ούτως ή άλλως σε τουλάχιστον μία, απ'όποια οπτική γωνιά και αν ερευνήσουμε του ζήτημα... και έτσι πάντα υπάρχει η περίπτωση να έλθουμε σε ανάλογη θέση "κατηγορούμενου" και "απόβλητου") και οπωσδήποτε διαδικασίες όπως Gallops δεν υποδεικνύουν προσοχή...

Ο άλλος λόγος της απενεργοποίησης του θέματος είναι η "πάλαι ποτέ" διαιώνιση "αψιμαχιών" που μέχρι το πρόσφατο παρελθόν ταλαιπώρησαν συγκεκριμένους χώρους Συζητήσεων και σχετίζονται με ακρότητες αντιπαραθέσεων ανάμεσα σε "ιδεολογικά ρεύματα". Κάτι τέτοιο, όπως έχει εδώ και καιρό σημειωθεί δεν μπορεί να συνεχιστεί και γι'αυτό ελπίζουμε συνεχώς στη συμβολή των ψυχραιμότερων από τα Μέλη των Forums καθώς και όσων επιθυμούν πραγματικά την Αναζήτηση της Ενότητας των Πραγμάτων και των Όντων και όχι του Χωρισμού τους...

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------
Ζούμε, μέσα στην πλέον αποτρόπαια εποχή,
ίσως τη μεγαλύτερη ευκαιρία για Ελευθερία
που έχει ποτέ εμφανιστεί!