- Ε, αυτό δεν είναι επιστήμη!!! - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
EGW PRWSOPHKA DEN EXW DEI SE KANENA EPHSTHMONIKO PERIODIKO OYTE EXW AKOYSEI APO KAPION EPHSTHMONA NA EKSHGEI ^EPHSTIMONIKA^ TI EINAI 8EOS KAI POY BREISKETE KAI OMWS TO 95% TOY PLANHTH PHSTEYEI SE AYTON XWRIS KAMIA ^EPHSTHMONIKH^ EKSHGHSH.OYTE EXW EPISHS DEI H AKOUSEI GIA ^EPHSTHMONIKH^ EKSHGEISH TO TI EINAI DIAVOLOS-SATANAS KTL KAI OMWS KAI PALI TO 95% TOY PLANHTH PHSTEYEI OTI YPARXEI. XM
Μα η έννοια του "Θεού" είναι υπερβατική επομένως και αναπόδεικτη. Το πεδίο έρευνας της επιστήμης ειναι εμπειρικά φαινόμενα. Το "θείο" δεν είναι αντικείμενο να πειραματιστεί κανείς πάνω σε αυτό και να βγάλει κάποια συμπεράσματα για το που βρίσκεται, ποιες είναι οι ιδιότητές του κτλ. Το ίδιο ισχύει και για παραπλήσιες έννοιες όπως Σατανάδες, μπαμπούλες, δαιμόνια, πνεύματα κτλ.
Μια ορθολογική εξήγηση για την πίστη του ανθρώπου σε τέτοιες υπερβατικές έννοιες είναι οι ανυσηχίες και οι φοβίες του για το θάνατο και η έντονη θέληση για συνέχιση της ζωής του μετά θάνατον ώς ψυχή, πνεύμα αφού μόνο έτσι μπορεί να καλύψει αυτή την ελπίδα. Επίσης τα όνειρα στα οποία οι πρωτόγονοι άνθρωποι έβλεπαν νεκρούς του κοντινού τους περιβάλλοντος αποτέλεσαν παράγοντα πίστης σε τέτοιες έννοιες αφού οι πρωτόγονοι λογικά για την εποχή τους κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι αυτοί οι νεκροί που ονειρεύτηκαν ζουν κάπου αλλού σε κάποιο άλλο υπερβατικό κόσμο. Και οπωσδήποτε τα φυσικά φαινόμενα, η φύση, και η ίδια του η ύπαρξη τον ώθησαν να πλάσει στο μυαλό του Θεούς και τα σχετικά για να δώσει εξηγήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα. Εχει ψυχολογικό υπόβαθρο δηλαδή η πίστη του ανθρώπου σε τέτοιες υπερβατικές έννοιες.
Πάντως το 95% που λες μου φαίνεται υπερβολικό. Που το βρήκες? Από ποια ερευνα?
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
quote:
Ποιό "πείραμα" θα γινόταν αποδεκτό απ όλους και ως προς την μεθοδολογία του και ως προς τα αποτελέσματά του;
Χμμ...τώρα βάζεις ένα πολύ μεγάλο ζήτημα, αγαπητή Ostria...Γι' αυτό και σου είπα ότι μάλλον είμαι "λίγος" για να απαντήσω...![]()
Ας κάνουμε όμως μια απόπειρα : Προφανώς ένα πείραμα, για να τύχει αποδοχής, θα πρέπει να λάβει χώρα με συγκεκριμένη μεθοδολογία, υπό αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες και φυσικά, κάτι σημαντικό, να έχει επαναληψιμότητα ως προς την αναπαραγωγή του στις ίδιες συνθήκες. Εδώ είναι που πάσχει η έρευνα των περισσοτέρων φαινομένων που αποτελούν αυτό που λέμε "άγνωστο". Διότι, τα "φαντάσματα" δεν εμφανίζονται κατά παραγγελία, το "αστρικό πεδίο" δεν μπορεί να το ελέγξει κάποιος με τα ήδη υπάρχοντα επιστημονικά όργανα κοκ. Υπάρχει όμως και το εξής : Ένα πείραμα οργανώνεται και εκτελείται φυσικά με βάση τις μέχρι τώρα γνώσεις μας. Κανείς όμως δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο αύριο να εφευρεθούν όργανα που να μπορούν πχ να ανιχνεύσουν τα "φαντάσματα".
Το παράδειγμα με τα όνειρα που έφερα πριν είναι κατά την άποψή μου πολύ σημαντικό. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που, αν και βιώνουμε όλοι καθημερινά σχεδόν, ΔΕΝ μπορούμε να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ την ύπαρξή τους με κανέναν γνωστό τρόπο, ούτε φυσικά να δείξουμε σε κάποιον τι ακριβώς είδαμε. Τί γίνεται λοιπόν; Δεχόμαστε την ύπαρξή τους επειδή κι εμείς έχουμε δει, εμπιστευόμαστε δε το φίλο μας όταν μας λέει ότι "μας είδε στον ύπνο του". Τώρα, μπορεί αύριο να εφεύρουμε μια συσκευή πχ που να μπορεί να "μαγνητοσκοπεί" τα όνειρα! Αυτό θα επιτρέψει μια πιο ολοκληρωμένη μελέτη τους ενδεχομένως, αλλά δεν θα επηρεάσει την πεποίθησή μας ότι αυτά υπάρχουν!
Που θέλω να καταλήξω λοιπόν : Το ζήτημα είναι πιστεύω να καταλήξουμε στο αν η επιστημονική απόδειξη/εξήγηση ενός φαινομένου είναι η μοναδική προϋπόθεση για να δεχτούμε και την ύπαρξή του! Οι "σκληροπυρηνικοί" του "κλάδου" λένε ότι, όχι, υπάρχει ΜΟΝΟΝ αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε κι από εκεί και πέρα, δεν μας αφορά τίποτα! Περιττό να σου πω ότι δεν ανήκω σ' αυτούς...
Είναι απλά θέμα άποψης!
quote:
Αν η παλιότερη βοτανολογία λειτουργούσε σε μεγάλο βαθμό θεραπευτικά αφ ενός θα είχαμε ακλόνητα στατιστικά ιστορικά στοιχεία περί τούτου και αφ ετέρου πιθανόν δεν θα υπήρχε η ανάγκη εύρεσης νέων μεθόδων, ή κάνω λάθος;
Φυσικά συμφωνώ, αλλιώς, να τα σκίσω τα ρημάδια!
Είπα και πριν ότι δεν έφερα το παράδειγμα για να δείξω κάτι τέτοιο, αλλά για να δείξω πως θα έπρεπε να γίνεται μια σοβαρή προσέγγιση αυτών που η ιατρική παράδοση κάποιων λαών έχει να προσφέρει και που, για τον α ή β λόγο τα έχουμε αμελήσει ή ξεχάσει ή ο,τιδήποτε! Μην ξεχνάμε και κάτι άλλο : Δεν είναι λίγες οι φορές που μια "τεχνική" κρίνεται εκ του αποτελέσματος, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς το μηχανισμό με τον οποίο λειτουργεί. Απλά βλέπουμε ότι λειτουργεί (όταν λέω βλέπουμε εννοώ αποδεικνύεται στατιστικώς)...και εφαρμόζεται! Εκ των υστέρων φυσικά ψάχνουμε και το μηχανισμό!
ΥΓ : Μα που είναι αυτός ο Xotchipilli2 όταν τον χρειάζεσαι; ![]()
![]()
![]()

Πανο το 95% μπορεί να πιστεύει στο Θεό (?) αλλά στο Σατανά? Αντε ένα 15% και πολλά λέω.
Γιατί Σατανάς δεν υπάρχει σε όλες τις θρησκείες. Θεός υπάρχει.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Κι αν οι γορίλλες προέρχονται από τον άνθρωπο?Αυτή η εκδοχή δεν παίζει?
"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Αγαπητή gretel, μην μπαίνεις σ' αυτή τη λογική, που λέει ότι το τάδε ή το δείνα είδος "προήλθε από ένα άλλο" διότι πρόκειται περί λανθασμένης λογικής...![]()
Κανένα είδος δεν μπορεί να έχει προέλθει από ένα άλλο σύγχρονό του...Απέχει πάρα πολύ αυτό από το να πούμε ότι κάποτε στο παρελθόν τα δυο είδη είχαν έναν κοινό πρόγονο!

quote:
Ποιοι δεν θέλουν να γνωρίζουμε την ιστορία του πλανήτη φίλε Pano?Ορισμένοι "κακοί" επιστήμονες? Και τι δικαιώματα τους δίνει αυτό?? Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.
FILE AGNOSTIC DEN ANAFERWMAI SE EPiSTHMWNES ALLA SE AYTOYS POY ELENXOYN TOYS EPISTHMONES,EPISTHMONIKA PERIODIKA, MESA MAZIKHS ENHMERWSEIS GENIKA, KYVERNHSEIS, OIKONOMIA TOY PLANHTH ME LIGA LOGIA OLA. POY DEN EINAI ALLOI APO TA FHMISMENA PLEON YMBRIDIA TOYS ILLUMINATI.MHLAME H MAFIA OXRIA MPROSTA SE AYTOYS.
KATEXOYN TEXNOLOGIA 100 XRONIA MPROSTA PX SUPER KVANTIKOYS BIOLOGIKOYS YPOLOGISTES KAI OTI ALLO MPOREIS NA FANTASTEIS KAI PALI EKSW 8A PESEIS.
PaNo
quote:
OSO GIA THN 8EWRIA TOY DARVINOY EINAI H MEGALYTERH MAIMOY KATASKEBASMENH 8EWRIA KAI AYTH BEBAIA DEN EINAI MONO DIKH MOY APOPSH.
Δεν είναι μόνο δική σου αλλά και των δημιουργηστών.
Εγώ ξέρω ότι η εξέλιξη υποστηρίζεται από ισχυρά τεκμήρια. Μπορεί η θεωρία του Δαρβίνου να είχε κενά αλλά αποτέλεσε βάση για να μελετηθει΄και να τεκμηριωθεί καλύτερα η εξέλιξη. Ο Δαρβίνος υποστήριξε μια αργή, σταδιακή εξελικτική διαδικασια. Σήμερα, τα στοιχεία είναι υπέρ μιας ταχείας, απότομης και με ακρίβεια καθορισμένης εξέλιξης.
quote:
FILE AGNOSTIC DEN ANAFERWMAI SE EPiSTHMWNES ALLA SE AYTOYS POY ELENXOYN TOYS EPISTHMONES,EPISTHMONIKA PERIODIKA, MESA MAZIKHS ENHMERWSEIS GENIKA, KYVERNHSEIS, OIKONOMIA TOY PLANHTH ME LIGA LOGIA OLA. POY DEN EINAI ALLOI APO TA FHMISMENA PLEON YMBRIDIA TOYS ILLUMINATI.MHLAME H MAFIA OXRIA MPROSTA SE AYTOYS.
KATEXOYN TEXNOLOGIA 100 XRONIA MPROSTA PX SUPER KVANTIKOYS BIOLOGIKOYS YPOLOGISTES KAI OTI ALLO MPOREIS NA FANTASTEIS KAI PALI EKSW 8A PESEIS.
Βρε Πανούλη ποιοι illuminati?? Αυτές οι συνομωσιολογίες για σιωνιστές που ελέγχουν τα πάντα, μυστικά υπερόπλα και κοσμοσφαίρες είναι αστήρικτες και φανταστικές. Μπορείς ίσως να πεις ότι υπάρχουν κατεστημένα, αλλά όχι με αυτή την τερατώδη μορφή που τους δίνεις, ότι δηλαδή αποκρύπτουν ολόκληρη την ιστορία από τους λαούς και άλλα τέτοια παράλογα πράγματα. Κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτή η "μόδα" της συνομωσιολογίας και των "μυστικών" τεχνολογιών.
quote:
FILH OSTRIA, HKSERA POLY KALA TI 8A MOY APANTHSEIS. DYSTHXWS DEN MPORW NA FORTWSW YLIKO KATEF8EIAN APO TO PC MOY.
Αγαπητέ μου το γρήγορο παράδειγμα σου όμως ήταν άτυχο.
http://www.graphics.cornell.edu/outreach/mastodon/
και εδώ
http://www.stevequayle.com/Giants/Ancient.Civ_Technol/040629.fake.giants.html
"The image first surfaced as an entry in an October 2002 Photoshop contest run by Worth1000.com. It was created by manipulating an actual photo of a Cornell University excavation of a mastodon skeleton."
Τώρα δεν κατάλαβα τι θες να πεις με το "ME THN IDIA LOGIKH TOTE OLA EINAI FAKE MY FRIEND GIATI OPWS MPOREIS NA KANEIS MIA FWTOGRAFIA FAKE NA FENETAI ALH8EINH ALLO TOSO EFKOLA MPOREIS NA KANEIS MIA ALH8EINH FWTOGRAFIA NA FENETAI FAKE."
Εχεις κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα υπ όψιν σου;
Τα βιντεάκια θα τα δω αύριο και θα σου πω. Aπ' ότι είδα έχει αναπτύξει την υπόθεση της "διαστελλόμενης γης".
Theory of Expanding Planets
Comic book legend Neal Adams, who is currently creating a six part series of Batman, discussed his research on a new model for the Universe. His theory proposes that the Earth, and by extension, all moons and planets, expand in size from the inside as they age.
The bottom of the ocean is only between 70 to 180 million years old, said Adams. He hypothesized that Earth was originally Ό its current size, and that the tectonic plates fit perfectly together on this smaller world which had significantly less areas of water. 600 million years ago Jupiter was also smaller, he said, and thus larger meteors came into the inner solar system, hitting Mars and our moon (as evidenced by their craters). Further, his notion of a growing universe negates the Big Bang theory, and he outlined how a solar system could come into existence as matter is attracted to a sun's electromagnetic field.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Γιατί φέρνετε το παράδειγμα των ονείρων και όχι της σκέψης και της φαντασίας;
Μπορούμε να αποδείξουμε την εγκεφαλική λειτουργία, γεγονός που δηλώνει την ύπαρξη τους εμμέσως βέβαια. Οταν λοιπόν η πλειοψηφία έστω συμφωνεί ότι σκέφτεται, φαντάζεται και βλέπει όνειρα και όταν αυτή η εγκεφαλική λειτουργία καταγράφεται ταυτόχρονα στα μηχανήματά μας, γιατί να μην το δεχτούμε ως γεγονός;
Από κει και πέρα για να καταφέρουμε να ξεχωρίσουμε το είδος ή την συγκεκριμένη θεματολογία προφανώς χρειαζόμαστε μηχανήματα που δεν υπάρχουν σήμερα, πιθανότατα θα υπάρξουν αύριο.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Γιατί φέρνετε το παράδειγμα των ονείρων και όχι της σκέψης και της φαντασίας;
Γιατί η σκέψη και η φαντασία είναι "λειτουργίες" της εγρήγορσης, Ostria...![]()
Καταλαβαίνεις τη διαφορά;
Μπορούμε να αποδείξουμε ότι η εγκεφαλική λειτουργία συνεχίζεται και όταν κοιμόμαστε, άρα, βγάζουμε εμμέσως το συμπέρασμα ότι αυτή η εγκεφαλική δραστηριότητα (ή μάλλον, ένα μέρος αυτής) αντιστοιχεί σ' αυτό που λέμε "όνειρα"...Η διαφορά είναι λεπτή, αλλά υπαρκτή, κατά τη γνώμη μου.
Τέλοσπάντων, δεν θα κολλήσουμε εκεί...Νομίζω αντιλαμβάνεσαι τι θέλω να πω!
Το βασικό μου ερώτημα είναι αν ΥΠΑΡΚΤΟ = ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΟ/ΕΞΗΓΗΣΙΜΟ. Μπορούμε να δεχτούμε ότι ίσως συμβαίνουν και πράγματα που δεν γνωρίζουμε/δεν μπορούμε να εξηγήσουμε/μετρήσουμε/αποδείξουμε Ή όχι;

Edited by - durden_alie on 24/03/2006 01:13:21
Μου είναι αδύνατο να καταλάβω τον όρο «χαμένος» στις αγάπες..
Γιώργος![]()
...![]()
quote:
Καλοί μου συνοδοιπόροι.
Ανοίγω ενα θέμα που "ξύνει" παλαιές πληγές.
Γράψτε για τις αγάπες που δεν αποκτήσατε ποτέ.Γι"αυτές που η μοίρα το θέλησε να σταματήσουν πριν ακόμα γεννηθούν ή λίγο καιρό μετά τη "γέννησή" τους...
ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΜΑ.
΄Ενα τέτοιο παγωμένο βραδάκι, σίγουρα θα ζεσταθώ διαβάζοντας θερμότατες διηγήσεις, όπως αυτή της τρυφερότατης και γλαφυρότατης Λίλιθ...
Πίστεψέ με, εγώ αυτήν την χαμένη αγάπη, την βρήκα αργά.
Μας είχε χωρίσει η ζωή, πριν δεθούμε πριν εξομολογηθούμε συναισθήματα, πριν διαβάσουμε το νόημα της ζωής ο ένας στα χείλη του άλλου.
΄Λλλη χώρα άλλη θρησκεία, μυριάδες διαφορές και τόσα όμως κοινά.
Βρεθήκαμε ξανά.
Νοιώσαμε θαυμάσαμε πιστέψαμε ορκιστήκαμε.
Είναι εδώ. Η πρώτη αγάπη που δεν έγινε πραγματικότητα.
Το πρώτο φιλί που αφήσαμε στη μέση.
Κείνες οι αλήθειες που δεν γευτήκαμε.
Είναι εδώ. ΄Οτι έχουμε στην καρδιά μας δεν πεθαίνει.
ΟΥΤΕ ΧΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ.
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΑΙΔΙ. ΝΑ ΓΕΥΟΜΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΝΩ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΣΤΟΡΓΙΚΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ Η ΜΟΙΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.
ΑΠΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
quote:
Δεν αγαπά πραγματικά όποιος δεν αγαπά για πάντα.
"Ευριπίδης"
Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό
Αχ! Μιά αγάπη που σβήνει δεν υπήρξε ποτέ.
Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή πίστεψέ με είναι να ξέρεις πως σε αγαπούν γιατί είσαι ο εαυτός σου, ή σωστότερα όπως έγραψε ο ΟΥΓΚΩ, ότι σε αγαπούν παρ΄όλο που είσαι ο εαυτός σου.
Να είσαι καλά.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
quote:
Χαμένες αγάπες...
...η άρνηση της αρχής του τέλους
...τα ακράδαντα στοιχεία που σου βιάζουν τη λογική
...η κενή πρώτη θέση στην ιεραρχία των αξιών σου
...η μετατόπιση του φορτίου από τον άλλο, στις πλάτες σου
...το σώμα σου από το οποίο ξερριζώθηκε ένα κομμάτι σάρκας
...η ψυχή σου που βάρυνε και δυσκολεύεται να πετάξει
...το μυαλό σου που δέχεται επίθεση από τις μνήμες & τα όνειρα
...η καρδιά σου που πρέπει να δουλέψει με μια τρύπα στη μέση
...ο πόνος από παντού που δεν σε σκοτώνει αλλά είναι αδιάκοπος
...εσύ που έχασες τη γη από τα πόδια σου αλλά αντί να αιωρείσαι όπως πρίν, πέφτεις
...η ανακωχή και οι συμφωνίες που κάνεις με τον εαυτό σου
...ο χρόνος που χρειάζεται για να φτιάξεις ένα μνήμα μέσα σου για να θυμάσαι πάντα
...η εμπειρία
...η ικανοποίηση που είσαι ζωντανός
...η κάθαρση γνωρίζοντας ότι τα έδωσες όλα
...οι ειλικρινείς ευχές να είναι πάντα καλά, όπου και να'ναι
...η επόμενη αγάπη
My Karma ran over your Dogma ![]()
ΦΙΛΕ VITRIOL ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΚΑΝ ΜΕ ΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ..
ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ?ΘΛΙΨΗ?ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ..
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΑΜΕΝΗ..
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ,Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ.
ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ..ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΟΥ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ..ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΝΑ..
ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ΧΑΜΕΝΗ?...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
Edited by - lencolas on 05/02/2004 09:18:14