ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Test Area2 -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Test Area2 -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

CYBERMASTER61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
16/02/2013, 23:22:53
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Sesostris

πολλά... βλήματα δεχόμαστε τώρα τελευταία στο φόρουμ.

μαζική επίθεση παλαιών και σύγχρονων αγίων της κακιάς ώρας!

Και φυσικά ξέρεις τι με τρομάζει!!

Εχουν δικαίωμα ψήφου

Μπά ! Βροχή μετεωριτών είναι ΝΙΚΟΜΑΧΕ και θα περάση . Άλλωστε εμείς οι παλαιότεροι τα έχουμε ξαναπεράσει αυτά .

Υ.Γ.
Επειδή βαρέθηκα να πληκτρολογώ τα κατορθώματα του αγίου από τις σημειώσεις μου , έκανα copy-paste από την σελίδα του Ρασσιά , και περιμένω την Δευτέρα τις αντιδράσεις του ΗΧΟ που έχει πάθει ψύχωση μαζί μου .

*

Edited by - Sesostris on 16/02/2013 23:23:41

17/02/2013, 00:47:00
Αν ο Ρασσιάς και εσείς κόβετε και ράβετε όπως θέλετε τη βιογραφία και δεν παραδέχεστε τα μετά θάνατον θαύματα του αγίου Νικωνα τότε πρόβλημά σας και πρόβλημα του Ρασσιά.

Το πρόβλημα το έχετε εσεις που δε θέλετε να παραδεχτείτε την αλήθεια και αλλοιώνετε και τα κείμενα για να το πετύχετε. Ο άγιος δεν επηρρεάζεται από τις κρίσεις σας και τα ψέμματα ή την κακόβουλη προσπάθεια οποιοδήποτε να τον συκοφαντήσει. Αν δεν πιστευετε στα φανερά θαύματα τότε δε θα πρεπε να πιστευετε σε τίποτε μεταφυσικό, αλλά αυτό είναι η μεγαλύτερη στενομυαλιά που μπορεί να υπάρξει.

17/02/2013, 00:57:18
quote:

Υ.Γ.
Επειδή βαρέθηκα να πληκτρολογώ τα κατορθώματα του αγίου από τις σημειώσεις μου , έκανα copy-paste από την σελίδα του Ρασσιά , και περιμένω την Δευτέρα τις αντιδράσεις του ΗΧΟ που έχει πάθει ψύχωση μαζί μου .

Αν ήταν μόνο μαζί σου Sesostris, θα έλεγα ότι είναι ΗΧΣ.

Αλλά είναι με όλους μας, οπότε προβιβάσθηκε σε ΗΧΟ.

Παίζει και κάτι άλλο Sesostris.
Προσπαθώντας να θεραπεύσει την "πάσαν νόσον και μαλακίαν Του",επιτίθεται σε μας εδώ στο esoterica για τον εξής λόγο:

Επειδή scripta manent, θα έχει αποδείξεις όταν θα έρθει η ώρα του και θα τον περιλάβει ο Αγιος Πέτρος, ότι σαν καλός χριστιανός έδωσε μάχη για του Χριστού την θεία Χάρη και θα απαιτήσει ρετιρέ γωνία με πισίνα και υπηρετικό προσωπικό, στον παράδεισο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

gewkwnΜέλος
17/02/2013, 01:00:07
quote:

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Sesostris

Εχουν δικαίωμα ψήφου

Μπά ! Βροχή μετεωριτών είναι ΝΙΚΟΜΑΧΕ και θα περάση . Άλλωστε εμείς οι παλαιότεροι τα έχουμε ξαναπεράσει αυτά .

Υ.Γ.

*

Edited by - Sesostris on 16/02/2013 23:23:41

Την πρωτη λεξη την εχω εντοπισει η τριτη ποια ειναι ρε γ@μοτο;
ειπαμε ΗΧΟ και ΗΧΣ;

Edited by - gewkwn on 17/02/2013 01:01:14

17/02/2013, 01:04:50
Θα σου πω gewkwn.

Αλλά πρώτα θα μου υποσχεθείς ότι θα κάνεις αυτο που θα σου ζητήσω.

Είσαι μέσα?

Ναι ή οχι χωρίς ερωτήσεις!

Υ.Γ
Μη φοβάσαι!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 17/02/2013 01:05:36

17/02/2013, 01:20:32
Νικόμαχε

Πες μου τώρα τους σφυγμούς και την πίεσή σου.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

17/02/2013, 01:25:14
quote:

Νικόμαχε

Πες μου τώρα τους σφυγμούς και την πίεσή σου.

Παραδόξως είμαι φυσιολογικός και έχω απίστευτη διάθεση για χιούμορ/

Σε απογοήτευσα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/02/2013, 01:34:09
Όχι, κι ευτυχώς. Προς στιγμήν θεώρησα πως είχες κόψει λουρί.

17/02/2013, 01:36:49

Που πήγε ο gewkwn?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/02/2013, 05:32:10
regulus

quote:
Δεν έχετε σκεφτεί ποτέ οτι οι ύβρεις σας κατά των αγίων μπορεί να τραβήξουν την προσοχή τους και να σας δώσουν κανένα μάθημα πολύ οδυνηρό;

Όπως ας πούμε; Να μας καεί το βίντεο; Να μας ψοφήσει ο σκύλος; ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΑΣ; (YESSSSSSSSSSS)

quote:
Το επιθυμείτε τόσο πολύ;

Η αλήθεια είναι πως τα "μαθήματα" των "αγίων" δεν με πολυαπασχολούν. Να'ταν ο μπάτμαν, να το συζητούσαμε... Να'χουμε και λόγο να φυλαγόμαστε...

quote:
Ή δεν πιστεύετε στη δυνατότητά τους να σας το δώσουν

Την ξέρω την απάντηση: Kαι οι "άγιοι" και οι "δυνάμεις" τους είναι ένα μάτσο ανοησίες για κρετίνους.

Τι κέρδισα;

quote:
θεωρείτε την ανοχή και την καλοσύνη που σας δείχνουν αδυναμία;

Είσαι και συ απ' αυτούς που είναι "πτωχοί τω πνεύματι", ε; (μην απαντήσεις, ρητορική είναι η ερώτηση).

quote:
Μήπως είστε εβραίοι και τον μισείτε;

Μήπως είσαι Εβραίος και προσκυνάς Εβραίους θεούς, Εβραίους προφήτες και δοξολογείς τον Γιαχωβά στα εβραϊκά στην εκκλησία σου; (κι αυτή ρητορική ερώτηση είναι).

macedon

Edited by - macedon on 17/02/2013 05:35:53

nediBΜέλος
17/02/2013, 10:55:10
quote:

Αν ο Ρασσιάς και εσείς κόβετε και ράβετε όπως θέλετε τη βιογραφία και δεν παραδέχεστε τα μετά θάνατον θαύματα του αγίου Νικωνα τότε πρόβλημά σας και πρόβλημα του Ρασσιά.

Το πρόβλημα το έχετε εσεις που δε θέλετε να παραδεχτείτε την αλήθεια και αλλοιώνετε και τα κείμενα για να το πετύχετε. Ο άγιος δεν επηρρεάζεται από τις κρίσεις σας και τα ψέμματα ή την κακόβουλη προσπάθεια οποιοδήποτε να τον συκοφαντήσει. Αν δεν πιστευετε στα φανερά θαύματα τότε δε θα πρεπε να πιστευετε σε τίποτε μεταφυσικό, αλλά αυτό είναι η μεγαλύτερη στενομυαλιά που μπορεί να υπάρξει.

Αγαπητε regulus δεν περιμενα να δωσεις σημασια στις αμπελοβλακειες του ρασσια.
Καλα το ξεκινησες!!!!συνεχισε

321

17/02/2013, 11:57:24
quote:

Αγαπητε regulus δεν περιμενα να δωσεις σημασια στις αμπελοβλακειες του ρασσια.
Καλα το ξεκινησες!!!!συνεχισε

321

Κάνω μια στατιστική να δω πόσες από τις απαντήσεις θα είναι εμπαθεις ή βλακώδεις από τους συνήθεις λογαριασμούς του εσωτέρικα (είδα από μια μικρή περιήγηση ότι οι ίδιοι εργολαβικά παρεμβαίνουν παντού) και ενώ κοριοδευουν ως "αγιους της κακιας ώρας" τους αγίους και ως "κρετίνους" τους χριστιανούς που πιστεύουν σε αυτούς και στα θαύματά τους, δε χάνουν ευκαιρία να προσπαθήσουν να τους επιτεθούν!
Άρα σας πονάει η ύπαρξη του χριστιανισμού παιδάκια και κάνευε το παν για να μην ακούφεται τίποτε σχετικό. Γιατί συμμετέχεται σε τούτο το θέμα αφού είναι κρετίνοι όσοι τους πιστεύουν; Ασχοληθείτε με τα UFO και τους θεούς σας. Στα Ηλύσια πεδία δεν πήγε κανείς επειδή κορόιδεψε τήν πίστη άλλων θρησκειών γιατί αυτό δεν είναι ηρωισμός.
Εκτός και αν δεν πιστεύετε σε τίποτε πέρα από την ύλη οπότε είστε αξιοθρήνητοι και δε θα μπορέσω να σας βοηθήσω.Και η βοήθεια δεν οφέλεται σ εελπίδα ανταμοιβής μου από τον άγιο Πέτρο αλλά από απλή συμπόνοια σε έναν άγνωστο συνάνθρωπο. Τη στιγμή που βοηθάμε ένα ζώο που θα δούμε τραυνατισμένο πόσο μάλλον έναν άνθρωπο που έχει τραυματιστεί στο νου και δε διακρίνει τίποτε πέρ' από αυτό που βλέπει.
Αποχωρείστε από το παρόν θέμα. Δεν είναι για σας εσείς είστε έξυπνοι. Μην ασχολείστε με "χριστιανικές ανοησίες" και αφήστε τους χριστιανούς να πιστευουν ότι θέλουν. Το παρόν θέμα απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να μάθουν όχι σε εκίνουν που θέλουν να πολεμήσουν μια ιδέα ή ένα πρόσωπο.

17/02/2013, 12:08:46
http://www.youtube.com/watch?v=K8nABjGumpI
Μαρτυρίες απλών ανθρώπων για τον άγιο Γεώργιο που αποδεικνύουν τη διορατικότητά του και πολλά άλλα χαρίσματα.

Edited by - regulus on 17/02/2013 12:12:40

EumenisΜέλος
17/02/2013, 12:42:01
quote:

quote:
Eumenis
θα κρατά σιδερένιο ραβδί και θα δασκαλεύει τον κόσμο

και τραμπούκος!

Μη σου φαίνεται παράξενο φίλε Eumenis . Ήταν και αυτή μια μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε για την διάδοση και εξάπλωση της θρησκείας της αγάπης στον κόσμο . Πρώτος διδάξας που την εφάρμοσε ήταν ο Αρμένιος μοναχός άγιος Νίκων ο Μετανοείτε , ο οποίος εκτός από δηλητηριαστής , κρατούσε και ένα σιδερένιο ραβδί και συνέτριβε μ' αυτό τα κεφάλια των δυστροπούντων που δεν δεχόντουσαν το βάπτισμα .

Στην χώρα των Γραικύλων, ο Αρμένιος δολοφόνος Νίκων ο Μετανοείτε, είναι πολιούχος της χώρας των αυτών που δολοφόνησε.

EumenisΜέλος
17/02/2013, 12:47:04
quote:

Sesostris

Εχουν δικαίωμα ψήφου

Μόνον αυτοί έχουν δικαιώματα στο Γρεκυλιστάν.

Και φυσικά ξέρεις τι με τρομάζει;

Είναι πολλοί, πάρα πολλοί.

Αλλά "Οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ."

17/02/2013, 12:47:15
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τις εικόνες που βαζεις και για τα ψέμματα που λες ...
Τι σχέση έχει ο άγιος Νίκων με τον άγιο Γεωργιο; ΑΝ έχεις να καταθέσεις κάτι εναντίον του αγίου Νίκωνα γιατί δεν ανοίγεις καινούριο θέμα με τα στοιχεία σου και το κάνεις εδώ;

Edited by - regulus on 17/02/2013 12:51:56

EumenisΜέλος
17/02/2013, 12:49:56
quote:

Δεν έχετε σκεφτεί ποτέ οτι οι ύβρεις σας κατά των αγίων μπορεί να τραβήξουν την προσοχή τους και να σας δώσουν κανένα μάθημα πολύ οδυνηρό; Το επιθυμείτε τόσο πολύ; Ή δεν πιστεύετε στη δυνατότητά τους να σας το δώσουν και θεωρείτε την ανοχή και την καλοσύνη που σας δείχνουν αδυναμία;

"σας δώσουν κανένα μάθημα πολύ οδυνηρό;"

Όταν η "αγάπη" του Γαλιλαίου βγάζει την μάσκα!

17/02/2013, 12:55:49
Γιατί ασχολείσαι με το Γαλιλαίο Ιησού και όχι με τους θεούς σου; Ο Γαλιλαίος Ιησού επέβαλλε την παρουσία του και νίκησε άπαξ διαπαντός.
Παρακάλεσε και συ τους θεούς σου να ενεργήσουν και να επιβάλλουν την παρουσία τους. Μήπως όμως δεν μπορούν και δεν τους πιστεύεις ούτε εσύ;

Edited by - regulus on 17/02/2013 13:00:20

EumenisΜέλος
17/02/2013, 13:01:16
quote:

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τις εικόνες που βαζεις και για τα ψέμματα που λες ...
Τι σχέση έχει ο άγιος Νίκων με τον άγιο Γεωργιο; ΑΝ έχεις να καταθέσεις κάτι εναντίον του αγίου Νίκωνα γιατί δεν ανοίγεις καινούριο θέμα με τα στοιχεία σου και το κάνεις εδώ;
Edited by - regulus on 17/02/2013 12:51:56

1. Διαφωνείς με ποιές εικόνες;

Ή μηπως είσαι φανατικός που μισεί ΚΑΘΕ εικόνα;

2. "τα ψέμματα που λες"

Όπως;

Πάρε και μία εικόνα απο κόμικ των Γαλιλαίων.

EumenisΜέλος
17/02/2013, 13:06:02
quote:

http://www.youtube.com/watch?v=K8nABjGumpI
Μαρτυρίες απλών ανθρώπων για τον άγιο Γεώργιο που αποδεικνύουν τη διορατικότητά του και πολλά άλλα χαρίσματα.

Edited by - regulus on 17/02/2013 12:12:40

Το χαρίσμα να πάει να δουλέψει, πάντως δεν το είχε.

Μόνο ξάπλα.

Πάρε και μία εικόνα.