ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ασταθής δίσκος, οι εύθραυστες εγγραφές και η στοχαστική απόγνωση. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ο ασταθής δίσκος, οι εύθραυστες εγγραφές και η στοχαστική απόγνωση. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

DSM30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
18/07/2014, 11:17:20
Θα συμφωνήσω Πυθαγόρα με τη γουρουνόφατσα…αχώνευτα μια ζωή τα πάντσερ…και αυτός ο εμετικός ο Μύλερ όσα είπε λένε πολλά…
την Ιταλία δεν την πήγαινα καθόλου…μέχρι το μουτνιάλ του 2002…όταν τα κοράκια την έσφαξαν με την Κορέα…και τότε κατάλαβα τι εστί Ιταλία…η μεγαλύτερη φανέλα μετά τη Βραζιλία (ναι ναι, και παρά την εφτάρα…τα γερμανά όσες εφτάρες κι αν ρίξουν το μεγαλείο της δεν θα το φτάσουν ποτέ….)
που για να αποκλείσεις το λοιπόν Ιταλία θα πρέπει να σου βγει η πίστη και να συμβούν και διάφορα...βλέπε φέτος με Ουρουγουάη τα κοράκια τι της κάνανε…και που ειδικά οι Γερμανοί μόλις ακούσουν «Ιταλία» χέζονται πάνω τους και χάνουν πριν καν μπουν στο γήπεδο….

Το ’90 πάντως DSM οι Ιταλοί οπαδοί στο γήπεδο ξευτιλίστηκαν, πλην των Ναπολιτάνων…τους απέκλεισε η Αργεντινή και στον τελικό γιουχάρανε τον εθνικό της ύμνο…πρωτοφανές…ήταν βέβαια και ειδικές οι συνθήκες...μία ολόκληρη χώρα είχε διχαστεί...ιδού και ο βίδεος...http://www.youtube.com/watch?v=svEx6iCV1s8...και ο Ντιέγκο να τους βρίζει μπροστά στην κάμερα…αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά Ντιέγκο-Μέσι…σπάνιο εκπληκτικό ταλέντο ο Μεσάκος αλλά από προσωπικότητα λίγα πράγματα…όση εμπειρία κι αν πάρει πάντα παιδάκι θα θυμίζει….ο άλλος δεν ήταν μόνο το θαύμα του ’86 και όλα τάλλα που δεν πιστεύεις όταν τα βλέπεις…ήταν και αυτή η αλητεία που δεν μάσαγε πουθενά…και αυτό το συναίσθημα που πάντα ξεχείλιζε….

19/07/2014, 05:01:57
Υπάρχουν έξι πράγματα, που ένας άντρας πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπίσει στη ζωή του. Ένα από αυτά είναι το χαμόγελο.

Υπάρχουν πέντε πράγματα, που μια γυναίκα πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπίσει στη ζωή της. Ένα από αυτά είναι ο καθρέφτης.

Υπάρχουν τέσσαρα πράγματα, που ένα παιδί πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπίσει στη ζωή του. Ένα από αυτά είναι η σοκολάτα.

Υπάρχουν τρία πράγματα, που πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπίσει το κόσμος στη ζωή του. Δύο από αυτά είναι ο άνθρωπος.

Υπάρχουν δύο πράγματα, που πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπίσει το σκουός. Και δεν είμαι κανένα από αυτά.

Υπάρχει ένα πράγμα,

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

19/07/2014, 05:04:14
https://www.youtube.com/watch?v=_OO2PuGz-H8

21/07/2014, 15:01:20
Δεν τους αντέχω άλλο Μάνο.
Μόλις επισκευασθεί το αστρόπλοιο, την κάναμε για Πλειάδες.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/07/2014, 00:33:09
Είναι δώδεκα η ώρα, είναι η ώρα των τρελών.
Ωρα να τα μαζεύουμε. Ο καθείς τα δικά του δηλαδη.

Κάποιοι θα μαζέψουν τα ρούχα από τα μπαλκόνια, άλλοι τα λόγια τους γιατί τα παραλέγαν, άλλοι τα κομμάτια τους, οι μανάδες τα παιδιά από το δρόμο, κάποιες άλλες κυρίες ίσως τα απαραίτητα εφόδια να περπατήσουν στα απόμερα σοκάκια του μυαλού μας.

Πάντα με συνέπαιρνε η νύχτα. Θυμάμαι πιτσιρικάς να ακούω REM και να χαζεύω τα αστέρια του ουρανού... και αυτά που περνούσαν από το δρόμο.

Άλλες φορές να περπατώ στους δρόμους της Φωκίωνος μετά τη δουλειά, και να χαζεύω εκείνα τα μικρά πράγματα που μας διαφεύγουν το πρωι μέσα στον αναμαλλιασμό της καθημερινότητας: Τη γάτα που ξύνεται στον κάδο και αγναντεύει τον "περίεργο" που χαλάει την ησυχία, τα δεκάδες αποτσίγαρα που βλασταίνουν στους τσιμεντένιους δρόμους, τα ονόματα των οδών που προσπερνούσα και μη με ρωτάς δεν τα θυμάμαι τώρα...

Είναι κάτι τέτοιες ώρες που με πιάνουν οι υπαρξιακές μου ανησυχίες για το πόσο νεκρός μπορεί να είναι ένας απαθής άνθρωπος που παρασύρεται από τους ξέφρενους ρυθμούς της καθημερινότητας και πόσο ανάγκη έχουμε να ξυπνήσουμε από την εσωτερική μας νύστα.

Είναι κάτι τέτοιες νυσταγμένες ώρες που Σκέφτομαι και Γράφω υπαρξιακές ανησυχίες για τον άνθρωπο όπως τα παρακάτω:

Δύναμη δυνάμεως εσωτερικής
δύναται να δίνει δόσεις αντοχής.
Αντοχής ανόμων - νόμιμων ειλώτων
φτωχοπειναλέων εκμεταλλευόντων

Κύνοι εκινήθησαν δια να προσκυνήσουν
ιερά αλλόφρονων και να ευδαιμονήσουν
Να κινήσουν νήματα, να χαρούν τα βλήματα
βλήματα νοήμονα φέροντα προβλήματα

Και μιας και μιλάμε για βλήματα νοήμονα φέροντα προβλήματα, το 17άωρο μου τελείωσε για σήμερα μαζί με τις αντοχές μου.. ώρα να πάω να αγγαλιάσσω Αυτόν τον μικρό θεούλη που με κάνει να βιάζομαι να πάω σπίτι και συνάμα να πατήσω λίγο λιγότερο γκάζι για να φτάσω..

Καλό μας βράδυ.

22/07/2014, 01:40:47
Υπάρχουν διαφόρων λογιών δίσκοι. Κάποιες φορές γίνονται ασταθείς. Αλλά αυτό στα έχω πει ήδη. Κάποιες άλλες, ο μόνος τρόπος να λειτουργήσουν, είναι ασταθώς.

Ο παλιός 250 αντικαταστάθηκε από έναν WD Caviar Blue 500, οπόταν σε επίπεδο bytes είμαστε σχετικά καβαντζωμένοι. Χωρίς πλάκα όμως, αρχίζω και έχω προβλήματα με την οθόνη μου. Αν παρακολουθείς, η φάση είναι ψιλοειρωνική. Γιατί αφορά πλέον στην εικόνα...Αλλά δεν θα σου κάνω θέμα με την αστάθεια της εικόνας. Αυτό θα το συζητήσω κάποια άλλη φορά. Μένω στους δίσκους.

Των διαφόρων λογιώνε. Βινυλίου, CD, DVD, Blu Ray, του ήλιου, της σελήνης, της εκκλησίας, της εκλειπτικής, του γαλαξία, ιπτάμενοι γνωστής και αγνώστου ταυτότητας. Όλοι οι προηγούμενοι. Δίσκοι.

Τώρα που το σκέφτεσαι, όλοι οι δίσκοι έχουν κάτι κοινό. Περιέχουν πράγματα. Από δεδομένα, μέχρι μουσικές, ενέργεια, συναισθήματα, φράγκα, πλανήτες, ηλιακά συστήματα και επιβάτες. Που εδώ που στα λέω, όλα αυτά δεδομένα είναι, αλλά όχι πάντα. Μερικές φορές, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Κι εδώ είναι που παίζει η φάσις με την αστάθεια. Η οποία είναι συνήθως μια μέθοδος πτήσης εν κενώ. Όχι η φάσις. Η αστάθεια.

Τώρα, είτε και είσαι δίευρο, είτε το Us and Them, στην ουσία δεν είσαι κάτι περισσότερο από επιβαίνων. Ενός κάποιου, οποιουδήποτε δίσκου.

22/07/2014, 01:42:22
https://www.youtube.com/watch?v=MgEqCzWhbYI

22/07/2014, 03:57:16
Να σου πω Οβελιξ.

Ηρθε καινούργια φρουρά Ρωμαίων στο Γαλατικό Χωριό.Συμφωνήσαμε με τον Καίσαρα, να μας στέλνει τους πιό χαζούς, αμαθείς και επαρμένους Ρωμαίους του.Αυτή την φορά όμως, ο καίσαρας μας κορόϊδεψε.Μας έστειλε ημιμαθείς, νομίζοντας ότι θα μορφώσει εμάς τους άξεστους Γαλάτες.

Αρχισαν να μας μιλάνε, για τους φυσικούς νόμους της Ρώμης, την ψυχή των Ρωμαίων πολιτών και για την μία και μοναδική υπερθρησκεία της αυτοκρατορίας.Ξέρεις εκείνη με σήμα κατατεθέν τον...τράγο.

Η προηγούμενη φρουρά, δεν πέρασε και τόσο καλά, βάλαμε πολλά γκολ στους ποδοσφαιρικούς μας αγώνες.Θυμάμαι τον τελικό Γαλάτες-Ρωμαίοι 7-1!

Αλλά τους βαρεθήκαμε.Οπότε ο Αμαλίξ και ο Αιθερίξ, ήπιαν λίγο μαγικό φίλτρο και τους σούταραν έξω από τα τείχη. Ενας ξαναγύρισε, αφού άλλαξε την κατουρημένη του στολή.Δεν του δίνει κανείς σημασία πλέον.

Η νέα φρουρά, θα είναι λίγο δύσκολη γιατί δεν ξέρουν ποδόσφαιρο.Παίζουν μόνο ράγκμπυ.
ο Αστερίξ και ο Αυτοματίξ, μου ζήτησαν να ενισχύσω το φίλτρο για να φτιάξουν σιδερένιες μπάλες ράγκμπυ, να κοπανάμε τους νέους μας Ρωμαίους.Η Μιμίνα του Μαθουσαλίξ μας έχεσε όλους, ως συνήθως, λέγοντας ότι δεν πείθουμε ούτε κατσίκα, για τις δυνάμεις μας.

Οπότε Οβελίξ, σταμάτα τα γουρουνόπουλα και έλα να μας δείξεις πως να παίζουμε ράγκμπυ.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

23/07/2014, 03:51:31
Ο Λεβί κι ο Παχλεβί, κι η κουδούνα στο μαντρί.

Αν η οποιαδήποτε θρησκεία έλυσε τα ανθρώπινα προβλήματα, δώστε και εις ειμάς τους σκοτεινούς καμμιά κιλοβατώρα. Γιατί εδώ εδράζεται κι όλος ο πρόβλημας. Οτι τάχας μου, άμα και καβαντζάρεις τη σωστή άκρη, σου ελύθηκε η φάσις, τύπου τζόκερ.

Κι όλοι σου λένε πως την επιταγή την εξαργυρώνεις στο κατόπιν. Ωραία άποψις, ρε μάγκες. Να βάζεις τα φράγκα σου στο τώρα, και να βλέπεις το αποτέλεσμα της κλειτορίδας στο μετά. Μα αν και ήντουνε έτσι το κόλπον, τον αγόραζα κι εγώ τον ΟΠΑΠ. Ποιός Μελισσανίδης και ποιοί Τσέχοι τώρα.

Μα, σε λέει ο Λεβής κι ο Παχλεβής, εγώ έχω δει κληρώσεις, άσε που τις κλειτορίδες τις επαίζω στα δάχτυλα. Εγώ ημί η αρχή και ο στήνων το παίγνιον. Αποδίδω και ΦΠΑ, κάνω και χορηγίες το 10% των κερδώνε της μπίζνας. Συσσίτια, ερυθροί κι ανερυθρίαστοι σταυροί, ημισέληνες, πανσέληνες, μοντεζούμες, χαμάς, σαρμάς, ιεροί χασισοπότες κι επαναστάτες των Ιμαλαΐων. Πολλά τα λεφτά Άρη, πολύ και το άγχος.

Γιατί την πείνα την αντέχεις για ογδόντα χρόνια. Την αντέχεις και για μιαν αιωνιότητα?

Και το ipad? Που το πας το ipad? Θα έχει σύνδεση, άμα και το πήδηξες το ποταμάκι? Εγώ δεν θα σε πω, αλλά κάποιος θα βρεθεί να στο εγγυηθεί. Γκαραντί. Τώρα, δεν ξέρω άμα και θα είναι σε Cosmote, Vodafone ή Wind, αλλά αν και χρειαστεί, θα φτιάξουμε τρία διαφορετικά δόγματα, να καλύψουμε όλον τον πληθυσμό. Με τις σύγχρονες ανάγκες όμως.

Διότι όπως καταλαβαίνεις, το ζήτημα είναι στην κάλυψις. Σε Hertz, σε τετραγωνικά χιλιόμετρα, σε υπηρεσίες και πωλήτριες με χαμόγελο. Είναι καθαρά ζήτημα μάρκετινγκ. Αλλάζουσι αι εποχαί, αλλάζουσι αι ανάγκαι, αλλάζουσι και τα ιερά και όσια. Και στην από εδώ μεριά του απ’ εκεί, και στη από εκεί ορίτζιναλ. Μεριά.

Σου έλεγε ο άλλος, πρέπει να έρθω κοντά στα παιδιά. Δεν λέω, άμα και είναι καλός, θα είναι καλός, που έλεγε και ο Ηλιόπουλος. Άμα και είναι κακός, τί γίνεται? Θα σου πηδάνε τα παιδάκια, και μετά θα σου λένε sorry λάθος, σαν τον άλλονε που έχασε και την κούπα?

Κι επειδής εκτός από μαλάκας, δικαιούμαι να αισθάνομαι και Έλληνας, θα σε πω και το άλλο. Αν είναι να κάνεις καταθέσεις για το μέλλον, μάθε πως το σύστημα δεν είναι ανταποδοτικό. Ρώτα και τον σύγχρονο Έλληνα λαό, που έλεγε και ο ΓΑΠ. Τα Ταμεία φαλίρισαν. Και σε φράγκα, αλλά κυρίως σε ομολογίες. Από αυτές του Μπένυ, αλλά και από τις άλλες, γενικώς. Τις ομολογίες.

Το σύστημα είναι συναλλακτικό. Μέχρις εκεί. Και στο διηνεκές.

Αν τώρα οι Λεβίδες γουστάρουν αναλήψεις σε οπτασίες, και οι Παχλεβίδες σε ελικόπτερα, εγώ ένα έχω να σε πω:

Γαμώ τον ελιτισμό μου, γαμώ.