ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Δημιουργικός ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Ο Δημιουργικός ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

λίλιθ56 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
VIKINGΜέλος
02/07/2006, 23:45:49
Geia sou neo melos.

diabasa gia tis ikanotites sou na diabazeis fotografies kai tha ithela na se rotiso gai ena plasma pou me apasxolei an zei i oxi,prin 3 xronia xathike ekso apo tin farma mou.

Sou paratheto tin fotografia tou

Edited by - VIKING on 02/07/2006 23:46:58

Edited by - VIKING on 02/07/2006 23:48:49

Edited by - VIKING on 02/07/2006 23:49:35

03/07/2006, 08:36:44
Χμμμ!
Φίλοι μου, έχω μια απορία!
Γιατί θα έπρεπε η αγαπητή eleni_volos να μας αποδείξει την ικανότητα της από κάποια φωτογραφία που θα της παραθέσουμε εμείς?
Δε νομίζω να δήλωσε την ανάγκη της να μας αποδείξει κάτι τέτοιο απλά μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία της.

Οπότε για ποιό λόγο να κάνει κάτι τέτοιο?

In anticipation of my resurrection...

ΒρίλΜέλος
03/07/2006, 11:02:21
Επιτέλους βρήκα κάποιον άνθρωπο, με ικανότητα να διαβάζει φωτογραφίες, να μου λύσει την απορία μου, αν ζεί ή να πέθανε ο άνθρωπος που έβαλα τη φωτογραφία του.

Παρακαλώ ΟΛΟΥΣ που παρεμβάλονται να μην ενοχλούν. Ειδικά αυτό το παιδί που έγραψε ακριβώς από πάνω μου.

03/07/2006, 11:31:20
quote:
Παρακαλώ ΟΛΟΥΣ που παρεμβάλονται να μην ενοχλούν. Ειδικά αυτό το παιδί που έγραψε ακριβώς από πάνω μου.

Δεν θα σε συμβούλευα, Βριλ, να κάνεις τέτοιου είδους παρακλήσεις...

ΒρίλΜέλος
03/07/2006, 11:46:43
Α, εσύ ήσουν ???

Ωχχχ...!!!

03/07/2006, 12:24:11
Μα, βέβαια!
Ήταν μοιραίο, φίλτατε!

Ας φροντίσουμε όμως να δούμε καμιά καινούρια ταινία σε 'Α Προβολή γιατί τελευταία παίζουν πολλές επαναλήψεις παλιότερων ταινιών, Βριλ.
Και ξέρεις οι επαναλήψεις μπορεί να είναι κι αυτές μοιραίες εξίσου.
Κι όχι τίποτα άλλο αλλά πέραν του οτι κουράζουν έχουν και λυπητερό τέλος...

04/07/2006, 01:41:55
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να υπάρχει ειρωνία για απάντηση σε καποια ποστ.Και ειδικά από άτομα που έχουν αποδείξει ότι άμα θέλουν κάνουν όχι απλώς δημιουργικό διάλογο,αλλά και χρήσιμο και έχουν πάρα πολλές γνώσεις... Τεσπα,αγαπητή Ελένη από το βόλο, κι εγώ έχω πάθει κάτι παρόμοιο δυο φορές,όπως έχω γράψει παλαιότερα στο σάιτ,μια με έναν παιχτη του μουντιαλ, και μία με ένα παιδί της γειτονιάς μου.Δεν περιγράφεται αυτό κ ούτε αποδεικνύεται με πειράματα.Και σίγουρα δεν είναι ευχάριστη η αίσθηση να νιώσεις ότι κάποιος θα πεθάνει.Είναι μάλλον απαίσιο συναίσθημα.Συγκεκριμένα εγώ ακόμα προσπαθώ καμιά φορά να μην το παραδέχομαι σαν πιθανότητα στο μυαλό μου, ότι δλδ ένιωσα κάτι τέτοιο.Αυτά.

Με εκτίμηση σε όλους...Ιταλός.

eleni_volosΝέο Μέλος
04/07/2006, 22:54:40
Ευχαριστω Ιταλε!!!Σκεφτηκα να μην ξανασχοληθω με το forum ,αλλα καλη ειναι και η ειρωνεια ξερεις.Φαινεται πιο απιστευτο απο καθε αλλο ανεξηγητο φαινομενο για αυτο και καποιοι το χλευαζουν.Δεν πειραζει εγω απλα ηθελα για πρωτη φορα να πω αυτο που περναω και τιποτα παραπανω.Να εισαι καλα , ευχαριστω για την απαντηση.
GonzalezΜέλος
05/07/2006, 10:31:18
Φίλη μου eleni_volos, αυτό που έχεις κατά τη γνώμη μου δεν το έχει ο καθένας δεν είαι τυχαίο που απ΄τις εικόνες αντιλαμβάνεσαι αν κάποιος ζει ή είναι νεκρός χωρίς να το ξέρεις. δεν ξέρω αν αυτό είναι μαγεία ή εέχει σχέση με το νου πάντως δεν είναι τυχαίο

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

ΒρίλΜέλος
05/07/2006, 11:15:00
Μια φορά βρέθηκε κάποιος με μια ιδίοτητα και πέσατε όλοι να τον/την χλευάσετε. Ντροπή σας !!!

Εγώ θα ήθελα να μάθω, επειδή με καίει χρόνια τώρα, και έχει πάρα, μα πάρα πολύ μεγάλη σημασία, άν υπάρχει ένας τρόπος να μάθουε αν ζεί ή άν πέθανε αυτός ο άνθρωπος.

Ζητάω πολλά ?

*** Η Καλή Κουβέντα Φέρνει Την Άλλην ***

Edited by - Βρίλ on 05/07/2006 11:16:46

05/07/2006, 12:50:27
quote:

Μια φορά βρέθηκε κάποιος με μια ιδίοτητα και πέσατε όλοι να τον/την χλευάσετε. Ντροπή σας !!!

Εγώ θα ήθελα να μάθω, επειδή με καίει χρόνια τώρα, και έχει πάρα, μα πάρα πολύ μεγάλη σημασία, άν υπάρχει ένας τρόπος να μάθουε αν ζεί ή άν πέθανε αυτός ο άνθρωπος.

Ζητάω πολλά ?

*** Η Καλή Κουβέντα Φέρνει Την Άλλην ***

Edited by - Βρίλ on 05/07/2006 11:16:46

Πέθανε σχετικά πρόσφατα αυτός. Είναι επιβεβαιωμένο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...

R.I.P.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

BOOTBOYΝέο Μέλος
05/07/2006, 13:24:28
Ενδιαφερον η ¨ιδιαιτεροτητα¨σου Ελενη...
Πολλοι ανθρωποι παντως εχουν καποια ιδιαιτεροτητα που συσχετιζεται με προβλεψη/οραμα η κατι παρομοιο με το θανατο/την αρνητικη ενεργεια/το ατυχημα κτλ...

No One Likes Us...
...We Dont Care!

05/07/2006, 14:26:40
ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΣΟΥ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΝΧΟΝΕΙ
ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΟΠΟΙΟΙ.
ΔΕΣΤΟ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
05/07/2006, 14:34:29
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΜΗ
ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΩΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
VIKINGΜέλος
05/07/2006, 20:58:32
quote:

Πέθανε σχετικά πρόσφατα αυτός. Είναι επιβεβαιωμένο.

Lathos kaneis Agnostic.zei kai basileyei.

06/07/2006, 01:53:31
Μία παράκληση - σύσταση.
Καλό το χιούμορ και σε αρκετές περιπτώσεις πετυχημένο (εγώ γέλασα πολύ και με το γουρούνι, αν και ήταν άσχετο με το παρόν θέμα).
Παρακαλώ όμως, εφόσον η eleni_volos μοιράζεται μαζί μας έναν προβληματισμό, να το σεβαστούμε και να ασχοληθούμε με το θέμα.
Λίγη αυτοσυγκράτηση λοιπόν.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ GREEKLISH (ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΤΣΙ).
ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ FORUMS.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!