- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
αντί να αναλώνεστε σε ανούσιες και φανταστικές προφητείες
καλό είναι να δείτε τα χάλια μας στην τελέτη έναρξης του Πεκίνου
όπου ο χοντρός έμεινε στην ραφήνα να τρώει σουβλάκια να αφρατεύει
και όταν παρέλασε η Ελληνική ομάδα ο ηλίθιος κινέζος σκηνοθέτης ( η μιλημένος) έδειξε τον κόκο με την γυναίκα να χαιρετάνε την Ελληνική ομάδα
παντελής έλειψει ελλήνικης κεντρικης εξουσίας.
αυτά είναι τα επικύνδινα και όχι οι προφητείεςπαντι λογο , λογος ισως αντικειται
έδειξε τον κόκο με την γυναίκα να χαιρετάνε την Ελληνική ομάδα
και που ειναι το προβλημα με τον βασιλια Κωνσταντινο και την γυναικα του ρε φιλε? Τόσο εμπαθεια με αυτους τους ανθρωπους? Στο κατω κατω υπηρξε και ολυμπιονικης. Οι υπολοιποι μονο να τρωνε ξερουν και να φτιαχνουν στομαχια.
Γιατι σε αυτον τον τοπο αν εισαι κουμουνιστης-αναρχικος ψευτοπροοδευτικος, εισαι ο καλυτερος και αν εισαι δεξιος εισαι για το αναθεμα? Ακουω και κατι 15-19 χρονων παιδακια που ακομη καλα καλα δεν εχουν δουλεψει και μου το παιζουν με δικαιωματα και ιστοριες. Εχουν και την πιπιλα του πολυτεχνειου και μας εχουν ζαλισει. Η χουντα ειχε πεσει και αυτοι μας λενε τοσα χρονια οτι την εριξε το πολυτεχνειο. Και στο κατω κατω ο βασιλιας τι σχεση ειχε με την χουντα. Ειναι γνωστο οτι επιχειρησε αντιπραξικοπημα στην Καβαλα αλλα δεν πετυχε και εφυγε αμεσως για να γλυτωσει η ελλαδα τον εμφυλιο και ο ιδιος την κρεμαλα.
Και το ακομα πιο σουπερ ειναι οτι ολοι φωναζουν για τον πλουσιο βασιλια, οταν ο αλαβανος ειναι ο πιο πλουσιος απο ολους τους πολιτικους. Να χαρω εγω αριστερισμο. Να ειναι καποιος αριστερος και αντιθετος του κεφαλαιου και να εχει επιχειρησεις και εργαζομενους ![]()
![]()
έπιασες στο στόμα σου; Αλαβάνος και Τσίπρας είναι σαν την
..Πάρις Χίλτον στη πολιτική.. Ξέρουν ότι δεν έχουν σημασία
ότι και να πούνε και λένε ότι τους κατέβει κυριολεκτικά..
Ενα κανονικό ξεχαρμάνιαμα...
Τώρα για το άλλο του πτολεμαίου και τις .,επισημάνσεις του
φυσικά τον..κοκό θα πρόσεχε ,.. τι να πρόσεχε, την
δυτικουποστηρίζομενη Γεωργία που επιτέθηκε στη Ν Οσετία, μέρα
έναρξης ολυμπιακών αγώνων και εκεχειρίας; Εγώ χαίρομαι κάτι
τέτοια άτομα.. παλιά ήταν ενταγμένοι και ..τσιμεντωμένοι στο
ΚΚΕ..(με το συμπάθιο η κομματικη αναφορά)
Επί του θέματος λοιπόν, κοντά τα γεγονότα;
Δεν ειναι δυνατον να ειναι ο Τσιπρας το νιανιαρο και ο Αλαβανος ο αριστερος εφοπλιστης, υπερανω καποιων αλλων ανθρωπων. Και μας εχουν ζαλισει για οτι κοστιζε πολλυ στην Ελλαδα. Εγω θα απαντησω το εξης:
Ποσοι προεδροι της δημοκρατιας υπαρχουν εν ζωη, που παιρνουν την πιο παχουλη συνταξη, που ζουνσε τσαμπα στο προεδρικο μεγαρο, και ουσιαστικα και που υπηρξαν και υπαρχουν δεν χρησιμευσαν σε κατι. Αχρηστοι εντελως. Για αυτους ομως κανεις δεν μιλαει. Τωρα αν αυτο δεν ειναι διακριση τοτε τι ειναι?
Τωρα οσο αφορα τα γεγονοτα φιλε μου πιστευω πως η Ρωσια απλα θα παει και θα δειξει τα δοντια της και οι αλλοι με το σκα@@@το στην καλτσα θα φυγουν. Και εκει θα τελειωσει ο πολεμος και θα αρχισουν να μιλανε μετα για εξοδο απο το προβλημα αυτο. Εκτος αν οι Γεωργιανοι σαν τους σκοπιανους, πιστεψουν οτι εχουν τις πλατες των αμερικανων και κανουν λαλακιες
ότι κάνουν δεν το κάνουν από ..αξιοπρέπεια; Το κάνουν
γιατί έχουν πλάτες αερικάνων,τούρκων, εβραίων; Για
τη Γεωργία πάντως, είναι σίγουρο...(όπως και για τα Σκόπια
πέραν της πλάκας)
Το θέμα είναι η Ρωσία θα ανεχτεί απλά και θα αντιμετωπίζει
αμυνόμενη τέτοιες ενέργειες, ή θα προχωρήσει σε ενέργειες που
να δώσουν στους αμερικάνους να καταλάβουν ότι δεν είναι θέμα
χαζομάρας...
quote:quote:
αντί να αναλώνεστε σε ανούσιες και φανταστικές προφητείες
καλό είναι να δείτε τα χάλια μας στην τελέτη έναρξης του Πεκίνου
όπου ο χοντρός έμεινε στην ραφήνα να τρώει σουβλάκια να αφρατεύει
και όταν παρέλασε η Ελληνική ομάδα ο ηλίθιος κινέζος σκηνοθέτης ( η μιλημένος) έδειξε τον κόκο με την γυναίκα να χαιρετάνε την Ελληνική ομάδα
παντελής έλειψει ελλήνικης κεντρικης εξουσίας.
αυτά είναι τα επικύνδινα και όχι οι προφητείεςπαντι λογο , λογος ισως αντικειται
έδειξε τον κόκο με την γυναίκα να χαιρετάνε την Ελληνική ομάδα
και που ειναι το προβλημα με τον βασιλια Κωνσταντινο και την γυναικα του ρε φιλε? Τόσο εμπαθεια με αυτους τους ανθρωπους? Στο κατω κατω υπηρξε και ολυμπιονικης. Οι υπολοιποι μονο να τρωνε ξερουν και να φτιαχνουν στομαχια.
Γιατι σε αυτον τον τοπο αν εισαι κουμουνιστης-αναρχικος ψευτοπροοδευτικος, εισαι ο καλυτερος και αν εισαι δεξιος εισαι για το αναθεμα? Ακουω και κατι 15-19 χρονων παιδακια που ακομη καλα καλα δεν εχουν δουλεψει και μου το παιζουν με δικαιωματα και ιστοριες. Εχουν και την πιπιλα του πολυτεχνειου και μας εχουν ζαλισει. Η χουντα ειχε πεσει και αυτοι μας λενε τοσα χρονια οτι την εριξε το πολυτεχνειο. Και στο κατω κατω ο βασιλιας τι σχεση ειχε με την χουντα. Ειναι γνωστο οτι επιχειρησε αντιπραξικοπημα στην Καβαλα αλλα δεν πετυχε και εφυγε αμεσως για να γλυτωσει η ελλαδα τον εμφυλιο και ο ιδιος την κρεμαλα.
Και το ακομα πιο σουπερ ειναι οτι ολοι φωναζουν για τον πλουσιο βασιλια, οταν ο αλαβανος ειναι ο πιο πλουσιος απο ολους τους πολιτικους. Να χαρω εγω αριστερισμο. Να ειναι καποιος αριστερος και αντιθετος του κεφαλαιου και να εχει επιχειρησεις και εργαζομενους
Τί έχει ο Βασιλέας δηλαδή??
Ζήτω ο Βασιλευς των Ελλήνων!!
Ζήτω η Βασίλισσα Άννα Μαρία!!

τόσους πολλούς οπαδούς έχει κοκός και το συνάφι του?
βλέπω αυλικοί και ακόλουθοι πολλοί, να κάνουμε κανέναν έρανο να δώσετε κανένα φράγκο για τον βασιλιά και τα πριγκιποπουλά του χοχοχο
παντι λογο , λογος ισως αντικειται
quote:
τι έγινε ρε βασιλόπαιδα
τόσους πολλούς οπαδούς έχει κοκός και το συνάφι του?
βλέπω αυλικοί και ακόλουθοι πολλοί, να κάνουμε κανέναν έρανο να δώσετε κανένα φράγκο για τον βασιλιά και τα πριγκιποπουλά του χοχοχοπαντι λογο , λογος ισως αντικειται
δεν χρειαζεται απο εσένα λεφτα ένας Βασιλιάς.Είναι αρχοντας ο άνθρωπος.
quote:
macedon:
Για τις "προφητείες" του Δανιήλ σου απάντησε ο Schwabe εδώ.Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις, να σου απαντήσω πως κάνω διάλογο με ανθρώπους που έχουν έστω ένα στοιχειώδες επίπεδο νοημοσύνης και γνώσης, κάτι που δυστυχώς δεν τα διαθέτεις... Και φυσικά απαντάω σε σχόλια που θεωρώ εγώ ότι αξιζει να απαντήσω.
Στα δικά σου σχόλια, το μόνο που μου έρχεται να κάνω είναι να γελάσω, τόσο απ'αυτά που γράφεις όσο και από τη θλιβερή διαπίστωση για το γνωστικό και νοητικό ποιόν των ανθρώπων στους οποίους φαίνεται να στηρίζεται η υπεράσπιση του ασιατικού δόγματος...
Kαι ακόμη ο Schwabe, φυσάει το γιαούρτι......γιατί αν θυμάσαι δεν τον άφησα παραπονούμενο............

Αν θες να γελάς συνέχεια δεν έχεις παρά να βάλεις παντού καθρέπτες στο σπίτι σου και στο χώρο εργασίας σου........
quote:
Craven
απαντάς στα πάντα.. αλλά διάλογο δεν κάνεις φυσικά..macedon:Διάλογο κάνω. Διάλογο με ηλίθιους δεν κάνω.
Το επίπεδό σου είναι τόσο χαμηλό που μόνο παιδιά του Δημοτικού μπορείς να παρασύρεις και να τα κάνεις να σε έχουν σε υπόληψη..... αλλά και αυτά ενδεχομένως να προσποιούνται για να τους βάλεις καλό βαθμό......

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"
Edited by - europaios2 on 10/08/2008 01:20:58

Καλή μου toxotis έχεις ασφαλώς δίκιο να συγχίζεσαι έτσι που μεταχειριζόμαστε τη Γη μας. Αν όμως υπάρχει ένας καλός ορισμός της άνευ όρων αγάπης, αυτός σίγουρα είναι ο τρόπος της Γης, η οποία μας υποστηρίζει ό,τι και αν (της) κάνουμε, όποιοι κι αν είμαστε. Δεν είναι λοιπόν σίγουρα ότι η φύση μας «εκδικείται», όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε, αλλά ότι μόνοι μας ενεργοποιούμε τον νόμο “same goes to same”. Αυτό που σπέρνουμε, αυτό και θερίζουμε, αυτό που δίνουμε, αυτό και παίρνουμε, είναι πολύ απλό. Δεν είναι επομένως η Γη υπεύθυνη για τα δεινά μας, είμαστε εμείς οι ίδιοι, οι δικές μας πράξεις, οι δικές μας επιλογές που ευθύνονται, όπως πολύ σωστά είπε η Sidhe.
Όσον αφορά τις νεράιδες και τα ξωτικά… χμ… μετά από 25 σελίδες συζήτησης, γόνιμης τις περισσότερες φορές, έχω μόνο να πω ότι καθένας μας έχει την εικόνα που του επέτρεψε η προσωπική του εμπειρία και ίσως αυτό είναι το πιο σωστό. Έχουμε τόσο πολύ συνηθίσει να ταξινομούμε, να κατηγοριοποιούμε και να προσαρμόζουμε τα πάντα στη δική μας εμπειρία και στο δικό μας όραμα του κόσμου που ξεχνάμε καμιά φορά ότι ίσως οι δικές μας κατηγοριοποιήσεις, γενικεύσεις και ταξινομήσεις δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα ενός άλλου είδους ύπαρξης…
Τελικά ίσως οι νεράιδες να μην είναι είδος προς ταξινόμηση. Να είναι μόνο αγνή δόνηση, αγνή ενέργεια, την οποία ο παρατηρητής προσαρμόζει σύμφωνα με τη δική του ύπαρξη, αυτό που ο ίδιος είναι, και αυτό που έχει μάθει να πιστεύει. Τι λες κι εσύ Τindomiel;
Αγαπητέ/-ή Galdamoor, ενδεχομένως να μη μπορέσεις να βρεις ποτέ λοιπόν τις αποδείξεις που ζητάς. Ενδεχομένως το μόνο που θα συναντάς να είναι σκόρπιες εμπειρίες, διάχυτη πίστη και ένα μεγάλο σώμα παραδόσεων που θα σου κινούν το ενδιαφέρον – ή όχι. Εναπόκειται στη δική σου προσωπική βούληση, στη δική σου καλή διάθεση να αφήσεις ένα παραθυράκι ανοικτό για μια πιθανή προσωπική soy εμπειρία με αυτούς τους κόσμους. Λένε εξάλλου ότι οι νεράιδες επισκέπτονται όσους έχουν ανοικτή καρδιά.
Με πολλή αγάπη,
Unseen
***** Συγχώρεση. Αγάπη. Ευλογία. *****
θα ηθελα παρα πολυ να δω καποια νεραιδα...εχω πολλα φυτα και τα προσεχω οσο μπορω, δεν εχω δει ομως τπτ ακομη..
υπαρχει κατι που μπορω να κανω?
οταν λεμε οτι υπαρχουν στα φυτα..για τι μεγεθος μιλαμε?

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
Συγχωρέστε με αν επαναληφθώ πιο κάτω αλλά δεν έχω προλάβει να διαβάσω ακόμα ολόκληρο το θέμα.
Διαβάζοντας όμως τα όσα γράφετε εδώ αλλά και σε ένα άλλο topic μου δημιουργήθηκαν ορισμένα ερωτήματα
Αλήθεια, τι είναι άραγε αυτό που προσελκύει αυτά τα πλασματάκια και γνωστοποιούν σε ορισμένους την ύπαρξή τους?????
Και γιατί επιλεκτικά??
Διαβάζοντας αρκετές ιστορίες, βλέπω ότι εμφανίζονται ανάμεσα σε άλλους και σε ανθρώπους δύσπιστους, σε ανθρώπους που δεν παραδέχονται τέτοιου είδους θεωρίες (συμπεριλαμβάνω εδώ και την ύπαρξη των πνευμάτων αν και αφορά άλλο topic το θέμα)κι όμως έχουν βιώσει περιστατικά χωρίς καν να έχουν κάνει κάποια επίκληση.
Συμπεραίνω λοιπόν, αγαπητή Unseen, πως μάλλον δεν ισχύει το λεγόμενο πως η επίσκεψη γίνεται σε εκείνους που δέχονται τέτοιου είδους "μουσαφίριδες".
Και ποιος αποφασίζει τελικά για την επαφή αυτή???
Χαιρετώ σας
quote:
Αν όμως υπάρχει ένας καλός ορισμός της άνευ όρων αγάπης, αυτός σίγουρα είναι ο τρόπος της Γης, η οποία μας υποστηρίζει ό,τι και αν (της) κάνουμε, όποιοι κι αν είμαστε.
Ακριβως, Unseen. Και πιστευω οτι η σοφία των παλιών θρησκειων βρισκόταν στο οτι λατρευαν την γή. Για καθε αγαθό που έπαιρναν απο αυτην την ευχαριστούσαν. Αυτος ήταν ενας παλιος τρόπος εναρμόνισης με την φυση, και συνεχίζει να είναι μια πυλη για τον κόσμο των ξωτικων.
Ισως τελικα η δική μας σκέψη να δίνει την μορφη με την οποία αντιλαμβανόμαστε τις νεράιδες. Αν και αυτο νομίζω οτι δεν συμβαίνει συνέχεια αλλα μόνο σε συγκεκριμένα είδη νεράιδων, σε αυτες που βρίσκονται σε ενα συγκεκριμένο επίπεδο υπαρξης.
Πιστευω οτι οσες κρατούν τα κλειδια της φυσης εχουν πάρει μια δική τους μορφή, μια μορφη που φυσικα τις αντιπροσωπέυει, ακριβως όπως γίνεται με εμάς τους ανθρώπους. Αυτές οι νεράιδες είναι ακόμα πιο αόρατες και αρα πιο δυσκολα αντιληπτές.
Σίγουρα μπορείς να βρείς την απάντηση σου σε αυτο το τοπικ. Εχει γίνει αναφορα σε άλλες σελίδες απο την Unseen,την Galadriel,τον Angus κτλ για το θέμα των δονήσεων.
Να εισαι καλα!![]()
Πράγματι οι νεράιδες βρίσκονται κοντά στα φυτά, αλλά δεν είναι ακριβώς… μελίγκρα ή μελισσούλες
.
Νομίζω ότι το βασικότερο που μπορεί να προσφέρει η ενασχόληση με τα φυτά και την κηπουρική είναι η αφύπνισή μας ως προς τους κύκλους της φύσης και ως προς τη χρονικότητα της ζωής (ανάλογα με τις εποχές, τους κύκλους ξηρασίας/υγρασίας, την εναλλαγή ημέρας και νύχτας). Από τη στιγμή που θα συντελεστεί μια τέτοια εναρμόνιση, πολύ περισσότερα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιθανά...
Αγαπητέ/-ή Doubt,
quote:Μα... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, τίποτε άλλο.
Και ποιος αποφασίζει τελικά για την επαφή αυτή???
Με αγάπη,
Unseen
***** Συγχώρεση. Αγάπη. Ευλογία. *****
quote:
Πράγματι οι νεράιδες βρίσκονται κοντά στα φυτά, αλλά δεν είναι ακριβώς… μελίγκρα ή μελισσούλες.
χαχαχαχα καλο..
πως φαινεται ο ανιδεος ε..? χαχαχα
ευχαριστω πολυ κουκλα για την απαντηση..εχω πολυ δρομο λοιπον..

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
Ξέρετε γιατί?
Γιατί είναι όμορφα να να σε κάνει κάποιος να ελπίζεις πως ένας παραμυθένιος κόσμος μπορεί τελικά να μην είναι ένας απλός μύθος που διηγείται η γιαγιά καθισμένη το βράδυ δίπλα στο ζεστό τζάκι...
Πάντα βαθειά μέσα μου από παιδάκι ονειρευόμουν όλες οι μαγικές και όμορφες ιστορίες να ήταν πραγματικές. Πόσο πιο όμορφος και ελπιδοφόρος θα ήταν ο κόσμος μας...Φαντάζομαι πως αυτή θα είναι ελπίδα και όνειρο πολλών.
Λυπούμαι για εκείνους που δεν τρέφουν καμία ελπίδα ύπαρξης αυτού του παραμυθένιου κόσμου γιατί νομίζω πως έχουν χάσει κάθε ίχνος αθωότητας κι αυτό φέρνει μόνο δυστυχία νομίζω.
Λυπούμαι όμως που δεν είχα την αξίωση να ζήσω κι εγώ κάτι τόσο όμορφο γιατί φοβάμαι πως ίσως έτσι κάποια στιγμή χαθούν οι ελπίδες και όση αθωότητα μου έχει απομέινει...
Ευτυχώς όμως είμαι αρκετά υπομονετική και αισιόδοξη στη ζωή μου.
Πιστεύω να μην υπάρχουν και κακοπροαίρετα ξωτικούλια και νεράιδες....
Όσο ζω ελπίζω
Εχουν ολοκληρα Βασιλεια και μικρες πολιτειες για να ζουν οι οποιες δεν ειναι αορατες προς τον Ανθρωπο αλλα ειναι φτιαγμενες σε παραλληλο κοσμο.
Ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω...
Αγαπητη GWGW δεν εχει σημασια ποσο μεγαλο ειναι το φυτο σου.Προσεξε ομως να το φροντιζεις να το βγαζεις στον Ηλιο και να το αφηνεις να αναπνεει καθαρο αερα.Οι Νεραιδες που περιποιουνται το φυτο σου μπορει και ποτε να μην εμφανιστουν.Μπορει να τις νιωσεις.Ισως το βραδυ αν πιστευεις πραγματικα να δεις στο σκοταδι μικρες λαμψεις γυρω απο το φυτο.
quote:
Τελικά ίσως οι νεράιδες να μην είναι είδος προς ταξινόμηση. Να είναι μόνο αγνή δόνηση, αγνή ενέργεια, την οποία ο παρατηρητής προσαρμόζει σύμφωνα με τη δική του ύπαρξη, αυτό που ο ίδιος είναι, και αυτό που έχει μάθει να πιστεύει. Τι λες κι εσύ Τindomiel;
Χμμμ.... δεν ξερω αν το πιστευω αυτο... αυτο που ξερω ειναι οτι οταν μιλαμε για Νεραιδες δεν μιλαμε για μια φυλη μονο.Υπαρχουν τοσα διαφορετικα ειδη.. απλως στην Γλωσσα μας εχουμε μονο μια λεξη για ολα αυτα τα ειδη.Και ισως αυτο κανει τις εμπειριες μας διαφορετικες.
Υπαρχουν μικρες Νεραιδες των λουλουδιων, μεγαλες Νεραιδες σε μεγεθος γυναικας που ζουν στα νερα, Βουνισιες Νεραιδες, Νεραιδες του Δασους και των Δεντρων.
Οπως και τα Ξωτικα.
Υπαρχουν μικρα Ξωτικα που ζουν στην Εξοχη κοντα σε φαρμες.
Ξωτικα του Δασους, και Ξωτικα σαν αυτα του Tolkien.Σοφα και πανεμορφα.
Ειναι τοσες πολλες οι φυλες και τοσο λιγες οι λεξεις...
*All you need is trust... and a little bit of Pixiedust*