- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
6ο κεφάλαιο
10 Και έκραξαν μετά φωνής μεγάλης, λέγοντες· Έως πότε, ω Δέσποτα άγιε και αληθινέ, δεν κρίνεις και εκδικείς το αίμα ημών από των κατοικούντων επί της γης;
11 Και εδόθησαν εις έκαστον στολαί λευκαί, και ερρέθη προς αυτούς να αναπαυθώσιν έτι ολίγον καιρόν, εωσού συμπληρωθώσι και οι σύνδουλοι αυτών και οι αδελφοί αυτών οι μέλλοντες να φονευθώσιν ως και αυτοί.
14ο κεφάλαιο
19 Και έβαλεν ο άγγελος το δρέπανον αυτού εις την γην και ετρύγησε την άμπελον της γης και έρριψε τα τρυγηθέντα εις τον μεγάλον ληνόν του θυμού του Θεού.
20 Και επατήθη ο ληνός έξω της πόλεως, και εξήλθεν αίμα εκ του ληνού έως των χαλινών των ίππων εις διάστημα χιλίων εξακοσίων σταδίων.
Θα κολυμπάνε στο αίμα οι εχθροί του Ιεχωβά. Για την ακρίβεια θα πνιγούν από το πολύ αίμα. Τί τρόπος να πάει κανείς. Άλλοι πνίγονται από το νερό, άλλοι θα πνιγούν από το αίμα. Κανένα είδωλο δεν θα τους σώσει, το αίμα θα ξεχυλήσει. Για τέτοια εκδίκηση μιλάμε. Όπου και να κρυφτούν το χέρι του Θεού θα τους βρει και θα τους κάνει να μετανιώσουν που γεννηθήκανε. Αίμα εδώ, αίμα εκεί, παντού αίμα, τα πάντα θα κολυμπήσουν στο αίμα. Γι' αυτό ποιος μπορεί να αντέξει την μεγάλη μέρα του Θεού του Παντοκράτορος; Γιατί είναι πυρ καταναλίσκον.
οι Γραφες λένε ότι θα πεθάνει το 1/3 των ανθρωπων στον πλανήτη!Ακόμα και τόσο να μην είναι,και είναι πολύ λιγότερο,παλι πολύ θα είναι και θα μιλάμε για μεγάλη καταστροφή!Ολα αυτά βεβαια με την προυποθεση ότι έχω δίκιο και ο 3ος παγκόσμιος θα ξεκινήσει άρχές 2015.....
quote:
killuminati,
οι Γραφες λένε ότι θα πεθάνει το 1/3 των ανθρωπων στον πλανήτη!Ακόμα και τόσο να μην είναι,και είναι πολύ λιγότερο,παλι πολύ θα είναι και θα μιλάμε για μεγάλη καταστροφή!Ολα αυτά βεβαια με την προυποθεση ότι έχω δίκιο και ο 3ος παγκόσμιος θα ξεκινήσει άρχές 2015.....
Φίλε έτσι ή αλλιώς, αυτά θα γίνουν. Άσε τους υποκριτές να απορούν για την αιμοδιψία μας.
Κάτι λέγανε για τον νόμο του κάρμα, μπαααα!!!
Και οι πρώτοι που θα πεθάνουν είναι οι πολιτικοί, οι παπάδες, οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, οι γιατροί, οι επιστήμονες. Αυτοί είναι οι "μεγάλοι". Έπειτα έρχονται και οι "μικροί".
quote:quote:
killuminati,
Φίλε έτσι ή αλλιώς, αυτά θα γίνουν. Άσε τους υποκριτές να απορούν για την αιμοδιψία μας.
Κάτι λέγανε για τον νόμο του κάρμα, μπαααα!!!
Και οι πρώτοι που θα πεθάνουν είναι οι πολιτικοί, οι παπάδες, οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, οι γιατροί, οι επιστήμονες. Αυτοί είναι οι "μεγάλοι". Έπειτα έρχονται και οι "μικροί".
Να διευκρινίσω. Οι κακοί παπάδες, όχι όποιοι και όποιοι.
Γενικά όλοι οι μασωνικ style έχουν να φτύσουν πολύ μα πολύ αίμα.
Αλλά εμείς είμαστε από τους λίγους που έχουμε καταλάβει την βρωμιά του συστήματος. Know and kill your enemy. Οι πάνω θα κατέβουν κάτω, πολύ κάτω. Γιατί αυτά τα καθίκια πατάνε στις πλάτες των φτωχών. Πρέπει να γκρεμιστεί η μασωνική τους πυραμίδα πάση θυσία.
Δες τους που συζητάνε για ειρήνη και σταθερότητα. Τα καθίκια. Ωραία την περνάνε αυτοί την στιγμή που κάποιοι άλλοι πεθαίνουν από τους βρωμιάρηδες.
εγω δεν θέλω να σκοτωθεί κανενας άνθρωπος,πραγματικα...Ελα όμως που είναι προαπαιτούμενο για να έρθει ο Αντίχριστος!Μακαρι να μην ήταν,αλλα είναι!Μακαρι ο Αντίχριστος να εμφανιζοταν χωρίς να χρειαζόταν να γίνει αυτό το παγκόσμιο μακελειό,αλλα δυστυχώς,δεν γίνεται....Αρα,θα το υποστούμε.....
quote:
killuminati,
εγω δεν θέλω να σκοτωθεί κανενας άνθρωπος,πραγματικα...Ελα όμως που είναι προαπαιτούμενο για να έρθει ο Αντίχριστος!Μακαρι να μην ήταν,αλλα είναι!Μακαρι ο Αντίχριστος να εμφανιζοταν χωρίς να χρειαζόταν να γίνει αυτό το παγκόσμιο μακελειό,αλλα δυστυχώς,δεν γίνεται....Αρα,θα το υποστούμε.....
Διαφωνώ, δεν είναι άνθρωποι αλλά τέρατα. Θυμίσου τα λόγια του Σολομώντα, μην γίνεσαι πολύ καλός.
quote:
Εγώ να δεις πόσο λυπάμαι όταν πεθαίνει όχι άνθρωπος αλλά ζώο. Αλλά για αυτούς που θα εκτελέσει ο Θεός δεν πρέπει να λυπάσαι, θα είναι σαν να σκοτώνει τέρατα όπως σε βιντεοπαιχνίδι.
Πολύ μαλακία ρε παιδί μου!!
Αστείρευτη!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
killuminati
Θα κολυμπάνε στο αίμα οι εχθροί του Ιεχωβά. Για την ακρίβεια θα πνιγούν από το πολύ αίμα. Τί τρόπος να πάει κανείς. Άλλοι πνίγονται από το νερό, άλλοι θα πνιγούν από το αίμα. Κανένα είδωλο δεν θα τους σώσει, το αίμα θα ξεχυλήσει. Για τέτοια εκδίκηση μιλάμε. Όπου και να κρυφτούν το χέρι του Θεού θα τους βρει και θα τους κάνει να μετανιώσουν που γεννηθήκανε. Αίμα εδώ, αίμα εκεί, παντού αίμα, τα πάντα θα κολυμπήσουν στο αίμα. Γι' αυτό ποιος μπορεί να αντέξει την μεγάλη μέρα του Θεού του Παντοκράτορος; Γιατί είναι πυρ καταναλίσκον.
Και συ υποτίθεται ότι είσαι χριστιανός και ευαγγελίζεσαι την αγάπη στον κόσμο!!! Μάλλον κατά τα φαινόμενα είσαι ένας άχρηστος και ανεπρόκοπος,γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το ότι καταφέρεσαι με τόσο μίσος στους επιστήμονες, τους μορφωμένους, και γενικότερα σε κάθε καταξιωμένο στον τομέα του άνθρωπο. Πρόσεχε όμως κακομοίρη μου μην πέσεις τελικά εσύ, όπως και ο ομόθρησκός σου, στον λάκκο που προορίζεις για τους άλλους, γιατί τους χριστιανούς κυνηγάει η άλλη όμαιμη θρησκεία της αγάπης. Κολιός και κολιός από τι ίδιο βαρέλι του ιουδαϊσμού είσαστε όλοι.
*
quote:quote:
killuminati
Και συ υποτίθεται ότι είσαι χριστιανός και ευαγγελίζεσαι την αγάπη στον κόσμο!!! Μάλλον κατά τα φαινόμενα είσαι ένας άχρηστος και ανεπρόκοπος,γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το ότι καταφέρεσαι με τόσο μίσος στους επιστήμονες, τους μορφωμένους, και γενικότερα σε κάθε καταξιωμένο στον τομέα του άνθρωπο. Πρόσεχε όμως κακομοίρη μου μην πέσεις τελικά εσύ, όπως και ο ομόθρησκός σου, στον λάκκο που προορίζεις για τους άλλους, γιατί τους χριστιανούς κυνηγάει η άλλη όμαιμη θρησκεία της αγάπης. Κολιός και κολιός από τι ίδιο βαρέλι του ιουδαϊσμού είσαστε όλοι.*
Άχρηστοι είστε και φαίνεστε εσείς όλοι που κάθεστε στην πλάτη του λαού.
Γαμώ την "αριστοκρατία" σας, τους έψιλον εφοπλιστάδες σας και κάθε καθίκι που ισχυρίζεται ότι θα μας "σώσει".
Όταν θα σας χτυπάει το θανατικό του Ιεχωβά δεν θα έχετε ώρα για "φιλοσοφικές" τεμπελιές, αλλά όπου φύγει φύγει.
Πάρτε τώρα εσύ και ο τουρκόσπορος ψευτοελληναράς Νικόμαχος το επόμενο θέμα που θα ανοίξω για επιδόρπιο.
δεν συμφωνω με την οπτική σου να γίνει ο πόλεμος για να ξεκαθαρίσει η ηρα από το στάρι,γιατι κανείς δεν μας λέει ότι δεν θα σκοτωθούν και άνθρωποι που καθολου δεν έχουν φταίξει στην ζωή τους για τίποτα από όλα αυτά!Ωστοσο,οτι το συστημα θα ταρακουνηθεί αυτό είναι το μόνο βέβαιο,πολλα συμφέροντα θα θιγούν και πολλοι φταιχτες θα καταβαθροθούν....
quote:
killuminati,
δεν συμφωνω με την οπτική σου να γίνει ο πόλεμος για να ξεκαθαρίσει η ηρα από το στάρι,γιατι κανείς δεν μας λέει ότι δεν θα σκοτωθούν και άνθρωποι που καθολου δεν έχουν φταίξει στην ζωή τους για τίποτα από όλα αυτά!Ωστοσο,οτι το συστημα θα ταρακουνηθεί αυτό είναι το μόνο βέβαιο,πολλα συμφέροντα θα θιγούν και πολλοι φταιχτες θα καταβαθροθούν....
Υπάρχουν 2 στρατόπεδα. Ο λαός του Ιεχωβά και οι εχθροί του Ιεχωβά. Δεν υπάρχουν ουδέτεροι, όλοι θα κληθούν να αποφασίσουν.

δυστυχώς,μετα το τέλος του πολέμου δεν θα έχουμε νεα Γη και νέους ουρανους,αλλα κατευθείαν θα πέσουμε στα δίχτυα του Αντιχρίστου!Για 3,5 χρόνια θα δημιουργηθεί ένας ''παράδεισος'' στην γη,μια απίστευτη ευμάρεια για όλους τους λαούς του πλανήτη,μια πραγματικα ιδανική και ειδυλλιακή κοινωνία!Δηλαδη,η σειρα έχει ως εξής:Πόλεμος-καταστροφή-εμφάνιση Αντι-τέλος καταστροφής-λύσεις σε όλα τα παγκόσμια προβλήματα-ευημερεία-ενθρονιση Αντί-αρχη 3,5 χρόνων της μεγαλύτερης θλίψης ολων των εποχών-τέλος κόσμου.
quote:Η σειρά στην αποκάλυψη μοιάζει να είναι:
killuminati,
δυστυχώς,μετα το τέλος του πολέμου δεν θα έχουμε νεα Γη και νέους ουρανους,αλλα κατευθείαν θα πέσουμε στα δίχτυα του Αντιχρίστου!Για 3,5 χρόνια θα δημιουργηθεί ένας ''παράδεισος'' στην γη,μια απίστευτη ευμάρεια για όλους τους λαούς του πλανήτη,μια πραγματικα ιδανική και ειδυλλιακή κοινωνία!Δηλαδη,η σειρα έχει ως εξής:Πόλεμος-καταστροφή-εμφάνιση Αντι-τέλος καταστροφής-λύσεις σε όλα τα παγκόσμια προβλήματα-ευημερεία-ενθρονιση Αντί-αρχη 3,5 χρόνων της μεγαλύτερης θλίψης ολων των εποχών-τέλος κόσμου.
Φυσική καταστροφή
-εμφάνιση Αντι-τέλος καταστροφής-λύσεις σε όλα τα παγκόσμια προβλήματα-ευημερεία-ενθρονιση Αντί
Επιπλοκές - Πόλεμος-καταστροφή
-αρχη 3,5 χρόνων της μεγαλύτερης θλίψης ολων των εποχών
Πόλεμος-καταστροφή
-τέλος κόσμου; μάλλον αρχή νέου!
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
η ουσία είναι ότι τα λαμόγια που κυβερνουν τον κόσμο έχουν τα σχεδια τους και είναι πολύ κοντα στο να τα υλοποιησουν!Για τον αθωο τον κοσμάκη νοιαζομαι εγω που θα την πατήσει καταφορα και μετα θα τρέχει και δεν θα φτάνει!
quote:
panpam,
η ουσία είναι ότι τα λαμόγια που κυβερνουν τον κόσμο έχουν τα σχεδια τους και είναι πολύ κοντα στο να τα υλοποιησουν!Για τον αθωο τον κοσμάκη νοιαζομαι εγω που θα την πατήσει καταφορα και μετα θα τρέχει και δεν θα φτάνει!
Δεν θα είναι αθώος αν προσκυνήσει τον Αντίχριστο.