- Σε τι γλώσσα μίλησε ο Θεός στην Γένεση και άλλες πολλές απορίες ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Φαντάζομαι ότι για λόγους εχεμύθειας δεν μας αποκαλύπτεις τι απάντησες εσύ στην κομμώτρια.
Πρόσεχε πάντως (εγώ φιλικά σου μιλάω) βγάζεις στη φόρα πολλά μυστικά και δεν σε βλέπω και πολύ καλά. Ένας γιατρός μόνο δεν σε σώζει….
40 kg με ενα στομα τεραστιο και 600p δυναμη στα σαγονια και τον λενε ΑΛΙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρα τωρα
το πηρα το μυνημα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ok τωρα ανοιξα και ματια και αυτια...αντε να δω τι θα ακουσω λοιπον !!!
drumx13 αν δεν εχεις ηδη αρχισει να ανυσηχεις...τοτε θα ελεγα οτι εχεις μια μικρη καθυστερηση...
Προσεχε γιατι πισω απο καθε λεξη οπως καλα γνωριζεις κρυβεται και ενα μυνημα... ο νοων νοητο
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
και όπως λένε και στο χωριό μου...
GET A LIFE ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...!!!!!
Μεταξυ μας ειναι ενα κολπο που το μαθαινουν απο τον 33ο βαθμο και πανω...κατι σαν σημα αναγνωρισης την ωρα του χαιρετισμου...μου το ειπε εμπιστευτικα ο μπατζανακης του θειου της γιαγιας μου...παλια καραβανα
Μάρα
Η Σεναριογράφος
quote:
ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΑΤΟΥ...και όπως λένε και στο χωριό μου...
GET A LIFE ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...!!!!!
Αιον ειλικρινα απορω γιατι παραμενεις στο τοπικ... εγς δεν θα ελεγα get a life (αφου μεσα εισαι και εσυ οπως και εμεις) αλλα θα ελεγα
GET A TOPIC ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...!!!!
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Εχει καταντήσει αηδία αυτή η ιστορία!
Αν μπορουσες να δεις λιγο πισω απο τα μυνηματα ισως να εβλεπες και καποιες αληθειες....μαλλον θα πρεπει και εσυ να ανοιξεις λιγο τα ματια σου και τα αυτια σου!!!
Μάρα
Η Σεναριογράφος
tres puntos ...
Αιον,με καθε φιλικη διαθεση,στο τοπικ ετουτο οπως εχουν επισημανει ηδη πολλα μελη ως τωρα δεν εχει ειπωθει κατι σημαντικο σχετικα με το θεμα του ουτε απο καποιο αλλο μελος ουτε καν απο τον συγγραφεα του!οποτε δεν ευσταθει η αποψη μπηκα να διαβασω για τον Τεκτονισμο για τον λογο που μολις ειπα.
Απο εκει και περα και εφοσον ο ιδιος ο συγγραφεας δεν διατιθεται να πει κατι ουσιαστικο ειναι ελευθερος ο καθενας να πει οτι θελει μεσα στα ορια φυσικα τα οποια δεν περιλαμβανουν υβριστικες εκφρασεις οπως ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΑΤΟΥ... η οποια θεωρω οτι προσβαλλει εμενα που απλα παρακολουθω τα οσα γραφονται,τα υπολοιπα μελη τα οποια επισης παρακολουθουν καθως και τα μελη τα οποια εχουν γραψει σε τουτο το τοπικ .
Καλο σας απογευμα
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε ....
![]()
Edited by - Stavros_Η on 03/11/2003 15:12:02
Θα απαντήσω στα όσα μου όμορφα μου προσάπτουν οι νέοι φίλοι μας .
Ααρών δέχομαι την κάθε κριτική και τον κάθε είδους διάλογο εδώ μέσα και νομίζω ότι μπορώ να διατηρώ το δικαίωμα να απαντώ με όποιο τρόπο κρίνω εγώ σωστό .
Όταν λοιπόν ο συνομιλητής μου εκτίθεται με την παράθεση στοιχείων που ούτε καν σε βιβλίο δεν είναι γραμμένες ( πόσο μάλλον σε πραγματικό επίπεδο ; ) , τότε επιλέγω να του απαντήσω ανάλογα .
Εσύ Ααρών εάν κρίνεις σκόπιμο μπορείς να απαντήσεις με άλλη διάθεση , ή ακόμα ακόμα και να μην απαντήσεις καθόλου μπορείς να το πράξεις .
Ουδέποτε δήλωσα ότι είμαι ανοιχτός στην ρήση «…στρέψε και το άλλο μάγουλο» .
Έχω κάνει λάθος σε παράθεση γνώμης μου και όταν μου υποδείχθηκε ( και μάλιστα με όχι ιδιαίτερα καλό τρόπο ) είχα την τόλμη να πω απλά «συγνώμη έκανα λάθος» .
Τώρα εσύ και ο ΤΥΦΕΩΝΑΣ σαν πολύ καλοί συζητητές που είσαστε διαγνώσατε πως αφ’ ενός εγώ δεν χρησιμοποιώ καλά το γραπτό λόγο και αφ’ ετέρου πως είναι εν αδίκο η λεκτική μου επίθεση στο μέλος Ditheo .
Μάλιστα !!!
Αφού λοιπόν αναλάβατε την υπεράσπιση του εν λόγο μέλους θα θέσω σε εσάς ερωτήματα και αν μπορείτε απαντήστε μου .
1) Σε ποια από της κανονικές στοές ανά τον κόσμο επιτρέπεται η παρακολούθηση σε αμυήτους ; ( δήλωση του πελάτη σας: «Έχω παρακολουθήσει και συζητήσεις και μυήσεις και συνέδρια αλλά δεν είμαι ενταγμένος. Αν από την άλλη μου πείτε γιατί δεν έχω ενταχθεί, είναι γιατί δεν έχω ανακαλύψει ακόμα όλες τις πλευρές του τεκτονισμού.» )
2) Όταν κάποιος μιλά με τα παρακάτω επισυναπτόμενα , πότε ο συνομιλητής δικαιούται να απαντήσει ανάλογα ; ( επισυναπτόμενα : «Ο τρόπος μύησης δεν είναι τελετουργικός.Και ναι ρε είμαι κολλητάρι Τέκτονα και σου έγραψα ποιος μου μίλησε και ποιος με πήγε.Εγώ φταίω που μοιράστηκα μαζί σου τις γνώσεις μου.Αλλά το μόνο που θέλεις να μάθεις είναι αν γίνονται τελετές ή όχι , κάτι στο οποίο απάντησα.Αν θέλεις να ακούσεις και να δεις τέτοια πράγματα δεν πας στο videoclub της γειτονιάς σου να δεις καμιά ταινία;» , « ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ; ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ Μ@%%%%%Σ» )
3) Όταν κάποιος διεκδικεί το αλάθητό του Πάπα και την απόλυτη γνώση σε ένα θέμα και στην συνέχεια από την μία αυτοαναιρείται και από την άλλη δεν δέχεται την όποια παρέμβαση , τότε πώς του απαντάς ;
Είπε ο πελάτης σας πώς από τη μία ο αγαπητός καθ’ όλα πεθερός του είναι «σε ύπνο» αλλά παρ’ όλα αυτά τον οδήγησε σε εργασίες στοάς σαν να ήταν κανονικό μέλος , είπε ο πελάτης σας πως το Rotary και ο Τεκτονισμός είναι το ίδιο πράγμα και δεν απάντησε ποτέ στο πώς αυτό στοιχειοθετείται , είπε ο πελάτης σας πως ξέρει τόσα που πολύ λίγοι γνωρίζουν αλλά είπε και ότι δεν εισήλθε στον Τεκτονισμό διότι δεν γνωρίζει όλες τις πλευρές , είπε πολλά ο πελάτης σας και εγώ απλά του απάντησα με τον ίδιο τρόπο που αυτός μίλησε και αντιπαρατέθηκε έναντι των υπολοίπων .
Εάν αυτό σας ενοχλεί τότε πείτε του πελάτη σας να έχει ένα ποιο συντονισμένο λόγο και να μην προσπαθεί να μειώσει την ικανότητα αντίληψης των υπολοίπων μελών .
Αναμένοντας απαντήσεις

Ο κακός λύκος
Οι εξελίξεις στο ESOTERICA σχετίζονται πάντα με το Γενικότερο Πεδίο της Εσωτερικής Αναζήτησης και Μεταφυσικής και όχι με την οποιαδήποτε ατομική η ομαδική άποψη και όχημα έκφρασής του.
Κατά δεύτερο λόγο, θα ήθελα να πω πρους τους σεβαστούς αποδέκτες που έχουν συμβάλει στις οποιεσδήποτε παρακτροπές που υπήρξαν στη Συζήτηση αυτή (και που δυστυχώς απ'ότι βλέπω συνεχίζονται):
"θα μπορούσατε παρακαλώ να σεβαστείτε τον χώρο,τους κανόνες του και τα Μέλη & Επισκέπτες που διαβάζουν τις Συζητήσεις μας κες & κοι ;;"
Επισυνάπτω την περιγραφή του Forum που τώρα βρισκόμαστε από την αρχική σελίδα των Forums:
"Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εδώ φιλοξενούνται οι Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA.gr αλλά δεν είναι παντελώς "άσχετες"... και πάντα, φυσικά, συμφωνούν με τους κανονισμούς που διέπουν τις Ομάδες Συζήτησης!
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
![]()
![]()
![]()
![]()
προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος?
![]()
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
quote:Θα απαντήσω στα όσα μου όμορφα μου προσάπτουν οι νέοι φίλοι μας .
Ααρών δέχομαι την κάθε κριτική και τον κάθε είδους διάλογο εδώ μέσα και νομίζω ότι μπορώ να διατηρώ το δικαίωμα να απαντώ με όποιο τρόπο κρίνω εγώ σωστό .
αγαπητε φιλε κανεις δεν σου απαγορεψε να μιλας οπως εσυ θελεις !
απλα ειπα οτι πρεπει να σεβομαστε και τους ανθρωπους που μπαινουν εδω να μαθουν.
τωρα αν νομιζεις οτι το να υπερασπιστεις την θεση σου η της γνωσεις σου με αυτον τον τροπο ( και δεν μιλαω μονο για εσενα ειλικρινα αλλα ουτε και μονο για αυτο το τοπικ και ουτε μονο για αυτο το φορουμ )
δεν εχω παρα να σιωπησω γιατι δεν εχω την προθεση να αλλαξω ιδεες σε κανεναν.
μου αρεσει να λεω απλα την γνωμη μου.
αυτοι που ακουνε ξερουνε και να κρινουνε!
δεν χρειαζεται να μαλωσω με κανεναν ειδικα απο το net για να δειξω οτι εγω εχω δικιο!
quote:
Έχω κάνει λάθος σε παράθεση γνώμης μου και όταν μου υποδείχθηκε ( και μάλιστα με όχι ιδιαίτερα καλό τρόπο ) είχα την τόλμη να πω απλά «συγνώμη έκανα λάθος» .quote:
προς τιμην σου!quote:
Τώρα εσύ και ο ΤΥΦΕΩΝΑΣ σαν πολύ καλοί συζητητές που είσαστε διαγνώσατε πως αφ’ ενός εγώ δεν χρησιμοποιώ καλά το γραπτό λόγο και αφ’ ετέρου πως είναι εν αδίκο η λεκτική μου επίθεση στο μέλος Ditheo .το αν ειμαι καλε μου φιλε καλος συζητητης οπως λες δεν μπορεις να το κρινεις εσυ μιας και δεν εχουμε συητησει ποτε!
μετα το τελος της κουβεντας αυτης που θα κανουμε μπορεις να με κρινεις αν το νομιζεις αναγκαιο!
τωρα στην παραπανω προταση σου θα μεινω στην φραση
'πως είναι εν αδίκο η λεκτική μου επίθεση στο μέλος Ditheo '
αν νομιζεις οτι υπαρχει χωρος για δικαιη λεκτικη επιθεση σε μια κουβεντα ανταλλαγης ιδεων τοτε .......
quote:
Μάλιστα !!!
Αφού λοιπόν αναλάβατε την υπεράσπιση του εν λόγο μέλους θα θέσω σε εσάς ερωτήματα και αν μπορείτε απαντήστε μου .
οπως εσυ εχεις το δικαιωμα να λες και να απαντας οπως εσυ θελεις σε εναν χωρο που ειναι ιδιωτικος και παραχωρειται σε ολους απο καποιους ευγενικους ανθρωπους ετσι και εγω υπερασπιζω το δικαιωμα μου να μπαινω εδω και να διαβαζω αποψεις και οχι αντιπαραθεσεις με προσωπικες προσβολες σε προσωπα και αυτο το λεω για οσους το εχουν κανει αυτο! ειτε εισαι εσυ ειτε εγω ειτε ο καθενας!
quote:
2) Όταν κάποιος μιλά με τα παρακάτω επισυναπτόμενα , πότε ο συνομιλητής δικαιούται να απαντήσει ανάλογα ; ( επισυναπτόμενα : «Ο τρόπος μύησης δεν είναι τελετουργικός.Και ναι ρε είμαι κολλητάρι Τέκτονα και σου έγραψα ποιος μου μίλησε και ποιος με πήγε.Εγώ φταίω που μοιράστηκα μαζί σου τις γνώσεις μου.Αλλά το μόνο που θέλεις να μάθεις είναι αν γίνονται τελετές ή όχι , κάτι στο οποίο απάντησα.Αν θέλεις να ακούσεις και να δεις τέτοια πράγματα δεν πας στο videoclub της γειτονιάς σου να δεις καμιά ταινία;» , « ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ; ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ Μ@%%%%%Σ» )
ανεπιτρεπτο !
αλλα επειδη δεν καταλαβες τι ειπα στο ποστ που οπως νομιζεις ανελαβα την υπερασπιση του εν λογω χρηστη δεν κατηγορησα εσενα αλλα απαντησα στην σκεψη του lencolas !
και δεν μιλησα μονο για εσενα αλλα ειπα
'επειδη καποια θεματα ξεφυγαν οποιοδηποτε ιδιο θεμα ανοιγει θα εχει την ιδια αντιμετωπιση απο τον ramoglou η απο οποιον αλλο?'αν δεν το διατυπωσα καλα και σε εκανα να νομιζεις οτι εισαι στοχος μου
σου ζηταω συγνωμη ειλικρινα και σου ζηταω να συνχωρεσεις οχι μονο την παραβλεψη μου αλλα και την αδυναμια μου να διατυπωσω οπως επρεπε αυτο που πραγματικα ηθελα ! συγνωμη και παλι .
quote:
3) Όταν κάποιος διεκδικεί το αλάθητό του Πάπα και την απόλυτη γνώση σε ένα θέμα και στην συνέχεια από την μία αυτοαναιρείται και από την άλλη δεν δέχεται την όποια παρέμβαση , τότε πώς του απαντάς ;
τον αφηνεις ειτε στον σκοταδισμο του που σιγουρα θα λειτουργησει εναντιον του διαχρονικα ειτε του παραθετεις τα δικα σου στοιχεια αν ειναι αρκετα εξυπνος να κατσει να τα δει! εσυ προτεινεις να του σπασουμε το κεφαλι?
[quote]
Είπε ο πελάτης σας ..... είπε ο πελάτης σας πως ..... είπε πολλά ο πελάτης σας .....Εάν αυτό σας ενοχλεί τότε πείτε του πελάτη σας
λιγο παιδιαστικο δεν νομιζεις?
ειλικρινα φιλε μου δεν εχω κατι μαζι σου αν νομιζεις οτι εχω αδικο σε καποια της κουβεντες παραπανω πες το μου και ειλικρινα θα σου ζητησω συγνωμη γιατι βλεπεις το να γυρνας και το αλλο μαγουλο χρειαζεται μεγαλυτερη δυναμη .
υγ ζηταω συγνωμη απο ολους οσους μπηκαν να διαβασουν εδω για τον τεκτονισμο και διαβαζουν τις βλακειες μου!

Edited by - ΤΥΦΕΩΝΑΣ on 03/11/2003 19:22:36
ουπς σε λαθος φορουμ μπηκα???
εχμ χμχμ συγνωμη....
αααα....μασωνια.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οκ παμε
quote:
Μεταξυ μας ειναι ενα κολπο που το μαθαινουν απο τον 33ο βαθμο και πανω...κατι σαν σημα αναγνωρισης την ωρα του χαιρετισμου...μου το ειπε εμπιστευτικα ο μπατζανακης του θειου της γιαγιας μου...παλια καραβανα
Κρυβε λογια.... κρυβε λογια στο τοπικ δεν ειναι ολοι μασονοι
γλυκια μου ειναι και ... ασχετοι
Ξερεις τωρα...
Αν καποιοι φιλοι απο τα παλια δεν γουσταρουν το ανώτερο μας πνευμα και το χιουμορ που κρυβει μεσα του...
το κουβαδακι τους και σε αλλη παραλια...
"....σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε...." (Τραγουδιστα) οκ???
οκ.![]()
![]()
![]()
![]()
Παρακατω.
quote:
Καταρχάς να επισημάνω, το προφανές για όσους γνωρίζουν καλά το ESOTERICA, ότι τα Θέματα περί Τεκτονισμού που κατά καιρούς έχουν ανοιχτεί και οι συγκρούσεις περί Τεκτονισμού δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις αλλαγές που υπήρξαν τελευταία όσον αφορά Συντονιστές και Διαχειριστές. Για εμάς, τους Συν-εργάτες του Τόπου αυτού τέτοιες υποθέσεις/εικασίες προέρχονται μάλλον από το Πεδίο των Συνωμοσιολογικών Θεωριών.
Σοκαρίστικα η γη τρεμει κατω απο τα ποδια μου ![]()
![]()
δηλαδη adminακο μας θες να μας πεις οτι δεν εφαγαν οι μασονοι τον Κελσο και τον old tiger???? Δεν καθαρισαν.... σαν αυγο... τον ΤΗΟΤH σε στυλ Λαλιωτη...
Θελεις να πεις οτι δεν υπαρχει σκοτεινος δαχτυλος απο Ροταρο -μασωνια και φιλαθλους του ολυμπιακου για να φαγωθουν οι προανεφερθνετες ???? Και θες να σε πιστεψουμε ε οχι για χαζους μας περνας???
τσσσσσσ... αυτα σε καναν αλλον
Ειναι δυνατον....![]()
![]()
![]()
![]()
Οσο γι ατην "Δικη της Δευτερας" που ξεσπασε μεταξυ Ραμογλου και λοιπων... ανενταχθων ανεξαρτητων μεμωνομενων... τασομαι Υπερ του αποστολου καθοτι .....καθοτι ......
Ετσι γουσταρω
quote:
αλλα επειδη δεν καταλαβες τι ειπα στο ποστ που οπως νομιζεις ανελαβα την υπερασπιση του εν λογω χρηστη δεν κατηγορησα εσενα αλλα απαντησα στην σκεψη του lencolas !
και δεν μιλησα μονο για εσενα αλλα ειπα
'επειδη καποια θεματα ξεφυγαν οποιοδηποτε ιδιο θεμα ανοιγει θα εχει την ιδια αντιμετωπιση απο τον ramoglou η απο οποιον αλλο?'
Ε,ΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ LENCOLAS!!!ΒΡΕ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΠΛΑΣΜΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΜΑΙ!ΓΥΝΑΙΚΑ,ΓΕΝΟΣ ΘΥΛΗΚΟ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΨΗΛΗ,ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ...Α!ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ!!!ΠΡΟΣΕΧΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΟΞΟ ΜΟΥ,Ε?![]()
![]()
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΗΔΗ 2 ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΛΟΓΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΞΩ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΘΙΓΕΣΑΙ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ…
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
quote:quote:
Καταρχάς να επισημάνω, το προφανές για όσους γνωρίζουν καλά το ESOTERICA, ότι τα Θέματα περί Τεκτονισμού που κατά καιρούς έχουν ανοιχτεί και οι συγκρούσεις περί Τεκτονισμού δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις αλλαγές που υπήρξαν τελευταία όσον αφορά Συντονιστές και Διαχειριστές. Για εμάς, τους Συν-εργάτες του Τόπου αυτού τέτοιες υποθέσεις/εικασίες προέρχονται μάλλον από το Πεδίο των Συνωμοσιολογικών Θεωριών.Σοκαρίστικα η γη τρεμει κατω απο τα ποδια μου
![]()
δηλαδη adminακο μας θες να μας πεις οτι δεν εφαγαν οι μασονοι τον Κελσο και τον old tiger???? Δεν καθαρισαν.... σαν αυγο... τον ΤΗΟΤH σε στυλ Λαλιωτη...
Φίλτατε drumx13,αυτά που γράφεις μου ακούγονται σαν έμμεσες κατηγορίες.Κάνω λάθος? Αν ναι,συγχωρεσέ με,άνθρωπος είμαι και κάνω λάθη.Αν όχι,τότε διάβασε και παρακάτω.
Όταν ανοίχτηκε το θέμα,ήλπιζα να μην καταλήξει πάλι σε καυγά. Δυστυχώς προς τα κει πάει το πράγμα και είναι κρίμα.Από μέλη με το δικό σου παρελθόν στο Forum,περίμενα κάτι πολύ καλύτερο από ειρωνία. Αφήνω ασχολίαστο το γενονός αναφοράς πολιτικού προσώπου...
Αν έχεις κάτι να ρωτήσεις,για κάποιο λόγο να διαμαρτυρηθείς θα προτιμούσα να στείλεις ένα e-mail στον Admin και όχι να αποπροσανατολίζεις την ήδη ...αποπροσανατολισμένη κουβέντα.
Παρ'όλ'αυτά,θα θεωρήσω ότ έγραψες το μήνυμά σου σε στιγμή εκνευρισμού.
Παρακαλώ πολύ όλους σας να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι και αν υπάρχουν διαφορές επί προσωπικού να ανταλλάσσονται e-mail μεταξύ των εμπλεκομένων μελών.Όχι να λύνονται εντός Forum.
Το θέμα παρουσιάζει ενδιαφέρον και όπως αναφέρεται στο πρώτο-πρώτο μήνυμα:
quote:
Καλησπέρα σας!Έφτιαξα αυτό το θεματάκι για να μπορέσω να δώσω βασικές και σημαντικές πληροφορίες πάνω στο θέμα του ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ!που εχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στα σημερινα χρόνια.Πιστεύω πως θα λυθούν πολλες απορίες σε αυτη την κουβέντα.
Ας το αφήσουμε να καταλήξει ΚΑΠΟΥ,έτσι ώστε να ωφεληθούν όλοι όσοι το διαβάσουν,όχι να κουραστούν από αυτό.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Edited by - Darkangel_78 on 04/11/2003 00:48:00