- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
παντως αν βαλεις στην ακρη τους ηχους και διαβασεις για τον tesla σε αυτη την ιστοσελιδα θα δεις ενδιαφεροντα πραγματα δεν ξερω αν εχεις υποψην σου τον tesla αν οχι μια μικρη ερευνα στο διαδυκτιο θα σε ανταμοιψει μιας και θα διαβασεις για τον ανθρωπο που λεγεται οτι ανακαλυψε τον ασυρματο ηλεκτρισμο οπως επισης το εναλασομενο ρευμα αυτο δηλαδη που χρησιμοποιουμε ολοι μας και αλλα μυστηρια πραγματα.
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Στην Ηλιούπολη που μένω έχει Πηλωνες Υπερυψηλής τασης και ξέρω τον θορυβο για τον οποιο μιλας εσυ.
Ο ήχος από την Πεντέλη ήταν πιο βαθύς και πιο μπάσσος.Σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου.
Και ελπίζω να μην σας πιέζω και να μην με βαρεθείτε!!!
From the top of this celestial temple, I hold the profet's severed head unto all nations
Diploma thesis on the "Study of the local gravity anomaly in the area of Thessalia"
Κουφό; Ασχετο;
Το link το έχω για όποιον ενδιαφέρεται.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Φίλε Κακάο, δεν νομίζω να έχει κανείς την όρεξη να διαβάζει εδώ την όποια "κόντρα" σου μαζί μου. Αν θές να με "κοντράρεις" μπορείς κάλλιστα να ανοίξεις ένα τόπικ που να λέγεται "Βρίστε, θάψτε τον Νταβέλη666" και να βγάλεις εκεί το άχτι σου. Μηδαμινά με ενδιαφέρει. Όταν όμως έχεις μια άποψη για κάτι ή κάποιον, οφείλεις να εξηγείς στους άλλους τους λόγους, ώστε να στηρίξεις την άποψη σου αυτή, πράγμα βεβαίως που ουδέποτε έκανες παρά τις κατά καιρούς παρακλείσεις μου. Τρανό παράδειγμα θρασυδειλίας.
Αλήθεια όταν τονίζεις οτι ΕΣΥ κοντράρεις εμένα, θεωρείς πως είναι κάτι που σε τιμά ; Φαίνεσαι λές και είσαι περήφανος για αυτό. Είσαι ;
Γιατί κραυγάζεις οτι δεν είσαι ο Iranon ;
Φιλικά
Νταβέλης666 - Το Μέγα Θηρίον
παντως οσο και να μπλεξαμε τα μπουτια μας το σιγουρο ειναι ενα (κατα την ταπεινοτατη γνωμη μου παντα) εχουμε να κανουμε με υψηλη ταση
τωρα θα μου πεις τι την θελουν την υψηλη στην πεντελη δεν ξερω φιλε μου μακαρι να ηξερα πασχω και εγω απο την ανιατη ασθενεια των απλων ανθρωπων που ειναι και η συντριπτικη πλειοψηφια αυτου του κακομοιρου πλανητη "δεν εχω απαντησεις μονο γιατι εχω"
from us
Ειναι εξαιρετικά ευχαριστο να μοιράζομαι τις ηλίθιες σκέψεις μου (για τους περισσοτερους) με εσάς.Βρήκα κάποιον να τα λέω χώρις να φοβάμαι την απόρριψη.
Καλο βραδυ σε όλους!!
Alchemist
From the top of this celestial temple, I hold the profet's severed head unto all nations
from us
ΠENTEΛH = Π + EN + TEΛOΣ = H Πύλη του Tέλους
Π = Πύλη
E = Eίναι (δύο πύλες εισόδου)
N = Δια Nόηση
T = Tρόμος προς το (τέλος)
E = Eντός
Λ = Λόφου
H = Ήχος
Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε
Κακαο σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες σου.Θα το ψάξω όσο μπορώ!
Φιλικά Alchemist
"From the top of this celestial temple, I hold the profet's severed head unto all nations"
Επειδή συνεχώς αναμοχλεύεται το θέμα "Βάση Ν.Μάκρης",θα ήθελα να σας
ενημερώσω ότι το συγκεκριμένο έχει κλείσει ενεπιστρεπτί.Έτυχε να βρί-
σκομαι σαν τεχνικός τηλεπικοινωνιών στην πλήρη αποξύλωση της συγκε-
κριμένης βάσης.Τώρα όσο γι'αυτό που ρωτά ο αγαπητός φίλος για τις
αποθήκες στην θέση Καραούλι,θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή ότι στην
συγκεκριμένη περιοχή βρισκόταν και δικό μας στρατόπεδο.Φυσικά ΔΕΝ γνω-
ρίζω αν στις εν λόγω αποθήκες φυλάσσεται κάτι.Μπορούμε όμως να μάθου-
με.
Φιλικώτατα
Πέτρος
1ον : ΔΕΝ κάνεις ηλίθιες σκέψεις.
2ον : Αυτός ο ήχος που άκουσες, οτιδήποτε άλλο ήταν, εκτός απο πυλώνες της ΔΕΗ. Δεν υπάρχουν τέτοιοι στην περιοχή που βρισκόσουν. Δυστηχώς δεν είμαι σε θέση να σου πώ τι μπορεί να ήταν αυτό. Δεν ξέρω. Με συγχωρείς.
3ον : Το Καραούλι, έχει και αυτό μεγάλο μερίδιο στις παραδοξότητες της Πεντέλης. Έχω καταγράψει αρκετά φαινόμενα της εν λόγω περιοχής.
4ον : Αυτά που νιώθεις για το Βουνό, κάθε άλλο παρά βλακείες είναι. Είναι
Α-ΛΗ-ΘΙ-ΝΟ-ΤΑ-ΤΟ αυτό που νιώθεις εκεί, και για να σου συμβαίνει σε τόσο έντονο βαθμό, πάει να πεί οτι είσαι κατά κάποιο τρόπο "δεμένος" με τον Ιερό αυτόν Τόπο και δεν το'χεις καταλάβει ακόμα. ΞΥΠΝΑ !!! Άρχισε να πηγαίνεις όσο πιο τακτικά μπορείς.
5ον : Οι εγκαταστάσεις για τις οποίες αναρωτιέσαι, είναι τμήμα της ΔΕΠΑ ( Δημόσια Επιχείρηση Παραγωγής Αερίου )
Φίλε μου Πέτρο, ώστε έτσι λοιπόν !! Υπήρχε παλιά εκεί στρατόπεδο. Έλεγα και'γώ, τι διάολο θέλουν εκεί οι δύο στρατιωτικές αποθήκες...φυσικά ολόαδειες και κατεστραμμένες. Μην περιμένετε δηλαδή να βρείτε τίποτα εκεί πέρα.
Φιλικά και με εκτίμηση
Nταβέλης 666
μπορει και να μην ειναι καλωδια αλλα καποια εγκατασταση της δεη δεν ξερω ειλικρινα τι αλλο θα μπορουσε να προκαλει αυτον τον ηχο μπορει να ειναι το ιδιο με αυτο που μας τραβαει σαν μαγνητης στην πεντελη και την παρνηθα και αυτη η ονειρικη κατασταση στην οποια πεφτω πολλες φορες οποτε ανεβαινω βεβαια αν ξεραμε γιατι προκαλουνται διαφορα φαινομενα και καταστασεις σε αυτα τα βουνα ισως να επαυαν να ειναι μαγικα
from us
Σήμερα το πρωί σε κάποια εκπομπή είχε κάποιο ρεπορτάζ για την Πεντέλη και συγκεκριμένα για εργασίες που γίνονται σε κάποιο εκκλησάκι που είχε κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Aπλώς το αναφέρω
Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε
Το Esoterica.gr, ΞΑΝΑ στη Τηλεόραση (Alpha T.V)

Θεέ μου τι μοίρα επιφύλασσες για αυτό τον Τόπο ! 'Αξιζε αυτό το Σπήλαιο να καταντήσει έτσι ;
Α, ρε Μπαλάνο εσύ "φταίς" για όλα. Αν δεν έβγαζες τότε στη φόρα τις έρευνες σου, τώρα κανείς δεν θα ήξερε τίποτα και η Σπηλιά θα παρέμενε γαλήνια όπως παρέμεινε για τόσες χιλιάδες χρόνια. Που να το φανταστείς όμως...κανείς δεν το φανταζόταν. Απο ένα ανθρώπινο "λάθος" η Σπηλιά έχει υποστεί τα ακατανόμαστα. Πάλι καλά, μέρη σαν τη Σπηλιά υπάρχουν παντού στο Βουνό και ευτηχώς που δεν τα γνωρίζει ο κόσμος...
Δεν έχω δει το βίντεο βέβαια, αλλά είστε σίγουροι ότι δεν μιλάμε για δύο άσχετα πράγματα;
Καλά δεν το συζητώ θα την παρακολουθήσω την εκπομπή με μεγάλο ενδιάφερον, απλώς λέω μήπως τελικά μπλέκονται περίεργα τα πράγματα... και έχουμε εκτός των άλλων και κυνηγούς φαντασμάτων στην Πεντέλη!
Μήπως εγώ είμαι εκτός θέματος;! lol
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Καθώς προχωρούσα σε ένα στενό μονοπάτι, άρχισα ξαφνικά και χωρίς λόγο να νιώθω μια περίεργη και "θερμή" χαλάρωση. Λέω "μπά, δεν είναι τίποτα, απλά "τα'χω παίξει" απο αυτό που βλέπουν τα μάτια μου τόση ώρα". Σε κάποια στιγμή περνάω απο ένα σημείο απ'όπου ανέβλυζε νερό. Ακριβώς δίπλα στο μονοπάτι. Ακολούθησα το ρυάκι για να δώ απο πού πηγάζει και δεν βρήκα κάποιο άνοιγμα. Έβγαινε μέσα απο το χώμα. Εκείνη τη στιγμή και στο σημείο ακριβώς όπου πήγαζε το νερό, άκουγα ένα περίεργο ήχο. Φανταστήτε οτι ακούτε άνεμο μέσα απο ασύρματο αλλά λίγο πιο μπάσο. Σα βουητό. Δεν ξέρω αν γίνομαι σαφής. Μου'ναι λίγο δύσκολο να περιγράψω ακριβώς τον ήχο. Δεν έδωσα σημασία. "Τι πιο λογικό" είπα στον εαυτό μου, "απο ένα αεροπλάνο που περνάει". Αεροπλάνο όμως δεν περνούσε. Τι άλλο μπορούσε να είναι; Δεν έκατσα να σκεφτώ και έφυγα. Όταν όμως έφυγα, ο ήχος σώπασε αυτομάτως. Παραξενεύτηκα. Γύρισα πάλι πίσω στο σημείο που ανέβλυζε το νερό. Ο ήχος ακούστηκε πάλι! Απομακρύνομαι και ο ήχος ξανασταματά !! Πηγαινοερχόμουν σαν ηλίθιος συνέχεια σε μια ακτίνα πέντε μέτρων για να πείσω τον εαυτό μου οτι δεν ήμουν τρελός. Εν τέλει, διαπίστωσα οτι ο ήχος αυτός δεν προέρχεται ούτε απο καλώδια της ΔΕΗ, ούτε απο αεροπλάνο, αλλά ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ. Πήγαινα και ερχόμουν στο μονοπάτι και πράγματι όταν απομακρυνόμουν ο ήχος σώπαινε και όταν έφτανα στο σημείο, ο ήχος ακουγόταν μια χαρά και αρκετά δυνατά θα έλεγα. Όσο πλησίαζα το αυτί μου στο χώμα, τόσο ο ήχος ήταν εντονότερος. Δεν είχα πλέον καμία αμφιβολία για την υπόγεια προέλευση του. Ο ήχος ερχόταν ΑΚΡΙΒΩΣ απο εκεί που πήγαζε το νερό. Δεν ξέρω για το τι γίνεται εκεί κάτω, αν γίνεται, πάντως σας διαβεβαιώνω οτι αυτός ο ήχος δεν προερχόταν απο την επιφάνεια.
Σκέφτομαι μήπως αυτό που άκουσε ο Φίλος Alchemist, σχετίζεται με αυτό που άκουσα εγώ, αν και η περιοχή όπου βρισκόμουν, δεν είχε καμία σχέση με εκείνη που είχε βρεθεί ο Alchemist. Τι μπορεί να είναι ; ; ;
Νταβέλης666
Το Μέγα Θηρίον
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ,ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ,Θ'ΕΚΑΤΑ
με τα πυκνά τα δάση σου
και τα καθάρια νερά σου,
που κτίσθηκαν μέγαρα και Παρθενώνας
με τα υπέροχα τα μάρμαρα σου.
Στο ζωογόνο αέρα σου
βρίσκαμε την υγειά μας
κι η αρχοντιά κι οι θρύλοι σου
ζεσταίναν την καρδιά μας.
Τώρα, Πεντέλη δύστηχη,
θρηνείς τα καύματα σου,
και τη χαμένη σου ομορφιά
μέσα στα χαλάσματα σου.
Εμείς όμως, που το νιώθουμε
πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ,
Πεντέλη σε νοιαζόμαστε
και όλοι σου ορκιζόμαστε,
πως θα σου ξαναδώσουμε
τα κάλλη τα παλιά σου.
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
Τιμόθεος Κιλίφης
"...το φώς, το μάγον φώς του αττικού ηλίου και του αττικού φεγγαριού...κάνουν τα πάντα στο Πεντελικό Βουνό, μια σιωπηλή ασημένια μαγεία, καθηδύνουσα και ονειροποιούσα τα πάντα."
Ιωάννης Δεμέστιχας (Ναύαρχος)
"...Στις δύσεις του ηλίου η Πεντέλη φαίνεται σαν να είναι τυλιγμένη σε πορφύρα..."
Richard Voss (Γερμανός συγγραφέας)
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
KALHSPERA SE OLON TON KOSMO TOU SITE.
EIMAI O NIKOS KAI EIMAI ENA NEO MELOS THS PAREAS SAS AN GINOME BEBAIA APODEKTOS).EPEIDH MOY ARESEI NA PIGENW KAI EGW STH SPHLEIA TOU NTABELH KAI GENIKOS MOU ARESOUN TA PARAXENA - PERIERGA THEMATA THA HTHELA NA MATHO POTE EXETE SKOPO NA PATE STHN SPHLEIA MPAS KAI VRETHO KAI EGW KONTA SAS .EXW SKOPO NA PAW ME ENAN FILO MOU THN KYRIAKH 21/09/03 TO PRWI MIA VOLTOULA.THA HTHELA AN XEREI KANEIS APO ESAS POU EINAI MIA ALLOI SPHLEIA OPOY KRIBETE APO TA KLADIA ENOS DENDROU KATHOS EPEISIS KAI POU EINAI TO EKLLEISAKI TON AG.ASWMATON.FILIKA NIKOS.