- Όραμα για το τέλος του κόσμου (Δευτέρα Παρουσία) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΔΙΑ ΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΘ 11-21» ΤΗΣ «ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ <ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ> ΓΡΑΦΗΣ»:
«ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΥΤΟΥ <ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ> ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΞΙΦΟΣ ΑΙΧΜΗΡΟ ΚΑΙ ΑΜΦΙΤΟΜΟ-ΔΙΣΤΟΜΟ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΆΥΤΟ ΤΑ ΕΘΝΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΟΙΜΑΝΕΙ <ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ > ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΡΑΒΔΟ-ΡΟΠΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ <ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ> ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΗΝΟΝ-ΠΑΤΗΤΗΡΙ-ΟΙΝΟΤΡΙΒΕΙΟ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ-ΑΙΜΑΤΟΣ <ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ> ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ <ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ> ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ <ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΝ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΔΙΑΤΕΛΟΥΝΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΤΖΕΗΝΤ ΚΑΙ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ>....ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟ < ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ > ΝΑ ΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ : ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΧΘΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ Ο ΘΕΟΣ <ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΣ>, ΔΙΑ ΝΑ ΦΑΓΕΤΕ ΣΑΡΚΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ <ΠΡΟΕΔΡΩΝ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ >, ΚΑΙ ΣΑΡΚΕΣ ΧΙΛΙΑΡΧΩΝ <ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ-ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ –ΝΑΥΑΡΧΩΝ>, ΚΑΙ ΣΑΡΚΕΣ ΙΣΧΥΡΩΝ <ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ-ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ>,ΚΑΙ ΣΑΡΚΕΣ ΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ <ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ>ΚΑΙ ΣΑΡΚΕΣ ΟΛΩΝ ΗΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΩΝ <ΗΤΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΩΝ>, ΚΑΙ ΣΑΡΚΕΣ ΜΙΚΡΩΝ <ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ>ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ <ΕΝΗΛΙΚΩΝ>....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΕΧΟΡΤΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΑΥΤΩΝ <ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ>._
Κολαση ειναι απλα η ελλειψη του θεου μεσα στον ανθρωπο .
quote:
.
;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
azmat:
κολαση με την συμβατικη εννοια δεν υπαρχει .
Κολαση ειναι απλα η ελλειψη του θεου μεσα στον ανθρωπο .
Πολύ σωστά, που όμως ο άνθρωπος θα το διαπιστώσει με το θάνατό του!

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"
quote:
Πολύ σωστά,
Πώς λέγεται αυτό από κάποιον ζωντανό,
quote:
που όμως ο άνθρωπος θα το διαπιστώσει με το θάνατό του!
αν ισχύει αυτό;;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Edited by - γιαπετ on 22/06/2008 01:28:49
quote:
λέπεις, άλλο γεννιέμαι
κι άλλο γίνομαι. Άλλο τι έπλασε ο Θεός κι άλλο το
πως επέδρασε πάνω του ο ανθρώπινος παράγοντας.
και που ξερεις εσυ πως επλασε ο θεος τον ανθρωπο?μηπως μας εχουν αλλαξει ολοι οι ανθροποι και δεν ξερουμε τι ειναι το κανονικο.θα σου προτεινα να παρατηρησεις τα ζωα.πραγματικα σου το λεο θα δεις πολλα πραγματα που αυτα ειναι πραγματικα φυσικα.
φιλικα Σταύρος.
quote:
Οπότε, όλα καλά από τη δική μου πλευρά
Ο Θεός είναι τελικά δίκαιος - κοίτα να δεις που ανησυχούσα
lol φαση εχεις amalia:)
quote:
Φίλε Elo, δεν περίμενα από σένα να ανήκεις
στην κατηγορία των «εγώ με το παιδί μου έχω
επικοινωνία…» σε θεωρούσα πιο ειλικρινή…
κανεις πολυ μεγαλο λαθος.στο παιδι πρεπει να φερεσαι με ολη την λεξη της αληθειας γιατι ολα περνανε αναλογα με το ποσο μικρο ειναι στο υποσυνειδιτο του.και τι εγινε που γκρινιαξε?εσυ δεν το εκανες?τι εγινε που ειναι ζωιρο?η φυση τον εκανε ετσι θα το αλλαξεις εσυ με φοβους?κανεις λαθος πιστευω.
quote:
Φίλε Elo, δεν περίμενα από σένα να ανήκεις
στην κατηγορία των «εγώ με το παιδί μου έχω
επικοινωνία…» σε θεωρούσα πιο ειλικρινή…
κανεις πολυ μεγαλο λαθος.στο παιδι πρεπει να φερεσαι με ολη την λεξη της αληθειας γιατι ολα περνανε αναλογα με το ποσο μικρο ειναι στο υποσυνειδιτο του.και τι εγινε που γκρινιαξε?εσυ δεν το εκανες?τι εγινε που ειναι ζωιρο?η φυση τον εκανε ετσι θα το αλλαξεις εσυ με φοβους?κανεις λαθος πιστευω.ο ELO εχει πολυ δικιο και ετσι πρεπει να κανουμε και εμεις αν θελουμε να καταλαβουμε τον αλλον.να ερθουμε στην θεση του.