- Aντίο απο Τ-SEEKER.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Σαν χθες θυμαμαι εκείνη την κρύα νύχτα του νοέμβρη που τυχαία ανακαλυψα αυτόν τον υπέροχο τόπο του οποίου έμελλε ναείμαι συχνός επισκεπτης . Το esoterica έχει κερδίσει μια θεση στην καρδια μου και καθε φορα που τυχαίναι ναμου έρθει στο νου , πολλες σκεψεις παιρνουν απο το μυαλο μου . Ηταν για μενα μια διέξοδος για να συζητήσω και να αλληλεπιδράσω με άτομα του ίδιου "βεληνεκους" που τόσο λείπουν απο το προσωπικό μου περιβάλλον . Κάνοντας μία μικρή ανασκόπηση στην μεχρι τωρα πορεία μου , παρατηρω ότι υπάρχει μία σταδιακή βελτίωση στην σκέψη μου και γενικα στον εαυτό μου εξαιτίας της συμμετοχής μου και γιαυτό σας είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων .Γιατί ουσιαστικα το esoterica είναι εγω...εσύ...εμείς . Ο καθενας απο μας με τη διαφορετικότητα του είναι ένα κομματι αυτου υπέροχου παζλ . Ενα παζλ που συνεχως μεγαλώνει και που παρόλα τα κενα του ( αναπόφευκτη συνεπεια της ανθρωπινης του φύσης ) ακτινοβολεί !
Δεν ήταν για μενα ένας τόπος απλως ανταλαγής απόψεων αλλα μια παρέα Φίλων που ο καθενας πολλες φορες άνοιγε την ψυχή του και αποαλυπτρε το είναι του ξεροντας ότι απενταντί του υπάρχουν άτομα το ίδιο μπερδεμενα με αυτόν , με τις ίδιες ανυσηχίες και τα ίδια προβλήματα και που είναι άτοιμα να συζητήσουν... Koντά σας εμαθα πολλα που δεν ήξερα και έβγαλα συναισθήματα και ιδέες που ποτε δεν ήξερα ότι είχα...
Ο λόγος για τον οποίο φεύγω είναι απλός : ίσως ελαχιστοι το ξερουν εδωμεσα αλλα είμαι δεκαεφτά και μόλις ξεκίνησα την τρίτη λυκείου ( και για να προλάβω όσους πουν με υποτιμητικό ύφος "ένα παιδί ήταν λοιπόν" , εγω τους λεω " Ναί , ένα παιδί είμαι και ελπίζω να παραμείνω για παντα παιδί " . μη σας ξεγελα το σοβαρό μου ύφος . είμαι ένα παιδί κι εγω που του αρέσει αφάνταστα να γελα
Ξέρω όιτ δεν είμαι από τα "σημαντικά" μελη και ξέρω ότι για λίγα άτομα θα ειναι η απουσία μου αισθητή . Εξάλου ο αριθμός των μηνυματων μου δεν είναι δα και μεγάλος . Ομως επειδή το esoterica είναι σημαντικό για εμενα δεν μπορουσα να φύγω χωρίς να πω δυο κουβέντες...
ευχαριστω που κανατε τον κόπο να διαβάσετε αυτα που είχα να πω και ελπιζω ...
μεχρι το άλλο καλοκαίρι να μην έχω ξεχαστεί εντελως...
κλείνοντας , ας παραθεσω κατι που είχα γραψει παλιότερα σε ένα άλλο θεμα σχετικα με το τί μας προσφέρει το esoterica ...
quote:
Posted - 01/04/2003 : 21:10:57Τί να πω... παρά το ότι εδώ βρήκα μία οικεγένεια που επιτέλους μπορούσα να εκφραστώ και να δείξω τα ενδιαφέροντα μου ελεύθερα !
τί να πω... παρά το ότι εδώ βρήκα ανθρώπους - απλούς ανθρώπους σαν και μενα με τις αδυναμίες τους και τα προβλήματά τους- που ήταν πρόθυμοι να με ακούσουν και να με βοηθήσουν στην αναζήτησή μου!
τί να πω...παρά το ότι εδώ μπόρεσα να δω τον εαυτό μου να "ανεβαίνει" μαζί με σας , και εξαιτίας εσάς και γενικά ...εμάς!
τί να πω...παρά το ότι εδώ ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που αληλοεπηρεαστήκαμε μέσω της ανταλαγής απόψεων και χαίρομαι νιωθωντας ότι μπόρεσα να επηρεάσω θετικά έστω και έναν !
τί να πω...παρά το ότι ,όπως λέει και η ατμα , βρέθηκα λίγο κοντύτερα στο "ΦΩΣ!!!"!
τί να πω...παρά το ότι εδώ ένιωσα την ουσιαστική ζύμωση των ψυχών!
και τέλος...τί να πω...παρά το ότι πλέον δεν μπορώ να φανταστώ την καθημερινότητά μου χωρίς εσάς !ευχαριστώ το θεό για το ότι τυχαία έπεσε το μάτι μου εκείνη την κρύα μέρα του νοέμβρη στο site . δεν ξέρω αλλά...κατα έναν περίεργο τρόπο νιώθω ότι σας αγαπώ...
Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
υγ: ζητάω συγνωμη αν άφησα συζητήσεις στη μεση ...
όποιος θελει όμως μπορεί να μου στείλει μειλ αν θέλει αν συνεχίσουμε μάι συζήτηση ή για οτιδήποτε άλλο ...
επίσης αν καποιος περασει απο ναυπλιο-αργος και γενικα αργολίδα , αν θελει , ας μου στείλει μειλ για να συναντηθούμε . Δυστυχως οι περισσότεροι είστε αθήνα...
BEY!!!

Edited by - T-SEEKER on 14/09/2003 17:06:22
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΝΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΝΕΟΥ.
ΠΡΟΧΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279
Σε ευχαριστώ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ (μιάς και είμαι ο "πρώτος" απο τη συντονιστική ομάδα που απαντάω στο μύνημά σου), για τα καλά αλλά πρόπαντώς ΕΙΛΗΚΡΙΝΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ...
Η Ειληκρίνια είναι ΧΑΡΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ σε όλα σου τα μυνήματα, τα οποία ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΗΜΑ απο εκείνα "άλλων" που έχουν μεγαλύτερο αριθμό μυνημάτων και αυτό ακριβώς είναι που έρχεσαι να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ότι ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ Esoterica.gr ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ...
Σε ευχαριστούμε για την παραμονή σου κοντά μας...
Σε μια παρέα που απο μικρή στην αρχή εκτυλίχθηκε στη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΝ-LINE ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΕΑ!!!
Το μύνημά σου μας δίνει το ΘΑΡΡΟΣ και το ΚΟΥΡΑΓΙΟ για να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ΗΔΗ ξεκινήσει και που όπως μας περιέγραψες είχε ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ σε σένα και τις αναζητήσεις σου...
Ολόψυχα σου εύχομαι λοιπόν να ΠΕΤΥΧΕΙΣ στους ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ και μια μικρή συμβουλή (αν μου επιτρέπεις φυσικά)...
Να στοχεύεις ΠΑΝΤΑ ψηλά...
Πολύ ευχαρίστως όταν βρεθώ στα μέρη σου να τα πούμε και απο κοντά...
Καλή Επιτυχία ΦΙΛΕ ΜΟΥ σε όλα...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Edited by - Kelsos on 14/09/2003 17:45:10
μπορεί να μην με βλέπετε αλλα να ξερετε ότι μερικες φορες θα μπαίνω για να βλέπω τί γίνεται... την προηγουμενη φορα που έλειψα δυό μήνες , όταν επέστρεψα το esoterica είχε αλαξει παρα πολύ . δεν τολμω να φανταστω πως θα είναι όταν επιστρεψω το επόμενο καλοκαίρι...
κελσο... πριν να φύγω θα ήθελα να σου ζητήσω συγνωμη που αθετησα την υποσχεση μου σχετικα με τον θεολόγο και τις απαντήσεις του στα ερωτήματα που θίξατε με το θωθ στο θεμα της μετενσάρκωσης... απλως , δεν μου απάντησε ...απογοητεύτηκα και είδα ότι δεν μπορουσε να με βοηθήσει και επίσης ότι δεν άξιζε το βαθρο στο οποίο τον είχα τοποθετήσει στο μυαλό μου . δυστυχώς δεν ήταν πρόθυμος ναρχίσει μία εκνεου αναθεωρηση των πιστεύων του και απο τη στιμγή που το καταλαβα σταματησα να τον τυρανάω με τα ερωτήματα μου.
και πάλι ευχαριστώ!
και σχετικα με το " να στοχεύεις παντα ψηλα " ...μην ανυσηχείς , εκεί στοχεύω ...

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ T-SEEKER ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
Ο λόγος για τον οποίο φεύγω είναι απλός : ίσως ελαχιστοι το ξερουν εδωμεσα αλλα είμαι δεκαεφτά και μόλις ξεκίνησα την τρίτη λυκείου ( και για να προλάβω όσους πουν με υποτιμητικό ύφος "ένα παιδί ήταν λοιπόν" , εγω τους λεω " Ναί , ένα παιδί είμαι και ελπίζω να παραμείνω για παντα παιδί " . μη σας ξεγελα το σοβαρό μου ύφος . είμαι ένα παιδί κι εγω που του αρέσει αφάνταστα να γελα
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΙΜΟΤΗΤΑ ,ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜAI ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ.......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
...γιατί έχω την εντύπωση ότι την έχεις σίγουρη??

Είμαι σίγουρος πως θα τα ξαναπούμε πάντως .
Μέχρι τότε κρατά γέρα και κάνε ότι μπορείς για το μέλλον σου !
Φιλικά πάντοτε Γιάννης ! (παρατάς και ένα θέμα ολόκληρο[τι θα σε κάνω εσένα ^_^])

Πράγματι αφήσαμε στη μέση πολλά..
Σου εύχομαι, η νέα δύσκολη σχολική χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες.
Επιτυχίες που θα αποτελέσουν εφόδια στην μετασχολική σου σταδιοδρομία.
Το email μου στη διάθεσή σου.
Θα μου λείψεις.
allzzaro
Για μένα είσαι το πιο πρόσφατο και ολοκληρωμένο παράδειγμα για το πως, πότε και ποιους μπορεί να βοηθήσει αυτή η προσπάθεια που κάνουμε εδώ και πάνω από δύο χρόνια.
Τώρα που είσαι νέος που διαμορφώνεις την προσωπικότητά σου, το Esoterica μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις τι σημαίνει κάποιες φορές δημιουργικός διάλογος, ποια είναι η σημασία να μπορείς να σπας τα σύνορα της γνώμης και να κοντράρεις με θάρρος τις προκαταλήψεις.
Μην θεωρείς ότι ο αριθμός μηνυμάτων δείχνει κάτι. Η έως τώρα συμμετοχή σου ήταν αξιοθαύμαστη γιατί μίλησες με ειλικρίνεια και συζήτησες με ευγένεια και όρεξη για μάθηση. Κι αυτές είναι σπάνιες και χρήσιμες αρετές.
Καλή επιτυχία στους στόχους σου και να μας θυμάσαι.

quote:
Ξέρω όιτ δεν είμαι από τα "σημαντικά" μελη και ξέρω ότι για λίγα άτομα θα ειναι η απουσία μου αισθητή . Εξάλου ο αριθμός των μηνυματων μου δεν είναι δα και μεγάλος . Ομως επειδή το esoterica είναι σημαντικό για εμενα δεν μπορουσα να φύγω χωρίς να πω δυο κουβέντες...
ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ(ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ).
ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Τ-SEEKER,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΑΥΠΛΙΟ...
ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΕΨΗ!!!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ,ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΕΚΡΤΟΝΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!
ΝΑΙ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ,ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ,ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ.ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.
ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ...
( ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.Η ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΣΠΗΛΙΕΣ...)

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
δεν θα μπορούσα να μη σου ευχηθώ κι εγώ ό,τι καλύτερο!
Να πετυχαίνεις όσο πιο κοντά γίνεται τους υψηλούς σου στόχους και να βάζεις πάντα ακόμη υψηλότερους...
Καλή επιτυχία και καλό διάβασμα...
Είμαι και γω βέβαιος πως όλο και θα ρίχνεις καμιά ματιά στα κρυφά, όλο και θα πετάξεις καμιά κουβεντούλα πιθανόν κάνα σαββατόβραδο που θα έχεις ελεύθερο χρόνο, γιατί ο εθισμός δύύύσκολα κόβεται! Το μόνο που σε σώζει είναι η διακοπή της σύνδεσης, αλλά και πάλι πού να τρέχεις μετά χειμωνιάτικα σε internet-cafe σε στιγμές στρητικών συνδρόμων...![]()
Νά'σαι καλά και στο επανειδείν λοιπόν φίλε...
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλό κουράγιο σε αυτόν τον τόσο σημαντικό για την ζωή σου χρόνο.
Δεν είναι αντίο φίλε μου αλλά Εις επανειδήν.
Ο καιρός περνάει απίστευτα γρήγορα... πρίν προλάβεις να το καταλάβεις θα είσαι κι εσύ φοιτητής και θα αναρωτιέσαι: "Πότε τελείωσε το λύκειο; Σαν χτες μου φαίνεται που άρχισε αυτή η τελευταία χρονιά"
Σου εύχομαι ολόψυχα να φτάσεις στα προσωπικά σου αστέρια!

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ...
ΕΙΘΕ ΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ...ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΘΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
δε σε αποχαιρετώ, γιατί πιστεύω ότι θα σε ξαναδούμε, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους...
το εσωτέρικα είναι ένας τόπος δύναμης...
σε αυτή την τόσο σημαντική γιά σένα χρονιά θα βρίσκεται δίπλα σου!
σκέψου μόνο, πόση θετική ενέργεια μπορείς να λάβεις από τα μέλη...
κάνε και το εξής, σαν μιά καλή άσκηση, που θα σε βοηθήσει στο να πειθαρχήσεις στο διάβασμα, κάτι που σίγουρα θα σου φανεί χρήσιμο κατά τη διάρκεια του έτους.
να μπαίνεις στο εσωτέρικα μιά φορά κάθε πχ. βδομάδα, γιά ορισμένο -και πάντα σταθερό κάθε φορά- χρόνο, χωρίς αυτό να το παραλύπεις γιά τίποτε!!!
να μπαίνεις, και αν θες να διαβάζεις ή να γράφεις, αλλά πάντα, ό,τι και να γίνει τουλάχιστον μιά φορά την εβδομάδα.
η επανάληψη αυτή θα σου δημιουργήσει το υπόβαθρο γιά την πειθαρχία, που είναι απαραίτητο, ιδιαίτερα γιά δύσκολες δοκιμασίες, όπως οι εξετάσεις...
επίσης, καλό θα είναι να γράφεις -όποτε μπορείς, γιατί αυτό θα σε βοηθούσε πολύ στην καλύτερη απόδοση των νοημάτων στη χρήση του γραπτού λόγου.
αυτά από μένα,
ελπίζω να τα ξαναπούμε!!!
Σου εύχομαι να επιτύχεις κάθε στόχο που βάζεις σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου, να τολμάς και να ρισκάρεις γιατί εκεί βρίσκεται πραγματικά το νόημα του nickname σου
Καλή δύναμη και επιμονή
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πέθανε μια άλλη μέρα

Communicating at an unknown rate...
οταν αφηνεις ελευθερο τον εαυτο σου
και περιμενεις την εκπληρωση,
και οχι οταν περιμενεις την αποτυχια.''
-ΖΕΝ (Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ)-
ΚΛΕΨΙΜΟ...
Αυτη η ταξη ειναι το μελλον σου..
και ολη η προσπαθεια που θα καταβαλλεις θα ειναι καθοριστικη..
Μη λυγισεις οσο και αν κουραστεις...
Σου ευχομαι τα καλυτερα..
Και να θυμασαι οτι Τα Ονειρα Θελουν Θυσιες..