- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:quote:
Σιγά ρε συ. Δεν είμαι και κανένας σαδιστής.![]()
Εισαι και παρα εισαι, αφου παραδεχεσαι οτι γνωριζες για ταγματα θανατου και για κοψιμο ( αληθεια ,με μαχαιρι ´η καρδονι?)μαγκιας και διαφορα μαλωματα (τυπου Porky ´η Περαματος ,να υποθεσω) και συνεχιζεις να υποστηριζεις την ΧΑ.
Ε όχι και τάγματα θανάτου. Εγώ ήξερα για τάγματα εκφοβισμού.
Οι άλλοι δεν είναι μισάνθρωποι;
Επίσης δεν ήξεραν πως οι κλήσεις τους μετά τον φόνο καταγράφονται;
Όλα αυτά μου φαίνονται παιδαριώδη για ένα κόμμα που είχε θέσει σκοπό να σώσει την Ελλάδα από την ξένη κατοχή και τα μνημόνια. Δεν είναι λογικά πράγματα αυτά.
quote:Που διατείνεται* οτι θα σώσει την Ελλάδα απο την ξένη κατοχή και τα μνημόνια.
Όλα αυτά μου φαίνονται παιδαριώδη για ένα κόμμα που είχε θέσει σκοπό να σώσει την Ελλάδα από την ξένη κατοχή και τα μνημόνια.
«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη ΧΑ, σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι. Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της ΕΕ και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν, οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν ούτε ενα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;»
Αν τα έλεγα εγώ ή ο Νικόμαχος ή ο DSM ή ακόμη και ο Χρίστος Ελ, θα λέγαμε εντάξει, κουβέντα κάνουμε, έχουμε τις υποψίες μας, τις θεωρίες μας, κλπ,
αλλά όταν τα λέει αυτά ένας ...Ρουπακιώτης!
τότε υπάρχει ΘΕΜΑ
(βλ. όλο το λινκ εδώ: http://www.nooz.gr/greece/roupakiotis-den-eixe-to-8arros-i-kuvernisi-na-antimetopisei-ti-xa)
Για την ακρίβεια πολλά θέματα, τα οποία όπως είπα λίγο πολύ ο κόσμος τα'χει τούμπανο (και η κυβέρνηση κρυφό καμάρι...)
Το βασικότερο και κυριότερο είναι ότι δεν έχουμε πραγματική Ελληνική Κυβέρνηση (όχι μόνο τώρα, αλλά εδώ και χρόνια αυτό το χούι....)
έχουμε απλώς φερέφωνα και ντόπιους υπηρεσιακούς "υπαλλήλους".
Ακολούθως, αλλά εξίσου σημαντικό, είναι και το επόμενο έμμεσο συμπέρασμα από την κουτοπονηριά των κυβερνώντων: Οτι όχι μονο υπάρχει ξενόφερτη 'ατζέντα', 'εντολές' ή 'πιέσεις' (όπως θελετε πέστε το) αλλά υπάρχει και επιλογή του κατάλληλου timing για το θεαθήναι.
Δηλαδή, ναι να πιάσουμε τη ΧΑ, αλλά ορίζοντας τον τρόπο και το χρόνο με βαση άλλα γεγονότα και συσχετισμούς και όχι τη σκοπιμότητα των "κυβερνητικών" ανδρεικέλων και των εντολέων τους.
Άρα λοιπόν το ότι οι περισσότεροι από μας (και δεν χρειαζεται να ειναι κανείς ...επιθεωρητής Κλουζώ για να το καταλάβει) μιλάμε για ένα πραγματικό Θέατρο ή καραγκιοζιλίκι (=θέατρο σκιών) αυτό απεικονίζει όχι μόνο τις προσωπικές μας απόψεις, αλλά εν τέλει και την πραγματικότητα και αυτό έρχεται και το επιβεβαιώνει ένας πρώην Υπουργός και μέλος κυβερνησης!
Τώρα το επόμενο ερώτημα δοθέντων των παραπάνω είναι γιατί ενώ ο κόσμος (ο πολύς τουλάχιστον) ψιλοκαταλαβαίνει πού πάει η δουλειά με όλον αυτόν τον κακόγουστο θίασο που ονομάζεται ελληνική βουλή, ελληνική κυβέρνηση, ελληνικά κοινοβουλευτικά κόμματα, ελληνική δικαιοσύνη, κλπ, συνεχίζει (υποτιθεται...<δημοσκοπικά>) να στηρίζει υπάρχοντα αποτυχημένα και ζημιογόνα πρόσωπα, κόμματα και συστήματα...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
AitheroVamon Απεστάλη: 28/09/2013, 23:23:13Ολοι γνωρίζουμε οτι κανείς Ευρωπαίος δεν ήθελε την ΧΑ εντός Ευρωκοινοβουλίου
επίσης γνωστό οτι η Ελληνική Κυβέρνηση δεχόταν έντονες πιέσεις για αυτο το θεμα.
quote:
PY8AGORAS:
Για την ακρίβεια πολλά θέματα, τα οποία όπως είπα λίγο πολύ ο κόσμος τα'χει τούμπανο (και η κυβέρνηση κρυφό καμάρι...)

Επαναπαραθέτεις τα γραπτά σου σε quotes, κι από κάτω βάζεις και φατσούλες?
Πάει. Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Δεν εξετάζω ποιό κόμα υπέστη αυτον τον βανδαλισμό, αλλά μόνο την ενέργεια, στην οποία συμμετέχουν, κυβέρνηση, δικαιοσύνη, εκτελεστική εξουσία και ΜΜΕ, υποταγμένοι πλήρως στους "δανειστές"!!
Στην θέση της ΧΑ, θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε κόμα.Σημασία έχει ο τρόπος καταστολής και ο τρόπος χειραγώγησης των ηλιθίων ψηφοφόρων.
Δεν ξέρω εσείς, αλλά προσωπικά δεν ανέχομαι το δούλεμα και θα το δείξω στις κάλπες.Το μόνο νόμιμο όπλο που διαθέτω.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Η όλη κατάσταση με την Χ.Α, όπως σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε, αποτελεί ένα πραξικόπημα εναντίον της Δημοκρατίας, πολυ χειρότερο και απο αυτο της στρατιωτικής χούντας.
Ευτυχώς που βρέθηκες και το είπες, γιατί από την περασμένη Κυριακή ήθελα να το πω κι εγώ αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα με χαρακτηρίζαν νεοναζί...
Αν τελικά αυτό το πράγμα που μας κυβερνάει είναι δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, πόσο χειρότερη θα ήταν μια στρατιωτική χούντα άραγε ???
quote:
Δεν ξέρω εσείς, αλλά προσωπικά δεν ανέχομαι το δούλεμα και θα το δείξω στις κάλπες.Το μόνο νόμιμο όπλο που διαθέτω.
![]()
![]()
![]()
Λες πως υποστηρίζεις ΚΚΕ και δεν τρέχει τίποτα....
Λες πως υποστηρίζεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δεν τρέχει μία....
Αν υποστηρίζεις όμως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τότε είσαι ΝΕΟΝΑΖΙ !!!
ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΙ !!!
Ωραία πράγματα στην Ελλάδα του 21ου αιώνα......
quote:
Η όλη κατάσταση με την Χ.Α, όπως σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε, αποτελεί ένα πραξικόπημα εναντίον της Δημοκρατίας, πολυ χειρότερο και απο αυτο της στρατιωτικής χούντας.
Το μεγάλο σκάνδαλο ήταν η άνοδος της Χρυσής Αυγής κάτι για το οποίο είχε προειδοποιήσει ο ομοιδεάτης Καρατζαφέρης και αποδείχτηκε οτι είχε δίκιο.