- Παιδιά γίνονται ΖΟΜΠΙ, από μυστηριώδη ασθένεια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, την ονόμασε “nodding disease”. Η συμπεριφορά των παιδιών αλλάζει, γίνεται εξαιρετικά βίαιη, η προσωπικότητα τους, χάνεται, φεύγουν από το σπίτι και περιφέρονται στους δρόμους δίχως να ξέρουν που πηγαίνουν, ενώ έχουν μια παράξενη έλξη για την φωτιά. Όταν δεν τα δένουν στο σπίτι με υφάσματα ρούχων, τα παιδιά – ζόμπι, βγαίνουν και βάζουν φωτιά όπου βρουν. Ακόμη και σε κτίρια. Όσα παιδιά παρουσιάζουν αυτή την συμπεριφορά, τα έχουν ντύσει με ένα μπλέ φόρεμα για να ξεχωρίζουν στο πλήθος
http://www.iatropedia.com/articles/read/2038
Στο link έχει και σχετικό βίντεο....
Τι άλλο θα δούμε ακόμα......
quote:
Το θέμα έχει απασχολήσει τους ειδικούς. Γιατροί πήγαν στην Ουγκάντα για να εξετάσουν το φαινόμενο. Το CNN, έστειλε απεσταλμένο για να κάνει ρεπορτάζ. Πολλά παιδιά( για την ακρίβεια χιλιάδες παιδιά) στα Βόρεια της Ουγκάντα παρουσιάζουν για κάποιον ανεξήγητο λόγο, συμπεριφορά ζόμπι.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, την ονόμασε “nodding disease”. Η συμπεριφορά των παιδιών αλλάζει, γίνεται εξαιρετικά βίαιη, η προσωπικότητα τους, χάνεται, φεύγουν από το σπίτι και περιφέρονται στους δρόμους δίχως να ξέρουν που πηγαίνουν, ενώ έχουν μια παράξενη έλξη για την φωτιά. Όταν δεν τα δένουν στο σπίτι με υφάσματα ρούχων, τα παιδιά – ζόμπι, βγαίνουν και βάζουν φωτιά όπου βρουν. Ακόμη και σε κτίρια. Όσα παιδιά παρουσιάζουν αυτή την συμπεριφορά, τα έχουν ντύσει με ένα μπλέ φόρεμα για να ξεχωρίζουν στο πλήθοςhttp://www.iatropedia.com/articles/read/2038
Στο link έχει και σχετικό βίντεο....
Τι άλλο θα δούμε ακόμα......
Ενδιαφέρον, το είδα το πρωί, από ότι διάβασα εδώ (http://en.wikipedia.org/wiki/Nodding_disease) πρόκειται για ένα γνωστό, παλιό (από τις αρχές του '60) σύνδρομο με ύποπτες αιτίες (βλ. παράγραφο Possible causes).
Edited by - XD on 08/06/2012 11:38:42
Αν σκεφτώ εγώ τι θα έκανα αν με έδεναν όλη μέρα ή δεν μου έδιναν να φάω ε λοιπόν το πιθανότερο είναι να γινόμουν βίαιος όταν θα προσπαθούσαν να με δέσουν, να δάγκωνα τα δεσμά μου για να τα λύσω ή να "λύσσαγα" όταν έβλεπα φαϊ ...
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Γεγονος είναι η ύπαρξη αυτού του ναρκωτικού.Χθές μια γυναίκα στις ΗΠΑ,υπό την επήρρεια των "αλάτων μπάνιου",προσπάθησε να φάει το τρίχρονο παιδί της.Της επετέθηκαν τα σκυλιά του γείτονα,να προστατέψουν το μωρό και κατάφερε να σκοτώσει με τα χέρια της ένα απο αυτά,πριν την σταματήσουν.
Συνδυάστε τώρα την απο χρόνια ύπαρξη κάρτας του παιχνιδιού Ιλουμινάτι,που έχει σαν θέμα τα ζόμπι που κυκλοφορούν ελεύθερα.
Φοβερή σύμπτωση...!!!!
Σκέπτομαι εγώ τώρα με την ακραία μου σκέψη,που την έχετε συνηθίσει αγαπητοί συνδίκτυοι και δεν με...πετροβολάτε πλέον!![]()
![]()
![]()
Αν τα αεροπλάνα,που καθημερινά μας ψεκάζουν,έριχναν είτε εκ δολιοφθοράς,είτε εν γνώσει τους,τα "άλατα μπάνιου" πάνω σε κατοικημένες περιοχές,τι θα γινόταν?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 15/06/2012 18:02:53
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Φρίντριχ φον Σίλλερ

Οι πολεμιστες της εποχης μας δεν ειναι αυτοι με τα καλαζνικοφ αλλα αυτοι που παλευουν για την γνωση...
Στις 2 αρχίζεις και το σκέφτεσαι πιο πολύ....
Κι άμα αρχίζει και γενικεύται το φαινόμενο, τότε όπως λέει κι ο φίλος Σταν, θα γίνει ....τση Ποπάρας!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "