- "ΚΑΤΑΘΕΣΙΣ ΣΚΕΨΕΩΝ" Νο 1 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Η ΘΛΙΨΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΦΡΙΚΗ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΜΟΥ...
Η ΘΛΙΨΗ, ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΜΕΝΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
Η ΘΛΙΨΗ, Η ΟΜΟΡΦΙΑ...
Η ΘΛΙΨΗ, Η ΠΙΟ ΑΓΝΗ ΜΟΝΑΞΙΑ...
Η ΘΛΙΨΗ, ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΕΝΗ, Σ’ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ ΚΑΜΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΤΑΧΥΑ...
Η ΘΛΙΨΗ, ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΜΕΝΑ...
Η ΘΛΙΨΗ, Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ...
Η ΘΛΙΨΗ, ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΔΕΙΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΓΕΙ...
Η ΘΛΙΨΗ, ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ...
Η ΘΛΙΨΗ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ...
Η ΘΛΙΨΗ, ΕΓΩ...
Η ΘΛΙΨΗ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!
Better to save the mystery than surrender to the secrets
quote:
500!!!!!
μυνηματα,εστειλε το μελος ντεγκαρ αντχαρκ ως τωρα!
450 με το παρόν μήνυμά μου
και σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η τακτική, προβλέπω να αρχίζουμε να ψάχνουμε κώδικα για αρνητική αρίθμηση!
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Όλα τα λόγια της ανθρώπινης ψυχής προέρχονται από τον φόβο και την επιθυμία. Οι απειλές και οι υποσχέσεις αποτελούν τα μεγάλα μέσα για να διαφθείρουν και να αποκτηνώσουν τους ανθρώπους.
Το δόγμα που κάνει να ελπίζουμε στο ευεργέτημα και που απειλεί μ’ ένα αίσθημα υπερβολικό, τερατώδες και ατέρμονο τα αδαή πλήθη, δεν είναι ούτε θείο, ούτε ανθρώπινο, ούτε λογικό, ούτε εκπολιτιστικό.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω, αυτό είναι και το αμυδρό φώς της αυγής του ήλιου και της δικαιοσύνης.
Να εξοργίζεσαι εναντίον της αταξίας είναι το ίδιο μία αταξία. Διατήρησε την τάξη και η αταξία θα εξαφανιστεί.
Μια κοινωνία που για να συντηρηθεί είναι υποχρεωμένη να αποκόψει ένα μέλος της,
Είναι μια κοινωνία που πάσχει από γάγγραινα. Η ανθρωπότητα όμως που είναι αθάνατη δεν παραδέχεται τέτοιες απορρίψεις.
Η ζωή είναι σαν μια ρόδα που γυρίζει.Οταν φτάνεις ψηλά, εκτός αν ξεφύγεις από τον τροχό για να εκτοξευθείς στο διάστημα, πρέπει αναγκαστικά να ξαναγυρίσεις κάτω.
Η ζωή είναι συλλογική για τα ατελή όντα, γίνεται προοδευτικά προσωπική με την τελειοποίηση.
Στους επιτήδειους χρειάζονται συμμέτοχοι καθώς και πιστοί στους προφήτες. Αλλιώς δεν γίνεται τίποτε.
Αλλά στ’ αλήθεια σας λέω, θαυματουργοί μικροί και μεγάλοι, είτε είστε προφήτες, ταχυδακτυλουργοί ή μάγοι, μη δίνετε ποτέ λαβή στο γελοίο.
Τίποτε δεν σπάει τους μαγνητικούς κύκλους περισσότερο όσο ένα ξέσπασμα γέλιου.
Eliphas Levi
το παιχνίδι της χαράς
Αφιερωμένο ![]()
![]()
![]()
Αν φανεί θα συνεχίσω.........
Η εισαγωγή σε αυτήν προυποθέτει διαφάνια και αγνότητα και αγάπη.
Ολα ανευ ορίων.
Ισως να είναι και οφθαλμαπάτη αλλά είναι τόσο όμορφη, αστράφτει τόσο δυνατά που αξίζει τον κόπο να την δούμε έστω και απο μακριά.
ως εδω
quote:το παιχνίδι της χαράς
ΜΑΓΕΙΑ...

Στο παιχνίδι της χαράς
χθες μπήκα
κι η γλύκα
ένα σύννεφο που ακόμα ταξιδεύει
λίγο ήλιο με κερνάς
να ζήσω
ν΄αρχίσω
να αγαπώ μονάχα κείνο που μαγεύει.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
Ολοι οι άνθρωποι ''θέλουν'' αλήθεια, αγάπη, ειλικρίνια, ευθύτητα.
Οταν όμως αυτές οι επιθυμίες πραγματοποιηθούν δεν αντέχουν το βάρος τους...
Ούτε καν τη θέα...
Φαντάσου και την φωνή.......
ή την όψη...
Ευτυχώς υπάρχουν και άγγελοι........
πόσοι άγγελοι γελάνε μ'ένα σου φιλί
Μες σε μια βραδιά μου πήρες μακριά τη λύπη
Ίσως είσαι και το κρύβεις άγγελος κι εσύ
Αχ να μη τέλειωνε ποτέ
το βράδυ αυτό που σ'έχω πλάι μου
να μη ξημέρωνε ποτέ
τώρα που βρήκα την αγάπη μου
αχ να μη τέλειωνε ποτέ
το βράδυ αυτό που σ'έχω πλάι μου
να μη ξανάβρεχε ποτέ
τώρα που στέγνωσε το δάκρυ μου
Τι να τα κάνεις τα φτερά
πιάσε τα χέρια μου γερά
αφού με νίκησες σε ένα αγώνα άνισο
τι να τα κάνεις τα φτερά
πιάσε τα χέρια μου γερά
πάμε άγγελέ μου στο δικό μας τον παράδεισο
Πόσοι άγγελοι κοιτάνε μέσα απ'τη ματιά σου
πόσοι ακόμα τραγουδάνε μ'ένα "σ'αγαπώ"
μου'δωσες ζωή και ήπια μέσα απ'την καρδιά σου
κι έχω γίνει εδώ μπροστά σου άγγελος κι εγώ
Για σένα αν και με πρόλαβες
Θέλεις τα σημεία της Αγίας Γραφής που λένε για τον Αρχάγγελο;
Να σου τα παραθέσω ρε φίλε, αφού μόνο έτσι συνεχίζεις...
Εγώ έλεγα για διάλογο, όχι μόνο για τεκμήρια...
Λοιπόν,στην Αποκάλυψη αναφέρεται συγκεκριμένα:
" Ὁ νικῶν, ποιήσω αὐτὸν στῦλον ἐν τῷ ναῷ τοῦ Θεοῦ μου, καὶ ἔξω οὐ μὴ ἐξέλθῃ ἔτι, καὶ γράψω ἐπ' αὐτὸν τὸ ὄνομα τοῦ Θεοῦ μου καὶ τὸ ὄνομα τῆς πόλεως τοῦ Θεοῦ μου, τῆς καινῆς Ἰερουσαλήμ, ἣ καταβαίνει ἐκ τοῦ οὐρανοῦ ἀπὸ τοῦ Θεοῦ μου, καὶ τὸ ὄνομά μου τὸ καινόν. "
Αυτο αφορά στους επιλεγμένους για την Πόλη, ή κατεβαίνουσα Ιερουσαλείμ...
Αυτο για τον αρχάγγελο:"Καὶ εἶδον ἄλλον ἄγγελον ἰσχυρὸν καταβαίνοντα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ, περιβεβλημένον νεφέλην, καὶ ἡ ἶρις ἐπὶ τὴν κεφαλὴν αὐτοῦ, καὶ τὸ πρόσωπον αὐτοῦ ὡς ὁ ἥλιος, καὶ οἱ πόδες αὐτοῦ ὡς στῦλοι πυρός, 2 καὶ ἔχων ἐν τῇ χειρὶ αὐτοῦ βιβλίον ἀνεῳγμένον. καὶ ἔθηκε τὸν πόδα αὐτοῦ τὸν δεξιὸν ἐπὶ τῆς θαλάσσης, τὸν δὲ εὐώνυμον ἐπὶ τῆς γῆς, 3 καὶ ἔκραξε φωνῇ μεγάλῃ ὥσπερ λέων μυκᾶται. καὶ ὅτε ἔκραξεν, ἐλάλησαν αἱ ἑπτὰ βρονταὶ τὰς ἑαυτῶν φωνάς. 4 Καὶ ὅτε ἐλάλησαν αἱ ἑπτὰ βρονταί, ἔμελλον γράφειν• καὶ ἤκουσα φωνὴν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ λέγουσαν• Σφράγισον ἃ ἐλάλησαν αἱ ἑπτὰ βρονταί, καὶ μὴ αὐτὰ γράψῃς. 5 Καὶ ὁ ἄγγελος, ὃν εἶδον ἑστῶτα ἐπὶ τῆς θαλάσσης καὶ ἐπὶ τῆς γῆς, ἦρε τὴν χεῖρα αὐτοῦ τὴν δεξιὰν εἰς τὸν οὐρανὸν 6 καὶ ὤμοσεν ἐν τῷ ζῶντι εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων, ὃς ἔκτισε τὸν οὐρανὸν καὶ τὰ ἐν αὐτῷ καὶ τὴν γῆν καὶ τὰ ἐν αὐτῇ καὶ τὴν θάλασσαν καὶ τὰ ἐν αὐτῇ, ὅτι χρόνος οὐκέτι ἔσται, 7 ἀλλ' ἐν ταῖς ἡμέραις τῆς φωνῆς τοῦ ἑβδόμου ἀγγέλου, ὅταν μέλλῃ σαλπίζειν, καὶ ἐτελέσθη τὸ μυστήριον τοῦ Θεοῦ, ὡς εὐηγγέλισε τοὺς δούλους αὐτοῦ τοὺς προφήτας. "
Και αυτό:"Καὶ εἶδον ἄλλον ἄγγελον πετόμενον ἐν μεσουρανήματι, ἔχοντα εὐαγγέλιον αἰώνιον εὐαγγελίσαι ἐπὶ τοὺς καθημένους ἐπὶ τῆς γῆς καὶ ἐπὶ πᾶν ἔθνος καὶ φυλὴν καὶ γλῶσσαν καὶ λαόν, 7 λέγων ἐν φωνῇ μεγάλῃ• Φοβήθητε τὸν Κύριον καὶ δότε αὐτῷ δόξαν, ὅτι ἦλθεν ἡ ὥρα τῆς κρίσεως αὐτοῦ, καὶ προσκυνήσατε τῷ ποιήσαντι τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν καὶ τὴν θάλασσαν καὶ πηγὰς ὑδάτων. "
Θέλεις και απο Δανιήλ;μπορείς και μόνος σου...
Επ αυτών, τώρα, μπορούμε να συζητήσουμε και για το τι θα γίνει
με το τρίτο ευαγγελιο.
Το ευαγγέλιο του Αγίου Πνεύματος, αφού η Παλαιά διαθήκη αφορά στον
Πατέρα η Καινή στον Υιό και το ευαγγέλιο που λέει ο άγγελος,
αφορά στον Παράκλητο ή Άγιο Πνεύμα που αναμένεται να φωτίσει
και πάλι τον άνθρωπο....
Αυτά που αναφέρεις, αφορούνε πνευματικές καταστάσεις, γιατί οι άγγελοι είναι πνεύματα. Δε λέει πουθενά ότι θα ενσαρκωθεί κάποιος άγγελος και θα κυβερνήσει σαν βασιλιάς. Ούτε για τον Ιωάννη το Θεολόγο αναφέρεται πουθενά ότι θα γίνει βασιλιάς.

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
μπορείς να τα δεις μόνος σου.Αλήθεια προφητείες
έχεις διαβάσει;τις αναγνωριζεις;για να ξέρω τι
να σου γράψω...
"Η Ρωσία εξοπλίζει και την Τουρκία με ίδια όπλα" σαν αυτά που αγοράσαμε εμείς.
«επιδεινώνονται ραγδαία τις τελευταίες ημέρες οι ελληνορωσικές αμυντικές σχέσεις. Αιτία, η απόφαση της ρωσικής κυβέρνησης να πουλήσει 80 αντιαρματικά «Κορνέτ» στην Τουρκία, παρά τη δέσμευση που είχε αναλάβει προς την Ελλάδα, ότι δεν θα πουλούσε τα ίδια αντιαρματικά και στη γείτονα χώρα»
Περισσότερα εδώ:
http://www.antinews.gr/?p=3662
Υ.Γ.
Διαρρέεται από ορισμένους ότι η συμφωνία μαζί μας δεν αφορούσε τον οπλισμό που αγόρασε η Τουρκία, παρ' όλα αυτά φαίνεται ότι η Ρωσία κάνει μια χαρά business και με τους αιώνιους εχθρούς της / μας πουλώντας τους εξαιρετικά αντιαρματικά όπλα.
** Απλά καταθέτω την είδηση, δεν σκοπεύω να μπω σε περαιτέρω συζήτηση επ' αυτής σε σχέση με γεωπολιτικές στρατηγικές ούτε σε σχέση με Προφητείες κτλ. **
Edited by - XD on 30/09/2008 10:16:17
διαβαθμισμένα και αναλόγως των συνθηκών, ακολουθουνται
διαφορετικές πολιτικές.Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Ρωσία
με την Τουρκία, ειδικά λόγω του ενεργειακού ανταγωνισμού, αλλά
και γιατί αποτελεί το προπύργιο του ΝΑΤΟ κοντά στη Ρωσία,
μπορεί κάλλιστα να γίνει εξιλαστήριο θύμα γιαν δείξει η Ρωσία
τις δυναμεις της στη δύση... Και φυσικά πέραν των προφητειών,
όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ, έχουν φτιάξει σενάρα πολέμου Ελλάδας-Τουρκίας,πολλές φορές μάλιστα, ενώ τη Ρωσία βέβαια, δεν την υπολογίζουν...
quote:
"Η Ρωσία εξοπλίζει και την Τουρκία με ίδια όπλα" σαν αυτά που αγοράσαμε εμείς.
Ισχύει αυτό που είχε πει κάποτε ένας Έλληνας πολιτικός (Δε λέω όνομα), όταν ξεσηκωνότανε όλοι στα συλλάλητήρια για το όνομα της Μακεδονίας: "Είναι ασχημο να μην έχεις ο ίδιος νύχια και να περιμένεις να σε ξύσουνε οι άλλοι".
Έτσι και μερικοί, πιστεύουνε ότι θα μας βοηθήσει, έστω και σε κάτι, η νεοτσαρική Ρωσία. Εδώ δεν βοηθάνε τους ίδιους τους πολίτες της χώρας τους, μιας και στις περιοχές της Σιβηρίας επικρατεί οικονομική αθλιότητα, θα βοηθήσουνε εμάς;; Γιατί;; Σαν ευχαριστώ, που κατέχουμε μια πολύ καλή θέση στο διεθνές εμπόριο λευκής σαρκός με ξανθό τρίχωμα;; Ή μήπως για ευχαριστώ, που βοηθήσαμε, με την παρουσία του στρατού μας στο Κόσοβο, να πατήσουνε πόδι για τα καλά οι Αμερικάνοι στο κέντρο των Βαλκανίων;;; Εφόσον εμείς, στο σφύριγμα του κέρδους (όπως έλεγε και ο Σεφέρης), παραμερίσαμε τους όποιους συναισθηματισμούς, τους προερχομένους απο τις παλιές συμμαχίες των βαλκανικών πολέμων και απο την ομοδοξία, και τρέξαμε να το παίξουμε βοηθοί του σερίφη μέσα στη σερβική γη, γιατί να μην το κάνουνε αυτό και οι άλλοι, και ποιά υποχρέωση έχουνε να μας βοηθήσουνε;; Ίσως μια υποχρέωση, για να μας πληρώσουνε με το ίδιο νόμισμα, να έχουνε, αλλά υποχρέωση για βοήθεια, κατα τη γνώμη μου, όχι. Αλλά η νοοτροπία του Νεοέλληνα, που έχει γαλουχηθεί με την εντύπωση, ότι ο μπαμπάς θα πληρώνει πάντα τα σπασμένα του κανακάρη, φαίνεται μας υπαγορεύει ό,τι κάποιος, κάπου, κάποτε θα μας βοηθήσει, γιατί είμαστε δήθεν κάποιοι σπουδαίοι άνθρωποι, επειδή είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και των Βυζαντινών. Δεν είναι λοιπόν παράξενο, που θησαυρίζουνε κάποιοι, εκμεταλλευόμενοι αυτή την άρρωστη αντίληψη που κουβαλάει ο Νεοέλληνας, και αγοράζει έντυπα, που αναφέρουνε ό,τι είτε θα κατέβουνε οι ξανθοί απο τον έσχατο βορρά με τα υπερόπλα, είτε οι εξωγηινοι απο τον Σείριο με τα διαστημόπλοια, και θα μας βοηθήσουνε. Με λίγα λόγια, είμαστε για... φάπες.
Παρεπιπτόντως: Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρώ στο γιου τουμπ, το τραγούδι της Βενετσάνου, "κόβει η αλήθεια, κόβει και θερίζει, κι όποιος την βρει τον βασανίζει";;

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
Edited by - samuel1974 on 30/09/2008 14:47:16
δεν θα μας βοηθήσουν οι Ρώσοι, αλλά εννοείς όχι
ηθελημένα... Γιατί μια χοντρή κρίση,μεταξύ των όπως λένε οι
προφητείες,θα σβύσει την Τουρκία από τον χάρτη. Ακολούθως,
η δύση πιέζει τη Ρωσία να φύγει απο την περιοχή της Τουρκίας
και συμβιβάζονται όλοι με τοποτηρήτη την Ελλαδίτσα, που την έχουν όλοι του χερίου τους...Κι έτσι έρχονται τα πράγματα στη θέση τους,
όπως λένε οι προφητείες...
"Διασκεδάζει Κύριος τας βουλάς των ανθρώπων"....
quote:
Καλησπερα,εχω διαβασει με αρκετη προσοχη και τις 4 ενοτητες του θεματος "Ελλαδα-Τουρκια προφητειες για κοντινο πολεμο".
Θεωρω πως σε αρκετες απο τις προφητεις του Κοσμα του Αιτωλου μπορουν να εντοπιστουν ομοιοτητες με τον 2ο Παγκοσμιο πολεμο και τον εμφυλιο που επακολουθησε στην χωρα μας. Δεν γνωριζω αν εχουν επαληθευτει καποιες απο αυτες τις προφητειες για εκεινη την περιοδο.
Οτι αφορα τις προφητειες του γεροντα Παισιου θα μεινω σε μια για την οποια ισως δεν εχει γινει σωστη προσεγγιση. Η προφητεια αυτη ειναι αυτη που λεει πως η χωρα κυβερνηση θα εχει αλλα δεν θα κυβερνατε. Μηπως εννοει πως θα βρισκομαστε σε προεκλογικη περιοδο με υπηρεσιακη κυβερνηση? Επειδη δε τοποθετει την αρχη του υποτιθεμενου πολεμου τους μηνες Ιουνιο ή Οκτωβριο, για μενα θα ειναι σημαντικο σημαδι αν το επομενο διαστημα εχουμε καποια αποχωρηση απο την κυβερνηση και ετσι μπουμε σε ξαφνικη προεκλογικη περιοδο.
Αστρολογικα παντως η φετινη χρονια για την συνεχεια της εχει τα παρακατω χαρακτηριστικα:
-Αναμενεται μια δυσκολη οικονομικη περιοδος με τον πληθυσμο να δεινοπαθει. Το περιεργο ειναι πως αυτο θα συμβει αποτομα.
-Υπαρχει ευνοικη διαταξη για πολεμικες συγκρουσεις και διαμαχες.
Αυτα τα εχω πληροφορηθει απο γνωστη του αντικειμενου και με εχουν προβληματισει αρκετα ως προς το ενδεχομενο να εχουμε μια κομβικη ημερομηνια το αμεσως επομενο διαστημα και μαλιστα σε χρονικη στιγμη που δεν θα το περιμενουμε.
Ενα μηνα πριν υπηρχε η παραθεση αυτη ως προς το ενδεχομενο της σχετικης ακυβερνησιας και τις τυπικης προεκλογικης περιοδου. Διαφωνει καποιος πως η κατασταση ειναι αυτη σημερα?
Επισης ενα μηνα πριν δεν ειχαμε βιωσει ακομα την αποτομη αυτη καταρρευση του χρηματοπιστωτικου συστηματος παγκοσμιως πλεον. Το κακο εδω ειναι πως η ιστορια αυτη δεν εχει τελειωσει και πως μεσα στο πρωτο μισο του Νοεμβριου θα εχουμε περαιτερω επιδεινωση και καταρρευση. Πιθανος δε πανικος του απλου κοσμου ως προς τις καταθεσεις των, θα δρασει ως καταλυτης και θα επιφερει μεσα σε ενα βραδυ κοσμογονικες αλλαγες στον οικονομικο τομεα. Δυστυχως και εδω σταδιακα και σταθερα οδευουμε σε αυτο που εγραψα ενα μηνα πριν.
Το "καλοκαιρι" που λεγαμε ειναι επισης εδω. Και αυτην την βδομαδα θα εχουμε καλες καιρικα συνθηκες αλλα και την επομενη δεν διαφαινεται καποια αλλαγη του καιρου προς το ψυχροτερο. Περασαμε ενα μικρο "χειμωνα" το δευτερο μισο του Σεπτεμβρη και παμε για 2-3 βδομαδες ηλιοφανειας τον Οκτωβριο.
Τις περασμενες μερες ανοιξε ξανα το χειμερινο τμημα της βουλης των Τουρκων. Ρευστο και εκει το σκηνικο μετα τις παραπομπες των Ερντογαν-Γκιουλ το καλοκαιρι και το δικαστικο πραξικοπημα που ειχε η γειτονικη χωρα. Για να δουμε τι εξελιξεις θα εχουμε και απο αυτο το μετωπο τις επομενες μερες/βδομαδες.
Τα στοιχεια αυτα δεν ειναι καθοριστικα ως προς το θεμα μας αλλα δεν ειναι και τυχαια ωστε να αγνοηθουν.
quote:
Ενα μηνα πριν υπηρχε η παραθεση αυτη ως προς το ενδεχομενο της σχετικης ακυβερνησιας και τις τυπικης προεκλογικης περιοδου. Διαφωνει καποιος πως η κατασταση ειναι αυτη σημερα?
Επισης ενα μηνα πριν δεν ειχαμε βιωσει ακομα την αποτομη αυτη καταρρευση του χρηματοπιστωτικου συστηματος παγκοσμιως πλεον. Το κακο εδω ειναι πως η ιστορια αυτη δεν εχει τελειωσει και πως μεσα στο πρωτο μισο του Νοεμβριου θα εχουμε περαιτερω επιδεινωση και καταρρευση. Πιθανος δε πανικος του απλου κοσμου ως προς τις καταθεσεις των, θα δρασει ως καταλυτης και θα επιφερει μεσα σε ενα βραδυ κοσμογονικες αλλαγες στον οικονομικο τομεα. Δυστυχως και εδω σταδιακα και σταθερα οδευουμε σε αυτο που εγραψα ενα μηνα πριν.
Το "καλοκαιρι" που λεγαμε ειναι επισης εδω. Και αυτην την βδομαδα θα εχουμε καλες καιρικα συνθηκες αλλα και την επομενη δεν διαφαινεται καποια αλλαγη του καιρου προς το ψυχροτερο. Περασαμε ενα μικρο "χειμωνα" το δευτερο μισο του Σεπτεμβρη και παμε για 2-3 βδομαδες ηλιοφανειας τον Οκτωβριο.
Τις περασμενες μερες ανοιξε ξανα το χειμερινο τμημα της βουλης των Τουρκων. Ρευστο και εκει το σκηνικο μετα τις παραπομπες των Ερντογαν-Γκιουλ το καλοκαιρι και το δικαστικο πραξικοπημα που ειχε η γειτονικη χωρα. Για να δουμε τι εξελιξεις θα εχουμε και απο αυτο το μετωπο τις επομενες μερες/βδομαδες.
Τα στοιχεια αυτα δεν ειναι καθοριστικα ως προς το θεμα μας αλλα δεν ειναι και τυχαια ωστε να αγνοηθουν.
ναι... αλλα γιατι αυτη η υποφαινομενη παγκοσμια κριση, να επηρεασει στο να γινει πολεμος μεταξυ Ελλαδας - Τουρκιας και οχι σε εναν Παγκοσμιο?
και επιπλεον... σε παρα πολλες χωρες, υπαρχει προεκλογικη περιοδος, ειτε "αναγκαστικη" ειτε "κανονικη"...
οποτε?

quote:Δεν ξέρω ποιός αστρολόγος στο είπε, άλλα αν γίνει μάζική ανάληψη οι τράπεζες δέν θα έχουν να δώσουν λέφτα! Σήμερα αν πάει 10000 κόσμος στην eurobank πχ, ή τράπεζα δεν θα έχει να του τα δώσει.Είναι το μόνο σίγουρο αυτό! Εγώ ότι καταθέσεις είχα τις τράβηξα!! Οσο για την ακυβερνησία που λές μάλλον θα πάμε σε εκλογές λίαν συντόμως...Δεν ξέρω αν έχει λεχθεί στις ειδήσεις βγήκε η ομολογία του γερμανού περί Siemens ότι τα δύο κόμματα πήραν μίζα 140 εκατομμύρια euro, δεν μένει παρά να παρέμβει ο εισαγγελέας.Ο παμπόνηρος όμως Σημίτης έχει περάσει νομοσχέδιο σε περίπτωση διάλυση της βουλής το αδίκημα να παραγράφεται!!
Αστρολογικα παντως η φετινη χρονια για την συνεχεια της εχει τα παρακατω χαρακτηριστικα:
-Αναμενεται μια δυσκολη οικονομικη περιοδος με τον πληθυσμο να δεινοπαθει. Το περιεργο ειναι πως αυτο θα συμβει αποτομα.