- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:![]()
![]()
Jonnie, «Πωπω πεινάω σα λύκος! Πίσω από κάθε ΅οΆ βλέπω κι από ένα αυγό. Κι αν σπάσεις καναδυό ίσως φάμε ομελέτα!» ((φωνητικά/αστρόσκονη: «Πίκατσου», κορυφαία στις γυψογραφίες και στο ικεμπάνα με γαριδάκια...))
Βιβλιογραφία/χορηγία:
«Εφαρμοσμένη Κβαντομηχανική στη Σπηλιά της Πεντέλης» by Vril, «Ο μοναδικός μονόκερως με το χρυσό κέρατο-Πώς τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα» (παραμύθι) by Sylvaine Nahas, «Ο Δημιουργικός ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ» by Λίλιθ, «Οι Γάμοι του Ουρανού και της Κόλασης» by William Blake και «The Outsider» by Colin Wilson.
Μικροί εξερευνητές, μην σημειώνετε ασκόπως στα βιβλία «Helen I Love you». Εν όψει Τρωικών μηνύσεων προς αλλόθρησκους.com φροντίστε για ενταφιασμό/καύση. Ο φόβος της φωτιάς παλεύεται. Η ευδαιμονία της άγνοιας, ΟΧΙ.
Επί του «ανούσιου»:
Η Ιερή Φωτιά άναψε. Λύρα και νταούλι ήχησαν ξανά.* Τα κάρβουνα πατήθηκαν κι απέμεινε η στάχτη. (Και του χρόνου!) Την Ασκητική την πράττεις. Όλα ένα.
Aum? Αμάν... Αμήν.
Technosamanism in the des-s-ert
URUA!©Moz
------------------
*Στμ. Για τον Αγιο Κωνσταντίνο...
((Αντμιν, ζεις;;; ... Περιμένω απάντηση.))
-..
.
-.
-.--
.--.
.-
.-.
-..-
.
..
.-
-.
--.-
-
.
.-.
....
-....
.-.
....
...
-..-
.
..
.-
.-
.-.
---
-
....
-.
.-
.-..
....
-....
.
..
.-
.-/-/--/.-@@@.../.-/-.-/.-/.--./.-/--.-

ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
κι οπως λεει και ο Μοζ πιο πανω...
quote:
Ο φόβος της φωτιάς παλεύεται. Η ευδαιμονία της άγνοιας, ΟΧΙ.
..μερα φωτιας γεννηθηκα μερα φωτιας γιορταζω τ'ονομα μου...
"αυτηνα" την αντεχω//την βλακεια των πολλων ...ακομη δεν καταφερα επαρκως...

cprtght@tm@2005
Ποτέ δεν κάναμε ΜΟΡΣ.
Ήδη το 1987 που πήγα στο Σύλλογο Φυσιολατρών με γενικά καθήκοντα Συνοριοφύλλαξης, είχε καταργηθεί, επειδή ήταν ξεπερασμένος... !
Και εξαπέλησεν την περιστεράν...
Φσσσσ, πολύ πιο αξιόπιστο σύστημα !
Από κάτι τέτοιες μπούρδες σκυλοπνίγηκαν και αυτοί του Τιτανικού , γιατί από τα πολλά *ντίτ* *ντίτ* **ντίίιιιτ* *ντίτ*, ακούγανε "πουλάκια" οι ... τηλεγραφηταράδες, και αρμενίζαν αλλού τα καραβάκια.
Λοιπόν, μη με κουράζετε γέρον άνθρωπον, πέστε τι θέλετε και μην μας τα *ντίτ* *ντίτ* **ντίίιιιτ* *ντίτ*
εχουμε κοινο παρελθον περι στρατου.
Πηρες πτυχιο τυλετυπου κρυπτογραφου;
Ηθελε πανω απο 18.
Και για να ευλογησω τα μουσια μου το πηρα.
Ξερεις το επομενο βημα ειναι το hacking.
Μοz να δουμε πως κρυπτογραφουσαν οι αρχαιοι Σπαρτιατες;
Λοιπον καταρχας χρειζομαστε 3 βασικα υλικα
1.Δυο βεργες(σιδερο,ξυλο) κομμενες στο ιδιο μηκος και με το ιδιο παχος
στρογγυλες.
2.Μια λωριδα χαρτιου ή υφασματος που να τυλιγεται γυρω απο το ξυλο επακριβως στο μηκος του.
3.Δυο πινεζες
Την μια βεργα την κραταμε εμεις,την αλλη ο παραληπτης του μηνυματος μας.Κανουμε και στις δυο βεργες στο ιδιο ακριβως σημειο με την πινεζα.
Περνουμε την καρφιτσα και την λωριδα και την στερεονουμε μεσα στην τρυπα.Μετα τυλιγουμε σφιχτα το υφασμα ή χαρτι γυρω απο την βεργα μεχρι την αλλη ακρη και την στερεωνουμε ανοιγοντας μια καινουργια τρυπα εκει που τελειωνει το υφασμα.
Ετσι εχουμε την βεργα μας "ντυμενη".
Τωρα ξεκιναμε και γραφουμε το μηνυμα μας κατα μηκος της βεργας.
Αφου τελειωσουμε ξετυλιγουμε την λωριδα υφασματος και ηδου το μυνημα μας...δεν καταλαβαινουμε τιποτα γιατι τα γραμματα ειναι σκορπια.
Το στελνουμε στον παραληπτη και εκεινος το τοποθετει πανω στην δικια του βεργα και διαβαζει το μυνημα.
Οταν σε περιοδους πολεμου πιανοταν ενας αγγελιοφορος βρισκανε πανω του μια λωριδα χαρτι με ανακατεμενες λεξεις και δεν βγαζαν ακρη.Ο αγγελιοφορος δεν γνωριζε ουτε αυτος τον τροπο κρυπτογραφησης και αποκρυπτογραφησης.
Εξυπνο ε;
αντε και καλο μας απογευμα.

Ετσι δεν βγαίνουν τα γράμματα απλώς απομακρυσμένα; Μάλλον δεν κατάλαβα τον τρόπο
*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*
*Υπάρχουν στα δάση
Εγω φταιω που δεν καταλαβες.
Φαντασου οτι γραφεις ενα μεγαλο μυνημα.
Αρα θα χρειαστεις πολλες σειρες στον κυλινδρο.
Φαντασου οτι κατω απο το U (STHN EIKONA) εχει το πρωτο γραμμα
της επομενης λεξης κατω απο το R το δευτερο γραμμα κτλ.
πχ.
U R A @ M O Z
K A L H M E R A
S O Y E Y X O M A I
U E I T S A
Αρα ξεδιπλωνοντας την κορδελα απο τον κυλινδρο εσυ θα διαβαζεις:
U
k
s
U
R
A
O
E
L
Y
I
κτλ...
ελπιζω να βοηθησα

*Υπάρχουν στα δάση
quote:
Μια αδιάκριτη ερώτηση πρός Moz
ΑΝ, αν σου στείλω Μαίηλ, θα το απαντήσεις ?
Φυσικά. (Τι «Υποχθόνια» ερώτηση!)
nst, θα γίνει... του systran.
ryche, ελήφθη το «ανούσιο», thankSS!
ATMA, τις ευχές μου! Aum...
(Ήταν η θείτσα εδώ;;;)
(Φάνηκε καθόλου ο Admin;)
«ΟΜΕΛΕΤΑ FUSION ΤΟΥ ΕΡΜΗ» (Προσφορά του καταστήματος©AUM_oz): Δομικά υλικά: Αυγά (δίκροκα), ελαιόλαδο, αλάτι, κάρι (σανσκριτικό)// Εργαλεία: τηγάνι, τηλε-κίνηση (ή καπάκι) και 3Α.// Γαρνιτούρα: μανιτάρια ψιλοκομμένα-σωταρισμένα (τα μαύρα τα κινέζικα), φρέσκα κρεμμυδάκια (ελληνικά) σε λωρίδες, ελαιόλαδο, ξύδι βαλσάμικο (βιολογικό).//Πνεύμα: Λευκό σοβινιόν (Οινοποιείο των Υψιπέδων Γκολαν) // Για να δομήσουμε* την ομελέτα του Ερμή χτυπάμε (ευγενικά) τα αυγά προσθέτοντας αλάτι, κοκ //Τη γυρνάμε στον αέρα (την ομελέτα) για να ψηθεί και η άλλη πλευρά. Ξανά... κι άλλη μία (1). Η νοστιμιά βρίσκεται στη μαεστρία του αναποδογυρίσματος στον αέρα. Πιο ψηλά, πιο καλά. Σε περίπτωση ανάγκης χρησιμοποιούμε καπάκι (κατσαρόλας). Προσθέτουμε κάρι. Έτοιμη. Την αποδομούμε, γαρνίρουμε, σερβίρουμε.**
Χαμένοι στη Βίλα Αμαλίας και στον κύκλο με την κιμωλία...
((Δεν έχει αυγά, έχει Μόνο Αχλάδια;)) Ζητείται γνώστης ψυγομαγείας***. Η ανύπαρκτη (ελλείψει αυγών) ομελέτα πρέπει άμεσα να δομηθεί, να αποδομηθεί και να τοποθετηθεί στα πιάτα. Υποσχεθήκαμε στους φίλους ομελέτα του Ερμή και τέτοια θα σερβίρουμε. Aum-Αμάν-Αμήν. Τελεία, παύλα.
technosamanism by the code
URUA!©Moz
----------
*Στμ. Διατηρώ το αΆ πληθ. ως έχει στο Βιβλίο (Κ/ρ/ο/ν/ι/α).
** ΣτΣ. Στον Αρχάγγελο Μιχαήλ ούτε πιρουνιά (διαιτεί).
***ΣτΣ. Από το «Πλαθολόγιο Λέξεων» του Λύο (όχι Νύο) Καλοβυρνά.
ΥΓ:μάθανε και οι θειάδες εσωτερικά
*Υπάρχουν στα δάση
Αλλά στην τετρατριχεκτομία σκίζω!
No Method, No Guru, No Teacher

Χμ...
quote:quote:
©Mystery οf Z
Who the f*ck is Alice ???

"... και τα Μυστήρια."
("I am all ears")
quote:
..I used 2be Alice...on "Hermaphrotidus". ..upstairs...//one of the Sophia's..topics...//^(@_@)^
aumnamonamah...

«ΤΟ» (Marilyn+Manson)
quote:
quote:
// Βάσει σύνταξης 3+60, Ή οδός θα ήταν Ή γένους θηλυκού (την/της) // Μήπως (δι@ολε!) η οδός έχει κάποιον εσω-κωδικό-μετάλλαξης, που αγνοώ, οπότε το «την» γίνεται «τον»;;;
Aum ντε!![]()

quote:quote:
((Γιάννη, με κείνο το «ΤΟ» τι γίνεται;
χμμμ...
τωρα με επιασες υπο την κατοχην του επιλεκτικου αλτσχαϊμερ που με βασανιζει για τις αμαρτιες μου!
το ΤΟ ε?
Το μπονζάι γ@μ*το!...
((Η μικρή ρωτάει συνεχώς «μα γιατί ο καλός κος Τζώνυ δεν μας στέλνει το δεντράκι;»... Τι να της πω;... Jonnie, δεν μας αγαπάς πια;... Εκείνος ο Χμερ τα φταίει όλα... χαχαχα!))
"Αγαπητή θείτσα, θα σε παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείς παραπλανητικούς όρους..."
((Ξέρεις τι βουν-τ-ού έχουν εκείνες οι κ*λτσ*ς...; χαχαχα!))
Δρ Ουένδιγο, δε γιούνιβερς νιντς γιου... []
Aum Aμάν Αμήν...Guttenacht!
URUA!@Moz by the code...
Ο Μ άιος* των Π υ ρ ώ ν ...
*όπως Μαία ή Μάγος
Τα σέβη μου σε όλους!

«ΟΜΕΛΕΤΑ FUSION ΤΟΥ ΕΡΜΗ» (Προσφορά του καταστήματος©AUM_oz): Δομικά υλικά: Αυγά (δίκροκα), ελαιόλαδο, αλάτι, κάρι (σανσκριτικό)// Εργαλεία: τηγάνι, τηλε-κίνηση (ή καπάκι) και 3Α.// Γαρνιτούρα: μανιτάρια ψιλοκομμένα-σωταρισμένα (τα μαύρα τα κινέζικα), φρέσκα κρεμμυδάκια (ελληνικά) σε λωρίδες, ελαιόλαδο, ξύδι βαλσάμικο (βιολογικό).//Πνεύμα: Λευκό σοβινιόν (Οινοποιείο των Υψιπέδων Γκολαν) // Για να δομήσουμε* την ομελέτα του Ερμή χτυπάμε (ευγενικά) τα αυγά προσθέτοντας αλάτι, κοκ //Τη γυρνάμε στον αέρα (την ομελέτα) για να ψηθεί και η άλλη πλευρά. Ξανά... κι άλλη μία (1). Η νοστιμιά βρίσκεται στη μαεστρία του αναποδογυρίσματος στον αέρα. Πιο ψηλά, πιο καλά. Σε περίπτωση ανάγκης χρησιμοποιούμε καπάκι (κατσαρόλας). Προσθέτουμε κάρι. Έτοιμη. Την αποδομούμε, γαρνίρουμε, σερβίρουμε.**

((Δεν έχει αυγά, έχει Μόνο Αχλάδια;)) Ζητείται γνώστης ψυγομαγείας***. Η ανύπαρκτη (ελλείψει αυγών) ομελέτα πρέπει άμεσα να δομηθεί, να αποδομηθεί και να τοποθετηθεί στα πιάτα. Υποσχεθήκαμε στους φίλους ομελέτα του Ερμή και τέτοια θα σερβίρουμε. Aum-Αμάν-Αμήν. Τελεία, παύλα.

Το μπονζάι γ@μ*το!...
((Η μικρή ρωτάει συνεχώς «μα γιατί ο καλός κος Τζώνυ δεν μας στέλνει το δεντράκι;»... Τι να της πω;...
Μέγας Γρίφος, ουχί της Σφιγγός αλλά του περιεχομένου του ............................................................................................................................................. και πάντα με τη βοήθεια του Ενός, φιλεύσπλαχνου και ελεήμονος Ko-hu-da. Aum, Αμάν, Αμήν?
((Χμ... «σανσκριτικά»;...))
Αυτά τα ολίγα από το καινούριο βιβλίο του Μοζ που σύντομα θα κοσμεί τις προθήκες των βιβλιοπωλείων.
Θα ήθελα να εξηγήσω εδώ ότι η καθυστέρηση της έκδοσης οφείλεται κυρίως στην ευαισθησία του συγγραφέως προς την συμπαθεστάτη παράκληση των εσωτεριστών γύφτων να μεταφραστεί το έργο στην γλώσσα τους. Για τον σκοπόν αυτόν ζητούνται συνεργάτες μεταφραστές. 'Οποιοι λοιπόν ενδιαφέρεστε παρακαλείστε να στείλετε βιογραφικό σημείωμα όπου θα αναφέρετε:
1ον. Πόσο χρονών είστε?
2ον. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΕΙΤΕ;
3ον. Πόσο εύκολα θα λέγατε ένα αντίο;
4ον. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΔΟΞΑ;
5ον. Υπάρχει ημερομηνία λήξης της ανθρώπινης ύπαρξης;
6ον. Yπάρχουν... καλά μάτια?
7ον. Γιατί εξαφανίστηκε ο Κεραμμυδάς απο την tv?
8ον. Πιστεύετε στα κερματα που λενε το μελλον?
9ον. 2012 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ?
10ον.Θα μπορούσε το τραγούδι της Έλενας να αναφέρεται στον Σατανά;
*Στμ. Διατηρώ το αΆ πληθ. ως έχει στο Βιβλίο (Κ/ρ/ο/ν/ι/α).
Υγιαίνεται συνολικά
Aum Aμάν Αμήν...Guttenacht!
URUA!@Moz by the code...
(Φάνηκε καθόλου ο Admin;)
Όποιος σκοπεύει να παλέψει με τέρατα πρέπει να φροντίσει να μη γίνει ο ίδιος τέρας Όταν κοιτάζεις επίμονα την άβυσσο η άβυσσος κοιτάζει εξίσου επίμονα πίσω σε σένα Fr. Nietzsche
quote:Το μπονζάι γ@μ*το!...
((Η μικρή ρωτάει συνεχώς «μα γιατί ο καλός κος Τζώνυ δεν μας στέλνει το δεντράκι;»... Τι να της πω;... Jonnie, δεν μας αγαπάς πια;... Εκείνος ο Χμερ τα φταίει όλα... χαχαχα!))
αν ειναι να στενοχωριεται η μικρη, να της προσφερω μια νεραϊδοφωλια!

Aum ντε! ![]()
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Μία ερμηνεία, λέμε τώρα, είναι πως έχω γραμμένους κανονικότατα και αυτούς που μου παραχωρούν το βήμα και αυτούς που τυχαίνει να αποτελούν εκείνη τη στιγμή το ακροατήριο.
Βέβαια δεν αποκλείω κάποιοι, περισσότερο καλοπροαίρετοι από εμένα, ίσως βρουν (ή εφεύρουν) μια πιο θετική ερμηνεία μιας τέτοιας συμπεριφοράς.
Στο κάτω – κάτω, από μία άποψη, όλα είναι θέμα ερμηνείας, δηλαδή, μετάφρασης.
Edited by - Ampere on 31/05/2005 13:45:23
..Φιλε μας Ampere ...θα σου προτεινα να προσεξεις το κερασακι στην τουρτα και την πιθανη ερμηνεια αυτου.)
αν "δεν δυνασαι" βολευει παντα και "το χειλος του ποτηριου"('η αλλιως "το ποτηρι ξεχυλησε")..
-Αν παλι
"θελεις ρεστα"...(οπως κανουν τα τσιγκανακια και οχι μονο//τι αστειο! δεν εδωσαν τιποτα αλλα θελουν και τα ρεστα!...)
διαβασε παρακατω τα ετοιμοπαραδοτα...που δεν χριζουν "μεταφρασης"---
Πολλες φορες υπαρχουν τοσα τετοια οπως αυτο που προσεξες με το κινητο τριγυρω που αν ερθει ενας ακομη...που μαλιστα εχει και ουσια...τοτε "μαιμουδες" προσπαθουν και παλι να κανουν οτι ο νεοφερμενος...
τουτεστιν:
φιλοι μας ειναι ολοι οσοι εχουμε να μοιρααστουμε πραγματα/λυπες και χαρες/ανοιες/δημιουργιες/μυστικα/κουτσομπολια/χρονια/μηνες/εβδομαδες/μερες/ωρες/λεπτα/δευτερα...
εχθροι;
μα και αυτοι το ιδιο ειναι με μιαν διαφορα: ειτε τους εχουμε μεσα μας/ειτε ερχονται ως τετοιοι...ωστε να λαβουν μια θεση φιλου...κατοπιν μαχης....'η τη δικη μας...αν μαθουμε(αλλα και οχι) "τι εστι ηττα"....
Καλωςηλθες λοιπον ....(Τι εχεις να δωσεςι στο θεμα;/το καταλαβες;/αν οχι εμας που το καταλαβαμε μας κανει αμεσως παρεα;...χαχα...χοχο/χιχι...ωραια!"πανω απο δυο ειναι συγκεντρωση" ...μου θυμιζει αυτο..:Ρ)
αλλα εχω +αλλη μια ερωτηση...(για να εχει νοημα η παρουσια μου/επειδη τα οσα ειπα τα περιμενες απο καποιον της "ατυπης"..παρεας/χμ;)
που ακριβως χαθηκες--στη μεταφραση εννοω-- ...;)
και κατι ακομη-οι κατηγορουμενοι ως παρεες εχω μιαν εντυπωση οτι απο αλλες κρυφοπαρεες κατηγορουνται //παντα αυτο γινοταν εδω μεσα....(να θυμησω τη αξεπεραστη διαισθηση μου /η θα μου πειτε παλι οτι περιαυτολογω/ναι το κανω/idohavemyreasonstosayso/plus:i'mnottheonlyonedear.)δωσμου ενα "λογο" να το δω παλι εκ νεου...αλλα πεισε με/ok;)
πριν απο σελιδες διαβασα καπου για "περιττωματα"/αν η τεχνη ειναι περιττωματα τοτε τα θεματα του ερωτηματολογιου στο ποστ του φιλου Λορετζο...σε ποια κατηγορια εντασσονται;...
/εγω σαν καλο παιδακι (χωρις δυσκοιλιοτητα συμπεριφορικη αλλα και οργανικη) να θυμισω το Λιπασμα!....αλλα και τα Μιμιδια....καθως και το "παπαγαλιζειν εστι φιλοσοφειν εν ελλαδι"(χοιρινο/'η μη)...
τουτεστιν:
α:-δωσαμε /δωσαμε/δωσαμε/...
αλλεως:
α1:-Tι εκανα εγω για τον αγωνα;/τιποτα-τιποτα-τιποτα---If τινας without memory.."its ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ"...//κατα το "its Billy Holiday"... (Μ.Ρουρκ προς την Κιμ...στις 9 and a half)-----
β:-θα σας εξαφανισομεν!(θα σας εξασφαλισομεν εννοουσε!)
φως+αγαπη
Ατμα
AUMNAMONAMAH
ΑUΜ.........
AUMNAMASHIVAYA...
OM

Edited by - ΑΤΜΑ on 31/05/2005 22:15:33
Edited by - ΑΤΜΑ on 31/05/2005 22:26:49