- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Δηλαδή αμφισβητείς τη θεωρία "πλάθω ανθρωπάκια με τα δυο χεράκια;"macedon
Σίγουρα κάποιος έπλαθε και με.. τα δυό χεράκια, για να βγει ο Macedon.
Δεν υπάρχει καμιά αμφοβολία για αυτό για μένα.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣquote:
Vassilis
Είναι γεγονός ότι ο προβληματισμός μου ενταφιάζει την εξελικτική θεωρία.Την έχω ενταφιάσει χωρίς προβληματισμούς.
Οσον αφορά την εξέλιξη μόνο στον πλανήτη Γη,ποιά είναι η άποψή σου,για την παρεμβατική εξέλιξη Βασσίλη?
Σε ρωτώ επειδή σε γήϊνο επίπεδο πάντα,πριν προχωρήσουμε στην παραδοχή του Δημιουργού Οντος,πρέπει να εξετάσουμε και την περίπτωση,να είμαστε προϊόν γεννετικής επέμβασης.
Γιατί μπλέκεσαι με τις μεταφράσεις του Εβραικού κειμένου της Γεννέσεως (όπου και εκεί φαίνονται τα πράγματα αλλά λόγω καχυποψίας αστην να πάει στο καλό) και δεν παίρνεις τον Τίμαιο του Πλάτωνα ή το κομμάτι της Δημιουργίας του Ανθρώπου από τον Ερμή τον Τρισμέγιστο.
Τα λένε ξεκάθαρα και οι δύο (τρεις με την Π.Δ).
ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ (ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΤΜΗΜΑ) ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΡΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ.
Το άυλό σου τμήμα είναι απ'ευθείας Θεικό καi ενώθηκε στο υλικό σου κομμάτι για όσο ζεις εδώ στο πρώτο επίπεδο δημιουργίας με το Λόγο του Θεού ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.
Το υλικό σου κομμάτι μετά την Πτώση μετέχει ΠΛΗΡΩΣ στους Νόμους της Εξέλιξης (όπως και όλη η Δημιουργία του πρώτου επιπέδου με κατεύθυνση αυτή της αυξανόμενης εντροπίας) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ κανενός άλλου όντος.
Αν ξέρεις να κάνεις τις κατάλληλες ερωτήσεις στους εξελικτικούς Βιολόγους και είναι ΑΚΕΡΑΙΟΙ σαν το παμμέγιστο Ροδάκη (αν και δηλωμένος αγνωστικιστής ο άνθρωπος αλλά διόλου με ενδιαφέρει) θα πάρεις τις κατάλληλες απαντήσεις.
Και για να επανέλθουμε, ο macedon με το πολύ απλό επιχειρηματάκι "έχει ο Θεός χέρια ώστε να πλάσει???" κάνει πλάκα στους "επαγγελματίες παππάδες" του μεροκάματου οι οποίοι το ρίχνουν στις αλληγορίες (όπου σαφώς υπάρχουν και μάλιστα "ν το πλήθος") αλλά για κάποια "απλά" πραγματάκια καλό θα είναι να υπάρχουν απλές απαντήσεις...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Τα περί φοιτητίλας, αδαής κτλ είναι προσωπικές επιθέσεις που αυτό ακριβώς επιδιώκουν, να θολώσουν τα νερά
quote:
Μήπως θες και κάποιο λεξικό (που σύνδέεται με τη database του Princeton βεβαίως-βεβαίως για να αποφύγουμε τις παπάτζες)?
Στην αρχή λέω ότι εγώ αντιλαμβάνομαι ως FACT τα εξής:
quote:
Τα facts είναι εκεί για όλους. Το θέμα είναι πώς τα ερμηνεύει (και αν μπορεί να τα ερμηνεύσει επαρκώς και κυρίως ΝΑΤΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΑ) η κάθε θεωρία. Αυτή αποτελεί τον καταλύτη για να αποκτήσουμε γνώση.
Τα facts είναι παρόντα και γενικώς δεν αμφισβητούνται (εκτός από περιπτώσεις απάτης, που αποκαλύπτονται αργά ή γρήγορα ή αν έχεις έναν παρανοϊκό συνομιλητή ο οποίος αμφισβητεί τα πάντα και θεωρεί ότι όλα είναι χαλκευμένα). Το κρανίο, το οστό, το δόντι, η σμιλεμένη ώστε να γίνει εργαλείο πέτρα, τα κατάλοιπα φλόγας,οι ραδιοχρονολογήσεις (με βάση την πυρηνική φυσική) όλων των ανωτέρω,τα γεωλογικά δεδομένα, τα ταξονομικά δεδομένα, η σύγχρονη φυσιολογία,αστρονομικές γνώσεις και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος αποτελούν FACTS.
μετά απαντάς (για να θολώσεις τα νερά)
quote:
Όταν λέω facts εννοώ scientific facts τα οποία αναφέρονται ως Πρωταρχικές/Θεμελιώδης Θεωρίες (over-arching Theories).http://undsci.berkeley.edu/article/0_0_0/howscienceworks_19
Και μετά αλλάζεις πάλι και λες:
quote:
Noun 1. scientific fact - an observation that has been confirmed repeatedly and is accepted as true (although its truth is never final)
observation - facts learned by observing; "he reported his observations to the mayor"
Με άλλα λόγια παίζεις με τις λέξεις.
quote:
Όταν ένας επιστήμονας μιλάει σ'ένα μη-επιστημονικό κοινό (όπου ανήκεις και εσύ) δεν λέει για παράδειγμα "Σύμφωνα με τη θεωρία της Εξέλιξης..." διότι είναι πολύ πιθανό να πεταχτεί από κάτω κανένας αδαής που δεν συμφωνεί σε κάτι και θα του πει του Επιστήμονα "Κυρ-δάσκαλε έχω και εγώ μια πολύ καλή θεωρία γι'αυτά που συζητάμε. Να σας την πω???"Για να αποφύγεις αυτή τη "δυσάρεστη" κατάσταση "μη-επικοινωνίας" του πετάς την έκφραση "Σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα της Εξέλιξης..." και ο αδαής βγάζει το σκασμό διότι πρόκειται περι "επιστημονικών δεδομένων"
Όταν όμως γίνεται συζήτηση μεταξύ επιστημόνων και ακριβώς επειδή ισχύει το "its truth is never final" που σου υπογράμμισα χρησιμοποιείς ορολογία όπως Hypothesis, Theory και (έλα, για βοήθα ρε Βιομηχανικέ)
Εγώ χρησιμοποίησα ΑΚΡΙΒΩΣ τι λέξεις Hypothesis και Theory και είπα ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από αυτά. Πώς ακριβώς συγκρούεται αυτό που λες τώρα με αυτά που είπα πριν;
quote:
Ώπα, ώπα.
Για μισό λεπτό.ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΑΥΤΟ????
ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ BERKELEY ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ???
Πέφτω από τα σύννεφα...
Για τι ακριβώς με κατηγορείς; Ότι δεν ήμουν αρκετά απόλυτος; Ότι είμαι ανοιχτός στη συζήτηση και στην αμφισβήτηση; Ότι δε λέω δογματικά όποιος διαφωνεί κάνει λάθος και τελεία;
Από τη μια λες για σεμνά και ταπεινά και τώρα μου λες αυτά;
quote:
Πες μας ΕΣΥ ποιος πήγε να κάνει κάτι τέτοιο παραθέτοντας τα σχετικά links και άστον επάνω μου Βιομηχανικέ!!!!
Ένας φυσικός, Πανούλης
είπε:
quote:
mainstream εκδοχή της ανθρώπινης εξέλιξης όπου ασπάζεσαι όπου θεωρεί ότι κάποιο πιθήκι σ'ενα μόνο μέρος της Γης αποφάσισε να διαφοροποιηθεί από τ'άλλα πιθήκια, έγινε άνθρωπος και από τις κουφάλες των δέντρων και τα σπήλαια έφτασε εδώ που έφτασε.
quote:
Όλες σου οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ
http://www.barbie.gr/merliah/Επικεντρώσου στο σημείο όπου τα πόδια της εξελίσσονται σε πτερύγιο.
Δεν έχεις απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα
quote:
Μίλησα εγώ ποτε για δημιουργιστές???
Μόνο για Βιολόγους, παλαιοντολόγους κτλΠερίμενε το σχόλιό μου στην ανταπάντηση που έδωσες στο Vassilis_1 και θα σου λυθούν όλες οι απορίες (λέμε τώρα)...
Ποιους; Με ονοματεπώνυμο!!!
quote:
Θα σου επαναφέρω τις απόψεις των Θετικών επιστημόνων από το ποστ του Vassilis_1 από την ερευνητική τους εργασία και όχι από την πεποίθησή τους (ακόμα και αν ήταν δημιουργιστές που ειλικρινά δε το γνωρίζω).Τι δεν έχεις καταλάβει ακριβώς???
Πού ξέρεις ότι τα quotes είναι από ερευνητικές εργασίες; Τα μισά είναι από εκλαϊκευτικά βιβλία.
quote:
Oooops!!!!
Αντίο ορθογραφικό λάθος...Ο Industrial_Angel μάλλον το εννοεί σοβαρά ότι υπάρχει...OVER-ACHING theory
Κατά τα λοιπά δεν με εκπλήσσει που σχολιάζεις τις απόψεις πριν καν τις (επανα)φέρω από το post του Vassilis_1 διότι σ'αυτές αναφερόμουν (αν σ'ενδιαφέρει, που δεεεεν αλλά λέμε τώρα)...
Περιμένω να δω τα ARGUMENTS. Γιατί μέχρι τώρα είδα πομπώδεις δηλώσεις.
quote:
Ο τεράστιος Ροδάκης μιλάει για "εξελικτικές θεωρίες". Πληθυντικός αριθμός. Θέλεις να πάρεις μια ιδέα του τι σημαίνει αυτό???
Έλεος με τα δικηγορίστικα και τα γκεμπελίστικα "επιχειρήματά" σου. Όταν διδάσκεις την ατομική θεωρία δεν ξεκινάς από το Bohr πρι φτάσεις στη σύγχρονη θεωρία; Έτσι ξεκινάει και το βιβλίο της χημείας της 3ης λυκείου,
Δεν είναι πολλαπλές οι ισχύσουες θεωρίες, είναι μία η σύγχρονη θεωρία και περιέχει ΠΑΡΑ πολλά στοιχεία από τη δαρβινική θεωρία.
quote:
http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_evolutionary_thoughtΠεριέχει σχεδόν όλες τις αλλαγές/προσθήκες/τροποποιήσεις που υπέστη η Θεωρία της Εξέλιξης μέχρι σήμερα, κάτι το οποίο σε καμμία περίπτωση δεν είναι μεμπτό.
Απλά δείχνει ότι και η ίδια η Υπερ-Πονεμένη (over-aching)κατά Βιομηχανικό, θεωρία της Εξέλιξης... εξελίσσεται όσο περνάνε τα χρόνια.Εσύ κάθε πότε κάνεις update στην over-aching (τρομάρα σου, που μου θες και πτυχίο...) θεωρία της Εξέλιξης?
Προφανώς και κάνουν update. Ο Δαρβίνος όπως είπα δεν ήξερε τι είναι DNA. Oι γνώσεις του DNA προστίθονται στο update.
Τι ακριβώς θες να πεις;
quote:
Χμμμ....
Δικό μου λάθος Industrai_Angel...Νόμιζα ότι ήξερες τουλάχιστον τα στοιχειώδη περί της Θεωρίας της εξέλιξης αλλά μάλλον ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ, οπότε γράψε λάθος...
Παντελώς άσχετος που δε συνδέω το Big Bang με τη θεωρία της εξέλιξης; Δύο θεωρίες που είναι ανεξάρτητες;
Παντελώς άσχετος που δεν ξέρω ότι πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί πολλαπλά σύμπαντα με διαφορετικές φυσικές σταθερές και λοιπούς νόμους;
Παντελώς άσχετος που δε θα ρωτούσα ένα βιολόγο να μου απαντήσει σε μια ερώτηση τύπου what if;
Στο υπόλοιπο παραλήρημά σου δε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω.]
Θα σου πω το εξής, εγώ δεν μπήκα στη διαδικασία να σου τρίψω στη μούρη το γεγονός ότι δεν ξέρεις πώς γράφονται τα ονόματα των ειδών. Το γένος (το πρώτο) πάντα με κεφαλαίο και το δεύτερο πάντα με μικρό. Homo erectus, Homo sapiens sapiens. Το συγχώρησα θεωρώντας ότι φυσικός είσαι, δεν είναι πεδίο σου, δεν πειράζει το σφάλμα. Στο εξής, μη διανοηθείς να ποστάρεις κάτι που να είναι έστω και ο τόνος λάθος.
quote:
Υπάρχει λοιπόν ΕΣΤΩ και μια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ και μάλιστα OVER ARCHING (ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΣΧΕΤΕ) η οποία έχει ΑΙΤΙΟ και μάλιστα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ από μια άλλη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ που δεν έχει ΑΙΤΙΟ..............!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν έγραψα καλύτερη, έγραψα "πληρέστερη". Έχουμε περισσοτερες γνωσεις.
Λοιπόν επιγραμματικά;
Δεν παίρνω καλό βαθμό στη βιολογία; Οκ δεν παίρνω.
Το θέμα είναι
Ποια η θέση σου απέναντι στην εξέλιξη των ειδών. Είναι παραμύθι όπως λέει ο Vassilis1;
quote:
Γιατί μπλέκεσαι με τις μεταφράσεις του Εβραικού κειμένου της Γεννέσεως (όπου και εκεί φαίνονται τα πράγματα αλλά λόγω καχυποψίας αστην να πάει στο καλό) και δεν παίρνεις τον Τίμαιο του Πλάτωνα ή το κομμάτι της Δημιουργίας του Ανθρώπου από τον Ερμή τον Τρισμέγιστο.Τα λένε ξεκάθαρα και οι δύο (τρεις με την Π.Δ).
ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ (ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΤΜΗΜΑ) ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΡΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ.
Το άυλό σου τμήμα είναι απ'ευθείας Θεικό καi ενώθηκε στο υλικό σου κομμάτι για όσο ζεις εδώ στο πρώτο επίπεδο δημιουργίας με το Λόγο του Θεού ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.
Επιτέλους αποκαλύφθηκες. Ο Δίας και οι Νεφελίμ. Ένα κράμα επιστημο-θρησκο-μυθολογίας.
quote:
Το υλικό σου κομμάτι μετά την Πτώση μετέχει ΠΛΗΡΩΣ στους Νόμους της Εξέλιξης (όπως και όλη η Δημιουργία του πρώτου επιπέδου με κατεύθυνση αυτή της αυξανόμενης εντροπίας) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ κανενός άλλου όντος.
Δε λέει έτσι το βιβλίο που μοιράζει ο μέγιστος στους φοιτητές του, που το εχω διαβασει.
Άρα μας λες ότι δεν υπάρχει εξέλιξη ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ αλλά υπάρχει εξέλιξη του ΕΙΔΟΥΣ, πράγμα το οποίο είναι λάθος, γιατί είναι διασταυρωμένη η κοινή κατατωγή όλων των οργανισμών.
Edited by - IndustrialAngel on 12/09/2012 17:26:08
quote:
EarendilPanosT
quote:
Περιέχει σχεδόν όλες τις αλλαγές/προσθήκες/τροποποιήσεις που υπέστη η Θεωρία της Εξέλιξης μέχρι σήμερα, κάτι το οποίο σε καμμία περίπτωση δεν είναι μεμπτό.
Απλά δείχνει ότι και η ίδια η Υπερ-Πονεμένη (over-aching)κατά Βιομηχανικό, θεωρία της Εξέλιξης... εξελίσσεται όσο περνάνε τα χρόνια.Οπότε με αυτό τι θέλεις να πεις; Πού το πας;
Ότι το "κέλυφος" Θεωρία της Εξέλιξης είναι το ίδιο αλλά το "περιεχόμενο" του 21ου αιώνα σε σύγκριση μ'αυτό του 20ου και του 19ου είναι διαφορετικό και σίγουρα καλύτερο και σίγουρα πιο κοντά στην αλήθεια κτλ κτλ.
Καμμία μομφή εκ μέρους μου παρά μόνο επισήμανση καθότι είναι φανερό ότι ο Industrial_Angel έχει μείνει σε αρκετά παλιότερες θεωρίες εξέλιξης.
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
Ότι το "κέλυφος" Θεωρία της Εξέλιξης είναι το ίδιο αλλά το "περιεχόμενο" του 21ου αιώνα σε σύγκριση μ'αυτό του 20ου και του 19ου είναι διαφορετικό και σίγουρα καλύτερο και σίγουρα πιο κοντά στην αλήθεια κτλ κτλ.Καμμία μομφή εκ μέρους μου παρά μόνο επισήμανση καθότι είναι φανερό ότι ο Industrial_Angel έχει μείνει σε αρκετά παλιότερες θεωρίες εξέλιξης.
Για να τελειώσουμε τη συζήτηση, και τα γκεμπελίστικα πυροτεχνήματά σου:
Εγώ αναγνωρίζω ως εξελικτική θεωρία, αυτό που διδάσκεται στα σύγχρονα πανεπιστήμια και αυτό που διάβασα σε ένα σύγχρονο πανεπιστημιακό εγχειρίδιο:
http://www.amazon.com/Evolution-Second-Edition-Douglas-Futuyma/dp/0878932232
Υπάρχει διαθέσιμο για κατέβασμα στα γνωστά torrentάδικα για να μην ξοδεύεσαι κιόλας. Πάρτο διάβασε το και πες μας πού συμφωνείς και πού διαφωνείς.
Να τελειώνει το εμπόριο της επιστημοθρησκείας.
"Κατουράω την επιστήμη σας, και τους Θεούς σας"
quote:
Θα αναφέρουμε μερικές πιθανές βαρυσήμαντες αιτίες που δικαιολογούν τη φύση, στο ότι, γιατί ΑΔΡΑΝΗΣΕ, ενώ ευνόησε βαθμηδόν δια της εξελικτικής οδού, σε τεράστια χρονικά διαστήματα την ολοκλήρωση χιλιάδων ζώων, οδηγώντας τα στη μη λογική και στην αλαλία. Εξαιρώντας ΜΟΝΟ ένα ζώο, το οποίο «προίκισε» με τη λογική και την ομιλία.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΝΟΗΣΕ ΝΑ «ΠΡΟΙΚΙΣΕΙ» ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ.
ΑΝ η φύση λειτουργούσε ως «ένας νοήμων σχεδιαστής» που αποφασίζει από πριν ποιό είδος θα «ευνοήσει», η παραπάνω πρόταση θα είχε κάποιο νόημα. Και θα αποδείκνυε το πόσο αδαής, μεροληπτικός και εν τέλει επικίνδυνος ήταν ένας τέτοιος σχεδιαστής.
Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί η φύση να μήν είναι ο θεός που σου δίδαξαν; Άρα να μήν λειτουργεί όπως νομίζεις; ![]()
Κάνε το βήμα.
Άρα PanosT δέχεσαι την εξέλιξη, και όπως βλέπω από τα επόμενα posts σου στο σημείο του ανθρώπου πιστεύεις ότι κάποια όντα με νοημοσύνη παρενέβησαν και γενετικά κατασκεύασαν τον άνθρωπο. Σωστά;(Συγγνώμη που δεν έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες, αλλά θα ήθελα να συζητήσουμε πάνω σε αυτό και αν θες μου λες τις απόψεις σου ή το πια σελίδα να διαβάσω για να μην ξαναγράφεις.)
Άμα βγάλεις άκρη από αυτά που γράφει ο ΠάνοςΤ θα σε παραδεχτώ.
Τον έχω προκαλέσει ξανά και ξανά να γράψει τι πιστεύει αλλά έχει αποφύγει συστηματικά. (γιατί άραγε)
Επίτρεψέ μου να προσθέσω μερικές ερωτήσεις:
1) Τι εννοείς όταν λες εξέλιξη και «κέλυφος» της εξέλιξης; Αγνοείς ότι στον πυρήνα της η θεωρία αυτή περιέχει τη θέση (τεκμηριωμένα) ότι οι οργανισμοί (όλοι ανεξαιρέτως) έχουν κοινή καταγωγή; Πώς είναι δυνατόν να δέχεσαι την εξέλιξη αλλά να μη δέχεσαι την εξέλιξη "από άλλο ον";
2)Ποιος θεολόγος έχει γράψει αυτά τα περί ανώτερων οντοτήτων; Αυτή η θεολογία που πουλάς εδώ είναι δική σου εφεύρεση. Περιμένω να μου φέρεις γραπτή δήλωση από θεολόγο ή θεολόγο ιερέα (Χ.Ο. όχι από αλλού γιατί έχεις πει ότι δεν τους δέχεσαι αυτούς) που να λέει τα ίδια με εσένα;
Και παρακολούθω earendil, το παιχνίδι των υπεκφυγών και της κωλοτούμπας.
Σύμφωνα με το βίντεο, πρόκειται για ένα παιδί που σε ηλικία 2 χρονών οι σατανιστές (?) γονείς του το πήγαν στο Θιβέτ στην έδρα του Λευκού Αδελφάτου, όπου ανατράφηκε και έγινε μάγος σε ηλικία... 9 χρονών, σύμφωνα πάντα με το βίντεο όπου μιλάνε καλόγεροι μάλλον.
Επέστρεψε στην Ελλάδα, και αργότερα κατέληξε στο Άγιον Όρος σε ηλικία 18 χρονών και κάτι (άρα όχι πια "ο μικρός Γιωργάκης"), όπου οι καλόγεροι... τον ανακρίνουν, τάδε έφη Λιακόπουλος.
Κάτι πέταξε κι ο JBG γι' αυτή την απίστευτη ιστορία, πριν από μέρες.
Ανάκριση από καλόγερους; ![]()
Τι δουλειά έχει στο Άγιο Όρος αναρωτιέμαι. Να τον πήγανε αλυσιδεμένο οι παπάδες, δε νομίζω. ![]()
Σήμερα ο Λιακό διόρθωσε την έκφραση και λέει ότι "τον ρωτάνε για την έρημο Τακλαμακάν κλπ", κι αυτός ηθελημένα εννοείται απαντάει.
Πήρε κανείς το βίντεο;
Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω;
ΥΓ. Καλόγεροι μιλάνε στο βίντεο, όχι ο Λιακό. Καλόγερους θα βρίζετε σε αυτό το topic.
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 31/10/2006 00:00:45
Από όσο άντεξα να ακούσω (ειλικρινά με αηδιάζει) στο δεύτερο ηχητικό απόσπασμα προς το τέλος λέει κάτι παρόμοιες ιστορίες για τον "Μικρό Γιωργάκη" στα υπόλοιπα ηχητικά αποσπάσματα μπορεί να λέει περισσότερα αλλά όπως είπα δεν τα έχω ακούσει (άσε δε ότι λέει, λέει, λέει - ούτε μοτέρ να είχε στο στόμα του)..
Καλή ακρόαση!
Dare To Dream
λευκό αδελφάτο, που είναι η έρημος, ποιοί οι γονείς που ήταν σατανιστές
σύμφωνα με ποιούς κ.α. σχετικές λεπτομέρειες που φαίνονται σε κάποιους
ήδη γνωστές για να μπούμε και εμείς στην ιστορία του ώριμου πλέον άντρα.)
Edited by - ALOS on 31/10/2006 02:34:46
Dare To Dream
quote:gentleman
Σύμφωνα με το βίντεο, πρόκειται για ένα παιδί που σε ηλικία 2 χρονών οι σατανιστές (?) γονείς του το πήγαν στο Θιβέτ στην έδρα του Λευκού Αδελφάτου, όπου ανατράφηκε και έγινε μάγος σε ηλικία... 9 χρονών, σύμφωνα πάντα με το βίντεο όπου μιλάνε καλόγεροι μάλλον.
κατι πηρε το αυτι μου μεσα στο παραλληρημα του Λιακο, οτι ηταν δαιμονισμενο απο μικρο το κακομοιρο
κατα τους καλογερους παντα... ![]()
quote:Επέστρεψε στην Ελλάδα, και αργότερα κατέληξε στο Άγιον Όρος σε ηλικία 18 χρονών και κάτι (άρα όχι πια "ο μικρός Γιωργάκης"), όπου οι καλόγεροι... τον ανακρίνουν, τάδε έφη Λιακόπουλος.
Κάτι πέταξε κι ο JBG γι' αυτή την απίστευτη ιστορία, πριν από μέρες.
συγκινηθηκα σαν ανθρωπας με την περιπετεια του μικρου Γιωργακη - ειδικα οταν εμαθα οτι τον ανακρινουν οι καλογεροι ![]()
quote:Ανάκριση από καλόγερους;
τον Τορκεμαδα τον εχεις ακουστα?
εχουν φαντασια και πειρα στα βασανιστηρια, απο παλια ![]()
quote:Τι δουλειά έχει στο Άγιο Όρος αναρωτιέμαι. Να τον πήγανε αλυσιδεμένο οι παπάδες, δε νομίζω.
βρε το απαγαγανε το παιδι!
μαλλον πρεπει να ασχοληθει η Νικολουλη ![]()
quote:Πήρε κανείς το βίντεο;
ωραιο αστειο αυτο!!!
![]()
quote:ΥΓ. Καλόγεροι μιλάνε στο βίντεο, όχι ο Λιακό. Καλόγερους θα βρίζετε σε αυτό το topic.
εγω λεω να τους βριζουμε ολους μαζι, καλογερους και Λιακο ![]()
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΕΞΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

> βρε το απαγαγανε το παιδι!
Ποιο παιδί, 18 χρονών και είναι! Μια γροθιά να τους δώσει, διαλύθηκαν οι γερο-καλόγεροι.
Είναι κράτος το Άγιο Όρος, αλλά δεν βρισκόμαστε και στο μεσαίωνα να κάνουν ότι γουστάρουν.
Dare To Dream
Θα τα φυσαει τα λουκουμια ο Γιωργακης.
Θα τα χτενιζει τα καταηφια ο Γιωργακης.
Θα τα μαστιγωνει τωρα τα δελφινια ο Γιωργακης.
Θα τα φουσκωνει τα μπρατσακια Γιωργακης.
Θα τον εχουν κανει τον Γιωργακη οι καλογεροι χατσμπακ!
Τον βλεπω τον Γιωργακη να ανοιγει κομμωτηριο.
Θα γινει ο Γιωργακης η μασκοτ της Μυκονου.
Αστα παιδια.... παει ο Γιωργακης!
το καβαλάει το καλάμι, το κρεμάει το κουρτινόξυλο, την υψώνει τη σημαία, τον σκαλίζει τον κήπο (σκυφτός), το χουφτώνει το γκλομπ, το τινάζει το λάστιχο (ποτίσματος), το πιτσιλάει το ποτιστήρι, το λαξεύει το μάρμαρο, την αμολάει την πετονιά, τη βάζει τη διπλή ταρίφα, το σουβλίζει το αρνάκι, τις τινάζει τις ελιές, το τραβάει το καζανάκι, τις σιγοβράζει τις φακές, το τρυγάει το αμπέλι, τις μελώνει τις δίπλες, το ισιώνει το παλούκι, τη σφίγγει την τανάλια, την ψυλλιάζεται τη δουλειά…
…τα σπάει τα μπετά, το σφυρίζει το πέναλτι, το λαδώνει το G3 (!), το ξυρίζει το φραγκόσυκο, τον ζαχαρώνει τον κουραμπιέ, τον ξυρίζει τον πίθηκο, την ξεφλουδίζει τη μπανάνα, το γυρίζει το μπιφτέκι, το γυαλίζει το παρμπρίζ, τα αλατίζει τα τουρσάκια, την ποτίζει τη γλαστρούλα, τα πατάει τα σταφύλια, τον λαδώνει τον σουμιέ, το φοράει το κολάν, το κουρεύει το γκαζόν, την κουνάει την καμπάνα, το καταπίνει το λουκούμι, το πασαλείβει το μιλφέϊγ, την τρώει τη σαντιγί, το ρουφάει το εκμέκ, τον μελώνει τον ζελέ, τον μπουκώνει τον γιαρμά, τη φουσκώνει τη σαμπρέλα, τον ψιλοκόβει τον πατσά, το κουρδίζει το ρολόϊ, το καίει το Σι Ντι…
…τη δουλεύει την αντλία, την ξυρίζει τη Χουάνα (!), το ταΐζει το Λιζοπαϊν στον Ροχέλιο (!!), τον προσκυνάει τον τελέστορα (από τα κοσμητικά επίθετα που αποδίδει ο Λιακό στον θεό Απόλλωνα), τον πατάει τον ναργιλέ, το ξύνει το καρότο, τον κουμπώνει τον σύρτη, τις γουστάρει τις οπίσθιες προβολές, τη στύβει τη σουπιά, το τρώει το σαγανάκι, το φέρνει βόλτες το καβούρι, τον τηγανίζει τον σπάρο, τη σπαρταράει τη συναγρίδα, τον τηγανίζει τον κιοφτέ, το ζαλίζει το κουνούπι, τον απλώνει τον τραχανά, το χαϊδεύει το γατάκι, τον λαδώνει τον μεντεσέ, τον ψαρεύει τον ροφό, το συνδέει το scart (!), το ρουφάει το αυγό…
…την αλείφει τη μερέντα, το αλατίζει το πιπέρι, το ανοιγοκλείνει το συρτάρι, τον φουσκώνει τον Αγιοβασίλη (!!), το χτενίζει το κανταΐφι, το ραντίζει το οικόπεδο, την καθαρίζει την πατάτα, το κόβει φέτες το αγγούρι, το τυλίγει το σουβλάκι, το ξεφλουδίζει το ακτινίδιο, τη βουτάει την παπάρα, το ρουφάει το αχνιστό, τη μαδάει τη μαργαρίτα, το σφίγγει το μπουλόνι, τον σουρώνει τον φιδέ, τη χαλαρώνει τη βαλβίδα, το τινάζει το χαλί, το φοράει το γουνάκι, τον κάνει βαθιά τον σταυρό του, το στρίβει το πούρο, το σαλιώνει το πούρο, το αλευρώνει το μπαρμπούνι…
…το γεμίζει το παστίτσιο, τον φιστικώνει τον μπακλαβά, το γυρίζει το κεμπάπ, το γυαλίζει το πόμολο, το βάζει το ψητό στο φούρνο, τις ρίχνει τις τιράντες, το σηκώνει το σακάκι, τη μελώνει την τηγανίτα, το φουρνίζει το κρεατάκι, το λαδώνει το παξιμάδι, το σηκώνει το ράσο( ΑΜ ΠΩΣ;), την τρίβει τη λαμπάδα, τον ανοιγοκλείνει τον διακόπτη, το ξετυλίγει το πηνίο, τον τρώει τον γρόγγο (ψάρι), τη βάζει την κάλτσα στο συρτάρι, του το πατάνε το γρασίδι, το μπουκώνει το πιροσκί, τον κρατάει τον στυλό (sic), το ρουφάει το μεδούλι, την τινάζει την αμυγδαλιά, την κουνάει την αχλαδιά, την προωθεί την κλήση, το μαστιγώνει το δελφίνι…
… την ξυρίζει τη μαϊμού, το ρίχνει το κρέας στο πορτ μπαγκάζ (!), τη σουζάρει την… κοσμοσφαίρα, τον ξεφλουδίζει τον γιαρμά, το αφαλατώνει το νερό, την καπακώνει τη λεκάνη, τις αλλάζει τις ταχύτητες, το μουχλιάζει το ροκφόρ (!!), το λαδώνει το κουλούρι, το γυαλίζει το κουτάλι, την τρίζει την όπισθεν, τον σφίγγει τον μπότζο, τα ακούει τα τρένα (!!!), το δαγκάνει το μαξιλάρι, τον λιμάρει τον ξιφία, την μελώνει την τουλούμπα, το αλείφει το βουτυράκι, τη γυρνάει τη φρυγανιά, το κανελώνει το ρυζόγαλο, τη ζαχαρώνει την κομπόστα, το ρουφάει το κανελόνι, τις μαζεύει τις ελιές…
…το ζυμώνει το τσουρέκι, το τυλίγει το κοκορέτσι, το τροχίζει το αμόνι, το βουτάει το παξιμάδι, το μαζεύει το σαπούνι, το καταπίνει το χάπι, τον κουρδίζει τον μπαγλαμά, τον «γιατρεύει» τον σκίουρο, το πάει το γράμμα, τη βάζει την όπισθεν, το χωνεύει το σουτζούκι, τη χωνεύει τη ζαργάνα, το προσκυνάει το μαδέρι, το καταπίνει το κουκούτσι, το μπαζώνει το πηγάδι, το τραβάει το χειρόφρενο, την πιάνει την ‘’κωλιά», το παίζει το τρομπόνι, τον εκτοξεύει τον πύραυλο, την ανεβάζει την κεραία, το χαϊδεύει το ανακόντα (!!!), το κάνει γιρλάντα το μουστάκι…
… τον κάνει τον σημαιοφόρο, τον βοσκάει τον κένταυρο, τις παίζει τις χορδές, την παριστάνει τη σκούπα, τον πάει τον απορροφητήρα, το κρατάει το δόρυ, τη ρυθμίζει την ένταση, την παριστάνει την μπασκέτα, το κρατάει το μπαστούνι, τον βάζει τον φορτιστή στην πρίζα, το εξαερώνει το καλοριφέρ (!!!!)
βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
τραπεζομάντηλο μου ακούγεται...