ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ" ΧΟΝΤΡΑ ΕΔΩ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- "ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ" ΧΟΝΤΡΑ ΕΔΩ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

dimsot38 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
old tigerΜέλος
03/03/2004, 08:46:10
quote:
Πόσα ξέρεις καλή μου Λίλιθ...!

Μάλλον εσύ δεν ξέρεις καλή μου oneiric

Παρά το γεγονός ότι για τους δικούς μου λόγους δεν έχω συμμετάσχει στο κλωτσομπουνίδι που πέφτει, δεν μπορώ να βλέπω να γίνεται το άσπρο...μαύρο από την καλή μας Λίλιθ.

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

StickmasterΜέλος
03/03/2004, 09:37:21
XAΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![:D

03/03/2004, 12:15:43
Λιλιθάκι? Σε τρώει καλό μου ?
Ευτυχώς μερικοί ΟΝΤΩΣ ξέρουν !!!

Και για να ξέρουμε και τι λέμε

quote:
ο χαμός γιά το χαμό και βάλε...
αξιοπρέπειες πέφτουν, άνθρωποι γίνονται κακεντρεχείς και μνησίκακοι γιά πράγματα, που πρίν τους έκφραζαν -όταν νόμιζαν ότι είναι στην από πάνω- αλλά τώρα που νομίζουν ότι είναι στην από κάτω σκούζουν...
λίγη αξιοπρέπεια ρεεε!!!

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ «για να έχει αξία ο λόγος μου μέσα στα Forums πρέπει να γίνω συντονίστρια» ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ

Πρόσεχε λοιπόν τι λες γιατί ΠΑΛΙ θα ζητάς συγνώμη !

quote:
λίγη αξιοπρέπεια ρεεε!!!

Ο κακός λύκος

03/03/2004, 17:41:00
Ράμογλου, ειλικροινά σε λυπάμαι...

μόνο αυτό έχεις να μου καταλογήσεις;
αυτό είναι το τρανταχτό σου επιχείρημα, που το τριβελίζεις, και το τριβελίζεις και το τριβελίζεις -(μήνες τώρα);

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ;
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΞΙΩΜΑ";

είναι νομίζεις κάτι που το κρατώ κρυφό, και εσύ ο μέγας φανερωτής της Αλήθειας έβγαλες στη φόρα;

ΜΠΡΑΒΟ! συγχαρητήρια!!! λαβράκι έβγαλες!
ξεσκέπασες τον κλέφ..- μπα, όχι δεν ταιριάζει, τον ψεύτ..- μπά, όχι ούτε αυτό ταιριάζει, τον υποκρ..- μπα, ούτε και αυτό ταιριάζει...

τελικά δηλαδή, αν ισχύει αυτό που λες, τότε γιατί ακριβώς με κατηγορείς;

γιατί ήθελα να γίνω συντονίστρια;
ε;
που το κακό λοιπόν, δεν καταλαβαίνω.

Υ.Γ.

quote:
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ «για να έχει αξία ο λόγος μου μέσα στα Forums πρέπει να γίνω συντονίστρια» ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ

αν αφαιρέσουμε λίγο την παραποίηση των λέξεων μου, που έχεις κάνει (ή καταλάβει)
-που ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! η παραποίηση των λέξεων μπορεί να αλλάζει και το νόημα της φράσης, που αρχικά φεριπίν μπορεί και να σήμαινε, ότι θα ένιωθα μιά ηθική ανταμοιβή και αναγνώριση αν έβλεπα δίπλα στο όνομά μου το ταμπελάκι "συντονίστρια" αν και προς πληροφόρησή σου, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα λόγω χρόνου με τα φόρουμ και δε με απασχολεί ο εν λόγω τίτλος-
αν λοιπόν αφαιρέσουμε αυτό το "μηδαμινό" δεδομένο, και πούμε, οκ κύριε Ράμογλου, μιά που είσαι και μάγκας, χαλάλι σου η μετατροπή και η παρερμηνεία της πρότασης...

γιά ποιόν ακριβώς λόγο είπαμε ότι με κατηγορείς;
δεν κατάλαβα!

ΑΝ ΘΕΣ ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ...

quote:
Πρόσεχε λοιπόν τι λες γιατί ΠΑΛΙ θα ζητάς συγνώμη !

Μεγάλε μπαμπα-λύκο... πάλι στη γιαγιά της κοκινοσκουφίτσας μεταμφιέστηκες;

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

03/03/2004, 23:43:52
Αγαπητή Φρούλη

Εάν εσύ με λυπάσαι εγώ χαμογελώ !
Χαμογελώ διότι ο μικρός νους σου το μόνο που μπόρεσε να βρει ως έκφραση ήταν η λέξη λύπηση !
Θα μπορούσες να βρεις ποιο κατάλληλες λέξεις για να δείξεις την αντίθεσή σου στα λεγόμενα μου.

Πάμε λοιπόν στην ευθεία αντιπαράθεση την οποία και επιδιώκεις .

Με ρωτάς γιατί ακριβώς σε κατηγορώ και παραθέτεις σαν μόνο λόγο την επιδίωξή σου να γίνεις συντονίστρια .

Ξεχνάς όμως ότι αυτή σου η φιλοδοξία την οποία πλέον διατρανώνεις τόσο ανοιχτά σε έφερε στο σημείο να κάνεις πράξεις εκ του πονηρού εναντίον άλλων ατόμων με σκοπό να μπορέσεις να πάρεις αυτήν την τόσο πολυπόθητη για σένα θέση-τίτλο !

Διέβαλες συστηματικά εσύ και η δίδυμη αδελφή σου τον Κέλσο .
Συζήταγες με την Avallon τα όσα τόσα και μετά εσύ και η αγαπητή Αμαλία σε συνάντηση των συνεργατών λέγατε ότι η Avallon σε ενοχλεί γιατί σε παίρνει 100 φορές τηλέφωνο την ημέρα και εσύ δεν θες .
Παραδέχτηκες ότι εσύ ήσουν αυτή η οποία έλεγε στην Avallon και σε άλλους διάφορα πράγματα τα οποία ΔΕΝ θα έπρεπε να πεις και αφορούσαν την ομάδα συνεργατών του esoterica.gr .
Δεν προσπάθησες να λύσεις διενέξεις μεταξύ μελών της ομάδας ενώ γνώριζες τους αληθινούς λόγους και αιτίες αυτής της διένεξης ( περίπτωση ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΥ-ΚΕΛΣΟΥ ) αλλά την ενέτεινες κιόλας .

Έκανες γνωριμίες με νέα μέλη και διέδιδες μυστικά προσωπικών δεδομένων τα οποία και δε θα έπρεπε να πεις ποτέ και για κανένα λόγο με σκοπό να δημιουργήσεις περιβάλλον «αδελφών ψυχών» .

Διέδωσες την όποια ανακρίβεια μπόρεσες για την ΑΤΜΑ και την σκιαγράφησες με τα μελανότερα χρώματα , ενώ κάποτε δήλωνες πως είναι φίλη σου !

Θες και άλλα να πω αγαπητή μου Φρούλη ή να σταματήσω εδώ και να μην κουράσουμε το αναγνωστικό κοινό ;
Μη με λυπάσαι βρε κουτό χαμογέλα και εσύ με τα δικά σου χάλια !!!

Ο κακός λύκος

04/03/2004, 00:25:04
Ράμογλου, στην Γερμανική κατοχή είμαι σίγουρη ότι θα ήσουν το καλύτερο τσιράκι, (καρφί με άλλα λόγια)...

μόνο που...

οι πληροφορίες που δίνεις είναι φυσικά λανθασμένες, και αυτό το κάνεις γιατι ξέρεις ότι δεν υπάρχει κάποιος, που να μπορεί να το αποδείξει αυτό.

ξέχασες πάντως να αναφέρεις με ποιόν βγαίνω, που και πότε, τα ονόματα των γονέων και των φίλων μου, τι ρούχα φοράω, πόσα κιλά είμαι, τι κόμμα ψυφίζω, αν έχω ποτέ περάσει δικαστήριο, τη φορολογική μου δήλωση κλπ.

λέγε ό,τι θες, κάνε ό,τι θες,
δέχομαι να με κρίνει κάποιος όταν με γνωρίζει πραοσωπικά.
(εννοώ γιά τα μέλη του φόρουμ, που πιθανόν διαβάζουν αυτά που γράφονται εδώ)
γιά κρίσεις μέσω τρίτων δεν ενδιαφέρομαι!

και κατά την "ταπεινή" μου γνώμη υποβιβάζεις εδώ μέσα την κρίση πολλών ανθρώπων, περιμένοντας να διαβάζουν τις λάσπες σου και να τις πιστέυουν!

αποχωρώ από αυτόν τον ανούσιο διάλογο, και αυτό είναι το τελευταίο μήνυμά μου σχετικά.

από εκεί και πέρα, όποιος θέλει, μπορεί να γράψει ό,τι θέλει.
στο κάτω κάτω, ελευθερία λόγου έχουμε!

Υ.Γ. όλοι έχουν κάποια πράγματα να προσάψουν στους άλλους, απλά
ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ.

γιά τους υπόλοιπους...
δικαιολογίες υπάρχουν πολλές!

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

Edited by - λίλιθ on 04/03/2004 01:00:00

04/03/2004, 00:44:50
quote:
οι πληροφορίες που δίνεις είναι φυσικά λανθασμένες, και αυτό το κάνεις γιατι ξέρεις ότι δεν υπάρχει κάποιος, που να μπορεί να το αποδείξει αυτό.

Υπάρχουν πολλοί που μπορούν να επιβεβαιώσουν .

quote:
δέχομαι να με κρίνει κάποιος όταν με γνωρίζει πραοσωπικά.

Δεν σε γνωρίζω προσωπικά ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Θες να ρωτήσουμε μερικούς αν σε ξέρω ή όχι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

quote:
και κατά την "ταπεινή" μου γνώμη υποβιβάζεις εδώ μέσα την κρίση πολλών ανθρώπων, περιμένοντας να διαβάζουν τις λάσπες σου και να τις πιστέυουν!

Δεν υποβιβάζω την κρίση κανενός , μάλλον εσύ προσπαθείς να κρυφτείς για μια ακόμη φορά πίσω από την και καλά υπέρ άνω συμπεριφορά σου .

quote:
από εκεί και πέρα, όποιος θέλει, μπορεί να γράψει ό,τι θέλει.
στο κάτω κάτω, ελευθερία λόγου έχουμε!

Ε γι αυτό λες ότι θέλεις τώρα που στριμώχτηκες !!!!!!
Δικαίωμα σου είναι .

quote:
Ράμογλου, στην Γερμανική κατοχή είμαι σίγουρη ότι θα ήσουν το καλύτερο τσιράκι, (καρφί ή σπιούνος με άλλα λόγια)...

Σε μάθανε τελευταία πως λειτουργούν τα Ναζιστικά πρότυπα ;;;;;;;;;;
ΟΥΑΟΥ κι άλλη παραδοχή βλέπω !!!!!!!!!

Φρουλάκι μου Φρουλάκι μου πόσα ξέρεις τελικά !!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Επειδή παρατηρώ μια ανορθογραφία η οποία προέρχεται από ταραχή σε παρακαλώ να ηρεμήσεις και να μην μου ταράζεσαι . Εσύ το προκάλεσες εσύ θα ακούσεις και απαντήσεις που ίσως να μη σε συμφέρουν .

Ο κακός λύκος

_Μέλος
04/03/2004, 00:58:53
καλά, ναι ναι ναι, στην κοσμάρα σας οπως πάντα

Κάτω Πάυλας

04/03/2004, 01:00:05
Τη καλησπέρα μου...
Κοινός (και κατ' αναλογίαν του χώρου "ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ") ΣΠΕΡΑΑΑΑΑ

Tι έχουμε εδώ;;;;;
Την Λίλιθ να μιλά αφ' υψηλού;;;;
Κατέβα απο το καλάμι σου, γιατί εγκυμονούν και ΚΙΝΔΥΝΟΙ να σφηνωθεί εκεί που ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΦΗΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....

Σε έψαχνα αγαπητή "Συντονίστρια υπο ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΝ", κοινός υπό "μύηση" (ελπίζω να έμαθες εκεί που συχνάζεις τι σκ*** σημαίνει αυτό), να σε βρώ και να διαβάσω απόψεις σου σε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ αλλά η συχνότητά σου "εδώ" στα "χαμηλά", που να σε αφήσει να δείς και σύ λίγο φώς;;;
Γεγονός είνα πως βρίσκεσαι στο ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ, γιατί ενοχλήσαι όταν σου λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;

Σε χάρηκα που είπες:

quote:
"...εδώ και μία εβδομάδα παρακολουθώ εκ του μακρόθεν τις διάφορες διαμάχες, και απέχω... συνειδητά..."

Γιατί μπορείς να κάνεις και αλλιώς;;;

quote:
"...ανθρώπων, που άδικα βασανίζονται να κατηγορούν, προσπαθώντας να σώσουν την τιμή τους, την οποία οι ίδιοι ήδη έχουν πουλήσει, αλλά τώρα δεν το θυμούνται (ποιούν τον Παπίαν κοινώς)..."

Τουλάχιστον κάποιοι (όπως χαρακτηριστικά λές) ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ, κάτι που πιθανά, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ούτως ώστε να έχεις και άποψη επι αυτής...

quote:
"...δε με πειράζει, που όλα αυτά γίνονται εδώ μέσα, γιατί ξέρω ότι αυτός ο τόπος -με ή χωρίς αυτούς τους διάφορους- είναι ένας σπουδαίος τόπος..."

Αναλογίσου τον παρόντα τόπο ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ & ΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ, το πόσο καλύτερος θα ήταν ή για να είμαι ακόμα πιό ακριβής, ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ...

quote:
"...γιά μένα βιάστηκαν και μέσα στο ανόητο πάθος τους, βρίσκονται αυτή τη στιγμή εχθροί των ιδανικών τους, αυτών που ισχυρίζονταν ότι υποστήριζαν με πάθος! ..."

Το πάθος είναι ΠΑΝΤΑ ανόητο, όταν εκφράζεται απο ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, όπως εσύ αγαπητή μου.
Και να ξέρεις πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έρχεται σε ρήξη με τα ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ, όταν ΕΧΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ, γιατί πρόβλημα αποκτά όταν ΔΕΝ ΕΧΕΙ και ενστερνίζεται ιδανικά άλλων ούτως ώστε να κερδίσει τη θέση που λιγουρεύεται ο πεινάλας...

Καλά ρε Ράμογλου, λές πως:

quote:
"...Χαμογελώ διότι ο μικρός νους σου το μόνο που μπόρεσε να βρει ως έκφραση ήταν η λέξη λύπηση ! ..."

Μα καλά, δε τη δικαιολογείς καθόλου;;;
Αφού ξέρεις πόσο ΚΕΦΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ, δε καταλαβένεις πως με τον τόσο μικρό νού που έχει, ο υπόλοιπος χώρος γεμίζει απο ΑΕΡΑ & ΚΕΝΟ;;;

quote:
"...Διέβαλες συστηματικά εσύ και η δίδυμη αδελφή σου τον Κέλσο ..."

Κάποια αγαπητή φίλη, σε ένα ΑΞΙΛΟΓΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ, είχε πεί πώς : "Τα ψηλά δέντρα πετροβολάνε, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ όταν έχουν ΚΑΙ καρπούς"
Και τι κέρδισε τελικά το δίδυμο;;;
Κέρδισε κάτι;;;

Απόστολε, Απόστολε...
Με τα ΜΗΔΑΜΙΝΑ, δεν ασχολήται ο ΝΟΜΟΣ, γιατί ασχολήσαι εσύ;;;

Κέλσος ο Φιλαλήθης

04/03/2004, 01:07:45

YOU DON'T HAVE THE GUTS???

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 04/03/2004 01:10:59

04/03/2004, 03:23:35
Ramoglou, αλήθεια δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η σπουδή να "απαντήσεις" στο μήνυμα της λίλιθ(29/02/2004 : 04:38:12)...

Δεν είδα κάπου να αναφέρεται προσωπικά σε κάποιον/κάποιους.

Παρολαυτά εσύ όμως το κάνεις και μάλιστα διατεινόμενος για πράγματα που υποτίθεται έχουν ειπωθεί ή έχουν λάβει χώρα εκτός των Forums!
Και όχι μόνον εμπλέκοντας τη λίλιθ αλλά και εκθέτοντας και άλλα πρόσωπα!! Είσαι σίγουρος πως έχεις την άδειά τους γι'αυτό;
Και είσαι σίγουρος πως έχεις και την άδεια του ESOTERICA γι'αυτό;

Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να σου την δώσουμε καθώς οι ίδιοι είμαστε οι πρώτοι που προασπίζουμε με "ευλάβεια" τα οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα που δεν αφορούν τις Συζητήσεις μας!!

Η Αποκριά τελείωσε! Το ίδιο και οι καρναβαλικοί "χειρισμοί"(υποτιθέμενων δεδομένων αλλά και, δυστυχώς, ανθρώπων) που συνέβησαν εκείνη την περίοδο! Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι(για τα πράγματα που δεν αφορούν το ESOTERICA φυσικά), όμως μερικοί άνθρωποι φτάνουν μέχρι τα άκρα της εκμετάλλευσης των άλλων για να ικανοποιήσουν το τυφλό τους πάθος...

1η προειδοποίηση λοιπόν. Παρακαλείσαι να μην εκθέσεις ξανά άλλα άτομα σε μηνύματά σου σχετικά με προσωπικά τους στοιχεία και να μην επισυνάψεις ξανά σε αυτά, δεδομένα(που ευσταθούν ή όχι) που αφορούν τρίτα άτομα ή καταστάσεις μεταξύ ανθρώπων εκτός Forums!

Προς savel(άργησα να δω το μήνυμα σου...):

... και επειδή υπάρχει η τάση σε μερικούς να "πιπιλάνε" διάφορες "καραμέλες" τελευταία... πριν μιλήσεις για "φασιστική νοοτροπία", μήπως έτυχε να διαβάσεις τα διεγραμμένα μηνύματα του ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ;
Έτσι... για μια μικρή δειγματοληψία και κάποια άλλα μηνύματα εκτός του παραπάνω:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3463
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3315

Διάβασε πρώτα, ενημερώσου, σκέψου καλά και μετά μίλησε.
Το να μιλήσεις πριν κάνεις όλα αυτά δεν είναι σίγουρα δείγμα "σοφού αντρός"...

Ή μήπως μίλησες για την τοποθέτηση εισαγωγικών στα ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ; Με συγχωρείς εάν είναι έτσι... μάλλον θα έπρεπε να δημιουργήσουμε όλες τις συνθήκες για υβριστικά ή χυδαία μηνύματα εδώ παρά να τις αποτρέψουμε.

Προς Kelsos:

quote:
Κατέβα απο το καλάμι σου, γιατί εγκυμονούν και ΚΙΝΔΥΝΟΙ να σφηνωθεί εκεί που ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΦΗΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....

Πραγματικά, κρίμα...

1η προειδοποίηση και σε σένα.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

junk95Μέλος
18/10/2004, 17:18:32
quote:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ,ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΑΦΝΙΣΤΟΥΝ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ Ν.ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥΣ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ (ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ..)
ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ..

Προφανώς δεν έχεις διαβάσει το τελευταίο θέμα που άνοιξα στα "ΝΕΑ".

Χέστα. Μύθος των Ισπανών τα περί λευκών θεών, για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματά τους με αυτό ακριβώς το "μοιραίο λάθος". Ήταν τόσο ηλίθιοι σύμφωνα με τους Ισπανούς οι Ινδιάνοι που οι λεχρίτες πεινάλες φαταούλες κονκισταδόρες τους έμοιαζαν για θεοί. Άρα κατώτεροι άρα καλά τους κάναμε.

Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι ο Quetzalcoatl, ο "ύψιστος λευκός θεός των Αζτέκων" σύμφωνα με τους Κονκισταδόρες και τους νεοεποχίτες ψευδοεπιστήμονες τύπου Hancock ήταν στην πραγματικότητα μια τριτοκλασάτη θεότητα και επιπλέον η μοναδική πόλη των Αζτέκων που αποτελούσε κέντρο της λατρείας του ήταν και η μοναδική που αντιστάθηκε με λύσσα στους Ισπανούς (δες στα "ΝΕΑ" για περισσότερα).

Τώρα, επί του θέματος:
Από τη μια υποθέτουμε βάση της θεωρίας της εξέλιξης και του νόμου των πιθανοτήτων ότι το Σύμπαν είναι γεμάτο εξωγήινους. Στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει στους άλλους πλανήτες, όμως δεν έχουμε κανένα λόγο να υποθέσουμε ότι η θεωρία της εξέλιξης (της οποίας είμαστε το μόνο γνωστό επιτυχημένο παράδειγμα) δεν εφαρμόζεται και σε άλλους πλανήτες. Λογικότατον.

Από την άλλη, λέμε ("λέτε" δηλαδή) ότι η θεωρία της εξέλιξης (που πριν δυο γραμμές τη χρησιμοποιήσαμε για να γεμίσουμε τον ουρανό εξωγήινους) δεν ισχύει στην περίπτωσή μας και αντιθέτως εμείς είμαστε αποτέλεσμα πειράματος.

Ερώτηση:
Είμαι ο μόνος που βλέπει τη λογική αντίφαση;

18/10/2004, 17:59:00
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ .
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ
ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛOI ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠ ΤΟ ΘΕΜΑ

AngelosΜέλος
18/10/2004, 18:10:40
junk95

Οχι και εγώ την βλέπω την αντίφαση αλλα έχω βαρεθεί να αναλώνομαι σε θεματα που
βασίζονται σε ΜΗΔΕΝ χειροπιαστά στοιχεία.

Αντε να κάνω και εγώ τη συνεισφορά μου παραθέτοντας 2 συνδέσμους
για το παράδοξο του Fermi (οχι οτι θα διαβάσει κανεις)

http://www.seti-inst.edu/seti/seti_science/rare_earth/fermi_paradox/fermi_01.html
http://xray.sai.msu.su/~lipunov/text/ashkl/node3.html

Αγγελος

beyondΜέλος
19/10/2004, 08:44:10
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΖΤΕΚΟΥΣ..
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ..

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ 2 ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ..

1. Η ΕΛΛΟΓΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟΤΥΠΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΧΝΑ )

2. Η ΕΛΛΟΓΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ..

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ "ΚΟΙΝΟΤΥΠΟΥ" Η ΤΟΥ "ΣΠΑΝΙΟΥ"

ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ,ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΛΛΟΓΗΣ ΖΩΗΣ ..

ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΤΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΕ ΜΑΚΡΥΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΛΛΟΓΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ..

ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Η ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ DNA ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΟΓΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ REMOTE ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Η "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ")..ΠΡΟΦΑΝΩΣ JUNK ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΦΩΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ..ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ..

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ "ΠΑΓΩΣΕΙ" ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ,ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ..)

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

skepticΜέλος
20/10/2004, 16:29:36
quote:

ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ;;;

ΥΠΑΡΞΗ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. (δες fractal mandelbrot κλπ)

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

demoΜέλος
20/10/2004, 21:14:24
Εγώ θεωρώ πιθανότερο Πνευματική ακτινοβολία & Φωτόνια

lacrimeΝέο Μέλος
21/10/2004, 17:33:13
Γιατί η άφιξη του Ιησού να μην ήταν άφιξη αλλά αναχώρηση;

Εννοώ ότι οι αρχαίοι ημών προγόνοι είχαν αναπτύξει του κόσμου τις θεωρίες,έφτιαξαν ένα σωρό θαυμαστά πράγματα, είμαστε τόσο άχρηστοι έμείς ή μήπως απλά δεν έχουμε καμία βοήθεια; Μήπως είχαν τη βοήθεια εξωγήινων πολιτισμών και από το 1μ.χ να μας εγκατέλειψαν γιατί είμαστε βάρβαροι (πόλεμοι,πόλεμοι,ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου). Μήπως αποφάσισαν να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας, όση γνώση και σοφία μπόρεσε το μυαλουδάκι μας να αντέξει την έδωσαν και ciao πάνε για άλλους γαλαξίες, σε άλλους βαρβάρους.
Από την άλλη ίσως να είναι πιο πίσω από εμάς τεχνολογικά και ζουν αρμονικά και ειρηνικά. ίσως να μην έχουν την φαντασία για να υποθέσουν ότι υπάρχει ζωή και σε άλλους πλανήτες,σε άλλους γαλαξίες.

γιατί η πρόοδος θέλει φαντασία.