- Πορφύριος: Κατά Χριστιανών - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αγαπητε Sesostris. Spare me the bull****. Το ξερω οτι το προβλημα μου δεν ειναι τοσο η ορθογραφια, γιατι ετσι οπως καταντησε η Ελληνικη γλωσσα ειμαστε ολοι λιγο πολλυ για φτυσιμο. Το προβλημα μου δεν ειναι ουτε η ιστορια την οποια την σπουδασα σε ανωετρο Δυτικο πανεπιστημιο (γιατι το να γινουν οι Βαρβαροι, Ελληνες σε μορφοση και το αντιθετο με εμας.. θα επρεπε να σας εχει κανει να ντρεπεσται), και ισως δεν καταλαβες τιπποτα απο το γρηγορο μου κομμεντ σε αυτο το φορυμ. Αν και σε δικαιολογω ως ιδεολογικο εχθρο μου γιατι... δεν θα μπορουσες να γραψεις καλυτερο κομμεντ, κρινοντας με απο τον αντι-προλογο. Βασικα δεν με ενδιαφερει η γνωμη του καθενος, εγω θα αποδεικσω τρανα οτι εχεις μεσανυχτα παρα πεντε για εμενα, και γενικοτερα.. κοινη Ελληνικη.. Σχετικα με την ιστορια δεν εχω μπερδεψει τιπποτα εντελως αντιθετος, εσεις δεν μπορειτε να μου απαντησετε. Που ειναι η απαντιση σου φιλτατε? Θα ηθελα να δω απο πιο σαιτ περνουν οι ομοιδεατες σου διαστλευλοτες τα επιχειρηματα.. απο το ντραγκον η το δαυλος? Κτλ...
Απο τωρα και στο εξεις, αφου δεν σας αρεσουν τα Ελληνικα μου, οι απαντησεις μου θα ειναι στα απτεστα αγγλικα...Δικο σας προβλημα αν δεν ξερετε αγγλικα.
My best regards to the handicaped individuals macedon & γιαπετ.. they are the true representatives of the pagan religion.. from the deepests depths of Zeu's asshole.
Στα τρικαλα στα δυο στενα σκωτοσανε τον Σακαφλια
quote:
My best regards to the handicaped individuals macedon & γιαπετ.. they are the true representatives of the pagan religion.. from the deepests depths of Zeu's asshole.
S*it for brains, huh? Quite common to the specific kind of people you represent.
PS. Your english sucks big time, as well as your greek. Try the body language instead...

macedon
quote:
Sesostris:
Όταν προ ημερών σου έγραφα ότι δικαίως κατέχεις τον τίτλο που σου απενεμήθη στο forum δεν φανταζόμουνα πόσο γρήγορα θα το επιβεβαίωνες για άλλη μια φορά .
Όταν αντιγράφεις κάποια αρλούμπα , φρόντιζε τουλάχιστον να βάζης το όποιο περιεχόμενο του κρανίου σου σε λειτουργία για να δής αν ευσταθούν αυτά που γράφεις . Επειδή εδώ και αρκετά χρόνια ανεβαίνω σχεδόν κάθε μήνα στην Καρδίτσα για να επισκεφθώ τα εγγόνια μου , και κάθε φορά πηγαίνω από τη «Λίμνη Πλαστήρα» για τσίπουρο και πέστροφες , την έχω δεί με όλους τους καιρούς . Στην χειρότερη λοιπόν κακοκαιρία το κύμα δεν είναι τέτοιο που να κυνδυνεύη να βυθίση ούτε βάρκα , εκτός βέβαια και αν αυτός που είναι μέσα δεν έχει ξαναδεί βάρκα στη ζωή του , οπότε μπορεί να βυθιστή και με μπουνάτσα . Και ακόμα πιό αστεία είναι η σύγκριση της «Λίμνης Πλαστήρα» και κατ’ επέκταση της «Λίμνης Τιβεριάδας» με τον Σαρωνικό .
Πες το ντε να ησυχάσουν και οι 20 νεκροί ναυαγοί που νομίζουν ότι πνίγηκαν..... "Την παραμονή του Αγίου Νικολάου (5/12) του 1959, κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αναποδογύρισε στέλνοντας στο βυθό 20 άνδρες, 17 από το Νεοχώρι, 2 από την Καρύτσα και 1 από το Μορφοβούνι.
Το τραγικό αυτό δυστύχημα βύθισε με πένθος την περιοχή και συγκλόνισε το Πανελλήνιο."
quote:
kost:
Όσο για την περίφημη ρήση για "τους πλούσιους και τη βασιλεία των ουρανών" είναι ένα από τα πολλά σημεία που δείχνει, μεταξύ άλλων, και την επιρροή του Πλάτωνα στα Ευαγγέλια. Με τη διαφορά όμως ότι ο Πλάτων είχε εκφράσει μία λογική άποψη τύπου "είναι πολύ δύσκολο να συμβαδίσει ο πλούτος με την αρετή" ενώ τα Ευαγγέλια, με την ιουδαϊκή τους απολυτότητα, το πήγαν αλλού με μία ακραία φράση που λογικό ήταν να μην αρέσει καθόλου, όχι μόνο στους πλούσιους αλλά και στους λογικά σκεπτόμενους ανθρώπους, ότι δηλαδή οι πλούσιοι είναι εξ'αρχής καταδικασμένοι.
Πουθενά δε λένε τα Ευαγγέλια ότι οι πλούσιοι είναι εξ' αρχής καταδικασμένοι.
quote:
kost:
Εδώ εντοπίζεται πιστεύω και το βάρβαρο στοιχείο της χριστιανικής φιλοσοφίας, το ότι δηλαδή μέσα στην υπέρτροφική πνευματικότητά της αντέστρεψε άχαρα τις παραδοσιακές ελληνικές αξίες, αυτό που έλεγε και ο Νίτσε ως "άρνηση της ζωής"...η σοφία του πνεύματος ονομάστηκε μωρία, ενώ η φτώχεια στο πνεύμα και αμάθεια ονομάστηκε πραγματική σοφία και μακαριότητα...το κάλλος και η φροντίδα του σώματος έγιναν συνώνυμα λαγνείας, ματαιοδοξίας και λοιπών σατανικών πραγμάτων (σε αντίθεση με τον λαμπερό και ωραίο "ήρωα" της αρχαιότητας ο αρχετυπικός "άγιος" της Εκκλησίας οφείλει να είναι κουρελής, δύσμορφος και σκελετωμένος), ο πλούτος θεωρήθηκε εξ'ορισμού κακός και η πενία εξ'ορισμού αγαθή, η ισχύς καθ'αυτή ονομάσηκε κακή, και η αδυναμία καθ'αυτή αγαθή....οι πρώτοι έσσονται τελευταίοι, οι τελευταίοι πρώτοι και ούτω καθ'εξής...
Αν κοιτάξεις γύρω σου θα δεις πολλούς χριστιανούς να αμελούν το σώμα τους?
Υπήρξαν χριστιανοί στο παρελθόν οι οποίοι όντως στράφηκαν κατά της καθαριότητας και του κάλους. Μερικοί μάλιστα έφτασαν και στο ακραίο σημείο να ευνουχιστούν.
Εάν εσύ βρεις ένα εδάφιο στα Ευαγγέλια που να προτείνει την αμέλεια της καθαριότητας τότε όντως υπάρχει θέμα.
Το ότι όμως βρέθηκαν κάποιοι να παρερμηνεύσουν κάτω από το δικό τους πρίσμα το νόημα της χριστιανικής φιλοσοφίας, αυτό αφορά αυτούς και όχι τον χριστιανισμό εν γένη.
Πουθενά ο χριστιανισμός δε θεώρησε "μωρία" τη σοφία!. "Μωρία" ονόμασε τη φιλοσοφία που αρνείται τον χριστιανισμό.
Η φιλοσοφία που αρνείται τον χριστιανισμό δεν είναι αυτή που ονόμασε μωρία τη χριστιανική φιλοσοφία?
Έτσι και η χριστιανική φιλοσοφία ονόμασε μωρία τη φιλοσοφία που στρέφεται κατά του χριστιανισμού.....τι λοιπόν σε παραξενεύει?
Εσύ ονομάζεις κουρελήδες τους Αποστόλους.....κρίνεις λοιπόν τη φιλοσοφική διάσταση του υποκειμένου από τα ρούχα του και την καλοζωία του και έχοντας ως αυτά ως φιλοσοφικά “στοιχεία" τους περιγελάς.
Λυπάμαι αλλά έχεις λάθος θεώρηση της φιλοσοφίας.,
Ένα μεγάλο φιλοσοφικό κίνημα ήταν και αυτό των κυνικών με σπουδαιότερο φιλόσοφο τον Διογένη!...ξέρεις αυτόν που είχε ως σπίτι του το πιθάρι και που δε δίσταζε να τον παίζει δημοσίως.
Ήταν όμως από τους μεγαλύτερους φιλόσοφους! ήταν φτωχός ατημελής και σκελετωμένος......έμεινε όμως στην ιστορία ως ένας από τους μεγαλύτερους φιλόσοφους.
Μην κοιτάς λοιπόν αυτά που φοράει ο άνθρωπος ως ρούχα και αυτά που μπαίνουν στην κοιλιά του, αλλά αυτά που βγαίνουν από το στόμα του.....γιατί η φιλοσοφία είναι πνευματικό και όχι σωματικό προϊόν.
quote:
Sesostris:
Προσωπικά θα σε συμβούλευα να κάνης ότι και οι υπόλοιποι χριστιανοί του forum , να αντιγράγης δηλαδή τις έτοιμες απαντήσεις από τις σελίδες των απολογητών και της ΟΟΔΕ , οπότε μπορεί μεν να παρουσιάζονται διαστεβλωμένα τα ιστορικά γεγονότα , αλλά τουλάχιστον είναι σε λογική σειρά
Και γιατί να μη φέρνει και αυτός ιστορικά στοιχεία από μυθιστόρημα όπως και έκανες εσύ?......θυμάσαι Sesostris?
ΞΥΛΟΥΡΗΣ - ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
quote:
Υπάρχουν Τρίκαλα και στην Αμερική;;;
Τρικαλοαγγλιλά άπταιστα, δεν έχω ξαναδιαβάσει ποτέ....
Περίεργο που δεν λείπει από καμμία φράση σου η αγαπημένη σου λέξη και τα... παράγωγά της, "asshole".
Πρέπει να πονάει τελικά, έ;;;![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
Κατά χριστιανών,γενικά, πρέπει να ειναι ο τίτλος του θέματος...Όχι εκ Πορφυρίου,αλλά εκ βαρβάρων....Ξεχαρμάνιασμα,ελάτε....
Κανένα κείμενο του Πορφυριου, κατά χριστιανών, να διαπραγματευτούμε, ή τον ....κύριο,τον βαλαμε για κουρτίνα μην μας βλέπουν που.... ;;
soul
quote:
trexagireve
Φίλε μου sesostris, θα σε ...μαλωσω..Έρχεσαι κοντά στη Λάρισα και δεν στέλνεις ένα μήνυμα να τα πούμε απο κοντα; Έτσι κάνουν οι φίλοι;Εγώ ειμαι δηλωμένος...τσιπράς,μια βόλτα γνωριμίας, θα ήταν ότι πρέπει....Στο κάτω κατω, ειλικρινά, θα ΄θελα και την ποσωπική επαφή,σε κάποια στιγμή...Είμαι σίγουρος ότι πέραν του διαλόγου μας εδω,θα βγω κερδισμένος και αν συναντηθούμε........
Φίλε Βαγγέλη οι επισκέψεις μου στην Καρδίτσα είναι μεν πυκνές , αλλά σύντομες Παρασκευή μεσημέρι , Δευτέρα πρωί . Κάτι τα εγγόνια , κάτι επισκέψεις σε συμπεθέρους , κάτι καμιά βόλτα στη λίμνη για τσίπουρο που να μείνη χρόνος ...Έχεις όμως τον λόγο μου ότι αν τώρα κατά το Πάσχα ξεκλέψω μερικές ώρες , θα σου στείλω μήνυμα μέσω του forum για να συναντηθούμε .
*
quote:
SAKAFLIASTHE
Αγαπητε Sesostris. Spare me the bull****. Το ξερω οτι το προβλημα μου δεν ειναι τοσο η ορθογραφια, γιατι ετσι οπως καταντησε η Ελληνικη γλωσσα ειμαστε ολοι λιγο πολλυ για φτυσιμο. Το προβλημα μου δεν ειναι ουτε η ιστορια την οποια την σπουδασα σε ανωετρο Δυτικο πανεπιστημιο (γιατι το να γινουν οι Βαρβαροι, Ελληνες σε μορφοση και το αντιθετο με εμας.. θα επρεπε να σας εχει κανει να ντρεπεσται), και ισως δεν καταλαβες τιπποτα απο το γρηγορο μου κομμεντ σε αυτο το φορυμ. Αν και σε δικαιολογω ως ιδεολογικο εχθρο μου γιατι... δεν θα μπορουσες να γραψεις καλυτερο κομμεντ, κρινοντας με απο τον αντι-προλογο. Βασικα δεν με ενδιαφερει η γνωμη του καθενος, εγω θα αποδεικσω τρανα οτι εχεις μεσανυχτα παρα πεντε για εμενα, και γενικοτερα.. κοινη Ελληνικη.. Σχετικα με την ιστορια δεν εχω μπερδεψει τιπποτα εντελως αντιθετος, εσεις δεν μπορειτε να μου απαντησετε. Που ειναι η απαντιση σου φιλτατε? Θα ηθελα να δω απο πιο σαιτ περνουν οι ομοιδεατες σου διαστλευλοτες τα επιχειρηματα.. απο το ντραγκον η το δαυλος? Κτλ...
Απο τωρα και στο εξεις, αφου δεν σας αρεσουν τα Ελληνικα μου, οι απαντησεις μου θα ειναι στα απτεστα αγγλικα...Δικο σας προβλημα αν δεν ξερετε αγγλικα.
Στα τρικαλα στα δυο στενα σκωτοσανε τον Σακαφλια
When loulas fumigates ........
*
Καλα να περνάς....
quote:
europaios2
Και γιατί να μη φέρνει και αυτός ιστορικά στοιχεία από μυθιστόρημα όπως και έκανες εσύ?......θυμάσαι Sesostris? ... την παραποίηση της ιστορίας την κάνετε εσείς οι χριστιανομάχοι συστηματικά και ασύστολα.
Σου το έχω επισημάνει αρκετές φορές , ότι όταν γράφεις τέτοιες μπούρδες εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα , γιατί προσπαθείς να ειρωνευθής έναν συγγραφέα τον οποίο γνωρίζεις μόνο κατ’ όνομα , και ένα βιβλίο του οποίου δεν έχεις δει ούτε το εξώφυλλο .
Πριν λοιπόν γράψεις αυτά τα οποία εκθέτουν τελικά εσένα , καλό θα ήταν να αγοράσης και να διαβάσης πρώτα τις 600 περίπου σελίδες του βιβλίου «Η ΠΑΠΙΣΣΑ ΙΩΑΝΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ» ISBN : 960-7756-78-9 για να γνωρίζης τουλάχιστον για τι πράγμα μιλάς και να μην γελοιοποιείσαι .
*
Αυτό ακριβώς ήταν που με έκανε να βγώ από τα ρούχα μου και να τον αποκαλέσω φιλοβασιλικό!
Εάν και εφόσον έκανα λάθος,νομίζω ότι είχε την υποχρέωση να μου διευκρινήσει τι εννοούσε και όχι να αρχίσει να βρίζει τις εκκλησίες,τη μάνα μου και τον πατέρα μου....
Αυτό ακριβώς ήταν που με έκανε να βγώ από τα ρούχα μου και να τον αποκαλέσω φιλοβασιλικό!
Εάν και εφόσον έκανα λάθος,νομίζω ότι είχε την υποχρέωση να μου διευκρινήσει τι εννοούσε και όχι να αρχίσει να βρίζει τις εκκλησίες,τη μάνα μου και τον πατέρα μου....
1) Με ειπες εμενα και τον Νικηταρα , Τουρκο και
ΔΕΝ ζητησες συγνωμη.
2) Ειπες οτι τον Νικηταρα , τον διεγραψαν. Σωστα ;
3) Θελεις να παρακαλεσω τον Νικηταρα , να δημοσιευσει
το ε-μαιλ που του εστειλε ενας ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ σου ;
Χωρις ασφαλως να αποκαλυψει τα στοιχεια του αποστολεα συμμαθητη σου .
Ετσι για να δουμε αν εχει διαγραφει ο Νικηταρας.
Να σου αποδειξω τα ψεματα σου. Νυφιτσα ΨΕΥΤΗ. Που θελεις να
κανεις και συζητησεις βασισμενες πανω σε ψευτιες.
Οσο αφορα τους Αγιους , ακομη λιγο θα μας πεισεις οτι εισαι και καλος
Χριστιανος αλλα ΜΟΝΟ κατηγοριες και βρισιες εισαι . Καλε Χριστιανε.
Ψευτη.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Edited by - ZORPAS on 04/12/2005 23:13:19
-------------------------------------
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
-------------------------------------
Αν θέλεις πραγματικά να γνωρίσεις ποιός είμαι και ποιά είναι η ιστορία μπορώ να σου στείλω με μέηλ ένα άλλο σάιτ στο οποίο βρίσκομαι μόνιμα και να τους ρωτήσεις όλους
Έτσι θα καταλάβεις ότι ούτε μικρός είμαι,ούτε ανεγκέφαλος,ούτε και μπορώ στην ηλικία μου να δέχομαι από τον κάθε τυχόντα να βρίζει τα πιστεύω και τα ιδανικά μου.
Λοιπόν,περιμένω,θέλεις να σου πώ;
Αν φίλε 22 είσαι ψυχολόγος η σπουδάζεις ψυχολογία (που δεν το νομίζω) και πιστεύεις σε έναν θεό όπως τον παρουσιάζουν οι καταστροφολογικές θεωρίες που διαβάζεις των ντεμεκ χριστιανών χάνω πάσα ιδέα για την ιδιότητά σου ως επιστήμονας άνθρωπος.
Ο θεός είναι πολύ περισσότερο από όσα μπορούμε να φανταστούμε και να του αποδώσουμε εμείς οι άνθρωποι. Θα ήταν πολύ εγωιστικό απο μέρους μας να πιστεύουμε ότι είμαστε πλασμένοι καθ'εικόνα και καθ'ομοίωση...
Όσο για τις βρισιές που ακούστηκαν εδώ μέσα είπα να προσπαθήσουμε να τις περιορίσουμε αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι εδώ μέσα. Κάποιοι θυμώνουν περισσότερο και βρίζουν. Είπα ότι μπορεί να διαβάζουν και μικρά παιδιά αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα τα μικρά παιδιά κάπου θα έχουν ακούσει παρόμοιο βρίσιμο στην εποχή μας. Απλά δεν μου αρέσει όταν πέφτει το επίπεδο σε μία σηζύτηση.
Τέλος μην λέτε ότι πήγα να προστατεύσω τον 22 ή οτιδήποτε αναφέρεται εδώ μέσα από προφητείες. Το ξέρετε ότι εγώ φώναξα εξωτερική βοήθεια (jonniebegood και άλλους) για να σταματήσουμε την καταστροφολογία και τις ανούσιες ερμηνίες προφητειών εδώ μέσα γιατι το θέμα είχε ξεφύγει;

οτι : Αμα δεχτουμε οτι το βιβλιο του γερου,
ειναι σωστο , τοτε ΑΝ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ βασιλεας
αποδημησει εις Κυριον , ολα αυτα τα περι
προφητειων , πανε περιπατο. Eτσι ; Και μιλαμε
για τον ΕΚΠΤΩΤΟ βασιλεα των Ελληνων. Αρα ;
Οταν εκανε αυτη την επεξηγηση , γιατι ΕΣΥ ,
εφοσον διευκρινισε , ΔΕΝ του ζητησες συγνωμη ;
Επειδη ετσι ειναι ο παλιοχαρακτηρας σου ;
ΔΕΝ θα τα καταφερεις μαζι μου νεαρε , μεχρι
να ζητησεις συγνωμη απο τον Ανθρωπο , με Α κεφαλαιο.
Και ... μια και μιλαμε ... γιατι το PC σου ειναι ΠΟΛΥ αργο
την τελευταια μιση ωρα ; Ε ;;
κατηγορια σου εναντιον του Νικηταρα και την εμμεση υποστηριξη σου
προς τον μικρο 22. Δεν ειπα για τις βλακειες περι καταστροφολογιας που εγραφε.
Τωρα ομως με την δηλωση σου, ΕΣΤΩ και αυτη , συμφωνω μαζι σου και
θεωρω το θεμα ληξαν οσο αφορα το ατομο σου.