ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ATHEOS-201431 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/02/2014, 16:55:39
quote:
killuminati
Μάλλον ταιριάζει στην αμοραλιστική κοινωνία των ψευτοθεών τους, όπου δεν υπάρχουν ταμπού και όλα τα αίσχη επιτρέπονται. Μοιχείες, ομοφυλοφιλίες, έριδες, δολοφονίες.

Γι' αυτό οι "άθεοι" νεοπαγανιστές της "Νέας Εποχής", ας ασχοληθούν πρώτα με τα αίσχη της δικιάς τους θρησκείας, τα οποία τους αρέσουν κατά τα άλλα και τα θεωρούν κατά φύσιν, και ας αφήσουν κατά μέρος τους λόγους περί ηθικής, που αντιγράφουν από τον Χριστιανισμό.

Φίλε killuminati κατ' αρχήν καλώς ήλθες στο Esoterica και καλή παραμονή. Απ' ότι διαφαίνεται τόσο από τα γραφόμενά σου όσο και από το nickname που διάλεξες και προφανώς παράγεται από το (kiler of Illouminati), προσήλθες στό foroum διαπνεόμενος από τις διδασκαλίες της θρησκείας της αγάπης οι οποίες ενέπνευσαν και τους πατέρες της εκκλησίας στο θεάρεστο έργο τους.
Επειδή όμως φίλε μου ως συνήθως όπως η καμήλα δεν βλέπει τη δική της καμπούρα αλλά των άλλων, και επειδή ακόμα συνηθέστερα οι φανατικοί χριστιανοί το μόνο βιβλίο που δεν έχουν ανοίξει είναι η Βίβλος την οποία αν την έχουν την έχουν κλειστή στα εικονίσματα. Για να σε διευκολύνω σου στέλνω πιο κάτω μερικά αποσπάσματα από την Βίβλο τα οποία μπορείς να βρης εδώ, για να τα μελετήσης πριν αρχίσης να σκοτώνης όλους εμάς τους άθεους Illouminati και να διαπιστώσης ότι στη θρησκεία σου υπάρχουν πολύ περισσότερα αίσχη απ' αυτά που κατακρίνεις δίχως απ' ότι φαίνεται να τα έχης διαβάσει , αλλά απ' ότι σου έχουν πει.

Γένεσις 30, 14-17, Γένεσις 38, 7-18, Ιεζεκιήλ 4, 12-15, Βασιλείων Δ' 6,28-29, Βασιλείων Δ' 18, 27, Αριθμοί 25, 1-16, Αριθμοί 31, 1-48.

Σημ.
Άμα τελειώσεις μ' αυτά γράψε μου να σου στείλω και άλλα, γιατί αμα τελειώσουμε με την Παλαιά, έχει σειρά και η Καινή Διαθήκη. Όρεξη να' χεις να διαβάζης.

*

Edited by - Sesostris on 24/02/2014 16:58:31

24/02/2014, 17:05:49
quote:

quote:
killuminati
Μάλλον ταιριάζει στην αμοραλιστική κοινωνία των ψευτοθεών τους, όπου δεν υπάρχουν ταμπού και όλα τα αίσχη επιτρέπονται. Μοιχείες, ομοφυλοφιλίες, έριδες, δολοφονίες.

Γι' αυτό οι "άθεοι" νεοπαγανιστές της "Νέας Εποχής", ας ασχοληθούν πρώτα με τα αίσχη της δικιάς τους θρησκείας, τα οποία τους αρέσουν κατά τα άλλα και τα θεωρούν κατά φύσιν, και ας αφήσουν κατά μέρος τους λόγους περί ηθικής, που αντιγράφουν από τον Χριστιανισμό.

Φίλε killuminati κατ' αρχήν καλώς ήλθες στο Esoterica και καλή παραμονή. Απ' ότι διαφαίνεται τόσο από τα γραφόμενά σου όσο και από το nickname που διάλεξες και προφανώς παράγεται από το (kiler of Illouminati), προσήλθες στό foroum διαπνεόμενος από τις διδασκαλίες της θρησκείας της αγάπης οι οποίες ενέπνευσαν και τους πατέρες της εκκλησίας στο θεάρεστο έργο τους.
Επειδή όμως φίλε μου ως συνήθως όπως η καμήλα δεν βλέπει τη δική της καμπούρα αλλά των άλλων, και επειδή ακόμα συνηθέστερα οι φανατικοί χριστιανοί το μόνο βιβλίο που δεν έχουν ανοίξει είναι η Βίβλος την οποία αν την έχουν την έχουν κλειστή στα εικονίσματα. Για να σε διευκολύνω σου στέλνω πιο κάτω μερικά αποσπάσματα από την Βίβλο τα οποία μπορείς να βρης εδώ, για να τα μελετήσης πριν αρχίσης να σκοτώνης όλους εμάς τους άθεους Illouminati και να διαπιστώσης ότι στη θρησκεία σου υπάρχουν πολύ περισσότερα αίσχη απ' αυτά που κατακρίνεις δίχως απ' ότι φαίνεται να τα έχης διαβάσει , αλλά απ' ότι σου έχουν πει.

Γένεσις 30, 14-17, Γένεσις 38, 7-18, Ιεζεκιήλ 4, 12-15, Βασιλείων Δ' 6,28-29, Βασιλείων Δ' 18, 27, Αριθμοί 25, 1-16, Αριθμοί 31, 1-48.

Σημ.
Άμα τελειώσεις μ' αυτά γράψε μου να σου στείλω και άλλα, γιατί αμα τελειώσουμε με την Παλαιά, έχει σειρά και η Καινή Διαθήκη. Όρεξη να' χεις να διαβάζης.

*

Edited by - Sesostris on 24/02/2014 16:58:31

Αν εννοείς "άνοιγμα" βίβλου το ξεπατίκωμα αναφορών ξεσκονίζοντας παλιά τεύχη του ... Δαυλού...

24/02/2014, 17:37:21
quote:
panpam
Αν εννοείς "άνοιγμα" βίβλου το ξεπατίκωμα αναφορών ξεσκονίζοντας παλιά τεύχη του ... Δαυλού...

Έχεις ανοίξει ποτέ σου την Βίβλο

'Ασε, μην απαντάς! Η ερώτηση ήταν εντελώς ρητορική.

*

24/02/2014, 18:03:55
Συνεχιστε να ταιζετε δαιμονες. Μην ακουτε τι λενε. Μονο οι υπερδιανοητικοι δαιμονες και οι Εωσφορικοι Εγρηγοροι μπορουν να μας σωσουν απο την Ιουδαικη χολερα και τους Δρακονιανους. ΜΟΝΟ με μαυρο ταντρισμο γινεται η δουλεια. Κοιταξτε τον πιο πανω βλακα που λεει τους Ελληνες βοδια τι κανει. ΜΟΝΟ ετσι μπορουμε να τους νικησουμε γιατι ειμαστε ΘΕΟΙ. Βαρατε τους Ιουδαιοχριστιανους αλυπητα στο ψαχνο. Λιωστε τους να τους αποδειξουμε ποσο σπουδαιοι ειναι οι Ελιναισ. Ζιτο η χρισι αβγι!

http://www.youtube.com/watch?v=7GLkvCrcExU

24/02/2014, 18:37:21
Ο Θεός μέγας κριτής των θεομάχων

Ψαλμός 139
19 Βεβαίως θέλεις θανατώσει τους ασεβείς, Θεέ· απομακρύνθητε λοιπόν απ' εμού, άνδρες αιμάτων.
20 Διότι λαλούσι κατά σου ασεβώς· οι εχθροί σου λαμβάνουσι το όνομά σου επί ματαίω.
21 Μη δεν μισώ, Κύριε, τους μισούντάς σε; και δεν αγανακτώ κατά των επανισταμένων επί σε;
22 Με τέλειον μίσος μισώ αυτούς· διά εχθρούς έχω αυτούς.
23 Δοκίμασόν με, Θεέ, και γνώρισον την καρδίαν μου· εξέτασόν με και μάθε τους στοχασμούς μου·
24 και ιδέ, αν υπάρχη εν εμοί οδός ανομίας· και οδήγησόν με εις την οδόν την αιώνιον.

Ρωμαίους 12
19 Μη εκδικήτε εαυτούς, αγαπητοί, αλλά δότε τόπον τη οργή· διότι είναι γεγραμμένον· εις εμέ ανήκει η εκδίκησις, εγώ θέλω κάμει ανταπόδοσιν, λέγει Κύριος.

Αποκάλυψη 19
17 Και είδον ένα άγγελον ιστάμενον εν τω ηλίω, και έκραξε μετά φωνής μεγάλης, λέγων προς πάντα τα όρνεα τα πετώμενα εις το μεσουράνημα· Έλθετε και συνάγεσθε εις το δείπνον του μεγάλου Θεού,
18 διά να φάγητε σάρκας βασιλέων και σάρκας χιλιάρχων και σάρκας ισχυρών και σάρκας ίππων και των καθημένων επ' αυτών και σάρκας πάντων ελευθέρων και δούλων και μικρών και μεγάλων.
19 Και είδον το θηρίον και τους βασιλείς της γης και τα στρατεύματα αυτών συνηγμένα, διά να κάμωσι πόλεμον με τον καθήμενον επί του ίππου και με το στράτευμα αυτού.
20 Και επιάσθη το θηρίον και μετά τούτου ο ψευδοπροφήτης, όστις έκαμε τα σημεία ενώπιον αυτού, με τα οποία επλάνησε τους λαβόντας το χάραγμα του θηρίου και τους προσκυνούντας την εικόνα αυτού· ζώντες ερρίφθησαν οι δύο εις την λίμνην του πυρός, την καιομένην με το θείον.
21 Και οι λοιποί εφονεύθησαν με την ρομφαίαν του καθημένου επί του ίππου, την εξερχομένην εκ του στόματος αυτού· και πάντα τα όρνεα εχορτάσθησαν εκ των σαρκών αυτών.

ATHEOS-2014Νέο Μέλος
24/02/2014, 19:08:49
Αγαπητέ killuminati,

Όλα αυτά τα κοσμητικά επίθετα για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις αλλά κρίνεις μόνον από το εξώφυλλο του βιβλίου, μου, κάλλιστα θα μπορούσαν να αναφέρονται στους συνοπαδούς πιστούς σου. Απλά και μόνο για την αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ σε πληροφορώ ότι η εμετική φωτογραφία είναι ΕΙΚΟΝΑ της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, ζωγραφισμένη προφανώς από πιστό και εκτίθεται στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.
...και για συνέχεια σε ΠΡΟΚΑΛΩ να μου στείλεις το ιδιωτικό σου μέϊλ για να σου χαρίσω το βιβλίο μου κι αν έχεις τα κότσια διάβασέ το.

Αν το κάνεις θα ανεβάσω ΔΩΡΕΑΝ για ένα 24ωρο το βιβλίο μου στο διαδίκτυο για όσους θέλουν να το διαβάσουν.

Φιλικά

ΑΤΗΕΟΣ 2014

24/02/2014, 20:11:26
Sesostris

quote:

Δεν ήθελα να συμμετέχω στην παραπάνω "ομορφιά", αλλά επειδή τυχαίνει να την έχω διαβάσει τη Βίβλο, θα ήθελα σε παρακαλώ να μου υποδείξεις σημεία στα οποία ο Χριστός παραπέμπει σε αυτά που αναφέρεις παραπάνω. Γιατί όταν βλέπω να αμύνονται ο ένας υπέρ των θέσεων του κατά της εκκλησίας και ο άλλος υπέρ αυτής, νομίζω χάνεται το νόημα που είναι τι είπε ο πρωταγωνιστής, που είναι ο Λόγος του Θεού.

Γιατί άλλο να κράζεις τις εκκλησίες, που τις κράζει και ο Ιωάννης στην αποκάλυψη, και άλλο να κράζεις τη διδασκαλία του Χριστού.

Το ότι αποδεχόμαστε τα λόγια του δεν σημαίνει ότι αποδεχόμαστε και αυτούς που πήρανε ετσιθελικά το brand, δηλαδή τους Καθολικούς/ Ορθόδοξους / προτεστάντες και δεν ξέρω γω τι...

parokaΜέλος
24/02/2014, 20:16:11
@ATHEOS-2014
quote:

Απλά και μόνο για την αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ σε πληροφορώ ότι η εμετική φωτογραφία είναι ΕΙΚΟΝΑ της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, ζωγραφισμένη προφανώς από πιστό και εκτίθεται στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.

θα μπορούσες να μας πεις σε ποια μονή του Αγίου Όρους εκτίθεται ως εικόνα το εξώφυλλο του βιβλίου σου;

ATHEOS-2014Νέο Μέλος
24/02/2014, 20:38:47
Μονή Βατοπεδίου, την έφερε φίλος το 1980, θα ψάξω να βρω και από ποιο μέρος της Π. Διαθήκης είναι οι στίχοι. Εκείνη την εποχή το επίμαχο σημείο οι μοναχοί το είχαν σκεπασμένο με ένα φύλλο χαρτιού.

24/02/2014, 21:43:05
Αθεε θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι και σένα σε παρακαλώ, την εικόνα που παρουσιάζεται στο βιβλίο ποιος την ζωγράφισε ξέρουμε?

Και αν αυτός που τη ζωγράφισε είναι καραγκιόζης φούρναρης αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει Θεός? Και αν οι "Χριστιανοί" σφάξανε στο όνομα του θεού τους 5 εκατομύρια κόσμο σημαίνει ότι δεν υπάρχει θεός? Επειδή ο Λωτ πηδούσε τις κόρες του σημαίνει πως δεν υπάρχει θεός? Και τι σημαίνει θεός ο παππούλης με τα άσπρα ράσα ράσα και το ραβδί?

Από την άλλη μεριά τώρα, στους αμυνόμενους την Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη, από πότε η σεξουαλική συνεύρεση είναι κάτι το αθέμιτο? Εκτός και αν εμάς μας έφερε ο πελαργός. Εμένα θα με ενοχλούσε περισσότερο η πρόθεση να αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει τίποτα πέρα από μας, το οποίο θα συνεπάγεται και έναν κόσμο του στυλ "ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο ποπός μας" , παρά μια εικόνα που δείχνει κάτι που έχουμε κάνει όλοι οι συνεσταλμένοι εδώ μέσα.
Εχω βαρεθεί τους "παρθένους", τις ταμπέλες και τους φαρισαίους σε αυτό το συνάφι του ανθρώπινου είδους.

Δηλαδή τη Μαγδαληνή έπρεπε να τη λιθοβολήσουν έκανε λάθος ο Χριστός?

Δηλαδή Οι Ορθόδοξοι θα "σωθούν" επειδή φέρουν την ταμπέλα και τους άλλους θα τους πάρει ο διάολος?
Δηλαδή οι Καθολικοί θα σωθούν και τους άλλους θα τους πάρει ο διάολος?
Δηλαδή οι Μουσουλμάνοι τα ίδια? Ολες οι θρησκείες τα ίδια και τα ίδια. Πότε ο Χριστός μίλησε για θρησκείες, πότε έβαλε ταμπέλες? Και από πότε οι εικόνες αντικατέστησαν τις πράξεις?
Από πότε το "καλή πράξη" φέρει ταμπέλα? Αν σώσει ένα παιδάκι ένας ζουλού είναι κοκοβιός και αν το κάνει ο Πατριάρχης Γεώργιος είναι θεόσταλτος?
Ρε θα συνέλουμε ποτέ?
Το θέμα είναι αν υπάρχει θεός ή αν θα αφήσουμε κάποτε το εγώ και θα πιάσουμε το εμείς?

Εν έτει 2014 παιδάκια ψοφάνε της πείνας, άνθρωποι δουλεύουν σαν σκλάβοι, άλλοι ξύνονται και δίνουν διαταγές, και η παραγωγή τροφίμων με τα μέσα που διαθέτουμε μπορεί να ταίσει την ανθρωπότητα 5 φορές τουλάχιστον. Σε μια κοινωνία που έχει τα πάντα μανάδες πουλάνε το σώμα τους για να ταίσουν τη μάνα τους, τον πατέρα τους.

Το να πας στην εκκλησία δεν σε κάνει άνθρωπο της αγάπης. Το να δίνεις αγάπη σε κάνει. Αν θες να πηγαίνεις στην εκκλησία κιόλας καλώς, είναι μια θεμιτή προσέγγισση προς το θείο, αρκεί να είσαι συνειδητός και όχι επειδή έτσι σου μάθανε.

Προσωπικά Αθεε η εικόνα που έχεις για εξώφυλλο έιναι καλή για εντυπωσιασμό μεν, δε με αγγίζει δε. Γουστάρω την ερωτική συνεύρεση, στο επίπεδο του να υφίσταται με τη γυναίκα που αγαπώ. Το να πουλάω έρωτες με ενοχλεί, όχι ο ίδιος ο έρωτας.

Τελείωσε το παραλήρημα τα είπα και ξεθύμανα.

24/02/2014, 22:23:57
Italos,

Δεν ξέρω τι ...πήρες σήμερα , και σε εξώθησε να ξεθυμάνεις έτσι..

Αλλά ότι και να ήταν,προσυπογράφω.

Ασχέτως με το τι πιστεύει ή δεν πιστεύει κανείς,μερικά πράγματα,απλά στέκουν σωστά.
Και από ηθικής και από λογικής πλευράς.

Και η ανάρτησή σου αποτελείτο από τέτοια.
Μπράβο μάγκα.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.