- Ροκ μουσική και σατανάς? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Τι μας λεει ο Hellspawn... Μπράβο το αγόρι μου. Για να βάλουμε λίγο Black/Death Metal να ακούσουμε...
Αν και δεν ακούω, για προσωπικούς λόγους, Black/Death Metal πιστεύω ότι
αυτό που απλά θέλει να πει είναι ότι δεν είναι μόνο αυτά τα συγκροτήματα
στο συγκεκριμένο κομμάτι του μεταλ.
Έδωσες ως παράδειγμα τους Deicide που αν δεν κάνω λάθος μεταφράζετε ως
Θεοκτονία. Τί περίμενες ότι θα ακούσεις;
Δεν σε κατηγορώ απλά δίνω την δικιά μου οπτική. Όπως και να χει ο κάθε
ένας από μας επιλέγει τι θα ακούσει διαφορετικά έχει πάψει ένα κομμάτι
του να ζει. Μερικά βήματα ακόμα και καταλήγει να μην διαφέρει από ένα
ρομποτ.
Ελπίζω όλοι μας να βρούμε στο τέλος την δικιά μας Ουτοπία...

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.

Υπήρξαν τελικά οι αρχαίοι Έλληνες ειδωλολάτρες? Λάτρευαν τα είδωλα-αγάλματα ή απέδιδαν τιμές στο άγνωστο Θείο μέσω των αγαλμάτων?
Υπήρξε άραγε ιστορική περίοδος που να περιείχε εντονότερα στοιχεία άκρατης ειδωλολατρίας, και μάλιστα σε σημείο τοτεμισμού, από αυτή που σηματοδότησε η χριστιανική θρησκεία?
Είναι δυνατόν να κατηγορούνε οι χριστιανοί λειτουργοί τα λατρευτικά έθιμα των αρχαίων Ελλήνων όταν η προσκύνηση «θαυματουργών εικόνων», «ιερών λειψάνων», «ιερών σφουγγαριών», «ιερών ξύλων» και κάθε λογής αντικειμένων αποτελούνε μακραίωνη παράδοση τους?
Ο υπογράφων προσωπικά δεν ασπάζεται το 12θεο, όπως ενδεχομένως να θεωρηθεί, αλλά καλό είναι να τοποθετούμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.
Ως ένα δείγμα των όσων αναφέρω, επισυνάπτω δυο αντικείμενα της ορθοδοξίας που αποτελούν σημείο αναφοράς για τους προσκυνητές, και μάλιστα η δημόσια έκθεση τους προκαλεί ατελείωτες ουρές κάθε λογής αναζητητών λυτρωτικών θαυμάτων. Τουλάχιστον έτσι ομολογεί η χριστιανική παράδοση…….
Το ένα είναι λοιπόν το…….ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και το άλλο……..ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!!!
Και ερωτώ: αυτοί μωρέ μιλάνε για ειδωλολατρία???
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/mimhsmimhs/30932/367596 (αυτί)
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/mimhsmimhs/30932/367595 (χέρι)
απο την αλλη διερωτωμαι αν εχει φτασει η νοητικη καταντια σε τετοιο
βαθμο ορισμενων ανθρωπων,ωστε να πανε το παιδακι τους στο ναο,
για να προσκυνησει ενα τετοιο μακαβριο χερι ,η αυτι ,σε αποσυνθεση,!!?
φανταστειτε την ψυχικη του κατασταση εκεινη την στιγμη!!
αλλωστε αυτα θα ειναι και τα πρωτα βηματα του ,στην αποδοχη των υπερβατικων εννοιων,και διαστασεων που προπαγανδιζει αυτο το δογμα,
ενας γκριζος κοσμος,πολυ κοντα σε αυτων του θριλερ με ζομπι και
βρυκολακες!!
τι να πω φιλε !αν αυτη ειναι υγειης νοητικη κατασταση!?
τοτε οι τρελλοι στα ψυχιατρεια, αδικουνται που τους εχουν μεσα!!
τελικα αγαπητε δεν χρειαζεται να κοβεται και πολυ κανεις με στοιχεια! για καταλαβει τι τρεχει με αυτη την θρησκεια!??
λιγη λογικη μονο φτανει!!
και λιγη διαυγεια μυαλου !! και το θεμα ειναι ληξαν!
να σαι καλα!!
sakhs3
Ή παλιά,που τα παιδιά στο δρόμο, φιλούσανε το χέρι του παπά !!!
(δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία, εάν βρείτε όμως θα εκπλαγείτε….ένα «αφτί» δεν είναι δα και τόσο σοκαριστικό ).
Μη ψεύδου, αλλ’ αλήθευε.
ΣΟΛΩΝ ΕΞΗΚΕΣΤΙΔΟΥ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΦΗ
να μας πουνε κατι σ αυτο το θεμα?!
τσιμουδια δεν ακουγεται?
α ! ρε κατακαημενη ελλαδα,τι πιστευεις τοσα χρονια!!
sakhs3

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
quote:
για να προσκυνησει ενα τετοιο μακαβριο χερι ,η αυτι ,σε αποσυνθεση,!!?
sakhs3
Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο, μορφωμένος υποτίθεται άνθρωπος να προσβάλλεις κατ' αυτό τον ανοίκειο τρόπο, ιερά λείψανα μιας Θρησκείας που αριθμεί εκκατομύρια πιστών;
Ποιος είσαι δεν μας λες, που μας έμαθες και τα "μακάβρια" χέρια και αυτιά; Για πρόσεχε λίγο λέω εγώ πως μιλάς..
athakandr
quote:
Είδωλο εκτός από το άγαλμα, ειναι και το ομοίωμα, η εικόνα, αυτό που βλέπουμε στον καθρέπτη μας, δηλαδή η εικόνα του προσώπου μας.
Επειδή το λες εσύ Πλωτίνε; Είδωλο είναι οτιδήποτε μη αληθινό, το πλαστό και το ψευδές. Είδωλα είναι και τ' αγάλαματα και το χρήμα, όταν αποτελούν μορφές πίστης και αφοσίωσης.
Δεν αποτελούν όμως είδωλα τα ιερά λείψανα μιας θρησκείας, οι εικόνες που αποδίδουν πιστά τις μορφές των Αγίων, κλπ.
Ως πότε θα μεταφέρουμε τις προκαταλήψεις μας, σαν μπαλαντέρ, σε οποιδήποτε σχετικό-άσχετο θέμα, απλώς για να τις επιβεβαιώσουμε.
Ως πότε, που λέει και ο Ρήγας!
..::athakandr::..
quote:
Επειδή το λες εσύ Πλωτίνε; Είδωλο είναι οτιδήποτε μη αληθινό, το πλαστό και το ψευδές. Είδωλα είναι και τ' αγάλαματα και το χρήμα, όταν αποτελούν μορφές πίστης και αφοσίωσης.
Δεν αποτελούν όμως είδωλα τα ιερά λείψανα μιας θρησκείας, οι εικόνες που αποδίδουν πιστά τις μορφές των Αγίων, κλπ.
Ως πότε θα μεταφέρουμε τις προκαταλήψεις μας, σαν μπαλαντέρ, σε οποιδήποτε σχετικό-άσχετο θέμα, απλώς για να τις επιβεβαιώσουμε.
Aγαπητέ athakandr με εκπλήσεις!!!Μιλάμε για λατρέια και όχι απλώς για πίστη και αφοσίωση....
Ελπίζω ότι δεν είμαι προκατειλημμένος φίλε μου. Απλώς έχω μάλλον ξεπεράσει το στάδιο του «θρησκόληπτου». Δεν γνωρίζω που με έχεις κατατάξει αλλά μάλλον έξω πέφτεις. Ακριβώς για να αποφεύγω να κατηγορούμαι - ότι εγώ το είπα και έχω δίκαιο- μεταφέρω τα λόγια ανθρώπων πιο σοφών και αξιόλογων από εμένα, στην προκείμενη περίπτωση του Πορφύριου. Αν έχεις να αντιπαραθέσεις μία αντίθετη άποψη ειλικρινά θα χαρώ να την γνωρίσω.
Φίλε μου είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις τα παιχνίδια που παίζονται για τους πολλούς είτε σε επίπεδο εξουσίας είτε σε επίπεδο θρησκείας - της όποιας θρησκείας -..
Το να εθελοτυφλούμε μάλλον δεν θα προσφέρει τίποτα μακροπρόθεσμα στον 21 αιώνα… Έχουμε ήδη μπει σε μία εποχή θρησκευτικού συγκρητισμού και μυστικισμού που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την εποχή του Νεοπλατωνισμού και τα πρωτοχριστιανικά χρόνια....
Δύο ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες:
Η Θεολογία της Εικόνας
http://www.myriobiblos.gr/texts/greek/contacts_clement_theology.html
Σύντομη Ανασκόπηση της Εικονομαχίας
http://www.myriobiblos.gr/texts/greek/contacts_bobrinskoy_querelle.html

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Edited by - ΠΛΩΤΙΝΟΣ on 11/01/2005 05:46:56
Όποτε μας συμφέρουν τα ίδια αντικείμενα θα τα πούμε Άγια και ιερά. Δέν είναι δυνατόν μιά εικόνα Αγίου να μήν θεωρηθεί Είδωλο, αλλά για μερικούς ειναι κάτι το Ίερό όπως νομίζει, ή όπως του έχουν διδάξει, ή ανάλογα με την Θρησκεία που έχει δηλώσει!
Αντίστοιχα κάποιο Μουσουλμανικό ή Ινδουιστικό τζαμί που για κάποιους άλλους είναι πέρα για πέρα ιερό όσοι έχουν τις Εικόνες Χριστιανών Αγίων για ιερές θα το χλευάσουν κοκ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
Όποτε μας συμφέρουν τα ίδια αντικείμενα θα τα πούμε Άγια και ιερά. Δέν είναι δυνατόν μιά εικόνα Αγίου να μήν θεωρηθεί Είδωλο, αλλά για μερικούς ειναι κάτι το Ίερό όπως νομίζει, ή όπως του έχουν διδάξει, ή ανάλογα με την Θρησκεία που έχει δηλώσει!
Αντίστοιχα κάποιο Μουσουλμανικό ή Ινδουιστικό τζαμί που για κάποιους άλλους είναι πέρα για πέρα ιερό όσοι έχουν τις Εικόνες Χριστιανών Αγίων για ιερές θα το χλευάσουν κοκ.
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
ΞΑΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΜΟΒΟΡΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ!!
ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ!! ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΑΙΤΟΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΣΑΙ!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΡΕ, ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ, ΠΕΤΑΛΩΝΕΙ ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕΝΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΣΤΑ Α...ΔΙΑ.
ΚΑΛΕ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!
ΚΑΛΕ Ο SAKHS ΜΑΣ!!
Ο ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ SCHWABE!!
ΧΩΣΤΑ SAKH, ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΣΑΛΙΑ ΤΟ SCHWABE!!
ΒΙΤΡΙΟΛΙΞ ΕΣΥ, ΧΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ SCHWABE.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ. (ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΧΩΡΙΣ ΡΟΔΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ).
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟΕΓΓΡΑΦΕΣ……………
Υ.Γ.
ADMINAKO MHN ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ SCHWABE.
με τους εικονομάχους και τους εικονολάτρες και έχινε και έχα σχίσμα
και δεν βγάλανε ακρη και απο τότε οι Προτεστάντες τσακώνονται με τους Καθολικους και ολοι μαζί τσακώνονται με τους Ορθοδοξους και δε συμαζέυεται.
Μπορεί παλι να κάνω και λάθος, διορθώστε με αντι να τσακώνεστε σαν θρησκευτικοί ηγέτες.
Αγγελος.
quote:
Υπήρξαν τελικά οι αρχαίοι Έλληνες ειδωλολάτρες? Λάτρευαν τα είδωλα-αγάλματα ή απέδιδαν τιμές στο άγνωστο Θείο μέσω των αγαλμάτων?
Όχι βέβαια. Οι 18000 ανώτερες και κατώτερες θεότητες ήταν ιουδαιοχριστιανική προπαγάνδα. ![]()
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
Αυτα τα σωματα πιστευουν οι χριστιανοι οτι διατηρηθηκαν ετσι "απο τον θεο" (ισως κατα παρομοιο τροπο που πιστευαν οι αρχαιοι οτι τις τεραστιες πλακες του ναου της Αρτεμιδος στην Εφεσο τις μετεφερε η ιδια η Αρτεμις). Χαρην συζητησεως το δεχομαι. Αυτο δεν εγινε σε ολο το σωμα ομως? Ή ο θεος εκανε διακρισεις? Πχ μονο τα χερια συντηρουσε? Ή τα ποδια?
Νομιζω οτι ο θεος δεν θα σνομπαρε κανενα μελος, στο κατω κατω αυτος τα εφτιαξε, αυτος τα χαριτωσε, αυτος ολα.
Αρα πρεπει να συμπερανω οτι καπου στον κοσμο πρεπει να υπαρχουν διατηρημενα και πολλα πραγματα που δεν βλεπουμε στις σημερινες εκκλησιες, οπως πχ το ιερο αιδoιο της ταδε αγιας, ή το ιερο πεος του ταδε αγιου. Αυτα τι εγιναν? Δεν ειναι το ιδιο ιερα? Δεν θα επρεπε να βρισκονται σε χρυσοκεντητες θηκες και να προσκυνουνται, κατα αντιστοιχια με τα υπολοιπα μελη του αγιου σωματος?
Ευχαριστω για οποιον αφιερωσει καποιο χρονο να μου λυσει την απορια, χωρις ελπιζω να σοκαριστει με την ευφανταστη σκεψη. Ειναι καθολα σοβαρη και περιμενω με μεγαλη περιεργια καποια εξηγηση.
Edited by - ounos on 11/01/2005 14:05:13
Νομίζω δε ότι ο Πλωτίνος δίνει μια εξαιρετική πληροφόρηση για το θέμα. Σε κάθε περίπτωση, και επειδή θα πρέπει να δούμε τις ευρύτερες πτυχές του θέματος, ας περάσουμε από την ξεκάθαρη ειδωλολατρία στα των κειμένων.
ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΤΟΛΗΣ
«ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον ουδέ παντός ομοίωμα όσα εν τω ουρανώ άνω, όσα έν τη γη κάτω και όσα έν τοις ύδασιν υποκάτω της γης. Ου προσκυνήσεις αυτοίς ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς. Εγώ γάρ ειμί Κύριος ο Θεός σου, Θεός ζηλωτής αποδίδους αμαρτίας γονέων επί τέκνα έως τρίτης και τετάρτης γενεάς τοίς μισούσι με» (Έξοδος, κεφάλαιο Κ’, εδάφια 4-6)
ΣΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ:
«Δεν θα κάνεις για τον εαυτό σου άγαλμα ούτε κανένα ομοίωμα (εικόνα ή ξόανο), από όσα υπάρχουν ψηλά στον ουρανό, κάτω στην γη και όσα βρίσκονται μέσα στα νερά κάτω από την γη. Δεν θα τα προσκυνήσεις ούτε θα τα λατρεύσεις. Διότι εγώ είναι ο Κύριος ο Θεός σου, ζηλιάρης, τιμωρώντας τις αμαρτίες των γονέων με ανταπόδοση στα παιδιά τους μέχρι της τρίτης και τέταρτης γενιάς σε κείνους που με μισούν».
Ισχυρίζονται λοιπόν οι Ταγοί του Χριστιανισμού ότι πιστεύουν στη Βίβλο των Εβραίων Προπατόρων, ισχυρίζονται πως δήθεν εκτελούνε ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τις επιταγές του Θεού της Βίβλου, αλλά κατά τα άλλα……..έχουνε θεσπίσει εορτές που τις αποκαλούνε είτε των «Αγίων Προπατόρων» είτε των διαφόρων «Άγίων» και τους ζωγραφίζουνε με φωτοστέφανο δόξης (καθαρά παγανιστικό λατρευτικό στοιχείο!), τους στήνουν αγάλματα (ΕΙΔΩΛΑ δηλαδή, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!) και χρυσοποίκιλτα εικονίσματα (ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ, επίσης ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ!), και επιπλέον καθοδηγούν τους πιστούς να τους προσκυνούν και να τους κάνουν γονυκλισίες, να αναζητούν μέσω ταμάτων προς το εικονιζόμενο πρόσωπο ίαση και άλλες παροχές, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΘΕΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΡΗΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, την οποία και υποτίθεται πως……………υπηρετούνε και διαφυλάττουν!!
Τελικά, εάν πράγματι υπήρχε αυτός ο Θεός μάλλον θα είχε κάνει…εξόχως λαθεμένες επιλογές εκπροσώπων αγαπητοί μου νομίζω!
Συμπέρασμα: με την εικονολατρία και τις γονυκλισίες προς χάριν των ειδώλων, έγιναν όλοι οι χριστιανοί, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, σύμφωνα ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ!!
Αλλά είπαμε: ο φόβος της αλήθεια διαιωνίζει την δουλεία του πνεύματος.
Κατά τα άλλα, έχουνε από πάνω και το θράσος να χρίζουν εαυτούς «πιστούς» του Βιβλικού Θεού αλλά και να αποκαλούνε…….ειδωλολάτρες τους αρχαίους έλληνες τρομάρα τους!!
Αλήθεια, μήπως έχουνε να υποδείξουνε από την διδασκαλία και τα λόγια τόσο του Ιησού όσο και των Αποστόλων κάποια προσκύνηση εικόνας, κάποια χρυσοστολισμένη και μεγαλοπρεπή εκκλησιά, κάποια περιφορά λειψάνων, κάποια θαυματουργά σφουγγάρια και κόκαλα??
ΚΑΛΕ Ο SAKHS ΜΑΣ!!
Ο ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ SCHWABE!!
ΧΩΣΤΑ SAKH, ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΣΑΛΙΑ ΤΟ SCHWABE!![quote]
μεχρι τωρα αγαπητε βλακα!το μονο σωστο που εγραψες ειναι το ονομα σου!
οσο για την βλακεια που λες ,σου λεω το εξης!!
καποτε επαιρνα στα σοβαρα αυτα που λεγατε εσεις και η θρησκεια σας!.
διχως να ειστε αξιοι να σας ακουν ουτε οι τριχες απο τα @..δια μου
μου κανατε κακο,και με βλαψατε παντοιοτροπως,
το οτι προσφερει ενας SCHWABE ενα φασμα αποψεων ,καταληλο για νοητικο καθαρισμα ,απο τον ιο σας,και οτι εγω συμφωνω μαζι του!σε αρκετα ζητηματα
και οτι εγω σαν σακης, τον εχω επιλεξει για να κανω καποιες συζητησεις,ειναι
επειδη δεν μπορειτε να κανεται εσεις ΔΙΑΛΟΓΟ!!
τωρα αν εσυ δεν μπορεις να δεχτεις καποιους εδω να ταυτιζονται και να συμφωνουν ,ειναι δικο σου προβλημα ΒΛΑΚΑ!(ΛΙΓΟ ΒΛΑΚΑΣ)ΛΙΓΟ????@#
αλλα αν ακομα εσυ το οτι ,δεχομαι ως ορθες τις αποψεις καποιου εδω.
το θεωρεις γλυψιμο,μαλλον παρεκτρεπεσαι,! και βαλε καμια να σε "γλυψει" χαμηλα να συνελθεις λιγο!!
![]()
![]()
sakhs3
Επίσης παρακαλούμε: όχι εκφράσεις χαρακτηρισμών προς ομάδες
ανθρώπων ή ιδεολογίες και ανάλογες γενικεύσεις που μπορούν να
τροφοδοτήσουν αναίτιες και μη δημιουργικές αντιπαραθέσεις.
Ευχαριστώ για την κατανόησή σας!