- 300 το τρειλερ καταπληκτικο - - Κινηματογράφος -
http://video.google.com/videoplay?docid=-6124436450423739706&q=300+trailer
γράψε κάτι παραπάνω για να καταλάβει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται
Πάντως η ταινία βασίζεται στο κόμικ του πολύ γνωστού Frank Miller 300 που είναι καταπληκτικό.

Ελπίζω και η ταινία να είναι ανάλογης ποιότητας.
Infinitum Finitum Producit
Αν έχετε την καλοσύνη βέβαια. ![]()
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά γιατί είστε καλοί άνθρωποι. ![]()
Στράτος

επειδή και εσύ είσαι καλός άνθρωπος
η ταινία βασίζεται στο κόμικ του Frank Miller, όπως είπα παραπάνω, και έχει να κάνει με την μάχη των Θερμοπυλών και τον ηρωισμό των αρχαίων Σπαρτιατών. Πρόκειται να βγεί στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 9 Μαρτίου 2007.
Για περισσότερες πληροφορίες αυτό είναι το site της παραγωγής.
http://300themovie.warnerbros.com/
Για άλλα στοιχεία, δηλαδή ποιός παίζει και τα λοιπά δείτε εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/300_(film)
Θα αναμένω το νέο έτος γιατί μ' έφτιαξε πολύ το trailer.
Μου φαίνεται, ότι θα φουσκώσει το στήθος μας πάλι. ![]()
Για να μην σου πω ότι πάω από τώρα Θερμοπύλες. ![]()
Στράτος

...and the Predators will prevail...
Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo
quote:
Προφανως προκειται για ενα Ριμεϊκ της ταινιας οι 300 Σπαρτιατες της Δεκαετιας του 60... Βεβαια σε ξεκαθαρα νεα εκδοση με νεα γραφικα!!! Περιμενουμε λοιπον να διουμε (εκτος και αν ειναι ενα ακομα ΕΓΚΛΗΜΑ στην Ιστορια μας)
Φίλε Predator,
όχι, η ταινία είναι βασισμένη στο comic που έγραψε o Frank Miller to 1998. Δεν ξέρω αν η ταινία θα είναι καλή ή πατάτα αλλά σε διαβεβαιώ ότι όταν διαβάζω το comic όχι μόνο δεν βλέπω κανένα έγκλημα απέναντι στην Ελληνική ιστορία, αλλά αντιθέτως μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα.
Ίδωμεν........
Ειδικά εκεί που οι Σπαρτιάτες πετάνε τους αγγελιοφόρους του Δαρείου στο πηγάδι, ήταν τρέλα![]()
![]()
"Γη και υδωρ" θέλανε οι βλάκες![]()
Υπομονή μέχρι της 9 Μαρτίου λοιπόν

Edited by - Agnostic on 18/10/2006 03:55:24

In anticipation of my resurrection...
Σου φάνηκε δηλαδή σωστό από ιστορικής πλευράς το κόμικ;
Επειδή το έχω διαβάσει - ας είναι καλά ο αδερφός μου - πιστεύω ότι είναι μία αηδία, ένα δημιούργημα από ανιστόρητους, κολλημένους ανθρώπους που πιστεύουν στο γελοίο αγγλοσαξωνικό ιδεώδες.
Δείχνει τον Ξέρξη σαν κρυφαδερφή, τους 300+1 σαν θεούς, τους Θεσπιείς σαν παρακατιανούς, τον Εφιάλτη κουασιμόδο, και τους υπόλοιπους Έλληνες βοηθητικούς!!!
Ε, όχι!!!
Πουθενά δεν γράφει για τον αδερφό του Λεωνίδα.
Πουθενά δεν γράφει ότι οι 300 ήταν η φρουρά του βασιλιά.
Πουθενά δεν γράφει τι ακριβώς σήμαινε βασιλιάς στην αρχαία Σπάρτη.
Που είναι οι περίοικοι, η ονομασία και οι αριθμοί των υπολοίπων πολεμιστών;
Γιατί φτήνει έτσι τον Δημόφιλο του Διαδρόμου και τους υπόλοιπους 700 Θεσπιείς που πέθαναν ΜΑΖΙ με τους Σπαρτιάτες; Μήπως γιατί τότε στις Θεσπιείς είχαν δημοκρατία;
Μήπως γιατί τελικά τα αμερικάνικα άχρηστα όντα έφτιαξαν πάλι μία ταινία (και κόμικ) για να εξυμνήσουν τα γελοία οράματα τους και τα άχρηστα πιστεύω τους που τα διδάσκονται από το σχολείο;
Θα δω την ταινία - ίσως από τους πρώτους - για να ξέρω άν θα φωνάξω ή όχι.
ναι εμένα μου άρεσε πολύ. Και να σου πω και κάτι άλλο, πολλές φορές δάκρυσα όταν το διάβασα (και ίσως να νομίσεις πως είμαι χαζός αλλά μου αρέσουν πολύ τα κόμικς).
Τώρα από ιστορικής πλευράς υπάρχουν κενά, παραλήψεις, παραποιήσεις εδώ συμφωνούμε εν μέρει.
Αλλά το κόμικ δεν είναι ιστορία είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία όπου ο κάθε δημιουργός βάζει το προσωπικό του στίγμα κάπως έτσι το είδα και εγώ.
Αυτά όμως είναι απόψεις, κάτι που αρέσει σε κάποιον δεν αρέσει σε κάποιον άλλο και ουτω καθεξής.
Πάντως ως καλλιτεχνική δημιουργία δεν νομίζω ότι προσέβαλε την ιστορία μας αν και πάλι αυτή είναι η άποψη μου.
Για την ταινία δεν ξέρω αν θα αξίζει.
Πολυ καλο βιβλιο...νομιζω οτι ΑΥΤΟ επρεπε να γινει Ταινια.!!!

...and the Predators will prevail...
Πιστευω πως στα αγγλικα ειναι προτιμοτερο να το διαβασει καποιος για να δουμε και την γλωσσα του συγγραφεα. Ο ιδιος ο Πρεσφιλντ ομως, επειδη τον εχω ακουσει να μιλαει,δεν νομιζω πως εχει εμβαθυνει στην ιστορια μας. Τον θεωρω λιγο επιφανειακο ως ιστορικο, ως συγγραφεας τα παει καλυτερα.
oannhsea, συμφωνω μαζι σου. οι αμερικανες παραγωγες, βασισμενες στην ελληνικη ιστορια, εχουν απογοητευσει το ελληνικο κοινο με αποτελεσμα αυτο να επικροτει μια απλως καλη προσπαθεια οταν παρατηρει πως δεν υπαρχει δολος ή προσπαθεια αλλοιωσης της ιστοριας μας. Νομιζω πως κατι τετοιο θα ισχυσει και για τους "300". Βρηκα το trailer πολυ δυναμικο και ανυπομονω να δω την ταινια,πιστευω πως θα ειναι εξαιρετικη.
προτεινω να κατεβασετε απο τα ελληνικα tracker τα βιντεο "History Channel - Marathon" και "spartiates.TVrip.XviD.FRtv.kapten"
quote:
Γιατί φτήνει έτσι τον Δημόφιλο του Διαδρόμου και τους υπόλοιπους 700 Θεσπιείς που πέθαναν ΜΑΖΙ με τους Σπαρτιάτες
Αυτο ειναι και το μεγαλυτερο μου παραπονο οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν αναφερει τους 700 Θεσπιεις που ηταν και οι πραγματικοι ηρωες και εξηγουμαι:
Οι Σπαρτιατες συμφωνα με τον νομο της Σπαρτης δεν ειχαν δικαιωμα να υποχωρησουν.Οι Σπαρτιατες δεν ειχαν επιλογη.Η ταν η επι τας.
Ομως οι Θεσπιεις ειχαν την επιλογη να υποχωρησουν μαζι με τους υπολοιπους Ελληνες.Παρολαυτα εμειναν να πολεμησουν στο πλευρο των Σπαρτιατων "ωστε να μην πεθανουν μονοι".

![]()
![]()
![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

quote:
Κορίτσια ο Μπάρκουλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
A. Kircher, λες να έχουμε απώλειες στον θηλυκό πληθυσμό?
Αν είναι κράτα εσύ τους αιθέρες να βαστάω εγώ τα φορεία!
Χεχε! ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
A. Kircher, λες να έχουμε απώλειες στον θηλυκό πληθυσμό?
Αν είναι κράτα εσύ τους αιθέρες να βαστάω εγώ τα φορεία!
Χεχε!

Να υπενθυμίσω από αυτή τη Πέμπτη έχουμε τους 300!!
Για να δούμε τι θα δούμε ![]()