- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Φίλε XD, λόγω παρελθούσας εμπειρίας που οφείλεται στα μύρια όσα ευτράπελα έχουν γραφτεί κι ακουστεί από διάφορους κατά καιρούς, πρέπει να ομολογήσω ότι η ανάγνωση της όλης ενότητας από μέρους μου ήταν γρήγορη κι αποσπασματική. Κατά συνέπεια η ενδεικτικής υφής αναφορά μου πάνω στο συγκεκριμένο αδυνατούσε εκ των πραγμάτων να λάβει υπόψη της τα επακριβή πλαίσια αναφοράς του.
Αγαπητέ Φιλόσοφε, χαλάρωσε, όλα είναι τέλεια!
Ωστόσο αν κι από μικρός υποψιάζομαι ότι έχω μια μορφή υπολανθάνουσας δυσλεξίας, προκαταβάλλω ήταν η λέξη που έγραψα κι ορθογραφικό λάθος δεν έκανα... (και τούτο είναι πράγματι Μπαλανικό).
Πάντως, αν και μάλλον κάποιες εκφράσεις μου ήταν υπέρ του δέοντος παραπετασματικά καπνώδεις, πίστεψε με το να ιδρώνω αυτιά δεν είναι το χόμπι μου. Απλά μια πρόσθεση επεδίωκα στην εν λόγω συζήτηση.
Κατά τα άλλα συμφωνούμε απόλυτα. Ιδίως σ΄ αυτά με τις γνώσεις πόρτες και κλωτσιές.
Κι έτσι, όλα είναι τέλεια
quote:Φίλε XD, λόγω παρελθούσας εμπειρίας που οφείλεται στα μύρια όσα ευτράπελα έχουν γραφτεί κι ακουστεί από διάφορους κατά καιρούς, πρέπει να ομολογήσω ότι η ανάγνωση της όλης ενότητας από μέρους μου ήταν γρήγορη κι αποσπασματική. Κατά συνέπεια η ενδεικτικής υφής αναφορά μου πάνω στο συγκεκριμένο αδυνατούσε εκ των πραγμάτων να λάβει υπόψη της τα επακριβή πλαίσια αναφοράς του.
[..]
Ουδέν πρόβλημα!
Να είσαι καλά!
![]()
Υ.Γ.
.. χμ.. το ΦΣ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και «Φρέαρ Σφραγισμένο» (ή αν είναι ΦΜ = «Φρέαρ Μονωμένο») κάτι σε στυλ «Στεγανό 100%» που γράφουν τα σύγχρονα καπάκια ιδιωτικών εγκαταστάσεων ..
Edited by - XD on 21/12/2004 08:20:13
ΦΙΛΕ filosofos3 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ...
quote:
δ) Σε όλα τα καπάκια υπήρχε από κάτω κάτι και δεν ήταν μόνο χώμα όπως έγραψαν μερικοί,που δεν κατάλαβαν ότι υπήρχαν 2 καπάκια για προστασία από τη βροχή ή τα απόνερα. η πολλή σκόνη του δρόμμου μιοάζει και γίνεται χώμα αν αφεθεί για πολύ,όπως συνέβαινε εκεί.δηλαδή είχαν λειτουργικό σκοπό όλα τα καπάκια μηδενός εξαιρουμένου, τουλάχιστον τη στιγμή που το κτίριο χτιζόταν, αλλά και μετά,τα περισσότερα.
ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ..
ΣΕ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 - 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ) ΓΙΑ 40-50 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΧΩΜΑ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ-ΣΥΝΔΕΣΗ.
ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ (ΠΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΕ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙ ΒΑΘΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ) ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15-20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΔΕ ΕΙΧΕ 2 5Α ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΤΟ KAΘΕ ΕΝΑ 5Α ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ "n".
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

μόνο που το κέντρο των δυο 5Α είναι κενό..
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ...
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ XD ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΜΕ ΤΟ "n" ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΩΝ 2Α..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Να είστε όλοι καλά
Όλα είναι τέλεια
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ...
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ XD ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΜΕ ΤΟ "n" ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΩΝ 2Α..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Χμ.. σαν ‘n’.. Μήπως θα μπορούσε να ήταν κανένας Εβραϊκός χαρακτήρας;
Σου θυμίζει κανέναν από την Αραμαϊκή αλφάβητο : http://www.jewfaq.org/alephbet.htm
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕ ΝΟΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ!
ΠΡΙΝ 4 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (ΟΠΟΥ Κ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΠΑΚΙΑ) ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΑΣΟ.
ΕΜΑΘΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΕ,ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ..
ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ!
ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ.
ΕΞΗΓΩ..
ΛΑΧΕΙΟ Η ΖΩΗ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ..
ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ.
ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΥΠΟΤΕΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΗΠΟΨΙΑΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ.
Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ,(ΚΟΙΝΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΑΝ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ), ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΕΥΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΤΑΣΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ..
ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΤΟΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ.ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΕ ΑΓΧΟΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ.
ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΤΑ.
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΣΚΥΒΑΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΤΑ.ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ.
ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΠΑΚΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ Ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΙΓΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΡΕΖΙΛΙ.ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΖΗΣΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Η προσωπική μου πάντως άποψη (δίχως να θέλω να σε αποπάρω –ίσα, ίσα αν θυμηθείς και άλλα θα χαρώ πολύ να τα διαβάσω) είναι πως ο «Τάσος» μάλλον έπασχε πνευματικά (το πόσο βαριά .. παίζεται), το μόνο σίγουρο από αυτή την ιστορία είναι πως εκείνος και η ομάδα του (εσείς δηλαδή) αλλάζατε τα καπάκια κάποιες νύχτες για να μπερδέψετε κάποιους που κατά τα λεγόμενα του κάνανε το ίδιο.. για ανήθικους όμως σκοπούς.. τελικά το αποτέλεσμα ήταν όμοιο.. τα καπάκια είχαν αλλάξει θέση.. καταλαβαίνεις τι εννοώ.. ![]()
Υ.Γ.
Οι γάτες.. χμ.. είναι περίεργα πλασματάκια..
..
Edited by - XD on 22/12/2004 09:24:10
ΦΙΛΕ ΜΟΥ XD Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ Τ (ΤΑU) TO IOYΔΑΙΚΟ Η ΣΑΝ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΙΚΡΟ 'n'.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΩ ΤΟ (ΤΑU) ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ'
ΦΙΛΗ SEMIRAMIS ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ.
ΦΙΛΕ filosofos3 ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΨΑΞΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.
ΕΙΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΘΗ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΕΥΔΑΠ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΠΩΣ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ)
ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΝΕΡΟΥ.
ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ (ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΤΟ ΠΟΛΥ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ)
ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΛΩΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.(ΕΙΝΑΙ ΜΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ)
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΥΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
Ο ΤΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ.
"ΛΕΕΙ"ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΕΚΕΙ.
ΑVATAR ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΦΥΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ.ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ.
XD ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ AVATAR.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΡΓΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11:00.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.
ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΦΕΥΓΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΠΛΑΚΑ!
ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ XD ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΓΚΥΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ SEMIRAMIS ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΒΡΑΔΥ.
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΨΑΧΝΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ![..]
XD ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ AVATAR.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΡΓΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11:00.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΦΕΥΓΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΠΛΑΚΑ!
ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ XD ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΓΚΥΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΛΑΧΕΙΟ Η ΖΩΗ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ..
Σε ευχαριστώ πολύ για τις παραπάνω πληροφορίες! Άλλωστε όσα περισσότερα μαθαίνουμε τόσο το καλύτερο μπας και κάποια στιγμή «βρούμε» την άκρη.
Τώρα, για τις νυχτερινές εργασίες δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο (εκτός από τις κλασσικές φήμες πως κάποιοι σπεύδουν να αντικαταστήσουν ορισμένα κατεστραμμένα ή κλεμμένα καπάκια με νέα όμοια με τα προηγούμενα..) οπότε συμφωνώ με τον φίλο AVATARGR μιας και έχει ασχοληθεί περισσότερο με το θέμα.
Χμ.. όσον αφορά την «πλάκα», εάν κατάλαβα καλά σκάψανε εκεί ( ; ), παρατήρησα προ ημερών πως παρόμοια τακτική ακολουθούν και ορισμένα συνεργία για το φωταέριο καθώς μετά την διάνοιξη της σήραγγας για τις απαραίτητες σωληνώσεις, λόγο κακού προγραμματισμού, δεν προλαβαίνουν να κλείσουν τα χαντάκια εγκαίρως οπότε καλύπτουν τον χώρο (για ασφάλεια των πεζών, των οδηγών και δικιά τους) με δυσανάλογες σε μέγεθος «σιδερόπλακες» για αρκετό, καμία φορά, καιρό (ελληνικό δημόσιο), τώρα αν δεν σκάψανε (για) κάτι «σηκώνω τα χέρια ψηλά»
.
Edited by - XD on 23/12/2004 22:19:21
quote:
[b]ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.[..]
ΦΙΛΕ ΜΟΥ XD Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ Τ (ΤΑU) TO IOYΔΑΙΚΟ Η ΣΑΝ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΙΚΡΟ 'n'.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΩ ΤΟ (ΤΑU) ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ'
[..]
Χμ..
Εάν είναι το Tav τότε ψάχνοντας στο δίκτυο (ποτέ δεν χώνεψα γενικά τα Εβραϊκά
) είδα πως έχει διάφορους συμβολισμούς καθώς το συγκεκριμένο γράμμα στον Εβραϊκό λεξάριθμο έχει τιμή 400 ή και 22 ή και 4 -η "Gematria" είναι σαφώς πιο περίπλοκη από τους ελληνικούς λεξάριθμους- (κακό αυτό γιατί μάλλον εκβιάζει αποτελέσματα σε τελική ανάλυση), αστρολογικά σχετίζεται με τον Δια, ενώ ημερολογιακά με το Σάββατο, αρχέτυπο του γράμματος είναι ο δεύτερος (και αξεπέραστος) βασιλείας του ενωμένου Εβραϊκού Βασιλείου, δηλαδή ο Δαβίδ.
Χρησιμοποιείται για να σφραγίσει ή να δηλώσει κάποια «έννοια», εντύπωση (πρόθεση) ή έναν ..κώδικα, μάλιστα λέγεται πως το Tav «σφραγίζει τον Αρχαίο των Ημερών» (εννοεί ότι λειτουργεί σαν σφραγίδα του Θεού καθώς Εκείνος είναι η Αρχή -Άλεφ- και το Τέλος -Tav- * συμβολικά στην Αραμαϊκή, αυτό που λέμε εμείς το «Α & Ω») κατά μια άλλη έννοια δηλώνει την «θεϊκή εκπόρευση» πράγμα που μπορεί να σημαίνει κάτι πιο απτό (εκπόρευση ενέργειας; Ok, τραβηγμένο). . .
Αν από την άλλη πλευρά, έχουμε να κάνουμε με κάποια (απίθανη) μορφή απλού ελληνικού μικρού «ν» (εξαιρετικά καλλιγραφικού..) τότε έχει πιο άμεση σχέση καθώς ν = 50 ή διαφορετικά 5(Α), εάν είναι Αγγλικό τότε έχουμε n=84 = 12 (->ολοκλήρωση) ή 3 (->Τριάδα).
Τέλος, κοιτώντας το «Ταυ» σκέπτομαι πως θα μπορούσε να ήταν και το «π» καθώς θυμίζει λίγο το καλλιγραφικό «π» της ομώνυμης ταινίας με την «ουρίτσα» στο αριστερό πόδι (όπου «π» δηλαδή το 80 ή 8 στο Ιονικό λεξάριθμο ή 16 => ιερός αριθμός 7 στο Βοιωτικό αντίστοιχο του αλλά και «3,14»).
Όπως και να έχει αφού είναι μεταξύ δυο 5Α (ανάποδων άραγε;) με την Χριστιανική έννοια του συμβόλου (το τονίζω αυτό) λαμβάνουν αρνητική έννοια (αντιστροφή / χλευασμός)..
Μήπως έχεις κάποια φωτογραφία πρόχειρη, θα είχε ενδιαφέρον μια κοντινή λήψη του περίεργου (ή φθαρμένου από την πολυκαιρία;) συμβόλου..
Edited by - XD on 23/12/2004 22:24:51
Edited by - XD on 23/12/2004 22:26:13
Κοίτα να δεις τώρα.
Πώς μου 'ρθε και ξεκαπάκωσα τούτο το θέμα...
Εχασα το καπάκι από μια πένα συλλεκτικής αξίας (πού ΄σαι πρόεδρε) και εφάρμοσα το Gellerικό κόλπο να το βρω, κοίταγα χαμαί δηλαδής και φώναζα "καπάκι φανερώσου, καπάκι φανερώσου".
Τελικά το καπάκι της πένας δεν το βρήκα αλλά θυμήθηκα τούτα τα καπάκια και η φλασιά μου είπε οτι ομοιάζουν μεταξύ των μεν,
περιέργως δε:
το ΚΑΠΑΚΙ Νο 1,

που δε θυμάμαι ποιός το πέταξε εδώ (μάλλον ο stemix)
καθώς και το
ΚΑΠΑΚΙ Νο 2
που δε θυμάμαι πού το βρήκα
όπως επίσης
το ΚΑΠΑΚΙ Νο 3
που φυσικά δε θυμάμαι επίσης
και τέλος ομοίως το
ΚΑΠΑΚΙ Νο 4
ναι, καλά μαντέψατε, δεν είναι καπάκι και δε θυμάμαι πού το βρήκα,
εκτός του οτι μοιάζουν αρκετά, ανήκουν:
το μεν Νο 2 σε μια περίεργη (οργάνωση ας την πούμε) "operation terra", που έχει και σάιτ αλλά δε θυμάμαι το ουρλ
τα δε Νο 1, 3 και 4 σε ναζιστοφέρνουσα οργάνωση "thule" ή κάπως έτσι.
Αμ πώς...
quote:
Αυτό είναι το σύμβολο του μαύρου ήλιου καθώς και το άλλο της ναζιστικής οργάνωσης...

quote:
που δε θυμάμαι ποιός το πέταξε εδώ (μάλλον ο stemix)
Μπα!!! Πως σου ήρθε αυτό; Αποκλείεται. Εγώ το έχω πάνω μου ![]()
Avallon, να σου πω πόσο χάρηκα που γύρισες και πόσο μου λείπει εκείνο το "Τάδε έφη Avallon" (Το έφη ελπίζω να μην το σκότωσα πολύ). Ξαναβάλτο...
quote:
[quote]που δε θυμάμαι ποιός το πέταξε εδώ (μάλλον ο stemix)
Μπα!!! Πως σου ήρθε αυτό; Αποκλείεται. Εγώ το έχω πάνω μου ![]()
Avallon, να σου πω πόσο χάρηκα που γύρισες και πόσο μου λείπει εκείνο το "Τάδε έφη Avallon" (Το έφη ελπίζω να μην το σκότωσα πολύ). Ξαναβάλτο...
Αχα, τώρα το είδα. Πολύ μου άρεσε αυτό το post ![]()
Άντε καλά... ακόμα δεν έμαθα να κάνω edit. sorry
Edited by - stemix on 02/02/2005 20:47:07