- Ο ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΩ!
ΦΩΣ,ΑΤΜΑ
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....
Έχει δίκιο η φίλτατη ΑΤΜΑ,πολύ όμορφη σελίδα...
Αααα παραλίγο να το ξεχάσω: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΛΩΤΙΝΕ!!!!!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
![]()
![]()
Να συμπληρώσω απλώς ότι εάν κάποιος θέλει αν αγοράσει το βιβλίο ώστε να έχει το κείμενο στα Ελληνικά, Συγγραφέας είναι ο A.S REILLEIGH, εκδόσεις ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Impious Varmint
ωστε η λογικοτητα και οι στερεες βασεις, λοιπον, συνηγορουν για το αν θα δεχτουμε κατι καινουργιο!
μονο που η λογικοτητα (και η λογικευση) του Ε. για παραδειγμα, ειναι τελειως διαφορετικη απο του αλλου Ε. για παραδειγμα.
δυσκολα τα πραγματα, και οι καπνοι πληθαινουν, και καποιοι κανουν οτι δεν τους βλεπουν, και αλιμονο, αλιμονο, αλιμονο... (τρις για εμφαση)
I.V.
σεβομαι τις αποψεις σου, και σεβομαι και τον διαλογο που κανουμε οσο μπορω, αλλα νομιζω οτι εχω δικαιωμα να κρινω τις αποψεις σου, οπως και εσυ τις δικες μου, εφοσον με τη θεληση μας τις αποτυπωνουμε στο φορουμ. μεσω της κρισις μπορει και προκυψει καλο! που ξερεις;
(οι καπνοι πληθαινουν!!)
Impious Varmint
quote:
Στον χώρο των forum παρατηρώ οτι οι συνομιλητές λένε ελεύθερα την γνώμη τους όπως την πιστεύουν, επειδή δέν υπάρχει ο σημαντικότερος παράγων του περίγυρου που τους κάνει σφιχτούς στην έκφραση των απόψεων τους.
Αγαπητέ EPAITHS, το ένα σκέλος είναι να λέμε ελεύθερα την γνώμη μας όπως αυτή εκφράζει τα πιστεύω μας.
Το άλλο είναι να παραμένουμε ανοιχτοί στις γνώμες που εκφράζουν τα πιστεύω των συνομιλητών μας.

In anticipation of my resurrection...
quote:
Αγαπητέ EPAITHS, το ένα σκέλος είναι να λέμε ελεύθερα την γνώμη μας όπως αυτή εκφράζει τα πιστεύω μας.
Το άλλο είναι να παραμένουμε ανοιχτοί στις γνώμες που εκφράζουν τα πιστεύω των συνομιλητών μας.
Aγαπητέ Dying_Incubus το κακό είναι οτι σπάνια είμαστε ανοιχτοί σε αντίθετες γνώμες καί στα forum και στην καθημερινή ζωή αφού είμαστε το ίδιο και το αυτό.
Η διαφορά είναι οτι στα forum μπορούμε να λέμε άνετα τις απόψεις μας όπως τις αισθανόμαστε. Στην καθημερινή μας ζωή όχι πάντα, στον θρησκευτικό τομέα παράδειγμα όπως γνωρίζουν όλοι υπάρχει κάποια μορφή χριστιανικής δικτατορίας.
quote:
Aγαπητέ Dying_Incubus το κακό είναι οτι σπάνια είμαστε ανοιχτοί σε αντίθετες γνώμες καί στα forum και στην καθημερινή ζωή αφού είμαστε το ίδιο και το αυτό.
Αγαπητέ EPAITHS, πολλές φορές έχω αναρωτηθεί αν αυτό συμβαίνει εξαιτίας της αδυναμίας μας να είμαστε ανοιχτοί ή εξαιτίας κάποιας έλλειψης επιθυμίας από την πλευρά μας να είμαστε ανοιχτοί.
Εάν δηλαδή επιλέγουμε να "κλειδώνουμε" σε κάποια σημεία και να κλεινόμαστε απορρίπτοντας τις πληροφορίες που λαμβάνουμε εκείνη την ώρα.
Θεωρώ πιθανόν να συμβαίνουν και τα δύο.
Από τη μια οι επιδράσεις που έχουμε δεχθεί μας κάνουν πιο "δογματικούς" στις απόψεις μας κι από την άλλη ενώ μας προσφέρονται δυνατότητες να επιχειρήσουμε ένα άνοιγμα δεν το κάνουμε.
Όσον αφορά σε θέματα θρησκευτικής πίστης, οι απόψεις που εκφράζονται τείνουν να είναι πιο πολωμένες και περισσότερο "άκαμπτες".
Αυτό πως μπορούμε να το αλλάξουμε ως ανθρώπινες σκεπτόμενες οντότητες?

quote:
Εάν δηλαδή επιλέγουμε να "κλειδώνουμε" σε κάποια σημεία και να κλεινόμαστε απορρίπτοντας τις πληροφορίες που λαμβάνουμε εκείνη την ώρα.
Θεωρώ πιθανόν να συμβαίνουν και τα δύο.
Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις σε αυτό κάθε άνθρωπος είναι μιά ξεχωριστή ιστορία, για τον καθέναν ισχύει κάτι το διαφορετικό.
Υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που θέλουν να κλειδώνουν τις ιδέες τους, αρνούμενοι να δεχτούν το καινούργιο που έχει ακόμα και για τους ίδιους κατα βάθος περισσότερες πιθανότητες να είναι το πραγματικό.
Κάποιο προσωπικό βόλεμα με τις παλιές ιδέες λόγοι προσωπικών κερδών δηλαδή, λόγοι εγωισμού απέναντι σε άλλους, το πείσμα είναι οι κυριότερες αιτίες.

quote:
Αν προσθέσεις και τον φόβο προς κάτι το καινούριο στις πιθανές αιτίες, αγαπητέ EPAITHS, θα συμφωνήσω απόλυτα με το προηγούμενο μήνυμα σου!
Οπως είχα πει και παλαιότερα αγαπητέ Dying_Incubus δεν νομίζω πως είναι φόβος απέναντι σε κάτι το καινούριο και ανατρεπτικό,μα περισσότερο φόβος για την παγειωμένη κατάσταση.Παραδείγματος χάριν,ποιός Χριστιανός δεν θα φοβόταν την τιμωρία από τον Θεό,αν ενστερνίζοταν τις απόψεις π.χ του Δαρβίνου περί εξέλιξης.Θα ήταν σαν να Τον απορρίπτει και αυτό δημιουργεί ανασφάλεια στον πιστό.
quote:
Υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που θέλουν να κλειδώνουν τις ιδέες τους, αρνούμενοι να δεχτούν το καινούργιο που έχει ακόμα και για τους ίδιους κατα βάθος περισσότερες πιθανότητες να είναι το πραγματικό.
Κάποιο προσωπικό βόλεμα με τις παλιές ιδέες λόγοι προσωπικών κερδών δηλαδή, λόγοι εγωισμού απέναντι σε άλλους, το πείσμα είναι οι κυριότερες αιτίες.
Αν και συμφωνώ απολύτα με το μήνυμα του αγαπητού EPAITHS,θα έλεγα πως ο απλός λαός δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο συμφέρον από την πίστη παρά μόνο οι καθαρά προσωπικές αντιλήψεις που τον οδηγούν στην "υποταγή".Αλλού παίζονται τα μεγάλα "κόλπα".Στις ανώτερες κλίμακες που χρησιμοποιούν την πίστη σαν όργανο για τον έλεγχο της μάζας.Παλαιά τεχνική που εφαρμόζεται εδώ και αρκετούς αιώνες ιστορίας.
Impious Varmint
Παρόλα αυτά, ο διαχωρισμός αυτών των δύο τύπων φόβου είναι κάπως δύσκολος επειδή μπορεί να ισχύουν και ταυτόχρονα.
Από τη μία υπάρχει ο φόβος της "προδοσίας" κάποιων παγιωμένων πεποιθήσεων και θέσεων ή "προδοσίας" του αντικειμένου της πίστης.
Το άτομο αυτό έχει μεγαλώσει έχοντας κάποιες συγκεκριμένες καταγραφές από την παιδική του ηλικία κι έχει μάθει να λειτουργεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο στον θρησκευτικό τομέα.
Οπότε η αποδοχή κάποιας άλλης θεωρίας που έρχεται σε αντίθεση με την θρησκευτική του πίστη μπορεί να λειτουργεί κι ως αμαρτία.
Από την άλλη, η πίστη αυτού του ατόμου έχει "χτιστεί" με το πέρασμα των χρόνων οπότε ο άνθρωπος αυτός έχει συνηθίσει να λειτουργεί και να σκέφτεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο όσον αφορά τις θρησκευτικές του αναζητήσεις.
Για να φτάσει στο σημείο να αποδεχθεί μια άλλη θεωρία που έρχεται σε αντίθεση με την πίστη που είχε έως τώρα, σημαίνει ότι θα πρέπει να επιχειρήσει ένα άλλο "χτίσιμο" ιδεών, πεποιθήσεων κι απόψεων από την αρχή.
Κι αυτό το "ξεβόλεμα" δημιουργεί κι ένα φόβο αλλά και μια ανασφάλεια λόγω του νοητικού βολέματος που αναφέραμε σε προηγούμενα μηνύματα.

Θα ακολουθήσει αυτό που του λέει το πνεύμα του ή θα συνεχίσει να "παραδέχεται" αυτά,τα οποία έχει μάθει να παραδέχεται?Γιατί,όπως και εσύ είπες,υπάρχει αυτός ο φόβος της "προδοσίας".
Impious Varmint
quote:
Θα ακολουθήσει αυτό που του λέει το πνεύμα του ή θα συνεχίσει να "παραδέχεται" αυτά,τα οποία έχει μάθει να παραδέχεται?Γιατί,όπως και εσύ είπες,υπάρχει αυτός ο φόβος της "προδοσίας".
Φίλε Impious Varmint, νομίζω πως αυτό έχει μεγάλη σχέση με το αν το συγκεκριμένο αυτό άτομο κατανοήσει ότι η διεύρυνση της συνείδησης του - τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα - δεν έχει καμία σχέση με κάποιου είδους προδοσία.
Αυτό όμως δεν είναι πάντοτε τόσο εύκολο λόγω της δημιουργίας ενοχών τόσο από τον ίδιο όσο κι από τον περίγυρο του.
Εάν πχ οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις διαφοροποιούνται σε κάποιο βαθμό από τις συγκεκριμένες επιταγές ενός δόγματος μπορεί να θεωρηθεί ότι διαπράττει μια αμαρτία. ![]()

παραμενω οστοσω χριστιανος.
σας βεβαιωνω οτι καμμια δυσκολια δεν ειχα, απο τη στιγμη που καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα, να προσαρμοσω τα πιστευω μου σε κατι αλλο.
ο περιγυρος και ολα τα σχετικα, δεν μπορεσαν να με αποτρεψουν, απο το να σκεφτω λογικα.
γιατι θα επρεπε αυτη την αλλαγη να την δω σαν προδοσια;
τοτε οτιδηποτε κανουμε στη ζωη μας γενικοτερα, και δεν εκανε ο παππους μας, ειναι προδοσια.
εφοσον για μενα, η αληθεια ηταν ξεκαθαρη, δεν θα μπορουσα να ενεργησω διαφορετικα.
αλλιως ο πρωτος που θα κοροιδευα θα ηταν ο εαυτος μου.
και πιστευω οτι ο καθενας μας θα πρεπει να σπαει τα στεγανα, εφοσον ειμαστε σιγουροι για κατι αλλο.
η πραγματικη πιστη, δεν συμβιβαζεται.
(και πρακτικα, κανεις δεν θα επεμενε να κυκλοφορει με το αυτοκινητο του προπαππου του, εφοσον βλεπει τα πλεονεκτημα και τα συν ενος πιο καινουργιου αυτοκινητου)
«γεννηθηκα Ορθοδοξος, τωρα δεν ειμαι Ορθοδοξος.»
Βαπτίστηκες αγαπητέ ορθόδοξος, γεννήθηκες και μάλλον παρέμεινες για μήνες αρκετούς στον «προθάλαμο» της θεολογίας, όντως άνθρωπος ελεύθερος…
eidos:
«παραμενω οστοσω χριστιανος.»
Εκατοντάδες αιρέσεις ανά τον κόσμο χρίζονται χριστιανοί. Σύμφωνα με τους μεν, οι «δε» αποτελούν απλούς πλανημένους και τίποτε άλλο. Λέμε τώρα.
Εσύ, ΠΩΣ μπορείς να είσαι βέβαιος ότι ο Χριστός θα σου απένειμε την ιδιότητα του «χριστιανού»? (σε παρένθεση το «χριστιανός», διότι αυτόν τον όρο δεν τον γνώριζε ούτε καν ο ίδιος ο Ιησούς..).
Μήπως μπορείς να μας αναλύσεις την πηγή της βεβαιότητας σου?
eidos:
«σας βεβαιωνω οτι καμμια δυσκολια δεν ειχα, απο τη στιγμη που καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα, να προσαρμοσω τα πιστευω μου σε κατι αλλο.»
Πες μας τα εξής απλά:
Αρίθμησε μας για παράδειγμα τρία απλά πράγματα τα οποία και διαπίστωσες ότι «δεν πήγαιναν καλά», και εσύ άλλαξες-προσάρμοσες.
Επίσης, βάση ΠΟΙΩΝ ασφαλών οδηγών προσάρμοσες το πιστεύω σου σε κάτι άλλο? ΠΩΣ είσαι βέβαιος ότι η προσαρμογή που αποδέχτηκες, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια σκοτεινή διαδρομή του σκότους, του κακού?
Αυτά, ώστε να γίνει κατανοητό το πλαίσιο των αξιώσεων σου.
eidos:
«ο περιγυρος και ολα τα σχετικα, δεν μπορεσαν να με αποτρεψουν, απο το να σκεφτω λογικα.»
Η λογική σου κρίση δηλαδή σε οδήγησε στις προσαρμογές που λες ή η συστηματική κατήχηση συγκεκριμένου δόγματος?
Θέλω να πω, είναι οι «προσαρμογές» που μας περιγράφεις προϊόν αυτόφωτης εξέλιξης ή παράγωγο διδασκαλίας τρίτων προσώπων?
Να σημειώσω ότι το «παράδειγμα» με το αυτοκίνητο του παππού, είναι εξόχως αδόκιμο με θεολογικές αναζητήσεις, κρίσεις και συσχετισμούς περί του Θείου.
Ας μην υπεραπλουστεύουμε πια τόσο, διότι όλα δεν είναι ίδιο επίπεδο σκέψης…
ο ψυχαναλυτης μου εισαι;
η μηπως δι εμου, θελεις να ψυχαναλυσεις εσενα;
εχεις πολλες ανασφαλειες φιλε!
οσο για τα παραδειγματα μου που θεωρεις απλοικα, θυμισου... το μηλο του Νευτωνα...
και ωστοσο μου λες: 'πες μας το απλα'
ε!! δεν μπορω πιο απλα! σε παιδακι μιλαω;!!
θα σου πω λοιπον μια αληθεια!! κατι που δεν το ξερεις!! (κι ας νομιζεις πως τα ξερεις ολα)
(αντε!! θα μαθεις κατι απο μενα τελικα)
(και ξερω οτι αυτο θελεις!!)
λοιπον,
η Βιβλος δεν χρειαζετε ερμηνεια, ερμηνευει μονη της τον εαυτο της.
βεβαιως για να καταλαβεις τελικα τη Βιβλο, πρεπει να σε βοηθησει και Καποιος.
ποιος θα μου πεις;
(αν δεν εχεις ηδη καταλαβει ποιος ειναι Αυτος, εχω απολυτο δικιο για σενα, αν εχεις καταλαβει, παλι δικιο εχω, αλλα προς το παρον δεν το ζηταω.)
για παραδειγμα, απαραιτητη προυποθεση για να αποκωδικοποιησεις την Αποκαλυψη του Ιωαννη, ειναι να εισαι αληθινος 'δουλος' του Χριστου (Αποκαλυψη 1:1) το ιδιο ισχυει για ολη τη Βιβλο. (Ψαλμος 119:27)
τωρα λοιπον εσυ, που οχι μονο δεν εισαι χριστιανος, αλλα μακραν τουτου βρισκεσαι, τι θες να καρπωθεις; τι να καταλαβεις εσυ απο την Βιβλο;
και τι επιχειρηματα να παραθεσεις;
Ποιου το Πνευμα να σε βοηθησει, και γιατι;
αυτο φτανει για να αποκτηση πιστη καποιος, και να μην ακουει τον περιγυρο του (εγω, εσενα για παραδειγμα, που γυρω-γυρω μου, το πας)
να σημειωσω οτι αυτο που λες τους χριστιανους και το ποτε πηραν αυτο το ονομα, ειναι εξοχως αδοκιμο (και ανοητο) (Πραξεις 11:26)
«ο ψυχαναλυτης μου εισαι;»
Εάν όποιος σου θέτει ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, θεωρείς ότι σε υποβάλλει σε….ψυχανάλυση, έ τότε τίποτα από τα όσα από σένα βλέπουμε δεν με εκπλήσσει πλέον!!!![]()
![]()
![]()
eidos:
«εχεις πολλες ανασφαλειες φιλε!»
Μάλιστα. Τώρα, βρίσκεσαι ΚΑΙ σε σύγχυση! Αλήθεια, τόσο πολύ σε ενοχλεί το να σε ρωτάει κάποιος για την «μεγάλη αλήθεια» που πορεύεσαι??
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ?
eidos:
«οσο για τα παραδειγματα μου που θεωρεις απλοικα, θυμισου... το μηλο του Νευτωνα...»
Άσε τα…μήλα και τα πορτοκάλια και φρόντισε να ΜΑΘΕΙΣ να ορθώνεις θεολογικά επιχειρήματα. Εάν το έχει κάνει ποτέ σου φυσικά….
eidos:
«ε!! δεν μπορω πιο απλα! σε παιδακι μιλαω;!!»
Μάλλον μέχρι τώρα μόνο σε παιδάκια θα μιλούσες….![]()
eidos:
«λοιπον, η Βιβλος δεν χρειαζετε ερμηνεια, ερμηνευει μονη της τον εαυτο της.»
Αυτό δεν λέει τίποτα απολύτως. Είναι κενό γράμμα.
Η Βίβλος, είναι γεμάτη αντιφάσεις (σχέση Π.Δ. & Κ.Δ.), γεμάτη ανιστόρητα δήθεν γεγονότα και μυθεύματα μεταξύ συμβολισμού και Σχολαστικισμού.
Το τι ΕΣΥ «βλέπεις», δεν σημαίνει φυσικά και πραγματικότητα…
eidos:
«αν δεν εχεις ηδη καταλαβει ποιος ειναι Αυτος, εχω απολυτο δικιο για σενα, αν εχεις καταλαβει, παλι δικιο εχω, αλλα προς το παρον δεν το ζηταω.)»
Τώρα μάλιστα!!![]()
![]()
![]()
Ώστε εσύ έχεις…….καταλάβει ποιος είναι «Αυτός» έ?? Αλήθεια, και γιατί δεν μας εξηγείς ΠΩΣ είναι Αυτός? Γιατί δεν μας εξηγείς ΠΟΥ είναι Αυτός, γιατί δεν μας εξηγείς ΠΩΣ είσαι σίγουρος ότι μιλάς για «Αυτόν» και όχι για…….ΤΟ ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ??
Καμία ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ παρακαλώ?
eidos:
«για παραδειγμα, απαραιτητη προυποθεση για να αποκωδικοποιησεις την Αποκαλυψη του Ιωαννη, ειναι να εισαι αληθινος 'δουλος' του Χριστου (Αποκαλυψη 1:1) το ιδιο ισχυει για ολη τη Βιβλο. (Ψαλμος 119:27)»
Θέλεις το σχόλιο μου?
ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ! Μπαρούφες διότι ο κάθε πικραμένος (όπως και η αφεντιά σου..) εδώ και αιώνες λέει ότι του κατέβει, και φυσικά το παιχνίδι της εσχατολογικής τσουλήθρας συνεχίζεται αενάως.
Για δέστε ρε έναν (ακόμα..) που επαίρεται για την «αποκωδικοποίηση» της Αποκάλυψης…
Τελικά, σε λίγο πολλά «ωραία» θα έρθουν στο προσκήνιο φίλτατε ως προς την «κρυφή σου αίρεση».
eidos:
«τωρα λοιπον εσυ, που οχι μονο δεν εισαι χριστιανος, αλλα μακραν τουτου βρισκεσαι, τι θες να καρπωθεις; τι να καταλαβεις εσυ απο την Βιβλο;»
Εσύ χαριεντίζεσαι φίλτατε ως «χριστιανός», εγώ όμως σου λέω ότι απλά έχεις βολέψει την φαντασία σου και τις ανησυχίες σου πίσω από μια βολική για τα μέτρα σου θεολογική γωνιά. Τίποτα άλλο.
Την δε Βίβλο, την γνωρίζω πόντο προς πόντο, μιας και την έχω για χρόνια πολλά μελετήσει και όχι ως παπαγάλος αποστηθίσει.
Εδώ είμαστε, και πολλά θα δούμε ακόμα…
eidos:
«Ποιου το Πνευμα να σε βοηθησει, και γιατι;»
Και δεν μου λες, εσύ και όλη αυτή η αμπελοφιλοσοφία που αναπαράγεις (μια και είναι προϊόν άλλων..), είναι……………το απαύγασμα του Πνεύματος που σε βοηθάει??
Αλήθεια, ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ??
eidos:
«να σημειωσω οτι αυτο που λες τους χριστιανους και το ποτε πηραν αυτο το ονομα, ειναι εξοχως αδοκιμο (και ανοητο) (Πραξεις 11:26)»
Να προσέχεις τι γράφω διότι συνεχώς θα εκτίθεσαι φίλτατε.
Μίλησα ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ, και όχι για το τι δήθεν έγραψε ο Λουκάς, ο οποίος ποτέ του ούτε αντίκρισε αλλά ούτε και άκουσε τον Ιησού, αλλά απλά ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΕ τα όσα ΦΕΡΕΤΑΙ να είπε ο Φαρισαίος Σαούλ, ο οποίος συνάμα επίσης δεν είδε ποτέ του τον Ιησού.
Το εδάφιο αυτό, αφορά την μετά Χριστόν εποχή, αλλά εγώ μίλησα για τα χρόνια κατά τα οποία ζούσε ο Χριστός. Και τότε, δεν υπήρχαν «χριστιανοί».
Κάνε κάτι καλύτερο για να με εντυπωσιάσεις φίλτατε…![]()
![]()
Κατά τα άλλα, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ. Τυχαίο?
Όχι φίλτατε, απλά πραγματικότητα. Η πραγματικότητα σου.