- Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΕΞ ΑΠΛΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΘΗΚΕ Η'... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ POST AN ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΕΝΩ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ,ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟ ΚΛΕΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!!
ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ "ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ".
ΤΟ 2003 ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 21 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.
ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ.
(ΣΗΜ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΩ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΛΥΣΗ" ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΣ.)
ΤΟ 2005 Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΚΙΚΗΣ ΚΟΥΣΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ 6 ΜΗΝΩΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΔΑΝΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟ 2006 ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...Ο ΑΤΥΧΟΣ ΑΛΕΞ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ10 ΚΑΙ 12 ΕΤΩΝ.
ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΩΝ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΥΧΑΙΑ;
Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ;
ALEA IACTA EST...
αν ειχα ενα ευρω καθε φορα που ακουγα την καταρα που προκαλη το κακο θα ειχα αγορασει τον μπιλ γκειτς και θα μου εκανε αυτος τις αναβαθμησεις στο κομπιουτερ μου
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Το θεμα ειναι να μαθουμε γιατι κατεληξαν να σκοτωσουν τον 'φιλο' τους.
Εγω δεν ειμαι Ελλαδα αλλα διαβασα σημερα το πρωι απο το in.gr το συμβαν.
Βλεπω κατι που δεν υπηρχε παλαιοτερα στην Ελλαδα...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΔΩ.
Στην Βρετανια οπου και ζω τα τελευταια χρονια...εχω ζησει την Γλασκωβη και το Λονδινο. Αυτο το γεγονος να σκοτωνουν ανηλικοι συννομιληκους του ειναι καθημερινο γεγονος στις γειτονιες των Γκανκστερ 10-11-12-13-14-15 χρονων. Σκοτωνουν για το τιποτα.Σκοτωνουν για την διακριση.
Αυτο συμβαινει γιατι υπαρχουν ολοι αυτοι οι αλλοδαποι.Κινεζοι,Ινδοι,Πακιστανοι,Αφρικανοι,Πολωνοι,Αλβανοι,Ρουμανοι και ολοι οι Λαοι του κοσμου.
Με αποτελεσμα μετα απο 2 γεννεες τα παιδια να ζουν με την λεξη ρατσισμος,να την χρησημοποιουν για αμυνα η για να βρουν την ευκαιρια να αρχισουν τον καυγα.
Αυτο σε λιγα χρονια θα πιασει τοπο στις χωρες σαν την Ελλαδα. Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα.

Ότι γράφει δεν ξεγράφει
Υ.Γ.
Τώρα όσον αφορά την υπόθεση του μικρού Άλεξ, κατά παράδοση στην εγκληματολογία συνηθίζουμε να λέμε πως στην Μακεδονία - Θράκη «εμφανίζονται χαμηλά ποσοστά εγκλημάτων κατά της ζωής , των ηθών και εγκλημάτων βίας ενώ αντίθετα έχουμε υψηλό ποσοστό εγκλημάτων που σχετίζονται με εμπορία ναρκωτικών ή λαθρεμπόριο» όμως με την ανασύνθεση του κοινωνικού ιστού αυτών των περιοχών λόγο των γεωπολιτικών συνθηκών της τελευταίας 15ετίας είναι αναμενόμενο να επέλθει αλλαγή στην έκφραση της παραβατικότητας αυτών των νέων κοινωνιών πράγμα που θα πρέπει τουλάχιστον να μας προβληματίσει για την εξέλιξη του φαινομένου στο κοντινό αλλά και απώτερο μέλλον είτε ο Άλεξ έπεσε θύμα συμμαθητών του είτε όχι (εδώ χρειάζεται όπως καταλαβαίνετε νέα στατιστική έρευνα των εγκλημάτων του συγκεκριμένου γεωγραφικού τμήματος την οποία δεν διαθέτω οπότε αναγκαστικά εικοτολογώ).
Edited by - XD on 04/06/2006 12:12:16
quote:
Αυτο συμβαινει γιατι υπαρχουν ολοι αυτοι οι αλλοδαποι.Κινεζοι,Ινδοι,Πακιστανοι,Αφρικανοι,Πολωνοι,Αλβανοι,Ρουμανοι και ολοι οι Λαοι του κοσμου.
Με αποτελεσμα μετα απο 2 γεννεες τα παιδια να ζουν με την λεξη ρατσισμος,να την χρησημοποιουν για αμυνα η για να βρουν την ευκαιρια να αρχισουν τον καυγα.
ΩΩΩΩ μονο που η συμμορια πο υποτίθεται δολοφόνησε τον Αλεξ αποτελούνταν και απο Ελληνες και απο ξένους
2 ελληνες,2 αλβανους και 1 ρουμάνο.
Ο κοινός παρονομαστης στην ζωη τους ηταν η φτωχια και τα οικονομικα προβληματα.
Τι ρατσισμος και bleep?
Μπορει να ειχαν καποια αντιπαλότητα.
Εξαλου ΔΕΝ ειναι βεβαιο οτι τον δολοφόνησαν.
Μπορει να ομολόγησαν υπο πίεση ή ακομα και για να καυχηθουν.
Πτωμα ακόμα δεν βρεθηκε.
Καλα αυτα περι κατάρας τα αφήνω ασχολίαστα.
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
quote:
Αυτό πάντως δεν το κατάλαβα...
Δηλαδή για την εγκληματικότητα ευθύνεται η συνύπαρξη διαφορετικών λαών σ' ένα κράτος![]()
![]()

Πτωμα ακόμα δεν εχει βρεθει στο σημειο που υπεδειξαν.
Και ομως ετσι ειναι!!! Δυστυχως. Οταν υπαρχουν σχολεια, μονο για Αγγλους δηλαδη για λευκους οπως ονομαζονται, και απο εκει και περα υπαρχουν διπλα ακριβως σχολεια για Αφρικανους μονο, δηλαδη μαυρους και μετα σχολεια μονο για Ινδους σχολεια μονο για κινεζους κ.τ.λ.
Με θληψη σου λεω πως ετσι ειναι. Οι ιδιοι ζητουν να μην εχουν αναμεικτα σχολεια. Οπως επισης και οι Αγγλοι ζητουν να μην υπαρχει αλλοδαπος στα σχολεια τους.
Γιαυτο σας λεω μετα απο 1-2 γεννες 8α δειτε τι θα γινετε σε χωρες που εχουν πολλους μεταναστες...Ελπιζω να μην το δουμε στην χωρα μας.
Εδω μεσα στο Λονδινο...υπαρχουν ζωνες...Πλουσιες και φτωχες. Φυσικα στις φτωχες υπαρχουν ολοι οι μεταναστες...γειτονιες και ολοκληρες ζωνες που ονομαζονται Black areas or Black country,περιοχες οπως εχετε ακουσει China town, Indian city κ.τ.λ.
Φανταζεστε μετα απο 50 χρονια το κεντρο της Αθηνας να ονομαζετε ...θα σου φερω ενα παραδειγμα μιας και γραφεις οτι εισαι απο την Τουρκια.
Ονομαστικα το λεω χωρις να εχω καποιο προβλημα. Λοιπον φανταζεσε τι θα γινει αν η περιοχη της ομονοιας ονομαζετε 'Τουρκικη χωρα'? Και να εχουν και Τζαμι και καθε πρωι να στο κεντρο της Αθηνας να βγαινει ο Χοτζα...
Εδω ετσι γινετε...το Λονδινο εχει γινει Πυργος της Βαβελ.
Ο καθε ενας κανει οτι του γουσταρει και ζηταει σε ξενη χωρα τα δικαιωματα του.
Αυτο που σου λεω ισως να μην το καταλαβαινεις γιατι δεν το εχεις ζησει.
Τελος παντων.Καλη μερα να εχουμε.

ALEA IACTA EST...
Και διαφωνώ, καθώς και εγώ ζω και εργάζομαι στο Λονδίνο και, από τη δική μου εμπειρία, μπορώ να πω ότι πρόκειται για ανεκτική κοινωνία στη διαφορετικότητα φυλής ή θρησκεύματος. Φυσικά υπάρχουν περιοχές "πλούσιες" και περιοχές "φτωχές", σε μια απ' αυτές τις "φτωχές" δε ζω και εγώ, σε μια περιοχή όπου το ποσοστό των μεταναστών είναι πάρα πολύ υψηλό...Και ειλικρινά δεν βλέπω όλα αυτά που περιγράφεις...
Όσο γι' αυτό :
quote:
ζηταει σε ξενη χωρα τα δικαιωματα του.
θα πω μόνο ότι ΣΑΦΩΣ και θα ζητήσει τα δικαιώματά του ο οποιοσδήποτε σε μια ξένη χώρα! Και το δικαίωμά του να εργαστεί με ίσες ευκαιρίες, και το δικαίωμά του να λατρέψει το Θεό του όπως όλοι οι άλλοι...Εάν στην Αθήνα υπάρχουν τόσοι μουσουλμάνοι, ΣΑΦΩΣ και πρέπει να εγερθεί τζαμί ΑΜΕΣΑ--και στην Ομόνοια ακόμη, γιατί όχι; να σου θυμίσω μήπως την Αγία Σοφία που δεσπόζει σε κεντρικότατη συνοικία του Λονδίνου;--και το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμη αυτό είναι απαράδεκτο!
Αν κάτι προωθεί τη βία αυτό σίγουρα δεν είναι η ανεκτικότητα, αλλά η έλλειψή της...

quote:
Αν κάτι προωθεί τη βία αυτό σίγουρα δεν είναι η ανεκτικότητα, αλλά η έλλειψή της...
Πές τα χρυσοστομε, πές τα ![]()
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Ειναι πολυ λεπτα αυτα τα θεματα. Κατα τα δικα μου πιστευω, καθε μεταναστης πρεπει να σεβεται τους κανονες της χωρας και τους θρησκευτικους νομους.
Αν θελεις να λατρεψεις τον θεο σου, (δεν αναφερομαι σε εσενα...γενικα μιλαω) να το κανεις ταπεινα στο σπιτι σου.
Εγω δεν θα ηθελα να βλεπω μια χριστιανικη Εκκλησια στη μεση της Κινας οπου εκει λατρευουν τον Βουδα.
Παντα κατα τις δικες μου αρχες, σεβομαι ως ξενος την χωρα την οποια ζω, δεν ζητω περισσοτερα δικαιοματα απο αυτα που μου αναλογουν ως ξενος και δεν τρομοκρατω.
Ειπα και στην αρχη αυτα τα ζητηματα ειναι πολυ λεπτα και πολυ ευαισθητα. Ειναι και πως εχει μεγαλωσει ο καθε ενας μας και πως εχει καλλιεργηθει.
Δεν ειπα οτι ολοι οι μεταναστες ειναι σκουπιδια, μα βλεπω οτι ζουν καποιοι ανθρωποι γεννιες εδω στην Βρετανια και τα εγγονια τους Βριζουν τον τοπο που εχουν γεννηθει...Δηλαδη την Βρετανια.
Οταν τους συμφερει ειναι Βρετανοι και οταν βρισκονται στον κυκλο τους βριζουν αυτο τον τοπο.
Λεω και παλι ειναι πολυ λεπτο το θεμα.Χρειζεται υπομονη ορεξη και ηρεμια να συζητησεις τετοια θεματα. Εγω αυτο το διαστημα δεν εχω τον χρονο δυστυχως.
Να ειστε καλα.

Αν παρόλα αυτά υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, θα σου πρότεινα να διάβαζες λίγο το παρακάτω topic (κλίκαρε στον τίτλο για να μπείς):
Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !

In anticipation of my resurrection...
Συνήθως δολοφονούν κάποιον που "είδε" κάτι. Ισως ο μικρός να είδε κάποια συναλλαγή π.χ. ναρκωτικών (από μεγάλο στα μικρά) και ο μεγάλος έδωσε εντολή (φοβίζοντάς τα προφανώς) να τον δολοφονήσουν. Μετά ο ίδιος έκρυψε το σώμα του.
Μπορεί να έγινε κάποια σατανιστική τελετή (αυτοί που ξέρουν κάτι περισσότερο ας εξετάσουν την ημερομηνία της δολοφονίας). Εξάλλου, ίσως βρέθηκαν κάποια προσωπικά του αντικείμενα (και τα παπούτσια του), που σημαίνει ότι πειράχτηκαν τα ρούχα του και τα προσωπικά του αντικείμενα.
Μια άλλη εκδοχή είναι να τον πούλησαν! Στην περιοχή της Μακεδονίας τα τελευταία 3 - 4 χρόνια κυκλοφορούν ύποπτα φορτηγάκια. Κατεβαίνει ο οδηγός και φωνάζει κάποιον πιτσιρικά να ελέγξει αν ανάβει το πίσω φως - που δεν ανάβει. Με το που πλησιάζει ο πιτσιρικάς κι άλλο, τον αρπάζουν μέσα από την καρότσα και φεύγουν.
Αν τα πιτσιρίκια αυτά είναι καθαρματάκια, μπορεί να συμφώνησαν με το κύκλωμα αυτό να πρισεγγίζουν άλλα παιδάκια. Ισως και γι αυτό λένε συνέχεια αρλούμπες, φοβούμενα τους "εργοδότες" τους.
(Το περιστατικό με το φορτηγάκι έτυχε στον ανηψιό μου και ευτυχώς - δόξα τω Θεώ - πρόλαβε να ξεφύγει...). Δυστηχώς, κάποια άλλα παιδάκια στην περιοχή είχαν εξαφανιστεί.
Πολλές πάντος οι υποθέσεις. Ας επλίσουμε να βρεθεί σύντομα λύση σ' αυτό που συναίβει και συμβαίνει...

Επίσης,έχουν αναφερθεί απαγωγές με τα φορτηγάκια που αναφέρεις ?
Ρωτάω από περιέργεια.Ευχαριστώ.
Τα αρχεία της αστυνομίας σίγουρα έχουν κάτι, η κατάθεση του ανηψιού μου όμως σιγά μην συσχετίστηκε (μην κουράσουν το κωλαράκι τους) από τους αστυνομικούς (σε άλλη πόλη ο ανηψιός μου).
Η περιγραφή όμως του παιδιού είναι φοβερή! Παρολίγο να τον χάσουμε κι αυτό με εξοργίζει. Πόσο δύσκολο είναι να ελέγχονται φορτηγάκια με γύφτους ή ρουμάνους? όταν αναφέρεται κάτι τέτοιο στην αστυνομία γιατί δεν υπάρχει άμεση κινητοποίηση? Τρεις δρόμοι είναι ρε γ@μ#τ# που οδηγούν από τη Δυτ. Μακεδονία προς άλλες πόλεις...
Γιατί δεν δώσανε σήμα στη Βέροια ή στην Έδεσσα για έλεγχο όλων τον μικρών φορτηγών?
Φοβούντε κι αυτοί ή κάτι μπλοκάρει/σταματά κάποιες έρευνες που θα φτιάχνανε τη χώρα μας καλύτερη και πιο ασφαλή?
Είμαι πεπεισμένος πως η ανασφάλεια και η φοβία που δημιουργείτε σιγά σιγά είναι "τεχνητό φαινόμενο"...
Ο χρόνος θα δείξει, αν και όλοι αδρανούν... Ολοι περιμένουμε να δούμε... Τίποτε περισσότερο. Κρίμα.

Edited by - valgraph on 05/06/2006 16:04:55