ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

giteana61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
24/03/2004, 10:13:23
Αγαπητέ Πέτρο,
μία μικρή αντίρρηση σχετικά με τον "αερόπλοιο" που λες. Εχω την εντύπωση ότι δεν επιτρέπεται να πετάνε μετά την δύση του ηλίου, και ο Νταβέλης είπε ότι το είδε κατά τις 8.30 το βράδυ.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Ntavelis666Μέλος
24/03/2004, 21:29:14
Kαλησπέρα σας Αγαπητοί Φίλοι !

Ostria, τι να πώ πια για'σένα κοπέλα μου...με έχεις τρελάνει. Έλεος πιά ! Κάθε φορά, μα κάθε φορά, δεν προλαβαίνω να πώ μια απλή πρόταση και τσούπ ! να'σαι και σύ με ένα κάρο στοιχεία. Να'σαι καλά αγαπητή μου Φίλη, προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ για τις πολυτιμότατες πληροφορίες σχετικά με το Ναό της Ίσιδος. Δεν γνώριζα τίποτα περί αυτού παρά μόνο οτι υπάρχει.

Navigator, καλώς όρισες ! Σχετικά με την ερώτηση που μου έθεσες έχω να σου πώ οτι το ιπτάμενο αυτό αντικείμενο στο σημείο όπου το είδα, πρέπει να'ταν πάνω απο 1.000 μέτρα αν κρίνω απο το μέγιστο υψόμετρο του Πεντελικού που είναι 1.109 μ.
Σίγουρα δεν ήταν αεροσκάφος. Το σχήμα του ήταν ακαθόριστο. Δεν μπορώ να το περιγράψω ικανοποιητικά. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου κάτι τέτοιο. Και φυσικά δεν έκανε τον παραμικρό θόρυβο.
Ξέχασα όμως να σας πώ μια λεπτομέρεια. Επειδή όπως ανέφερα και στο σχετικό post, γύρισα το κεφάλι μου ασυναίσθητα πρός τα πίσω, δεν είδα απο πού ήρθε αυτό το αντικείμενο και απο πόσο ψηλά. Ίσα που το πρόλαβα 3 δευτερόλεπτα πρίν χαθεί ολοκληρωτικά πίσω απο την κορυφή, πρός το Διόνυσο. Και ακόμα αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που με έκανε να κοιτάξω πίσω.

ΠΟΛΥ Αγαπητέ μου ROSTAR,
Με έχεις φέρει σε πολύ δύσκολη και άβολη θέση. Δεν νομίζω Φίλε μου οτι μου αξίζουν τα λόγια σου αυτά. Όπως και να'χει δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω. Μια παράκληση. Όποτε ξαναπεράσεις απο'κεί με το αυτοκίνητο σου, δώσε ένα χαιρετισμό στις πλαγιές του Βουνού. Ίσως να'μαι κάπου εκεί και να περιπλανιέμαι. Τον χαιρετισμό σου όμως θα τον νιώσω είμαι σίγουρος. Να'σαι καλά και πάλι και σε ευχαριστώ που στηρίζεις την προσπάθεια μου αυτή έστω και με λίγες γλυκές κουβέντες. Να ξέρεις οτι και έτσι ακόμα με βοηθάς ψυχολογικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε ευχαριστώ !

Φίλε Jonniebegood, σου προτείνω να αγοράσεις το βιβλίο του Βασίλη Στάμου με τίτλο "ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ; Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΕΝΟΣ ΜΥΘΟΥ εκδ. Genius Loki. Εκεί θα δείς μια καθαρά επιστημονική προσέγγιση του ζητήματος και θα δείς σε πολλά σημεία τον εν λόγω συγγραφέα να καταρρίπτει πανυγυρικά τον κ.Γιαννόπουλο. Αξίζει τον κόπο να το διαβάσεις.

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ

Ntavelis666Μέλος
24/03/2004, 21:30:20
Ήταν θαύμα ! Κυριακή μεσημέρι και να μην υπάρχει κανείς στη Σπηλιά ; ; ; Ούτε ένας ; ; ; Όπως καταλαβαίνετε το πανυγύρισα. Πήγα στον πάτο της Σπηλιάς έκατσα πάνω σε ένα αναπαυτικό σταλαγμίτη που είχε ξεκολλήσει απο την οροφή και αφέθηκα στην ονειρώδη μελωδία των σταγόνων που έπεφταν. Προσπαθούσα να τις ακούσω μία πρός μία. Ένιωσα τόσο όμορφα! Ένιωσα σα παιδί στην αγκαλιά της μητέρας του. Ξέρω οτι θα ακουστεί εντελώς ψωνίστικο αυτό που θα πώ, αλλά νόμισα πως ο Τόπος μου 'λεγε "μείνε". Θεέ μου ήταν τόσο γλυκό το συναίσθημα, που σπάνια το νιώθω εκεί μιάς και ο Τόπος δύσκολα ερημώνει απο τους επισκέπτες. Βέβαια αμέτρητες νύχτες έχω κάτσει μόνος μου εκεί για να βιώσω την υπέρτατη γαλήνη του Σπηλαίου, όμως πάντα υπάρχει κάτι τέτοιες ώρες που σε "ανυσυχεί" λιγάκι. Αυτή τη φορά ήταν απόγευμα και δεν υπήρχε ψυχή.
Ένα TDR όμως τα "γκρέμισε" όλα. Ένας-να μην τον χαρακτηρίσω- μπήκε μεσα στη Σπηλιά με το μηχανάκι του κάνοντας εφιαλτικό θόρυβο. Η απότομη αλλαγή συναισθημάτων μέσα μου με ξετίναξε ψυχολογικά. Ένιωσα σα να βιάζουν τη μητέρα μου μπροστά στα μάτια μου. Όταν τον πλησίασα και του'πα ευγενικά να βγεί έξω η απάντηση ήταν "πώς κάνεις έτσι ρε φιλαράκι, μια σπηλιά είναι". Πάτησε γκάζι και έφυγε. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να του "πώ" πόσο μάλλον να του "κάνω" περισσότερα. Όλη η Σπηλιά βρώμαγε απο την εξάτμιση. Έκατσα πάλι στο σταλαγμίτη και έπιασα τον εαυτό μου να κλαίει απο θλίψη και νεύρα. Δεν το πίστευα αυτό που συνέβη. Λές και το'κανε επίτηδες. Και'γω ; Τι έκανα εγώ ο άχρηστος για αυτό ; ΤΙΠΟΤΑ !
Τότε ήταν που ευχήθηκα ολόψυχα, ο επόμενος που θα μπεί μέσα να τον βρεί το χειρότερο κακό. Τώρα που σας γράφω αυτά, μετανοιώνω για την ευχή αυτή που έκανα τότε, δεν θέλω κανείς να παθαίνει ποτέ κανένα κακό, αλλά εκείνη τη στιγμή ήμουν τόσο φορτισμένος που τα λόγια μου αυτά βγήκαν εντελώς αυθόρμητα και μου φάνηκαν εντελώς φυσιολογικά.
Πράγματι λοιπόν, ύστερα απο πέντε λεπτά περίπου, μπήκε μέσα μια παρέα απο τέσσερις Αμερικάνους (αν κρίνω απο την προφορά τους) τρείς άντρες και μια γυναίκα. Ήταν αρκετά καλοντυμένοι, με τα πουλοβεράκια τους, τα λουστρινάκια τους και τα πουκαμισάκια τους.
Ύστερα απο λίγο, ήρθε και μια παρέα νεαρών, πάλι τρία αγόρια και ένα κορίτσι. Αυτοί φώναζαν, σφύριζαν και ούρλιαζαν. Παραδέχτηκα πλέον οτι δεν πρόκειται ποτέ να βρώ υσηχία σε αυτό το μέρος, πλήν των προχωρημένων νυχτερινών ωρών και έκανα να βγώ πρός τα έξω. Έκατσα σε ένα μαρμάρινο βράχο στα αριστερά της εισόδου περιμένοντας να βγούν για να ξαναμπώ μιάς και η ώρα είχε προχωρήσει και υπέθεσα οτι δεν θα ερχόταν άλλος. Πράγματι λοιπόν, μετά απο ένα τέταρτο περίπου, η παρέα των νεαρών και η πιο θορυβώδης, έφυγε και έμειναν μόνο οι ξένοι. Πέρασε μισή ώρα και αυτοί δεν έλεγαν να βγούν. Η μισή ώρα είχε γίνει 40 λεπτά. Μα που πήγαν, αναρωτιόμουν. Σίγουρα πάντως δεν ήρθαν για εξερεύνηση του Σπηλαίου οπότε να υποθέσω οτι μπήκαν σε κάποιο άνοιγμα ή κάτι τέτοιο. Η αμφίεση τους το απεδείκνυε αυτό. Μπαίνω μέσα με το φακό, κοιτάζω παντού αριστερά, δεξιά, πάνω κάτω...οι ξένοι άφαντοι ! Δεν μπορεί λέω, θα μπήκαν μέσα στα εκκλησάκια. Δεν ήταν ούτε εκεί. Ξαναμπαίνω μέσα, όμως τίποτα. Άρχισε να με πιάνει μια ελαφριά ταχυκαρδία, δεν πανικοβλήθηκα όμως, απλά χαιρέτησα το Σπήλαιο και έκανα να βγώ πρός τα έξω και να περιμένω μπάς και φανούν. Καθώς έβγαινα, άκουσα μέσα απο τα βάθη του Σπηλαίου πίσω απο τους βράχους πάλι εκείνη τη "γυναικεία φωνή" για την οποία είχε γίνει λόγος στο πρώτο τόπικ της Πεντέλης και η οποία έχει καταγραφεί για πολύ ώρα σε βίντεο. Αυτή τη φορά όμως ήταν εντονότερη. Ήταν πέρα για πέρα γυναικεία. Ήταν συρτή και έμοιαζε κάτι μεταξύ θρήνου και έκκλησης για βοήθεια. Ακούστηκε πέντε φορές. Φτάνωντας στην είσοδο ακούστηκαν απο πάνω ήχοι μεταλλικοί και ένας ήχος ίδιος με εκείνον που κάνει το πλαστικό μπουκάλι όταν το τσακίζεις στα χέρια σου.
Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω ώς φόβο αυτό που ένιωσα τότε. Γιατί αν είχα φοβηθεί θα'χα φτάσει αεροπορικώς σπίτι μου. Έκατσα εκεί μέχρι αργά περιμένοντας να δώ αν εμφανιστούν οι ξένοι. Αμάξι πάντως δεν υπήρχε πουθενά. Και οι ξένοι...άφαντοι.

24/03/2004, 22:17:47
φιλε Ntavelis666, ελαβα ενα μηνυμα σου και σου απαντησα

ηρθε η απαντηση?

οι "Αμερικανοι" εμοιαζαν μεταξυ τους?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

CernavusΜέλος
25/03/2004, 03:02:17

Αυτό κάτι μου θυμίζει...

Θυμίζει -Μπαλάνο: "Το Αίνιγμα της Πεντέλης" σελ 39-40.

Κοίτα να δεις συγχρονικότης!
κοντά στις αναφορές του JBG για "αντιληπτικές διαταραχές".

GlorfindelΜέλος
25/03/2004, 22:59:33
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

quote:
Καθώς έβγαινα, άκουσα μέσα απο τα βάθη του Σπηλαίου πίσω απο τους βράχους πάλι εκείνη τη "γυναικεία φωνή" για την οποία είχε γίνει λόγος στο πρώτο τόπικ της Πεντέλης και η οποία έχει καταγραφεί για πολύ ώρα σε βίντεο. Αυτή τη φορά όμως ήταν εντονότερη. Ήταν πέρα για πέρα γυναικεία. Ήταν συρτή και έμοιαζε κάτι μεταξύ θρήνου και έκκλησης για βοήθεια. Ακούστηκε πέντε φορές. Φτάνωντας στην είσοδο ακούστηκαν απο πάνω ήχοι μεταλλικοί και ένας ήχος ίδιος με εκείνον που κάνει το πλαστικό μπουκάλι όταν το τσακίζεις στα χέρια σου.

ΗΘΕΛΑ ΦΙΛΕ ΝΤΑΒΕΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΩΝΗ ΕΜΟΙΑΖΕ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΡΗΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

ΠετροςΜέλος
26/03/2004, 23:14:50
Αγαπητή μου φίλη OSTRIA,

Δεν μου αρέσει να διαφωνώ ...αλλά θα διαφωνίσω (χεχεχεχεχε).
Δεν θυμάσαι αλήθεια στα τέλη της 10ετίας του '70 συγκεκριμένα 79-80,
το αερόπλοιο της Goodyear που πέταγε πάνω από την πόλη,βράδυ,σε χαμηλό
ύψος,και άναβαν στο πλάϊ του κυλιώμενες διαφημήσεις?
Τώρα εάν υπάρχει σχετική οδηγία απαγόρευσης πτήσης αεροπλοίων κατά την
νύκτα,δεν το ξέρω.Πάντως γεγονός είναι ότι ένα τέτοιο αερόπλοιο θα χρη
σιμοποιηθεί σαν επίκουρο μέσο ιπτάμενης ασφάλειας κατά την διάρκεια
των αγώνων.
Ξαναλέω Μακάρι αυτό που είδε ο φίλος μας ο Νταβέλης να ήταν κάτι άλλο!

Φιλικώτατα
Πέτρος

Ntavelis666Μέλος
27/03/2004, 20:55:22
Καλησπέρα σε όλους !

Φίλε μου Jonniebegood, σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες να τα πούμε απο κοντά. To χάρηκα πάρα πολύ.

Φίλε Glorfindel, η φωνή όπως είπα και παραπάνω, έμοιαζε σα να θρηνεί και σα να ζητάει βοήθεια. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς απο τα δύο ισχύει. Για το μόνο που είμαι 1000% σίγουρος είναι οτι η φωνή ήταν γυναικεία.
Όχι, ούτε το βίντεο, ούτε η ηχογράφηση βρίσκεται στο Internet.

Ntavelis666Μέλος
27/03/2004, 20:56:23
ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η Πεντέλη αποτελούσε τον υπ'αριθμόν 1 αγαπημένο τόπο των κακομοίρηδων αυτοαποκαλούμενων "σατανιστών". Πολύ πρίν καούν τα δάση, ο περιηγητής θα μπορούσε να δεί αμέτρητα κατάλοιπα τελετών όχι μόνο στη Σπηλιά αλλά και στα γύρω απο αυτήν δάση. Ειδικά αυτή η δύσμοιρη Σπηλιά του Νταβέλη ταυτίστηκε άμεσα με διαβόλους τριβόλους και μαύρες τελετές. Δεν φταίνε όμως οι "σατανιστές" που το Βουνό της Πεντέλης πήρε την κακή φήμη του ώς άντρο του σατανά. Πολύ περισσότερο φταίνε αυτοί οι πραγματικά "πτωχοί τω πνεύματι" φανατικοί οπαδοί του χριστιανισμού που λόγω του σκοταδισμού και της δεισιδαιμονίας που επέβαλλε η χριστιανική πίστη στο μυαλό τους, ερμηνεύουν οποιοδήποτε μεταφυσικό συμβάν σε έργο του διαβόλου.
Τα πράγματα έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό που όποιος ακούσει το όνομα Πεντέλη το μυαλό του πάει κατευθείαν σε ένα πράγμα : στο σατανισμό. Και δεν μπορώ να μένω βουβός μπρός σ'αυτή την ανίερη ταύτιση του Ιερότερου Βουνού της Αττικής που πάντα ΦΩΣ έδινε και ΦΩΣ θα δίνει με τα ξενόφερτα και κακομούτσουνα διαβολάκια της γελοίας "Σολωμονικής". Τι δουλειά έχει ο Βελιάλ, ο Ανδρομάλιος και ο Γλασυαλαβόας με το Λατομείο του Παρθενώνα ; ; ; Τι δουλειά έχουν αυτοί οι υποτιθέμενοι υπηρέτες μιάς ψευδοθεότητας όπως ο διάβολος με το Βουνό της μίας και μοναδικής και ανυπέρβλητης ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ; ; ; Ας αφήσουμε όμως το διάβολο και τους...υπηρέτες του. Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που πολύ καλά γνωρίζουν οτι ο σατανάς δεν είναι παρά ένα καλοστημένο παιχνίδι των χριστιανών για να ελέγχουν τις ανθρώπινες ψυχές αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Ακούω πολλούς που είχαν δυσάρεστες εμπειρίες στη Σπηλιά και τις οποίες απέδωσαν στο διάβολο ή τελοσπάντων σε κάτι πολύ κακό. Ακούω άλλους που λένε οτι η ατμόσφαιρα της Σπηλιάς είναι διαβολική. Άλλοι αφήνουν κασετοφωνάκια να γράφουν όλη νύχτα μες τη Σπηλιά και μόλις καταγραφεί ένας περίεργος ήχος, κοιτούν να δημιουργούν εντυπώσεις αφήνωντας υπονοούμενα οτι προέρχεται απο κάτι διαβολικό επικαλούμενοι μάλιστα το όνομα "Νταβέλης" το οποίος καθώς λένε προέρχεται απο το "διάβολος". Ξέρετε τώρα, Νταβέλης-Devillish (Διαβολικός).
Άλλοι αποκαλούν τη Σπηλιά αυτή "άντρο του διαβόλου" ΠΟΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ; ; ; ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ; ; ; Άλλοι πάλι λένε πως μέρες μετά απο κάποια επίσκεψη τους στη Σπηλιά βιώνουν δυσάρεστες καταστάσεις που βολεύονται να τις αποδίδουν στις "κακές δυνάμεις" της Σπηλιάς ή και στην ίδια τη Σπηλιά.
Επομένως Αγαπητοί Φίλοι αν μετά απο κάποια επίσκεψη σας στην Πεντέλη και τη Σπηλιά της, σηκώσετε πυρετό, σας παρατήσει ο/η αγαπημένος/νη σας, έχετε εφιάλτες με τον Νταβέλη-Διάβολο να κυνηγάει να σας κατασπαράξει, σας πιάσει "κόψιμο", πέσετε και χτυπήσετε, σας σκάσει το λάστιχο του αυτοκινήτου σας, σας απολύσουν απο τη δουλειά σας, καεί το βίντεο σας, για όλα αυτά θα φταίει η τρισκατάρατη Σπηλιά της Πεντέλης και ο Διάβολος που την κυβερνά.

ΣΥΝΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΠΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ; ; ; ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟ.

Σας ζητώ συγγνώμη για το έντονο ύφος μου, αλλά δεν αντέχω μπροστά σε αυτή την ύστατη βλασφημία. Παντού, όπου κι'αν ψάξω, με όποιους κι'αν μιλήσω, οτι κι'αν διαβάσω, το μόνο που θα δώ είναι μια Πεντέλη "υποταγμένη" στο "σατανά".
Ε,όχι. Το πράγμα παρατράβηξε μου φαίνεται.

SAUDiΜέλος
27/03/2004, 23:04:09
Εγω προσωπικα οποτε ανεβενω στη Πεντελη νιωθω μια απιστευτη γαληνη και ψυχικη ηρεμια! Εχω παει παρα πολλες φορες στη σπηλια, ποτε δεν με εχει τρομαξει κατι εκει, ποτε δε μου εχει τυχει κατι περιεργο η "διαβολικο" Εχω και στο δωματιο μου καποιες πετρουλες και κομματια μαρμαρου απο το βουνο...Οχι δεν εχει τυχει να διωχετευσουν το σπιτι μου με κακη και "διαβολικη" ενεργεια.. ολα ειναι μια χαρα, ειναι απλα 2 πετρουλες του ιερου βουνου!
Το λεω αυτο φιλε Νταβελη γιατι εχω ακουσει και κατι τετοια οπως. "οι πετρες που πειρα απο το βουνο μου εφεραν κακο στο σπιτι μου και τις απομακρινα αμεσως!"

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-

AZΩΕΛΜέλος
26/04/2004, 20:32:13
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...

ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ...
ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ;
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ;
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
ΤΙ ΕΙΜΑΙ;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΩ;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑ;
ΠΟΥ ΠΑΩ;
ΠΟΙΑΝΟΥ "ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ" ΑΠΟΤΕΛΩ ΜΕΡΟΣ;
ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ;
θΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ; ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ;
ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΓΥΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ
ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ
ΜΑΣ "ΠΑΤΡΙΔΑ"...

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ,
ΑΝ ΕΙΣΑΙ... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ...
ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΕ
ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ.

Ας γινει...

spiritΜέλος
26/04/2004, 21:25:19
Καλως ηρθες ΑΖΩ ΕΛ..

ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΟΥ..ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ;

OM

26/04/2004, 21:53:00
Καλησπερα Αζωελ...
θα ηταν ομορφο μιας και ανοιξες αυτο το
συμαντικο θεμα να εκτεθεις λιγακι...
μιλα μας για την αποστολη σου
λοιπον και πιστευω οτι θα ερθουν και αλλοι
μιλα μας λοιπον για σενα...
καλως ηλθες...

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

zezmpergΜέλος
26/04/2004, 22:54:47
Σας χαιρετώ.
Καλώς ήρθες στην μεγάλη παρέα του esoterika ΑΖΩΕΛ.

θΈΛΩ, ΓΙΑΤΊ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ...
Λέξεις με προεκτάσεις.....
Περιμένουμε τα φτερά της καρδούλας σου.
Σε χαιρετώ ΑΖΩΕΛ.

Σας χαιρετώ με εκτίμηση.

27/04/2004, 00:41:52
Ισως, στην αρχή της δημιουργίας, αυτός που υπήρχε πριν από το χρόνο και την εκδήλωση, έδωσε κίνηση στο χάος γεννόντας τις αρχικές νότες της ύπαρξης, μόνο και μόνο για να μας κάνει ένα δώρο: Αυτό το υπάρτατο γιατί. Ολη μας η ζωή, η διερεύνησή του. Μέχρι που κάθε μόριό μας, γίνει συνειδητό σε αυτό το γιατί. Αυτό είναι το δώρο.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

AZΩΕΛΜέλος
27/04/2004, 01:44:15
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΩΣ-ΟΡΙΣΜΑ...
ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ... ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΘΗΚΑ...
ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...ΣΥΝΗΘΗΣΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ...
ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ... ΠΩΣ ΑΓΑΠΩ... ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ... ΝΙΩΘΩ... ΚΑΤΑΝΟΩ... ΠΙΣΤΕΥΩ... ΘΥΜΩΝΩ... ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΑΠΩ.
ΕΙΜΑΙ "ΓΥΝΑΙΚΑ", ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΟΣ "ΓΗΣ", ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ, ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ, ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ, ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ, ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ, ΠΟΥ ΓΕΦΥΡΩΝΕΙ...
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΤΡΟ...
ΜΙΑ ΙΕΡΕΙΑ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ...
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ, ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ...
...ΕΙΜΑΙ...ΑΧ!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ... ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ... ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΑΚΟΥΝΗΤΟ, ΑΤΑΡΑΧΟ, ΑΠΟΜΑΚΡΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΟ.
ΔΕ ΖΩ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ. ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.
ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΖΩ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ... ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΚΑΙ ΝΟΩ ΠΟΣΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ "ΒΡΕΘΕΙΣ".
ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ...
ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ... ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΥΓΩ, ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΩ, ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ... ΚΑΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΛΗΘΗ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΡΩΤΩ..<<ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;>> ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ...
ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΡΑΓΕ, ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ; ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ; ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΦΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΑΜΕΤΟΧΗ;
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΥΝΕΤΑΙ...
ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΙΣΩ... ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ; ΩΩΩΩΩ!!! ΜΑΚΑΡΙ! ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ.
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ; ΜΑΚΑΡΙ! ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΡΑΧΗ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΩ.

ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ/ΣΟΥ/ΤΟΥ/ΤΗΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΙΣΩΣ ΟΙ "ΛΕΞΕΙΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΩΘΗΣΟΥΝ ΒΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ".
ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ; ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ;
ΤΙ ΛΕΤΕ; ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ;

<<ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΟΙ... ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...)

Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ Η ΔΙΨΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΛΚΥΣΕ.
ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ... !

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ....

Ας γινει...

spiritΜέλος
27/04/2004, 02:53:21
quote:

ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ/ΣΟΥ/ΤΟΥ/ΤΗΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΙΣΩΣ ΟΙ "ΛΕΞΕΙΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΩΘΗΣΟΥΝ ΒΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ".
ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ; ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ;
ΤΙ ΛΕΤΕ; ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ;

quote:

Υπαρχει μια παρακαταθηκη ιδεων,καποιες απομακρες αναμνησεις ζωης,και μια ιδεα αποστολης..
τιποτε δεν ειναι τυχαιο,σιγουρα και τιποτε δεν ειναι αυτονοητο τελικα.
Οι σκεψεις ειναι για να μοιραζωνται και να διανθιζωνται με αλλες σκεψεις,ειτε ειναι απο δανειστικη βιβλιοθηκη,ειτε ειναι αυθεντικες.
Διαισθητικα κατανοω το κινητρο και τον σκοπο..κι ευχαριστω!
Ο ανθρωπος ειναι εδω για να πραγματοποιηση καποιο σκοπο ,μικρο η μεγαλο δεν εχει σημασια,υπαρχει μια αποστολη για τον καθενα απο εμας,μερικες φορες αυτη η φορμα ζωης ειναι αφανταστα ασφυκτικη και φανταζει διχως ουσια,αν συλλογιστη κανεις το απειρο και θεσει τον εαυτο του μεσα σ αυτο.
Οταν μπορει καποιος να συλλαβη την σχεση αυτη του ανθρωπου με το απειρο κανει το πρωτο βημα προς την προοδο και ανελιξη της αυτογνωσιας,απο εκει και περα υπαρχουν διαφοροι δρομοι που καποιος μπορει ν ακολουθηση αλλοι τον δρομο τον λενε ΘΕΟ,αλλοι ΧΡΗΜΑ,αλλοι ΣΕΧ και αλλοι ζουν για τον δρομο,μαθαινουν στον δρομο,και ενεργουν σε αυτον.
Μερικες φορες ο δρομος χανεται για λιγο απο εμπρος μας,μεσα απο δοκιμασιες που αντιμετωπιζουμε αλλα το ζητουμενο ειναι να υπαρχει μια πυξιδα,δηλαδη ενας σταθερος προσανατολισμος για τον καθε ταξιδευτη,μια πυξιδα ειναι η καρδια η αλλη ειναι ο νους ισως εκει ειναι που μερικες στιγμες χανεται η ισσσοροπια.
Εδω σε αυτον τον χωρο στο Εσωτερικα μετα απο εναν χρονο,εμαθα πολλα και εκτιμω την προσπαθεια ολων οσων δημιουργηκα και σταθερα συμμετεχουν.

Αυτα για συνεχεια.
ΟΜ

27/04/2004, 10:34:46
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ AZΩΕΛ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΜΕΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ....
ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ...

ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ...
ΑΝ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΘΟΥΜΕ ΕΑΝ ΜΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΟΙΡΑΣΩ..
ΒΑΔΙΖΩ ΕΛΑ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..
ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΥ....

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ..

ΕΝΑ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ...
ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...

ΘΥΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ......

Η ΨΥΧΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΥΡΕΣ...
ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ???????????

ΜΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ...
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΓΥΡΟ ΜΑΣ.....
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..
Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ...........

ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗΣ...
ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΝΙΟΘΩ.... (ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΜΟΥ........

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

AZΩΕΛΜέλος
27/04/2004, 17:50:00

ΣΑΝ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ Η ΘΑΛΑΣΣΑ
ΤΟ ΚΥΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ..
ΑΝΕΜΟΥ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΙΣΜΑ
ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΑΚΡΑ..
ΣΑΝ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ Η ΘΑΛΑΣΣΑ
ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ, ΚΡΥΦΑ ΚΙ ΑΠ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ..
ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΑΝΕΙΠΩΤΟ Η ΚΑΡΔΙΑ
ΣΤ ΑΝΕΓΓΕΙΧΤΑ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ

ΣΑΝ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΡΙΑΙΝΑ ΓΙΑ ΖΩΗ..

ΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ Η ΘΑΛΑΣΣΑ
ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΣΤΕΚΕΙ Η ΣΚΕΨΗ..
ΙΣΩΣ ΚΟΡΑΛΙ ΝΑ ΓΕΝΕΙ, ΥΦΑΛΟΣ ΙΣΩΣ ΦΥΚΙ..
ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΠΟΡΟ ΔΥΝΑΜΗΣ
ΚΑΙ ΦΑΓΩΘΕΙ ΑΠΟ ΨΑΡΙ
ΓΟΡΓΟΝΑ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ, ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ..
ΜΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙ
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ, ΟΡΑΜΑ..
ΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΧΗ ΜΟΥ Η ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΩ ΖΗΤΩ..
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΨΩ...

Ας γινει...

AZΩΕΛΜέλος
27/04/2004, 18:11:16

ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΥΡΕΣ Η ΨΥΧΗ, ΑΦΟΥ ΤΕΙΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΥΝ;
ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ... ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΜΗΝ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΝ!

ΝΑΙ... ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΑΖΗΤΩ ΑΣΦΑΛΩΣ! ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ Α-ΝΟΗΤΗ ΑΝ ΕΠΑΥΑ ΝΑ ΓΥΡΕΥΩ, ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ...

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ...ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ...
ΠΑΙΔΙ, ΣΥΝΕΙΔΙΤΟΠΟΙΗΣΑ, ΠΩΣ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΝΟΙ. ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ. ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΓΝΩΡΙΜΑ... ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ... ΚΟΙΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΕΦΙΕΛΤΕΣ, ΟΝΕΙΡΑ... ΚΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ.
ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ... ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ.
ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ... ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ.
ΜΝΗΜΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ, ΑΤΑΚΤΕΣ, ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ... ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΕΣ, ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ...
ΕΚΛΑΨΑ, ΤΑΡΑΧΤΗΚΑ, ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΑ, ΕΣΠΑΣΑ, ΑΡΝΗΘΗΚΑ, ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΑ, ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΗΣΑ. ΕΙΠΑ.. ΔΕΧΟΜΑΙ! ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ. ΤΑΚΤΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ...

ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ) ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΘΕΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΟΙ...

ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ, ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ-ΧΩΡΟ-ΧΡΟΝΟ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;
ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ, ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟ-ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ-ΧΩΡΟ-ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ-ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ-ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΔΩ;

Ας γινει...