- Προφητείες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα επόμενα χρόνια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Ψηλός
... ναι, και εκεί που κοιμόσουνα ξύπνησες!!!
Σε αντίθεση με σένα που ακόμα κοιμάσαι.

macedon
Edited by - macedon on 24/08/2006 15:06:15
Γραφεις:
"εμπρος του χριστου τα παλικαρια(χαχαχαχαχα)
πολεμιστε για την δοξα του γιαχβε που ειναι και χριστος και αγιο πνευμα μα δεν ειναι τρεις ειναι ενας"
Εσύ έχεις ψυχή, λόγο και πνεύμα (ελπίζω).
Είσαι ένας η τρεις;
Γραφεις:
"και μπορει να μιλαει με τον εαυτο του αλλα δεν ειναι σχηζοφρενης
ειναι ο θεος και ολα τα μπορει"
Εσύ δεν σκέφτεσαι (ελπίζω) καμια φορα, πρέπει να κάνω αυτό η το άλλο;
Γραφεις:
"σκοτωστε τους αλοθρησκους σφαξτε τους αθεους"
βγάλτε τα συκώτια από τους χριστιανούς, για να δείτε το μέλλον, όπως έκανε ο γελοιωδέστατος (κατά Καβάφη) Ιουλιανός.
Γραφεις:
"απαντατε σε ολες τις αντιθετες θεσεις με ασυναρτησιες"
Τα μοσχάρια έχουνε μπερδευτεί τελικά.
Λες το Διά να τον πήρανε οι Gauchos της Αργεντινής και να τον εβοσκουσε ο Maradona;
Κάποτε θα τον έφαγε και από τότε νομίζουνε κάποιοι ότι ο Maradona είναι θεός... τώρα καταλαβαίνω τι γίνεται.
Γραφεις:
"οσο ποιο φτωχοι στο πνευμα τοσο ποιο κοντα στον παραδεισο"
...Τώρα μιλήσανε τα μεγάλα πνεύματα.
Edited by - samuel1974 on 24/08/2006 15:41:26
quote:
Εσύ έχεις ψυχή, λόγο και πνεύμα (ελπίζω).Είσαι ένας η τρεις;
και να δεχτω για χαρη της συζητησης οτι υπαρχει ψυχη και πνευμα
και παλι δεν στελνω την ψυχη μου καπου και το πνευμα μου να προσεχει την ψυχη μου εκει που την εχω στηλει
ουτε η ψυχη μου μου μιλαει ουτε το πνευμα μου
quote:
Γραφεις:
"και μπορει να μιλαει με τον εαυτο του αλλα δεν ειναι σχηζοφρενης
ειναι ο θεος και ολα τα μπορει"Εσύ δεν σκέφτεσαι (ελπίζω) καμια φορα, πρέπει να κάνω αυτό η το άλλο;
εχει διαφορα το σκεφτομαι και εχει διαφορα το μιλαω με τον μπαμπη που ειναι εγω και τον εστειλα να παρει τσιγαρα και με πηρε τηλεφωνο να μου πει αν θελω και κοκα-κολα
ευελπιστω οτι εχεις αρκετη φαια ουσια που να καταλαβενεις την διαφορα
quote:
Γραφεις:
"σκοτωστε τους αλοθρησκους σφαξτε τους αθεους"βγάλτε τα συκώτια από τους χριστιανούς, για να δείτε το μέλλον, όπως έκανε ο γελοιωδέστατος (κατά Καβάφη) Ιουλιανός.
το μελλον οι αρχαιοι δεν το εβλεπαν στα συκωτια των ανθρωπων
αλλα με ηνοσκοποια και αντε σε κανενα σφαχτο ζωακι
η μπουρδα που γραφεις για τον ιουλιανο καλο θα ηταν να την τεκμηριωσεις με ιστορικα στοιχεια
quote:
λεω
"απαντατε σε ολες τις αντιθετες θεσεις με ασυναρτησιες"
και απαντας
quote:
Τα μοσχάρια έχουνε μπερδευτεί τελικά.
Λες το Διά να τον πήρανε οι Gauchos της Αργεντινής και να τον εβοσκουσε ο Maradona;
Κάποτε θα τον έφαγε και από τότε νομίζουνε κάποιοι ότι ο Maradona είναι θεός... τώρα καταλαβαίνω τι γίνεται.
αν δεν το καταλαβες μολις εχεις αποδηξει την προηγουμενη μου θεση
quote:
Γραφεις:
"οσο ποιο φτωχοι στο πνευμα τοσο ποιο κοντα στον παραδεισο"...Τώρα μιλήσανε τα μεγάλα πνεύματα.
να που τελικα συμφωνουμε και σε κατι
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Γράφεις:
"και να δεχτω για χαρη της συζητησης οτι υπαρχει ψυχη και πνευμα
και παλι δεν στελνω την ψυχη μου καπου και το πνευμα μου να προσεχει την ψυχη μου εκει που την εχω στηλει, ουτε η ψυχη μου μου μιλαει ουτε το πνευμα μου"
"εχει διαφορα το σκεφτομαι και εχει διαφορα το μιλαω με τον μπαμπη που ειναι εγω και τον εστειλα να παρει τσιγαρα και με πηρε τηλεφωνο να μου πει αν θελω και κοκα-κολα"
Για να σε ξεμπερδέψω λίγο. Ο Θεός είναι παντού. Ο Λόγος του Θεού ήτανε παντού και πάντα. το "κάπου" και το "εκεί", το "πριν" και το "μετά" για τον Θεό δεν υπάρχει, για τον Θεό όλα είναι ένα "εδώ" και ένα "τώρα".
Και ο Θεός που μιλούσε στους Πατέρες της Παλαιάς Διαθήκης ήτανε ο Λόγος του Θεού.
ειπα οτι συμφωνα με αυτα που πιστευεται
ο θεος γιαχβε εστηλε τον εαυτο του χριστο στην γη να διαδωσει τον λογο του και εστηλε τον εαυτο του αγιο πνευμα να ειναι μαζι με τον εαυτο του χριστο
ο χριστος μιλουσε με τον εαυτο του,γιαχβε στον κηπο των ελαιων
για να ολοκληροσουμε
ο γιαχβε με τον χριστο και το αγιο πνευμα ειναι μια δυναμη με τρεις εκφρανσεις η τρεις διαφορετικες δυναμεις;;;;
αν ειναι τρεις διαφορετικες δυναμεις τοτε εχετε πολυθεισμο
αν ειναι μια τοτε εχετε εναν σχυζοφρενη θεο
Ο Άγιος Κοσμάς τα εξηγεί αυτά όλα με πολύ απλό τρόπο, ώστε να τα καταλάβουνε όλοι.
Ο Θεός είναι μία δύναμη, μία εξουσία, μία δόξα. Όπως ο Θεός είναι ΕΝΑΣ, έτσι και κάθε άνθρωπος, που είναι εικόνα του ζωντανού Θεού, είναι ΕΝΑΣ. Η ψυχή του ανθρώπου είναι κατα τον τύπο του Πατρός, ο λόγος του ανθρώπου, δηλαδή η λογική και η σκέψη είναι κατα τον τύπο του Λόγου του Θεού και γεννάται απο τον Πατέρα. Το πνεύμα του ανθρώπου, που δίνει ζωή στο ανθρώπινο σώμα είναι κατα τον τύπο του Αγίου Πνέυματος, που εκπορεύεται απο τον Πατέρα.
Επειδή όμως ο Θεός είναι παντού και είναι άχρονος, οι έννοιες χώρος και χρόνος δεν υπάρχουνε για αυτόν, γιατί αυτές οι έννοιες δημιουργήθηκανε απο τον Θεό για να κινούμαστε μέσα σε αυτές τα ορατά και τα αόρατα, νοήμονα και μη κτίσματα του. Για το Θεό δεν υπάρχει "εκεί" και "αλλού", όπως λες ότι έστειλε αλλού το Άγιο Πνεύμα και αλλού το Λόγο του. Για το Θεό δεν υπάρχει "πριν" και "μετά", όπως λες ότι έστειλε μετά το Άγιο Πνεύμα.
Αν τα γράφουνε έτσι οι γραφές τα γράφουνε για να μας δώσουνε να καταλάβουμε, μία μικρή ιδέα, περι τίνος πρόκειται. Τα λόγια που χρησιμοποιούνε οι ανθρώπινες γλώσσες και οι γλώσσες των αγγέλων, δεν μπορούνε να περιγράψουνε το τι είναι ο Θεός. Απλά χρησιμοποιούμε λέξεις για να έχουμε μία μικρή εικόνα, της Αγίας Τριάδος.
Ο Χριστός είναι Θεάνθρωπος, και σαν άνθρωπος προσευχότανε στο Όρος των Ελαιών.
ο χριστος ειναι ο θεος(γιαχβε) η οχι;;;
αν ο χριστος ειναι ο γιαχβε τοτε εχουμε σχιζοφρενη θεο
αν δεν ειναι τοτε εχουμε πολυθεισμο
απαντησε λοιπον σε αυτο που σε ρωταω
ειναι ενα προσωπο η τρια;
Edited by - gigenis on 26/08/2006 15:58:12
quote:
Επειδή όμως ο Θεός είναι παντού και είναι άχρονος, οι έννοιες χώρος και χρόνος δεν υπάρχουνε για αυτόν, γιατί αυτές οι έννοιες δημιουργήθηκανε απο τον Θεό για να κινούμαστε μέσα σε αυτές τα ορατά και τα αόρατα, νοήμονα και μη κτίσματα του. Για το Θεό δεν υπάρχει "εκεί" και "αλλού", όπως λες ότι έστειλε αλλού το Άγιο Πνεύμα και αλλού το Λόγο του. Για το Θεό δεν υπάρχει "πριν" και "μετά", όπως λες ότι έστειλε μετά το Άγιο Πνεύμα.
Μία μικρή παρέμβαση αν επιτρέπετε.
Αυτο που αναφέρεις παραπάνω φίλε samuel το καταλαβαίνεις ?
Επειδή εγώ αδυνατώ , θα ήθελα να με διαφωτίσεις αν γίνεται, με λογικά επιχειρήματα.
Γράφεις:
"Μία μικρή παρέμβαση αν επιτρέπετε.
Αυτο που αναφέρεις παραπάνω φίλε samuel το καταλαβαίνεις ?
Επειδή εγώ αδυνατώ , θα ήθελα να με διαφωτίσεις αν γίνεται, με λογικά επιχειρήματα."
Δηλαδή τι λογικά επιχειρήματα, θέλεις να φέρω για να καταλάβεις το πως είναι ένας άχρονος Θεός;
Η λογική που έχουμε εμείς οι άνθρωποι είναι τέτοια, για να σκεφτόμαστε μέσα στον χρόνο και μέσα στο χώρο. Αλλά ο Θεός δεν βρίσκεται μέσα στον χωροχρόνο, αλλά ο χωροχρόνος βρίσκεται μέσα στον Θεό.
Θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω με ένα απλό παράδειγμα, το τι είναι ο άχρονος Θεός.
Κάθεται κάποιος στο σπίτι του, στην Αθήνα και περιμένει επίσκεψη απο κάποιους φίλους του ή απο κάποιους συγγενείς του, που θα έρθουνε απο Θεσσαλονίκη. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και στο ακουστικό μιλάει ένας αστυνομικός της τροχαίας, και του λέει (μακριά απο μας) ότι οι φίλοι του είχανε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα έξω απο το Σχηματάρι.
Τι θα σκεφτεί αυτός ο άνθρωπος;;
Αν πιστεύει στο Θεό, θα πει: "Κάνε Θεέ μου, να μην έχουνε πάθει κάτι."
Αν ο Θεός ήτανε μέσα στο χωροχρόνο και το κακό είχε ήδη γίνει, να έχουμε δηλαδή βαριά τραυματίες και νεκρούς, τότε όσο παντοδύναμος και να ήτανε ο Θεός, δε θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή της ιστορίας. Οι φίλοι του θα είχανε ήδη σκοτωθεί και θα βρισκότανε ήδη νεκροί στο νοσοκομείο. Ο γιατρός θα είχε ήδη ανακοινώσει ώρα θανάτου κ.λ.π.
Αλλά επειδή ο Θεός είναι άχρονος, το "αυτί" του βρίσκεται τώρα και εισακούει την προσευχή αυτού του ανθρώπου, αλλά το "χέρι" του βρίσκεται πίσω στο χρόνο, και μάλιστα λίγο πριν το αυτοκίνητο με τους επισκέπτες απο τη Θεσσαλονίκη χτυπήσει πάνω στη μηχανή, που κάνει προσπέραση.
Αν εισακουστεί η προσευχή του, τότε ο Θεός θα επέμβει πριν απο το ατύχημα και θα σώσει τους φίλους του και θα τη γλιτώσουνε με καμιά γρατσουνιά και κανένα σπασμένο χέρι. Τότε ο τροχονόμος θα του πει, ότι οι φίλοι του αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο νοσοκομείο τραυματίες, αλλά δεν διατρέχουνε κανένα κίνδυνο και ότι ήτανε πολύ τυχεροί.
Αυτός είναι ο άχρονος Θεός.
βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά φίλε samuel θές να πείς ότι η προσευχή η ο Θεός μπορεί να αλλάξει τετελεσμένα γεγονότα ?!
Στο παράδειγμα που δίνεις όταν το ατύχημα έχει συμβεί , οι φίλοι του ατόμου που αναφέρεις θα είναι η ζωντανοί ή νεκροί και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει με κανένα τρόπο εκ των υστέρων. Αυτό λέει η κοινή λογική.
Ομολογώ οτι δεν καταλαβαίνω πως το αντιλαμβάνεσαι και το θεωρείς και λογικό.
Αφού ο Θεός είναι σε θέση να αλλάζει τετελεσμένα γεγονότα γιατί ποτέ δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο στον κόσμο που παρατηρούμε.
π.χ. Να έκανες μια προσευχή αφου οι φίλοι σου πέθαναν και ο Θεός να τους ανέσταινε , η ακόμα χειρότερα ξαφνικά να σε έπερναν τηλέφωνο ενω τους θεωρούσες αποδεδειγμένα νεκρούς.
Εχει παρατηρηθεί ποτέ τέτοιο φαινόμενο ??!
( Σε παρακαλώ μην αναφέρεις τον Λάζαρο σαν παράδειγμα )
Εκτός αν θεωρείς οτι το γεγονός δεν είναι τετελεσμένο μέχρι να το ακούσεις με τα αυτιά σου .
Αυτό οδηγεί στον παραλογισμό , να εφαρμόσεις την ερμηνεία της κοπενχάγης για τα κβαντικά φαινόμενα , στον μακρόκοσμο κάτι το οποίο ούτε λογικό είναι ούτε και πραγματικό . Και σε τελική ανάλυση δεν εξαρτάται απο την προσευχή αλλά απο τις πιθανότητες, ακόμα και στον μικρόκοσμο .
Τέλος να σου υπενθιμίσω ότι χρησιμοποιείς κάποιες λέξεις για το Θεό όπως "εισακούει" , "επέμβει" ," σώσει" .
Τίποτα απο τα παραπάνω δεν μπορεί να κάνει ένα άχρονο πλάσμα ,γιατί όλες αυτές οι ενέργειες για να γίνουν χρειάζονται χρόνο.
Κάτι που βρίσκεται έξω απο τον χρόνο δεν μπορεί ούτε να ακούσει , ούτε να σώσει ούτε τίποτα απο τα παραπάνω .
Είναι για την κοινή λογική μία χίμαιρα ανευ σημασίας.
Μπόρείς να μου εξηγήσεις λογικά πως κάποιος μπορεί να "ακούσει" κάτι ευρισκώμενος έξω απο τον χρόνο ???.
Εκτός αν ο Θέος βρίσκεται έξω απο την αντίληψη της κοινής λογικής οπότε "παω πάσο" ...
Α και κάτι ακόμα :
quote:
Η λογική που έχουμε εμείς οι άνθρωποι είναι τέτοια, για να σκεφτόμαστε μέσα στον χρόνο και μέσα στο χώρο. Αλλά ο Θεός δεν βρίσκεται μέσα στον χωροχρόνο, αλλά ο χωροχρόνος βρίσκεται μέσα στον Θεό.
Επειδή ούτε το παραπάνω το κατάλαβα , γιατί μου φαίνεται λίγο τρελό ένα πνεύμα να περιέχει στο εσωτερικο του ύλη , θέλω αν μπορείς να μου το διευκρινήσεις και να μου απαντήσεις αν θες σε τρείς απορίες :
1) Τι άλλο περιέχει ο θεός εκτός απο τον χωροχρόνο ?
2) Τελικά ο Θεός είναι πνεύμα ή όχι ?
3) Μπορούν τα πνεύματα να περιέχουν και ύλη ???.
Ελπίζω να μην σε κούρασα .
Γράφεις:
"Μπόρείς να μου εξηγήσεις λογικά πως κάποιος μπορεί να "ακούσει" κάτι ευρισκώμενος έξω απο τον χρόνο ???."
Σε ένα άλλο τοπικ, δεν θυμάμαι αν ήτανε το ιδιο, είχαμε πιάσει και πάλι την ίδια συζήτηση. Σου είχα εξηγησει ότι ο Θεός δεν είναι απλά ένας άχρονος παρατηρητής αλλά ο δημιουργός του χρόνου. Ο Θεός δημιουργεί την κάθε επόμενη χρονική στιγμή ή μαλλον την έχει ήδη δημιουργήσει. Εσύ σε αυτό μου απάντησες ότι πρέπει τελικά να αποφασίσουμε αν ο Θεός "δημιουργεί" ή αν "έχει ήδη δημιουργήσει" τον χρόνο, αλλά οι χρόνοι των ρημάτων Ενεστώτας και Μέλλοντας δεν μπορούνε να περιγράψουνε το πως δρα ένας άχρονος Θεός.
Εμείς που κινούμαστε μέσα στο χρόνο χρησιμοποιούμε τους χρόνους των ρημάτων, για να περιγράψουμε το αν πράξαμε κάτι "πριν", "μετά" ή "τώρα", αλλά για τον Θεό αυτές οι έννοιες δεν υπάρχουνε. Για το Θεό όλα είναι ένα "τώρα". Το "τώρα" για τον Θεό εμάς μπορεί να μας φαίνεται "πριν" η "μετά", αναλόγως που βρισκόμαστε χρονικά, αλλά ο Θεός βρίσκεται παντού και πάντα.
Γράφεις:
"1) Τι άλλο περιέχει ο θεός εκτός απο τον χωροχρόνο?"
Η κτίση υλική και άϋλη βρίσκεται μέσα στον χωροχρόνο. Ο Απόστολος Παύλος λέει ότι: "το Άγιο Πνεύμα ερευνά τα άπειρα βάθη του Θεού". Τι περιέχουνε αυτά τα "άπειρα βάθη", δεν μπορώ να γνωρίζω.
Γράφεις:
"2) Τελικά ο Θεός είναι πνεύμα ή όχι?"
Ο Θεός είναι πνεύμα. Αυτό το ξεκαθαρίζουνε οι Γραφές.
Γράφεις:
"3) Μπορούν τα πνεύματα να περιέχουν και ύλη ???."
Η κτίση του Θεού ορατή και αόρατη είναι η έκφραση της Σοφίας του Θεού. Εσύ όταν εκφράζεις κάποιο σου συναίσθημα ή κάποια σου αρετή, αυτή σου η έκφραση εμπεριέχεται μέσα σου ή όχι;;;
Φίλε samuel ερωτήσεις έθεσα αλλά λογικές απαντήσεις δεν πήρα :
Ερώτηση 1:
Μπορεί μία προσευχή ή ο Θεός να αλλάξει ένα τετελεσμένο γεγονός όπως το παράδειγμα που αναφέρεις με το θάνατο κάποιων ανθρώπων σε ένα δυστύχημα ?
Απάντηση: ...
Ερώτηση 2:
Τι νόημα έχει ενα άχρονο πλάσμα όπως ο Θεός ?
Απάντηση:
quote:
Εμείς που κινούμαστε μέσα στο χρόνο χρησιμοποιούμε τους χρόνους των ρημάτων, για να περιγράψουμε το αν πράξαμε κάτι "πριν", "μετά" ή "τώρα", αλλά για τον Θεό αυτές οι έννοιες δεν υπάρχουνε. Για το Θεό όλα είναι ένα "τώρα". Το "τώρα" για τον Θεό εμάς μπορεί να μας φαίνεται "πριν" η "μετά", αναλόγως που βρισκόμαστε χρονικά, αλλά ο Θεός βρίσκεται παντού και πάντα.
Αν θεωρείς οτι το παραπάνω βγάζει λογικό νόημα τι να πώ...
Μπορείς να μου πείς τι νόημα έχει το "τώρα" αν δεν υπάρχει το "πριν" και το "μετά" ?
Οι τρείς αυτές λέξεις είναι σχετικές μεταξύ τους και καμμία δεν έχει λογικό νόημα απο μόνη της .
Σου ομολογώ λοιπόν οτι εγώ πιστεύω σε έναν Θεό για τον οποίο όλα είναι " μετά ". Βγάζεις νόημα ??
Εγω πάντως αυτόν πιστεύω .![]()
Ερώτηση 3:
Τι άλλο περιέχει ο θεός εκτός απο τον χωροχρόνο?
Απάντηση: Δεν ξέρω , κάτι άπειρα βάθη .
Τώρα πως είσαι βέβαιος οτι περιέχει τον χοροχρόνο αυτό είναι μία άλλη ιστορία .
Αλήθεια υπάρχει θεολογικό κείμενο που λεει τέτοια πράγματα ή είναι συμπεράσματα δικής σου εμπνεύσεως ?
Ερώτηση 4:
Τελικά ο Θεός είναι πνεύμα ή όχι?
Απάντηση: Ναι είναι . Το ξεκαθαρίζουν οι γραφές .
Εδώ επιτέλους πήραμε μια απάντηση . Βέβαια δεν ξέρω τι λένε οι γραφές για τον χοροχρόνο .
Ερώτηση 5:
Μπορούν τα πνεύματα να περιέχουν και ύλη ?
Απάντηση:
quote:
Η κτίση του Θεού ορατή και αόρατη είναι η έκφραση της Σοφίας του Θεού. Εσύ όταν εκφράζεις κάποιο σου συναίσθημα ή κάποια σου αρετή, αυτή σου η έκφραση εμπεριέχεται μέσα σου ή όχι;;;
Δήλαδή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Δεν σε ρώτησα που βρίσκονται τα αισθήματα και οι εκφράσεις τους , άλλα η ύλη που δημιούργησε ο Θεός. Περιέχεται μέσα του?
Σύμφωνα με αυτά που λές , αν κατάλαβα καλά , θεωρείς οτι και η ύλη είναι μέρος του Θεού.
Αυτό είναι δική σου άποψη ή στηρίζεται σε κάποια θεολογικά κείμενα που έχεις διαβάσει ?
Αν ναι ποιά είναι αυτά ?
<< Περίεργο >> πνεύμα πρέπει να είναι τελικά ο Θεός .
Ειναι τοσες πολλες οι ανοησιες στη βιβλο που ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ οτι αυτη ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ την αληθεια. Συνεπως θεος με την εννοια που περιγραφεται στη βιβλο ειναι 100% σιγουρο οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Δυστυχως πιστευετε σε ενα ψεμα. Ειτε σας αρεσει ειτε οχι, ο Ιεχωβας δεν υπαρχει!
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
quote:
ο βιβλικος θεος παντως (Σαβαωθ) ειναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ οτι δεν υπαρχει.
έκανες και πειραματική επιβεβαίωση βρε θηρίο; ![]()
![]()
![]()
![]()
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
Οι αρχες της φυσεως ισχυουν για ολους. Δεν μπορει ο καθε τυχαρπαστος να τις διαταρασει. Αρνηθηκατε τη μαγεια της φυσεως και της ζωης, για τα παραμυθακια της "μετα θανατον ζωης". Ας προσεχατε!
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
quote:
Οι πειραματικες αποδειξεις εχουν γινει.
Εγώ μια φορά για θεωρία και πειραματική επιβεβαίωση ξέρω. Πειραματική απόδειξη μάλλον για την ύπαρξη κάποιου σώματος ή κάποιου φαινομένου αλληλεπίδρασης σωμάτων θα συναντήσεις, όχι για την μη ύπαρξη. ![]()
![]()
![]()
![]()
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

Edited by - WWalker on 29/08/2006 12:14:32