ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΟ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΤΟ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

apollo1269 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
13/04/2005, 21:02:44
BITAMINOYΛΕΣ.
ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΙΤΣΕΣ ΦΡΕΣΚΙΕΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Πολύ τα μέλη εκτιμώ μα απ΄όλους υπεράνω,η λογική διαλέγει εσάς,μα η καρδιά τον Μάνο...
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

astral-projectΜέλος
13/04/2005, 21:09:36
πινω.

εχω στιψει τα μισα πορτοκαλια της κορινθου.

μετα τα σταματησα.

ηρθε η γαστρεντεριτιδα. 15 μερες.

καπουτ.

13/04/2005, 21:39:33
ΑΜΑΝ!
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ.
ΠΙΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ.
ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΡΟΔΟΜΑΓΟΥΛΗ.
ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΩ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Πολύ τα μέλη εκτιμώ μα απ΄όλους υπεράνω,η λογική διαλέγει εσάς,μα η καρδιά τον Μάνο...
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

14/04/2005, 10:29:23
ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
14/04/2005, 18:58:25
ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΙΟ ΔΕΝ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
astral-projectΜέλος
14/04/2005, 19:58:34
εαν ειναι ενας ιος οπως ο εμπολα ή κατι τοσο μεταδοτικο, δεν χρειαζεται να σταλει στην ελλαδα.

αρκει να τον ξαπολυσει κανεις σε καμια κινα, περσικο, αφρικη κτλ...

μετα θα βγαλει την δουλεια μονος του...

TheUknownΝέο Μέλος
15/04/2005, 13:37:09
Στο παρελθόν ακούστηκε ότι ο ιός του AIDS πιθανότατα να είναι εργαστηριακό δημιούργημα των Αμερικανών.
Μήπως οι διάφορες παραλλαγές (μεταλλάξεις) ιών είναι δημιουργήματα των στρατιωτικών εργαστηρίων της Αμερικής? Μήπως το λάθος δεν ήταν λάθος αλλά ήθελαν να δουν τι θα συμβεί? Λίγο παρατραβηγμένο αυτό αλλά από τους Αμερικανούς όλα τα περιμένω.

Αν £ + £=2 και @ + @=2, τότε 2 + 2=2.
Απλά Μαθηματικά?

15/04/2005, 14:20:46
quote:

Στο παρελθόν ακούστηκε ότι ο ιός του AIDS πιθανότατα να είναι εργαστηριακό δημιούργημα των Αμερικανών.
Μήπως οι διάφορες παραλλαγές (μεταλλάξεις) ιών είναι δημιουργήματα των στρατιωτικών εργαστηρίων της Αμερικής? Μήπως το λάθος δεν ήταν λάθος αλλά ήθελαν να δουν τι θα συμβεί? Λίγο παρατραβηγμένο αυτό αλλά από τους Αμερικανούς όλα τα περιμένω.

Δεν αποκλείεται αλλά γνωρίζουμε ότι οι ιοί μεταλλάσσονται από μόνοι τους.
Δεν πιστεύω ότι διοχέτευσαν έναν επικίνδυνο ιό έτσι για να δουν τι θα συμβεί, επειδή γνωρίζουν πολύ καλά τι θα συμβεί.
Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και είναι πολύ δύσκολο να τον περιορίσεις σε μία ήπειρο. (αν δεχτούμε ότι το έκαναν για να φάνε μερικούς στην Ασία ας πούμε).
Αν βγει ένας ιός που θα "χτυπάει" μόνο αφρικανούς ή ασιάτες τότε μάλλον θα πρόκειται για εργαστηριακό αποτέλεσμα (δεν ξέρω κι αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο).

Εγώ θα μείνω στην επίσημη ανακοίνωση, ότι δηλαδή τον έστειλαν κατά λάθος ανάμεσα σε άλλους, προσπαθώντας να προετοιμάσουν τα εργαστήρια για το επερχόμενο ξέσπασμα πανδημίας γρίππης (το περιμένουν χρόνια τώρα καθώς φαίνεται ότι υπάρχει κάποια περιοδικότητα).

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

spiritΜέλος
15/04/2005, 15:09:02
Τιποτε δεν ειναι δυστυχως τυχαιο ισως καπου εδω σε αυτο το θεμα υπαρχουν απαντησεις:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5262&whichpage=1&ARCHIVE=