ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΟ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΤΟ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

apollo1269 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
07/10/2008, 20:45:25
quote:
4) Οσο για τα μαλλια αραιωμα πλαγια κ πανω στους κροταφους αρχιζουν κ εξαφανιζονται .Εχω παρει το fungoral,τωρα θα παραγγειλω το regain,το proscar το φοβαμαι μιας που ειμαι κ πεσμενος στη λιμπιντο δεν θελω να .... Μπορεις να μου εξηγησεις για το saw palermo περισσοτερα δηλαδη μπορω να το παραγγειλω κ να το διαλυσω με οινοπνευμα 70αρι η λαθως καταλαβα ?

To saw palmeto θα το βρείς στα φαρμακεία έτοιμο σε κάψουλες με 130 mg τιτλοδοτιμένο εκχύλισμα με 25 ευρω.
Συμφέρει πολύ.
Αν θελήσεις να το φτιάξεις μόνος σου μπορείς να πάρεις 250 γρ, καρπό να τον αλέσεις και να τον εκχυλίσεις σε 1 λίτρο καθαρής βότκας η οποία περιέχει 40% οινόπνευμα και 60% απεσταγμένο νερό. Θα προσθέσεις και 500 γρ καθαρό οινόπνευμα οπότε θα εχεις 70% οινοπνευματικο βαθμό. Ο χρόνος παραμονής του βοτάνου στο διαλυτικό αυτό είναι 4 μήνες. Ο τρόπος αυτός θα σου στοιχίσει εκει περίπου 25 ευρώ. Καλό θα είναι να πάς σε εναν δερματολόγο οπου θα διαγνώσει τα πραγματικά αίτια της αραίωσης των μαλλιών.
Το proscar μην το πάρεις.

quote:
) Μπορεις να μου πεις γιατι δεν μου συνιστεις να χασω κιλα τωρα?

Το να χάσει κανείς κιλά δεν περνά απαρατήρητο απο τον οργανισμό.
Οι παρενέργειες είναι απρόβλεπτες. Δεν θα σου κάνει καλό αυτή τη στιγμή να χάσεις κιλά. Υπάρχει κίνδυνος να επιδεινωθεί το πρόβλημα σου. Αστο καλύτερα προς στιγμής.

quote:
3)Για το βασιλικο πολτο κ το συνεζνυμο Q10 τι λες?

Θετικό.
Αν δεν είσαι αλεργικος στη γύρη σου τη συνιστώ.
Να συμπεριλάβεις στη διατροφή σου ξηρούς καρπούς ωμούς ανάλατους, σταφίδες μαύρες, δαμάσκηνα κυρίως πρωινές ώρες.
07/10/2008, 20:59:22
quote:
ti programma ασκησεων θα ηταν καλυτερο στο γυμναστηριο για μεγιστοποιηση καυσης λιπους και τι αλλο θα μπορουσα βοηθητικα να κανω σε διατροφη ή με βοτανα κατι?

Oλα ακούγονται πολύ καλά.
Το μόνο δυσάρεστο είναι η κυταρίτιδα.

Να ξεκινήσω απο ενα πρόγραμμα εκγύμνασης.
Εκεί που θα επικεντρώσεις την προσοχή σου είναι να μην χάσεις κιλά.
Το πρόγραμμα που θα σου προτείνω αφορά κυρίως επαγγελματίες.
Δεν το εχω προτείνει εως τώρα αλλά νομίζω οτι εχεις τα κότσια.

Απο τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω οτι διαθέτεις λιπομετρική ζυγαριά.
Σημείωσε τις ενδείξεις με ημερομηνίες και ξεκινάς ενα πρόγραμμα αύξησης βάρους χωρίς να πάρεις ούτε ενα γραμμάριο λίπος.
Αυτό θα σε βοηθήσει το ερχόμενο καλοκαίρι να κατέβεις.
Αν επιχειρήσεις τώρα να κατέβεις θα καταστραφείς.
Το πρόγραμμα αυτό είναι συνήθως ετήσιο.

Θα ξεκινήσεις με με βάρη διάδρομο και αυξημένες θερμίδες.
Θα χωρίσεις το προπονητικο σου πρόγραμμα σε κύκλους, μεσόκυκλους και μικρόκυκλους.
Κάθε μικρόκυκλος περίλαμβάνει μια πλήρη εκγύμναση ολων των μυών του σώματος συμπεριλαμβανομένης και της ξεκούρασης.
Μπορεί να είναι τριήμερος μπορεί 4ήμερος μπορεί και 7ήμερος.
Οι μικρόκυκλοι αυτοί σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή θα αυξήσουν το βάρος σου σε μισό κιλό περίπου χωρίς να αυξηθεί σχεδόν καθόλου το ποσοστό του λίπους σου.
Οταν αυξηθεί μισό κιλό περίπου τότε εχεις ολοκληρώσει εναν μεσόκυκλο.
Εκεί αυξάνεις τα βάρη που σηκώνεις κατά 10% και συνεχίσεις τους μικρόκυλους αυξάνοντας συγχρόνως και τις θερμίδες σου.
Συνεχιζεις οσο χρειαστεί εως οτου να πάρεις αλλο μισό κιλό κοκ.
Τέλος οταν εσύ αποφασίσεις οτι εχεις πάρει αρκετό μυικό ιστο τελειώνεις ολοκληρώνοντας εναν πλήρη κύκλο.
Εκεί συνήθως το μήνα Ιούνιο αφού θα εχεις πάρει απο 1,6 ίσως και 3 κιλά ξεκινάς να κάψεις λίπος.

Στη διάθεση σου για περαιτέρω εξήγήσεις.

rubitaΝέο Μέλος
07/10/2008, 22:33:25
καταρχην ευχαριστω για την απαντηση αν και πιστευω οτι δεν εχω την πειθαρχια να την εφαρμοσω σαυτη τη φαση λογω αυξημενων επαγγελματικων υποχρεωσεων.
θα ηθελα κατι πιο απλο, οπως που να δωσω εμφαση?απο αεροβια περαν των 3 ωρων σε τμημα που κανω , κανω ελλειπτικο η διαδρομο με κλιση με μετρια ταχυτητα 30-45 λεπτα.θαπρεπε ισως να αυξησω τα αεροβια μου για να καψω λιγο λιπος παραπανω, και ταυτοχρονα να διατηρω το προγραμμα με τα βαρη και pilates για να μην κανω ζημια στο μυικο μου ιστο?
απο διατροφη καλα δεν κανω που δινω μια παραπανω εμφαση στην πρωτεινη και προσπαθω να ελαχιστοποιω τους υδατανθρακες κυριως τους απλους αλλα και απτους συνθετους λιγους γιατι ετσι τα πηραμε τα κιλακια!
rubitaΝέο Μέλος
07/10/2008, 22:41:04
το βασικο μου ειναι οτι τωρα θελω οπωσδηποτε να χασω 4-5κιλα γιατι δε μαρεσει ο εαυτος μου τωρα, συνηθισα το πολυ αδυνατο και φυσικα δε λεω να ξαναγινω 54κιλα αλλα εκει γυρω 59 θα νιωθω μια χαρα.
σκεφτομαι μηπως μια λεκιθινη με βοηθησει η πρωτεινικη σκονη?
και κατι ακομα:για την κυτταριτιδα τι να κανω δεν ξερω!και μασαζ εκανα σε αισθητικους και καθημερινα εχω στο μπανιο μου σφουγγαρακι τριχινο και απολεπιστικο αφροντουζ και ειδικη κρεμα θερμαντικη με φυκια για μετα.και συμπυκνωμενες σταγονες πρασινου τσαγιου δοκιμασα αλλα τιποτα!καμια ιδεα?
allzaro, θα μπορουσες να μου στειλεις με mail καμια διατροφη ειδικη για καυση λιπους που να βοηθαει και στην κυτταριτιδα?μου πε καποιος και μια συνταγη ροφηματος με μυρτιλλα, γαλα σογιας χυμο ροδι και λιναροσπορο,πως σου ακουγεται?
rubitaΝέο Μέλος
07/10/2008, 22:49:33
αχ, και κατι ακομα αν και θα ταλαιπωρηθεις πολυ να βαλεις σε μια σειρα τοσα ερωτηματα και να απαντησεις!
το οτι μαρεσει να τρωω στο μεσημεριανο μου τυρι(χαμηλων λιπαρων εννοειται)με την πρωτεινη ειτε ειναι κοτοπουλο, ψαρι μοσχαρι κανει κακο στη διατροφη οσον αφορα το βαροs?thank you....................................................................................
akishellasΝέο Μέλος
08/10/2008, 17:10:46
" Δεν θα σου κάνει καλό αυτή τη στιγμή να χάσεις κιλά."
Allzzaro απο ποτε πρεπει να αρχισω ,παντως τα κιλα που εχω ξαναπαρει τωρα διοτι οπως σου ειπα οταν χωρισα απο 80κιλα πηγα 71-72 κιλα μεσα σε τρεις τεσσερεις μηνες κ μετα απο 1 1/2 χρονο τα εχω ξαναπαρει αλλα δεν μου φαινονται οπως πριν διοτι τα εχω παρει στην κοιλια .
1)Ειμαι 31 ποτε θα μου συνιστουσες να κανω προσπαθεια να χασω κιλα?
2)Την γυμναστικη φυσικα κ την εγκρινεις ? αλλα ελα που μετα πειναω σαν π...ς
3)Τελικα για το συνενζυμο Q10 δεν μου ειπες δεινει ενεργεια μπορω να το χρησιμοποιω εναλαξ με τον βασιλικο πολτο?

Σε ευχαριστω Allzzaro.
09/10/2008, 19:29:32
quote:
καταρχην ευχαριστω για την απαντηση αν και πιστευω οτι δεν εχω την πειθαρχια να την εφαρμοσω σαυτη τη φαση λογω αυξημενων επαγγελματικων υποχρεωσεων.

Δεν εχεις τα κότσια λοιπόν

quote:
θα ηθελα κατι πιο απλο, οπως που να δωσω εμφαση?απο αεροβια περαν των 3 ωρων σε τμημα που κανω , κανω ελλειπτικο η διαδρομο με κλιση με μετρια ταχυτητα 30-45 λεπτα.θαπρεπε ισως να αυξησω τα αεροβια μου για να καψω λιγο λιπος παραπανω, και ταυτοχρονα να διατηρω το προγραμμα με τα βαρη και pilates για να μην κανω ζημια στο μυικο μου ιστο?

Ηδη η αερόβια που αναφέρεις είναι στα ύψη.
Είναι πάρα πολύ.
Δεν υφίσταται λόγος να αυξήσεις την αερόβια απλά αναρρωτιέμαι διάδρομο με τι ταχύτητα κάνεις αυτά τα 45 λεπτά?

09/10/2008, 20:00:34
quote:
Allzzaro απο ποτε πρεπει να αρχισω ,παντως τα κιλα που εχω ξαναπαρει τωρα διοτι οπως σου ειπα οταν χωρισα απο 80κιλα πηγα 71-72 κιλα μεσα σε τρεις τεσσερεις μηνες κ μετα απο 1 1/2 χρονο τα εχω ξαναπαρει αλλα δεν μου φαινονται οπως πριν διοτι τα εχω παρει στην κοιλια .

Αυτές οι λανθασμένες αυξομειώσεις φίλε μου ευθύνονται για το οτι ενώ χάνουμε κιλά και μάλιστα πολλά η κοιλιά παραμένει και παραμένει γιατί αντί για λίπος χάνουμε κρέας.
Οταν ομως ενώ έχουμε χάσει αρκετή μυική μάζα ξαναπάρουμε λίπος τότε αυτό δεν χάνεται.
Αυτός είναι ο λόγος που δεν σου προτείνω να χάσεις τώρα βάρος.

quote:

Οταν είσαι έτοιμος ψυχολογικά και σε καλή κατάσταση υγείας.

quote:
2)Την γυμναστικη φυσικα κ την εγκρινεις ? αλλα ελα που μετα πειναω σαν π...ς

Φυσικά και την εγκρίνω. Να κάνεις και να τρώς αλλά οχι ψωμιά, οχι τηγανητά, οχι αναψυκτικά, οχι γλυκά.
Πηγαίνοντας στο γυμναστήριο θα παρατηρήσεις κάνοντας ενα τέστ δύναμης οτι είσαι ``πεσμένος``. Αυτό σημαίνει οτι οι δίαιτες σε αποδυνάμωσαν.
Γραμμή λοιπόν για ενδυνάμωση και να δείς πως θα διορθωθούν ολα.

quote:
3)Τελικα για το συνενζυμο Q10 δεν μου ειπες δεινει ενεργεια μπορω να το χρησιμοποιω εναλαξ με τον βασιλικο πολτο?

Ενέργεια?
Μιάς και ρωτάς ενα μόριο είναι που συμβάλει στη μετατροπή της χημικής ενέργειας σε βιολογική.
Aντιλαμβάνομαι ότι το παίρνεις σε κάψουλες.
Είναι προτιμότερο φίλε μου να τρώς αρκετά δημητριακά αναποφλοίωτα , ταχίνι, ξηρούς καρπούς και τοφού οπου περιέχει αρκετά μεγάλες ποσότητες.

Αν και η βιοσύνθεση του είναι μια σύνθετη διαδικασία οπου εμπλέκει κάποια αμινοξέα όπως η τυροσίνη απαιτεί και τη συμβολή αρκετών βιταμινών ιδίως του συμπλέγματος Β ιχροστοιχείων κλπ παρολα αυτά εχει την ιδιαόιτητα να συντίθεται και σε διάφορους ιστούς.
Εκτός αν στο έχει συστήσει γιατρός.

rubitaΝέο Μέλος
09/10/2008, 22:16:47
βασικα επειδη αεροβια κανω και στα τμηματα 3 φορες τη βδομαδα, διαδρομο ή συνηθως ελλειπτικο κανω 2 φορες 40 λεπτα, με σταθερη ταχυτητα στο διαδρομο 5.8-6 απλα σε μεγιστη κλιση.λαθος?ανεβαζω σφυγμους αρκετους ομως ετσι, ασχετα που δεν τρεχω λογω ανηφορας.
δε μου απαντησες στα υπολοιπα που σε ρωτουσα και τωρα προστεθηκε κ αλλη απορια οποτε πρεπει να επιβαρυνθεις με ακομα μια απαντηση!!!!!!!!!
το καψιμο λιπους γινεται στο 55-70%της ΜΚΣ,δηλ 55-70%(220-ηλικια)?σωστα?
και αναρωτιεμαι, αφου με τα βαρη φροντιζω να συντηρω το μυικο μου ιστο, γιατι θα ηταν λαθος να χασω αυτα τα κιλα που θελω?απαντησε και στα υπολοιπα, γιατι εχω μεινει με διαφορα ερωτηματα..και εκεινη τη διατροφουλα που σου ειπα...?
rubitaΝέο Μέλος
09/10/2008, 22:23:15
1)προγραμμα γυμναστικης(σαν γενικο πλανο,π.χποσες φορες βαρη, ποσες αεροβια)
2)διατροφη καυσης λιπους και για κυτταριτιδα (το ροφημα?)
3)τυρι που συνδυαζω με τα παντα πειραζει?
4)λεκιθινη η πρωτεινη σκονη θα βοηθουσε?
...απλα υπενθυμιζω και τα προγουμενα εν συντομια..
09/10/2008, 22:54:36
quote:
και αναρωτιεμαι, αφου με τα βαρη φροντιζω να συντηρω το μυικο μου ιστο, γιατι θα ηταν λαθος να χασω αυτα τα κιλα που θελω?

Εκ πείρας αντιλαμβάνομαι οτι είσαι στο όριο.
Θές απο την κυτταρίτιδα, θές απο τα 80 κιλά που είχες φτάσει θές απο τον τρόπο που έχασες αντιλαμβάνομαι οιτι εισαι στο όριο.
Δεν είναι απαραίτητο το οτι κάνεις βάρη αρα συντηρείς και τον μυικό σου ιστό. Τα βάρη θεωρούνται εναερόβια άσκηση. Η άσκηση αυτού του είδους δεν είναι οπως η αερόβια οπου καταναλώνει λίπος. Η αναερόβια ανάλογα με το βαθμό καταναλώνει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το γλυκογόνο των μυών. Αυτό εάν δεν αναπληρωθεί αμέσως μετά την άσκηση σωστά η άσκηση με εναν εξειδικευμένο τρόπο οι μύς δεν θα τραφούν αλλά θα ατροφήσουν με αποτέλεσμα να συρρικνωθούν αρα να καούν.

quote:

Ναί.. πολύ περισσότερο εκεί θα ελεγα οτι θα είναι προτιμώτερο να μην αυξάνουμε τους ΚΣ περισσότερο απο οσο βγαίνει απο τον τύπο.
Ηδη στους σφυγμούς αυτούς έχουμε πάρα πολύ καλή καύση λίπους ενώ η κατανάλωση σε γλυκογόνο είναι μόλις 1/18 ενώ σε μεγαλύτερους ρυθμούς η καύση λίπους μειώνεται και η κατανάλωση του γλυκογόνου ανεβαίνει κατακόρυφα.

quote:
)προγραμμα γυμναστικης(σαν γενικο πλανο,π.χποσες φορες βαρη, ποσες αεροβια)

Οσο σημαντικό ρόλο παίζει η άσκηση αλλο τόσο και ακόμα περισσότερο παίζει η ανάπαυση.
Αναλογα με το τι θέλει να κάνει κανείς δλδ αύξηση όγκου, γράμμωση, δύναμη, μυικός προσδιορισμός και το κυριώτερο αν η προσλήψιμη ενέργεια είναι επαρκής, το πρόγραμμα διαφοροποιείται.
Σε γενικό πλάνο η αερόβια με την αερόβια συστήνονται στην ιδιο μικρόκυκλο με μικρές αποκλίσεις ανάλογα με την απόκτηση βάρους ή το αντίθετο.
Δευτέρα-Τρίτη άσκηση , Τετάρτη ξεκούραση, Πέμπτη άσκηση , Παρασκευή ξεκούραση, Σάββατο άσκηση Κυριακή ξεκούραση για κάποιον που δεν παίρνει συμπληρώματα αλλά οπωσδήποτε λαμβάνει τουλάχιστον ενα μεταπροπονητικό ρόφημα.

quote:
2)διατροφη καυσης λιπους και για κυτταριτιδα (το ροφημα?)

Η διατροφή καύσης λίπους εχει να κάνει με τις προσλήψιμες θερμίδες που είναι ακριβώς λίγο πιο χαμηλά απο της ημερήσιες προσλήψιμες θερμίδες. Το ρόφημα το εχω δημοσιοποιήσει στο πρώτο τόπικ μπορείς να το βρείς εύκολα είναι μια σύνθεση 4 βοτάνων.
Η κυτταρίτιδα είναι μια ξεχωριστή υπόθεση και εκεί εχω κάνει πάρα πολλές αναφορές, μην τα γράφω πάλι μπορείς να βρείς πάρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες στο 1ο τοπικ.

quote:
3)τυρι που συνδυαζω με τα παντα πειραζει?

Τα τυριά είναι και ευχή και κατάρα καθώς στην καλύτερη περίπτωση περιέχουν 20% λιπαρά και στην πιο συνηθισμένη 40%.
Απο οτι αντιλαμβάνεσαι είναι απαγορευμένα με εξαίρεση το τυρί κότατζ.

quote:
λεκιθινη η πρωτεινη σκονη θα βοηθουσε?

Πολύ. Οσο δεν φαντάζεσαι...

akishellasΝέο Μέλος
10/10/2008, 01:24:48
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Αυτές οι λανθασμένες αυξομειώσεις φίλε μου ευθύνονται για το οτι ενώ χάνουμε κιλά και μάλιστα πολλά η κοιλιά παραμένει και παραμένει γιατί αντί για λίπος χάνουμε κρέας.
Οταν ομως ενώ έχουμε χάσει αρκετή μυική μάζα ξαναπάρουμε λίπος τότε αυτό δεν χάνεται.
Αυτός είναι ο λόγος που δεν σου προτείνω να χάσεις τώρα βάρος.

quote:

Οταν είσαι έτοιμος ψυχολογικά και σε καλή κατάσταση υγείας.

Allzaro οταν τα εχασα τα κιλα τα εχασα λογο δουλειας κ στεναχωριας δηλαδη μου ειχε κοπει η ορεξη αλλα η δουλεια που εκανα ηταν χειρονακτικη κ πολυωρη(δηλαδη σηκωνα κιβωτια ).Οταν ειχα χασει κιλα ειχα χασει κ στην κοιλια ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝ ΣΩΣΙΒΙΟ!!!Οποτε σωστα δεν τα εχασα?Απο τοτε που ξαναπηρα κιλα δεν τα εχω παρει στο προσωπο που ημουν πρησμενος η στο υπολοιπο σωμα παρα μονο στην κοιλια.Οποτε τελευταια ερωτηση οσον αφορα τι διαιτα κ σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου.

10/10/2008, 19:05:30
quote:
Οταν ειχα χασει κιλα ειχα χασει κ στην κοιλια ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝ ΣΩΣΙΒΙΟ!!!Οποτε σωστα δεν τα εχασα?Απο τοτε που ξαναπηρα κιλα δεν τα εχω παρει στο προσωπο που ημουν πρησμενος η στο υπολοιπο σωμα παρα μονο στην κοιλια

Ναί.. σωστά τα έχασες τότε η χειρωνακτική εργασία είναι κάτι εφάμιλλο της αεροβικής.
Φίλε μου οσο μεγαλώνουμε τόσο εκεί γύρω απο τη μέση το σωσίβιο αυτό θα είναι πιο εμφανή.
Ο λόγος είναι οτι νομίζουμε οτι παραμένουμε στα ``κιλά μας``.
Δεν παραμένουμε ομως. Κάθε χρόνο μετά τα 30 χάνουμε 100-200 γρ. μυικό ιστό. Τα 200 γρ αυτά αντικαθίστανται απο λίπος. Ετσι στα 40 χρόνια εχει χάσει κάποιος περίπου 1 με 2 κιλά μύς. Χωρίς να το αντιληφθεί είναι στα κιλά του αλλά το ποσοστό μυών αυτό εχει αντικατακσταθεί απο 2 κιλά λίπους.
Αυτός είναι ο κύριος λόγος που χωρίς να το αντιληφθούμε, ενώ είμαστε στα κιλά μας κάνουμε αυτό το σωσίβιο.
Να κοιτάς να μην στεναχωριέσαι, δεν συντρέχει κανένας λόγος να στεναχωριέσαι για οτιδήποτε. Να φροντίσεις τον εαυτό σου.

13/04/2005, 12:22:54
ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ (CAP) ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΤΑ
ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ Η2Ν2 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1968 ΣΕ 3700 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 61 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ
ΤΟ CAP ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ
ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ.
ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ?
ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?
ΠΗΓΗ
http://news.ert.gr/newsDetails.asp?ID=127621
kostaspΝέο Μέλος
13/04/2005, 13:11:46
Πρεπει να παιρνουν καλυτερα μετρα ασφαλειασ
3ADAΜέλος
13/04/2005, 15:29:47
ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ....
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ..

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?? ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ?

13/04/2005, 16:06:02
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;...ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΕΝΑΝ ΙΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1968;...3700 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ;...ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ;...ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ;...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΥΤΗ Η ΟΔΗΓΙΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line.

13/04/2005, 19:36:25
ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ...
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑΡΑΧΤΗΚΑ.
ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ
ΑΛΛΑ,
ΑΛΛΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Πολύ τα μέλη εκτιμώ μα απ΄όλους υπεράνω,η λογική διαλέγει εσάς,μα η καρδιά τον Μάνο...
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

13/04/2005, 20:29:49
Γκάφα; Λάθος;

Ο ιός αυτός είναι ο ιός της "ασιατικής γρίππης" (H2 flu) που ξεκίνησε από την Κίνα το 1957 και εξελίχθηκε σε πανδημία σε όλον τον κόσμο, σκοτώνοντας 2 εκατομμύρια ανθρώπους ίσως και περισσότερους!
Το 1968 εμφανίστηκε ένα παρόμοιο είδος ιού πάλι στην Κίνα και μία νέα πανδημία με την ονομασία "η γρίππη του Χόνγκ Κόνγκ" σκότωσε άλλο 1 εκ. ανθρώπους σε όλη την γη. Μετά από αυτό η γρίππη αυτή εξαφανίστηκε. Ετσι από το 1968 και μετά δεν περιλαμβάνεται μέσα στο εμβόλιο που βγάζουν κάθε χρόνο.

Ο ιός στάλθηκε μέσα σε ένα test-kit με διάφορους ιούς γρίππης σε εργαστήρια ανά τον κόσμο μεταξύ του Οκτωβρίου 2004 και του Φεβρουαρίου 2005 για να δουν αν μπορούν να ταυτοποιήσουν τους διάφορους ιούς γρίππης.
Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σε μερικά εργαστήρια από τον Οκτώβριο του 2004 και κανείς δεν τον ταυτοποίησε, μέχρι τις 26 Μαρτίου που το έκανε το National Microbiology Lab στο Winnipeg του Καναδά, αφού ο ιός πρώτα δραπέτευσε!
(But its escape in the Winnipeg lab is worrying, as the lab contains facilities with the highest level of containment and its staff is expected to maintain high levels of lab hygiene. Its most probable route of escape into the outside world would be if a lab worker catches the Asian flu, then passes it on.)

Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ένδειξη ότι κάποιος προσβλήθηκε ήδη. Αλλά τι γίνεται με όλα τα άλλα εργαστήρια;

Ηδη η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας έχει βγάλει οδηγία για τον φόβο πανδημίας ενός άλλου είδους γρίππης (H5N1 bird flu) από αυτή την άνοιξη (2005) και για τα ερχόμενα 5 χρόνια.
Η γρίππη έχει ήδη σκοτώσει 50 άτομα στην Ασία από την πρώτη της εμφάνιση το 2003 (Βιετνάμ, Ταϋλάνδη και Καμπότζη) και έχει θνησιμότητα 62%. Μέχρι πρόσφατα πίστευαν ότι η γρίππη κολλούσε μόνο από τα πουλερικά στους ανθρώπους, αλλά τώρα βρέθηκε ότι κολλάει και από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ισως να ακούσατε την ανακοίνωση του Ελληνικού Υπουργείου Υγείας με τα μέτρα που πήραν ή θα πάρουν (εντολή της Ευρωπαϊκής Ενωσης) πριν από μερικές μέρες.

Ενας άλλος ιός -αυτός μοιάζει με τον ebola- ο Marburg Virus, έχει σκοτώσει τα 184 άτομα από τα 200 που προσέβαλε, στην Αγκόλα. Η προηγούμενη σοβαρή εμφάνιση αυτού του ιού ήταν στο Κονγκό όπου μεταξύ του 1998 και του 2000 σκότωσε 123 άτομα.

Τέτοια λάθη είναι από ανόητα μέχρι ύποπτα. Σκεφτείτε τι μπορεί να συμβεί στην περιοχή του Ινδικού όπου οι άνθρωποι ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το τσουνάμι...

Περισσότερα για το θέμα
http://www.newscientist.com/article.ns?id=dn7261

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

astral-projectΜέλος
13/04/2005, 20:58:02
και ερχομαστε στο παλιο καλο και χιλιοδιαβασμενο βιβλιο του κινγκ, το οχυρο....

μαντεψτε ποια θα παει πρωτη, απο γριπη.

μουα. περναω την εκτη ιωση φετος.

και σε αυτες τις περιπτωσεις δεν υπαρχει αντιβαιρους....