- Βιβλικές αμφισβητήσεις No 2 - συνέχεια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
μπηκα και γω να δω τι ειδες, και ειδα οντως ουφο! ![]()
σ ευχαριστω που μου το εδειξες!!!
παμε τωρα να χορεψουμε ενα βαλσακι... ![]()
λες:
quote:Καταρχήν καλησπέρα σε όλους εσάς που την «ψάχνεται» όπου βρείτε και όπου δεν την βρείτε . είμαι καινούριος στο φόρουμ και ελπίζω να γίνω παλιός!
και μετα λες:
quote:Από όσα πρόλαβα να δω με δυο τρεις ματιές κατάλαβα περί τίνος πρόκειται .
Καταρχήν είστε άδειοι… κενοί! Είστε μόνοι και καταθλιπτικοί .
Και κάτι ακόμα , είστε κλέφτες και πονηροί . και αν νομίζεται ότι διαφέρετε από τα υπόλοιπα πρόβατα της γης και της Ελλάδας μας τότε είστε πολύ βαθιά και βαριά ξημερωμένοι .
και ευελπιστεις να γινεις παλιος σε αυτο το περιβαλλον?
μηπως γιατι ετσι νιωθεις εσυ??? ![]()
για ψαξτο!
quote:Τα ουφω σας μάραναν και τα μαγεια σας λοιπαν , ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
ειδες εσυ να ασχολουνται ολοι εδω μεσα με μαγειες και ουφο?
μηπως σου ξεφυγαν καποιοι σκεπτικιστες?
καποιοι που προσπαθουν να ξεκολλησουν τον κοσμο απ τα μαγια???
quote:ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ = ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΕΤΙΤΑ ΕΣΥ! = ΑΝ ΑΥΤΟ ΖΕΙ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΖΕΙ =ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΡΥΓΗΡΩ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
αυτο ειναι καλο για τοπικ στην Γνωση ή στην Σοφια.
οχι για τοπικ στο παραξενο!
quote:
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΥΩΠΙΑ?
ΤΟ ΞΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ .
ΠΕΙΝΑΛΑ ΠΑΛΙΩΚΛΕΦΤΗ . ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑ?
τωρα σε τρωει ο κωλος σου...
θελεις απαντηση στο δικο σου επιπεδο?
ας παραμεινω good γιατι οι αλλοι δεν φταινε!
quote:ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΕΥΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟ .
να μας το πεις αλλα οχι στο Παραξενο!
στην Γνωση ή στην Σοφια.
quote:ΝΑΖΙ, ΒΙΛΧΕΜ ΡΑΙΧ , ΑΪΝΣΤΑΙΝ, ΛΑ ΒΕΥ , ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ
αυτος ο Βιλχελμ Ραϊχ πρεπει νατανε ναζι και ο Αϊνσταϊν στανιστης... ![]()
ρε δεν πας καλααα!
quote:ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΙΩΣΑΝΕ , ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΜΑΤΑ .
εγω κατι βιωσα φιλε και δεν ηταν ουτε φαντασμα ουτε η αγια Βαρβαρα!
περιμενω την κριτικη σου στο τοπικ μου: ειμαι μåλåκåς ή παλαβος? ![]()
quote:ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΩΣ . = ΖΗΣΕ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΑΚΟΥ ΕΣΕΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΕΣΕΝΑ, ΜΑΘΕ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΜΕΝΑ!
αυτο προχτες το ακουσες λεβητα?
γιατι καποιοι εδω μεσα το εφαρμοζουν χρονια, εκτος του να προσπαθουν να καταλαβουν εσενα.
γιατι δεν χρειαζεται μεγαλη προσπαθεια νομιζω... ![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΛΕΒΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ μήπως εσωτερικής καύσεως
με αεροσυμπιεστές η με υδραυλικό κινητήρα μπα τον βλέπω
με εισαγωγή-εξαγωγή για ρώτησέ τον αν έχει θάλαμο καύσης;
![]()
gh
Ε ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.....
ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ....
ΕΝΑ ΟΥΦΟ.....
ΜΕΓΑΛΕ ΛΕΒΗΤΑ...![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΩΣ . = ΖΗΣΕ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΑΚΟΥ ΕΣΕΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΕΣΕΝΑ, ΜΑΘΕ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΜΕΝΑ!
Κατάλαβε πρώτα εσύ το νόημα αυτών που γράφεις και άσε μας εμάς τους άδειους, πονηρούς, κλέφτες, καταθλιπτικούς κ.α να βοσκάμε ήσυχοι.
Μια συμβουλή και άμα κατάλαβες, κατάλαβες:
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια

να δουμαι φειμ στορη?
για τη μας παιρασαις?σαν κη αισαινα?
ε,ρε κι εχω αφησει τους κουβαδες στο παταρι...
quote:
Τα ουφω σας μάραναν και τα μαγεια σας λοιπαν , ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
για να καταλαβω...εσενα τι σε καει σημερις?τι χρωμα θα ειναι τα γοβακια της ελενας στο κιεβο?η μηπως αν παχυνε η τατιανα?
στο κατω κατω,αν δεν σε ενδιαφερει,μπορεις πολυ απλα να μην ξαναπατησεις στο σαιτ,οπως ανεφερε κι ενας φιλος παραπανω...κι ασε μας εμας στο ληθαργο...να εχει ο μορφεας να παιζει...
Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
:ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΙΣ ΔΕΚΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ 2?
ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙ?
An expert at anything was once a beginner
Edited by - Thounthoun on 24/03/2005 22:23:18
quote:
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΟΥΦΟ!!!
Στων καθραίφτι ![]()

quote:Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του είναι παντού και η περιφέρεια του πουθενά
θα ξεφυγω για λιγο απο το (σοβαρο) θεμα μας - συγχωρηστε με!
φιλε mystic, η υπογραφη σου αποτελει θεμα για τοπικ απο μονη της!
υπερσυμπυκνωμενη φιλοσοφια!
νασαι καλα!
quote:για να καταλαβω...εσενα τι σε καει σημερις?τι χρωμα θα ειναι τα γοβακια της ελενας στο κιεβο?η μηπως αν παχυνε η τατιανα?
μαλλον το οτι δεν καιει εμας το αν παχυνε η τατιανα... ![]()
εγραψε με καλες προθεσεις, ειμαι σιγουρος! ![]()
gh
Κολλάει το ENTER moy σημερα, δεν θέλω να φανταστώ τι μπορεί να έχει από κάτω...
Μπορεί να είναι κανα φάντασμα και να μου στήνει παγίδα... Να πατηθει το ΕΝΤΕΡ και να κατεβάζει τσόντες και να μην μπορώ να το σταματήσω... 'Η καμιά εξωγήινη πλεκτάνη να με κλείσουν φυλακή για αγορές με υπερχρεωμένη πιστοτική από το ιντερνετ...
Υπάρχει Θεός...
Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις, αλλά και να μας βοηθήσεις να βγούμε από την κατάθλιψη και τη μοναξιά μας.
(Δεν θα συνεχίσω άλλο, γιατί θα κλάψω...
Τα άλλα δύο θέματα που άνοιξες, δε θα δεχθούν άλλες απαντήσεις, καθώς, αποτελεί όλη η τριλογία:
TO ΘΕΜΑ ΤΟΥ ...
ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΟΥΦΟ!!!
ένα και το αυτό θέμα.
Θα σου πρότεινα, να μελετήσεις λίγο, πως λειτουργεί η δομή των forums.
Δηλαδή, όταν ανοίγεις ένα θέμα, για να απαντήσεις σε όσους συμμετέχουν στους προβληματισμούς σου, δε χρειάζεται να ανοίγεις συνέχεια νέα θέματα. Απαντάς στο αρχικο. Αυτός είναι και ο λόγος που απενεργοποιούνται τα άλλα δύο και παραμένει ενεργό το παρόν, που έχει και τις πιο πολλές απαντήσεις, καθώς επίσης, περιέχει και την εισαγωγική σου τοποθέτηση/κριτική της εισόδου σου στα forums.
Επίσης, ο τίτλος του θέματος είναι παραπλανητικός, μιας και ούτε εσύ, ούτε εμείς είδαμε σήμερα κάποιο UFO - όπως φαίνεται.
Μεταφέρεται έτσι στην πιο κατάλληλη θεματική κατηγορία "Απόψεις, προτάσεις, κ.α" και μετονομάζεται σε:
"ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? "
από το: "ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΟΥΦΟ!!!" που ήταν η αρχική του ονομασία.
Θα σε παρακαλούσα να περιορίσεις τις απόψεις σου σχετικά, στο παρόν θέμα, εάν βέβαια θέλεις - όπως δηλώνεις στην αρχή - να γίνεις παλιός. Σε ευχαριστούμε πάντως που μας άνοιξες τα μάτια.
![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΕΣΕΝΑ
Καταρχήν καλησπέρα σε όλους εσάς που την «ψάχνεται» όπου βρείτε και όπου δεν την βρείτε . είμαι καινούριος στο φόρουμ και ελπίζω να γίνω παλιός! Από όσα πρόλαβα να δω με δυο τρεις ματιές κατάλαβα περί τίνος πρόκειται .
Έτσι είπα να βάλω και εγώ ένα θέμα να δω τι ανταπόκριση θα έχει και αν θα προβληματίσει κανέναν χριστιανό η και κανέναν διάολο.Καταρχήν είστε άδειοι… κενοί! Είστε μόνοι και καταθλιπτικοί .
Και κάτι ακόμα , είστε κλέφτες και πονηροί . και αν νομίζεται ότι διαφέρετε από τα υπόλοιπα πρόβατα της γης και της Ελλάδας μας τότε είστε πολύ βαθιά και βαριά ξημερωμένοι .
Και από πού τα κατάλαβα όλα αυτά? Μα χωριο που φενεται φωτογραφω δεν θελει . νομιζεται ότι είστε εξηπνοι με το να ασχολείστε με τετοια θεματα , ο «ψαγμενος» ο «μωρφομενος» ο «περιεργος» η «πυθεια» ο «σωκρατης» ο «πλατων» κ.τ.λ .
Τα ουφω σας μάραναν και τα μαγεια σας λοιπαν , ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
Όχι εγω δεν ειμαι πιω εξηπνος από εσας ισως ειμαι κατωτερου IQ
Από κάποιους , όμως δεν ειμαι και βλακας όπως από πολους απο εσας ! καποτε και εγω την εψαχνα με τετοια θεματα «ψαγμενα» και ειδαν τα ματια και ακουσαν ουκ ολιγα τα αυτια μου.ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ = ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΕΤΙΤΑ ΕΣΥ! = ΑΝ ΑΥΤΟ ΖΕΙ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΖΕΙ =ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΡΥΓΗΡΩ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ .
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΥΩΠΙΑ?
ΤΟ ΞΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ .
ΠΕΙΝΑΛΑ ΠΑΛΙΩΚΛΕΦΤΗ . ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑ?
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΕΥΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟ .ΤΑ U.F.O = ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΈΞΥΠΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ Η ΒΡΩΧΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΠΙΝΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ ΕΦΕΤΟΣ.
ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ = ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ , ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΥΤΗ , ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ , ΚΟΛΠΑ ΜΑΓΕΙΑΣ , ΝΑΖΙ, ΒΙΛΧΕΜ ΡΑΙΧ , ΑΪΝΣΤΑΙΝ, ΛΑ ΒΕΥ , ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ,
ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ , ΑΓΓΕΛΟΙ , ΘΕΟΙ , ΔΑΙΜΟΝΕΣ , ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΙΩΣΑΝΕ , ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΜΑΤΑ . ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ . ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ‘ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ , ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ , ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ , ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ , ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ . ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΊΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΩΣ . = ΖΗΣΕ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΑΚΟΥ ΕΣΕΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΕΣΕΝΑ, ΜΑΘΕ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΜΕΝΑ!
ΛEVIΤY
ΛEVIΤY
Απαράδεκτη λογοκρισία.
Έπρεπε να μείνει το «είδα ένα ούφο».
Χάθηκε αυτό το κάτι που το έκανε ξεχωριστό…
Αυτό ήθελε να πει ο ποιητής , ποιοι είμαστε εμείς που θα το αλλάξουμε?
Δεν κάθομαι εδώ εγώ.
Παίρνω και το κουβαδάκι μου και πάω να παίξω αλλού…
Χάλασε το τοπίκ…![]()
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΩ
ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΤΡΕΞΩ
ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
ΧΡΙΣΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ;
---
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
quote:
Σύνελθε....Α! και..... ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΩΣ . = ΖΗΣΕ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΑΚΟΥ ΕΣΕΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΕΣΕΝΑ, ΜΑΘΕ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΜΕΝΑ!
ξανά, σύνελθε!!
Α! και..... ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΩΣ . = ΖΗΣΕ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΑΚΟΥ ΕΣΕΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΕΣΕΝΑ, ΜΑΘΕ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΜΕΝΑ!
Φιλικά
Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων
Καταρχήν αυτή που απάντησαν πρώτοι στο θέμα που έβαλα ήταν η καλοπροαίρετοι και με φαντασία άνθρωποι ,αυτοί που πραγματικά κατάλαβαν ότι στην πραγματικότητα έτσι είναι , σε ένα θέμα βέβαια που πείραξε αρκετούς πλιατσικολόγους του φόρουμ. Αυτοί λοιπόν περιμένουν σαν λύκοι για να δουν τι απαντήσεις θα λάβει το συγκεκριμένο θέμα και μετά προβαίνουν σε επίθεση με κοροϊδίες και χλευασμούς διασκεδάζοντας έτσι την ηλιθιότητα τους .
Αν το να είσαι ανορθόγραφος (όπως εγώ) δίνει το δικαίωμα σε κάποιους όπως και σε εσένα να ασχοληθείς με αυτό και όχι με την «ουσία» του θέματος τότε τι να πω?
ΝΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ! ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ .
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ!
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ . ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΈΞΥΠΝΟΙ , ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ .
ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ .
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ! ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ .
ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΈΡΠΕΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ .
![]()
ΛEVIΤY
Όσον αφορά τους χλευασμούς που εισπράττεις ξεχνάς ότι εσύ τους ξεκίνησες με την αρχική τοποθετήση σου.
Είναι τουλάχιστον ανόητο να παραπονιέσαι λοιπόν.
Τι περιμένεις λοιπόν? Να αδειάσει το φόρουμ?
Θα σε φανε οι λύκοι μια τους έδωσες να μυρίσουν αίμα….
Α!ετσι για να ξερεις, τα προβατα δεν ερπουν,τα φιδια ερπουν και χυνουν δηλητηριο…
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
δεν με βοήθησαν
Κανείς δεν άλλαξε με παραινέσεις
Με καρφιά, ναι
Πώς άλλαξε, ας πούμε, ο Χριστός
όταν του κάρφωσαν την πρώτη πρόκα;
Πώς θόλωσε το μάτι του
κι άρχισε τα ηλί και τα σαβαχθανί;
Πώς άλλαξε το φέρετρο στο χώμα
κι έμειναν δυο καδρόνια
φτενά σαν τα ποδάρια του Χριστού