- Ανεξήγητο φαινόμενο (Σχετικά με όνειρα) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Προσπάθησε να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες
Ευχαριστώ.
quote:
Elenlep
Προσπάθησε να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες
Ευχαριστώ.
ήμουν από το κινητό μου, γιαυτό έγραψα με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
σύνδρομο Ντάουν,ερχεται απο το γεγονός της ύπαρξης της μεσογειακής αναιμίας,στους δύο γονείς...Είναι γνωστό τοις πάσι....
Γιατί δεν ρωτάς, αγόρι μου;
Όλα κληρονομούνται, ή ευθύνονται, οι γονείς..
Τίποτε δεν βγαινει απο το πουθενά....
Μην επιμένεις, θα καείς...
Έχεις πιάσει τη λάθος πλευρά και θα βγαίνεις λάθος...Πρόσεξε...
quote:
Πάλι κάνεις λάθος φίλε μου Βιομηχαινκέ, γιατί παράδειγμα το
σύνδρομο Ντάουν,ερχεται απο το γεγονός της ύπαρξης της μεσογειακής αναιμίας,στους δύο γονείς...Είναι γνωστό τοις πάσι...
Τι λέει ο μπαφιάρης ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αγράμματε ρώτα κανένα γιατρό. Σύνδεσες 2 άσχετες ασθένειες. Ότι ναναι!
http://www.noesi.gr/book/syndrome/klinefelter
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF_Down
Παράγοντας που επηρεάζει κρίσιμα την αναλογία αυτή αποτελεί η ηλικία της μητέρας, καθ' ότι στην ηλικία των 20 ετών η συχνότητα κυμαίνεται περίπου στο 1:2000 για να ανέλθει μετά τα 40 σε 1:100 ή λιγότερο. Άλλοι παράγοντες που αυξάνουν την πιθανότητα γέννησης παιδιού με σύνδρομο Down αποτελούν η γέννηση προηγούμενου πάσχοντος παιδιού από τους ίδιους γονείς και η περίπτωση ένας γονέας να είναι φορέας του Μεταθετικού συνδρόμου Down
Είδες πουθενά να λέει για μεσογειακή αναιμία;
Μετά από αυτά πιστεύω ότι έληξε το ζήτημα. Με αυτές σου τις δηλώσεις έδειξες σε όλο τον κόσμο ότι είσαι αγράμματος και κανένας δε θα σε πάρει στα σοβαρά.
What Causes It?
Normally, at the time of conception a baby inherits genetic information from its parents in the form of 46 chromosomes: 23 from the mother and 23 from the father. In most cases of Down syndrome, a child gets an extra chromosome 21 — for a total of 47 chromosomes instead of 46. It's this extra genetic material that causes the physical features and developmental delays associated with DS.
Although no one knows for sure why DS occurs and there's no way to prevent the chromosomal error that causes it, scientists do know that women age 35 and older have a significantly higher risk of having a child with the condition. At age 30, for example, a woman has about a 1 in 900 chance of conceiving a child with DS. Those odds increase to about 1 in 350 by age 35. By 40 the risk rises to about 1 in 100.
Δεν έχει καμία σχέση με τη μεσογειακή αναιμία
Ρωτήστε όποιον γιατρό θέλετε, ανοίξτε όποιο βιβλίο βιολογίας θέλετε...
Δεν ξέρεις,οτι πριν το γάμο κανουν τέστ, μεσογειακής αναιμίας, για να μην γεννηθούν τα παιδά με το σύνδρομο Ντάουν;
Τόσο αστοιχείωτος είσαι τέλος πάντων;...
Όντως, μετά απο αυτά που γράφεις, δεν ξανασυζητάω μαζί σου..
Εσύ φίλε είσαι ..αλιεν....Δεν ξέρεις τίποτε για αυτόν τον πλανήτη, επιτέλους;
Εκτος αν είναι μόνο θέμα εγωισμού και θα συνεχίζεις να σπας τα μούτρα σου, μέχρι να ισοπεδοθεί εντελώς...
Παρακαλώ να παρέμβει η διαχειριστική ομάδα. Δεν επιτρέπεται να γράφονται αυτά τα πράγματα στο φόρουμ.
Όσο πατάει ένας ....ελέφαντας....
Προγεννητικός έλεγχος
Μεσογειακή αναιμία
Είναι μια κληρονομική διαταραχή του αίματος, συνηθισμένη στις χώρες της Μεσογείου, όπως η δική μας, για αυτό και ο έλεγχος της γίνεται με μια απλή ανάλυση αίματος. Δεν πρέπει να παραλείπεται από το ζευγάρι που έχει αποφασίσει να αποκτήσει παιδί. Αν μόνο εσείς ή μόνο ο σύντροφός σας έχει μεσογειακή αναιμία, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για το μωρό που θα φέρετε στον κόσμο. Εκείνο, όμως, που πρέπει να ξέρετε, αν πάσχετε εσείς, είναι ότι ο αιματοκρίτης σας θα είναι χαμηλός και ότι στη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα έχετε μια ελαφριά ή λιγότερο ελαφριά αναιμία, την οποία θα ρυθμίσει ο γιατρός σας. Στην περίπτωση που και εσείς και το ταίρι σας έχετε μεσογειακή αναιμία, τότε, όταν μείνετε έγκυος, θα πρέπει να κάνετε στο μαιευτήριο αμνιοκέντηση. Αυτό είναι απαραίτητο, διότι υπάρχει μία στις τέσσερις πιθανότητες το μικρό σας να γεννηθεί με ομόζυγο μεσογειακή αναιμία -και όχι μόνο με στίγμα. Η κατάσταση αυτή είναι πολύ βαριά και γι' αυτό συνιστάται διακοπή της εγκυμοσύνης. Δεν αποκλείεται ωστόσο -τρεις πιθανότητες στις τέσσερις- το μωρό σας να γεννηθεί μόνο με στίγμα ή υγιέστατο.
Αν οι γονείς έχουν το λεγόμενο "στίγμα" τότε μπορεί να γεννήσουν παιδί με μεσογειακή αναιμία. Όχι με σύνδρομο Down.
Ποια πηγή ορίζεται ώς έγκυρη να τη βρω και να την προσκομίσω ώστε να πειστούν όλοι. Δε γίνεται να λέει ο κάθε άσχετος ανορθόγραφος δημοσιογράφος ότι θέλει σε κάθε ζήτημα χωρίς να δίνει λογιαριασμό.
Edited by - IndustrialAngel on 05/06/2010 01:00:07
quote:
Για ποιο εγωισμό μιλάτε; Ρωτήστε όποιον γιατρό θέλετε... Ο τρέχα κάνει λάθος... καμία σχέση μεταξύ των ασθενειών!
Για ποιό εγωισμό? μα.. για αυτόν που βλέπουμε ![]()
Εξάλλου εσύ ο ιδιος εχεις παραδεχτεί οτι είσαι εγωιστάκος..
quote:
Δε γίνεται να λέει ο κάθε άσχετος ανορθόγραφος δημοσιογράφος ότι θέλει σε κάθε ζήτημα χωρίς να δίνει λογιαριασμό.
Εχω μάθει στη ζωή μου να λέω τα πράγματα με το όνομα τους.
Μην λοιδωρείς το επάγγελμα καθ`οτι και εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Οι δημοσιογράφοι ασκούν λειτούργημα ευρύτατου φάσματος που σκοπό έχει να πληροφορήσει, να αφυπνίσει αλλά και να καθοδηγήσει τις μάζες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο trexagireve δεν νομίζω να είναι ανορθόγραφος αντίθετα μέσα απο τα κείμενα του αλλά και το λεξιλόγιο του διαπιστώνει κανείς οτι είναι ιδιαίτερα καλλιεργημένος, περισσότερο πολύ περισσότερο απο εμένα και τυχόν ανορθογραφίες είναι αποτέλεσμα βιασύνης θα έλεγα αλλά και λαθών εκ παραδρομής που όλοι μας μπορούμε να κάνουμε.
Ο trexagireve παρουσιάζεται πολύ γνώστης και ιδιαίτερα διορατικός πάνω στο θέμα της κρίσης αλλά και των προφητειών προς αυτή.
Κάποιες υποκειμενικές του αντιλήψεις μπορεί να φαίνονται ακραίες ή δυσνόητες οπως πχ πως συνδυάζει το Χριστιανισμό με το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα και μπορώ να πώ οτι κάνει θαυμάσια δουλειά.
Μην τον ρίχνεις στα Τάρταρα λοιπόν..![]()
Να παιρνουμε και κάτι, ρε φίλε,απο το διάλογο, μην μένει μόνο η κόντρα...
Τα παιδιά με σύνδρομο Ντάουν, είναι ένα απο τα αποτελέσματα των εχόντων το στίγμα της μεσογειακής αναιμίας στα παιδιά τους...
Ο θεμιτός αντίλογος αποσκοπεί στην εποικοδομητική συζήτηση, ο αντίλογος ομως που χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα που θίγουν την οικογενειακή ζωή , που θίγουν τα πιστεύω, αλλά και την επαγγελματική δεοντολογία ανήκουν στους απαγορευτικούς άγραφους νόμους της συζήτησης και πάνω σε αυτό το θέμα θα βρείς σύμφωνους σχεδόν ολους τους γράφοντες..
Λίγη προσοχή λοιπόν για το πως εκφρραζόμαστε, σου έχω συστήσει πρίν πατήσεις το κουμπάκι για να στείλεις το πόστ να το αφήσεις μερικά δεύτερα ή πολύ γρήγορα να ξαναμπείς να κάνεις edit..
Λίγο προσοχή γιατί οι γράφοντες μας κρίνουν απο τέτοιες λεπτομέρειες.
Και παρεμπιπτόντως δεν τον λοιδορώ ως δημοσιογράφο, αν και δεν τους έχω ΚΑΘΟΛΟΥ σε εκτίμηση, τον λοιδορώ ως ΚΑΚΟ δημοσιογράφο. Τα παλιά χρόνια έπρεπε να έχεις βγάλει μία νομική ή μία φιλοσοφική για να γίνεις δημοσιογράφος και ο συντάκτης σου πέταγε το άρθρο στα μούτρα αν έκανες ορθογραφικό λάθος. Τώρα βγάζουν ένα εργαστήρι και το παίζουν γνώστες ενώ στην πραγματικότητα είναι όλοι τους ημιμαθείς, όπως ακριβώς ο τρέχα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι επιτρέπουν να λέγεται σοβαρός δημοσιογράφος κάποιος που λέει τη Σελήνη πλανήτη και το κοινοτΟπος κοινοτΥπος
Τρέχα ποιες είναι οι πηγές σε αυτό που ισχυρίζεσαι;
Όντως λέει την αλήθεια...
Την προσυπογράφω και ως νοσοκόμος...
Τρέχα... Πάλι γράφεις ανοησίες...
Ίσως φταίει το ότι είσαι χορτοφάγος... ![]()
![]()
![]()