ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ανεξήγητο φαινόμενο (Σχετικά με όνειρα) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ανεξήγητο φαινόμενο (Σχετικά με όνειρα) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

thoth53 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
05/06/2010, 14:47:29
quote:
Ρε allzzaro γιατί δεν ψάχνεις εσύ σα διαιτητής; Εγώ λέω το ένα και ο αγράμματος το άλλο. Δεν μπορεί να έχουμε και οι 2 δίκιο. Ψάξε ΟΠΟΥ ΘΕΣ, ρώτα ΟΠΟΙΟΝ θες και πάρε μία θέση για να δεις ποιος είναι ο εγωιστής...

Aγράμματος σημαίνει ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
Δεν το γνωρίζεις ομως ούτε γνωρίζεις τι έχει τελειώσει.
Σε ολα αυτά που λές και υποστηρίζεις εσύ βρίσκω πάρα πολλά λάθη και ατέλειες. Οσο και αν προσπαθήσεις θα σου βρώ λάθη, παραλείψεις, ατέλειες. Πως θα σου φαινόταν ομως αν άρχιζα να σε αποκαλώ αγράμματο, να λοιδωρώ τις σπουδές σου, το επάγγελμα σου.
Δεν είναι ανάγκη να ρωτήσω κάποιον ώστε να πάρω θέση, είμαι σε θέση να κρίνω και να επέμβω σε τέτοιου είδους θέματα.
Για το ποιός έχει δίκιο απο τους δύο αυτό είναι κάτι που θα το λύσετε οι δύο σας και εκεί τον διαιτητή δεν μπορώ να τον κάνω.
Κάποια μέρα θέλω να σε δώ και απο κοντά γιατί θαυμάζω και τις γνώσεις σου και τις απόψεις σου.

05/06/2010, 15:02:02
Γείτονα,

Έχεις δίκιο δεν είναι επαρκής ο χαρακτηρισμός. Καλύτερα αγράμματος παρά να έχεις τις γνώσεις του Τρέχα, δηλαδή ημιμαθής ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ του ξερόλα. Έχεις απόλυτο δίκιο. Ημιμαθή θα τον αποκαλώ στο εξής

Μην πάρεις θέση απλώς ψάξε για τον εαυτό σου και θα πειστείς μόνος σου ποιος έχει γνώσεις και ποιος έχει κάνει την πληροφορία αχταρμά στο κεφάλι του.

quote:
Σε ολα αυτά που λές και υποστηρίζεις εσύ βρίσκω πάρα πολλά λάθη και ατέλειες. Οσο και αν προσπαθήσεις θα σου βρώ λάθη, παραλείψεις, ατέλειες.

Να μου λες που κάνω λάθος για να το ξέρω. Να μου επιτρέψεις να εξηγήσω τι εννοώ και στη συζήτηση θα καταλάβουμε και οι δυο που βρίσκεται το λάθος, δεν είμαι απόλυτος. Εγώ ΘΕΛΩ να κάνω λάθος γιατί αυτό σημαίνει ότι ΜΕΤΑ θα έχω δίκιο. Εμένα με νοιάζει να ξέρω την αλήθεια όχι να έχω εξουσία και κύρος με τα ψέμματα. Δε θέλω κανένας να συμφωνεί μαζί μου θέλω όμως να σκέφτεται αυτά που του λέω. Δεν πλασάρομαι με το ύφος του ξερόλα.

Δεν ανέχομαι όμως το ύφος του τρέχα, εγώ τα ξέρω όλα και εσύ είσαι το επιπόλαιο παιδάκι. Να μάθει να σέβεται και να αναγνωρίζει τα λάθη του. Το μοναδικό λάθος που θα σου παραδεχτεί ο εγωίσταρος είναι μια φορά που ΝΟΜΙΖΕ ότι έκανε λάθος αλλά τελικά είχε δίκιο. Ρώτα τον και θα δεις. Έτσι από περίεργεια ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ λάθος...

Παρεπιπτόντως αν εννοείς το θέμα στη γνώση θα ήθελα πολύ να μου πεις εκεί για να δω πού βρίσκεις ατέλεια στα γραφόμενα μου...

05/06/2010, 15:13:29
quote:
Παρεπιπτόντως αν εννοείς το θέμα στη γνώση θα ήθελα πολύ να μου πεις εκεί για να δω πού βρίσκεις ατέλεια στα γραφόμενα μου...

Δεν είμαι σε θέση να επέμβω σε αυτό το θέμα.
Δεν μπορώ κάν να το μελετήσω.
Θα ήταν φαιδρό εκ μέρους μου να το διυλίσω έτσι ώστε να βρώ ασήμαντα ψεγάδια απο κάποια ασήμαντη παραδρομή μόνο και μόνο να σε κακοκαρδίσω. Αν ψάξω θα βρώ να είσαι σίγουρος αυτό ομως θα ήταν εκ μέρους μεμπτόν και κακοήθες.
Το πρόβλημα σου απλά και μόνο είναι η συμπεριφορά και τίποτα παραπάνω.
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην με κρίνεις για αυτά που σου λέω.
Αντίθετα θα ήθελα να τα εκτιμήσεις.

05/06/2010, 15:20:31
quote:
Θα ήταν φαιδρό εκ μέρους μου να το διυλίσω έτσι ώστε να βρώ ασήμαντα ψεγάδια απο κάποια ασήμαντη παραδρομή μόνο και μόνο να σε κακοκαρδίσω.

Άλλο ασήμαντα ψεγάδια και άλλο λάθη καρφωτά. Όμως εμένα ο σκοπός μου είναι να καταλάβεις τη λογική μου. Αν κάτι σου φαίνεται δύστοκο ή δυσνόητο να το πεις. Δε θέλω να δείχνω τις γνώσεις μου, θέλω να με καταλάβουν οι άλλοι. Το ότι δεν μπορείς να το μελετήσεις σημαίνει ότι δεν τα λέω αρκετά απλά ή ότι δεν ευκαιρείς απλώς;

05/06/2010, 15:31:24
quote:
Όμως εμένα ο σκοπός μου είναι να καταλάβεις τη λογική μου.

Σε ορισμένα που λές δεν βρίσκω λογική.

quote:
Δε θέλω να δείχνω τις γνώσεις μου, θέλω να με καταλάβουν οι άλλοι. Το ότι δεν μπορείς να το μελετήσεις σημαίνει ότι δεν τα λέω αρκετά απλά ή ότι δεν ευκαιρείς απλώς;

Θέλει ενδελεχή μελέτη και δεν διαθέτω ούτε χρόνο ούτε με ελκύει.
Εξάλλου έχω εντελώς αντίθετες απόψεις.

05/06/2010, 15:33:29
Επειδή παραστρατούμε να μου πεις εκεί που δε βρίσκεις λογική, αν θες. Αλλιώς το κλείνουμε εδώ...

Και ξαναλέω, δε θέλω να συμφωνήσει κανένας μαζί μου θέλω να με καταλάβει και να σκεφτεί μόνος του.

Edited by - IndustrialAngel on 05/06/2010 16:08:28

05/06/2010, 15:50:23
Ας λήξει καλύτερα εδώ industrialangel.
05/06/2010, 19:52:56
quote:
Εσύ δεν έχεις πει ότι είσαι μηχανικός; Όχι ότι θέλω να διαφωνήσω μαζί σου αλλά καταλαβαίνεις...

Πτυχίο ψυκτικού...
Πτυχίο μηχανολόγου...
Πτυχίο νοσοκόμου (χωρίς όμως άδεια άσκησης του επαγγέλματος)...

Είδες τι κάνεις IndustrialAngel άμα είσαι διαβαστερό παιδί;
Σκέφτομαι να πάρω και ένα πτυχίο στην μηχανολογική ιστορία από ένα πανεπιστήμιο των ΗΠΑ μέσω αλληλογραφίας - αλλά αυτό στο μέλλον...

quote:
Σε ορισμένα που λές δεν βρίσκω λογική.

allzzaro
Δεν υπάρχει λογική στις επιστήμες με τον όρο που καταλαβαίνουν οι άνθρωποι. ΟΙ επιστήμες βασίζονται πάντα πάνω στην λογική των μαθηματικών, ακόμα και όταν μιλάμε για φιλολογία και η λογική των μαθηματικών είναι μόνο μία. Εάν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει την λογική των μαθηματικών δεν μπορεί να καταλάβει τις επιστήμες.
05/06/2010, 20:00:01
quote:
Δεν υπάρχει λογική στις επιστήμες με τον όρο που καταλαβαίνουν οι άνθρωποι.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν μιλάμε για επιστήμη.

05/06/2010, 21:13:20
Δεν έχει νόημα να κάνουμε συζήτηση σε θεωρητική βάση για το τι είναι λογικό. Η' θα μιλήσουμε συγκεκριμένα ή καθόλου. Ο άνθρωπος είπε ότι δε θέλει να μου πει τι δεν του φαίνεται λογικό οπότε...
06/06/2010, 11:50:33
Το θέμα,αυτό και των αλλων θεμάτων και τελικά,αποκλειστικό θέμα για μερικούς δυστυχώς, είναι ο εαυτος τους και δεν μπορουν να το αποβάλουν με τιποτε...Γινονται δυσάρεστοι, προσπαθούν να βγουν καλυτερότεροι και κοινως, γίνονται .....κοινότυποι...Βέβαια,θα πει, κανένας λογικός,ρε σείς, έχετε ένα θέμα, δεκάδες, αλλά σε όλα, πάτε αλλού τη συζήτηση, σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και δεν αφήνετε μια συζήτηση, να προωθηθεί....
Εκεί χρειάζεται η ωριμότητα, που λέει, "θέλω να καταλάβω τη θέση του άλλου, όχι να την απορρίψω, για να κάνω διάλογο, τον να μην ξεκινήσω κάν, ή να το αλλάζω όλη την ώρα, δεν λέει τιποτε άλλο, απο το ότι έχω ένα μεγάλο εγωισμο, που δεν αφήνει τιποτε άλλο να φανεί"..
Αλλά, γι αυτό χρείαζεται παιδεια, επίπεδο και φυσικά, όσοι αγοράσαν πτυχία, σε Γιουγκοσλαυίες, Ιταλίες, και λοιπες, χώρες που αγοράχονται πτυχία, ή μαθήματα,επειδή έςχουν πρόβλημα με τον εαυτο τους,γιατι αγόρασε πτυχίο, προσπαθούν ολη την ώρα να δειξουν πόσο ικανοί είναι....
Στα πάντα..
Δεν συζητάς με ένα τέτοιο άτομο, αλλά, θέλεις να καταλάβει το λάθος που κανει...Κι αυτό, μπας και προχωρήσει πέρα απο την ομφαλοσκόπηση στη ζωή του και μάθει και τίποτε χρήσιμο...
Αγόρι μου Βιομηχανικέ, μου μοιάζεις πολύ ανώριμος...Κι αυτο δεν το καλύπτεις, με όσα κι αν βρίσεις ή υποτιμήσεις...Δεν δικαιούσαι δια
να ομιλείς, που έλεγε κι ο Κουτσόγιωργας, τόσο χαζός που είσαι....
Βρε νόυμερο, δουλεύω απο 8, ορφανός και με τόσα ένσημα, που εσύ δεν θα έχεις, όταν βγεις σε σύνταξη, με τις σπουδές που έχεις κανει και την ηλικία που έχεις...
Έχω περάσει τόσες σχολές, που εσύ θα χανόσουνα....και έχω, λες,
σαν εσενα, ανάγκη εγώ να σε πεισω για κάτι, ή για μένα;...
Ποτέ αγόρι μου, δεν με απασχόλησαν τέτοια μικρά πράγματα....Αλλά, το κουφό είναι που την πατάς συνέχεια, βγαίνεις λάθος και σκυλιάζεις κυριολεκτικά....Δεν παιζεσαι...
Ας αλλάξουμε συζήτηση,κύριοι και κυρίες,ο άνθρωπος, είναι ένα υψηλό όν,απο τη φύση του και δεν έχει συνέχεια του ζώου, όπως λένε οι εξελικτές....Αποδειξεις της θεωρίας της εξέλιξης, δεν έχουμε καμία, οπότε, άνετα, χαρακτηριζεται ανυπόστατη και τσαρλατάνικη, δίχως κανένα στοιχείο, για την εξέλιξη των ειδών, απο είδος σε ειδος,
οπως ξεκίνησε, η επανάσταση των...
Για να μην πουν ότι έκαναν λάθος, το "γύρισαν" ,στην εξέλιξη του καθε είδους, που κανείς μέχρι τώρα, πουθενά για πουθενά, δεν αμφισβητούσε....
Γίνονται λοιπόν, οι εξελικτές, οριστές του ορθού,όπως έχω παραπάνω γράψει.Θα ειναι όλοι υποκείμενοι λέει, στην εξέλιξη, για να θεωρούνται σωστοί...
Μα ποιός αμφισβήτησε, ότι τα ειδη, εξελίσσονται και βελτιώνονται; Είναι κατι νέο αυτό;...
Το ότι ο άνθρωπος ξεκινησε απο αμοιβάδα, έγινε πρωτοζωο, μετά ψάρι, μετά ερπετό, μετά πτηνό μετά θηλαστικό, μετά πιθηκοειδές και μετά άνθρωπος,θεωρία που έγινε γελοία ,είναι που δεν παραδεχόμαστε...
Κι αυτο έκαναν λάθος οι οπαδοί του Δαρβίνου...
Αλλά, λίγη αξιοπρέπεια να παραδεχθούν τα λάθη τους, δεν έχουν...Τέτοιοι άνθρωποι είναι, τόσο φτηνοί....
Η πορεία του ανθρώπου, προχωράει προς ένα πιο λεπτό, πνευματικό άτομο, η διατροφή και η όλη του κουλτούρα, αλλαζει, όσο κι αν την καθοδηγούν σε κάτι άσχημο,τα φαγητά σκουπίδια των φάστ φούντς, ο άνθρωπος, γίνεται περισσότερο χορτοφάγος και όλοι παραδέχονται,σιγά σιγά, ότι το κρέας δεν κάνει καλό στον ανθρωπο....
Απο την άλλη, έχεις μια πλευρά ανθρώπων, που κόβονται για ότι πιστεύουν και ζούν σε ένα κόσμο σκουπίδια, έστω, μέσα στο μυαλό τους...Και θέλουν πτυχία, για να στερεώνεται ο κόσμος τους...Φαντάσου πόσο ...λίγοι είναι...
Χθές, ήταν μια μεγάλη μέρα για μένα...Ο δεύτερος μου γιός, 8,5 χρονών, πήρε το πρώτο του μετάλλιο, καταλαμβάνοντας την δεύτερη
θέση,σε αγώνες "νταί ντο ζούκου κούντο".....Χάρηκα πολυ γιατί,για την ηλικία του, είναι μεγάλο πράγμα...Απο τον πρώτο του επισημο αγώνα...Μια ικανοποίηση, ότι εγώ κι μάνα του,κάτι κάναμε καλά...
Δεν μπορώ να κάνω πλακα με τον Βιομηχανικό ή όποιον άλλο, λοιπόν,σήμερα...
Απλά, θα του πω, ότι η διαφορά μας θα ειναι πάντα, ότι αυτός θα νομίζει ότι ξέρει τα πάντα, εξ ενός πτυχίου, και γι αυτό θα δείχνει την άγνοια του...
Φιλικά, στο λεω, έχεις ....κομπλεξ κατωτερότητας, γι αυτό και θέλεις συνέχεια να αυτοεπιβεβαιώνεσαι..
Εδώ εμείς κάνουμε διάλογο για ψυχοθεραπεία, στα θέματα υγείας, πιο κάτω...
06/06/2010, 13:56:09
Αν τολμάς ΡΩΤΑ τον παιδίατρο των παιδιών σου αν γονείς με μεσογειακή αναιμία θα γεννήσουν παιδί με σύνδρομο DOWN, αν συνδεόνται οι 2 ασθένειες. Και πόσταρε εδώ την απάντηση του...ανώνυμα...
06/06/2010, 14:00:31
Όσο για την εξέλιξη, διάβασε πρώτα 1 σύγχρονο βιβλίο βιολογίας και όχι τα μεγάλα συγγράμματα του Κιλίφη των λοιπών "βιολόγων" και μετά κρίνε... Κωλοτούμπα...

Και από αποδείξεις ουου... να φάνε και οι κότες. Βέβαια ποτέ σου δεν τις διάβασες, ποτέ σου δεν τόλμησες να τις κοιτάξεις...γιατί και εγώ είμαι ορφανός αλλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ είμαι άντρας... Όσο για τις σπουδές, ξέρεις το μύθο του Αισώπου με τη λιονταρίνα και τη λύκαινα. Η δεύτερη έλεγε ότι είναι καλύτερη επειδή γεννάει πολλά αλλά η πρώτη είπε ότι το δικό της παιδί είναι ένα αλλά λιοντάρι όχι λύκος... η ποιότητα μετράει και όχι η ποσότητα...

Αν σου ζητήσω να απαριθμήσεις τις αποδείξεις και γιατί τις απορρίπτεις θα το κάνεις;