ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
05/05/2010, 12:36:13
Μα στο ότι είμαι....χορτοφάγος, Βιομηχανικέ....Τι φαντάστηκες δλδ;
Ότι καπνίζω χασίς;...Μπα....
05/05/2010, 14:03:35
Μήπως το βάζεις σε πίτες και το τρως; Το ίδιο έκανε και ο βασιλιάς, ο Ελβις ντε, για να μη χαλάσει η φωνή του
05/05/2010, 17:16:51
Εγώ αγόρι μου, είμαι φυσικός άνθρωπος,εγγυής,δίχως υποκατάστατα, αν και άλλο πράγμα οι απολαύσεις......
Η υγειινή διατροφή μου, πάντως, εγγυάται μακροζωία και εξέλιξη..
Όποτε θέλεις Βιομηχανικέ, μια δοκιμή, θα σε πείσει....
Να δεις πως φεύγει η μπάκα...
05/05/2010, 17:38:46
Ρε τρέχα σου λέω δε με ξέρεις μη βγάζεις συμπεράσματα. Έπεσες σε σωματοδομή τύπου "ectomorph". 1.78 ύψος 65 κιλά. Τρώω όσο θέλω μέχρι να χορτάσω(και μπόλικα κρέατα μάλιστα) και πάλι στιλάκι μένω. Ανήκω στους "τυχερούς" τους προικισμένους με τον πιο γρήγορο μεταβολισμό...

Α και να ξέρεις επειδή σε νοιάζει να είσαι και πολύ άντρας αν δε φας καλή πρωτεΐνη (πχ κανά μοσχαράκι) ο αυτοκράτορας κάτω δε δουλεύει και πολύ καλά. Πληροφορία επιστημονική αυτή δεν είναι από το μυαλό μου.

05/05/2010, 20:46:19
Υπάρχουν βότανα για ότι θελεις Βιομηχανικέ μου...Και διχως το βάρος του φόνου του ζώου, όπως λέει κι ένας συνδίκτυος και την τοξίνη του κρέατος.....
Όποιος θέλει βρισκει...
Νέος όν, εσύ, τα χρειάζεσαι κάτι τέτοια...
Δεν ξέρεις τι πετυχαίνεις με τα ....χόρτα....
05/05/2010, 21:11:37
quote:
Α και να ξέρεις επειδή σε νοιάζει να είσαι και πολύ άντρας αν δε φας καλή πρωτεΐνη (πχ κανά μοσχαράκι) ο αυτοκράτορας κάτω δε δουλεύει και πολύ καλά. Πληροφορία επιστημονική αυτή δεν είναι από το μυαλό μου.

Το αν θέλεις να τρώς κρέας αυτό είναι δική σου επιλογή ομως:
Θα σου πω κάποια πραγματάκια εκ πείρας.
Τα 65 κιλά που έχεις είναι πάρα πολύ λίγα.
Σε μερικά χρόνια θα χάσεις μυικά κιλά και στη θέση τους θα αποκτήσεις λίπος. Καλό θα είναι να πάρεις μερικά κιλά, καλά κιλά.
Οσο κρέας και να τρώς δεν πρόκειται να πάρεις ούτε γραμμάριο.
Μπορεί να τρώς αρκετή πρωτείνη απο κρέας αλλά δεν θα δείς μυική ανάπτυξη.
Η πρωτείνη απο το κρέας δεν είναι πλήρως αφομοιώσιμη αφενός αφετέρου σε μερικά χρόνια η χοληστερίνη σου θα χτυπήσει κόκκινα και οχι μόνο.
Αν δεν κάνεις μια σωστή προοδευτική υδατανθράκωση δεν θα δείς άσπρο φώς.

Edited by - allzzaro on 05/05/2010 21:12:39

05/05/2010, 22:08:42
Λέτε ότι θέλετε εσείς,ςεγώ ξέρω ότι κομπλάρω ακόμα και 50κιλες φίλες μου με τη μεσούλα που έχω και παρόλο που κάνω ότι διατροφή θέλω χωρίς στερήσεις... όσο για το μοσχαράκι, είναι διασταραυρωμένο παιδιά σε κάνει ταύρο...

αλλά ας τα αφήσουμε τα βάρος, τη διατροφή, και τις σεξουαλικές δραστηριότητες...

allzzaro μου χρωστάς μια απάντηση αναφορικά με τις θεραπευτικές ιδιότητες(και εν γένει όποιες άλλες ιδιότητες) και το ρόλο που παίζουν στην εξελικτική διαδικασία

05/05/2010, 22:18:11
Αγαπητέ μου allzzaro, επειδή ειμαι χορτοφάγος εδώ και 25 χρόνια,όπως κι επειδή, οι γιατροί, που με έχουν εξετάσει, επιθυμούν να έχουν τα ..τριγλυκερίδια μου και άλλα μου, όπως μου ειπανε,δλδ,πιστεύω, ότι ξέρω τι κάνω...Έχω χαμηλό αιματοκρίτη αν και προέρχομαι απο οικογένεια με πρόβλημα στην υπέρταση,λόγω γονιδίου, που λέγαμε,λόγω της χορτοφαγίας και το κάψιμο που κάνω, όπως και η γήρανση, ειναι επιραβδυνόμενες, εκ προθέσεως, με την ανάλογη θρεπτική και φυσική υπόσταση της διατροφής....
Τώρα, όποιος δεν θέλει να χορέψει πολλά τραγούδια λέει...
Φίλε μου, έχω τρεις γιους,που οι δυο μικρότεροι, έχουμε πει, ότι με όλες τις εξετάσεις, ειναι πάντα, πιο ψηλά σε ωρίμαση,βάρος, ύψος,εξυπνάδα, απο τα παιδιά της ηλικίας τους κατά ένα χρόνο τουλάχιστον και σύμφωνα με τους γιατρούς,πάντα....
Τι σε πειράζει που έχω δικιο;.....
Βιομηχανικέ και εγώ έχω πολύ γρήγορο μεταβολισμό και αυτο προσπαθώ να εξηγήσω στο γειτονα σου κι είμαι 1.74 και 65 κιλά, επίτηδες, τωρα, αν και πέρισυ, έφτασα τα 75,πάλι επίτηδες, γιατι μια φορά το χρόνο, απαιτεί το δέρμα, τάνισμα, για να διατηρείται.....
Σας λέω μερικά πράγματα, αν τα προσέξετε,βέβαια, που καλά θα ήταν να τα ...σημειώνετε....
Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις φίλε μου allzzaro...
05/05/2010, 22:31:58
25 χρόνια; Προηγουμένως έγραφες 30! Τι έγινε έκοψες το ΦΠΑ;

quote:
Βιομηχανικέ και εγώ έχω πολύ γρήγορο μεταβολισμό και αυτο προσπαθώ να εξηγήσω στο γειτονα σου κι είμαι 1.74 και 65 κιλά, επίτηδες, τωρα, αν και πέρισυ, έφτασα τα 75,πάλι επίτηδες, γιατι μια φορά το χρόνο, απαιτεί το δέρμα, τάνισμα, για να διατηρείται.....

Ου ναι τάνυσμα και μετά σακουλιάζει το δέρμα και γίνεται σα να φοράς ρούχα 1 νούμερο παραπάνω. Κολυμπάς μέσα του.

Ρε τον τρέχα....
Δεν καπνίζει, δεν πίνει, δεν ξενυχτάει...θα πεθάνει υγιέστατος...

05/05/2010, 22:33:58
Τέλεια τέλεια τσιλιβιθρόπουλοι και οι τρείς
Και εγώ είμαι 66 κιλά.. με 17,3 ύψος.

Βαγγέλη μου να σου ζήσουν τα αγόρια να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώσεις φτάνει να μην πάρουν απο το χαρακτήρα σου.. κακίες λέω ε.. ματς μούτς..
Ρε κούκλε είπα εγώ οτι δεν έχεις δίκιο?
Καλά κάνεις αλλά να προσέχεις.Το να μην τρώμε κρέας είναι παρακινδυνευμένο. Ερχονται στιγμές που πέφτω κάτω απο τα 66 και αυτό γιατί ξεχνάω να φάω

quote:
allzzaro μου χρωστάς μια απάντηση αναφορικά με τις θεραπευτικές ιδιότητες(και εν γένει όποιες άλλες ιδιότητες) και το ρόλο που παίζουν στην εξελικτική διαδικασία

Συμπάθαμε ρε όμορφε αλλά με έχουν πρεσσάρει.
Ανεστάλη η απεργία και με έχουν στριμώξει στη δουλειά.. και για να απαντήσω στο ερώτημα σου πρέπει το βιονικό μυαλό μου να αντλήσει κβαντική ενέργεια.. πράγμα δύσκολο αυτή τη στιγμή

05/05/2010, 22:37:38
Ούπς αυτό δεν το είχα δεί.
Ρε Βαγγέλη τι εννοείς τάνυσμα στο δέρμα?
05/05/2010, 22:44:03
Μοντελάκια τα γερόντια λοιπόν...Καλά κρατιέστε για την ηλικία σας...Αλλά σωματοδομή άντρα βαρβάτου έχει μόνο ο εαρινός εδώ πέρα τελικά...

Καλά ρε γείτονα, πες μου ότι μπήκαμε στη waiting list και εκκρεμεί απάντηση... Δε χαλιέμαι εγώ όποτε και να μου απαντήσεις...απλώς να μην περάσει στο ντούκου δε θέλω

05/05/2010, 23:39:46
quote:
Δε χαλιέμαι εγώ όποτε και να μου απαντήσεις...απλώς να μην περάσει στο ντούκου δε θέλω

Κανονικά δεν θα έπρεπε να ρωτάς.
Αφού ψάχνεις τόσο πολύ γιατί δεν ψάχνεις να δείς οι φαρμακευτικές ουσίες των φυτών υπήρχαν ανέκαθεν?
Να φέρω ενα παράδειγμα ο δυόσμος ή το φασκόμηλο υπήρχαν πρίν απο 100.000 χρόνια και αν υπήρχαν περιείχαν αυτές τις φαρμακευτικές ουσίες ή εξελίχτηκαν και αυτά και τις ουσίες αυτές τις απέκτησαν τα τελευταία 40.000 χρόνια.

06/05/2010, 00:20:20
quote:

Μοντελάκια τα γερόντια λοιπόν...Καλά κρατιέστε για την ηλικία σας...Αλλά σωματοδομή άντρα βαρβάτου έχει μόνο ο εαρινός εδώ πέρα τελικά...

Ποιά γερόντια ρε "λαμόγιο"???

Τώρα αυτό δεν ξεχνιέται...ούτως ή άλλως θα γνωρισθούμε απο κοντά λίαν συντόμως και θα δούμε "μικρέ" ποιός είναι και ποιός όχι ...γερόντι...μικρή-κουφαλίτσα..

soul

06/05/2010, 00:29:02
Μπορείς να μου δώσεις τα ονόματα τους στα λατινικά(το ταξινομικο τους όνομα δηλαδή) για να ψάξω συγκεκριμένα την οικόγενεια όπου ανήκουν;

http://www.mansfield.ohio-state.edu/~sabedon/biol3060.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Evolution_of_plants

Στο λέω από τώρα όμως μου φαίνεται απίθανο να συμβαίνει αυτό που λες...

06/05/2010, 00:31:36
Για τους άλλους έλεγα ρε εαρινέ όχι για σένα. Εσύ είπαμε είσαι άντρακλας δεν είσαι φτερό στον άνεμο σαν και μας χεχεχε...

Για πες μου τότε στο Βυζάντιο όταν ήσουν μικρός πώς σε φώναζαν τα πιτσιρίκια; (χαχαχαχ)

Ελπίζω να μη με παρεξηγείς για πλάκα τα λέω...

06/05/2010, 10:20:30
Επιτέλους, ένα υγιές κλίμα διαλόγου, με ποιοτικό χιούμορ,
άτεχνοι.....
Αγαπητέ μου allzzaro,δεν ξέρεις, σοβαρά, ότι το χάσιμο 5 κιλών, πάνω κάτω, απο το κανονικό μας, επιβάλλεται,για να μην μένει ίδιο το δέρμα, καθώς φθείρεται;Τανιέται έτσι και μένει ελαστικό.
Καλά,ρε φίλε, τι ξέρεις για υγιεινή διατροφή και μακροζωία;Εγώ νόμιζα ότι ήξερες αρκετά, απο όσα έλεγες......
Όσο για τα βότανα, ένας απλός οδηγός βοτάνων, αναφέρετια χαρακτηριστικά, ότι με το κρέας, δεν οξυγονώνεται κανονικά το αίμα και τα κύτταρα με αποτέλεσμα να έχουμε ελεύθερες ρίζες, πυο προκαλούν τη γήρνση και όλες τις φθορές που προκαλούνται στον οργανισμό και παντού στο σώμα μας...
Και οι φυτικές ίνες,είναι αυτές, που αντικαθιστούν το κλείσιμο που προκαλεί το κρέας, επιτρέποντας να οξυγονώνεται καλυτερα...
Να είδατε τι κάνετε;...
Θα μπορούσατε να ειχατε μάθει περισσότερα τόσο καιρό, αλλά, εσας σας αρέσουν οι πλάκες....
Πέραν αυτού, τονίζω, ότι δεν υπάρχει βότανο, που να μην κάνιε καλό στονάνθρωπο και να αντικαθίσταται, ότι παίρνουμε απο κρέας, ή ζωικά προιόντα, το ίδιο και καλύτερα, αφού ο θάνατος του κρέατος, επηρεάζει αρνητικά τον οργανισμό μας, που συμφορειται απο το μήνυμα του θανάτου, που εισέρχεται μέσα του....
Αλλά, μάλλον σας αρέσει το κρέας και δεν μπορειτε να το κόψετε...
06/05/2010, 12:05:22
quote:
Ποιά γερόντια ρε "λαμόγιο"???

Αυτόν φίλε Εαρινέ πρέπει να τον πάρουμε μία μέρα και να τον βάλουμε στην πρέσα για σκουώτ. Οταν δεί τα γερόντια να φορτώνουν την μπάρα και να κάνουν σκουώτ με 130 κιλά θα μπιρμπιλήσουν τα μάτια του

06/05/2010, 12:13:22
τρεχαγυρευε
quote:
Αγαπητέ μου allzzaro,δεν ξέρεις, σοβαρά, ότι το χάσιμο 5 κιλών, πάνω κάτω, απο το κανονικό μας, επιβάλλεται,για να μην μένει ίδιο το δέρμα, καθώς φθείρεται;Τανιέται έτσι και μένει ελαστικό.

Οντως, αλλά υπάρχει και το αλλά..

06/05/2010, 12:15:45
τρεχαγυρευε
quote:
Επιτέλους, ένα υγιές κλίμα διαλόγου, με ποιοτικό χιούμορ,
άτεχνοι.....

ψοφάς για αυτά μικρή αλεπουδίτσα