ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οι γραμμές στα χέρια κι η χειρομαντεία. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Οι γραμμές στα χέρια κι η χειρομαντεία. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

χρηστος123546 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
14/09/2005, 00:25:43
Aν είναι από τη μνήμη του υπολογιστή σου πρέπει να την ανεβάσεις σε μια σελίδα φιλοξενίας όπως π.χ.
http://www.imageshack.us/

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
χρηστος1235Νέο Μέλος
14/09/2005, 00:37:15
χρηστος1235Νέο Μέλος
14/09/2005, 00:40:49
Ευχαριστω gretel που με βοηθησες να σαι καλα και καλο βραδυ
14/09/2005, 00:50:43
Συγχαρητήρια.
Πάντα στη διαθεσή σου:))

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
χρηστος1235Νέο Μέλος
14/09/2005, 22:39:23
ATMA εσενα περιμενω να κατεβασεις κατι καλο γιαυτο το θεμα για την κινεζηκη χειρομαντεια που λες ενδιαφερων πολυ για να το δουμε και απο αλλη αποψη.
laourazΝέο Μέλος
10/11/2011, 11:48:07
quote:

Dying_Incubus πρόσεξε λίγο την ώρα που έστειλες τα δυο μηνύματα σου 7.54πμ είναι τυχαίο ? μόνο τα δευτερόλεπτα αλλάζουν πες μου άθελα σου
Το έκανες η την συγκεκριμένη ώρα στέλνεις μήνυμα
Λοιπόν δεν λέω ότι είμαι και εγώ απόλυτος βεβαίως για το συμβαίνει για την χειρομαντεία εξάλλου έρευνα κάνουμε και ότι βγει όταν πρωτοασχοληθηκα
Γενικα μετα παραξενα και αλυτα καμια φορα παρατηρησα και της γραμμες του χεριου και λεω γιατι σε κάθε ανθρωπο να εχει και διαφορετικα σημαδια
στο χερι του .πχ σε εμενα εχω ένα σταυρο στη μεση μεταξύ των γραμμών κεφαλιών και καρδιών που αυτό εννοει ωπος εχω διαβασει να λενε δηλαδη .
Ότι ασχολουμε με γενικα το αποκρυφο ενώ σε αλλου που εχω δει που δεν τους ενδιαφερει καθολου η μεταφυσικη δεν εχουν αυτό το σταυρο
Τα συμπερασματα δικα σας

Ο σταυρός
Οι σταυροί δείχνουν τα προβλήματα, απογοήτευση, κίνδυνος, και όταν βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία, η ζημιά στο φορέα μπορούν να επιδεινωθούν. Περιστασιακά μπορεί να αναφερθεί σε μια δραματική αλλαγή στη ζωή κάποιου λόγω μιας κρίσης ή μιας δυσκολίας. Πρέπει πάντα να θεωρηθούν ανεπαρκής οιωνός εκτός από δύο περιπτώσεις: όταν βρίσκεται στο υποστήριγμα Δία και όταν βρίσκεται μεταξύ των γραμμών κεφαλιών και καρδιών, γνωστών ως "Croix Mystique". Ο φορέας ενός τέτοιου συμβόλου ισχυρίζεται για να κατέχει έναν μεγαλύτερο βαθμό μυστικισμού, αποκρυφισμού, και δεισιδαιμονίας. Το μήκος της επικεφαλής γραμμής από κοινού με το Croix Mystique είναι αρκετά σημαντικό εάν καταδείξει ο φορέας μια σύντομη (ως εκ τούτου, πεζός και uncreative) γραμμή κεφαλιού, θα τείνουν να είναι αρκετά προληπτικοί, συνορεύοντας με την παράνοια. Ένας με μια πιό μακροχρόνια γραμμή θα έχει μια μεγαλύτερες συγγένεια και μια άνεση με τον απόκρυφο.
Η θέση του "Croix Mystique" είναι επίσης αρκετά σημαντική. Εάν υψηλός βρίσκεται επάνω, κοντά στο υποστήριγμα Δία, ο φορέας θα εκθέσει την πίστη στο μυστικισμό μόνο για το κέρδος τους. Όταν το μέλλον τους είναι, φροντίζουν όχι για τα μέσα και την περίσταση της προφητικής πρόβλεψής τους, αλλά μόνο για το πώς αφορά τη ζωή τους. Εκείνοι με τους σταυρούς περαιτέρω από το υποστήριγμα Δία θα φροντίσουν περισσότερο για τις αρχές και τις μεθόδους από τις οποίες η μυστική εμπειρία εκφράστηκε παρά την άμεση αίτησή της σε τους.
Εάν είναι σε άλλος ακραίος, κοντά ή στο υποστήριγμα luna, ο φορέας αποδίδει το μεγάλο συναίσθημα στη μυστική εμπειρία, και κατέχει ένα FLAIR ή μια συγγένεια για την αισθησιοκρατία και τα θαύματα (69)

Τωρα για τη φωτογραφία θέλω να κάνω αντιγραφή μια εικόνα και να την επικολλήσω όταν γράφω μια νέα απάντηση αλλά δεν μου βγαίνει
Εκεί όταν στέλνω μια νέα απάντηση πάνω γράφει εισαγωγή εικόνας το πατάω και βγάζει μόνο αυτό [img][/img και ούτε εικόνα ούτε τίποτα αν μπορείς
Να βοηθήσεις ευχαριστώ

laourazΝέο Μέλος
10/11/2011, 11:56:53
quote:

Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω τι σημαίνει ενα σημαδι που εχω ! εχω ενα σταυρο εντονο και μεγαλο που βρισκεται στο ορος της σεληνης και στην μια ακρη του ενωνεται με τις γραμμεσ τησ διαισθησης και τησ γραμμης του ηλιου! επισης βρισκεται στ αριστερο μου χερι ΜΟΝΟ!μπορει καποιος να μου πει τι σημαινει? μιπως ειναι ενα ατυχημα που ειχα και χτυπησα το κεφαλι μου?

mariasarΜέλος
13/06/2007, 21:16:46
Η γιόγκα έιναι η ένωση του ατομικού πνεύματος (jivatma) με το συμπαντικό πνεύμα (paramatma). Προσφέρει ηρεμία και ειρήνη του νου και απελευθερώνει τα αισθήματα σύγχυσης και στεναχώριας.

Ελάτε να κάνουμε όλοι μαζί γιόγκα, μικροί και μεγάλοι, στο camping της Κέας, το δεκαήμερο που διοργανώνει η δασκάλα της γιόγκα [url=http://www.buildings.gr/yoga/greek/index.htm]Λένα Θάλασσα [/url], απο τις 24 Ιουνίου εώς τις 5 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6976411920 και 2310 3300335.

Μαρία

10/09/2009, 09:52:04
trexa

quote:
Δηλαδη, το Δεκέμβριο του 2004, ο σαουδάραβας, βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπη

Ποια εκπομπή; Ποιού καναλιού;

quote:
Το αναμεταδώσαν εφημερίδες

Ποιές εφημερίδες;

quote:
κανάλια

Ποιά;

quote:
σε Αραβία, Παλαιστίνη,Συρία και όλες τις μουσουλμανικές χώρες

Εσύ τα είδες αυτά;

quote:
Ψάξε και βρές το

Κανένα όνομα;

quote:
Εγώ πιστεύω τον ηγουμενο της μονής των
Ποιμένων, ο οποίος, πδωσε τη σχετική είδηση, μέσω του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, τουτέστιν, με τη δική του έγκριση

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων δεν έχει ιδέα.

quote:
Για να μην πούμε την αντίδραση των μουσουλμάνων, αν δεν ήταν αλήθεια...

Αντιδράσανε οι μουσουλμάνοι; Πώς;

quote:
Πείτε κι εσείς ποιοι είναι ηλίθιοι

Δε χρειάζεται. Το λένε μόνοι τους.

quote:
Η Ναζαρέτ, υπήρχε και γι αυτό συνέχισε έτσι

Μη μου πεις ότι έφερες τις επιγραφές της Ναζαρέτ; Πού είναι βρε απατεωνίσκο;

macedon

geostatΜέλος
10/09/2009, 10:18:01
Για αυτα γραφω,
οτι πολεμας σου δινει και υποσταση,
κατσε με τον τρεχα να χτυπατε ανεμομυ(α)λους
10/09/2009, 11:38:54
Το ποιός είναι απατεωνίσκος κι εξαφανίζεται, μόλις τον
καταλαβαίνουν έχει φανεί εδώ και καιρό κι έχει γίνει ανέκδοτο,μεταξύ άλλων,Μακεδών,εσύ θέλεις και τιμητική πλακέτα, τιμής ένεκεν;
Εσύ ο άθεος,δίκην θεού, βαφτίζεις και ονομάζεις
κατά βούλησιν τα πράγματα, αληθεύεις, ψευτιζεις, και λές ότι είσαι άθεος;αλλά ποιός σε πιστεύει...;΄Εχουν ονόματα και σοβαρότητα τα πράγματα, παρά τη γελοιοπίηση που επιχειρείς και ο κόσμος τα ξέρει...

Δεν φταίς εσύ, όμως, όλοι το ξέρουμε..Ξέρουν ποιούς αφήνουν, σαν μαντρόσκυλα να βρίζουν και ν κοροιδευουν τον κόσμο, οι ιθύνοντες...
Είναι τακτική αυτή..Δεν μπορεί τώρα, οι κουτοχριστιανοι να μας κάνουν μπλέ μαρέ, σε ότι κεκτήμεθα ώς δικό μας, όπως ο διάλογος κα η ρητορία...
Κι όμως, κατισχυνθήκατε ακόμη μια φορά και μονο η ύβρις και η ειρωνία σας έμεινε...
Απατεωνάρα, ξέρεις που να ψάξεις, άμα σηκωθείς απο την πολυθρόνα,
καμιά φορά, ή άμα ξύσεις λίγο την κούτρα σου..
Ἔίπες, δε ότι τα λίνκς δεν ανοίγουν κι ούτε λένε αυτά που λέω....
Παραείσαι νούμερο για να σε πάρω στα σοβαρά,όσο χριστιανός κι αν είμαι...

10/09/2009, 12:06:37
τρεχα

quote:
Ἔίπες, δε ότι τα λίνκς δεν ανοίγουν

Μετά φταίω εγώ που σε λέω απατεώνα; Πότε το είπα αυτό;

Είπα: Εψαξα τα links αλλά δεν μπόρεσα να βρω τι λένε οι επιγραφές αυτές

Για να τελειώνουμε επειδή καλή η πλάκα μαζί σου, αλλά έχουμε κι άλλες δουλειές.

1. Το "θαύμα" με τον Αραβα: Δεν έχεις υπόψη σου ούτε πού δημοσιεύτηκε, ούτε πού παρουσιάστηκε ούτε πώς τον έλεγαν. Και είναι πολύ φυσικό, καθώς δεν συνέβηκε ποτέ. Η μόνη "πηγή" που υπάρχει είναι ο ψεύτης καλόγερος.

2. Οι επιγραφές της Ναζαρέτ του 1ου αιώνα: Δεν γνωρίζεις ούτε τι λένε ούτε πότε βρέθηκαν, ούτε σε ποιον αναφέρονται ούτε κάποιο άλλο στοιχείο γι'αυτές. Πολύ φυσικό επίσης γιατί τέτοια πράγματα δεν ανακαλύφθηκαν. Αλλωστε αν είχαν ανακαλυφθεί επιγραφές του 1ου αιώνα (ή οτιδήποτε άλλο του 1ου αιώνα) στη Ναζαρέτ δεν θα υπήρχε καμία αμφισβήτηση.

3. Δεν γνωρίζω αν ψεύδεσαι από πεποίθηση ή είσαι επαγγελματίας. Δεν γνωρίζω επίσης αν αυτό αποτελεί προσόν στο θρήσκευμά σου ή απλά πράξη που παραβλέπεται. Σε κάθε περίπτωση, ο ισχυριζόμενος είναι υπεύθυνος να αποδείξει τα λεγόμενά του κι όχι οι υπόλοιποι να αποδείξουν ότι αυτά δεν υφίστανται, όπως πολύ σωστά σου είπε ο Think_Math.

4. Τώρα θα μου φέρεις τα στοιχεία για τις επιγραφές και τον Αραβα; Αν δεν τα έχεις, μπορείς απλά να πεις "δεν έχω ιδέα τι λένε τα στοιχεία αυτά κι αν υπάρχουν, απλά έτσι μου είπαν και γω τους πίστεψα". Δεν είναι κακό να πιστεύεις τους ανθρώπους. Αφελές, ναι, αλλά κακό όχι. Αλλά όταν ισχυρίζεσαι πως υπάρχουν τέτοια στοιχεία, πρέπει και τα φέρνεις, δε νομίζεις;

Αντε, φέρτα τώρα να τελειώνουμε.

macedon

10/09/2009, 12:14:48
Ξέρω ότι θέλεις να σου φέρω στο πιάτο διάφορες κεφαλές, ώς άλλη Σαλώμη, αλλα επειδή πιστεύω ότι μεγάλωσες
κάπως Μακεδών( βρέ πως έχεις μεγαλώσει, μπέμπη, μπέμπη..)
πιστεύω,επίσης, ότι μπορεί το ξερό σου να ανοίξει λίγο τη λογική σου και να καταλαβαίνες τι διαβάζεις..Συμφορά σου και παριστάνεις και τον ..ακαδημαικό...Διάβασες, αλλά δεν κατάλαβες...Τι το κουράζεις τότε;Άστο, γίνε..μοντελίστ, καλύτερα....
Τα παιδικά προγράμματα, σε άλλα κανάλια...
Εδώ είναι για άντρες και γυναικες, ενήλικες, αν δεν φτάνεις το φώς, τι να σου κάνω;Θα είσαι στα σκοτάδια...Έχουμε και δουλειές..

Είσαι τυχερός, όμως, που ζεις στην..Μποτσουάνα,αλλοιώς, σε μια
δημοκρατική χώρα, δεν θα τη γλύτωνες έτσι εύκολα με τις αρλούμπες
που αραδιάζεις..Θα σε ειχαν κάνει κουφέτο...
Συγνώμη, για την γλώσσα που δεν καταλαβαίνεις..Ελληνικά είναι, απλά
τα συζητάνε έξω απο το ...σπιτι σου, γι αυτο και δεν τα ξέρεις...

10/09/2009, 12:50:22
Μεταφράζοντας τα λόγια σου, μας λες:

"Απ'ό,τι έχω πει, δεν έχω κανένα στοιχείο, ούτε είδα ποτέ κανένα στοιχείο ούτε γνωρίζω τίποτε απ'αυτά. Δεν ξέρω αν υπάρχουν και δεν ξέρω τι μορφή έχουν. Δεν μπορώ να υποστηρίξω τίποτε απ'αυτά που λέω, γιατί δεν έχω ούτε τη στοιχειώδη κριτική ικανότητα και δεν μπορώ να ερευνήσω γιατί είμαι απλά ένας χριστιανός πιστός, χωρίς δική του σκέψη, που έχει υποχρέωση να πιστεύει ό,τι του λένε οι καθοδηγητές του"

Θεωρώ πως τέτοιοι άνθρωποι σαν και σένα στο δόγμα σου, προσφέρουν την καλύτερη υπηρεσία ... στους μη χριστιανούς, αποδεικνύοντας έμπρακτα πού μπορεί να οδηγήσει έναν άνθρωπο η πνευματική λοβοτομή και λειτουργώντας σαν παραδείγματα προς αποφυγή.

Ευχαριστούμε που μας διασκέδασες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και είμαστε όλοι ευγνώμονες για το γέλιο που αφειδώς μας χαρίζεις σε κάθε σου μήνυμα. Περιμένουμε με ανυπομονησία τις υπόλοιπες "διαλογικές" συζητήσεις σου που θα συνοδεύονται με επίσης αναπόδεικτες θέσεις και μικρά ή μεγάλα ψέματα, που όμως ούτως ή άλλως κανείς δεν επρόκειτο να πιστέψει.

macedon

10/09/2009, 13:18:16
Εγώ πάλι απο τη μεριά μου, επειδή βλέπω ότι δεν τα καταφέρνεις
πουθενά καλυτερα, θα σου έλεγα να γράψεις ..παραμυθάκια και ιστορίες
δράσης όπου διαπρέπεις....
Εχεις απίθανη φαντασια, αν και απελπιστικά πολύ λογική....
geostatΜέλος
10/09/2009, 13:24:50
moi aussi,both of you!
10/09/2009, 13:30:18
Τελικά τρέχα δεν θα μας τα φέρεις τα στοιχεία για τις επιγραφές και τον Αραβα, ε;

Κρίμα. Κι ό,τι ήμουν έτοιμος να πιστέψω...

macedon

10/09/2009, 14:37:26
Τελικά Μακεδών, πολύ καλή μάρκα η sony, δεν κολλάει η
βελόνα, δεν κολλάει η βελόνα, δεν κολλάει η βελόνα...
Κανάς ..ηλεκτρολόγος;
10/09/2009, 15:10:51
geostat

quote:
Γιαπετ,
Τι δεν καταλαβες;

Αυτό που ρώτησα.

Έγραψες για τη σοφία του Ελληνικού λαού και ρώτησα ποιά είναι αυτή, κατά τη γνώμη σου.

quote:
Δεν εχω ταχθει να υπηρετησω κανενα σκοπο,στο μονο το οποιο ειμαι ταγμενος ειναι η γυναικα μου και τα παιδια μου και ειναι ο μονος λογος που βρισκω αξιο να πολεμησω!Οχι μονο στα λογια,οπου και οποτε χρειαστει!

Με βρίσκεις σύμφωνο. Προσωπικά, ούτε εγώ έχω ταχθεί σε κάποιον σκοπό, συζήτηση και κρίσεις κάνουμε (τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω).

quote:
Να σου περιγραψω και την οπτικη μου,βρισκομαι σε ενα λοφακο και παρακολουθω τη μαχη στην πεδιαδα αναμεσα σε χριστιανομαχους και ελληνομαχους απολαμβανοντας το θεαμα,οπου πιστευω οτι μπορω να προσβαλω τα ασκερια της καθε πλευρας κατηφοριζω λιγο και το κανω απλα για να αποδειξω ποσο τυφλος μπορει να ειναι καποιος ταγμενος στο σκοπο του.

Αυτό το παράδειγμα δεν μου φαίνεται καλό ή σχετικό μ' αυτό που θέλεις να πεις, διότι μου φέρνει στο νου, καιροσκοπισμό και πλιάτσικο και δε νομίζω ότι αυτή είναι η σοφία του Ελληνικού λαού.

Άλλωστε δεν γίνεται καμμία μάχη, απλά έχει περάσει ο καιρός που όλα καταπίνονταν αμάσητα κι αυτό μερικοί δεν μπορούν να το δεχθούν.

Η συμμετοχή σ' ένα διάλογο, προϋποθέτει, εκτός των λεκτικών φωτοβολίδων και άποψη, θέση και επιχειρηματολογία, ακόμη κι αν, μερικές φορές, είναι αιχμηρή.

Επίσης θεωρώ ότι δεν μπορεί κανείς να είναι ουδέτερος στην ιστορία της πατρίδας του και του έθνους του και θα πρέπει να στηλιτεύει, τουλάχιστον, κάποιους απ' αυτούς που ιστορικά έβλαψαν αυτά τα δύο ή να είναι με το μέρος τους.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να πω ότι δεν είναι, απαραίτητα, τυφλός όποιος κρίνει ότι πρέπει να ταχθεί κάπου, με την προϋπόθεση ότι αυτό δεν το κάνει για ίδιον συμφέρον, κόντρα στα συμφέροντα των άλλων και με ποταπά ελατήρια.

Σηκώνει πολύ κουβέντα αυτό βέβαια, αλλά εδώ το λέω επιγραμματικά.

Τέλος το γεγονός ότι μπορεί να κατηγορηθεί για τυφλότητα, από την άλλη πλευρά, δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο.

quote:
Ονειρο μου και ευχη μου αυτο το πεδιο,της μαχης,να κανει ενα κοπο να αποκτησει και υποσταση.Να βρεθειτε ολες οι πλευρες σ'αυτην την κοιλαδα και να σφαχτειτε μεχρει τελικης πτωσης,αυτους που θα μεινουν ορθιοι τους αναλαμβανω εγω για να μπορεσουμε επιτελους να απολαυσουμε τη ζωη μας χωρις το μισος σας και τον μισανθρωπισμο σας!

Θα μπορούσα να προβληματιστώ απ' αυτήν την τοποθέτησή σου, αν συνοδευόταν με προτάσεις και περιγραφή αυτού που εσύ βλέπεις σαν σωστό και δεν περιορίζετο σε ένα μακάβριο ευχολόγιο.

Για παράδειγμα, τι θα έκανες μ' αυτούς που θα "έμεναν", από τη σφαγή που εύχεσαι, για να απολαύσετε τη ζωή, χωρίς μίσος;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

10/09/2009, 17:48:40
Ότι αφού χαθούν αυτο που μισούν, θα μεινουν όσοι δεν μισούν,
αυτό σο λέει Γιάπετ...Πάλι εμφυλιοπολεμείς;Πάλι έριδες εισάγεις;
Στο φιλότιμο σου μιλάει,αλλά, πρέπει να υπάρχει κι αυτή η ελληνική
ιδιότητα μέσα μας...Όχι μόνο το μίσος..Κι ότι κατάλαβες...