- Η πνευματικότητα κάνει καλό στην υγεία - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Μήπως έπρεπε να σου ζητήσω την άδεια ?
Άκου πονυρε κι χαιρεκακε άνθρωπε !
Έγκλημα δεν είναι το να έχω περίπτερο ούτε το να γράφω αυτά που εγώ πιστεύω ως σωστά !
Έγκλημα είναι αυτό που κάνεις εσύ που βγάζεις πράγματα κι στοιχεία στην φόρα που ΔΕΝ σου ανήκουν ούτε κι έχεις πάρει το οκ από τον κάτοχο τους !
Μα τι εξυπνάδα κι τι εφυια κι τι τεράστιο iq ειλικρινά ροδάκινου πρέπει να έχεις για να καταλάβεις ότι είσαι απλά λάθος !
Τώρα που είσαι λάθος !
Απλό !
Έχεις έναν τύπο όποιον ...που χωρίς να στην λέει κι χωρίς να σε έχει βρίσει κι χωρίς να σου έχει κάνει καμία απόλυτος ζημιά , εσύ με το καλημέρα σας άρχισες τα είσαι τρολ είσαι τρολ κι ολοένα κολλημένη η βελόνα ! Το μόνο που έπρεπε να κάνεις αν ήσουν σωστά ηθικά άτομο , ήταν να πεις φίλε τρελέ εφευρέτη δεν μπορώ να σε καταλάβω ή δεν ενδιαφέρομαι εγώ προσωπικά για αυτά που λες ή ακόμα κι να μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις ποτέ !
Όλα αυτά θα ήταν σωστά !
Εσύ όμως δείχνοντας εξαρχής ότι είσαι χαιρεκακος άνθρωπος άρχισες επιθέσεις κάργα χωρίς λόγο κι χωρίς αιτία έτσι απλά για τα μάτια του κόσμου !
Αυτό heretic είναι βαμπιρισμος !
Θεωρείς τον κάθε άνθρωπο τραπέζι για να φας . Εις απόδειξη αυτού όταν είδες ότι δεν τρως από εμένα πλέον έκανες άλλη μια κίνηση εντελώς φάουλ να βγάλεις προσωπικά μου στοιχεία στην φορά ...κι επειδή δεν σου έφτανε αυτό πήρες κυριολεκτικά κλέβοντας το... μια συζήτηση από το δικό μου φόρουμ κι την πέταξες στην βορά των λύκων φυσικά γιατί είσαι μάγκας εννοείται !
Κι να φανταστεί κανείς ότι υποτίθεται υπάρχει κι διαχειριστής του φόρουμ που όφειλε να έχει εξαφανησει όλα αυτά τα φάουλ σου από το φόρουμ του , αλλά μάλλον είναι διακοπές !
Έχω ήδη καταλήξει πάντως σε δύο συμπεράσματα για το τι επικρατεί εκεί στο φόρουμ !
1) ότι το έχετε για μάσα μπούκα μια αρμάδα από Νεφελίμ εκεί μέσα κι μόλις κάποιος πει καλημέρα εσείς αρχίζετε την αφαίμαξη !
2) υπάρχει μια περίπτωση όλο αυτό να γίνεται κατόπιν πληρωμής κάτι που με τον τρόπο σας μόνοι σας οδηγείται τον οποίον μπει να το σκεφτεί αφού ενώ απλά μπορείτε ακόμα κι να μην πείτε τίποτα κι να τελειώσουν όλα έτσι ήρεμα κι ανθρώπινα εσείς αρχίζετε το φαγωποτι από την πρώτη κι όλας συζήτηση !
Αν κύριοι διαχειριστές του φόρουμ ΔΕΝ επιθυμείτε να μπαίνει ελεύθερα κόσμος για να γράψει αυτά που ο ίδιος πιστεύει αδιάφορο αν εσείς τα πιστεύετε ή όχι τότε , κι από την στιγμή που ο ομιλητής απλά γράφει τα πιστεύω του κι δεν βρίζει , δεν σας αμαυρώνει κάτι κοκ τότε ΜΗΝ το έχετε ελεύθερο κι σε κοινή θέα τόσο απλό είναι !
Όταν υπάρχει ελευθερία ακριβώς μέχρι τα όρια της ελευθερίας των υπολοίπων τότε κύριοι ο κάθε ένας μπορεί ελεύθερα να γράψει τα πιστεύω του !
Τώρα το ότι υπάρχουν άτομα που ειλικρινά είναι το φαι τους να κάνουν ζημιά σε όποιον ή ακόμα κι σε προσωπικό επιπεδο στον οποίον αποφασίσει εκ λάθους να γράψει εδώ ...αυτόματα σημαίνει ότι ή στο φόρουμ κάτι δεν πάει καλά κι προφανώς είναι ψυχολογικού τομέα ή ότι είστε πολύ ελαστικοί σαν διαχειριστές εκτός βέβαια αν όντως είσαι κι εσύ διαχείριστης heretic οπότε έτσι εξηγούνται όλα .. ή απλά πληρώνεστε για να κάνετε γνωστό μόνον ότι ήταν ήδη εκ του παρελθόντος γνωστό κάτι που ειλικρινά δεν θέλω να το πιστέψω !
Τώρα για να τελειώνουμε γιατί εγώ βορα στα δόντια βαμπίρ δεν γίνομαι για κανέναν λόγο !
Μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε στο μήνυμα μου δεν χρειάζεται !
Εγώ ήρθα κύριος κι φεύγω κύριος όχι γιατί φοβήθηκα το σκουριασμένο κατάνα που μόνον κατάνα δεν είναι μάλλον μπαντανα με ζωγραφισμένη κατανα είναι αλλά οκ φεύγω ως είπα γιατί θεωρώ ότι ήρθα να μιλήσω με ανθρώπους στην φύση κι όχι με Νεφελίμ που απλά τα έχει ταράξει η ενεργειακή πείνα !
Άσε που δεν ξέρω να μιλάω την γλώσσα Νεφελίμ αυτό που το πας...
Εγώ κύριοι ήρθα να κάνω συζήτηση κι όχι να μπω σε ρινγκ για να τσακώνομαι με όλους αυτούς που γράφουν εδώ μέσα !
Όλα όσα σας είπα είναι αλήθεια !
Δεν υπάρχει τρόπος να μπορέσετε να με πείσετε ότι δεν τα έχω βιώσει ... Επίσης είναι εκεί για όποιον θέλει να τα ερευνήσει αν θέλει αν δεν θέλει καλή καρδιά !
Τα σχόλια τύπου θελει να σας φάει λεφτά είναι απλά στο μυαλό του κυρίου που ειλικρινά πιστεύει ότι όντως έπιασε τον απατεώνα ! Μόνον εκεί όμως !
Εγώ κύριοι σας έδωσα το πώς θα μοιάζει όταν το δείτε κι όπως είπα σας το έδωσα ως δώρο δηλαδή χάρισμα κι όχι επί οποίας πληρωμής οποιου είδους !
Όταν κάποια στιγμή αναπόφευκτα δείτε την όψη φαινομένου τουλάχιστον θα ξέρετε τι είναι κι δεν θα χάσετε την γη κάτω από τα πόδια σας όπως παθαίνουν όλα τα άτομα ανά τον κόσμο που βιώνουν αυτά τα φαινόμενα χωρίς καν να ξέρουν τι είναι αυτά !
Οπότε κατά μίαν έννοια η αποστολή εξετελεσθει με απόλυτη επιτυχία αφού τώρα ξέρετε πως θα μοιάζει το φαινόμενο !
Να λοιπόν σενιορ heretic τι σημαίνει να είσαι κύριος !
Όπως είπα μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε σε εμένα !
Μπορείτε όμως ελεύθερα να τρολαρετε τα γραφόμενα μου στο φόρουμ , σας δίνω την άδεια !
Τώρα τα στοιχεία που αφορούν το φόρουμ το δικό μου ως επίσης κι συζητήσεις που έχουν γίνει σε αυτό κι το τι πραγματεύεται μαζί με ότι άλλο η εταιρία μου νομίζω ότι δεν σας χρειάζονται οπότε κύριε διαχειριστή του φόρουμ απέσυρε τα συγκεκριμένα στοιχεία από την κοινή θέα καθότι αυτά είναι προσωπικά μου στοιχεία κι δεν εμπίπτουν στο παιχνιδάκι των παιδιών που τώρα παίζουν ανεξέλεγκτα !
Καλό υπόλοιπο στην ζωή σας κύριοι κι λυπάμαι αν σας ξύπνησα από τον ύπνο σας νόμιζα ότι είστε όντως έξυπνοι ( εκτός ύπνου ) !
Τα σέβη μου εις όλους κι αν σας κούρασα συγνώμη δεν το έκανα από πρόθεση αλλά από μεγάλο ενθουσιασμό από αυτα που έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια κι την ίσως άμετρη λαχτάρα να σας τα μεταφέρω προς έρευνα !
Φεύγω κύριοι ...veni vidi vici αυτό ισχύει κι για εσάς κι για εμένα οπότε όλοι είμαστε ευχαριστημένοι !
Αα εννοείται ότι όλα όσα είπα που μοιάζουν άσχημα ισχύουν μόνον για αυτούς που πλάκωσαν να φάνε ...όλοι οι άλλοι εξερουντε !
Καλό καλοκαίρι κι κακίες έχω μάθει να μην κρατώ γιατί το εγώ μου το έχω τιθασευμενο κι το είναι μου ζει σε ευρύ χώρο κι δύσκολα στενοχωριεται !
Χαχα κι αυτό δικό μου μουστάκια !!!
Ένας τρελός εφευρέτης
- Παραθέτεις ψευδή στοιχεία για την μορφή της εταιρίας που υποτίθεται οτι κάνει την έρευνα.
- Έχεις φτιάξει μια συσκευή που δεν μπορείς να εξηγήσεις πως δουλεύει και φυσικά ούτε ΆΝ δουλεύει.
- Δεν παραθέτεις κανένα ουσιαστικό στοιχείο για την φύση του φαινομένου και το κυριότερο, καμία επιστημονική τεκμηρίωση παρότι μιλάς σε κάθε post για επιστήμη.
Όχι κύριε john_art ή όπως στο καλό σε λένε! Δεν μας νοιάζει η πατέντα σου μεχρι να αποδείξεις οτι λειτουργεί.
quote:
Έχεις φτιάξει μια συσκευή που δεν μπορείς να εξηγήσεις πως δουλεύει και φυσικά ούτε ΆΝ δουλεύει.
Σιγά να μην έχει φτιάξει και συσκευή ... Αμφιβάλλω κι ένα αυγό αν μπορεί να βράσει για να φάει ...
Στο καλό να πάει.
quote:
Κι από ποτέ ρε heretic το ότι έχω κι περίπτερο είναι έγκλημα κι το παρουσιάζεις κι έτσι ?Μήπως έπρεπε να σου ζητήσω την άδεια ?
Άκου πονυρε κι χαιρεκακε άνθρωπε !
Έγκλημα δεν είναι το να έχω περίπτερο ούτε το να γράφω αυτά που εγώ πιστεύω ως σωστά !
Πωωω ρε φίλε... ομολογώ ότι έδωσες νέα διάσταση στην έκφραση "ζητάω και τα ρέστα". Θα σου έχει μείνει από το περίπτερο φαντάζομαι. Πρέπει να είσαι ξετσίπωτος πέρα για πέρα, έτσι δεν είναι; Ήρθες και μας φλόμωσες στη μούφα με το καλημέρα για μια υποτιθέμενη εφεύρεση, μιας υποτιθέμενης εταιρίας, που υποτίθεται πως κάνει όχι κάτι απλά εξωφρενικό. Παραπάνω από το "πετάει ο ελέφαντας". Και σου ζητάω παραπάνω στοιχεία και αποδεικνύεται ότι η εταιρία σου αυτή είναι ένα περίπτερο; Είσαι σοβαρός ρε μαστροΓιάννη; Καλά, για πόσο βλάκες πρέπει να μας περνάς τελικά;
Να ξανααπαντήσω: σίγουρα περισσότερο από εσένα. Δυστυχώς δεν πάει παρακάτω, εσύ το έχεις τερματίσει.
quote:
Θεωρείς τον κάθε άνθρωπο τραπέζι για να φας . Εις απόδειξη αυτού όταν είδες ότι δεν τρως από εμένα πλέον έκανες άλλη μια κίνηση εντελώς φάουλ να βγάλεις προσωπικά μου στοιχεία στην φορά ...κι επειδή δεν σου έφτανε αυτό πήρες κυριολεκτικά κλέβοντας το... μια συζήτηση από το δικό μου φόρουμ κι την πέταξες στην βορά των λύκων φυσικά γιατί είσαι μάγκας εννοείται !
Μάλλον εσύ κατάλαβες ότι δεν θα φας από εμάς, ότι δεν υπάρχουν θύματα εδώ μέσα για να αρμέξεις για "οικονομική ενίσχυση" για την υποτιθέμενη εφεύρεσή σου. Μη με προκαλείς άλλο γιατί θα βγούνε και άλλες γαργαλιστικές λεπτομέρειες από αυτά που μου έγραψες.
Και ποια συζήτηση σου έκλεψα βρε καρνάβαλε, που έχεις χάσει το φως σου από τη λαχτάρα που πήρες και μπερδεύεις τον έναν με τον άλλο εδώ; Εκτός κι αν θεωρείς ότι εγώ και ο Kangaro είμαστε το ίδιο πρόσωπο.
Για να σε διευκολύνω: φυσικά και είμαστε. Το heretic είναι υπηρεσιακό ψευδώνυμο, όπως ήδη έχει αποδειχτεί από ένα άλλο τρολ. heretic, dsm, nikomaxos, ilias, robespierre και kangaro είναι μερικά υπηρεσιακά ψευδώνυμα, ανθελλήνων πρακτόρων σε μυστική -μάλλον φανερή πια- αποστολή. Καταστρέφουν τα έργα Ελλήνων εφευρετών. Την πάτησες σαν καλό κορόιδο που ήσουν, την επόμενη φορά θα μάθεις να μην τα βάζεις με τα Νεφελίμ.
quote:
Έγκλημα είναι αυτό που κάνεις εσύ που βγάζεις πράγματα κι στοιχεία στην φόρα που ΔΕΝ σου ανήκουν ούτε κι έχεις πάρει το οκ από τον κάτοχο τους !
Την πάτησες κ. Εφευρέτα και τώρα το φυσάς και δεν κρυώνει, ε; Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έβγαλα κανένα απολύτως προσωπικό στοιχείο σου στη φόρα, όπως σου ξεκαθάρισα εξ' αρχής. Αυτά όλα που έχω αναφέρει, είναι ακόμα και σε επίπεδο αστικού δικαίου και GDPR ψαγμένα ότι δεν μπορούν να σε ταυτοποιήσουν σε καμία περίπτωση.
Ξέρεις τι ζημιά πραγματικά σου έκανα; Δεν μπορείς να πουλήσεις φούμαρα σε κανέναν από δω και πέρα. Γιατί όποιος διαβάσει όλα αυτά που προηγήθηκαν και για κακή του τύχη πέσει ή έχει ήδη πέσει επάνω σου, έχει όλο το ιστορικό της απάτης που πήγες να στήσεις. Ένας κομπιναδόρος της κακιάς ώρας, αυτό είσαι μαστροΓιάννη.
quote:
Κι να φανταστεί κανείς ότι υποτίθεται υπάρχει κι διαχειριστής του φόρουμ που όφειλε να έχει εξαφανησει όλα αυτά τα φάουλ σου από το φόρουμ του , αλλά μάλλον είναι διακοπές !
Για αυτό να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι. Ο διαχειριστής είναι απολύτως ενήμερος για όλο το ιστορικό σου και παρακολουθεί το θέμα, όπως όλους μας εδώ μέσα. Θα ήθελες πάρα πολύ να εξαφανίσει τα τεκμήρια που άφησες, έτσι; Μάλλον ας πρόσεχες!
quote:
Έχω ήδη καταλήξει πάντως σε δύο συμπεράσματα για το τι επικρατεί εκεί στο φόρουμ !υπάρχει μια περίπτωση όλο αυτό να γίνεται κατόπιν πληρωμής κάτι που με τον τρόπο σας μόνοι σας οδηγείται τον οποίον μπει να το σκεφτεί αφού ενώ απλά μπορείτε ακόμα κι να μην πείτε τίποτα κι να τελειώσουν όλα έτσι ήρεμα κι ανθρώπινα εσείς αρχίζετε το φαγωποτι από την πρώτη κι όλας συζήτηση !
Άντε μπράβο, άργησες αλλά τελικά το κατάλαβες. Αμοιβόμαστε από σιωνιστικούς κύκλους, για να μην αφήνουμε το ελληνικό πνεύμα να θριαμβεύσει. Πράκτορες είπαμε πως είμαστε βρε καημένε, τι δεν καταλαβαίνεις;
quote:
Άσε που δεν ξέρω να μιλάω την γλώσσα Νεφελίμ αυτό που το πας...
Αλήθεια, ποια γλώσσα μιλάς; Από την αρχή κατάλαβα ότι δεν είναι ακριβώς ελληνικά αυτά που γράφεις και ήθελα να σε ρωτήσω ποια είναι η ακριβής διάλεκτος.
quote:
Τώρα τα στοιχεία που αφορούν το φόρουμ το δικό μου ως επίσης κι συζητήσεις που έχουν γίνει σε αυτό κι το τι πραγματεύεται μαζί με ότι άλλο η εταιρία μου νομίζω ότι δεν σας χρειάζονται οπότε κύριε διαχειριστή του φόρουμ απέσυρε τα συγκεκριμένα στοιχεία από την κοινή θέα καθότι αυτά είναι προσωπικά μου στοιχεία κι δεν εμπίπτουν στο παιχνιδάκι των παιδιών που τώρα παίζουν ανεξέλεγκτα !
Πω πω καημός να εξαφανιστούν τα στοιχεία σου... τι μας λες ρε φίλε; Μας χρειάζονται και πάρα πολύ μάλιστα. Είναι η απόδειξη για το debunking που έπαθες. Και σε σένα θα κάνει καλό. Υπάρχει μια αμυδρή περίπτωση να παρατήσεις τις μλκιες και να αρχίσεις να ασχολείσαι με σοβαρά πράγματα. Όπως να σταματήσεις να δουλεύεις τον κόσμο και να επιδιώξεις την πραγματική μόρφωση και καλλιέργεια. Λιγάκι δύσκολο, αλλά πες πως από αυτή η "μικρή ατυχία" που είχες εδώ μέσα είναι το "εναρκτήριο λάκτισμα" !
quote:
Μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε στο μήνυμα μου δεν χρειάζεται !
Αντιθέτως χρειάζεται!
quote:
Εγώ ήρθα κύριος κι φεύγω κύριοςΌλα όσα σας είπα είναι αλήθεια !
Να λοιπόν σενιορ heretic τι σημαίνει να είσαι κύριος !
Φεύγω κύριοι ...veni vidi vici αυτό ισχύει κι για εσάς κι για εμένα οπότε όλοι είμαστε ευχαριστημένοι !
Εϊ κύριος; Στάσου που πας; Μη φεύγεις!
Έχω μύγδαλα!
![]()
![]()
Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)
'Οι αναπάντητες κλήσεις του εξωδιαστατικού περιπτερά σε μονοϋποστατικό χρόνο, η εμπλοκή των πρακτορίσκων της ΝΤΠ και ο ρόλος της Νοτοπούλου'
"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίλκολν
--Ο Μορφέας προσφέρει μπλέ ή κόκκινο χάπι στον Νέο, μπλέ και κόκκινα ποτήρια βρήκε ο άλλος για να μας πείσει.
--Τον Νέο και τους υπολοίπους βγάζουν από το Matrix με τηλεφωνικές κλήσεις. Τηλεφωνήματα κινητών σε άλλη διάσταση κάνει ο άλλος για να ενεργοποιήσει τον οντοτικό χρόνο.
Έχουμε τελικά ένα κατά βάθος παιδάκι που δεν μεγάλωσε ποτέ.
Θεραπεία σοκ, η μόνη λύση.
Γαμω το διορθωτη μου μέσα γαμώ!
Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν
Edited by - ammophila on 17/08/2019 12:12:51
Edited by - ammophila on 17/08/2019 12:13:41
Edited by - ammophila on 17/08/2019 12:15:27
quote:
Δυστυχώς ammophila δεν γέρνει η πλάστιγγα στη μια μεριά, στη μεριά μας. Ποτέ δεν έγειρε. Σχεδόν τέρμα πάτο είναι στη μεριά τους. Και αυτό με ανησυχεί. Στο ότι είναι χρήσιμοι. Με τον τρόπο τους γίνονται χρήσιμοι σε αυτούς που υποτίθεται πως αντιτίθενται. Αντί να ψαχτούν να βρουν ποια είναι η πραγματική κατάσταση των πραγμάτων, φαντασιώνονται φούμαρα. Ο άνθρωπος όμως που είδε πέντε πράγματα και έρθει να καταθέσει εδώ, θα πέσει πάνω στα φούμαρα και θα φύγει. Σιγά μη κάτσει γράψει εκεί που ευδοκιμούν οι ήρωες της Φρουτοπίας. Θεραπεία σοκ, η μόνη λύση. Σκέψου το.Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)
Όλη η ανθρωπότητα είναι αυτοδίδακτη και έτσι πάντα ήτανε ο Καζαμίας παρέα με το principia mathematica σου ξανάπα τα πιο μυρωδικ´α λουλούδια φυτρώνουν σε σκατά , το μαργαριτάρι έιναι ένα έκκριμα, έτσι για αμολυσω κάτι
Α ναι αυτός που είδε πέντε πράγματα, βίωσε πέντε πράγματα.
Edited by - ammophila on 17/08/2019 12:33:13
Edited by - ammophila on 17/08/2019 12:35:04
quote:
Ναι, συμβαίνει κι αυτό. Μόνο που αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι αυτοδίδακτοι. Πάτησαν πάνω στις πλάτες γιγάντων για να φτάσουν όπου έφτασαν. Όσο ταλέντο κι αν είχε ο Ραμανούτζαν, αν δεν κάθιζε δίπλα στον Χάρντι, δεν θα έκανε τίποτα. Κι ο Χάρντι, δεν τον έβαλε να κάνει υποκύψεις στο Trinity College. Να μάθει τα εργαλεία και τη δουλειά άλλων που προηγήθηκαν τον δίδαξε και να εκφράζεται σωστά, με λογικό τρόπο. Να αποδεικνύει αυτά που έβρισκε μέσα στο κεφάλι του, είτε τα σκεφτόταν μόνος του, είτε του τα φύτευε η θεά του, όπως ισχυριζόταν. Βλέπεις εσύ τέτοια περίπτωση εδώ μέσα;Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)
Κρίμα κανείς επίδειξη γνώσεων όπως εσυ καταλάβαινεις τη γνώση , ποιος τη έχει πιο μεγάλη , περίμενα κάτι καλύτερο I dismiss , σπάω.
Edited by - ammophila on 17/08/2019 13:08:39
Edited by - ammophila on 17/08/2019 13:09:32
"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίλκολν
quote:quote:
Το θέμα σου ammophila είναι απλό, περιορισμένη (ή και διατρεβλωμένη) αντίληψη της πραγματικότητας λέγεται, τουλάχιστον όσον αφορά στα κίνητρα των άλλων.
Μάλιστα, καλό ξημέρωμα"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ ΛίλκολνΜυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν
quote:Κρίμα κανείς επίδειξη γνώσεων όπως εσυ καταλάβαινεις τη γνώση , ποιος τη έχει πιο μεγάλη , περίμενα κάτι καλύτερο I dismiss , σπάω.
Και όπως την καταλαβαίνουν όλοι οι υπόλοιποι. Αυτοί που θέλουν να καταλάβουν βασικά και δεν αρέσκονται σε ευφυολογήματα.
Άλλη μια (δυστυχώς δυσάρεστη) παρένθεση κλείνει.
https://www.imdb.com/title/tt0787524/
Πρόσφατα. Όχι όταν έμαθα για ακολουθίες και σειρές. Φιγούρα κι αυτό.
Τουλάχιστον δείτε και καμιά ταινία της προκοπής για έμπνευση. Όχι μόνο τα αμερικάνικα σκουπίδια.
Λύσε μια απορία σε παρακαλώ.
Εσύ, παραθέτεις παραδείγματα και θέτεις ερωτήματα με βάση την πραγματικότητα, αυτό που ζούμε, αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αυτό που μας περιβάλλει.
Από την άλλη, βλέπω το Νικ, για παράδειγμα, να προσπαθεί να αντικρούσει τα επιχειρήματά σου με εκφράσεις όπως, για παράδειγμα:
“Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤΡΕΙΚ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 30
ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ, ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ , ΕΩΣ ΚΑΙ 1000000
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ
ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ”
και ένα άλλο παράδειγμα
ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΟΡΔΩΝ
ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ
Βλέπουμε το Νικ, να προσπαθεί να σε «κοντράρει» βασιζόμενος στα ΜΑΛΛΟΝ, στα ΠΙΘΑΝΟΝ, στα ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ, στα ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, .... και άλλα υποθετικά, ως και φανταστικά σενάρια.
Βέβαια, η τακτική αυτή, είναι γνωστή και την ακολουθούν πολλοί οπαδοί του «τυχαίου», χωρίς ωστόσο να προβληματιστούν εάν και κατά πόσο είναι σωστό και δεν προσβάλει τη λογική (που τόσο διαλαλούν ότι είναι η μόνη την οποία και εμπιστεύονται), το να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους προκειμένου να ερμηνεύσουν την πραγματικότητα, την οποία και αρνούνται, πολλές φορές με εμμονή «φανατισμένου», να δουν κατάματα.
Περιμένεις, φίλε Σαμουήλ, τώρα, εσύ, να δεις ποια είναι η απορία μου;;
Η απορία μου είναι η εξής:
Πιστεύεις ότι απέναντί σου έχεις άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά για εποικοδομητική συζήτηση ή ότι πρόκειται για άτομα που το μόνο που επιθυμούν είναι να σε πείσουν, ντε και καλά, ότι τα «υποθετικά» τους επιχειρήματα είναι πιο ισχυρά από τις δικές σου διαπιστώσεις;;
Πολύ φοβούμαι ότι συμβαίνει το δεύτερο.
Αν κρίνω και από αυτό που έγινε με τους «νόμους της τύχης», έχει καταντήσει αδύνατη η διεξαγωγή οποιασδήποτε σοβαρής συζήτησης. Όλες οι συζητήσεις είναι καταδικασμένες, δυστυχώς, να καταλήγουν στη γνωστή πλέον αντιπαράθεση και καταδίκη των Χριστιανών και του Χριστιανισμού γενικότερα.

Edited by - Ψηλός on 26/10/2006 01:00:18
quote:
Για τον Ψηλό που δε βρήκε νόμους να διέπουν την τύχη (θεώρησέ το και σαν δωρεάν σεμινάριο επαγγελματικού τάβλι).ΝΟΜΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
(Από το βιβλίο "Backgammon" του παγκόσμιου πρωταθλητή Τάβλι Paul Magriel, τον οποίο είχα την ευτυχία να κερδίσω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντε Κάρλο το 2004)1. Ένα νόμισμα έχει 2 όψεις. Αυτό σημαίνει πως έχουμε 50% πιθανότητες να έρθει η συγκεκριμένη πλευρά όταν στρίψουμε το νόμισμα. Αν ρίξουμε το νόμισμα 10 φορές, αυτό μπορεί να έρθει 8 φορές από τη μία πλευρά και 2 από την άλλη. Αν το ρίξουμε όμως 100.000 φορές, τότε η μία πλευρά θα έρθει περίπου 50% και η άλλη το ίδιο. Αυτός είναι ο νόμος των πιθανοτήτων υψηλών αριθμών (νόμος που διέπει την τύχη).
2. Οι πιθανοί συνδυασμοί μπορούν να φέρουν τα 2 ζάρια είναι συνολικά 36. Αυτό σημαίνει πως ένας μοναδικός συνδυασμός, όπως είναι οι διπλές (π.χ. 2-2, 4-4) έχει πιθανότητες 1/36 ή 2.8% να έρθει. Ένας μη μοναδικός συνδυασμός (1-2 και 2-1) έχει τις διπλάσιες πιθανότητες να έρθει (5.5%). Με το ίδιο σκεπτικό ένας αριθμός (π.χ. το 6) έχει 11/36 πιθανότητες να έρθει (1-6, 2-6, 3-6, 4-6, 5-6, 6-6, 6-5, 6-4, 6-3, 6-2, 6-1) ή ποσοστό 30,5%. Αυτή είναι η απλή θεωρία πιθανοτήτων (ένας ακόμη νόμος που διέπει την τύχη). Κι αυτός ο νόμος όμως υπακούει στον προηγούμενο, καθώς μπορεί κάποιος σε 2 ζαριές να φέρει την ίδια διπλή (π.χ. 6-6) έχοντας μόνον 2,8% πιθανότητα για κάθε μια απ'αυτές, ενώ όσο ανεβαίνει ο αριθμός των προσπαθειών, τόσο πλησιάζουμε στις πραγματικές πιθανότητες.
Τέλος σεμιναρίου.
macedon
Αφού πρώτα ευχαριστήσουμε τον φίλο macedon για το δωρεάν σεμινάριο, ας ρωτήσουμε κάτι ακόμα, απλό και αυτό και στη συνέχεια κάτι δυσκολότερο:
Ποια είναι η πιθανότητα να ρίξουμε ταυτόχρονα (δηλ. σε ένα πείραμα) 2-2 στα ζάρια και κορώνα στο κέρμα;
Το επόμενο, που ίσως χρειάζεται περισσότερους υπολογισμούς, αλλά αρκεί και μια προσέγγιση:
Με βάση τους δυνατούς συνδυασμούς μεταξύ των στοιχείων της φύσης και του DNA φυσικά, ποια είναι η πιθανότητα δημιουργία του ανθρώπου καθώς και κάθε μορφής ζωντανής ύλης;
Και ακόμα, αν υποθέσουμε ότι ισχύει απόλυτα ο Δαρβίνος, πόσα έτη περίπου απαιτούνται για να εξεταστούν από τη φύση όλες οι πιθανότητες και να απορριφθούν εκείνες που αντιβαίνουν στη φυσική επιλογή, καθώς και να διατηρηθούν οι υπόλοιπες;
Και κάτι ακόμα το οποίο ίσως μας το απαντήσει ο Magriel
.. Θεωρεί ότι η θαυμάσια αυτή ικανότητά του στο τάβλι οφείλεται μόνο στην τύχη; (Καθώς και η δική σου ικανότητα, αγαπητέ macedon;)
Αυτό που υπονοώ βέβαια είναι μία λογική αντίφαση. Πως ο ντιτερμινισμός μπορεί να προέλθει από το τυχαίο, πως η λογική μπορεί να προέρχεται από το τίποτα; Είναι και η λογική μια ανακατανομή του τίποτα;
quote:
isNoGood
Θεωρεί ότι η θαυμάσια αυτή ικανότητά του στο τάβλι οφείλεται μόνο στην τύχη; (Καθώς και η δική σου ικανότητα, αγαπητέ macedon;)
Όχι, σαφώς όχι. Η τύχη παίζει πολύ μικρό ρόλο (αλλά παίζει).
Στο επαγγελματικό τάβλι (αυτό δηλαδή που παίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο και θεωρείται άθλημα) η τύχη παίζει ένα ρόλο στο 20-25%. Αυτό σημαίνει πως ένας καλός παίχτης, παίζοντας με έναν υποδεέστερο θα κερδίσει 8 φορές στις 10.
Όσο για τα υπόλοιπα ερωτήματά σου θα έλεγα πως εξετάζοντας την ύπαρξη της ζωής ανθρωποκεντρικά και αγνοώντας την ολοσχερή σχεδόν εξαφάνισή της ζωής 2 φορές στο παρελθόν (Αρχαιοζωικό αιώνα και Κρητιδικό) έχεις δίκιο.
Αλλά η ζωή δεν ξεκίνησε με την εμφάνιση του ανθρώπου. Ξεκίνησε 2,5 δισεκατομμύρια χρόνια πριν, από μορφές ζωές που ζούσαν στην ατμόσφαιρα μεθανίου-αμμωνίας μέχρι που κάποια φύκη άρχισαν να αποβάλλουν ένα τοξικό δηλητήριο, το οξυγόνο. Η ζωή εξαφανίστηκε για να αρχίσει να δημιουργείται ξανά 500 εκατομμύρια χρόνια πριν για να εξαφανιστεί πάλι 65 εκατομμύρια χρόνια πριν.
Εάν δεν χτυπούσε εκείνος ο μετεωρίτης τη γη, σήμερα σαφώς τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
Αν οι πρόγονοι του homo sapiens δεν ζούσαν σε περιοχές με υψηλή βλάστηση, ώστε να αναγκαστεί να στέκεται όρθιος ώστε να βλέπει πάνω από τα χόρτα για επικείμενους εχθρούς, ίσως να μην περπατάγαμε όρθιοι σήμερα.
Αντιμετωπίζουμε τη ζωή σαν μια σειρά από συμπτώσεις και αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν να συνέβησαν όλες αυτές οι συμπτώσεις. Μας διαφεύγει το γεγονός όμως πως ένα τυχαίο γεγονός δημιουργεί με τη σειρά του μια αλυσίδα εξελίξεων, οι οποίες δεν θα υπήρχαν αν το τυχαίο αυτό γεγονός δεν συνέβαινε.
Και για να απαντήσω, στην κεντρική σου ερώτηση, ναι, η ζωή στη γη κατ'εμέ ήταν θέμα τύχης.

macedon
Γράφεις:
"Αν οι πρόγονοι του homo sapiens δεν ζούσαν σε περιοχές με υψηλή βλάστηση, ώστε να αναγκαστεί να στέκεται όρθιος ώστε να βλέπει πάνω από τα χόρτα για επικείμενους εχθρούς, ίσως να μην περπατάγαμε όρθιοι σήμερα."
Αυτό είναι πολύ αμφισβητήσιμο.
@ schwabe
Γράφεις:
"Επειδή σου στέρεψαν τα δήθεν επιχειρήματα, επειδή οι ατελέσφορες προσπάθειες παραποίησης και πλαστογράφησης πέφτουν στο κενό, αισθανόμαστε τώρα.....πικραμένοι?"
Όχι απλώς πικράθηκα, αλλα φαρμακώθηκα!!!
Τελικά θα μας πεις που πήγε ο Ενώχ;;;
Ο ουρανός θεολογικά είναι άλλος απο τον ουρανό που βρίσκονται τα αστέρια. Ο ουρανός, ο σύμφωνα με τη θεολογία, μπορεί να βρίσκεται και επι γης...
Συγχέεις την διάκριση ανάμεσα σε πνευματικό και υλικό κόσμο, με την διάκριση ανάμεσα σε συμβολισμό και κυριολεξία. Ο ουρανός, ο πνευματικός ουρανός δεν είναι καθόλου συμβολικός. Είναι μάλιστα σύμφωνα με την Πατερικά κείμενα υπαρκτότερος του υλικού κόσμου. Το "αυτή η ζωή που ζούμε είναι ένα όνειρο", που λένε οι Πατέρες κάθε άλλο παρα σε συμβολισμό παραπέμπει.