ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το νόημα της ζωής - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Το νόημα της ζωής - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

dikasths52 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
23/07/2014, 16:47:35
quote:

panpam

Άστο καλύτερα. Δεν πειράζει.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Αφού δεν τόχεις, τι να κάνουμε. Beati pauperes spiritu

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

23/07/2014, 16:56:34
panpam

Το κατέχεις και το λατινικό, έ?

23/07/2014, 17:00:29
quote:

panpam

Το κατέχεις και το λατινικό, έ?

Ούτε αυτό το κατέχεις; Qui comederunt crassitudine spissa lentis που θα έλεγε και ο καίσαρας αν δεν τον είχανε φάει.

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

23/07/2014, 17:10:00
https://www.youtube.com/watch?v=EKwkm513Hhk

maria3Μέλος
23/07/2014, 18:16:11
Ας τα πάρουμε από την αρχή, καταρχήν δεν πιστεύω στον σατανά όπως υφίσταται να τον παρουσιάζουν στον μεσαίωνα και μετά, πιστεύω όμως τον διάβολο όπως τον παρουσιάζει η Παλαιά Διαθήκη.

Τώρα αν προσπαθήσουμε το προσπαθούσε να συμβολίσει ο Ελίφας Λεβί θα έλεγα ότι συμβολίζει την Αυγή, όπου στην αρχαία Ελλάδα την βρίσκαμε σαν Ηώς ή Εώς, όπου την συναντάμε σαν την Τιτάνια Θεά, όπου αδέλφια της ήταν η Σελήνη και ο Ήλιος.

Αυτό πιστεύω ότι συμβολίζουν και οι τα δύο μισοφέγγαρα, το άστρο είναι καθαρά το πρωταρχικό-πηγαίο (θα έλεγα και είναι το νοητό και γιαυτό συμβολίζεται με το τρίτο μάτι, μόνο έτσι μπορούμε μάλλον να το αντιληφθούμε) αστέρι λοιπόν της δημιουργίας ο εωσφόρος, όπου είναι το ποιο λαμπρό αστέρι, ονομάζεται και αυγερινός.

Η Θεά Αυγή λοιπόν όπως την ονομάζω συμβολίζεται πανέμορφη με φτερά λευκά και τα δάχτυλα της είναι ρόδινα γιατί φέρνει την αυγή, συμβολίζεται και με χρυσά όπλα, το άρμα της κατά την Ελληνική μυθολογία το τραβούσε ο Εωσφόρος που ως πτερωτός «δαίμων» προηγείται του άρματος του Ηλίου.

Τα ονόματα της, ομολογούν την ταύτισή της με την ανθρωπόμορφη ιδεατή αντίληψη της αυγής, όπου την βρίσκουμε και με διάφορα ονόματα και σε πολλές θρησκείες, μάλιστα στα σανσκριτικά έχει και το όνομα USAs και μπορεί να μας θυμίζει το άγαλμα της Ελευθερίας με το πυρσό.

Ο τράγος είναι καθαρά το ένωμα των θρησκειών του μεσαίωνα πάλι θα έλεγα, όπου συμβολίζει τα βουνά και τις πεδιάδες ίσως δεν ξέρω πως να το συνδέσω, τα φίδια την γη και τα σκήπτρα της, την αλχημεία, τα λέπια την θάλασσα κτλ.

Οπότε έχουμε τα τέσσερα στοιχεία και ας φανεί αστείο, πυρ, γυνή και θάλασσα, όπου νομίζω ότι αναφέρεται καθαρά στην μάνα γη και αυτό συμβολίζουν και τα γυναικεία στήθη του και αισθάνεται σκλάβος, όπου ποιο πάνω κρατά τα σκήπτρα, οπότε και αυτά συμβολίζουν και αυτά που γράφει στα χέρια του.

Τον τράγο δε τον έχουν σαν έμβλημα πολλά κράτη στις καινούργιες ταυτότητες, οπότε και γιαυτό μίλησα για το ένωμα ίσως τον Εκκλησιών δεν ξέρω.

Αυτά από μία Χριστιανή Ορθόδοξη, είναι πως το αντιλαμβάνεται βέβαια ο καθένας.

23/07/2014, 19:25:06
quote:
maria3
Τώρα αν προσπαθήσουμε το προσπαθούσε να συμβολίσει ο Ελίφας Λεβί θα έλεγα ότι συμβολίζει την Αυγή, όπου στην αρχαία Ελλάδα την βρίσκαμε σαν Ηώς ή Εώς, όπου την συναντάμε σαν την Τιτάνια Θεά, όπου αδέλφια της ήταν η Σελήνη και ο Ήλιος.

Kι αν συμβολίζει απλά αυτό που πράγματι είναι?

Μιά χίμαιρα?

Ενα μη γήϊνο DNA?

Ενα αποτυχημένο πείραμα?

Μιά νοσηρή φαντασία?

Μιά μαλακία και ημίσια?

Ενα σύμβολο σατανιστών, που προσπαθούν να το περάσουν σαν σύμβολο φωτός, στην νέα πρωτεύουσα των Χαζάρων την Αστάνα?

Και εν τέλει, γιατί να είναι κάτι?

Θα μπορούσε να είναι προϊόν κατανάλωσης...μπάφου?
Υπερ-κατανάλωσης λέμε!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

23/07/2014, 19:26:43
Διάλογος πανπαμιτσας-DSM.

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μου!

Ρε άλλε μου εαυτέ, μπαφομετίζεις βρε?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

23/07/2014, 19:30:08
Εδώ βγάλαμε τον Μέσσι επιστήμονα, και μάλιστα Μέγα.

Άστα σε λέω. Πίκρα μαύρη.

23/07/2014, 19:34:34
Και σταμάτα να μπερδεύεις τον κόσμο. Εγώ δεν είμαι εσύ. Είμαι ο Αμεινίας, τις φορές τουλάχιστον που το επιθυμεί, που μάλλον είναι όταν του απαγορεύεις να είναι εσύ. Ως Νικόμαχος το εσύ.

23/07/2014, 19:48:29
Mας βγήκε το όνομα, πάει μας τελειώσανε!
Μας πήραν χαμπάρι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

23/07/2014, 19:52:40
Πιστεύω πως πρέπει να πάρει θέση και ο Αμεινίας. Θα το σκεφτώ και θα σου πω.