- Το νόημα της ζωής - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
βακτηριδιο λοιπον, που εξελιχθηκε αναλογα με τις συνθηκες αφου η συσταση του μεσα στο νερο παραμενει ακομη η ιδια απο εμφανισεως του...
η πετρα,ναι!αποκτα παλμο απο τον παλμο σου
...αν θυμηθεις και μια γνωστη φραση οποιος ειναι
ανα(να!)μαρηττος ας ριξει πρωτος...!
η καθε πετρα φαινομενικα αψυχη/ ως να περασει στιγμες μεσα σε μια παλαμη και να παρει θερμοκρασια ...'η να φανερωσει την ιστορια της...απο το αχρονο στο τωρα σου...
καλο ξημερωμα δικαστη,καλως ηρθες εσωτερικα..
φως!
Ατμα

einai i defteri fora mesa se mia mera pou mou kaneis proswpiki epithesi...
to oti den simfwneis me afta pou lew den simainei oti den prepei na ta lew! kai i adidrasi sou me paraxenevei giati den ehw dei pote kapoion moderator na dra etsi! ypotithetai oti vazeis taxi kai den dimiourgeis provlima..
tespa,to theama einai to noima tis zwis...
quote:
Και σε τι πείραμα θα μπορούσαμε να λαμβάνουμε μέρος? Ποιός θα μπορούσε να μας έχει τοποθετήσει εδώ εκτός από το Θεό? Συμφωνώ πάντως απόλυτα στην άποψη ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε σαν οντότητα αλλά σαν ολότητα...
poios allos mas ehei topothetisei edw ektos apo to theo...
opws ehw pei kai se ena allo post , edw fainetai i epidrasi tis ekklisias ston anthrwpo..
i apadisi einai apli kai dinw dio ekdohes (aftes pou pistevw egw , opote thoth den sou dinei trofi gia laspi :) ) :
1. i epistimoniki ekdohi, dld i iparxi mas itan edelws tihaia , egine to bing-bang, oi sinthikes itan idanikes gia tin anaptixi zwis ston planiti mas kai etsi siga siga exelihthike i zwi mehri simera (den bainw se epistimonikes leptomereies giati ap oti ehw katalavei edw pera den tis polygoustarete)
2. i ekdohi na topothetithikame edw apo to theo.. alla poion theo?
sigoura ohi afton pou stirizei i ekklisia mas kai opoiadipote alli thriskeia (thoth , afto pistevw egw etsi? :) ) . aftos loipon o theos itan kapoioi exwgiinoi oi opoioi thelisan na topotetisoun sto kosmo mas ena (isws kai to teleiotero) dimiourgima tis tehnologias tous kai na paratirisoun tis adidraseis tou kai to pws tha exelihthei. min fadasteite oti o anthrwpos itan afto to dimiourgima , afto to dimiourgima itan mia morfi zwis se prwimo stadio me tin ikanotita aftoexelixis. exelisomeno afto to eidos hwristike se diafora ypoeidi ena apo ta opoia einai kai o anthrwpos pou telika katafere na kiriarhisei panw se afton ton kosmo. isws afto to peirama na xehastike kai na miname emeis edw "xebarkoi" kai na anarwtiomaste giati eimaste edw..
akoma ki emeis tha borousame na ehoume kanei ena tetoio peirama vazodas kamia 10aria robotakia se ena nisaki aftoprogrammatizomena na prosarmozodai stin synthikes kai ikana na mathainoun apo ta lathi tous..
ta pada einai pithana..
Δεν τα βάζω με τις απόψεις σου. Με το ύφος σου τα βάζω. Και με τα υποτιμητικά σχόλια προς τα μέλη με την προτροπή "μεγαλώστε ρε", "ωριμάστε ρε", προσπαθώντας να γελοιοποιήσεις μαζί με τις απόψεις τους και τους ίδιους.
Ελπίζω να πήρες το μήνυμα και να μην ξανά απευθυνθείς με αυτόν τον τρόπο στους υπόλοιπους.
Τώρα για τα περί Moderator, (δεν είμαι moderator, αλλά διαχειριστής) ασ' το, καλύτερα. Γίνε κι εσύ και κατάφερέ τα πιο καλά. Πρόλαβες να έχεις και γνώσεις στο ποια είναι η δουλειά των Διαχειριστών σε ένα forum σαν κι αυτό; Τι να πω; Εδώ έχεις έτοιμες βεβαιότατες και διαμορφωμένες απόψεις για τα πάντα!!! Στο τι είναι Διαχειριστής θα κολλήσεις;;; ![]()
Σε παρακολουθώ...

Για τη διαμάχη που υπάρχει στο forum, έχω να πω ότι συμφωνώ ότι εκφράσεις του στυλ "μεγαλώστε ρε" και "ξυπνήστε" δεν είναι σοβαρές και δείχνουν εγωισμό που δε θα έπρεπε να υπάρχει σε μια συζήτηση. Για να πάει λίγο παραπάνω μια συζήτηση πρέπει ο καθένας να δίνει μέγιστη προσοχή σε αυτά που λένε οι άλλοι και να τα σκέφτεται πριν πει ο ίδιος την άποψή του. Οι αφορισμοί δεν είναι μέσο επικοινωνίας.
Και πάλι καλημέρα σε όλους αυτή την ηλιόλουστη Κυριακή.
den tha apadisw sta sholia sou kai tha to stamatisw edw (kati pou tha eprepe na eihes kanei esy idi san moderator)..
apo dw kai pera tha se agnow.. elpizw na kaneis ki esy to idio..
Σε παρακολουθώ...

quote:
Καλημέρα και πάλι φίλε*** ATMA. Βλέπω ότι συμφωνείς με την άποψη μου περί "παράσιτου" του ανθρώπινου γένους πάνω στον πλανήτη. Ήθελα για αλλη μια φορά να πω ότι δεν είμαι άθεος, το αντίθετο μάλιστα. Απλά ίσως μπροστά στο Θεό, ο άνθρωπος και η πέτρα έχουν την ίδια αξία. Ο εγωισμός του ανθρώπου είναι που τον οδηγεί να κατατάσει τον εαυτό του σε μια ψηλότερη θέση και να βλέπει τα άλλα είδη που υπάρχουν στη φύση σαν να είναι κατώτερ από αυτόν.Για τη διαμάχη που υπάρχει στο forum, έχω να πω ότι συμφωνώ ότι εκφράσεις του στυλ "μεγαλώστε ρε" και "ξυπνήστε" δεν είναι σοβαρές και δείχνουν εγωισμό που δε θα έπρεπε να υπάρχει σε μια συζήτηση. Για να πάει λίγο παραπάνω μια συζήτηση πρέπει ο καθένας να δίνει μέγιστη προσοχή σε αυτά που λένε οι άλλοι και να τα σκέφτεται πριν πει ο ίδιος την άποψή του. Οι αφορισμοί δεν είναι μέσο επικοινωνίας.
Και πάλι καλημέρα σε όλους αυτή την ηλιόλουστη Κυριακή.
(*ειμαι η Ατμα)
δεν εχεις κι αδικο φιλε μου,Δικαστη!
...
αυτο που με πληγωνει εδω εσω +το αντιμετωπιζω συχνα σαν ενα διπολο απο απεναντι,
ειναι οτι καμμια φορα καποιος βαζει τον εαυτο του σε μειονεκτικη θεση τον εαυτο του +κατηγορει τον απεναντι οτι τον εθεσε εκει χαμω...+μαλιστα για να πεισει 'η για να φερει κι αλλους -που νοιωθουν ιδια- .. τον κατηγορει και για εγωισμο!!!!!... δυσκολο ν'αντιμετωπιστει η να προσπεραστει ετσι απλα ναι...μα...
τι να πω η ψυχη συνδρομα υπαρχουν κατωτεροτητας...οσο και ανωτεροτητας..
ενας ομως ο διχασμος.αν ειμαι τοσοοοοσο ψηλα ειναι δικο μου προβλημα ..αν μπορεις ελα!
ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΧΑΙΡΕ!..![]()
![]()
ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ...ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΛΟΙΠΟΝ.

Edited by - ΑΤΜΑ on 13/10/2003 02:04:16
Edited by - ΑΤΜΑ on 13/10/2003 02:10:48
(ναι,πεταω ψηλα ,πρωτα απ'ολα σε εσω-αυτοεκτιμηση
)
να'σαι καλα !δινουμε σιγα -σιγα μια βαση σ'ενα θεμα τοσο σημαντικο ...οσο το ελ-αιολαδο(εν ελ-λαδι)
αληθεια,εχεις τολμησει ποτε να λιωσεις στην παλαμη σου μια πετρα...και ω!τι παραδοξο να γινει ρινισματα σε δευτερολεπτα;...
πεσμου για την δικη σου αυτεκτιμηση ...

Η άποψή μου για το θέμα του forum είναι ξεκάθαρη από την πρώτη απάντηση που έστειλα. Βρίσκω το προσωπικό μου νόημα μέσα στην καθημερινότητά μου και τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και αγαπώ. Αυτό δε σημαίνει ότι υποβαθμίζω όλα τα μεγάλα γεγονότα της ιστορίας, απλά το δικόμου νόημα της ζωής βρίσκεται μέσα στο μικρόκοσμο στον οποίο κατοκεί η σκέψη μου.
Κι επειδή δεν το πολυέχεις, θα σου φέρω κάνα δυο παραδείγματα, να σε βοηθήσω:
Το οτι κάποιος θρησκειολόγος μελετά πχ τον βουδισμό, δεν σημαίνει πως ο βουδισμός είναι επιστήμη.
Το οτι κάποιος ιστορικός μελετά πχ το φαινόμενο του ιπποτισμού, δεν σημαίνει πως ο ιπποτισμός είναι επιστήμη.
Το οτι ένας ψυχολόγος μελετά πχ το φαινόμενο του αυνανισμού, δεν σημαίνει πως η μαλακία είναι επιστήμη. Ή μήπως είναι?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
ΣΕ ΜΑΘΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΧΡΕΙΕ .
.
Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
quote:
ΣΕΡΑΠΙΣ
Που ειναι αραγε κι ο φιλος ιταλος ο "χριστιανός" που τονς προσεβαλαν αυτα που εγραφα ,ενω οι "ψωλές" και τα "γαμησια" δεν το προσβαλλουν.
ΑΗΔΙΑ
Τώρα, μεταξύ μας που λένε. Αν η αναφορά και μόνο στα παραπάνω, όχι μόνο σε προσβάλλει, αλλά σου προκαλεί και ΑΗΔΙΑ, μήπως να το δεις λίγο το θεματάκι?
Υ.Γ. Ακόμα φεύγεις, έ?
quote:Επειδή δείχνεις να μη το έχεις καθόλου:
panpamΚι επειδή δεν το πολυέχεις, ....
επιστήμη < αρχαία ελληνική ἐπιστήμη < ἐπίσταμαι (γνωρίζω καλά)
http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B7
άρα η γνώση του περιεχομένου ενός αντικειμένου είναι "επιστήμη"
quote:Επ'αυτού έχω τη βεβαιότητα ότι ξέρεις καλύτερα (κι έχεις φιλαράκια ίσως και με μάστερ, ρώτα τους).
panpam...Το οτι ένας ψυχολόγος μελετά πχ το φαινόμενο του αυνανισμού, δεν σημαίνει πως η μαλακία είναι επιστήμη. Ή μήπως είναι?
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Επιμένεις να μην το πιάνεις, και να ασχολείσαι με πράγματα που είναι προδήλως out of your league, που λένε και στο χωριό σου.
quote:
άρα η γνώση του περιεχομένου ενός αντικειμένου είναι "επιστήμη"
Δηλαδή ο Μέσσι είναι επιστήμονας?
quote:Μέγας! Αλλά δεν είναι ότι δεν το πιάνω αλλά ότι μισαλλόδοξα επιμένεις να μην θέλεις να δεις από τη γωνία που το βλέπω εδώ. Γι'αυτό δεν το πιάνεις.
panpamΕπιμένεις να μην το πιάνεις, και να ασχολείσαι με πράγματα που είναι προδήλως out of your league, που λένε και στο χωριό σου.
quote:
άρα η γνώση του περιεχομένου ενός αντικειμένου είναι "επιστήμη"Δηλαδή ο Μέσσι είναι επιστήμονας?
...
Δε το λέω εγώ, η ετυμολογία το δείχνει: επιστήμη < αρχαία ελληνική ἐπιστήμη < ἐπίσταμαι (γνωρίζω καλά)
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Άστο καλύτερα. Δεν πειράζει.